Kvar på Arholma

Godmorgon ! Har varit vaken sen 9 imorse, ätit frukost och så. Är som ni förstår fortfarande kvar på landet. Men vi ska inte åka härifrån förens vid 2. Alltså 3 timmar kvar och det är mulet ute så passar på att blogga lite då istället :P

Hasse har ju ett intag för minnes kort i hans data så nu tänkte jag visa lite bilder härifrån Arholma. Dom är då inte redigerade nånting utan kommer direkt från min system kamera :)

Det första man ser när man kommer fram ur skogen :)

Här är då vårat hus, till höger om det ligger ett likadant. Där bor pappa i ena halvan och farbror håkan med barn och Veronica i andra halvan.. Jag och linda har ett eget rum i det första huset med Hasse. Sen finns det ett gäst rum på vinden och just nu håller hasse ( farfar ) på och bygger två till rum på vinden. Börjar se riktigt bra ut :)

Här är då utsikten från huset. Än har det inte börjat blomma på träden och gräset ser nästan grått ut, så det ser lite tråkigt ut i jämförelse till på sommaren. Men vi har en stor gräsmatta och längst ner ser man lite av våran brygga och snipan ( den gula båten med blått kapell).. Vi har också 4 andra båtar varav 3 motorbåtar och en lite mindre som är Tobbes. En jätte mysig vik där vattnet brukar vara runt 18-22 grader varmt på sommaren :P

Sen äger vi halva den här bryggan som ligger ca 30 meter från våran brygga till vänster.. Andra halvan äger ett par som bor lite längre bort på ön.. Men vi använder aldrig den här utan vi är mest och solar här på klipporna. Vi kallar den skattkammarön eftersom den glittrar så mycket av alla stenarna..

Lite utsikt från där vi brukar gå på promenad på klipporna..

Ni ser att det är väldigt lågvatten nu.. Typ 1 meter under vad det vanligtvis är.. Där det mörkbruna är på klipporna till höger på bilden, dit upp brukar vattnet gå.


Men nu har ni fått se lite iallf :) Jag har ju som sagt mycket fler men det får bli ikväll eller imorn. Har ju inte bara "natur" bilder utan också söta bilder på bl a  Emma, Tobbe, Zita , Pappa, Hasse och mig själv  :)

Jag älskar arholma


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0