Valborg

Idag ska jag ut med några vänner i solen och grilla och spela bränn boll. Såklart blir det lite dricka också ;) Kameran följer med en stund så hoppas på lite fina bilder jag kan lägga upp imorn :)

Ha en trevlig kväll ! <3

Nu ska jag hem !

Hörs imorn :)



Emma och Linda i lördags :)<3

Tävling


Linda


Färg eller svartvit ?



Foto taget och redigerat av mig :)

Älskar dig <3

Linda fotar Vitsippor




Bilderna är tagna av linda och redigerade av mig.. Fina va :)?

Snart får jag mitt nya objektiv iallf :D Kanske har det redan kommit in imorgon annars blir det efter helgen ! Ringde till fotokungen och frågade då det var slut på hemsidan.. Dom var super trevilga och tog mitt nummer så dom kunde ringa direkt när det kommit in.. Och reflex skärmarna är radan beställda så snart är det bara att börja fota på riktigt ;) hehe..

Vår kväll som barnvakter

Vi var ju barnvakter i lördags åt mina kusiner. Jätte kul var det faktiskt. Mikey och Emma var snälla hela kvällen :) Först var jag där själv med dom och Tobbe, min äldre kusin. Sen vid 5 kom Daniel.. Då blev Emma jätte blyg :P Men det gick över efter en timme typ, då vi åt middag. Håkan och Veronika lagar alltid så god mat till oss när vi är där. Den här gången vart det korv och köttgryta a la Mörk. Efter maten lekte vi lite och tog det lugnt ett tag tills det var dags att möta Linda. Då tog vi alla en promenad. Emma sprang fram till Linda och gav henne en stor kram. Hon var så glad att hon kom :) Mikey hade då somnat i vagnen.. När vi kom hem var det dags att börja med dippen eftersom Robinson började klockan 8.. Och under Robinson somnade Emma klockan 9 och Mikey vid 10.. Efter det var jag helt död och höll nästan själv på att somna. Men valde att kolla på film istället :) Slutade iallf med att Linda åkte hem och jag och Danne sov över.. Mysig kväll helt enkelt. Men det blev tyvärr inte så många foton. Fanns lixom ingen tid till att fota.. Men den här kanon bilden tog jag iallf :



Nu ska jag faktiskt hem till mig och umgås lite med Linda.. kanske tar och solar också. men datan stannar tyvärr här hemma hos Danne. Han kommer endå vara uppe längre än mig så det lir rättvist :)

Hörs imorn ! Då ska jag försöka lägga upp lite fler bilder både på blommor jag tagit plus ifrån helgen hemma hos Danne och kusinerna.. PUSS

Nya högtalare



Köpte den här i fredags på teknik magasinet och den är jävligt bra !  Man kan både skicka låtar via bluetooth och om någon ringer kan man få högtalar funktionen i den istället för i mobilen så allt bryts..Sen kan man också ha Mp3 och Ipod :D Jätte bra bas och ljud.. Älskar den.. Kostade 500 :- men det var det värt !

Vacker Blomma

Har lite fler blom bilder att visa som min syster har tagit :) Men det får bli en annan gång.. Kanske ikväll <3



Men den här är tagen utav mig

Lite mer bilder från i fredags

Har dragit ner färgmättnaden i bilderna en aning om ni undrar varför dom ser lite "mattare ut i färgerna"








Fortsättnings följer...

Från i fredags hos Danne !

Hinner tyvärr inte mer idag :/ Men jag ska verkligen försöka lägga upp några imorn på morgonen och sen några på lunchen om jag äter hemma och sen imorgon kväll efter gymmet.. Nu ska jag snart sova ! Jobb imorn <3




Party bilder alldeless strax !




Först mat !


Helg :)

Whoho inte bara att det är fredag idag utan också löning :D och jag har redan fått in pengarna på kontot ;) Hmm vad ska jag spendera dom på först ? haha neråå.. Jag ska faktiskt FÖRSÖKA ta det lugnt med pengarna den här månaden.. Vill lixom inte var pank dom två sista veckorna innan nästa lön.. Och det är jag nästan alltid känns det som.. Fast den här månaden har jag faktiskt kvar typ 40 kr på kontot från förra lönen tror jag :P Det är ju alltid ett framsteg :)

Men något som jag faktiskt ska beställa hem är det där Tamron objektivet som jag la upp
förut.. 90 mm 2.8.. Undrar vad priset ligger på nu ? Förut låg det på 4449 :- .. Måste kolla upp det. Och sen ska jag köpa 2 stycken reflex skärmar för 199:- Det är det jag vet nu.. Fast objektivet kommer mamma hjälpa till med ganska mycket som en födelsedagspresent :) Tack mamma !
Men om jag känner mig själv rätt så kommer jag endå gå och kolla i nån affär på lunchen.. Behöver faktiskt nya tjocktröjor eller nån jacka.. Vill lixom ha nån mer street munktröja.. Det är nice :) Så får se vad jag hittar ! Lägger iallf upp allt sen i bloggen.

Nu är det dags att åka och jobba.. Sen när jag slutar ska jag och Daniel vara hundvakt åt min mosters lilla tax Miranda :) Från typ klockan halv 6 till halv 8. Sen på lördag ska vi vara abrnvakt åt mina små kusiner :D SKa bli så kul.. Men den här gången är det redan från klockan 3- ca 9-10 tiden.. Kanske senare till och med ! Min farbror och hans fru ska nämligen på 30 års fest..


Snart igen älskling ! :D Turkiet 25 juli <3

Hörs sen ! <3

Härligt väder !

Glider runt med trekvarts byxor och min nya jackor samt glajorna :) Skit skönt är det ute.. Känns som att den här dagen kommer vara en jätte bra dag.. Men vet inet riktigt vad jag ska hitta på efter jobbet.. Vill ju inte bara sitta inne. Funderar starkt på att ta en cykel tur med Linda. Fast det kanske endå inte går eftersom det nog är punka på den andra cykeln :/ Då kanske det blir själv då. Eller så är jag lat och bara är hemma hos Danne. får se senare ! Nu ska jag ut i det fina vädret igen iallf och jobba.. Puss puss




:D

Snart är det lön :D


Var bara tvungen att skriva det... Förövrigt är jag bara hemma hos Danne och degar. Tänkte snart kolla på Du är vad du äter. Älskar det programmet :P Har varit på gymmet och tränat också. Orkade köra den fyrbenta hela 20 minuter haha.. Sen var jag nästan död i bena, fast körde endå på med lite andra ben övningar. Plus magen då :) Är lite avis på Diddi som gick ner hela 7 kilo när hon var magsjuk ! Vill också gå ner lite i vikt. Fast inte genom att vara sjuk :P 7 kilo var kanske lite mycket men det kan ju inte hon hjälpa :P Plus att hon kommer ju äta upp sig igen också. Men jag skulle typ vilja gå ner 4-5 kilo. Tror jag väger 66 kilo nu, eller 65. Men skulle vilja väga 60-61.. Men jag trivs jävligt bra med mig själv så det handlar inte om dåligt självförtroende. Vill bara bli lite mer fast om man säger så, haha..

Kanske hörs senare annars lovar jag att updatera bättre imorgon med lite bilder och sånt kul ! Puss

Vill ha maj nu

Nu känner jag sådär tråkigt nog att jag inte har något att skriva om :P Jag har inte varit ute och fotat på länge så har bara gamla bilder att visa.. Vet ju föresten inte ens om min kamera funkar som den ska.. För alla bilderna vi tog i fredags är fortfarande bara borta :/ .. Förstår inte vad som kan ha hänt..Men ska testa att gå ut nån gång och fota lite, sen se om bilderna finns kvar dagen efter helt enkelt !

Men på tal om nått annat nu så känner jag tt det är dags för ledighet.. Och det närmsta jag kommer det är ju valborg nästa fredag.. Då blir det fest på torsdagen, dega på fredagen och sen flytta på lördagen.. Så det blir både en rolig och tråkig helg. Nästa gång man är ledig blir typ den 21:a maj på Kristihimmelsfärdsdagen.. Kläm dag på fredan så får se om jag tar ledigt då med. För sen på lördagen den 23:e maj fyller min farfar 70 år och ska fira det med en stor fest på landet ! Därför skulle det vara skönt att komma iväg redan på torsdan. Men får se sen när det börjar närma sig lite mera. Är ju endå 1 månad kvar exakt.

Kom på lite att skriva endå :P Det trodde jag aldrig haha..
Här får ni en bild på stumpen innan jag ska åka och jobba igen.. Bilden togs i västerås när vi var där sist. Det är Mias och Christians katt :)



Emma :)



Tagen av mig i fjällen !

Mikey and Lind

Foto taget av mig i fjällen på dom här sötnosarna.. :)




Älskar er !

Prat om min frusna natt plus reflexskärmar

Fryser ! Sov över här hemma hos Diddi inatt och jag tror fan det spökade och blåste upp hela balkongdörren för det var jätte kallt hela natten. Jag och Danne delade på samma lilla täcke och då blir det alltid nån av oss som ska sno hela. Och jag vaknade hela tiden av att Danne drog till sig det så jag fick dra tillbaka det.. Haha men ni fattar. Sen iallf nåär vi gick upp var typ balkong dörren helt stängd :/ SKit skumt.. Började också tänka massa jobbiga tankar inatt om killen som faktiskt tog självmord här i lägenheten, nått år innan diddi och dom flyttade in. Jag tror det var så men är INTE säker :P.. Diddi rätta mig gärna om du läser det här sen haha...

Men det var det här jag egentligen skulle visa er och inte babbal om min jobbiga natt :P hehe.. Nä men jag var inne på Nevnarien  s blogg och kollade ett inlägg om reflex skärmar. Det är ju väldigt bra att ha när man fotar porträtt.. Och nu när jag endå ska köpa ett nytt objektiv tänkte jag att det passar perfekt med ett par reflexskärmar.. Dom här två kostar 199 kr på Tvspelsweb.se.. Dom har också massvis med andra foto till behör. Spana in !



Silver är bra när man vill jämna ut skuggorna, guld ger en varmare ton.. Sen finns det också vitt som är bra när man fotar i soljus.. Vet inte vilka två jag ska köpa tillsammans.. Får fundera på det !

Det här hamnar iallf i min önskelista tillsammans med tamron 90 mm 2,8 objektivet.. ( Finns under kategori önskelista )

Bakis

Min kväll igår var väldigt kall och rolig.. Jobbig blandning hehe. Vi var ute vid ett bad som kallas nypan som ligger precis utanför våra hus. Satt där på berget och drack lite.. Senare under kvällen gick vi hem till Diddi ett tag. Vi var några stycken och dansade m.m. Eller det var typ bara jag och Linda som hade vår egna lilla show haha.. Vi var underhållningen :P Vart tyvärr lite för mycket för mig så mådde inte alls bra imorse. Men på eftermiddagen och nu mår jag mycket bättre. Låg bara i sängen och sov typ till 2, sen åkte jag in till gullmars och mötte Linda. Kom hem vid 3 tiden och tänkte ladda upp alla fina foton vi tog under kvällen. Men såklart var just alla DOM borta. Alltså alla gamla bilder som redan fanns på kameran innan igår kväll fanns kvar men inte dom från igår kväll. Så jävla skumt och irriterande. Så har tyvärr inga bilder att visa :( Får kompensera det för ert imorn med några andra foton eller nått. Nu är jag hemma hos Diddi med Danne och ska kolla på filmen Phone booth. Har settd en förut och den är grym ! Går på kanal 4.

Men hörs som sagt imorn igen !
Trevlig kväll<3

Zita i solnedgången



                                               Foto taget av mig på arholma

Där ser ni också min nya namnlogga nere i högra hörnet :)
 Syns sen lite bättre när det är ljusare bilder!

Min morgon..


Var uppe 10 i 6 imorse ! Det var jobbigt :p Bara för Danne går upp då när han ska till praktiken så vill han att jag också ska göra det. Och det är ju iofs bra för då kan jag (om jag vill) duscha, äta frukost och ta en morgon promenad.. Kanske hinna sminka mig. Och sen börja 7 som jag vill( eftersom jag kan sluta halv 4 då). Men det gäller det att jag somnar senast halv 10, annars orkar jag knappt. Igår somnade jag runt kvart över 10, alltså lite försent för att vakna så tidigt. Men jag satte på datan och läste lite på Stinas blogg där hon hade ett inlägg där man kunde bikta sig. Fastnade där i hela 20 minuter, haha.. Många som är tillsammans med en kille och endå är kär i en annan, eller vart otrogen. Handlade typ bara om sånna bekännelser eller att man hade en ät störning.. Jobbigt att läsa..

Men nu ska jag jobba och kommer kunna sluta klockan 3 ungefär :D Jobbade över 20 minuter igår plus att jag kom in ca 6 minuter i 7.. Planen var idag egentligen att vi skulle ta med oss mat och en skön filt plus musik och dricka ut och sätta oss på nått mysigt ställe. Men då skulle det gärna vara varmt och soligt också. Varför är det då molnigt nu ?:(

Snälla sol kom fram sen är du snäll :) haha..

Hörs senare, kanske under lunchen, med nån fin bild :)

Nyinköpt nu till vår :)




Träning idag

Torsdag redan.. Gud vad den här veckan har gått snabbt ! Super skönt har det varit :)

Idag tänkte jag köra sten hårt på gymmet. Minst en timme iallf. Det blir då efter jobbet, då drar jag till farsta på direkten. Danne är på praktik så han kommer lite senare. Men det är bara bra för då kan jag passa på att köra motion i typ 30-40 minuter istället för 20 som det bara brukar bli. Eftersom Danne typ bara styrketränar tar det lite längre tid för mig eftersom jag gör både och. Men ni vet det där jag skrev förut om att inte äta godis på vardagarna ? Det är svårt! haha.. Samma dag jag skrev det råka det slinka ner en Coco och en japp :/ :p Men jag ska försöka stå emot mycket bättre.
Det är ju också så att ju mer man motionerar och tränar, ju oftare kan man ju faktiskt få äta lite onyttigt :p..

Men nu tänkte jag fota min nya jacka jag köpte igår :)
(Direkt innan jag fick p-böter på 350 kr haha)
Visar foton alldeless strax!

Zita


Foto - jag


Älskar den här hunden.. Så mycket personlighet.. Bäst <3

Tussilago


Gillar den här bilden väldigt mycket.. Det är då Emmas lilla hand som hon hårt håller fast i några tussilagos hon har plockat..

Foto - jag

Emma posar

Tro nu inte att jag sitter och dirigerar henne här utan hon ställde sig på det här sättet helt på egen hand :P


Först lite sur..

..Sen lite gladare :)

Foto - jag

Potatisbullar

Hej igen.. Känns som att jag alltid skriver så :P Bara för att det är så lång emellan jag skriver. Men jag gör så gott jag kan iallf hehe.. Nu är det middag och sen tänkte jag lägga upp några fler bilder från arholma :)

... Tänkte bara säga det ...

Sommarkänslor

Fotona tagna av mig från helgen på arholma :)



Som sagt bara 2 månader kvar nu !

Min vanliga tur..



Min tredje sen jag började på det här jobbet.. Men den här gånge var det inte mitt fel ( det var det inte gången innan heller) men kanske endå får betala eftersom dom inte har ansvar för sånt. Men idag när jag då var utan väktarskolan i haninge så finns det inga platser att parkera på så att jag kan bära ut varorna m.m. Därför fick jag höra av min arbetskompis Maddis att hon alltid stod där och att det var okej. Då tycker jag lixom inte att jag ska ansvara för det. Det är ju inte precis jag som väljer ut vart vi har våra automater. Men om jag har lite bättre tur så går dom med på att belata den här gången. Så får hoppas på det :) Förövrigt så har jag lunch nu så tänkte käka lite potatigratäng med skinka :P

Hoppas ni får en bättre start på dagen än vad jag fick !

Sötnos i sepia



Foto - jag
modell - Lillkusinen Emma

Solnedgång på arholma





Foto - jag


Mina semester veckor

Tisdag idag och med det tillbaka till jobbet.. Jag har funderat jätte mycket både idag och igår över hur det blir med min semester i år.. Alltså om jag kommer få 4 eller 5 veckor. Men efter en lång diskution med pappa förstod jag att jag faktiskt har 5 veckor :P Plus att jag var tvungen att dubbelkolla när jag kom till jobbet i morse. Då frågade jag Tomas hur det var. Eftersom att förra sommaren tog alla typ bara 4 veckor. Men sen sa han att det berodde på att dom " sparade" en vecka til jul eller när man känner för det. Jag är ju som sagt lite ny när det gäller betalda semesterdagar eftersom jag var ledig utan att få betalt förra sommaren. Jag hade ju inte jobbat in alla mina dagar under ett helt år då jag bara hade jobbat ett halvår förra sommaren. Men nu är det iallf 1 och ett halvt år :) Så det känns super bra. Men om jag får välja tar jag ut 4 semester veckor hela juli plus 1 vecka obetald i augusti.. Sen har jag då 1 vecka betald kvar och då kan jag ju ta ut det när jag känner för det :) Antagligen blir det till jul..


Men nu är det snart sommar som gäller och jag är så taggad :D
Ska träna senare idag med älsklingen. Kommer verkligen köra hårt nu dom sista 2 månaderna till sommaren. Inget godis ätande under vardagarna men kanske nån gång på helgerna får det bli chips och dipp.. Kanske ! haha..

,..back to work

Tamron 90mm 2.8 macro

Det här vill jag ha:
Tror jag köper det när jag får lön.. Mamma har lovat att hjälpa mig lite med pengar som en födelsedags present. Så jag tror vi delar på det här fina objektivet. Kostar 4495 :- på Fotokungen.. Det är mycket pengar men jag vill verkligen ha ett nytt fräscht superbra objektiv.. Så det här funkar ju till ganska mycket. Jag kommer kunna använda det till landskap, porträtt bilder och det är perfekt till att få med alla små detaljer och insekter , blommor m.m.  Har också bara läst bra respons från Fotokungen såsom att man får det leverarat dagen efter eller max 2 dagar :)

Så det här objektivet hamnar i min önskelista..!

 Nu ska jag packa ner det sista och ta båten över till simpnäs. Sen ska jag äntligen komma hem och krama om min älskling som jag har saknat ! <3<3 :D

Kvar på Arholma

Godmorgon ! Har varit vaken sen 9 imorse, ätit frukost och så. Är som ni förstår fortfarande kvar på landet. Men vi ska inte åka härifrån förens vid 2. Alltså 3 timmar kvar och det är mulet ute så passar på att blogga lite då istället :P

Hasse har ju ett intag för minnes kort i hans data så nu tänkte jag visa lite bilder härifrån Arholma. Dom är då inte redigerade nånting utan kommer direkt från min system kamera :)

Det första man ser när man kommer fram ur skogen :)

Här är då vårat hus, till höger om det ligger ett likadant. Där bor pappa i ena halvan och farbror håkan med barn och Veronica i andra halvan.. Jag och linda har ett eget rum i det första huset med Hasse. Sen finns det ett gäst rum på vinden och just nu håller hasse ( farfar ) på och bygger två till rum på vinden. Börjar se riktigt bra ut :)

Här är då utsikten från huset. Än har det inte börjat blomma på träden och gräset ser nästan grått ut, så det ser lite tråkigt ut i jämförelse till på sommaren. Men vi har en stor gräsmatta och längst ner ser man lite av våran brygga och snipan ( den gula båten med blått kapell).. Vi har också 4 andra båtar varav 3 motorbåtar och en lite mindre som är Tobbes. En jätte mysig vik där vattnet brukar vara runt 18-22 grader varmt på sommaren :P

Sen äger vi halva den här bryggan som ligger ca 30 meter från våran brygga till vänster.. Andra halvan äger ett par som bor lite längre bort på ön.. Men vi använder aldrig den här utan vi är mest och solar här på klipporna. Vi kallar den skattkammarön eftersom den glittrar så mycket av alla stenarna..

Lite utsikt från där vi brukar gå på promenad på klipporna..

Ni ser att det är väldigt lågvatten nu.. Typ 1 meter under vad det vanligtvis är.. Där det mörkbruna är på klipporna till höger på bilden, dit upp brukar vattnet gå.


Men nu har ni fått se lite iallf :) Jag har ju som sagt mycket fler men det får bli ikväll eller imorn. Har ju inte bara "natur" bilder utan också söta bilder på bl a  Emma, Tobbe, Zita , Pappa, Hasse och mig själv  :)

Jag älskar arholma


Direkt från Arholma

Här sitter jag på landet nu då och har lånat solveigs dator. Tänkte bara snabbt updatera er lite om hur jag har det här innan vi ska äta.. Väntar just nu på att lövbiffarna ska bli färdiga. Mumsigt :) Nu är det bara jag, farfar och pappa här ute. Plus Zita förstås ( hunden ).. Min farbror och kusinerna åkte hem vid 2 tiden.

Jag har iallf haft det jätte mysigt här.. Gått på promenad och lekt med Emma. Solat har jag också gjort eftersom de har varit kanon väder hela helgen ! Kommer säkert vara röd som en kräfta ikväll eftersom man luras av att det blåser lite då tror man inte att solen tar lika bra som den egentligen gör :P


Den här bilden tog jag igår kväll när jag kom hit. Fint med fåglarna som glider där på vattnet.

Men imorn åker jag hem iallf och då får ni antagligen se lite fina foton jag har tagit :) Eller så blir det på tisdag, får se vad jag orkar :P

Nu är maten klar hej då! <3


Lördag, men känns som söndag

Hej allihopa, solen skiner idag igen ! Underbart...

Är kvar i västerås men ska börja röra oss mot bilen om en kvart. Måste hinna hem till 2 annars hinner jag aldrig med bussen från tekniska som går klockan 3. Det blir så att jag åker ut till landet idag och inte i morgon för Pappa ville det så gärna plus att det är ju skönare att vara där 2 dagar och 2 nätter istället för 1. Så det ska bli jätte mysigt.. Träffa lilla kusinen Emma som börjar bli en stor tjej nu. 3 å i sommar :P Tänk vad tiden har gått fort.. Snart är väl jag 30 och har egna barn haha..

Emma, jag, Linda och Tobbe i fjällen


Men tar iallf med kameran ut men ingen data eftersom det inte finns något internet. Så vi hörs på måndag eller tisdag igen med lite foton och sånt mys från mitt land :) Ha en trevlig helg nu allesammans <3

Från Backen i Fjällen

Det var tyvärr mulet sista dagen vi åkte skidor och det var först då jag bestämde mig för att ta med kameran upp till toppen. Så vart lite grå trista bilder på det viset men annars fina :)


Här är jag och Linda påväg upp med liftarna sådär lagom söta haha

Farbror Håkan och syster

Kusin Tobbe

Håkan och jag

Susar ner för backen

Sist men inte minst Linda :) <3

Omgivningen

Utanför Dannes pappas hus.. Mysigt grannskap

I huset till höger bor han

På den här gångstigen gick jag idag när jag fotade blommorna :)

Sen gick vi mot centrum och förbi massa fina villor

Danne  börjar närma sig..

älskling igen

fina parker finns det gott om



Som ni ser var det strolande sol, hoppas nu den håller i sig resten av helgen när jag ska ut till Landet :D!


Blommor från idag




                                                Alla bilder tagna av mig

Har ju inte blommat ut ordentligt än men några små blommor hitta jag allt :)
Förövrigt så tog jag och Danne en promenad till centrum vid 3 tiden. Tar typ 20 minuter dit och sen 20 hem, sammanlagt 40 minuters motion. Inte illa där ;P haha. Plus att det var så varmt och skönt också. När vi kom fram satte vi oss på ett par bänkar och smaskade på varsin mjukglass. Skit mysigt var det. Sen bar det av hem igen för att åka och hälsa på Mia. Vi tog bilden dit och köpte med oss lite påskgodis. Var där ett tag och fikade sen åkte vi hem hit igen. Och just nu väntar jag på att middan ska bli färdig, köttfärssås och spagetti a la Christian! Han gör det så super gott :) Tror faktiskt den är klar snart så ska plocka ner datan nu och börja duka. Hoppas ni också hade en mysig dag ute i solen :)

Långfredag

Hej ! Här skiner solen som bara den så ska inte sitta inne nått mer nu.. Tänkte börja klä på mig sen ta med mig kameran på en sväng ut här i västerås. Fota lite blommor och sånt om det har slagit ut :) Så jag updaterar senare med nån förhoppningsvis fin bild :P hehe

Så länge kan jag visa en header som jag har fixat till min kompis Emeli.. Är inte helt klar men typ såhär kommer den se ut iallf:


                          Är ju inte ett proffs precis men vart endå ganska nöjd :)
                                                                Ses sen !

Västerås

Sådär, nu är man i västerås igen då :) Perfekt start på påsk"lovet" .. Körningen hit gick bra men fick lite ont i rumpan sådär som förra gången :P haha.. Men tog oss direkt en tur till matäffären så det släppte efter ett tag. Vi handlade Tacos ! Har precis käkat upp allt och det var super gott.. Christian gjorde också en speciell stark sås som också var jätte god, och inte lite stark hehe. Så har nästan precis ätit upp det. Tänkte knäcka en bira och sätta mig en stund på den mysiga ballkongen. Solen har gått ner men det är fortfarande jätte varmt här inne. Så måste få lite frisk luft ett tag. Sen tänkte jag nog sätta mig och redigera lite fler bilder om vi inte sätter på nån film. Men updaterar säkert lite senare för här i västerås har jag mycket tid för det :)


Skärtorsdag

Godmorgon ! Sitter på firman nu.. Kom hit lite över sju så jag kan sluta tidigt idag :) Har också 40 minuters övertid att ta ut så tänkte kanske kunna sluta kvart i 3 - 3 idag.. Bara jag är flitig och gör det som ska göras så ska nog det gå.. Sen direkt efter jobbet åker jag och hämtar upp Danne. Åker till skarpnäck och möter Lotta för vi ska få låna hennes bil och bila till västerås. Ska bli kul. Har ju gjort det en gång förut och då laddade vi upp med chips och annat smått och gott i bilen och det får vi göra den här gången med för man kan bli rätt rastlös och då funkar det ju alltid att käka nått :P hahah.. Sen måste vi också ha emd oss några cd skivor eftersom mottagningen försvinner efter ett tag ut på landet.. Men sist vi åkte fick jag skit ont i skinkorna efter att ha suttit helt stilla i 1 timme och 20 min typ.. Inte nice.


En bild från i måndags uppe vid Sofia kyrkan..Mysigt var det :)
( jag uppe till höger haha)

Mén men nu ska jag packa färdigt mina grejer och sen börja röra mig.. Whoho snart påskledig bara 7 timmar kvar!

Och PS till EMELI (inhaati) du kan väl acceptera mina kommentarer så dom syns på din blogg och sen svara på dom :) ? Puss

Idag fyller Melinda 11 år !

Då må¨ste vi ju bara säga :



Happy birthday :D
Förövrigt så är jag bara hemma hos Danne nu.. Ska snart äta tårta och sen åker jag hem till mig och packar. Vi åker ju till västerås imorn och sen drar jag till Landet på lördag. Ska bli så skönt ! Äntligen ledig lixom :)

Dom senaste dagarna har jag inte gjort så mycket , förutom att jag var ute i måndags med några kompisar och grilla på söder. Det var skit myigt ! Kom hem lite för sent när jag skulle upp och jobba dagen efter :P Drack 3 st 3,5 or och smytta lite av dom andra haha.. Men det gör jag inte om iallf.

Nu är det tårta som gäller :) PUSS

Hej igen !

 Vet ni.. Jag har bara segat idag igen :/.. Eller var ute en liten stund med Linda och Feddes hund. Sen mötte vi Danne också men mer än så har jag inte varit ute.. Har ångest över att jag inte gjort nått den här helgen :P Men nästa helg kommer jag ta igen det då jag först på torsdagen ska åka till Dannes pappa i västerås direkt efter jobbet.. Ska försöka sluta lite tidigare också , typ 3 iallf. Så vi är där till halv 5. Sen stannar vi väl till lördagen sa vi för då har antagligen Melinda kalas. Det är Dannes Lillasyster som fyller 11 år. Och sen senare på kvällen kanske jag redan då åker ut till landet. Annars blir det söndag morgon. Pappa ville gärna att jag skulle komma ut för han ahr inte träffat mig på länge och detsamma gäller mig, jag saknar ju min pappa med. Kusinerna och farfar + Solveig är såklart ute också. Så helgen som kommer blir perfekt hoppas jag. Bara 4 jobb dagar kvar alltså och sen ledig 5 dar :) Eftersom det är Påsk..

Kram <3

<3

Som sagt, jag har ju redigerat lite foton... Har också börjat göra kopior av allt jag gör i svartvit.. Gillar faktiskt det väldigt mycket.. Kanske för att jag tycker jag ser bättre ut då :p haha



Foto taget av Linda, redigerat av mig

<3

No sunshine

Vilken seg dag... Igår när det var så fint väder gick jag aldrig ut igen för att jag var bakis och trött. Tänkte att det skulle bli lika fint väder idag så jag kunde vara ute med Linda och Diddi men nä då ska det såklart vara mulet och regna lite :( Så det var ju tråkigt.. Sitter bara och redigerar bilder :P Men det är ju roligt det med men känner att jag vill träna. Tror jag gör det faktiskt.. :P



Zita pussar Mikael, sen jag och Emma i fjällen :)

Så här roligt hade Emma i fjällen

Fick med det här lilla busfröt på bild när hon precis hade kastat en snöboll på LInda.. Snacka om skadegla ! haha :P

1.

2.


hahaha <3

Kusin Tobbe och Mikey



:)

Sötnosar

Bild tagen i fjällen av mig :)





Sommar väder idag !

Shit vilket härligt väder det är idag ! Var ute en snabbis när jag gick till kebaben och handla lite lunch... Tänkte dra ut snart igen och ta en promenad i farsta och sen gymma lite.. Vad jag tror nu iallf sen vet jag inte vad som händer. Älsklingen är sjuk så senare ikväll ska vi bara vara hemma och kolla på robinson klockan 8 tror jag det börjar och sen kolla om det går nån bra film på tv. Mys ska det aillf bara vara om jag får välja :P Massa chips också för idag är det min tjockis dag, haha. Började med kebaben då som var as god , sen tänkte jag nog ta och köpa en glass i det fina vädret :)



Egentligen var det tänkt att jag skulle komma förbi en kompis cafe en stund men vi bestämde oss för att det blir bättre i veckan. Så nu tänkte jag redigera lite bilder och kolla lite mer på min skönhets Photoshop dvd !

Farfar är bäst <3





Gullig bild på min farfar och lilla kusinen :)

En av mina ögonstenar

Godmorgon ! Sitter på firman som vanligt vid den här tiden.. Tänkte komma iväg tidigt idag så jag hinner med allt jag ska göra. Men först ville jag bara lägga upp en liten bild på en av mina söta små kusiner som jag älskar otroligt mycket <3 Här är lilla Mikey.. Satt och redigerade den igår kväll efter photoshop kursen..  Bild på Emma och Tobias kommer också lite senare men hinner inte redigera alla på en gång :)


Saknar dig plutten ! <3

Lite av vad vi gör

Den här bilden har vi jag precis suttit och klippt ihop :) Han har visat oss hur vi använder lagermaskar m.m.

Visst vart den ganska bra förutom att vissa djur är större än andra :P hehe ?


Sista Photoshop kursen :(

Sitter just nu här på medieinstitutet och väntar på våran lärare som borde komma när som helst. Känns väldans tråkigt att det är sista gången idag för jag har haft så roligt här och lärt mig jätte mycket ! Torsdag i fortsättiningen lär kännas trist och tråkig nu gissar jag på :(

Men nu kom han ! måste sluta puss puss

Dagens Låt

Nytt från soulja boy, bästa just nu!


Hårprodukter

Det här är då det jag köpte förra veckan då det var lön. Tog först kort på det igår !


Från vänster: Skyddande glansspray mot hetta, Glansdroppar, Torrshampoo från Tony&guy ( Super bra när man inte orkar tvätta håret nån morgon ), Volym spray och Mouse från Loreal..



Jag rekomenderar verkligen den första skyddande sprayen, håret blir super lent och lätt att reda ut. Sen brukar jag alltid ta den lilla rosa efteråt längre ner mot topparna när det är blött så det får torka in och bli super glansigt ;)


Dom här två har jag inte riktigt lärt mig hur man använder dom på bästa sätt än men det kommer ;)

Jag idag



Tröja - ny från Cubus 199:-
Strumpbyxor - Cubus 59:-
Skor - Vita tygskor Din sko 300:-
Skinnjacka - JC 1700:-
Solglasögon - Stadium 400:-

Godmorgon !

Sitter på firman nu , har precis packat ihop alla mina grejer och ska strax åka iväg..

Tänkte bara säga att jag hade det super mysigt med familjen uppe i fjällen !Mina kusiner är dom gulligaste och underbaraste.. Vart ett tårfyllt farväl :P hehe..  Saknar dom, men kanske träffar dom sen över påsk igen :)

Tog också massa foton som jag såklart vill visa er men jag har haft jätte svårt att sova sen i söndags när vi kom hem.. Därför har jag inte haft någon ork på dan till att blogga... Blir frustrerad när jag ska skriva nått eller redigera en bild, tappar lätt tålamodet när jag är så trött som  jag var.. Men pallrade mig endå till gymmet i måndags och igår var jag och fika på vardagsrummet med några kompisar :)

Bara lite smått sådär fick ni reda på nu, har inte all tid i världen just nu till att blogga så det får bli mer sen på lunchen.. Tror jag ska käka hemma så lägger nog upp nån gullig bild från fjällen. Eller visar något av vad jag har köpt. Det får vi se sen :P

Ha en bra dag iallafall!<3

RSS 2.0