Valborg idag

Godmorgon på er :)  Vart rätt sent igår så har inte sovit så bra råkade försova mig så måste snabba mig nu. Ville bara berätta att det var as kul igår på grönan :D haha. Danne vann tre gerejer till mig en blomma , en Nalle och en nyckelring :P bilder kommer upp senare .

Idag är det valborg också , vad ska ni göra ?
Jag ska vara med några kompisar och ha det chill kolla på majbrasan, men fan vad dåligt väder det är :/ skit tråkigt...

Nää nu måste jag  dra , hörs sen Puss! :) <3

Tisdag, Dagens outfit

Väldigt enkelt idag ;
  • Kofta - HM
  • Linne - Gina tricot
  • Leggins - Twilfit

image358
image359

Men nu måste jag hoppa in i dushen och göra mig iordning och sen dra till grönan !
Så puss hej, vi hörs senare :) <3

Tänkte bara säga godnatt för mig

Imorgon är jag bjuden med Dannes familj till gröna Lund. Dannes farbrors tjej har massa gratis biljetter så jag kan ju inte tacka nej till det ;) Det kommer vara Danne hans två syskon och sen några av hans kusiner med Farbror och så :) Kommer säkert bli skoj. Även fast jag har tröttnat på grönan väldigt mycket så e det endå en rolig grej att umgås med hans familj. Kommer säkert ta några bilder också som  säkert kommer komma upp här sen också. Vi ska möta dom i slussen halv 6 så vet inte om jag kommer hinna blogga nått innan dess, får se !

image357

 Men nu ska vi kolla på Prison Break, sen sova , så godnatt till er nu <3 !

haha Danne lyfter morsan ;)



En vanlig dag hemma hos Danne ... Nee skoja bara. Så är det inte varje dag..!
Danne ville ge igen för nått, kommer inte ihåg vad haha. Dom brukar ofta skojbråka :P

Mitt hjärta


image355image356

<3


Måndag

Hej allihopa ! :) Jag vart lite besviken att solen inte kom fram något idag , hade ju hoppats på att sola lite.. men det får väl bli imorn. Tog min första outfot Idag med min nya kamera. Det var dom grejerna jag köpte igår :)
( Plus bilder från uteplatsen på hkv)



Kom precis hem till Danne efter att ha varit och tränat med Emeli på Friskis i Farsta. Det var roligt som vanligt att träna med henne.. :) Men tyvärr så gymmade vi typ bara i 25 - 30 minuter för emeli hade lite brottom och jag delade skåp med henne eftrsom jag glömde mitt hänglås. Fick skjuts dit av Jeannette på Jobbet (snäll som hon e :) ) eftersom dom ska byta till sommardäck på min bil senare idag.. Förbud mot vinterdäck efter 1 maj så det är lite tajt om tid. Så imorgon bitti får jag ta bussen till firman , men det gör inte så mycket får gå upp lite tidigare bara.

Men tillbaka till träningen, tog lite pics :


Den tredje bilder är för magen och den är verkligen värst, haha emeli orkade knappt 3 st. (fast det var typ samma för mig första gången också :P) Ska verkligen köra hårt nu till sommaren ;)
Rekomenderar verkligen Farstas gym för det är stort, bra grejer, jätte fräsht och lite folk!

Nu sitter jag bara och väntar på att Lotta ska komma hem så vi kan börja med maten. Det blir tacos ! muuumms :) Min favorit mat.
Men kommer tillbaka senare och berättar vad jag har för planer för morgondagen m.m.. :) <3

Sanningens ögonblick..

vad hemskt det måste vara att sitta i den där stolen asso. För er som minte kolla så kom frågan "tycker du att din Pappa har splittarat din familj" och han som tävlar svarade ja.. Medans pappan satt bland dom tre personerna den tävlande valt att ta med. Måste vara jobbigt för alla inblandade asso massa personliga frågor.. Det trodde jag inte från början att det skulle vara.. Men nu e han iallf uppe i 75 000 och det är ju bra :P..

Ska kolla vidare på det nu sen sova, eftersom jag ska upp tiigt imorn och jobba.. 
Det  vart ju tyvärr ingen träning idag så tror jag att jag ska träna lite imorrn efter jobbet , men får se.  Och det ska bli jätte fint väder igen säger dom, runt 17 grader+ :D. De naaajs.. :)

Men vi hörs imorgon nångång, Sov så gott ! <3<3

Man måste ju bara älska gyllenetider ! ;)


Skit nöjd över kameran !

Linda följde med mig in till stan snäll som hon är :)
Digitalkameran jag köpte vart en Samsung 8.1 Megapixel Kamera, Silverfärgad. Och den tar skit bra bilder !  Den kosta 1498:- (det var den sista av den modellen och rea, kosta från början 1999:-) sen plus att jag köpte till en försäkring på 2 år 398:- så sammanlagt 1999 Kronor då ! Jag tycker det var ett väldigt bra köp iallf.
Men jag ska betala hela summan nästa månad eftersom jag blev med och skaffade mig ett ONOFF kort , då kunde man göra så. Och det var inga gömda avgifter det frågade vi typ 3 gånger :P Det är bara sammanlagda summan man betalar fast en månad senare. Då behöver jag inte slänga bort 2000 den här månaden så det tyckte jag verkade jätte bra. Så jag lägger undan 1000 nu och tar resten från nästa lön när jag ska betala.

Resten av min shopping:


  • Skor - Dinsko


  • Silkesblus - Ginatricot 250:-
  • Mörkgröna linnebyxor- Ginatricot  199:-
(har vikt upp byxorna på bilden för dom var jääätte lång, men ska sy upp dom)


  • Örhängen 39:- - HM
  • Matchande armband 69:- - HM


Nu ska jag gå ner till kiosken här nere och köpa lite gammeldagsvanilj som jag sen ska tjocka i mig när vi ska kolla på Power of 10 och Sanningensögonblick . Dom där två programmen är verkligen spännande ;)


 Puss på er <3




Ny digital kamera

Okej nu har jag bestämt mig för att jag ska åka in till stan och skaffa mig en ny digitalkamera :) eftersom min blev baxad i höstas och det är så tråkigt att ta kort med mobilen hela tiden. Jag har velat ha en ny men aldrig haft pengar till det men nu ska jag försöka hitta någon till ett bra pris..
Sen efter stan ska jag åka hem till mig och möta Linda, vi ska ta en cykeltur..
Sen tror jag att jag åker tillbaka hit till Danne och då visar jag det jag har köpt också :)

Så här ser jag ut idag:

image331
I love rock n' roll ! ;)



Men vi hörs Senare då :) ! <3<3

Söndag

Godmorgon :) vakna skit tidigt i morse, Typ mellan 8-9 nångång. fast det var väl för att jag kanske somna vid 10 igårkväll :P Jag var så jävlans trött.!  haha även fast jag hade sovit hela dagen innan..

Asso jag vet inte vad jag ska göra idag, allt känns så jävla tråkigt..
Danne verkar bara vilja sitta inne och Linda har jag inte snackat med än för hon sover väl till klockan 1 typ.. Jävla sömntuta hon e. Sen slår jag vad om att hon ska gå ut med Isa också vid 2 till 3. Och jag pallar inte sitta inne så länge.


Funderar på om jag ska dra in till stan själv och kanske hitta den där blå/vitrandiga bikinin från Ginatricot och dom där jeansen som jag såg i Västerås. Känner att jag vill köpa nånting eftersom jag endå nyss fått löning... Har inte kunnat handla nått förutom mat på typ 1 och en halv vecka nu och det var tråkigt... haha där lät det som att jag verkligen typ måste köpa nått varje dag men så är det inte känner bara att jag vill shoppa lite nu när jag fått lön. Lite små grejer också behöver jag så som rakhyvlar, mascara, Bodylotion läppglans lite sånt där smått och gott typ ;) Fick föresten mer än förväntat i lön så det gjorde mig glaaa !

Nää men nu ska jag dusha så får jag se vad jag hittar på idag! Kram på er <3


Då var den här dagen slut..

Det vart inga bilder idag för Linda har inte haft tid att skicka några, men imorrn hoppas jag :)

Har bara vart hemma hos Danne idag och gjort absolut ingenting, typ bara sovit... :p
Ska kolla på nån film på 6:an nu men jag kommer säkert somna efter 20 min, skulle inte förvåna mig haha.

Imorn hade jag tänkt cykla till Farsta och träna om det blir fint väder. Men ska höra med Linda också om hon vill och kanske Diddi också om hon pallar. Eller så tar jag bara en cykeltur själv för jag vill ut iallf !

Men men säger Godnatt nu för kommer nog inte blogga mer ikväll  <3 !

nemen tjenare

Allt bra med er ? jag mår väl sådär är bakis som vanligt. Fast nu mår jag lite bättre för jag har typ sovit hela dan..

Det var en riktigt rolig kväll igår tycker jag.
Det börja ju med att vi tänkte grilla och vi hade köpt alla tillbehör och hammburgarna och allt. Klockan hade väl hunnit bli 6 när vi kom ut och hade handlat allt. Lite försent tycker jag, ville ju komma ut vid halv 5 ungefär men Pappsen kom på besök och jag skulle duscha och allt så det blev som det blev.

Linda har lite bilder på sin kamera som hon ska skicka senare idag så det kommer fler bilder sen :)

image327



Vi bestämde oss för att grilla brevid hammrbybacken för vi visste inget annat bra ställe men där var det ingen sol så det blev hur kallt som helst ! Jätte jobbigt men vi orkade inte flytta oss när vi redan hade hunnit packa upp grejerna och allt. Så börja vi lägga på hammburgarna och dumma som vi e förstod vi inte att man bara inte kunde lägga dom på engångsgrillens galler för då brändes det ju fast så 4 hamburgerkött gick åt skogen så det var ju inte en så lyckad grillning:P Får göras om på rätt sett sen i sommar när det är lite varmare.

Sen efter det åker jag och Danne för att möta upp Diddi, Linah, fillan och några tjejkompisar i skanstull. Där satt dom på en stor mysig filt när vi kom. Vi började dricka lite och sådär kvällen flöt på och sen när klockan börja närma sig halv 11 bestämde sig Linah för att vi alla kunde gå hem till henne så det gjorde vi..

På vägen dit var Pillan och hennes tjejkompis madede helt galna i mina låtar på mobilen. haha för ingen av mina kompisar Gillar Roxettes/gyllenetiders gamla låtar och framför allt inte BrianAdams- Summer of 69, så jag blev lite förvånad att dom också älkade det :P haha

Väl där frammje ville jag ju ta lite kort med mobilen och sådär men det vart nått konstigt så bilderna blev helt konstiga. Det här ska lixom föreställa Diddi och Madde:



Sen tog vi en Taxi hem till Danne eftersom Bussarna slutat gått så vi kom väl hem typ klockan 2.. Men nu orkar jag inte vara uppe längre hörs senare med fler bilder ock sånt :) Puss

Direkt från Linah

Hallåå allihopa !
Just nu sitter jag hemma hos Linah och driucker lite och så där. Så jävla roligt att träffa tjejerna igen alltså ! ska ta lite bilder nu som jag lägger upp imorgon nån gång, Ska fes6ta vidare nu, Puss hej ! <3

Då är det bestämt...

... Grillning ute i det fina vädret blir det idag!  Jag älsklingen, några vänner och solen ! bättre kan det väl inte bli? ;) Hammburgare tror jag det blir ;P
Så nu hade jag bara tänkt åka hem och dusha, fixa mig och sådär sen så drar vi väl ut så fort som möjligt. Man kan ju bara inte sitta inne i det här vädret. Och idag på jobbet solade jag en stund och det är så härligt, börjar redan bli lite brun. Fast måste typ smörja in mig med BUS eller nått på resten av kroppen för annars är det ju bara mitt ansikte som blir brunt :P haha.

Så här har jag sett ut idag;

image320


  • Jacka - HM
  • Tröja - Cubus
  • Leggins - Twilfit
  • Halsband - Guldfynd
  • Örhängen - HM
Kommer ta massa bilder ikväll som jag lägger upp här sen !
Men nu måste jag åka Puss hej <3

2 veckor kvar till London !

Idag är det exakt två veckor kvar ! gud var roligt det ska bli.
Jag syrran, Tobbe (min kusin och Hasse(min farfar). Hoppas det kommer vara fint väder där då också ;) Där ska det shoppas :D

Imorrn är det löning, det ser jag fram emot såklart! Har lagt undan några tusen varje månad( passar på nu när jag endå inte betalar någon hyra). Vill ju ha massa pengar i sommar och så sen i höst kanske vi ska bjuda mammsen som fyller 50 år på en resa. Till typ Egypten eller Grekland, inte bestämt än. Så måste spara till det också... Då blir det typ Jag Danne, Fedde Linda och Mamma som åker.
Mamma har inget problem med att vi är alla fem hon tycker bara det är kul :P Men får se vad som händer med den saken...


Iallf så har jag tyvärr blivit tvungen att ha tagit från mina sparningar eftersom pengarna helt enkelt inte riktigt räkt till. Måste ju ha någon mat om dagarna. Brukar oftast käka på försvaret. Det är ju skiit god mat där alltså, buffe varje dag!. Men måste börja med matlåda för just nu har jag typ betalat 1200 för mat varje månad och det vill jaginte göra i fortsättningen..

Så den här månaden blir min plånbok inte lika tjock som i vanliga fall :P Eftersom jag också var sjuk en vecka... Men måste se till att ha pengar till London, det är det viktigaste för tillfället.. ! ;P

Hello

Härlig dag idag med ! ;D
Har såklart inte suttit hemma i det här vädret !


Outfit:
image318

  • Jacka - Gina Tricot
  • Linne - HM
  • Byxor - HM

Direkt efter jobbet åkte jag hem till mig och lämna bilen. Där mötte jag också Linda och vi drog på oss träningskläderna och tog framcyklarna och drog till farstas Friskis. Det togt en halvtimme att cykla dit. Det var jobbigt, men fan vad skönt det kändes när man kom fram och att man lixom hade klarat det ;) Det var ca 4-5 km att cykla.

Sen när vi var framme så gymmade vi i 45 minuter. Skippade konditionen där och fukuserade på styrkan. Sen cyklade vi hem. Och det här kommer jag göra om många gånger nu till sommaren och så ;)
Var väl hemma vid 6 nångång och då hämtade jag kläder tills imorgon och hoppa in i bilen och körde hit till Danne.


Har precis ätit middag. Är  helt slut i armarna och träningsvärk i magen så fort jag rör mig :P Men det är bra då visar ju det att jag iallf har tränat ;P! Lite solbränd har jag blivit i ansiktet också måste smörja in mig imorrn innan jag drar till jobbet så jag inte bränner mig mer. Och jag kolla nyss på vädret, det skulle bli 17 grader ! ;D haha sommar eller vadå? Det kommer säkert vara varmare också.
Imorn hade jag, Danne, Linda och Fedde tänkt att köpa oss en engångsgrill och kankse dra ihop några stycken och ha lite grillchill om det nu kommer vara så här skönt väder!

Ska dusha nu, hörs senare :) <3

Dagens

image310image314

  • Gråa leggins - Lindex
  • Tröja - Gina (lindas)
  • Skor - Stadium
  • Kofta - Cubus

Vilken härlig dag !

Gud vilken skön dag det har varit :D
haha man kan ju inte låta bli att bli lite lyckligare av det här vädret!


Igår var vi bara hemma hos mig. Vi tänkte sätta oss på ängen med en filt och käka middag och mysa i solen, men det vart inte så för vi hitta ingen filt. Så vi drog till pizzan nere vid oss istället, det funka ju det med ;). Sen var vi bara inne och kolla på Tv, jag var så jävlans trött så jag somnade klockan 8 :P , (eller halvsov.) Det vart inte så mycket sömn natten innan så det var lite jobbigt.

Idag jobbade jag som vanligt, solade lite på deras uteplats. Ska sola lite då och då så jag får lite färg i ansiktet. Har redan efter två dagar fått lite färg och jag har bara solat typ max en halvtimme varje dag. MEN däremot också lite efter jobbet när jag är utomhus :P.
Har precis kommit hem till Danne ska snart äta, ville bara upptadera här lite först.
Var hos Tandläkaren idag, inga hål (som vanligt) :) tog cykeln dit. Efter det mötte jag upp Linda så tog vi en cykeltur runt en sjö vid sickla köpcentrum bakom hammarbybacken. Det var både skönt och jobbigt, så länge sen jag var ute och cykla alltså! Det tog väl typ en timme kanske..

Lite bilder från vår lilla tur:




Väldigt färgglada hus ;p skit mysigt område.

Kommer tillbaka efter maten, ska visa Dagensoutfit m. m <3

Tänkte bara slänga in gårdagens outfit..

image301image302

  • Jacka - HM
  • Jeans - HM
  • Tröja - GINA
Igår åkte vi in till stan (jag, danne och fedde)
och jag handlade den här kläningen på gina tricot 199:-

image303






















( Finare i verkligheten ser inte så bra här )


Sen var vi bara hemma hos mig. (därför har jag inte kunnat blogga. ska snart fixa internet där).
Nu ska jag snart dra iväg och träna med linda på friskis och sen hem och ta en cykel tur ;)
Kommer nog sova hos mig idag igen men inte säkert. Så antingen hörs vi senare eller imorrn :) Puss

Promenad

Okej jag bestämde mig för att ta en promenad ner till hagsätra centrum och köpa lite frukt.
Shit vad varmt det är ute, helt underbart :D Det här var bra för mig tror jag ;)


Så här såg jag ut inne;

image291

  • Tröja - Gina tricot
  • Linne (som jag har under) - Gina tricot
  • Leggins - Twilfit
Och sen ute ;

image299


  • Jacka - Cubus
Var bara tvungen att ta kort på blommarna, våren är verkligen här nu :D <3

Kom hem med två paket vindruvor (älskar vindruvor), lite annan frukt, apelsin juice och Nya vecko revyn (ska kolla ut några fina bikinisar).
Nu tänkte jag läsa lite VR och bara ta det lugnt innan älsklingen kommer hem. Ni får ha en fortsatt helmysig dag.


puss hej !

Gormorgon

Visst är det härligt väder idag ? :) Man blir på så bra humör.
Igår kväll låg vi och kolla på Ashot at love hela kvällen eftersom både jag och Danne är lite sjuka så vi pallade inte göra nått annat. Det var hela tre avsnitt efter varandra och man ville bara se mer :P Det går på mtv varje lördag klockan 7. Nästan som Batchelor fast med både tjejer och killar som tävlar om samma tjej ( tila tequila ). Faqst mycket vildare, haha.
Sen vid 11 försökte jag sova eftersom jag inte mådde så bra och var så trött men då hade så klart grannen under VÄRSTA röjar festen. Asso min säng vibrera av deras musik :S haha. skit jobbigt :P VIll ju inte vara någon glädjedödare för det var ju faktiskt lördag och folk festar men när man är sjuk och jätte trött vill man ju bara sova...Så det var vår lördags kväll.

Vakna väl vid 10 nångång och älsklingen drog precis iväg på match i hässelby. Skulle velat åkt och kollat men orkar inte åka så långt :/ vill såklart vara ute i det fina vädret, skulle velat ta en cykel tur men det får nog vänta tills imorn eller tisdag. Men ska dusha strax och sen får jag se hur jag mår och vad jag hittar på idag. Men just nu verkar det som att jag endå bara ska vara här hemma och vila.

<3

Mitt mellanmål

image290

Mums jätte gott :).. 

Lördag

gud vilken seg dag det är.. Har ingen ork för någonting och jag börjar verkligen bli less på att vara sjuk hela tiden. När ska det vända?

Igår kväll var vi bara hemma, Klockan var 9 när jag kom ut ur dushen och det tyckte jag var rätt sent. Men vi fick komma hem till Daniell om vi ville men diddi visste inte säkert hur dom ville göra hon skulle ringa mig lite senare och isåntfall skulle vi kanske åkt hemifrån klockan 10 tagit bussen som gick halv 11 sen vara i bredäng vid 11 halv 12 och det orkade inte jag så vi stannade hemma.. Och jag var så trött också! somnade klockan 10 :P även fast vi kolla på en bra film så orkade inte ögonen vara öppna.

 Idag så vaknade jag och mådde inte bättre :/ men jag hade endå lovat Linda att komma hem och bygga ihop cyklarna och umgås så åkte hem en sväng. Köpte lite frukt i kärrtorp sen låg jag bara och kolla på reprisen av So you think you can dance och åt lite lunch. Jag orkade verkligen inte hålla på med min cykel men Lindas var iallf färdig och den var skit snygg :D haha så Linda skulle ut med Mirre och cykla en sväng. Skulle lätt följt med om jag inte mått så här..
Sen åkte jag tillbaka till Danne och nu sitter jag här. Idag blir det bara en lugn dag ska inte göra nått alls. Bara vila och bli frisk som jag sagt nu tusen gånger men det händer ju aldrig nått. (förlåt för mitt tjat ! hahaha )

<3

Tillbaka

Man fick hem cyklarna i två stora tunga kartonger, jag måste träna min styrka för det där var jobbigt att bära upp för trapporna i vårt hus :P.
På vägen dit sitter mamma i bilen och säger hur jag ska köra,
Mamma jag kan själv haha.
Det var första gången hon åkte med mig och så.
Sen råkade jag missa att det blev 90 på en sjutti väg och då när jag frågar mamma; Men var det inte 90 här jag råka missa skylten? Då säger hon joo men kör du i 70 det är bra. Haha mamma du e allt roli :P

Nu är jag iallf hemma hos Danne och väntar på att maten ska bli klar. Ååh det blir så gott, fläskfile med potatisgratäng och sallad ! Mumsigt.
Sen ska jag duscha och chillerilla lite. Får se om jag går ut ikväll, Diddi och Danne vill ju det men jag känner mig inte helt frisk så. Men om vi ska göra nått kul henkar jag, pallar inte stå ute och frysa och bli sjuk igen. men det blir nog rätt sent skulle jag tro eftersom Daniell kanske skulle ha gäster till klockan 11 typ...

Vad ska ni göra ikväll ? <3



Dagens

image287image280
 



Tjabba:) Åt jätte god mat idag :D biffar med stekt potatis och beasås ;)
Det är hade jag på mig idag :
  • Jacka - Cubus ( lite dåligt ljus ser inte så bra tyvärr) 400:-
  • Skor - Addidas, nilson 699:-
  • Sjal - Gina Tricot 59 :-
  • Ljusrosa tröja - Cubus 2 för 129:-
  • Jeans - HM 399:-
  • image284
Nu ska jag snart hämta upp mamma och åka och köpa cyklarna. Senare ikväll kanske vi ska möta Daniell. Smsade lite med han idag men han skulle ha gäster så får se vad som händer, men ska snacka med alla sen. Ska också hem till mig och hämta lite kläder för kvällen pallar icke ha på mig det här sen ;P Men jag ska till Danne sen och käka middag så då kommer jag tillbaka till bloggen :) Puss hej <3

Godmorgon

Ska alldeless strax åka iväg till jobbet försov mig lite.. Men idag så ska jag ju som sagt åka och köpa cyklarna med mamma, sen ikväll vet jag inte vad som händer. Men vet ni ? jag känner mig mycket friskare idag :D ! haha det är sån skön känsla. Kommer slänga in en Dagens outfit sen idag också, vet inte när bror på när jag får tillgång till en data. :) men nu måste jag åka, ha en bra dag allihopa :) ! <3

Nää nu ska jag försöka sova..

Är jätte trött, eller nej där ljög jag. Är lite trött men behöver sova. så ska försöka göra det innan Danne kommer hem för annars kommer han vilja titta på tv o allt sånt och det orkar inte jag :P

Så godnatt,  vi hörs imorgon. sov gott ! <3


Diddi och jag

image273

Förra året på Dannes födelsedag :) haha så glada vi var, äkta glädje ! <3

Snackade nyss med Linda i telefon,..

...Skulle oxå vilja vara hemma med henne men jag orkar verkligen inte köra.

Hon berättade att hon skulle få en cykel av Mamma i förskotts födelsedagspresent. Jätte kul för dig tänkte jag, och då hör jag mamma babbla i bakgrunden men jag hör inte vad hon säger.
Men sen så fick jag prata med henne och då sa hon;
Om du betalar hälften för cykeln så kan du också få en !
(
alltså 500, för det var rea och den kostar 999:- Biltema ) image272


























Vad glad jag blev för jag gillar faktiskt att cykla ;P Och nu kan jag och Linda cykla tillsammans , hahah. Våra egna har varit trasiga rätt länge så det var på tiden. Lixom det kan ju vara skönt att cykla till baden som ligger nära oss och också ha det som motion :) Så imorn efter jobbet ska jag möta upp mamma och åka ut till Biltema i Handeln och köpa dom. Dom får ju plats i min bil så det blir ju perfekt ;)

Boring..

Fan asså, jag vill inte vara sjuuuuuk :(... Aja men lite bättre verkar jag vara iallf, febern har lagt sig lite. När jag skulle åka till firman så stannade jag för Tania vid övergångsstället haha första gången jag stöter på en kompis på det sättet så jag tuta på henne o skrämde henne lite :P .. Sen var det nån idiot som inte vet trafikreglerna som höll på att köra ut från en väg in på min när jag kommer där i fullfart och får nästan tvär bromsa. Det var nära ögat...

Jag kan ju inte göra så mycket annat än att ta det lugnt och titta på tv efter jobbet. Tråkigt., vill ju vara ute i det otroligt fina vädret! Jag tvingar ju mig att jobba, annars skulle jag bara vara hemma om jag nu verkligen inte var tvungen att jobba. Men imorrn om jag blir frisk kanske vi skulle träffa Daniell jag och Danne. Säkert Diddi också men har inte pratat med henne än eftersom jag inte pallar bestämma nått om jag fortfarande kommer vara sjuk.. Men det får vi se imorrn så.

Snart är det middag sen blir det bara att ta det lugnt.

Men förresten vad tycker ni om min nya design ? :)

Dagens

image265



image271

  • Tröja - Cubus
  • Jacka - HM, Till det hade jag ett par Gråa addidas mjukisar och mina svarta tygskor.
Ska käka lite mellanmål nu kmr sen <3

Åker hem till mig nu..

Så vi får höras imorrn, hoppas jag blir bättre !
Min syster behöver mig så jag och Danne ska åka och sova hos mig nu.

JAG ÄLSKAR DIG LINDA SÅ MYCKET ALLT KOMMER BLI BRA SKA DU SE <3

Puss hej <3

Onsdag

Hejsan allihopa ! hoppas ni mår bättre än mig för jag mår iallf SKIT .. :/
Alltså min förkylning och feber har blivit värre så därför har jag inte haft någon ork att sitta uppe och blogga. Men har knaprat Ipren idag så nu orkar jag sitta ett tag iallf :) Men det är ett helvete att jobba och köra bil när man inte mår bra. Men jag tvingar mig. Somnade vid halv 9 igår. Så det var ju hysat bra, för sömn är ju den bästa hjälpen..

Egentligen borde jag ha mycket bättre imunförsvar än det jag har för jag brukar äta minst 1 eller två frukter varje dag (oftast mer ) och jag har alltid med mig en vatten flaska, Sluta röka gjorde jag i december, så lixom varför så lätt sjuk ?  aja tråkigt är det, men det finns inte så mycket att göra åt saken. Frisk blir jag ju nån gång.

Idag åkte jag hem till mig en snabbis och hämtade näsdroppar. Jag tog också lite kort på mitt rum o några speciella grejer jag har där. Eftersom jag inte har någon speciell outfit på mig så kan jag ju iallf visa mitt rums outfit ;) haha så det kommer upp lite bilder här det är så tråkigt annars. Men när jag e frisk och jag börjar emd min träning då kommer bloggen blomstra också hoppas jag ! Men ha tålamod ;)
image257image258



Asken med nallarna fick jag av Danne i julklapp förra året <3 så söt.
Här är en bild på mig från senaste skolfotot när jag gick hotelloch restaurang skolan Globen en termin :P Jag som tyckte jag var blond då, jag var ju fan brunett :P haha,

image262
(det blev lite konstig bild när man ser min motsattavägg i glaset)

Måste bara visa er den här teckningen som Linda har gjort, min lillasyster. Hon ritade av Gwen steffani. Skit grym är hon på att rita, visst är den lik?
image263

Tisdag

Vilken skit dag det har varit för mig , alltså jag har mått ur uselt! Under natten så fick jag feber och kunde knappt somna. Vaknade typ varje halvtimme kändes det som. Och jag har ont i halsen och öronen. Kanske har fått himofiusinfluensa :/ Skiiit orkar inte .. Men jag har endå vart och jobbat, måste ju, det är ju pinsamt att säga att man e sjuk igen efter en vecka bara lixom.. På vägen till firman plockade jag upp Danne utanför mig, för han går ju i skolan där och han skulle bara hämta sin tränings väska och så. Sen åker vi till firman och där möter jag Elin som också jobbar där:) en jätte trevlig tjej. Egentligen var det meningen att jag bara skulle in och lämna lite grejer snabbt och packa inför imorrn, för Danne vänade i bilen. Men jag och Elin börja babbla så vi stod där i 20 min o stackars älsklingen fick vänta :P Men det var okej för han, han kunde annars ha kommit un och hämtat mig så:P Men iallf så berättar hon att hon också har feber och skit ont i halsen , haha alltså vi blir alltid typ sjuka samtidigt har det verkat som nu dom senaste gångerna. Men nu måste jag fan bli frisk fort så ska nog ta och lägga mig i sängen och mysa med älsklingen lite. Han sitter och bränner lite filmer som vi kanske ska kolla på sen lr imorrn. Får se vilka det blir.

Men vi hörs lite senare <3 Kramis



Hej igen :)

Igår kunde jag tyvärr inte skriva nått mer för vi fick jätte brottom till t- banan när vi skulle åka hem från Fedde. Vi åkte aldrig hem till Danne utan stannade hemma hos mig. Och jag har ju som sagt inget internet hemma. Det ska vi fixa när min kära Pappa kommer hem från Thailand nångång snart. Har saknat  dig <3
Vi käkade iallf Pizza ( jag, Linda o Danne ) Fedde skulle på match. Det var mycket smarrigt för det var så länge sen vi åt Pizza, tog en Mexicano som vanligt. Det är min absoluta favorit. Alltså även om jag inte är sugen på Pizza så slinker alltid Mexicano ner ;p Inget annat haha. Sen kollade vi bara på tv o så. Vi tänkte kolla på den där filmen 40 years of virgin men jag såg bara en halvtimme av den typ för sen var jag så trött så jag gick in till Lindas rum och sov. Haha det är så dom flesta kvällarna att jag går in i Lindas rum för Linda o Danne ( eller bara Danne) vill oftast kolla på nån film lr tv pogram som går rätt sent. Eller sent o sent men för min del är 11 halv 12 för sent för mig att somna för då sover jag så lite och det blir ju rätt jobbigt när jag lixom ska upp halv 7. Men sen kommer alltid älsklingen in och hämtar mig lr om Linda kommer in :P Då går jag tillbaka in till mitt rum och fortsätter sova , hehe.

Idag har det varit en väääldigt seg dag. Och jag har inte mått sådär jättebra :/ har fått skit ont i halsen och känner mig krasslig. Typiskt att det händer mig! Men inte att jag blivit sjuk såhär kort inpå. Jag var ju lixom jätte sjuk förr förra veckan. Väldigt tråkigt. Men nu får jag inte bli sämre för jag kan verkligen inte vara borta mer från jobbet så här tätt inpå. Berättade också för min Chef att min Farfar har bokat en weekend till London och hon tog det bra :) Det verkade inte vara några problem. Villken lättnad .

Och nu sitter jag hemma hos Danne men vi ska strax åka hem till mig och tyväårr så kommer jag inte kunna blogga nått mer idag. Men imorrn ska jag sova hos Danne så då kommer jag tillbaka vid halv 4 nångång :) Det kommer bli en nystart på Bloggen sen när vi får tillbaka vårt internet hemma ! längtar tills dess :)

Men ni får ha en fortsatt trevlig kväll ni som läser min lilla blogg <3

Kort uppdatering

Då var vi hemma i stockholm igen :) Skönt men endå tråkigt.. :P
Vi bestämde oss för att åka hem till fedde och nu sitter vi här. Danne och Fedde spelar Fifa och jag hjälper linda att fixa hennes design på bloggen lite.
Det händer inte så mycket idag. Ska väl vara här till fyra-5, Sen ska Danne och jag nog åka hem till mig. Tror vi ska sova o käka middag där men får se.
Måste iallf förbi mig för bilen står där.
Men nu ska jag käka lite frukt och bara chillnani me syster :)
(kanske tar någon bild får se )

Men skriver sen, Puss hej ! <3

Hemfärd...

Nu ska vi åka om ca 20 minuter, tåget går kl 12.
ska bara slänga upp några bilder som jag tog nyss :

image252
Lite morgon trötta, (ha förståelse) haha ;P

image253image254


  • Tröja - Gina Tricot
  • Jeans - Bulgarien
  • Klocka - Ur och Penn
  • Halsband , Julklapp från älsklingen - Alla hjärtan i Farsta

Hörs sen när jag kommer hem nång gång. Tror vi ska möta Linda och Fedde :)

Kommer sakna Västerås !
.. <3

Söndag

Godmorgon på er :)
Idag vaknade jag klockan 8 och det gjorde jag igår med.. lite segt.
Kunde knappt somna om men låg kvar typ en timme och bara myste med älsklingen o stumpen. Och nu sitter jag här.

Idag ska vi åka hem :(  jag vill inte.. Tiden har gått skit snabbt och det har verkligen varit jätte mysigt. Det är sån lugn miljö här så man verkligen kan slappna av och inte tänka på nånting knappt. Kommer sakna det.
Och Dannes pappa christian och hans fru mia är jätte trevliga och snälla, kommer sakna dom med. Men jag kommer väl tillbaka hit i sommar tror jag:)
Och då får jag hoppas att solen skiner och att det inte regnar som det har gjort hela den här helgen :P..


Snart ska vi äta lite frukost och bara göra oss i ordning. Tror vårt tåg går vid 1 nångång.. Ska ta en Dagens outfit också sen när jag är klar. så vi hörs lite senare
<3

Godnatt

Nu tänkte jag sova, så vi hörs imorgon

By the way, filmen var skit bra, värt att se !
Betyg: 4/5

Bilen vart det...

.... Och skönt det för det hade börjat regna !


Har köpt lite smarrigt för kvällen ska strax sätta på filmen.
tänkte bara visa er skorna och jeansen Danne köpte :

image247
Man ser tyvärr inte så bra för det börjar ju bli mörkt nu och vi har ingen blixt.

image248image249

Sen har ju Dannes familj här en jätte gullig katt som heter Stumpen.
Men jag har aldrig hört en katt som jamar så mycket som han gör :P

image250
image251
Han älskar att gosa, så mysig <3

Men nu ska vi kolla på filmen Berättar sen om den var bra !


Kvällens film

Nu har jag precis ätit. Det vart grillat kött m pommes o Sallad, mycket gott :)
Vi ska nog ta oss en promenad jag och älsklingen ner till konsum (eller om vi får låna bilen) och köpa lite gott tills ikäll. För nu har vi laddat ner filmen The Eye med Jessica Alba. Har velat se den på bio förut , o nu när jag nyss kolla in Lindas blogg blev jag påmind igen om den och då kom jag på att vi kan ju ladda ner den ;)

image246

Ska oxå ta kort på älsklingens nya skor och jeans, så det kommer upp sen :) <3

Pics

Fick ju önskemål från Linda att jag skulle visa hur det ser ut här.



Så här ser det ut dåra.
Kortahus, jätte mysigt område, ingen trafik.
Fast det är dubbelt så fint på sommaren när solen skiner och det är blommor överallt.

image244image245

Och så bilder på mig som jag tog nyss nu när jag sitter här och bloggar.
Danne sitter typ och spelar Cs lr nått.
vi väntar på att maten ska bli klar... Är riktigt hungrig nu.
Såg att det blir nått riktigt mumsigt (nått kött och en fet sallad )
Gott luktar det också ! :)


Ett litet tips

Alla färgkoder

Här hittar ni dom flesta färg namn.
Om ni t ex vill ändra på färgen för rubrik eller vad som helst :)
Det kan ju vara svårt att komma på vad just den färgen ni vill ha heter.
Och här finns ju alla möjliga fina färger!

Okej här kommer bilderna

image228




  • Kofta - Cubus
  • Svart linne - Soaked
  • Leggins - Twilfit
  • Jacka o Sjal - HM

image233



  • Skor - Din sko 450:-
  • T- shirt - Gina 99:-
  • Jacka - Gina 299:-

image237image238



Hej allihopa :)

Hann aldrig ta några dagens outfit bilder innan vi åkte. För nästan direkt efter jag var klar i dushen sa Dannes pappa: Vi åker om 10 min. Så det vart lite stressigt.
Men vi kom väl in till stan vid halv 12 då gick vi direkt och käka, Vi drog till burger corner som är Dannes favorit.
Vi tog varsin Kebab tallrik, Skit gott var det. Och dom var stora :P



Sen var vi mätta och belåtna så vi gick och kolla lite i affärer. Vi gick till Jack and Jones (min personliga favorit affär för killkläder). Danne hitta ett par jätte fräscha gympaskor och ett par Jeans. Visar dom bilderna sen.
Sen vare min tur att hitta nått. Vi gick in i lillagallerian och Gina tricot. Såg ett par jätte fina Jeans men det fanns tyvärr inte min storlek :(. De minsta var 29/32 och jag har typ 27/34..
Tråkigt men ska kolla lite sen i sthlm också för dom kosta bara 400:-
Men jag hitta iallf en fin vit vårjacka, kort modell med trekvarts armar.
och en blå t-shirt.
Efter det gick vi och kolla på lite skor. Jag ville ha ett par fina pumps men hitta inga så det fick bli ett par höst/vår skor, svarta med liten klack. Jätte fina faktiskt. Det var Danne som sa: köp några som e lite skrynkliga. Och det är dom här.

Men ska lägga in bilderna från Dannes mobil alldeless strax för det funka inte på den här datan så får ta en annan. Dom har typ 3 stycken här :P ...

Hur är vädret i stockholm ?

Här är det molnigt och lite regnigt :(
Jag som trodde det skulle bli fint väder den här helgen..

image225

Har precis ätit lite frukost, 2 mackor och en  jätte god kopp tee som jag aldrig smakat förut. Sommer flow tror jag det hette! Gud va gott det var :)
Ska snart ta en dusch och sen göra mig i ordning.
Tänkte ta en Dagens Outfit också innan vi drar, Så kika in om en stund igen :)

Godmorgon

Förlåt men jag hann aldrig skriva nått igår. Asso det var skit stressigt. Först när jag hade slutat jobbet (kvart över 3) Så åkte jag till kärrtorp och skulle köpa en remsa och en glass, Vart skiiit sugen på glass. På vägen dit tänkte jag att jag kunde ringa diddi eftersom hon kunde åka med mig men hon var redan i kärrtorp och sola :P när jag kom dit var klcokan kanske 5 över halv 4 och jag skulle möta danne 20 över 4 i gullmars ( alltså ta 10 över tåget från hammarbyhöjden). Så det var lite brottom för jag måste ju också hem till mig och lämna bilen. ( det tar typ 5 min o köra från kärrtorp centrum till mig). Men iallf så kom emeli till kärrtorp så vi stod och snacka där ett tag tills klockan var 10 i 4. Då åker jag och hämtar upp diddi och sen åker vi utanför mig och letar parkeringsplats. Hittar en och då var klockan 4. Brottom... Springer typ till hammarbyhöjdens t-bana, för det är lite närmare och hinner precis med tåget ! Sen i gullmars hoppa jag på Dannes tåg och åker till centralen. Väl där skulle jag fixa en biljett och då var det 20 min tills tåget skulle gå. PANIK för det var kö. Klockan är typ 45 när det är vår tur ( tåget gick som sagt 52.) Sen säger dom spår 19 och vi vet inte vart det ligger så vi kutar runt där som två idioter och letar och tillslut hittar vi det och klockan är 51 ! hahah vi hann precis... DET var jävligt stressigt :P



Sen när vi kom fram fick vi ta en buss till deras hus. Och när vi var framme var klockan kankse halv 7 och då åt vi middag och kollade på massa bilder från venezuela ( Dannes pappa hade nyss varit där) och sen klockan 8 var jag skiiiit trött, hade ont i huvudet också så jag tänkte att jag skulle lägga mig och vila en stund men jag somna :P så sen när klockan är typ 11- halv 12 så kommer danne in och ska sova :P så såg min kväll ut igår.. Där för hann jag inte blogga nått.

Idag ska jag och danne åka och fika i stan och kolla lite affärer, ska bli mysigt :) men ska äta lite frulle nu hör av mig sen ! PUSS

Västerås

Idag ska jag dra till västerås om ni kommer ihåg :) ska bli så skönt. Vårt tåg går 16:52 från centralen och innan dess ska jag packa och lämna bilen. Måste ju vara där typ vid kvart över fyra för jag måste köpa biljetter och så. Det kanske är kö. Så jag kommer nog inte hinna blogga nått innan men kanske :) Är lite stressad. Annars hörs vi bara när jag kommer fram :) Puss och kram <3

Dagens

Inne

image214


Skor - nilson
T-shirt - Gina tricot
Svartkofta - HM
Mjukis - Feddes

Ute

image217



Jacka o Sjal - HM
Brillor - Åhlens




GRATTIS DANIELL PÅ FÖDELSEDAGEN !<3

image211

Diddi Daniell Danne jag, älskar daniells min där hahaha

Hoppas du får en bra födelsedag :) Vi måste ses snart!

Sådär..

Direkt efter jobbet idag åkte jag först hem till mig och plocka ner lite grejer tills imorn ( när vi åker till västerås :D ). Sen hämta jag upp danne från skolan och skjutsa hem han, sen hämtade jag upp diddi i högdalen och åkte till Farsta där vi mötte Linda. Stackars linda fick vänta på oss ett tag för jag vart lite sen.
Sen var klockan 4 och vi började träna! (friskis o svettis) Skit kul var det o träna med både linda och Diddi samtidigt :P haha. 
Idag ville Linda gymma så det gjorde vi. Men jag har mest varit på Skanstull gym och där har dom 2 bra maskiner till magen som jag brukar använda men just dom två fanns inte i farsta så jag fick prova en annan grej. Lite tråkigt att det bara fanns en grej till magen :P Men men, iallf så skulle jag göra den och innan mig hade Linda gjort 15 st utan problem. Så kommer jag där och... aa det sket sig hahah det gick inte för mig skit jobbigt :P Och så står Diddi där och garvar åt mig så börja bara skratta. Men vadå det får man ju också magrutor av ;) Eftersom jag inte har tränat på länge ( var ju sjuk en vecka) så var allt extra jobbigt idag, men jag kämpa, haha.

( Tänkte ta lite kort men jag glömde bort det :P )

Efter det skjutsa jag hem diddi och sen åkte jag hem till Danne. Har bara käkat middag och kollat lite på tv, läst lite bloggar. Danne är på sin träning och kommer inte hem förens vid 10 kanske :/.. Så vad ska jag göra ? jo jag ska duscha och packa, det ska jag göra. Sen blir det väl bara kolla tv, blogga typ :) Är rätt trött också så kanske hinner somna innan älsklingen kommer hem :P ...

Dagens Outfit

image202

Tröja- HM
Jeans- HM
Skor- Nilson
Jacka - Canada Goose
Halsband - guldfynd


image206image208




Har precis varit och tränat med Linda och Diddi. Skit kul var det ! Fast jag gav väl inte 100 % men jag körde endå på :P (anledningen till att jag inte kunnat blogga) Men nu måste jag äta är skiit hungrig. Skriver mer sen :)

Hem till mig nu..

Ska bara säga hejdå för ikväll. Vi hörs imorrn, tänkte ta dagensoutfit då. Har redan planerat vad jag ska ha på mig :P
Sen hos mig ska jag duscha, mysa, kolla på So you think you can dance och sen Top modell. Linda ska vara där också :D Har saknat henne <3
Puss hej ! ha en trevlig kväll <3

Mina vårjackor

Har precis ätit middag och är skit mätt... Trött är jag också. Ska egentligen duscha men jag e så seeeeg, orkar inte.
Senare ska jag och Danne kanske åka hem till mig ( ni kanske förstår att jag e hos Danne eftersom det bara är han som har internet). Fast det är inte säkert får se efter EX-EFFEKT ;P Asso egentligen orkar jag inte gå ut i det här vädret och börja leta parkeringsplats igen men jag måste typ hem för att jag ska välja kläder och tvätta lite och så inför västerås trippen.

Trodde ju våren var här hem ICKE .. Vill ju använda mina vårjackor jag köpte för typ en månad sen då när det faktiskt var som vår :P

image199image200

Finare i verkligheten ;)

Trench coat- Cubus 400:- Kavaj/jacka - HM 300:-



Måndagens Shoppning

image193



Söta underkläder från HM

image198



Onsdag


image188

Hejsan allihopa :) har inte kunnat blogga nått idag för jag har som vanligt ingen tillgång till internet på dagarna. Har ju ibland mobilbloggat men det kommer inte funka längre för jag hade en enormt hög räkning pgr av det ... :( Det är jag på ganska dåligt humör över eftersom jag hade ju kunnat använda dom till något annat istället. Men en skit bra grej är att jag kommer få tillbaka 1900 från Skatte verket för jag hade betalat för mycket i skatt förra året. DET gör mig på bra humör :D fast det blir väl nästan plus minus noll fast lite mer plus :P

Idag har det inte hänt så mycket på jobbet, har varit en rätt lugn dag. Åt en jätte god lunch :Stekt Strömming m potatismos och brynt smör o sallad, Mumsigt. Har ju vuxit upp på Arholma varje sommar sen jag var liten och då åt vi ofta fisk så jag gillare ;)



Det kanske inte ser så smarrigt ut på bilden men det var det !

Idag åkte vinter jackan på också för det var så kallt imorse, det snöa till och med lite. Men sen börja det ju regna :/ Så tråkigt väder


image191


Har äntligen fått bilderna från Linda så tänkte lägga upp några snart PUSS

Tänkte bara säga godnatt

Nu är jag tillbaka och fan vilket väder det var :( blåsigt och snöregnigt.. KALLT.. ! usch det måste bli varmare nu. Vill inte ha mer regn. Men som Astroboken sa: Mer regn än torrt... Stämmer jue.

Jaja nu hade jag tänkt att sova, är jätte trött. Ska ju upp vid halv 7 imorgon bitti som vanligt varje vardag .. Jobbigt med för lite sömn då. Men vi hörs imorrn <3<3


Västerås i helgen !

Gud vad roligt det ska bli :) Äntligen åker vi från sthlm ett tag, skönt att komma iväg ibland tycker jag. Dannes Pappa bor där. Så han och hans brorsha brukar ibland åka ner dit vissa helger och den här helgen fick jag följa med. Jag har varit där en gång tidigare och det var i sommras. Då var jag där en vecka och det var hur mysigt som helst. Älskar den staden :) Så det ska faktiskt bli jätte mysigt. Åker då alltså på Fredag eftermiddag och kommer hem på söndag nångång :)

Nu måste jag dra för jag ska hämta upp älsklingen, men det vart tyvärr inga bilder idag för linda (dumbomen :P) hade så brottom hem till gossip girl så hon hann inte skicka dom till mig... (Får visa dom imorrn istället hoppas jag).

And by the way, som ni kanske såg så gick Mario vidare till top 24 ;) roligt!..

Kram så länge <3

Hellu :)

Har ni sett programmet X-effekt på Mtv ? jag har iallf precis suttit och tittat på det :P tycker det är spännande haha.. För er som inte har sett det förut handlar det om 2 Ex som har hittat en ny flick/pojkvän och så ska dom 4 åka på en romantisk helg (tror dom) men sen delas dom upp så ex:en ska vara med varann och dom två andra ska vara med varann. Men Ex :en vet inte att deras pojk/flick vän spionerar på dom. Så blir det värsta "triangeldramat" (Fyrdramat rättare sagt) :P Sen i slutändan ska ex:en välja vem dom vill va med.. Kanske inte förklara så bra men men, Det går iallf varje dag kl 7, brukar kolla på det om jag har tid..

Danne drog nyss till sin innebandy träning så jag tänkte passa på att sitta lite vid datorn. Ska inte göra så mycket nu bara ta det lugnt, läsa lite bloggar, kolla på So you think you can dance sen klockan 8. Får se om Mario (dannes syssling) går vidare ;) han e ju så grymt bra ! ... Väntar på att linda ska logga in på msn så hon kan skicka bilderna från igår. Men som sagt, hon e så seg ! :P Vill ju visa det jag köpte igår m.m :) Förresten presenten till Melinda vart en vit tunika och ett par leggins. Glad vart hon så det var lyckat :)

Sen vid 9 ska jag åka och hämta danne från träningen. Den slutar vid 10 så om jag inte skulle hämta han skulle han komma hem vid 11, halv 12 kanske, så va fan jag kan köra istället ;) Det är så befriande att ha körkort. Ni som funderar på det,.. kör bara ;) Ta tag i det och börja plugga teorin och mängd träna körningen. Allt slit lönar sig ju till slut ! :) För mig tog det sammanlagt 8 månader från min första körning tills jag fick det. Det mesta berodde på att jag inte klarade det på första försöket så fick vänta 3 månader till nästa tid. ( det är så pass lång kö).

Hörs snart igen :) <3


 
 Förresten en bild fick jag tag i nu (tog den från Lindas blogg)

image185

ASTRO

image184

Så blir år 2008 :


"Detta är stenbockensår. Det är ett år för långsiktiga förändringar och för politisk debatt. Det kommer att handla om miljö, ekonomi och lag i första hand.

Flera goda affärer finns
inom räckhåll för den som är intresserad av aktier eller råvaruhandel.

I stort sett blir detta iallafall ett lugnt år. Konflikterna i världen krymper. Tålamod är ett absolu måste, om man vill lyckas med någonting. Och det gäller för både individer och för hela samhällen.

MODET DRAR ÅT DET
konservativa och strikta, kankse med en liten doft av 40 tal. Hatten blir förmodligen årets mest intressanta plagg och vill man vara välklädd lönar det sig att satsa på en fin kappa eller överrock, hatt klassisk väska och skor av god kvalite.

Vädret blir med lite tur stadigare än det varit de senaste åren. Om någonting blir det förmodligen ganska kyligt och snarare blött än torrt, men det mesta pekar på att det blir få katastrofer och ont om extrem väder.

Det är ett spännande år för dig som släktforskar.

Det är också ett bra år för
nöjen , humor, hantverk och konst. Det är ett bra år för den som har en aktiv fritid eller som vill skaffa sig en sådan. "

Det där var då allmänt hur året kommer bli ( intressantare för varje stjärntecken tycker jag ). Men då vet ni det ;p Tog inte med exakt ALLT , men det mesta.. :)


Gårdagens Outfit

image181image182
  • Jacka - HM
  • Sjal - Present av Majsan (kmr inte ihåg märket)
  • Tröja - (lindas) Gina Tricot
  • Leggins - Twilfit
  • Tygskor - Stadium

Sådär såg jag alltså ut igår..Bilderna är tagna från min mobil. Resten av bilderna har Linda på sin Digitalkamera, dom får jag visa er ikväll när hon har skickat dom till mig, för jag kommer inte träffa henne idag. Ska sova hemma hos Danne.

Men förlåt för att det bara vart två små tråkiga inlägg igår, Kunde inte hjälpa det. För jag hade ingen tillgång till internet nånstans ! :( skit tråkigt var det :P

Jag var aillf inne i stan typ hela dan med linda,danne och Fedde. Jag åkte inte dit för att jag tänkte shoppa utan det var Fedde som ville kolla på jeans. Men vi gick iallf in på HM och där köpte jag några fina underkläder( bilderna finns också på lindas kamera).. vart väldigt nöjd över dom :) Sen vid halv 8 åkte vi hem till mig ( alla utom Fedde för han skulle hem) Och åt middag och så. Jag använde också den där masken som jag visade er förut men det där är inte riktigt min grej :P haha man såg väldigt rolig ut, men man vart iallf väldigt len efteråt iallf ;) Sen låg vi och kolla på tv resten av kvällen och bara mös ..

Idag fyller Daniels lillasyster melinda 10 år :D Grattis gumman :) <3 Så halv 4 tänkte jag möta danne i Globen så ska vi kolla om vi hittar någon present till henne :) men vet inte vad jag ska köpa till en tioåring, (fast man kan nästan tro hon e 14 på hennes beteende haha ) :P Tror det blir nån fin tröja, får se :)

Jag tänkte också skriva ett citat ur min astrobok sen idag om hur år 2008 kommer bli :) Jag tycker iallf sånt där är jätte intressant :P Och OM ni vill säg till mig så kan jag kolla just ERT stjärntecken :)
Aja nu ska jag göra mig i ordning och snart dra iväg. Puss hej !

Mobilbloggar

Ni undrar säkert varför jag inte har bloggat nått idag (förutom i morse) men vi har varit i stan hela dan och sen åkte vi hem till mig. Och här hemma har vi inget internet för tillfället :( men imorn vid 4 tänkte jag lägga upp lite bilder från idag för då ska jag hem till danne :) kommer säkert blogga från jobbet också. Hitta iallf några söta underkläder på HM. Jag vet inte varför men
inga fina kläder har jag sett som jag vill köpa :/ :-P tråkigt men sant... Berättar mer imorn.., puss Godnatt <3<3

Måndag

Hejsan allihopa :) imorse tänkte jag ju blogga lite från datan på jobbet MEN såklart funka inte internet... Så är jag på försvaret och bloggar lite från mobilen. Efter jobbet ska jag och danne hänga med linda och Fedde in till stan. Fedde ska kolla på lite jeans så vi henkar. Kanske man själv kommer hem med nått fint ? Vem vet... Aja vi hörs senare:) ska käka lunch nu. <3

Tänkte bara säga...

...Godnatt :) tänkte sova snart, ligger i sängen och tittar på nån komedi på 3an som danne ville se. Jag gissar på att jag kommer få rätt svårt att sova inatt eftersom jag har haft rätt sena nätter dom senaste dagarna. Och nu ska jag upp jätte tidigt o jobba också, alarmet står på halv 7. Å vad segt... :-(:-P men men, vi hörs i morgon bitti. Sov gott ! <3

Så här har min dag sett ut

Tänkte börja med att visa hur jag sett ut :) Fast det var inget speciellt idag, pallde inte bry mig så mycket.


image174



Peak tröja- Bulgarien
Jacka- HM
Jeans- HM

Jag körde med en vanlig knut i håret, där ser man min hårfärg rätt bra också :)

Jag skulle ju åkt in till stan med Diddi och Linda men det vart inte så. Diddis mobil var avstängd och linda kunde inte. Så jag bestämde mig för att åka själv. Jag tänkte att det inte skulle ta så lång tid och det är endå rätt skönt att gå själv. Men jag åkte inte till stan det fick bli globen. Jag såg ett par jätte söta ballerina skor på Kappahl (av alla ställen) :P.. Dom stod i skyltfönstret kosta bara 200 kr så jag gick in och testa. Men så klart var det ingen som passa speciellt bra för mina fötter :/ Det vart inte mycket alls idag. Fick lite ont i huvudet så orkade inte kolla så
mycket så det fick bli :



Ett par vanliga grå leggins från JC 129:- (alla vet ju hur leggins ser ut :P)
Shampoo och balsam Gliss ( älskar Gliss!)
Ansiktsmask- HM


Men den där ansiktsmasken får väl bli imorrn nångång orkar inte hålla på med det nu. Sen lovar jag att berätta om den var bra lr inte ;P När jag hade gått i globen ett tag ringde Diddi. Hon sa att jag gärna fick komma hem till henne men hon kunde inte åka nånstans för hon skulle vara barnvakt. Så då åkte jag hem till henne. Det var jätte roligt att träffa henne igen för det var ju så länge sen sist. Vi snackade och kollade på filmen Hairspray. Men den filmen var verkligen inte bra :P Inte alls min typ av film. Dom bara sjöng hela tiden och sånt gillar inte jag. Sen vid halv 6 var det väl dags att börja åka hem till danne men innan dess gick jag hem till mig (jag och diddi bor tvärs över gatan med varann) och hämta ett kort till jobbet imorrn. Där hemma fanns också en hel påse med presenter till mig från min moster Majsan. Tack så jätte mycket för alla fina saker ! :) Men en bild försvann tydligen så det vart bara en bild på det här fina linnet som låg i detta paket :)




Jag får visa er dom andra grejerna imorrn istället :)
Nu har jag och Daniel iallf städat hans rum ( som verkligen behövdes) haha det ligger ju kläder överallt. Så nu är jag rätt trött ska läsa min Astrobok som jag fick av Majsan. Det är 2008 års astro. Står om varje stjärntecken och om hur ens år och varje månad kommer bli. Skit intressant jue ;) Och det läskiga var att när jag hade läst januari-mars så har det stämt på vad som har hänt !. Och enligt boken ser mitt år jätte bra ut ! Det är tydligen stenbockens år ! ;)

Men nu ska jag till Dannes famn han vill att jag kommer så vi höres ? :)

Kram<3




Tänkte bara säga att jag är på väg hem nu

Jag har varit lite hemma hos diddi och kollat på film o tagit d lugnt. Men ska bara äta när jag kommer hem sen ska jag berätta vad jag har gjort/köpt/ fått :) PUSS

Söndag

Oj vad trött jag e .. Har sovit ganska dåligt inatt, vet inte varför men har inte riktigt kunnat somna. Jobbigt :/
Men idag vill jag vara pigg. Har precis tagit en låååång skön dusch och ätit frukost. Älsklingen fixade lite äggröra på macka. Sen åt jag Crunchy musli m mjölk (jätte gott) och drack ett glas apelsin juice :)

Idag hade jag tänkt ringa Denise. Vi kanske skulle åka till stan idag :)
Min syster Linda ville också hänga på så det blir kul :) Om nu Diddi orkar (a) :P.. Behöver lite underkläder och tröjor ! har ganska många jenas för tillfället men inga fina koftor eller t-shirts.. Får se vad jag kommer hem med. Sen kanske Jag tänkte åka och kolla på Dannes innebandy match vid 3, men jag vet inte vart den spelas än så. Och det är inte så kul att åka själv så får se om nån vill åka med mig.

Tänkte slänga in en Dagens outfit sen när jag kommer hem också :)
Men nu måste jag fixa mig och ringa några samtal. Puss <3!

Movie time...

...Again :)









Jag trixa nyss lite med Dannes PhotoDJ på mobilen, tog en söt bild på oss :)

Nu tänkte vi kolla på filmen Tree Kings på 5an.
Senare ikväll kanske det bli När lammen tystnar, får se :)
Så ser våran kväll ut
, har inte gjort mycket alls. Käkat skit god mat, tagit det lugnt, tjatat på Fedde och Linda om att dom skulle komma hit och sova över men det orka dom inte... Typ de :P

Eller nu blev det ändrade planer här :P Melinda och hennes kompis Jennifer (som sover över här) vill så gärna spela kort så jag och Danne offrar oss och spelar 500 :) Jag fick välja kortspel och 500 tycker jag e fett roligt. Vi spela det mycket på landet i påskas också ;) Så då vet ni det. ser våran kväll ut ;)

 Puss hej !


Titta vad jag hitta när vi rensa i hyllorna nyss :)

image169

Ett kärleks brev ? nej men nästan, en kärleks teckning kan man väl kalla det :)
Daniel skrev det där till mig för ganska länge sen. Haha så söt :)

:P

Jag älskar dig så mycket älskling, you know that <3


Dagens Outfit

image168
Haha konstig min vet inte vad jag gör :P




Jacka- HM 399 :-
Sjal- Gina tricot 59 :-
Brillor- Åhlens 629 :-
Jeans- HM 400 :-
Skor- Nilson 600 :-
Väska- present av Diddi från Thailand


Nu är jag hemma igen och det är så himla skönt att kunna vara uppe utan att må illa hela tiden ! Fast jag är väl inte helt frisk men jag orkade gå och kolla i affärer iallf ;) Daniel köpte den finaste mobilen ( enligt min smak) Det är den där nya Walkman från Sony ericsson W890i, skit fräsch. Jag vill fan ha den :P

Sen gick jag, Daniel´och Sebbe ( dannes bror) till JC och la undan ett par jenas till han för dom skulle sys upp. Då hade vi ca 1 timme på oss att käka lunch så vi drog till Burger King. Jag gillar deras hamburgare ;P godare än Mcdonalds. Tog som vanligt ett Wopper Meal, Danne passa på att smaka Big King XXL Meal. haha den va fet :P Sen hade vi endå massa dötid över så vi gick på en liten promenad och Danne passa på att kolla lite på sin nya mobil. Tog lite bilder där med :)



Vi åkte ju dit med Dannes mamma och när vi skulle åka därifrån ville ingen åka hem, eftersom det var så fint väder. Så vi passa på att åka till hagsätra och kolla på Melindas ( Dannes lillasyster) Fotbolls turnering. Vi kom lagom till deras sista match och då vann dom ! 3-0 ;) Vi för tur med oss , haha.

image165

Och nu sitter jag bara här och väntar på att maten ska bli klar för är jätte hungrig även fast jag åt värsta mealet till lunch :P Det blir Revbensspjäll m Potatis o sås o massa god sallad. MUMS !
Ikväll kanske jag och älsklingen ska möta Linda och Fedde men det får vi se senare hur jag mår o så :) men vi hörs väl sen ? :)
PUSS



Lördag

Godmorgon alla sötisar :) Idag känner jag mig lite bättre :P men vid det här lagret vet ni att det går upp och ner.

Min älskling ska köpa en mobil så jag tänkte åka med hans familj till farsta och kolla på en :) ( hela familjen åker eftersom alla behöver handla nått ) Så jag får se hur det går, men jag hoppas jag inte ramlar ihop haha...

Jag kommer ta en Dagens outfit bild som kommer upp sen :) Nu ska jag göra mig i ordning för vi ska åka snart !


Hörs sen :) <3

Kort promenad

Nu har jag precis tagit en liten tripp ner till en affären här nere och köpt lite godsaker inför kvällen. Vi ska nog titta på Den sista samurajen som på tv ikväll halv 10 på 5:an så det blir lite film mys. Kan inte göra så mycket annat...Ska proppa i mig massa frukt, dricka citron vatten och Apelsin juice. Allt för att bli frisk! (Plus lite chips och Cola för det är ju så gott ) :P



Tog en bild på mig när jag ligger i soffan och väntar på min pojkvän som ska gå med mig men han tog sån tid på sig så jag tråkade och tog lite kort :P ...


image153

Snart tänkte jag kolla på The Hills på MTV ( börjar kl 5 varje mån-fre ). Har börjat följa det lite den här veckan. För er som inte har sett det förut handlar det om ett par ungdomar som bor i Hollywood så får man följa deras liv och vardag.

Jag tycker det är lite kul att se hur ungdomarna har det där borta ;)


 <3

Tråk tråk tråk...

Idag har jag bara vart hemma och gjort absolut ingenting för jag är fortfarande sjuk. Förstår om det är tråkigt att höra hela tiden men det är jätte jobbigt för mig :( Så jag kunde inte träffa Diddi.. Ville ju så gärna komma ut i det fina vädret. Men kanske imorgon?:) vem vet..Inte jag :-P Och en annan rolig sak jag skulle ha gjort om jag skulle känt mig frisk idag var att jag var bjuden på en liten tjejkväll hos Lina fast det var inte säkert att hon skulle ha, Men endå. Får se vad jag gör ikväll. Se ya!

Hej igen bloggen :)

Jag mår faktiskt lite bättre just nu för tillfället :) Men det här går ju upp och ner hela tiden så jag vet inte hur länge det här kommer hålla i sig.

Men jag vill ut och träffa mina kära vänner och vara ute i det fina vädret !

Dom här två bilderna hittade jag nu på den här datan. Det är från sommaren 2006<3



Jag pratade lite med Denise i telefon för ett tag sen också och jag saknar henne jätte mycket! Hon är en av mina närmsta vänner och förut var vi med varandra hela tiden typ, och nu träffas vi nästan aldrig. Det är jätte tråkigt. Men då hade jag inte ett heltidsjobb och då hade jag ingen pojkvän så det tar ju upp den mesta av min tid. Men det är väl egentligen ingen undanflykt men jag har bara inte haft orken att vara ute och festa lika ofta, jag har lixom festat nästan varje helg sen jag var 15 asso man orkar inte längre. Och på vardagarna vill jag helst bara vara hemma och ta det lugnt efter jobbet för då är jag så trött :/ Men det blir väl bättre med tiden hoppas jag för jag behöver mina vänner.

Men hur som helst så kanske vi skulle träffas imorrn om jag mår bättre :)
Det ser jag fram emot ! vill inte vara sjuk längre :(..



Några gamla bilder på mig och diddi <3 :P



Saknar Daniell och Tania också, dom tiderna <3

Men nu ska jag inte sitta mer vid datan så säger godnatt nu ! :)
Ska kolla på Gordon Kitchen Nightmares kl 10, Sov så gott <3



London here I come ! :D

image146


Tidigare idag fick jag ett samtal från min farfar som sa att våran London resa är bokad! :)

Vi drar den 8 Maj och kommer hem den 11:e. Torsdag till söndag Weekend.

Gud vad glad jag blev! Jag, min syster och min kusin Tobias fick den här resan som en julklapp av min farfar. Så det är vi 4 som ska åka. Det ser jag verkligen fram emot ! hihi. Har aldrig varit där förut så det kommer bli mycket att se ! Sen den 13:e maj fyller Daniel år också så min hemkomst blir typ som en present till han :P ne skoja bara. Ska hitta något riktigt fint där nere till dig älskling<3 :) Hoppas jag hittar något fint till mig själv också:P

Någon som har varit i London som kan berätta lite :)?

Förlåt för dålig uppdatering av bloggen men jag har bara legat hemma och inte mått särskilt bra alls :(..
Och nu har vi inget internet hemma heller och det suger. Men jag kommer ju endå kunna blogga härifrån och mobilen :) Och jag är ju här hos daniel väldigt ofta så det kommer nog gå rätt bra endå ska ni se :P


Men jag orkade inte bara ligga hemma så älsklingen kom till mig efter skolan så kolla vi lite på tv, tog det lugt sen åkle vi hem till han och här sitter jag nu :) men tyvärr så orkar jag inte sitta uppe längre nu så ska dra mig till sängen.. men en liten uppdatering fick ni :)

Kramis <3

Haha

När min syster kom hem så skulle hon ringa och beställa från pizzerian. Och gissa vad hon säger :-o : hej hej älskling jag skulle vilja beställa en ....(osv) Haha hon tänkte inte ens själv att hon sa det, det var bara jag och danne som hörde det. Fan vad hon skämdes när vi sa det till henne efteråt.., stackars linda :-P men men bloggar lite från mobilen nu bara för vårt internet funkar inte här och jag skulle endå inte orkat vara uppe. Ska kolla lite på tv nu sen sova. Så säger godnatt nu :) sov så gott<3

Så här ser min kväll ut

För det första kommer älsklingen snart så kommer mysa med han samtidigt som jag kommer kolla på det här: Nu - deal or no deal tv 4. Sen käka pizza (mexicana så klart :-P) 20.00 So you think you can dance, kanal 5. 21.00 Top model 9, tv 3. Härlig tv kväll haha, det får mig på lite bättre humör mitt i den här sjukan. Hur ser eran kväll ut? PUSSochKRAM :)

Tillbaka från doktorn. /mobilbloggar

Så där nu har jag sovit lite precis som doktorn sa. Dom tog blodprov och konstaterade att jag typ hade ett virus men det var absolut inget allvarligt. Men viruset hade inte utvecklats helt eller vad man ska säga så jag fick bara illamåendetabletter och ipren. Sen om det blir värre skulle jag komma tillbaka. Men jag skulle bara sova och dricka mycket vatten, ta det lugnt. Så det är precis det jag gör nu och det är jätte tråkigt:( älsklingen kommer nog hit sen hoppas jag, det är så ensamt när man är sjuk...

Hatar det här..

Fan vad jag mår dåligt :( Har aldrig mått så här förut,
alltså det här är nått annat än feber och förkyld.
Det känns som att jag har feber men endå inte , svårt att förklara.
Jag har skit ont i huvudet, kallsvettas och mår illa så fort jag ställer mig upp. :/
Det är anledningen till att jag inte bloggar så mycket som ni kanske fattar.

Ska till doktorn imorrn så det blir tyvärr inget jobb för mig :(

Nää nu kan jag inte vara uppe mer måste lägga mig i sängen igen.
Snart börjar So you think you can dance scandinavia,. det ser jag fram emot ! :)

Kanske skriver mer ikväll från mobilen annars får ni ha en trevlig kväll !

Puss och kram hoppas ni mår bättre än mig <3


April april din dumma sill...

Har ni lurat nån / blivit lurad idag ;-)? Själv har älsklingen försökt men han började bara skratta så det sket sig o jag har inte heller haft chansen till något bra skämt. Har så dålig fantasi kommer inte på nått :-P Har bara legat i sängen hela dan. Efter jag skrev senaste inlägget har jag tyvärr bara mått sämre :/ det var väl bara dom första morgon minuterna jag kände mig någorlunda frisk:( och det var en jävligt skön känsla så länge det vara. Har väl inte så mycket mer att säga nu än ha en härlig da!

Vänner <3

Från i sommras

image145

Jag och Denise <3

image144

Älskar och saknar er <3

God morgon :)

Heeej igen :) Det var ett tag sen nu, men jag har endå bara legat hemma och vart sjuk, så har inte haft något intressant att skriva. Men jag har fått ångest eftersom det har varit så fint väder! Lixom varför ska jag bli sjuk precis när det fina och varma vår vädret börjar?

Det har varit så jobbigt, var lixom sjuk förra månaden också, jag blir sjuk så himla lätt ! :(...Men nu börjar jag äntligen känna mig frisk igen, skit skön känsla så jag kommer nog kunna jobba imorgon. Det känns jätte bra, för jag är ju bara provanställd i 6 månader och då är det inte bra att vara borta för mycket. Fast iofs så har jag bra varit sjuk 2 dagar förra månaden allt som allt tills nu. Så det är väl inte så farligt tror jag inte :)

Nu när jag bara har legat hemma och inte haft något att göra så börjar jag tänka så mycket på vad jag ska köpa för kläder, att jag ska börja träna as mycket och att jag ska hitta på så mycket grejer. När man lixom inte kan göra nått vill man göra det extra mycket, men när man väl är frisk e man endå lika lat :P har ni det också så :P? haha

Nää men sen när jag är helt frisk så ska jag verkligen komma igång med träningen. Diddi och Emeli är redan fett taggade så måste hänga på dom ;) Mitt friskiskort går ju ut 31:a Juni..

Nu ska jag käka lite frukost och lägga mig framför tven och bara bli frisk :P

Puss puss Skriver sen <3


RSS 2.0