Color

Idag kör jag på mitt turkosa nagellack jag köpte för någon vecka sen. Matchar lite min tröja. Både det här och det ljus blåa är jätte fint och det räcker med ett lager ! Glittrar lite mer Irl.


Dagens Låt - Born this way



Typ en av mina favorit låtar just nu !


Söndags chill

Vi var först och kolla på lägenheten kl 1. Vi verkligen gilla den jätte mycket as fräsch men det var ganska många som kolla och var intresserade :/ Men får se ! Berättar mer om det om det händer något.

Sen åkte vi till Farsta och Käka på alforno. MUMS !


Strosa runt lite. Danne köpte födelsedags present till Sebbe ch vi två tillsammans köpte försenad födelsedags present till Lotta. Mysk parfym och bodylotion som hon blev jätte glad för inne på Bodyshop. Där köpte jag även den vita smink väskan här under. Jordgubbs shower gel'en fick vi på köpet för att allt gick på över 500 kr ! Köpte också värme skydd och ett nytt minnes kort till kameran =)


Nu ska vi åka med Neo hem till Linda och Robin :D


Min fredag

Lite bilder från i fredags. Först hade vi ju innebandy turnering till typ halv 10. Vi vann två matcher och förlora 2 så vi gick aldrig vidare från våran grupp men det gjorde inget för vi hade jätte kul endå. Har fortfarande lite ont i bena efter allt spring och hoppande. Jag gick verkligen in för det. Sen drog vi till Bg's i hornstull. Satt där till stängning- kl 1. Tog sedan två taxi till nån krog på söder där det var fullt. Knalla runt för att hitta något annat bra ställe men sluta med att vi kom fram till skanstulls t-bana. Sonya kom då med förslaget att vi skulle dra till "under bron " Låg vid eriksdalsbadet. Hade minst sagt intressanta prat stunder ute på rökaltanen haha. Musiken där var lite speciell så vi orkade inte vara där inne.. Efter det drog dom på efterfest men jag kände för att åka hem så det gjorde jag. Var väl hemma vid 4 typ. Då försökte Danne få mig att kolla på OC men jag slockna direkt. Sov till 4 dagen efter som sagt.. Men helt lyckad kväll =) Nästa gång vi ska ut med jobbet är den 18:e mars. Då har vi bokat bord på Kho pang yang eller vad den heter :P

Lite bilder då :


Lördag

Har haft en super helg ! Hade tänkt lägga in bilder från igår men jag sov till fyra idag och då när Danne väckte mig var det bara dags att fixa till sig igen och åka hit till Skarpnäck =) Dannes kusin har fyllt 19 år så det har firats med god mat, tv-spel och coca cola haha.. Jätte mysig kväll iallf, snart åker vi hem och då hade vi tänkt kolla på filmen sanctum eller vad den heter. Imorgon blir det en rolig dag. Ska på lägenhetsvisning kl 1 !! Den jag visa er förut. Och sen vid 4 åker vi med Neo hem till Linda och Robin :) Får se när jag får tid att lägga upp lite bilder här i bloggen =) pusss

Nu när vi endå är igång

Från BUBBLEROOM.SE 399:- finns bara i XS kvar, ord pris 799 :-



Jag har ju själv typ en likadan från Hm, däremot dör jag lite för den här:


Tänk er svarta byxor och klackar, =) Kliar i fingrarna, fast 1499:- Nääe vet inte alltså ! åååh
Om ni vill veta vart den kommer ifrån så är det bara att fråga.

Kanske kommer med något mer tips igen för är ute och internet window shoppar haha.. Danne är och tränar småglinen och snart är det middag. Hämtade förresten ut shortsen men dom va försmå :( Men som tur var så hade dom en större stolek så dom nya får jag i mitten av Mars =) Dom var jätte snygga och är hundra på att den större storleken sitter jätte bra på !

Sale sale sale !!

Gå in på Have2have.se NU för dom har allt på rean för MAX 199 kr !!
Kanske finns något du gillar ?

199:-

199:-

129:-

Väska för leopard älskaren ? Tänker mig Lina med den här =)

298:-

Video

Bjuder på en liten video från Jobbet idag när vi spela. Alla var fett trötta efter att ha varit ute o delat. Men det var skoj. Dom som syns i videon är Henko den långa med långt svart hår( min coatch ) Sen Emma, Max med mössa och Adam med röd tröja. Jag och Julia stod vid sidan om en stund och jag passa på att filma, första gången med min nya kamera så ville testa =)

117

 


Mac

Igår var jag och Danne i kungens kurva för han skulle köpa ett ljudsystem 5.1. Han hitta ett som verkligen är skit bra ! Roligare att lyssna på musik och kolla på film nu.
Fast det var inte det som det här inlägget skulle handla om. Utan att när vi var inne i butiken så gick vi förbi Mac datorerna. Och jag äääälskar ju Mac, var tvungen att kolla lite. Min egna är ju trasig sen i sommras. Danne ska ringa Anders som hjälpte mig förut igen och så ska han se om han kan fixa den. Och om han kan det så tänkte jag kanske sälja den och köpa denna :



Alternativt en lite tjockare som kostar 1000 lappen mindre, får se. Men hur som helst SKA jag köpa en ny för jag klarar mig fan inte utan en egen. Min egna med Photoshop som jag kan ta med vart jag vill med inbyggt Wifii.. Oooh längtar ! Men OM jag inte lyckas sälja min eller om den inte går att laga så ska jag endå köpa en men det får typ bli på avbetalning 3 månader eller nått liknande. Måste tänka på saken för 11-12000 är ju inte små pengar precis !


I like the sun, it makes me feel happy !

Vad många som läser även fast jag inte updaterar så bra eller har något riktigt intressant att skriva om. Men det är kul =)

Nu sitter jag på jobbet, som vanligt vid den här tiden. Det är jätte skönt väder ute idag men låt inte solen lura er, det är minus grader! Idag ska jag ut och dela på långholmen. Jag kommer nog tycka det är lite jobbigt i sommar, fast även skönt, att se massor med folk gå runt i badkläder. Om det är varmt ( självklart är det ju varmt ) kommer jag vilja doppa mig, bara kunna hopa i och bada haha..

Sen efter vi slutat kommer jag stanna kvar lite på kontoret för vi ska träna lite innebandy tills imorn ! Schema slut kvart över 3 men vi lär väl hålla på till 4 kvart över =) Någon lär ju ramla in i våra bänkar och skåp vi har fyllt här i lokalen. Det är ju verkligen inget bra ställe att spela på egentligen haha..
Åker sen förbi sköndal o9ch hämtar ut mina shorts från HM. Dom jag la upp förut ( jeans shortsen ). Direkt efter det drar jag förbi högdalen och möter Lotta för att lämna in min goose på kemtvätt för 1 krona ;) det känns bra. Verkligen på tiden om man säger så. Har haft den jackan i 3 vintrar nu, inte blivit tvättat en endaste gång.

Ikväll måste jag leta fram en spel outfit för imorn och en kvällsoutfit tills efteråt när vi ska gå ut ! Skriver det här så jag inte glömmer bort det och måste stress leta fram något imorn.


loovely summer , arholma haha<3


Lägenhet

Kvällen har spenderats framför tven och hemnet.se.

Vi ska antagligen på visning på söndag för den här lägenheten:


 


Så jävla fin och perfekt. En visning kan man ju alltid gå på sen får man se vad som händer =)
Men jag vill verkligen flytta till eget ! Och nu ska det letas aktivt !

Godnatt

Tisdag





Hej hej ! Kom hem vid 4 fast jag sluta kvart över 3. Stopp på nynäsvägen pga olycka. Jobbigt att sitta i köer när man bara vill hem. Varför jag åkte på nynäsvägen var för att jag åkte förbi sköndal för att kolla m mitt paket från Hm hade kommit. Men självklart åkte jag hela vägen i onödan för paketet kommer typ imorn. Typiskt !

Nu ska jag städa lite så saker blir gjorda här hemma. Typ tvätta också. Räkningar hatar jag. Måste organisera det där så saker blir gjorda när dom ska ! En anledning till att städa så man hittar saker. Har ringt ett samtal som löste lite. ´Känns bättre nu !


Blue

Handla ett halsband på Stylebytyra.se och få ett sånt här på köpet ! Finns i Orange också. Jag har inte bestämt mig än för om jag tycker det är snyggt eller inte. Fast Joo, jag tror det ! Kostar 189 kr ..



Gillar det här armbandet också ! 129 kr



Lön på fredag =) Efterlängtad sådan


BB

Den här dagen har bara sneglat förbi , har varit riktigt trött hela dagen. Inte orkat blogga.. Kan ha berott på att jag sovit så lite i lördags natt och sen igår natt också. Väcktes av att Danne fortfarande satt uppe och kolla på nån serie. Fick ett ryck och la mig i soffan och sov vidare. Sen kommer Danne och hämtar mig halv 5. Han hade tydligen inte koll på klockan haha .. Åh fa'n min egna väckar klocka stod lixom på halv 6. Snoozar alltid till halv 7. Men iallf därför jag e lite seg idag. Jag och Danne har typ bara legat och halvkollat på big brother som vi har köpt. Nu kan vi alltså kolla 24/7 haha.. Det var inte så dyrt så jag övertala han att köpa :p Tror faktiskt det kan bli riktigt bra i år och jag kommer följa det. Perfekt att ha 24/7 såhär om man har tråkigt. Bara att sätta på lixom =) Som nu tex , ett uppdrag på G eller nått, något händer iallf haha ! måste se här puss hej ska försöka updaterat bättre imorn<3

Vår snyggt från HM 399 kr styck


Kavaj  399:-

Jacka 399:-

Kängor 399:- vita Jeans 399 :- 
 


Lite häng och god mat


Danne var jätte bakis idag men höll humöret uppe endå..

Sebbe och Lina, Sebbe är rädd för kameran

Completos !


Spegelpose


Vi hade det iallf trevligt på den lilla släktträffen. Det serverades god mat och så spelades det biljard. Danne, Sebbe och Erik kastade pil. Fabian spelade dragspel..  Haha han är faktiskt väldigt grym på det, Dannes farbror. Sen åkte vi hem vid 6. Jag har precis lagat lite mat som jag ska ha i matlåda och nu sitter vi och kollar på solsidan =)


Some pics from Friday



Haha aa lite bilder vart det iallf.. Vi var först på Hellströms sen OjOjOj och sist hem till Pontus en sväng med Diddi innan jag tog en taxi hem till Hgs =)

Farsta strand macka

Efter att jag hämtade Danne i Blåsut så åkte vi mot Farsta och plinga på Linda o Robin. Vi bestämde oss för att åka och käka farsta strand macka. Mycket gott var det ! Satt där ett tag och snacka skit =) När vi skulle gå stötte vi på massa gulliga vovar, den här var en riktig bjässe men det syns typ inte på bilderna :P Linda ville självklart gosa!



Sen åkte vi hem hit och nu ska vi åka hem till Dannes Farmor när som helst. Hinner inte lägga upp bilderna från i fredags nu kanske sen ikväll =) Puss

Seg från i fredags

Är typ fortfarande den delen av bakis när man är helt seg och har lite ont i huvudet. Jag var helt död igår. Spydde 6 gånger på 2 timmar. Shit värsta dagen på länge. Så låg bara och glodde på tv hela kvällen. Var ute i fredags och det håller fortfarande i sig idag. Kanske för att jag inte har sovit så bra inatt, inte kunnat sova bort det. Danne var ute igår och ringde mig mitt i natten när han var hemma hos Kristian ( christian ? Vet inte hur han stavas). Han skulle sova där och jag hade typ väntat på att Danne skulle komma hem, så det var lite surt. Men iallf efter det kunde jag inte somna om. Då snackar vi typ 4- halv 5 på morgonen. Sen ringde han igen efter 20 min. - Kan du forfarande inte sova :p? haha aja så prata vi ett tag till och jag blev piggare och efter det har jag bara halvsovit. Not fun ! Ska åka och käka lunch med han sen vid 1. Efter det ska jag hem igen och fixa mig för vi ska på en liten släkt träff på Dannes sida. Med massa god mat. Så kanske måste försöka sova iallf 45 min till nu för att orka. Sen duscha. Har förresten lite bilder från i fredags som jag tänkte slänga upp sen när jag får tid och ork. Puss hej !!

Söndags sug

Nelly 399 kr, visst är dom snygga ?

Nelly  G-star ca 7-800 kr

 


Världens sötaste Tindra

Efter jobbet åkte jag förbi och hämtade Linda hos frisören. Nu är hon jätte fin i håret ! Sen åkte vi förbi My och träffade Tindra. Guuuuud så söt hon e =) Kolla bara bilderna :


Sen lyckades hon klättra upp på mig och slicka mig i hela ansiktet haha


Så söööt ! Nu ska jag duscha och ta en powernap ! Sen får vi se vad kvällen har att bjuda på. Vill träffa mina kompisar ikväll men alla ska göra lite olika saker. Och imorn kanske jag ska dricka lite gott med Linda och My hos henne. Eller möta Emeli. Massa lösa planer ... Hmm ska fundera medans jag sover :)

Godnatt

Nu ska jag drömma om en egen lägenhet, dit jag kan ta hem mina vänner när jag vill, inreda snyggt som attan eftersom jag är rik, ha min lilla älsklings hund inom sinom tid, jag drömmer om en fet bil, också då eftersom jag jobbar så hårt att jag tjänar bra, jag är hälsosam och älskar att träna mycket och ofta eftersom jag har min drömm kropp.. Hmm ja som sagt en så länge en dröm. Sov gott imorgon är det fredag och jag har ingen aning om vad jag ska göra <3

På plats

img_7486 (MMS)

Jag skulle aldrig ha tålamod för det här haha . Dom är helt vilda !


Sticker och skjutsar Danne till Innebandyn

Sådär.. Kóm typ hem nyss. Skjutsade Max till bandhagens kontor som ligger jätte nära rågsveds t-bana. Där lämnade vi bullarna och sen lämnade jag honom vid t-banan =) Tomas hade redan hunnit dra tyvärr men som tur var så var det en tjej kvar som öppna åt oss..

Nu ska jag börja röra mig mot långbrohallen. Danne är ju tränare till små barn i 6 års åldern. Lär nog se rätt gulligt ut. Ska stanna kvar där under deras 1 timmes träning. Den är slut 7. Sen ska jag öva på några skott för något måste jag jú ha tränat tills nästa fredag ;) Lär iofs lira lite på måndag efter jobbet. Vi skulle spela lite på kontret haha.. 

Och eftersom det inte finns något roligt att ta kort på i veckorna, finns knappt något att blogga om heller som ni märker. Är ju så skönt att för det mesta bara softa hemma efter en arbetsdag. Och då gör jag ju inte så mycket. Men iallf jag kan ju alltid ta kort på mig själv. '



Hej då!


KLICK !


HM 199 :- Hemklickat


Smoothie

Nu vart jag rätt pigg igen. Melinda fixade smoothie till mig, bär, mjölk, sirap och brunt socker. Neo ville självklart också ha ! Han kommer så fort man gör något i köket.



Ska typ duscha nu och sen ta fram kläder tills imorn. Direkt efter jobbet ska jag och Max åka till Tomas kontor i bandhagen med bullar. Frågade han för ett litet tag sen och då var dom i ugnen och jäste. Tomas och Max hade ett vad som Max förlora så han var tvungen attt baka bullar till deras kontor haha. Så vi tar bilen dit och skjutsar över godsakerna. Sen efter det ska jag till hagsätra och hämta Danne. Han ska träna småknattar i innebandy och jag vill titta på :P Sen kanske vi kunde träna lite skott mot mål. Har ju faktiskt våran turnering nästa fredag ! Och jag kan ingenting haha...


Pinsamt stökigt



Jag tänkte städa och ta före & efter bilder men jag fastna framför datorn och tven.. Är helt slut efter dagen. Men senare eller imorogn ska vi ta tag i DET HÄR ! Alla dessa kläder och inte tal om skriv bordet, där det ligger massa papper och allt möjligt. Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuh... kändes lite små jobbigt att lägga upp den här bilden men äsch måste ju bjuda på både gott och ont.


Dagens fina



Finns att köpa hos Nelly för 499 kr , socker söt !


Lotta bakade till oss på alla <3 dag


Visst var det ganska gulligt ? :) Alla fick en med sn bokstav på haha..

Gott var det iallf

can't put my finger on it

Jag vet inte vart jag ska ta vägen ! =D haha är på jätte skumt humör idag och jag var typ aldrig hemma igår så därför vart det inget bloggande ! Idag hade jag tänkt updatera lite bättre. Måste bara fundera ut vad jag ska göra utav all energi. Jag är kär i världen idag !! Nu är jag också sjukt jobbig som skriver sådär men som sagt jag vet inte vart jag ska ta vägen! Eller jo nu ta mig ut på långholmen. Hoppas bara på att inte köra fast ! Det var kaos när jag var där i fredags sist .. Over and out , PEACE


Inte så bra blogg dag idag



Nä det var inte riktigt det, men så kan det bli ibland. Ingen inspiratin. Har inte gjort speciellt mycket idag faktiskt. Hämtade upp Danne på södersjukhuset direkt efter jobbet och åkte hem. Hans tumme läker fint och det betyder att han börjar jobba igen i slutet av februari nu. Fan vad nice det kommer bli med gamla rutiner igen ! Tummen upp för det =)



Sen vart det en dusch, tvätt middag och relax typ haha.. Inte så speciell alla hjärtans dag. Nu hade vi typ tänkt att mysa till det lite iallf med en kärleksfilm :P Well well.

Annars är jag riktigt glad för dom kommande helgerna händer det massa roliga saker. Det är typ bara den här helgen som är oplanerad. Fast ska prata med Linda om fredag har en ide där nämligen haha. ( har inte nämt än för dig Linda ). Men helgen efter är det innebandy turnering med jobbet mot andra bring kontor och sen blire öl ! Nice.. Helgen efter det fyller Christian år så vi drar till V-ås. Och imorse fick jag sms från bästa Micke om att vi ska ses snart och då blir det antagligen den helgen efter västerås bäst. För helgen efter drar han till Thailand i typ 3 veckor och så länge kan jag inte vänta. Å som jag saknar Micke och Robin alltså. Önskar dom bodde kvar i Älvsjö. Men då stannar jag iallf i Malmö hela den helgen om dom kunde då. Och aa sen den 2:a April ska vi ner till Holland med Linda och Robin m.m. Hardbase fest. Bestämdes idag. Och sen i mitten av April hade vi tänkt klämma in London. Alternativt slutet april / början Maj.

Så rooligt. Sen är det typ sommar, veckorna lär ju gå snabbt ;)


Glad alla hjärtans dag <3

jag älskar dig <3 Melinda fota en lite halvflummig bild på oss igår men det får duga :)

Weekend over

Vi tog ut Neo på en promenix och nu är jag så trött så jag vill gå och sova. Uhh Jobb imorgon och en som vanligt tidig arbetsdag. Det är jag som stänger och det skulle komma rätt mycket post så kanske slutar vid 4 om vi har tur. Det är alla hjärtans dag imorn också. Synd bara att man har en pojkvän som inte är särskilt intresserad av det.. :O Fast man vet aldrig vad som händer haha.. Blir nog en bra dag hur som helst för jag är iallf alltid lite extra glad när det är alla hjärtans dag. Kanske ska träffa Linda och om hon skulle till My hänger jag nog med =)


Den här bilden togs typ precis innan Melinda hamna rakt ner i snön för andra gången, man ser att hon redan är lite blöt längst ner på jackan..Danne kan ju inte hålla sig taskmurt ! Så hn fick gå och frysa resten av vägen hem. Med det värmde vi oss sen med varm Oboy & grädde.
<3

Lammfilé

Hej nu är vi hemma igen ! Åt jätte god middag och hade det trevligt. Dom hade nyss renoverat köket också och kolla så fräscht det var:


Fin fondvägg och cool klocka, dom har samma mönster under luckorna 

Danne busar lite med små kusinerna


Muuuums !

Nu sitter jag Melinda o Danne och kollar på Solsidan, bästa !


Sms från syster



Dom verkar ha haft skit kul i helgen. Hon och Robin alltså. Dom var i Amsterdam och festa. Och som ni ser måste jag följa med nästa gång. Danne älskar ju sån musik så han hänger också med om han har pengar. Det är spikat iallf. Och London måste vi också ha råd med som sagt och det blir nog inga problem. Ska lägga undan typ 2000-3000 februari lönen. Det kommer vara så värt det sen. Sen har jag varit duktig och lagt undan varje månad sen efter sommaren till allmänt sparande och det känns riktigt bra när den högen börjar växa :) äntligen håller jag faktiskt i dom pengarna. Det kommer gå till när jag flyttar hemifrån nån gång och nått annat viktigt som kanske dyker upp nångång ju äldre man blir ! Ska snart åka från Dannes morbror. Just nu skriver jag från mobilen <3

Morgon promenad !

Gud vad skönt det var att gå på en riktigt solig promenad med bra musik i öronen ! Vi gick lite runt älvsjöbadet och tillbaka. Nu ska jag göra mig i ordning för att sen åka hem till Dannes morbror på födelsedags middag. Är jätte hungrig ;)



Är så nöjd med håret =)


Tips - Jag gillar

Nelly.com


Stylebystars.com


Bubbleroom.se



Hm.se

Något som föll nån i smaken ?

Lördagskvällen


Bild tagen på Neo för någon kväll sen, nytagen bild på älsk :)

Daniel sover för han låg vaken hela natten och kolla OC, Neo sov men nu är han vaken. Sitter här själv óch kollar på meldifestivalen i bakgrunden, lite tråkigt. Men Lotta kanske kommer hem snart endå så då får jag lite sällskap. Hade tänkt gå ut den här helgen men det blev inte så. Har inte haft någn lust pga några anledningar...Ringde My för ett tag sen och prata en stund =) Tänkte om hon velat komma hit men hennes valp har inte tagit sista sprutan än så det gick inte. Det ska hon göra på måndag så lär ses då eller om jag inte tittar förbi imorn en stund. Men ska på födelsedags middag hs Dannes morbror halv 3 så får se m jag hinner. Nu ska jag ut med Neo.

haha har försökt skriva det här inlägget en halvtimme typ men datan e så seg så nu e melodifestivalen slut :P

London

Jag såg att Alexandra och Nora var i London nu och det är tydligen 15 grader varmt där ! Ohh vad sköönt alltså. Jag och Linda ska åka dit i slutet av mars början av April på en weekend typ torsdag-söndag. Perfekt att man då hinner spara lite pengar från Februari och Mars lönen ! Den här gången blir det med massa shopping, öl, mys och foton. Gud så roligt det ska bli. Vi måste boka snart och hitta något bra, billigt hotell. Ska fråga min älskade farfar om lite tips =)

Här är från år 2008 tror jag det var , fast kan ha helt fel :P Var i början av Maj iallf. Kolla hur vi ser ut haha. Men vi hade jätte kul där med våran Kusin, farbror och Farfar <3 Vart knappt någon shopping och inte mycket till öl men det var ju inte tänkt sm en sån resa heller ! Vi turistade oss och det var fantastiskt.




Driving in my car




Jag är lite av en trafikfara, fotar medans jag kör, dumt josse


.

Mums ! Käka nyss pommes med kööörv och så gott har det inte varit på läääänge.



Ska upp till centrum snart och köpa fler Pepsi tror jag. Kostar bara 3 kr styck på Vivo =)


Lite nytt är alltid kul

Blev jätte nöjd med tröjan och väskan från Bubbleroom =)



149 kr

99 kr. Silver kedjan är i perfekt läng !

Lite bling bling från Kicks 59 kr

Vårigt , ska testa det blåa idag hade jag tänkt.


VeroModa 159 kr

Vill matcha den här med ett par jeans shorts och bruna ben, brillor och sol, längtar !
Alternativt just nu ett par snygga jeans bara =)



Körde runt lite



Har varit förbi mamma, hämtat paket i Sköndal från Bubbleroom, åkt en tur till Farsta och nu är jag hemma igen. Återkommer strax med bilder måste ta någt att käka bara och packa upp :)


Önskar bara denna snö försvann


Just nu utanför vardagsrums fönstret


Håret

Här har ni en liten sneak peak på håret. Har fotat i samma ljus som förut. Blev jätte nöjd. Färgade under håret lite mörkare den här gången också. Tänkte ta ett till hål i örat, ett högre upp. Men det fanns inte tid för det igår så ska tillbaka i veckan =)



Sitter fortfarande i sovtröja men tänkte äta frukst nu och sen klä på mig ! Ska fundera ut något att göra idag också :) Sooolen skiner tänkte inte bara sitta hemma iallf !


Tired

Nu blir det en film och sen sleep time ! Hörs imorn


Vill ha vill ha vill ha !!



Så grymt snygga ! Men också grymt dyra, 995:- Jofama by kenza.. Säljs hos Nelly

Posetivt med att jobba på Bring

Man får ta oadresserade utskick. Nu ska jag kika lite i Kicks, snodde med den hem :)



Lär ligga en egen till mig hemma hos pappa men varför åka dit och hämta när det fanns en framför näsan på mig.


Ett farväl av Tomas

Våran coatch på jobbet ska vikariera på Bandhagen tills i april-Maj såm han kommer vara borta ett tag kan man ju säga. Óch vi har så bra sammanhålling på mitt jobb så när någon är borta märks det ganska tydligt.

Ialla fall förra fredagen när dom hade fredags öl ( som det typ är varje fredag nu, har blivit lite som en tradition :) ) /hejdå till Tomas och jag var sjuk så hade han skrivit ett brev till oss som vi fick läsa igår. Gulligt skrivet tyckte jag´. Det här är dock bara en liten snutt av allt. Tänk på att han var lite berusad också ;)




Vi kommer sakna dig med Tomas, men vi ses den 25:e februari när vi ska ha innebandy turnering vi bring kontor emellan. Det kommer bli skoj :) Utgång och helkväll sen efter.

 


Snö igen

Tråkigt att snön är tillbaka. Jag som sett fram emot sol och lite plusgrader i helgen. Men dags att ta fram vinterjackan igen då. 

Ringde till frisören och tro det eller ej men dom hade tid för mig imorgon halv 3. Perfekt eftersom jag slutar 2-kvart över 2. Ska bli skönt att få fixa till håret igen, färgning och klippning blir det. Så ser fram emot imorgon :)


Today


Thursday

Hej ! Nu drar jag ut och cyklar, kommer bli en tidig dag! Skönt puss hej <3


Färga håret

Nu känner jag att det är dags att klippa och färga mitt hår. Tog den här bilden nyss och det syns mer i verkligheten vilken utväxt det är. Ska ringa och kolla om det finns någon ledig tid i Dalen så snart som möjligt. Det är dit jag går varje gång jag ska fixa mitt hår och dom gör det riktigt bra. Fast nu är min frisör höggravid eller mammaledig så får antagligen en annan frisör men det blir nog bra det med. Tänkte göra som förra gången, askblonda slingor blandat med ljusbruna slingor. Skillnaden den här gången blir väl att jag vill klippa upp håret mycket mer. Klipper nog till luggen igen också, trivs med att ta ner den ibland. Och när jag har den åt sidorna ger det bara mitt hår mer volym så det är fint både och.


Pink nails



Nagelack från HMs egna
Kände för en vårig/somrig/glad färg


Kvällsfika

Köpte en vaniljlängd idag på väg hem från jobbet. Trodde fler ville ha men det ville dom inte så jag har typ käkat en halv sån själv under dagen. Här är sista biten. Min mage börjar svälla lite nu känner jag...


http://rodeo.net/tattoologist/

Inspiration. Jag vill tatuera in texten som jag har i min header sen finns det ju massa annat fint och så många bra ställen. Här är lite random bilder som jag gillar stark. Ska tattuera mig snart. Har bestämt det...

Enyoy





Hemma

Idag har jag på mig skinnjacka från Hm, leggins från Vila, Tröja från Nelly, Brillor Ray ban´s, Klocka ur & Penn, halsduk- ingen aning och Vita skinn converse för den som är intresserad. . Ni ser inte en skymt av brallorna eller skorna men ni kan ju fantisera. Hinner inte skriva mer nu Neo blir galen så vi ska ut på lång promenad. Kameran hänger med hörs sen !



Halva veckan har gått




´Haha ser ut som ett mongo på sista bilden men orkar inte bry mig lägger upp den endå. 

Tog med Danne på en långpromenad igår. Samma som jag och Neo gick sist så nu vet han vart han också ska gå för Neo älskar att gå den vägen ! Annars så tog jag bara det lugnt och pyssla lite med min naglar och så, skötte om mig själv. Sen gick jag och la mig vid halv 10 så har fått bra med sömn. Idag slutar vi kvart över 2 !! så det är ju nice. Funderar på om jag ska åka och köpa gymkort senare idag men måste lösa det med pengar isåntfall.


Mobil inlägg

img_7745 (MMS)

Idag fick jag hem mina Ray ban's och jag är super nöjd :) Fick också hem tröjan från Nelly och den satt jätte bra plus att den var lika snygg som jag föreställt mig. Ni ser en skymt av den på bilden men det är ju inte bästa fotot, ska lägga upp bättre.  Jag har lite bilder på kameran som jag skulle vilja ladda upp och såklart ta bättre bild på brillorna samt tröjan men vi har DATAFÖRBUD idag haha.. Så jag tänkte kanske blogga lite mer imorgon på lunchen om jag kommer ihåg att ta med kameran. Men så ni vet iallf, har värsta blogg suget och då självklart får man inte blogga haha. Ska pyssla i rummet och städa, hjälpa till med maten och sen kolla vad det går på tv. Puss puss


Tisdag

Hej hej hej.. Idag skiner solen och det är ganska skönt ute. Ska glida runt på långholmen idag och självklart glömde jag kameran hemma. Tänkte kanske knäppa nån bild där snabbt eftersom det är sån fin utsikt. Men det kanske får bli en annan gång. Känner mig jätte seg i mina ögon idag. Dom ser jätte små ut och känns lite svullna ? Hmm.. Det går väl över hoppas jag. Längtar tills jag kommer hem då ska jag ta en lång dusch, känner mig lite risig nu faktiskt haha. Inte lika fin som jag kände mig på våran fest den 28:e januari. Här har ni en bild från den kvällen. Det var bara fanny som tog några foton innan hennes kamera dog sen brydde vi oss inte om det mer. Men iallf jag tycker den blev söt på oss :)



Bara det att tröjan e lite slapp så jag kanske ser ut som en lång tjockis. Hade mina nya kilklackar på mig så kände mig lite som en jätte haha..

Skönt med digitalkamera igen

Nu gick Robin och Linda. Provade kameran för första gången och är riktigt nöjd med den. UNgefär som min förra rosa men med lite andra funktioner och megapixels. Så här har ni dom första bilderna jag tagit. Inga speciella egentligen men roligt med lite nytagna foton i bloggen väl ? Kommer förhoppningsvis bli roligare att blogga nu.



Nu ska jag sova, godnatt !

Långpromenad

Helt slut efter idag. Tog ut Neo på en riktig långpromenad när jag kom hem. Var glad för att jag köpt kameran och hade bra musik i öronen. Lycklig :) Busade och sen gick vi hemåt. Nu ligger jag däckad i soffan och kollar på animal planet och läser bloggar. Snart kommer Linda och Robin hit för att umgås. Kamera batteriet ligger på laddning, väntar på att få testfota den :)

Btw så skaffar My hund imorgon. Är så glad för hennes skull så länge som hon velat det här och hon är största hundälskaren jag känner. Skrev ett litet grattis sms när jag fick reda på det :) Jag saknar Mysan, hon e mysig. Jag och Linda ska antagligen träffa henne och valpen nästa måndag. Kanske blir i helgen också får se !


Nu mår jag mycket bättre

Har precis käkat lunch och tog två alvedon i morse så nu känns det bättre.. Ska hoppa upp på cykeln nu och bege mig till liljeholmens galleria. Är väldigt glad idag FÖR JAG HAR FÅTT 100 % ANSTÄLLNING ! :D Fick reda på det nyss, har ju vfarit rädd för att gå ner till 75 % men det tyckte inte min chef så nu i februari får jag löneförhöjning och sedan engång till i juni då ett nytt kollektivavtal äger rum. WIHO !!



PUSS OCH KRAM <3


Måndag mot jobbet

Hej ! Är på väg till jobbet nu.. Känns rätt tungt när jag har varit hemma ett tag. Är inte riktigt på topp från sjukan väldigt ont i magen också :( usch .. Men när jag kommer fram ska jag ta två värktabbletter så då blir det nog bättre. Köper med mig en macka också åker ju t bana. Efter jobbet ska jag köpa min kamera hörs sen !

smycken

Här är halsbandet jag köpte igår för 30 kr, fint va ? Det är ganska långt.



Dom här nedanför är ganska nya:







Neo

Det är ju söndag idag och första dan jag typ känner mig frisk. Väldigt skönt men vet inte vad jag ska hitta på. Neo har suttit ett tag som på bilden nedan och kollat ut genom fönstret. Det tycker han om väldigt mycket. Funderar på att ta ut han på en lång prmenad snart. Kanske får med mig älsklingen också. Annars blir det nog bara en slapp söndag. Vill träffa Linda idag men hon visste om hon skulle hinna det.. Jag har iallf duschat och smört in mig med min goda body lotion. Kanske ska måla naglarna. Intressant inlägg det här blev nu känner jag haha.. Nä gud vad tråkigt. Jobbigt när man känner för att blogga men inte har något att blogga om.


foto: jag

Shame on me

haha.. jag kom på att jag fortfarande inte packat upp resväskan från gotland i sommras ! hur jääävla lat får man vara.. Men tror jag bad mamma för länge att slänga lite i smutsen och kanske har HON packat upp den har dåligt minne haha. Jag vet mitt jobb absolut men det här var ett undantag.. Men kom på när jag kolla på lite gamla bilder att jag har fler kläder än vad jag tror, i just den väskan eller bortvikt nånstans. Måste leta fram det.

Gotland

Rhodos



Lördag kväll

Gokväll på er ! Idag har jag känt mig någorlunda pigg så vi bestämde oss för att hålla fast vid det vi planerat sedan tidigare. Så ansträngande trodde jag inte det skulle vara för en sjukling att gå på bio. Men när jag sen kom hem till hagsätra kände jag verkligen hur slut jag är i kroppen. Var först på Lindas jobb och blev kär i ett par byxor. Sen gick vi in på din sko som hade rea. Hittade ett par jätte fräsha skor till Melinda för 99 kr. Sen trilla vi in på ur och penn. Fyndade ett jätte fint halsband för 30 kr. Då det var utsäljning på nästan allt. Alla Örhängen 20 kr och halsbanden 30. Åkte sen vidare till Medis och käka på tacobar. Satt där ett tag och sen såg vi på love and other drugs. Bra film, super sällskap, mysig eftermiddag/kväll. Har bara legat i sängen sen jag kom hit. Sen ringde Linda och nu är hon här och ska sova över. Vi håller på att välja ut en film som vi ska kolla på så vi hörs mer imorgon :)

Bubbleroom.se

Man kan fynda på natten. Tröjan och väskan gick på 248 kr tillsammans !
Rea rea rea, nice nice nice ! haha

Måste ju tipsa er lixom. Fanns många fina saker till ett väldigt bra pris. Tycker det är roligare att shoppa på nätet, vänta på att få avin om att hämta ut paketet. Vet inte men det är roligare bara, har inte hittat något i äffär på evigheter känns det som.



Friday i´m in love

Blää har inte kunnat göra någonting idag. Förutom korta promenader med Neo. Men känner mig lite bättre idag faktiskt så har lite hopp om imorgon. Orkar iallf vara uppe mer. Ska (beroende på hur jag mår ) möta Linda i stan kl 4 med Melinda och sen gå på bio vid 6. Så hoppas hoppas jag blir lite friskare ! Har varit as tråkigt dom här 3 dagarna att bara ligga hemma..

Nu tänkte jag prata ihop mig med Danne om vad vi ska käka för middag senare blir det bara soff häng med datorn i knät. Har ju en jätte seg bärbar data här hemma och det är ju bättre än inget. Imorgon funderar jag på att försöka koppla in min skrivare till Dannes dator/tv ( använder tv skärmen som data skärm då den andra är trasig ). Men har inget photoshop nu kanske ska be han försöka fixa det till mig men det är så komplicerat.. Ser fram emot på måndag då jag hämtar ut min kamera. Då kommer det bli mycket mer bilder till bloggen och roligare att blogga :) 



Här är en bild på mig från nyår, tagen med min Iphone


Mina födelsedags presenter

Hej hej ! jag har gått och blivit riktigt jävla sjuk :( as tråkigt men det ska inte behöva göra det här inlägget tråkigt ! Eftersom jag inte har så mkt att blogga om egentligen men endå vill updatera med något så kan jag väl ta och säga att jag bla fick lite pengar i födelsedags present av Mamma, pappa och Linda för att köpa en kamera. Då jag inte vill köpa en dyr bara för att ( har ju endå min system kamera ) så tänkte jag köpa denna för halva mina födelsedags pengar ungefär. Den verkar grym och har 14 megapixels :)


Kostar ca 1500:- Har ju ingen digitalkamera så det är ju ett perfekt köp.

Sen för resten av pengarna har jag beställt hem dom här Ray ban Brillorna :D

Var lite väl dyrt med dom jag la upp förut ( Louise vuitton kostade 4500 !!! ) haha... Dom här var ifs inte heller så billiga men iallafall 3500 mindre ! Kosta alltså 1000:-.

Ska också köpa ett termin gymkort också för lite födelsedags/julklapps/ egna pengar måste komma igång.


Klickade också hem den här tröjan från Nelly idag 300:-
Har kollat på den länge men inte haft pengar men nu efter löning passade jag på.


Den är nu slutsåld märkte jag när jag skulle gå in och sno lite bilder på den men fanns ju då inga så det här är en googlad bild i som ni ser dålig kvalite.

Hoppas verkligen jag blir frisk till helgen. Jag och Linda tänkte ta med Melinda på bio då! Fick ett bio present kort av Hasse och Solveig i födelsedags present and i feel to use it :) Men bara om jag kan få bli frisk, kommer bli helt depp om det är fint väder och jag ligger isolerad inne..

Nu ska jag snart äta middag och sen kolla på film<3



PS till Emeli: min skohylla sitter uppborrad på väggen men har inte satt fast hyllplanen eller luckorna än :P shame on me !



RSS 2.0