Hopp är allt jag har kvar

Mitt liv är ett helvete just nu och jag orkar inte med det ! :( Är helt förstörd, och hoppas så inerligt att allting löser sig till det bästa. Vill inte förlora min pojkvän som jag haft i 3 år.. Vill kämpa och få allt bra igen. Sådär bra som vi en gång haft det. Men det kan inte jag bestämma just nu, det kan bara du.. Och det är det som känns så jävla jobbigt.

Vill inte bara vara din vän, jag vill vara din flickvän för jag älskar dig så otroligt mycket.. Hoppas verkligen du tänker efter på vad du kan förlora. Men jag förstår dig också, det är inte lätt det här för dig heller. Ta din tid du behöver och sen hoppas jag verkligen att du vill ta vara på det vi har och ta oss igenom det här tillsammans. Jag vet att vi skulle klara det om du bara vill. För jag klarar mig inte utan dig. Verkligen inte... Du är mitt allt och så mycket mer. Vill alltid kunna vara i din famn och känna mig lugn och trygg. Vill inte vara ensam. Så mycket som vi har tillsammans , så mycket vi skulle göra. Det går bara inte att kasta bort.

Men samtidigt så vet jag att jag inte är ensam, även fast det känns så just nu. Jag har min familj och mina underbara vänner som alltid finns här för mig. ALLTID <3 Ni är helt enkelt bäst..

Så jag hoppas, hoppas att allt blir bra igen <3 Kan inte sluta hoppas.. För det är dig jag älskar mest av allt.

Nu var helgen över då



Foto och redigering - jag

Den här bilden förstorade jag upp och ramade in fint och gav i present till Mikey :) Vart väldigt nöjd om jag får säga det själv ! Sen köpte jag och Linda en jätte söt nalle puh dräkt med tofflor till. Tog lite bilder från kalaset i fredags som jag tänkte lägga upp nån dag också.. Det var super mysigt att träffa släkten igen. Älskar dom alla så mycket :) Sen har jag gjort lite andra grejer under helgen också som jag kanske tar upp nån gång :P



Förövrigt förlåt för dålig updatering dom senaste dagarna men ni vet ju att det tyvärr kan bli så med mig ibland... Antingen har man inte tid, eller så har man inget att blogga om, eller så prioriterar man annat, eller så mår man helt enkelt inte bra!

Nu ska jag sova iallf ! Godnatt :)

Mina små kusiner <3


























































Foton & redigering - jag / Bilder tagna i sommras på Arholma


Snart ses vi igen :) Ska bli så kul. Mikael fyller nämligen 1 år och det ska firas på fredag. Var och kollade efter presenter med Linda efter jobbet. Det var faktiskt rätt svårt att hitta nånting och jag började känna mig lite stressad så det köptes aldrig nånting idag. Vi bestämde att fixa det imorn istället ;) Det ska ju bli perfekt till små kusinerna. Emma ska också få en present av mig eftersom jag aldrig firade henne i somras när hon fyllde 3 år.

Sen har jag en egen liten present som jag kanske ska fixa om jag tar tag i det. Det är en ide jag har iallf. En annorlunda och väldigt fin present :) Hemlis än så länge...

Nytt smink och prat om Make up stores kurser




Sa ju till er förut att jag skulle visa upp mitt nya smink :) Har alltid varit lite små duktig på att sminka sen jag var liten. Det har blivit många gånger mina kompisar och syster har frågat om jag kan sminka dom. Så det är ju lite kul :) Nästan så att jag vill bli sminkös.. Funderar iallf på att ta en gruppkurs på Make up stores för 350 kr för skojs skull. Alltid roligt att lära sig mer om det man är intresserad av. Som när jag gick den där photoshop kursen i våras, mycket roligt ;)
Men tillbaka till kursen... Man är iallf där i 3 timmar och sen får man välja smink för den summan. Låter jätte kul tycker jag. Ska bara försöka få med mig nån som också är intresserad. Jag vet att Diddi pratade om att hon skulle vilja fixa lära sig fixa ögonskuggan m.m :P men hon jobbar tyvärr så konstiga tider och jag tror det var vardagar klockan 6 :/

Men om någon vill ta en smink kurs med mig så säg till :p

Tisdag


...Jag just nu

Gud vad den här veckan har börjat stressigt ! Skit jobbigt :/ Elin har åkt till London så därför ska jag ta Svt hela den här veckan plus mina egna jobb. Det blir mycket att göra och igår hann jag inte ens äta nån lunch..
Men jag verkar hinna med en snabbis nu iallf som tur e !

<3





Foto,bild & redigering - jag

Shoppingen



Jag bara ÄLSKAR skorna :D Verkligen värda priset. Hög platå och 11 centimeters klack. Perfekta att gå i om man inte är så van vid höga skor som mig :P Var ju som sagt i Haninge C och där ligger det en sko affär som heter Andiamo och dom har supert snygga skor, korta som långa, höga som platta alla möjliga, stövlar som snikers :)

Halsduken är också skit mysig. Lätt att bara dra den över huvudet och snygg är den också. Ville först köpa den där stora fina från MQ utan ändar men den var slut. Den verkar vara slut överallt, var i Farsta för nån dag sen och fråga efter den där med men nepp slutsåld... Så gick i massa andra affärer där i haninge för att hitta en ganska lik och jag tyckte jag lyckades rätt bra bara att min blev grå och är lite mindre.

Ska också visa några ögonskuggor sen nån dag som jag köpte i veckan. Blir riktigt snygga när man applicerar dom :) Har inspirerats mycket av Linda . Roligt att testa sig fram med sminket kring ögonen :) Men mer om det en annan gång, nu ska jag fortsätta kolla på ensam mamma söker ;)

Söndag

Hej igen ! Var nyss ute i haninge för en liten shopping runda. Var rätt skönt att gå runt där själv och bara kolla runt. Tänka på lite annat. Men sen helt plötsligt så ska jag såklart få värsta mensvärken ! Och det har bara blivit värre nu när jag kom hem.. Och ingen alvedon eller ipren har jag heller. Hade sen förut några tabletter mot just extrem huvudvärk men var tvungen att testa om det kanske kunde bota mensvärken också. Hoppas det för nu är det fan inte kul :P ... 

Tillbaka till shoppingen då. Ska fota allting lite senare eftersom det som sagt gör så ont nu att jag inte vill resa mig ur sängen haha.. Men det blev iallf ett par skiiiit snygga högklackade skor, en mysig grå halsduk man trär över huvudet, vantar till det också, en vit vanlig tjocktröja med luva och sist och minst en hår inpackning för blont hår...

Nu ska jag kolla på ett avsnitt av svenska hollywood fruar om det kommit upp på tv3s hem sida !

Nu drar jag iväg



Ikväll blir det bio så jag får skingra tankarna på nått annat för stunden. Har nämligen inte alls mått något bra sen igår eftermiddag. Har nog aldrig varit så orolig och det har rent ut sagt varit hemskt. Min älskade pappa har råkat ut för en väldigt allvarlig Mc-olycka i thailand nämligen. Mer vill jag inte gå in på nu men omständigheterna har iallf lugnat sig och han mår lite bättre än igår så det får mig att känna mig lättad för stunden iallf. Så därför tar jag med mig Fedde och Danne på en bio kväll. Har hört att det här filmen ska vara riktigt bra. Så hoppas på det.

Updateringarna kommer kanske inte vara på topp dom närmsta dagarna men det är ni väl vana vid.. Hörs när vi hörs och när jag känner för det !

Och Pappa jag tänker på dig varje sekund och ber att du kommer bli helt bra igen som du var innan och att inget dåligt inträffar nu, att du bara fortsätter på bättringsvägen. Klarar inte av om jag skulle förlora dig. Men du är en riktig kämpe, det har du alltid varit och det vet jag att du är nu med. Du klarar det här och jag hoppas du känner vår kärlek från andra sidan jordklotet !

ÄLSKAR DIG MEST PAPPA <3

Todays me

Lägger inte upp så många bilder på mig själv och vad som händer under dagen. Kanske ska ta och göra det ? Här är iallf jag påväg från Jonnys där jag köpte dagens lunch som blev kebab. Riktigt gott var det.. Min bil syns också där i bakgrunden ser jag nu :P




Men nu måste jag åka och jobba igen !
Hörs efter jobbet och då kanske med en till video om det finns nått intresse ;)

Lina gör reklam för min blogg :P

Ta det med en nypa salt! Vi var inte helt nyktra och då kan man inte alltid uppföra sig perfekt haha.. Men roligt hade vi och det är väl det som är huvudsaken ?  Så varnar för lite pinsamheter. Titta på egen risk :


Original Video - More videos at TinyPic

Och om nån av er Diddi Linda och Lina, som är med i filmen, vill att jag tar bort den gör jag såklart det på en gång :)

Från Stadium

Äsch när jag väl är i farten kan jag väl passa på att slänga upp ett till inlägg.. Som jag tror får bli det sista idag !

Jag vill faktiskt börja träna igen. Så fort jag blir frisk.. Då ska jag köpa nya träningskläder och börja gå till friskis igen. Tänkte också börja power walka med Linda. Då behöver jag nått i den här stilen nu när hösten är här :

Det här vore ju det jag helst skulle välja OM det inte var så dyrt :P

 

Jag tror :

Skorna kosta ca 1300 :-

Byxorna ca 450 :-

Tröjan ca 699:-


Ja bara det tillsammans blev 2450 kr... Så kul, så kul !       


Godnatt..


Diddi i taxin hem !

Ser ut som att hon hade skoj



haha... 6 säten därbak, mitt emot varandra... så 3 sitter baklänges. Sen var det massor med små små blå lampor i taket.. Nästan en limmo fast på bredden ? haha

Smoooothie

Sådär då har man sett lejonkungn 3 då :) Tyckte faktiskt den var rolig och bra men typiskt mig så håller jag nästan på att somna såklart i slutet. Så när filmen var slut hade jag nästan somnat då jag väcks av att Melinda ( dannes syster) börjar mixa något i köket. Så blir tvungen att fråga om hon höll på att göra en sån där god smooties jag fick smaka för nån vecka sen. Och det gjorde hon såklart. Fråga om jag fick smaka och här sitter jag nu med den mumsiga jordgubbs smootisen brevid mig. Ska sova snart igen men kan försöka hålla mig vaken ett litet tag till :P




Snart dags för en tecknad klassiker

Hej hej ! Sitter hos danne just nu och irriterar mig över att jag inte har tillräckligt med pengar på kontot för att kunna köpa dom där skorna :P Har varit för lat för att orka ta mig till banken för att sätta in en slant.. Då får jag ju skylla mig själv eller hur ?
Fick förresten bara ett svar på min fråga neranför och det var från mikaela :) Kul att någon ville svara iallf haha..

Nu har vi (för alla som undrar :p ) nästan precis ätit middag och har hamnat framför tven. Vi tänkte kolla på lejon kungen 3 alldeless strax.. Ingen av oss har sett den kom vi på och så var vi sugna att kolla på film. Då fick det bli den.  Och lejon kungen är ju faktiskt en klassiker så haha ;)


Hittade ett par från HM



Jag vet inte riktigt men jag tror jag gillar dom :P Känns sköna och är ganska snygga :) Inte värsta värsta men helt okej. Och det är ett + att det bara är 10 cm klack och inbyggdplatå där fram. - att klacken är lite väl bred men det kan väl också vara snyggt ? Och man kan ha dom lite mer till vardags...
Men det finns ju alltid ett MEN. Det är: Men dom är lite dyra :/ 599 :- Är det värt det ?

I jämförelse med dom här för 399 :- :




Vilka skulle DU föredra ??

Sista bilderna från i lördags

Nu kom jag hem till danne :)
Här får ni lite fler bilder från i lördags.. Dom första var när vi hade lämnat Gabbis hem och var påväg in mot stan. Resten av bilderna längre ner var inne på ego.




haha.. Alla vart inte perfekta :P

Vill ha !

Slänger in dom här skorna på min önskelista ;)





Kostar 399:- från Nelly Tycker jag var billigt och bra.. Minus att det är 12 centimeters klackar.. Skulle hellre velat ha 10 cm så jag slipper bli en jätte :P

Men har tyvärr inga pengar insatt på kontot, bara löst. Så kan inte beställa hem dom just nu även fast jag så gärna skulle vilja det !
Har faktiskt aldrig beställt hem skor heller så det kan ju verkligen bli helt fel i storlek. Men det var 14 dagars öppet köp som tur var. Och när jag beställer dom här så tar jag nog endå en storlek 40 för att vara säker på att dom inte är för små. Och om dom är för stora kan jag ju alltid lägga i en extra sula. Men som sagt först måste jag sätta in pengar på kortet. Om jag får tid kanske jag redan gör det idag ;P Får se, får se...

Hörs mer efter jobbet om jag hinner. Ska nämligen hjälpa mamma med en sak som kan ta lite tid !

Kände för att göra ett litet kollage

Kunde inte riktigt slita mig från datan när programmet började då jag kollade igenom lite bilder från i somras. Så fick lust att göra det här lilla kollaget. Hade glömt bort att jag fotat dom här bilderna... Men fina var dom och jag kommer ihåg att det var en härlig dag på arholma <3 Älskar mitt landställe, speciellt på sommaren ! Tack Hasse för att du finns för utan dig skulle vi inte vara så lyckligt lottade som du alltid säger att vi är när vi sitter där nere vid bryggan och äter våra middagar i solnedgången och fåglarna kvittrar så fint..  Tänk ett helt år kvar nästan tills jag sitter där igen. längtar redan.



Min kusin och några smultron jag plocka :)

Söndagsmiddag !



Tjenare ! Ligger helt utslagen i Dannes säng för käka precis TACOS :D Drack massa coola också men på bilden ser det ut som att vi bara har glas framme för att det ska se bra ut men ingen dricka på bordet än haha :P
Vart proppmätt, alldeles för mätt.. Nästan illamående mätt.. Är fortfarande sjuk, blev väl antagligen inte frisk eftersom jag var ute igår.. Men hoppas jag mår bättre imorn iallf så jag orkar jobba. Shit den här helgen gick jätte snabbt och idag har jag verkligen inte gjort nånting typ. Var hemma hos mig hela dan till halv 5 och låg och kolla på några avsnitt av lyxfällan på datan. Vi har inte hunnit koppla in tv boxen så vi har inga kanaler hemma just nu heller. Sen slumra jag till i 20 moinuter innan jag mötte upp Danne och åkte hem hit till han..

Väntar just nu på att Ensam mamma söker ska börja :) Gillar det programmet ! Får se om jag somnar sen annars kanske jag bloggar mer ikväll <3


Just det !

Påminn mig om jag glömmer sen för jag har några galna videos som jag tänkte lägga upp om ni vill se ;)

Godmorgon Söndag !

Gick ut igår endå.. Kände att det skulle bli så tråkigt att bara sitta hemma helt själv då Danne åkte till Fedde. PLus att jag iallf tänkte att jag bara kunde gå ut ett tag och se hur jag kände mig, lite för att ställa upp för Diddi också som ville så gärna att jag skulle med :P:)... Men nu dagen efter kanske det endå inte var så bra då jag mår rätt uselt .. Men det var värt det igår för då hade jag jätte kul och tänkte inte alls på att jag hade feber då jag proppade i mig ipren innan..

Men nu ska jag vila, här kommer några bilder !


Liqify

Före :
En jätte fin och glad Linda ute på arholma :)



Efter :
En ganska så OMGJORD Linda, haha roliga grejer det finns i photoshop..

Lovar att nästa gång kommer jag försöka mig på att göra dig överdrivet snygg om du vill :P


Lördag

Har fortfarande feber och det har inte blivit bättre än igår :( Och jag är bjuden på kräftskiva ikväll men som det ser ut nu kommer jag inte orka det.. Kommer aldrig gå eftersom jag knappt kan vara uppe. Känns nästan lite värre än igår så jag får se hur jag känner mig sen ikväll.. Hade verkligen inga planer på att vara sjuk den här helgen, haha. Men kan ju inte hjälpa det..

Igår kväll kollade jag iallf lite på filmen flight 93. Men var så trött att jag somnade till den. Min kropp orkade inte mer.. Speciellt inte mina ögon.. Så somnade typ vid 11 då och vakna halv 9 imorse.. Då gick jag upp och gjorde den här lilla frukosten :



Citronvatten och två mackor med ost , tomat och gurka..

Tänkte väcka Danne nu, men vi hörs väl antagligen lite senare :)

Lite bilder från ikväll hemma hos mormor !



















Nu ska jag kolla på Flight 93 på 3:an ! Handlar om 11:e september 2001



Fredag, behöver helgen !

Hej bloggen ! Kom hem på lunch för typ 5 minuter sen och tänkte slänga i mig nått att äta nu och sen fixa kläder tills ikväll.  Jag ska nämligen hem till min mormor som fyller år direkt efter jobbet :) Grattis I förskott för du fyller egentligen nästa vecka :)

Det ska bli mysigt bara det att jag fortfarande har lite feber :/ Men den börjar gå över tror jag så jag hoppas jag inte smittar någon.. Får inte vara så närgången med kramar osv så ska det nog gå bra :P

Annars så vet jag inte vad som händer ikväll.. Beror helt på hur jag känner mig sen, men tror det är bäst för mig att vila och ta det lugnt iallf. Resten ska nog ut och klubba skulle jag tro. Och Danne kanske skulle vara med Fedde så blir kanske själv då. Inte det jag tycker är så roligt. Hatar att vara ensam långa stunder. Inge kul :p

Hörs kanske senare då för måste börja käka nu !




En bild jag tog på Cattis Lilla bebis för någon vecka sen :) Har inget med inlägget att göra kände bara för att lägga upp någon bild :P ... Sebastian heter han !

I´m Fighting for this girl on the battlefield of love

http://www.youtube.com/watch?v=m34xyw8E-Qs

Sjukt bra låt ! Spana in <3


Haha


9/9

Snälla spola tillbaka tiden lite.. Önskar att allt blir bra igen och på nått sätt kommer det bli det !

<3

Syster



Fotograf och redigering - jag

Några få iallf kan ni förresten få se nu

Från i Fredags..



Dom här 4 kan jag lägga upp så länge :P




Fest bilder alldeless strax !

Inom den här timmen tänkte jag lägga upp lite bilder från i fredags också ! Var nyss hemma och hämta kameran. Så hörs snart igen with some photos.. :)


Edit


Förlåt för att ni får vänta men det dök upp en sak som gjorde att jag var tvungen att åka iväg.. Nu vet ni så får se om jag har tid att fixa det sen när jag kommer hem..


En nyare bild

Nu när jag väl hade visat gamla bilder på plutten kan jag också visa en lite nyare :) Tagen i sommras på Arholma. En riktig solstråle ! Går inte att missa hans klarblå ögon. Och snart kan han gå också om han inte redan kan det ? För i början av augusti kunde han gå rätt bra om man höll i honom iallf :P


Fotograf - jag

Lilla Mikey

Bara någon månad gammal på fotona neranför och nu snart fyller du 1 år.. Känns faktiskt om att du har funnits med mycket längre än 1 år min lilla plutt ! <3

 

Bilder från Mikaels Dop den 17:e januari 2009

I går kväll..

Hej på er, ser att ni är några stycken som besökt min blogg idag.. Inte så många unika besökare då men ganska många sidvisningar.. Kanske några är sugna efter att få se bilder från igår ;)? Tänkte ha tagit med mig kameran hit till Danne hemifrån mig, men just då var jag alldeless för bakis för att tänka på nått sånt. Jag orkade helt enkelt inte då och det ångrar jag nu :P Hade velat lägga upp några bilder. Men det kanske kan bli imorgon isället. Kan ju berätta lite snabbt om kvällen nu bara..

Började med en öl hemma hos Danne innan jag fick skjuts av Lotta hem till diddi. Där väntade jag på att Lina, Diddi och Linda skulle göra sig klara för klubben ! Kom iväg vid halv 9 och hann dricka en till öl innan vi kom fram till t-banan i blåsut.. Ganska taggade som vi var ville vi hinna ta EN sista öl innan vi kom fram till stan, bara för att det inte skulle bli lika dyrt under kvällen. Fatta egentligen hur mycket alla krogar tjänar på att servera öl för 55 kr som kostar 11 kr på sytemet..  Eller en bacardi för 60 som kostar 18 :P Ni fattar vad jag menar iallf, så vi ville vara lite ekonomiska men då kommer ju såklart väktarna och tar dom ifrån oss eftersom vi drack dom på t banan :P Trodde vi var smarta och gömde dom brevid oss under jackorna men icke sa nicke vi blev busted haha.. Åkte iallf vidare till Dovas där vi mötte upp bla: My, vinita, Gabbi , Robin och hans kompisar. Men Linda, My och dom drog vidare kvart över 10 till det nyöppnade stället Malibu och vi satt kvar för vi stod på listan på Nype som vi skulle vara på senast kvart i 11. Så vid halv drog vi iväg och letade rätt på det där stället. Visste först inte vart det låg men det visade sig vara rätt lätt som tur var och vi fick gratis inträde :) Sen efter 15 minuter kommer faktiskt Linda och dom till oss som var super kul :) Skit najs ställe med bra musik och skön design. Stannade där till halv 3 ungefär och kände då att det var dags att åka hem efter en as bra natt. Linda skulle också sova hemma så det var skönt. Mötte upp Danne i gullmars vid 3 och åkte hem till oss. Slockna direkt, var så jävla trött !

Det var våran kväll på ett ungefär :P Nu känner jag för att sova, danne bara spelar och mina ögon hänger. Men lär endå kolla på nån film med Lotta först.. Hörs imorn !!

Freeedaaag :D

Sitter hemma hos Danne nu och är färdig fixad för kvällen :) Börjat smutta på en öl och väntar bara på att maten blir klar och sen ska jag börja röra mig mot diddi tänkte jag. Ikväll blir det utgång med tjejerna ! Linda, my, Diddi och Linah till en början iallf.. Står på listan på nått ställe som heter Malibu typ som ligger på kungsgatan.. Får se om det är ett bra ställe, sen kanske vi skulle till nått annat på stureplan också.. Men får se hur länge jag är ute och vad kvällen bär med sig :)

Lite foton från BÄSTA turkiet !!







Vill tillbaka ! :D <3


Dagens låt

Gammal men väldigt skön låt !

Ray J - Anytime



Just nu hemma hos mig

Sitter i sängen med Lindas nya dator som hon fick i födelsedags present och kollar runt lite. tänkte faktiskt sova strax. 9 timmar om jag somnar 10 och går upp 7 :) Skulle vara skönt om det vart så.. Vet inte vad jag ska göra imorgon faktiskt förutom att åka med Danne och hans pappa till farsta och köpa en grej till vår data som inte funkar. ( inte min Mac utan stationära ) .. Oavsett vad som händer sen föredrar jag att vara pigg en fredag kväll istället för trött :)

Har tchitchi här brevid mig i omgångar, hon är nog världens keligaste katt! Mys pys.. Danne är hemma hos sig och börjar senare än mig imorn den lyckosten! Så därför sover jag hemma så det slipper bli nå tjaffs om när vi ska sova , haha... På tal om Danne har jag en bild på oss två ( andra bilden neråt ) när vi hade varit tillsammans 1 år och var ute i norrtälje och åt på restaurang. Mysig dag :) Och ramen som bilden sitter i fick jag av mamma på nån födelsedag sen. Tyckte bilden passa in där i ;) Lite små gulligt sådär.. Så nu när ni vet hur det ser ut runt om mig säger jag godnatt :)
'




Jag älskar dig mest av allt <3

Lindas blondering

Före :




Efter :


Jag till vänster , Linda till höger för er som inte ser haha !

Ser mycket finare ut i dagsljus/ verkligheten. Nu förstärktes färgerna ganska mycket tycker jag, Speciellt vid hårbotten då om man jämför med mitt hår ser hennes nästan lite LITE gult ut på den här bilden. Då som det INTE gör i verkligheten :)  Fast endå vart hon väldigt blond. Men det ser inte ut som att hon slingat håret. Ser nästan ut som en hel färgning av håret. Men det var det inte utan vi använde en sån där sling hetta man får med. Så jag fick stå där och dra ut hår och jag skojar inte , fick typ ryggskott. Hade skiiit ont sen ! :P Och så sa hon hela tiden : Mycket hår josse, varje hål inte varannat ! haha så därför resultatet :)

Min lilla blondie Linda <3

VILL SE NU ! :D

Så jävla bra, älskar the Hills !! Bara det att det inte verkar som att lauren är med nu helt plötsligt :S .. Men kolla iallf hela så får ni se hur spännande säsongen kommer bli. Premiär 29 september !

How can one gilr turn everyones lives upside down?

The Hills - MTV Shows

Om plåtningen igår

Hej bloggen ! Lunch just nu och ska alldeless strax åka iväg och jobba igen.. Tänkte bara först berätta lite snabbt om gårkvällen..

Det började med att vi vart 10 minuter sena eftersom vi först inte hitta till studion.. Ingen svarade i telefonen när det ringde så därför tog det extra lång tid :P Men tillslut kom vi fram och då fick vi sitta ner och vänta en liten stund. Sen blev vi sminkade och jag måste säga att dom inte alls var så duktiga :/ Ögonskuggan såg lite halvdann ut och mascaran helt ojämn. Och sen to dom nån slags concealer/ foundation i hela ansiktet och jag passar verkligen inte i det. Men jag tänkte "dom kanske endå gör det bra ? " Men naee såg bara konstigt ut på mig så jag gick faktiskt in på toan ochförsökte få bort lite så man såg min bruna färg igenom. Hade faktiskt solat några ggr innan för att jag just skulle se brun ut. Så la också på lite solpuder och efter det såg det väl helt okej ut efter att jag också försökt jämna ut mascaran.. Men det kunde vart MYCKET bättre säger jag bara. Och för er som också kommer få sminkas där, ta med eget smink! Och häng med i hur dom sminkar er så ni kan vara beredda på att säga stopp om något blir fel :P Dom tänkte till och med ta rosa rouge och då fick jag säga till :P

Och sen till fotograferingen då... Jag säger SNABBT. In och ut typ.. Han sa typ bara titta dit gör så klick klick. Sen var det klart och man kunde byta om till andra ombytet och vänta medans dom andra fotades... Då man däremot fick vänta var tills man skulle få se bilderna.. Då satt vi i ca 45 minuter eller nått.. Lite jobbigt då det var några före oss..

Hur som helst köpte jag och vicky EN bild var. Det var ju svindyrt att köpa men kände att jag ville ha en endå.. Inte värsta värsta bilden men rätt söt :P Ska lägga in den sen för min egen data vill inte få in cd skivan så måste tasta på en annan.

Men någon " behinde the scene " kan ni få : :)







Plåtning imorn !

Hej igen ! Min lunch är slut nu när som helst.. Tänkte bara berätta en snabbis att jag, Linda och vicky kommer vara modeller imorn ! Ska bli jätte roligt.. Bara det att om man vill köpa någon bild är det svin dyrt. Annars är fotograferingen och sminket gratis. Egentligt värde 6500 :- .. Så får väl se imorn om det blir nån kanon bild som jag bara måste ha. Annars var det en rolig grej iallf hoppas jag :) Det var veronica som skrev upp mig så jag fick välja två kompisar att ta med. Det här blir alltså min andra plåtning. Förra gången var det ju Emma sandström men då var det utomhus och nu är det studio. Problemet är bara att jag vet inte vad jag ska ha på mig :/ Måste tänka ut det där. Men mer om just det här på torsdag. Kommer antagligen bara sova sen imorn efteråt då vi kanske håller på ända från 6-9..



Nu måste jag verkligen åka ! Och om jag möter upp Linda idag får ni en före och efter bild på hennes hår som jag lova. Men det är inte helt 100 för jag kanske ska träna efter jobbet och så och då blir det en annan gång :) Puss hej !

RSS 2.0