Nya favvon

Måste bara tipsa om den här Balsam sprayen från Loreal. Luktar jätte gott och är riktigt bra! Kostar runt 50 lappen tror jag det var.. Håret blir jätte lätt att reda ut och det är perfekt för mitt hår som har blivit lite slitet den senaste tiden.


Köpte den på HM

Yes det blir landet imorn !

Och kusinerna är där :) Kommer bli jätte kul! Vår buss går kvart över 10 från tekniska högskolan imorgon bitti. Sen kommer vi strosa runt i norrtäljefrån kvart över 11 till kvart över 12. Ska gå förbi systemet och sen handla lite. Ska tydligen bli fint väder den här veckan också. Perfekt !


Bild från i fredags när jag var ute med Diddi, Lina och Sofia :)

Just nu kollar Danne på fotboll och efter det ska vi ta en riktig långis till långsjön med Neo ! Han ska få bada lite, kanske blir det något dopp för mig med. Får se =)

Paris del 1

Okej då har jag fixat några bilder från Paris, kan ju kalla det för del 1. Kan ju först säga att resan var jätte mysig. Men varken jag eller Danne gillade själva staden. Det var så trångt och grått :P Vi hade mysigt med varann och det var häftigt att ha varit högst upp i eiffeltornet. På kvällarna var det riktigt mysigt. Vi kom fram till att vi ska åka på sol och badresor framöver iallf haha !

Men jag skriver lite till bilderna:


Första kvällen när vi kom fram satte vi oss på en närliggande restaurang i Village som vårat område hette. Där åt vi jätte god rumpstek och drack lite öl.

Sen gick vi vidare till en annan restaurang där det inte vart lika lyckat med ölen. Vi beställde in en öl som hette Leffe haha.. Och den kosta typ 90 kronor. Ölen var sjukt dyr där. Den var verkligen inte god så Danne var tvungen att byta ut den mot deras lite mildare Pelfort. Den var riktigt god !

Sen beställde vi in Caprinja, myyyycket gott !


Dagen efter tog vi t-banan till Eiffeltornet

Här står vi två på första våningen. Det fanns 3 plan.

Utsikten från första planet

Kön var så otroligt lång till hissarna. Vi valde att gå upp till plan 2 och sedan tog vi hissen därifrån istället. Kön till trapporna tog kanske 40 minuter.

Visst var det lite jobbigt att gå men det gick mycket fortare än jag trodde och så jobbigt var det inte :P

Här har vi då utsikten från plan 2

Först var det mulet sen sken solen upp ! Hääärligt, plan 3 högst upp !

Älskling <3


Resten kommer en annan dag, Orkar inte sitta och redigera mer.

Söndag


Idag ska jag försöka ta mig till något bad ! Måste ju passa på när solen är framme. Det står att det kan komma regn på dan men jag vill inte sitta hemma pga det. Utan jag drar någonstans och sen om det blir jätte dåligt väder drar jag hem helt enkelt. Eller så slutar jag på gården haha..

Imorn ska jag och Linda iallafall dra till arholma tror jag ! Måste bara ringa och prata med Hasse :) Men om det går som det ska så åker vi dit!

PUSS

Eiffeltornet

Känner att det kommer ta rätt så lång tid att redigera alla bilder från Paris så ni får så länge en bild på Eiffeltornet i tre olika redigeringar. Vilken tyckte ni bäst om ?



Home again


Kom hem från Paris igår! Kommer redigera lite bilder och berätta om resan i ett annat inlägg senare idag eller dom närmsta dagarna. Var helt slut och bara låg hemma i hagsätra. Kollade på massa avsnitt av Paradise hotell Danmark också. Precis som idag, fast jag har också vart en runda med Neo och Lotta. Är fortfarande sjuuuukt seg haha. Hade en tanke om att gå på bio ikväll för det kan jag faktiskt göra för jag har bio kort. Annars är jag pank. Men får se. Kanske stannar hemma idag men hittar på något imorn.

Nu ska jag kolla lite mer avsnitt av Paradise ;)

Viktigt

Varning bara viktig text till mig själv angående att ta sig från flygplatsen !





Hmmm lär vara lite krångligt att ta sig från flygplatsen :P

Äntligen en härligt solig dag !

Har varit iväg med mamma hela dagen på en strand i tyresö. Hade jätte fint väder hela dagen och sola sola sola ;P Som jag saknat det på min semester haha.. Mötte mamma i gullmars kvart över 11 imorse och var framme vid 12. Sen tog vi en buss därifrån klockan 4, så 5 var jag hemma i hagsätra igen. Har blivit väldigt trött av att ha varit i solen hela dan så nu ska jag bara vila. Är lite trött också för att igår kväll drog jag och Danne hem till My, där Linda var. Senare kom också Mirre och Robin. Var en riktigt mysig kväll, några öl blev det sen åkte vi hem vid 1. Orkade inte ta några bilder då med digitalkameran då men idag kände jag för det :)

 

Ska kika runt lite på nätet sen om Paris också. Bl a hur vi tar oss från flygplatsen till själva city. Hörs senare !


New in

Det blev inget sol och bad idag. Istället kom pappsen och hämtade upp mig efter 1 och så åkte jag med han till Sköndal för att hämta ut ett paket. I det låg tröjan som ni ser ovan och en klänning. Nöjd iallf. Sen tog jag bussen vidare mot farsta där jag växlade in våra pengar :D Så. Skönt. Nu var det klart. Nu fattas bara att skriva ut biljetterna så är vi resklara !

Har fortfarande inte bestämt mig för om jag ( eller jag och Danne ) ska åka hem till Linda och Robin en sväng idag och chill dricka lite öl. Får se.. Är samtidigt seg men samtidigt orkar jag typ inte sitta hemma. Det blir tacos till middag idag så kanske blir för mätt sen haha !

Sol idag ?

Skit vakna nu och ser att det är moligt :/ Kanske spricker det upp kanske inte, ska iallf höra med mamma om ett tag vad vi ska göra. Nu sålänge kan jag passa på att ta en dusch!



Min lilla kusse för några veckor sen när vi var och hälsa på ! Emmis fyllde år och då köpte vi den här hello kitty "båten". Uppskattades väldigt mkt ;)

Hoppas hoppas på fint väder imorn

Nä nu har jag bara slöat hela kvällen. Semester semester, riktigt lugna dagar sen jag åkte till västerås och fram tills nu. Faktiskt väldigt skönt att bara ta det lugnt och inte behöva göra nånting. Så känns det just nu men imorn då ser jag fram emot att göra lite saker. FÖRHOPPNINGSVIS sol och bad på dagen med mamma. Sen som jag skrev tidigare måste jag hämta ut ett paket, får se om vi växlar pengarna imorn eller på tisdag. Sen på kvällen kanske vi möter upp Linda och Robin. Får se kanske blir lite bira eller inget alls. Inget är bestämt. Nu hade jag iallf tänkt ta ut Neo på sista rundan och sen kanske sova.



Bilder tagna av mig sommaren 2009 och 2008.. Mitt bästa foto år var nog 09.
Höres imorn

Myser med en trötter


Ny header

Sådär nu har jag en ny header. Gick faktiskt snabbare än jag trodde ;) Men det här kommer bara vara min semester header. Det står semester i den svarta texten om man inte ser det haha.. Just nu orkar jag inte byta ut dom där två bilderna till vänster utan väntar lite med det. Men jag tycker själva headern ser väldigt avslappnad och sommrig ut iallf =)

Söndagskväll


ÄNTLIGEN har jag fått i mig något i min mage :P " Glömde" äta frukost så har gått hungrig hela dan. Men nu så. Jag lagade falukorv och spagetti. Tillbaka i hagsätra. Var så skönt för Lotta hämtade upp oss i gullmars och sen åkte vi förbi mig och hämta bla datan plus lite kläder, sen åkte vi förbi Linda och Robins lägenhet och den var riktigt mysig !

Men som sagt nu chillar jag bara hemma, har lite sån där jobbig mensvärk så det blir bara till att vara hemma käka lite chips titta på film. och vet ni vad jag tänkte börja på också ? jo en ny blogg design. Vet inte när jag är klar för det var så länge sen jag gjorde någon, så får se. Men lär skriva / lägga upp lite bilder senare iallf!

Men ni kan få några här från västerås i fredags när vi var på det där mysiga stället.



Ciao sålänge

Hej då västerås !

Idag lämnar vi västerås och åker hem till stockholm igen ! Hmm vad ska man göra nu när man är hemma. Känns som alla är bortresta. Men jag hoppas hoppas verkligen på fint väder imorn så man kan sticka och bada ! Sen ska jag hämta ut ett paket från Hm imorn också viktigt för det är sista dan att hämta ut det. Sen ska vi åka och växla pengar inför onsdagen plus skriva ut biljetterna ! Ska bli så kul att åka ut och resa igen. Den här gången har vi dock bara handbagage på 10 kilo var istället för väska. Det är inte meningen att det ska bli en shopping tur. Så mycket gillar inte Danne att shoppa tyvärr haha. Men lite kommer vi nog köpa. Därför kommer jag packa väldigt väldigt lite och bara absolut nödvändiga saker.

Nu när jag är hemma i stockholm fram tills onsdag vill jag passa på att träffa min syster också =) Spana in deras nya lya tex och som sagt om det är fint väder dra och bada :)



Bilder från Landet i veckan

Ska fråga om jag får låna Lottas bil ikväll också så jag kan hämta hem min data som jag lämna hos mamma förut då kommer lite fler bilder upp <3


Kan Dee



Den här ska jag köpa när jag kommer hem från Paris =) Tycker den är as snygg kostade 260 kr tror jag !

Lördag

Vaknade först vid halv 11 idag men då var jag så trött så jag somnade om och vaknade kvart i 1 istället. Gillar inte att sova bort halva dagen egentligen men det är inte fint väder här och det finns inte så mycket att göra så jag kunde lätt sova ut idag utan problem. Önskade endå att det var klarblå himmel så jag kunde lägga mig och sola ! Fan hade planer på att bli riktigt brun den här veckan men det sket ju sig.

Får se vad dagen har att bjuda på. Vet iallf att ikväll är det fotboll klockan 7, Chile som spelar. Men annars blir det nog lungt. Ska ta en dusch nu och sen kanske gå ner till Ica och köpa lite vanilj gifflar ;) Är sugen på lite fika. Om jag hade haft gott om pengar hade jag nog tagit bussen in till stan och spanat lite i affärerna. Men jag är i princip luspank.



Bild från i slutet av Maj <3

Semester !

Hej ! Sist jag skrev var det typ inte ens sommar men nu har den varit här ett tag och jag har semester ! :) Känns super. Började min semester i västerås förra fredagen. Var då i västerås under power meet. Det var kul, alltid skönt att åka hit. Sen drog jag själv till Landet på söndagen för Linda fyllde 20 år. Det var mys, tog en sväng till norrtälje med båten under tisdagen. Käkade god buffe på en båt där. Samma restaurang som var med i kniven mot strupen förut. Det var gott ! Har lite bilder från landet men just nu har jag ingen kortläsare så kan inte lägga upp dom här. Några ligger uppe på fejjan. Det som saknades på landet var dock min älskling och en kompis. Lite tråkigt att vara tredje hjulet haha. Bara Linda och Robin ute med farfar och solveig. Men vi hade det trevligt =)

Åkte hem i onsdags
och då gick jag ut en sväng med Emeli och det var skitkul. Inget var bestämt vart vi skulle gå utan vi bara knata runt och satte oss på lite olika ställen. Igår var jag ute igen och firade Linas födelsedag. Var roligt att hänga alla igen ! Men har kommit på att jag har mycket roligare att vara på ett förkröks ställe ( typ liten skitbar spelar ingen roll ) eller hemma hos en god vän en hel kväll än att gå ut ut och Dansa. Ibland så är det skit kul men jag är mer i det stadiet att typ ta några fredags öl ingen press gå hem tidigt om man känner för det än en planerad hel kväll. Känner mig typ låst då, svårt att säga, nu svamlar jag bara...

Iallafall. Imorse när jag vakna var jag faktiskt inte bakis även fast jag drack lite för mycket och kom hem halv 4. Gick upp halv 10. Men jag var glad för jag åkte hit till västerås där jag är nu och träffat min älskling. Har saknat han jätte mycket. Det är bra för oss att sakna varann. Vi har iallf ätit ute idag på en mongolisk restaurang, muuuums ! Sen tog vi en öl på ett JÄTTE mysigt ställe. Alltså verkligen det var jätte ballt tyckte jag med deras inredning och så. Om det fanns i stockholm skulle jag nog bli stammis hahah.. Sen tog vi en bulle hem och har kollat på två filmer. X-men first class och No strings attached. Båda super bra !

Det här inlägget var väl inget speciellt egentligen jag ville bara skriva av mig lite för det var så länge sen. Nu ska jag försöka bädda ner mig i sängen. Får se när jag skriver igen ! Snart åker jag till Paris förresten ! Längtar som fan ! Nu på onsdag den 20:e åker vi <3 Godnatt

RSS 2.0