Snart är det dags för Ombre !

Jupp snart är det torsdag och frisör dags ! Är himla taggad alltså. Dags att testa något nytt. Är ju inte liiiite sugen på att klippa lugg också när jag ser den här bilden nedanför:


Men det ska jag inte göra, sparar faktiskt ut den och det går bra =)

Lite andra Ombre frisyrer ;


Förresten så är det först idag som jag känner mig bättre så jag ska jobba imorn =)


Nästa tattuering ?

Förut hade jag en blogg design där jag hade samlat ihop fina citat eller meningar som hade betydelse för mig. Den var sparad på min gamla dator som krascha. Då försvann den och många fina och bra meningar. Hade dom också lite utspridet på datorn men som sagt dom försvann. Många kom jag ihåg utantill men denna som jag har skrivit på tjejens rygg hade jag nästan glömt bort, men påmindes idag när jag var inne på en blogg och hon hade just denna mening som rubrik till sitt inlägg. Jag har ju länge velat ha en till tattuering och nacken har varit ett hett alternativ för mig. Alternativt revbenen / under bröstet. Men nu satt jag och lekte lite i Photoshop igen och kom fram till två olika förslag som ni ser nedan. Den första är bara ren text och på den andra har jag satt dit två krummelurer.

Tror jag gillar enkel text bäst. Så får se om denna blir verklighet snart eller inte =)



Orginal bilden som jag tog från google:

Godmorgon måndag

Önskar jag kände mig frisk men är fortfarande sjuk. Dessa bilder får försöka pigga upp mig

Same same

Dag ut och dag in. Längtar tills på torsdag då jag ska färga håret ! Sen så längtar jag tills jag är frisk och kan jobba igen ! Sen i och med att jag blir frisk lääääängtar jag tills jag kan åka och hämta ett väääldigt efterlängtat paket hos pappa. Och så lääääängtar jag tills jag kan använda dom ;) Visar när jag har dom hemma. Sen så läääängtar jag tills jag kan börja träna igen såklart. Sen sista längtan just nu ; längtar tills jag blir frisk och orkar leta upp den där trasiga skinnjackan så jag kan göra om den till en skinnväst och ha mina nya vårkläder under den ! Aa kom på massa fler saker jag längtar tills nu men orkar inte skriva mer Puss hej


Jag älskar dig !


<3<3<3


On my wishlist


River Island 60 pund


Romwe, dessa plagg ligger mellan 200-500 kr tror jag ungefär det var ( 20-50 Euro )

armbanden mellan 100-200 kr tror jag ( 10-20 eur )



Skor på rea från Have2Have för 250 kronor:


Halsband på rea för 99 kr:

AWESOME KILLER SHOES , 1099 :- också från have2have


Sedan ska jag nog göra mig en egen skinnväst utav min gamla trasiga skinnjacka från cubus. Annars finns denna från topshop. Det är fan ett måste i vår !



Good shit!


Dom här två produkterna nedanför har jag börjat använda till håret och dom köpte jag på HM. Det är då en leave in inpackning från sunsilk som kosta kanske 40-50 kronor och sedan den lilla som är en olja man använder precis som silkes droppar, ger exakt samma glansfulla effekt. Kostade också ca 40-50 kronor. I jämförelse med att jag annars brukar köpa en för 160 kr från en frisör så är ju det här mycket bättre. Den här funkar minst lika bra också =) Luktar super båda två!



Sen brukar jag rengöra ansiktet med den här 1 till 2 ggr om dan. Gör sig väldigt fräscht !
Från apoteket.


Till Läpparna använder jag detta körsbärs smakande läppsyl från Vivo, kosta 7 kr och fanns i massa olika smaker. Jätte bra och billigt =)

Promise

Har neo sovandes brevid mig. Så mysigt. Tittar på min tattuering och den påminner mig om att vara stark, även i sjuka tider ;p Redigerad i istagram som mina flesta mobilinlägg bilder. Ibland använder jag Photoshop som också finns som en app till iphone men det är inte så ofta.


Oboy och citron vatten

Ja så nu har jag typ tappat rösten också för att jag hostat så mycket ! Fy fan och febern känns lika hög som vanligt. Så tråkigt. Mina vitamin tabletter är kvar på jobbet också och det irriterar mig :p haha. Så nu har jag bara c-vitamin brustabletten jag kan ta. Så försöker jag dricka massa citron vatten också!


SJUK

Med stora bokstäver. Fy :( ville inte bli sjuk nu. Fan ! Aja kan inte göra så mycket mer än att ligga i sängen och vila upp mig. Blir mycket Tee data och tv nu helt enkelt ! Var då hemma från jobbet idag och kommer vara hemma imorn med.


Blir sötare för varje dag som går

Lilla Neo <3


14/2

Så har jag spenderat en till alla hjärtans dag nu då :) Det har inte varit en sån speciell dag men har varit glad endå ! Gav Danne en tavla jag gjort själv och han blev jätte glad så det var ju kul också :) hehe. Och ang läkarbesöket imorse så gick det bra. Ska börja en liten hud behandling. Det blir säkert bra det med. Nu hade jag tänk gå och lägga mig och hoppas på att somna innan 11 iallf haha. Puss på er <3


Läkarbesök

Sitter och väntar på att få komma in hos läkaren på Södersjukhuset :) Det här blir ett intressant besök, absolut inget allvarligt! Har sett fram emot det :p


Topmodell

Gick in på TV3 play och kände för att kolla på lite topmodell sverige ! Finns 3 avsnitt ute och jag har inte sett nått :) Till det äter jag lite äppelpaj som Lotta precis gjort ! Bra slut på en skön helg.


Khaki

Ska man köpa den här och pimpa den till en cool military jacket ? Eller pimpa den med nitar ? Eller inte pima den alls ? Ska man ens köpa den när man har lite pengar på kontot igen eller är det för dyrt? JA lite väl dyrt är det för den här formen och typen av jacka ja.

Den är från modekungen och kostar 799:-.
Men saken är ju den också att jag vill verkligen ha en sån här typ av jacka men har fan inte hittat det någonstans förrens nu. Så det är värt att tänka på iallf.





Lunch

Tips på en god lunch är toast med skinka, ost, sallad, tomat och gurka i, sen på med oregano och grillkrydda :) Muuuums ! Sen doppar jag dom i vitlökssåsen från middagen igår och till sidan om äter jag en avocado. Perfekt.


Aloevera

Nu sitter jag på bussen påväg hem igen. Var ett jävligt bra pass idag. Det var en vikarie och jag skulle lätt vilja ha henne igen. Det blev mycket fokus på rumpa och lår, Like ! Men iallf nu släcker jag törsten med denna dryck ! Innehåller 50% aloevera och den goda smaken kommer ifrån honung och vindruva så inget tillsatt socker. Mycket god !:)


Väntar

Sitter i gymmet och chillar tills passet börjar klockan 12. Var på ett dans pass förr förra veckan och nu är det mitt första medelpass efter Thailand! Shiet lär verkligen bli jobbigt. Annars har jag bara gymmat lite och visst det är bra det med såklart men man känner sig mer slutkörd efter ett pass !


Träning idag

Ska bara slänga i mig det här och mina vitamin tabletter sen drar jag ! Tror det blir ett medel jympa pass :)


Trevlig kväll !

 

 

Var i stan idag och Danne köpte sig en One Piece =) Sen när vi kom hem var det nästan direkt dags för middag och efter det har jag inte gjort så mycket alls. Suttit lite vid datorn och sen kollade vi på film. Snart ska vi kolla på en till tänkte vi. Just ja jag har också fixat lite inför en allahjärtans dag present till Danne, tror han kmr bli glad ;) Annars så har jag faktiskt bara njutit av att ta det lugnt hela helgen. Har inte gjort något att jag inte har några pengar. Jag laddar inför nästa vecka då det kommer komma ganska mycket post så det kommer nog bli rätt sena och jobbiga dagar.

 

Nu ska jag fortsätta mysa här, hej då !

 


Filmmys

Bara njuter av helgen !


Börjar dagen såhär

Och sen blir det lite frukost på det ! Idag vill jag träna och sen kanske jag och Danne ska åka in till Onepice butiken och kolla för han ville ha en :) Så får se vad dagen bjuder på!


Det här var ju kul ju

 

Smart sätt för att se hur man passar i vissa hårfärger och frisyrer!

 

Fast tror denna under är nog endå bäst att jämföra mig med för mitt hår är typ i den här längden och tjockleken:



Army green

Kan inte sluta kika runt på olika hemsidor när jag väl är i farten! Vill jätte gärna ha en navy/army green jacket. Den här är ett alternativ =) kostar 40 Euro.



Men helst så vill jag ha en som inte är i så "mjukt" material. Utan mer jacka lixom. Den här ser ut som en tröja i tyget tycker jag. Enda negativa, annars gillar jag designen !

Från Romwe.com

Sugen på en snygg klocka

Är fortfarande inne på färg. Gillar den med lila metallic starkt !




Dom här är också fina



Alla är från ASOS

När det är löning slår jag nog till på någon tror jag, dom var ju inte så dyra heller !

Hemklickat lite vårkläder

 

Whooo nu blir det lite färger ! Längtar tills det här kommer =)

 


Testa en ny frisyr eller inte

Det är frågan det.. Har beställt en frisör tid den 23:e Februari nämligen ! Antingen kör jag på Ombre eller sejfar på vanliga ljusblonda slingor. Men saken är ju den att om jag kör på Ombre och jag inte trivs så kan jag ju slinga håret till sommaren. Och om det blir Ombre så vill jag ha en ganska ljus också..

typ såhär fast ljusare ändå haha :




Klippte in mig själv i den här bilden för att se. Blev ju helt ok haha =)



Så vad tycker NI?
'


Lyllo

Saknar min lemm som är i Thailand ! Skulle gärna stannat lite extra nu när det är sånt här väder i Sverige. Men längtar sjukt mycket till våren ! Härliga vår :) Bilden togs förrförra helgen


Vad tycker ni?

 



Bara Mys

Ligger och kollar på Hockey med älsklingen och Neo. Har inte så mycket annat för mig, är rätt trött. Men det är gosigt :)


TRAINING

Läste det här på en träningsblogg. Ska tänka på det nästa gång jag blir sugen på fylle käk.




Nu är det helg och många är törstiga och partysugna!

Du kanske har haft en tuff vecka och vill supa till det lite. Men en viktig grej att tänka på är detta.


När kroppen får i sig alkohol så stänger den av förbränningen för att ta hand om alkoholen som faktiskt är ett GIFT för kroppen. Så nästan allt du stoppar i käften lagras som fett. Med andra ord så kanske inte det är ultimat att avsluta kvällen på ett pizza eller kebabställe.. Trevlig helg alla snyggingar där ute!!!




Träningskläder från HM

Men har som sagt i princip vit månad nu. Mycket träning ska det bli. Äntligen börjar jag komma igång igen. Var på Friskis i farsta idag med my och kötta lite. BEACH 2012, tagga!



Saknar värmen !

Foto-taget av mig på KOH TAO


Det är så himla kallt ute nu ! Hoppas på att våren kommer tidigt i år =) Känner att jag kommer vilja göra en vinter resa nästa vinter också för man får verkligen lite extra energi ett tag av det. Men nu får jag se fram emot att jag antagligen åker till Kroatien i sommar ! Då blir det garanterat med Linda och Mamma. Sen förhoppningsvis så följer Danne och Robin med också, kanske mammas kille med. Det lär bli SUPER!


VS-fashion show!

Inspo för dessa taighta och vältränade kroppar och vackra ansikten! även fast många är lite för smala.



Har faktiskt tränat tre dagar irad nu så jag är på G igen ! =) Imorn ska jag möta My halv 12 i Farsta och gymma lite !

RSS 2.0