Paris del 1

Okej då har jag fixat några bilder från Paris, kan ju kalla det för del 1. Kan ju först säga att resan var jätte mysig. Men varken jag eller Danne gillade själva staden. Det var så trångt och grått :P Vi hade mysigt med varann och det var häftigt att ha varit högst upp i eiffeltornet. På kvällarna var det riktigt mysigt. Vi kom fram till att vi ska åka på sol och badresor framöver iallf haha !

Men jag skriver lite till bilderna:


Första kvällen när vi kom fram satte vi oss på en närliggande restaurang i Village som vårat område hette. Där åt vi jätte god rumpstek och drack lite öl.

Sen gick vi vidare till en annan restaurang där det inte vart lika lyckat med ölen. Vi beställde in en öl som hette Leffe haha.. Och den kosta typ 90 kronor. Ölen var sjukt dyr där. Den var verkligen inte god så Danne var tvungen att byta ut den mot deras lite mildare Pelfort. Den var riktigt god !

Sen beställde vi in Caprinja, myyyycket gott !


Dagen efter tog vi t-banan till Eiffeltornet

Här står vi två på första våningen. Det fanns 3 plan.

Utsikten från första planet

Kön var så otroligt lång till hissarna. Vi valde att gå upp till plan 2 och sedan tog vi hissen därifrån istället. Kön till trapporna tog kanske 40 minuter.

Visst var det lite jobbigt att gå men det gick mycket fortare än jag trodde och så jobbigt var det inte :P

Här har vi då utsikten från plan 2

Först var det mulet sen sken solen upp ! Hääärligt, plan 3 högst upp !

Älskling <3


Resten kommer en annan dag, Orkar inte sitta och redigera mer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0