Shoppaholick?,.. nae bara lön ju :)

Godmorgon ! Sitter på jobbet nu och ska strax åka iväg.. Tänkte bara slänga upp ett snabbt inlägg först :)

Igår var jag och shopade lite, måste ju få passa på nu när lönen kommit. Lägger upp bilder på det senare under dagen OM jag hinner.. Har ju mycket att göra idag innan fjällen.. Men iallf så köpte jag en tränings Bh, nya tränings byxor ( trekvarts lite pösiga) och en vit puma t-shirt.. Jag berättade ju förut om att jag inte har haft några riktiga kläder i ombyte. Då har det isåntfall bara blivit mina vanliga mjukisar och det är ju bara varmt och jobbigt. Så nu har jag ombyte iallf :) Sen när jag endå var inne på stadium passade jag också på att köpa ett par nya solbrillor. Och dom här är as snygga enligt mig själv ! Det är inte många jag passar i men dom här, dom satt bra tycker jag och Danne iallf :P Kostade 400, inte så farligt.. Sen bar det av till frisören och där köpte jag tre hårprodukter betala för 2. Det var ett Mouse, ett volym spray och en glans gel.. Men jag provade alla samtidigt igår kväll och då vart inte resultatet så bra :/ Det vart väldigt mycket volym men alldeless för fettig hårbotten. SÅ ska nog inte ta alla samtidigt nästa gång och inte heller så mycket mouse som jag tog i hårbotten.. Är inte van att använda sånt så skyller också på det haha..

Så det var typ det jag spenderade lite money på igår.. Men ska som sagt försöka visa bilder på det senare under dagen !
Nu måste jag jobba igen <3

Lön :D

Äntligen är det den 25:e.. Och det första jag spenderade min pengar på nyss var det här :



Även fast jag går en kurs i Photoshop finns det så mycket mer att lära sig. T ex lär man sig inte allt om make up och sånt i min kurs jag går så då är det här perfekt ! Plus att det är väldigt billigt i jämförelse med min kurs ;P

Det kommer nån gång i veckan :)


Nu är biljetterna uthämtade



Tisdag ! Yes bara 2 dagar kvar tills jag drar till fjällen ;) Ska bli så kul :D Kommer fota massa förhoppningsvis... Men det lär bli jobbigt att komma upp vid halv 6 på fredag morgon :P Tåget går ju halv 7.. Har massa grejer att fixa innan dess också. Som att lägga in lite nya låtar i min Walkman mp3, packa, Hitta nån mössa och vantar... Vet inte ens vart alla mina vinter kläder är nu.. Fixa en jacka och täckbrallor jag ska ha på mig.. Hmm måste fundera ut nånting...

One more


Fotograf - jag
Modell - Linda

Lunch

Hej ! Förlåt att ajg inte hann lägga upp några fler bilder på linda men jag fick faktiskt ingen tid :( Alltså vi hade ju bokat en tid i tvättstugan klcokan 4 men vi kom inte därifrån förens 7 ! Jävligt segt men så skönt efteråt nu när alla kläderna är rena.. Meniallf sen när vi kom hem möttes jag av min söta älskling och så fixade vi lite till hans blogg och så sen kolla vi bara på tv. Somande vid halv 10 nångång..

Men idag ska jag försöka med en bättre updatering emn vill inte lova nått !
Ska äta lunch nu Puss <3

Relax time

Helt slut ! Kom till Farsta halv 12 ungefär.. Hade redan bytt om så började köra på direkten. Höll igång ända till 1. Mycket bra tycker jag :P Cycklade i 19 minuter och sedan gick jag på rullbandet på högt tempo och inställniingen Hill i 15 min. Plus styrketräning. Men det är så det ska kännas om man verkligen har tränat ordentligt. Man ska vara helt slut och tycka det är världens jobbigaste och bara köra på ändå. Som diddi sa till mig, det är bara syket som säger att man inte orkar mer men egentligen skulle man kunna göra hur mycket som helst..



Nu tänkte jag iallafall hoppa in i duschen och sen äta lunch.
Hörs om ett tag :)

Söndag !

Sista dagen på helgen då.. Känns lite trist men samtidigt roligt för nu är det bara 3 dagar kvar till lön och 5 dagar tills jag åker till fjällen :D Så det ser jag fram emot jätte mycket. Det är jag, min syster, Kusinerna , farbror och fru plus min farfar och Solveig som åker. Dom ska åka redan på onsdag eftermiddag men eftersom jag har min Photoshop kurs på torsdag kan jag inte åka förens fredag morgon. Så ska ta tåget klockan 7 då till Järvsö som tar 3 timmar. Sen blire skidor och bus. Var typ 3-4 år sen sist vi åkte upp.. Och innan dess varje år. Och sen för lönen vet jag en sak som jag ska köpa iallf. Det är ett 50 mm f/ 1,8 objektiv :D Det kostar 1100 :- Iallafall från Cyberphoto.com. Så det kommer bli en rolig månad med många foton kan jag garantera ;)

Men tillbaka till idag då. Är just nu hemma hos Danne men ska åka till farsta och träna nu. Så härligt att träna så här tidigt på morgonen tycker jag :) Inte så mycket folk och man får lixom en bra start på dagen. Danne är ju och jobbar ute på Lidingö hela dagen så blir helt ensam. Men kan förstås höra av mig till diddi så vi kanske kn ta en fika eller nått om jag hinner. För klockan 4 har jag bokat en tid i tvättstugan och det lär väl ta 1 och en halv timme innan det är klart. Sen är jag säkert helt slut och vill bara hem och dega :P

Men hur som helst kommer nog dom sista bra bilderna på Linda upp under dagen. Ska sätta mig sen när jag kommer hem efter träningen  och redigera lite. Vart värkligen jätte nöjd hittils med bilderna. Även fast dom bara är tagna med mitt kittobjektiv :)


Nä nu går ju hela dan åt till att jag sitter här. Måste dra ses sen !

Lindas Favorit



Färg eller svartvit ?






Själv tror jag att jag tycker svartvit faktiskt :)

Linda bild 2

Talking in the phone...


En av många bilder på Linda från idag

Vart jätte nöjd över många bilder på Linda men hinner inte redigera alla nu för ska när som helst åka till Daniels jobb och möta upp han. Men en bild hann jag redigera så den kan jag visa :)



Men bilden förlora färgerna väldigt mycket så fick kopiera bilden en del för att få med alla färger. Då blev den såhär :



Fler bilder kommer !

Till Daniels Musik blogg






Passar den som en header ? Eller vad kan jag fixa till så det blir snyggare ? :)

Lördag !

Hejsan ! :) Var ett litet tag sen som vanligt :P I veckan hände det inte så mycket.. Tränade och var mest hemma. Och igår gick jag, Diddi, Linda och Danne på bio. Vi såg filmen En shoppaholicks bekännelser.. ( sämst på att stava :P) Den var väl sådär, ganska bra.. Lite för överdriven kanske.

Satt en stund på vardagsrummet igår med Diddi och gjorde om den här bilden lite. Bytte så Linda fick bruna ögon och Diddi blåa. Egentligen är det tvärtom.



Men idag ska jag ut och fota lite med Linda :) Danne är och jobbar hela dagen så passar på att spendera tiden med syster. Får se vart vi ska vara. Tänkte öva mig lite innan jag fotar Lindas kompisar Olga och Mirre som gärna ville bli fotade utav mig :) Det var jätte kul att dom ville det. Men då vill jag också vara lite mer förberedd. Kan ju rinag dom nu men får först se hur det går med Linda och det kanske är lite ont om tid.

Men nu måste jag börja klä på mig och hjälpa Linda med sminket.
Hörs förmodligen sen om jag får tid!

Slut på torra läppar ;)

Hejsan :D Satt och sola lite i bilen idag och då blir det ju kokhett för att det är vind stilla men skönt var det ;) Kanske ska göra så lite då och då under dagarna så kanske jag blir lite brun ;) hehe..  Förövrigt har det varit en väldigt skön dag. Är hemma för lunch just nu men ska strax åka iväg och jobba igen. Efter jobbet idag ( slutar halv 4 ) ska jag möta upp Danne för att träna i Farsta. Ska bli kul nu när han är rikigt taggad också. Han har bestämt sig för att träna minst 1 och en halvtimme varje gång och motionera minst en kvart. För han tycker han har varit för lat dom senaste gångerna. Och det kan man ju inte vara om man vill ha beach kroppen ;P hehe. Jag ska träna som bara den idag ilalf ! Sen efter det har jag faktiskt ingen aning om vad vi hittar på. Men måste blanda min protein dryck nu sen åka iväg. Ha en helmysig dag allihopa så hörs vi nog senare :)

Ni ska bara få ett litet lypsyl tips från mig först och det är att gå till Yves rocher som finns i hötorget eller globen ( som jag vet ) och köpa den smak som passar er bäst. Sen får ni jätte mjuka läppar med en ljus rosa nyans. Perfekt ! Diddi som hade det här först och jag fick prova och det är underbart haha.. kostar bara 19:-

Härligt väder idag.. Fortsätt så :)

Dagen börjar med att jag är trött och irriterad för att jag sovit dåligt.. Det regnar och är kallt, gör inte saken bättre lixom. Sen tar jag en cola och lite godis och piggnar till :P Efter det går allting jätte bra och solen tittar till och med fram. Så det vart jätte härligt väder. Sen har dagen bara flytit på och jag har varit på bra humör. Mötte upp en gullig älskling hemma hos mig och tog lite foton på oss med 10 sekunders utlösaren. Typ första gången jag testade det :P Var lite kul så jag och danne larvade oss lite.. Sen bestämde jag att vi skulle ta en promenad till kärrtorp så det gjorde vi.. Blev lite foton på vägen dit också :) När vi väl kom dit slutade det med att vi käkade våran middag där. Egentligen skulle vi äta pyttipanna hemma men det var inte Danne sugen på så det fick bli vardagsrumms mat.. Gott var det iallf. Köpte en skvallertiding till det också. Älskar att sitta och kläsa om kändisar som tabbar sig m.m :P .. Danne gillar det också men så ska han alltid retas med mig och kommentera nån snygg tjej. Idag var det angelina och hennes läppar :P

Jag och älsklingen från en av dagens bilder



Bild tagen och redigerad av mig

Vicky - delat huvud

Jag fotade som vanligt i lördags hemma hos Danne och helt plötsligt får jag den här bilden. Alla reagera och tyckte den var läskig :P



Har inte gjort om den nånting. Blev ganska coolt ändå tyckte jag :P


Jag lever !

Jag har bara inte haft någon ork att blogga :( Vill så gärna berätta lite Photoshoptips och visa vad jag lärt mig och berätta om vad jag har gjort i helgen men orken finns inte. Men jag har iallf varit med min bästa kompis Denise väldigt mycket :) Var några stycken hemma hos Danne i lördags och kolla på melodifestivalen. Tyckte vinnar låten sög så det var jätte tråkigt. Hejade på Måns EMD eller ALcazar...HAr massa bilder men får visa en annan gång. Nu ska jag duscha... ! Puss


Alltid :)<3

Nytt läppglans

Var i farsta idag och gick runt och fönster shoppade eftersom jag inte alls har mycket pengar nu. Spenderade lite väl mycket dirket vid löningen antar jag :(.. Men iallf något ville jag unna mig så det fick bli ett litet läppglans från HM för 29:50.. Tycker jag var värd det haha..






Bilder till webben förlorar kvalite :(

Onsdag idag ! Snart helg. Ska bli väldigt skönt. Men känns konstigt nog som att det typ är måndag idag eller tisdag. Känns som att tiden har gått så långsamt, som att det nyss var helg. Därför känns det bra att veta att det inte är en hel vecka kvar utan bara 2 dagar. Eller bara 1 om man räknar fredag som helg :) Egentligen skulle vi ha åkt till västerås men det går inte nu för Danne ska jobba både lördag och söndag.. Och samma sak nästa helg. Sen efter den helgen ska jag till fjällen. Men det pratar jag mer om längre fram :) Det är ju endå 3 veckor kvar ... Men det är tråkigt att vi aldrig kommer iväg till västerås faktiskt. Senast var i julas. 3 månader sen snart ! Hmm.. Aja inget att göra åt. Får hitta på nått annat skoj i helgen..

Men om vi börjar prata nutid så sitter jag på vardagsrummet och har precis ätit en jätte god kyckling Faijtas baguette som älsklingen gjorde till mig. Och jag har kameran med mig så passa på att fota :P Och en sak som jag blir väldigt irriterad över är hur alla färgerna m.m försvinner om jag bara laddar upp orginalbilden från mitt bild program. Den översta bilden :



Sen om jag markerar över hela bilden och kopierar den. ( Har ju en Mac då finns den funktionen , ÄPPLE+PIL UPP+4  Sen drar man bara öbver bilden det som ska kopieras) Sen läggs det automatiskt på skrivbordet. Sen när jag laddar upp bilden här i bloggen så är den mycket större plus att alla fägerna finns kvar som dom var när kortet togs. Väldigt konstigt och irriterande att man behöver göra så innan lixom..


Ser ni skillnaden ? Nån som har samma problem ?

Dans pass på Friskis

Heej !

Vilken snöstorm det har varit idag. Har väl mest märkts av dom som kör bil tror jag :P Glider hit och glider dit...
Men det gick endå hyffsat bra endå, bara lite kallt om händerna när man bar ut leveranserna m.m...

Nu är jag iallf hemma hos mig med Linda och Älsklingen.. Vi ska snart börja röra oss mot farsta för att gå på ett afrikanskt dans pass. Ska bli roligt. Fast Danne kommer bara gymma för det där var inte riktigt nått för han tyckte han, hehe.. För mig är det ju gratis men för Linda kostar det 50 kr eftersom hon inte har allkortet, bara gym kortet.

Men måste snabba mig nu så hörs vi kanske sen ikväll efter :)



Spooky bild på linda tagen av mig för nån dag sen !

Bikinis från Nelly.com

Nån av dom här blir det.. Dom var ju grymt snygga. Även fast det är 2 och en halv månad kvar till sommaren så vill jag passa på nu :P

Båda kostar 278 :-




Eller vad tycker ni ?

Ny vecka

Hej hej :) Måndag idag då.. Känns lite trist att helgen är över för den gick så otroligt snabbt.. Även fast jag inte gjorde så mycket. Hann inte vara så mycket med älsklingen så vi tar igen det idag.. Möttes upp efter jobbet i skanstull och gymmade tillsammans. Nästan alltid roligt att träna med Danne. Förutom två gånger då vi hade bråkat och var på lite dåligt humör innan :P Men jag körde inte så hårt idag då jag faktiskt var och gymmade i 2 timmar igår. DÅ körde jag hårt ;) Massa kondtion och styrka. Idag gjorde jag bara den "fyrbenta" i en kvart. Sen hjälpte jag Danne att träna magen. Har värsta träningsvärken så ska be han massera mig lite sen :P Han gjorde det på lunchen också men kroppen behöver mer, haha..



Jag i fredags på innebandy matchen - foto taget av Linda


Matilda 18 !

Igår kväll var jag med några vänner och firade Matilda som fyllde 18 år :) Grattis igen.. Vi skulle först äta på em restaurang som jag nu inte minns namnet på :P Men som tyvärr hade klantat sig och tagit fel på tiden. Matilda hade bokat till halv 8 men dom hade skrivit halv 9. Och såklart fanns inga lediga bord. Så det var ju lite surt.. Men sen kom Denise på att vi var i närheten av en bra grekisk restaurang så vi gick dit för att chansa om att det fanns  lediga bord. Och som tur var fanns det det :) Tur att vi kom just när vi kom för sen efter typ 20 min var det nästan kaos med folk. Så vi fick vänta jätte länge på att få beställa. Men det var det värt då maten kom ! Tog souvlaki och det är ju hur gott som helst ;) Satt väl där till 10 ungefär och hade det trevligt. Sen drog dom vidare till Victoria i kungsan. Men trött och seg som jag var åkte hem till älsklingen som väntade. Dom hade säkert en skit rolig kväll men jag får hänge med nån annan gång ;)





Jag ville inte vara med på bild då jag hade bränt mig lite från dagens solning :P
Såg ut som en gris i fejjan , inte najs ;)

Uttråkad

Vet inte vad jag ska göra idag.. Känner mig jätte seg och konstig. Vill träna men tror inte jag orkar. Kanske tar en promenad eller så lägger jag mig bara i sängen igen och kollar på tv ..

Önskar jag var såhär glad och pigg nu som jag var igår :P





Min innebandy älskling

God morgon ! Igår var jag ju och kolla på Dannes Innebandymatch i hammarbysjöstad. Det var kul :) Ders lag vann med 11 -2 hehe.. Fick några bra bilder iallf. Hade på inställningen sport hela tiden med kameran så det var inte så krångligt bara att fota. Men märkte att det inte var så lätt då man inte kunde zooma in så mycket.. Behöver som sagt ett nytt objektiv...



Nummer 59 är hans nummer :)


Knuffas och knuffas


Diggar benen på killen med röda skorna haha


Haha Danne blev utvisad 3 gånger :P

Det är lätt att man flyger ibland :P

... Eller ramlar



Efter matchen åkte vi bara hem till Fedde och hyrde med oss en film. Jag var så trött så jag somna efter halva filmen.. Vid 1 tog vi bilen hem och sov...

Photoshop

Ska bara säga att Linda har massa banan i munnen och gjort sin mun stor med flit ;) haha så ni inte tror hon har överdrivet stort gap ;)

Före :



Efter :


Hinner inte berätta nu exakt vad jag har gjort men vad tycker ni ?

Fredag !

Hej ! Äntligen helg och det känns så himla skönt :) Fast imorse kändes det som typ en onsdag inte alls härlig känsla men under dagen blev det lättare :) Ska snart börja röra mig till vardagsrummet där Danne jobbar, sen ikväll vid halv 8 har han innebandymatch i hammarbysjöstad som jag Linda och Fedde ska gå på.. Tänkte ta med kameran då och träna på att fota lite sport och så. Köpte ju den senaste fototidningen för inte så länge sen där dom berättade jätte många bra tips om canon kamerans inställningar som jag ska ta lära av :)  Så har lite brottom nu så jag hinner få med mig allt och packa ner datorn men innan dess tänkte jag bara säga att jag var på min andra Photoshop kurs igår och lärde mig lite nya grejer så det var jätte kul ! :) Tänkte visa lite för och efter bilder snart, ska bara träna lite och fixa till nån bild. Sen kan jag säkert ge någor tips också ;)



Så uppdaterar igen snart när jag är på vardagsrummet  :)

Lata Korre...

Det blev lite träning efter jobbet endå :) 15 min snabbpromenad på löpbandet.. Jag och Danne mötte upp Fedde och Linda där också. Äntligen har linda börjat träna oftare, tagit träningen på allvar lixom. Så mycket roligare med nån som verkligen är taggad inför ett träningspass lixom ;) Kom på nu medans jag skriver det här att jag verkligen MÅSTE tvätta mina tränings kläder nu. Eftersom jag inte har några extra byxor och bara en extra tröja så har det blivit så att jag inte orkat tvätta dom för jag ska endå använda dom snart igen. Lite snuskigt sådär men ska skärpa mig :P haha... En liten beskännelse från lilla mig. Men jag undrar när rumpan ska bli fastare ? hur lång tid ska det ta ?! haha..


Jag på bilden, fotad av Fotograf Emma Sandström

Men nog pratat av mig nu...  Är helt slut, men ska endå strax sätta mig i bilen och åka en liten sväng förbi Fedde där Danne väntar. Jag och Linda åker tillsammans och sen vid 8 ska jag och Danne åka hem igen. Känner att jag kommer somna rikigt tidigt ikväll... Tycker det är så sköönt att sova !


Mina försenade presenter från moster :)

Hejsan ! Vilken härlig dag det är ute va :) Ska snart ut i det igen, måste ju bara få i mig en lunch först..

vet inte riktigt vad som händer efter jobbet idag faktiskt.. Kanske följer med Danne och tränar även fast jag träna igår. Men då blir det bara en promenad på löpbandet och sen puscha på han :P

Men tänkte visa lite av mina presenter jag fick utan Majsan.. Vart jätte glad!
Först då den här parfymen från Naomi Campbell. Plus shower gel till det :)


Sen det här vackra halsbandet i form av två hjärtan :)



Foton tagna av mig


Nu måste jag åka, hejsvejs!

Min helg

Hej igen! Tråkigt att jag inte har bloggat något på länge när jag faktiskt började komma igång med det igen.. Men sånt händer. Det var en otroligt "busy" helg..

Lite kortfattat så gick jag på min första photoshop kurs i torsdags. Jätte roligt :) Fast våran lärare visade mest upp photoshop och vad det var. Och det visste jag ju redan :P Men nästa lektion lär jag nog lära mig mycket mer och så, längtar redan.. Och en posetiv grej var att alla datorerna var Mac. Och det är ju vad jag också har så det var ju perfa ;) Alla små kort kommandon m.m fick man lära sig i mac istället för vanlig dator. Så det var jätte bra !

Sen i fredags firade vi min kompis Emeli. Vart jätte stressigt efter jobbet med systemet o allt. ( får ju dricka nu igen ;) ) Och i alla stress kom jag på att jag hade glömt minnes kortet till min system kamera hemma. Så där stod jag hemma hos Danne och skulle fota lite roliga bilder men såklart inget minnes kort i. Så det var ju lite synd. Eller mycket synd ! haha.. Men fick iallf två-3 bilder på mig emeli och Diddi från Chaplins bar där vi var senare på natten. Jag ser ut som en riktig blekfis.. Inte alls snygg :P haha.. Och det började närma sig stängning när kortet tog så lite dragen var jag också.. Men kvällen/ natten var rolig :)


Sen i lördags var jag jävligt seg på dagen. Gick en promenad till vardagsrummet och fika lite. Sen skulle vi åkt och träna men det var så klart stängt när vi kom dit. Stängde 5 och vi var där 6 :P Trodde faktiskt Friskis stängde sju på lördagar men icke.. Åkte hem , chillade, bokade biobiljetter sen tog jag och älsklingen bilen och såg Bedtime stories.. Men självklart somnade jag i slutet ! Vart väldigt irriterad på mig själv efteråt :P

Och så var det ju söndag igår. Då tog vi det mest lugnt sen vid 2 åkte jag och Danne och tränade. Körde skit hårt ;) Åkte till globen efteråt och köpte protein pulver så jag får i mig allt det nyttiga jag behöver :)

Min burk , 41 portioner, kostade 389 eller nått...

Sen åkte vi hem, käkade god köttfärssås och spagetti, läste min nya fototidning och sloknade halv 9. Det var min helg. Har massa nya saker jag köpt som ajg msåte visa er sen ! Men det får bli i ett annat inlägg.. Bla 2 par stövlar, en tröja , sjal, m.m Fått parfym och halsband i födelsedags present av min moster t ex. Men tar kort och visar er som sagt en annan gång :) Nu måste jag jobba igen. Ha det bäst !

RSS 2.0