Så snygg !

Inspo till max.

Alltså har ni aldrig läst hennes blogg, gör det nu ! http://ulrikkelund.com/
Så fina bilder som läggs upp, massa coola outfit och sen ser hon otroligt bra ut också.
Typ Norges motsvarighet till Kenza på besökar fronten skulle jag gissa på.



Skön onsdag



Idag har jag flängt runt igen. Direkt efter jobbet åkte jag hem till hagsätra och plockade ihop tvätten, gick på en långis med Neo. Direkt efter det åkte jag hem till mamma i björkhagen. Lämnade av lite grejer och gick sen direkt till Dalens pizzeria. Där mötte jag Diddi och Emeli. Vi snackade ett tag och sen kom Danne. Då gick Diddi hem för vi skulle käka pizza där. Och för ett tag sen landade vi hemma och Lemmen följde med en stund sen åkte hon hem.
Kort och bra beskrivet av dagen kan man säga.

Nu är vi fortfarande mätta och belåtna och Danne kollar fotboll medans jag sitter vid datorn.
NJUTER av att vi är helt ensamma här alltså. Så skönt.



Ser bra ut www.YR.no


Godnatt

Inatt sover jag hos mamma med Linda =) Imorn blir det med Danne haha. Gosat runt med Tchitchi <3




Hair

Så himla sjukt, den här översta bilden var tagen strax efter att jag var i norrtälje och fixade mitt hår. I typ mitten av mars. Sen den undre är från den sista maj när vi var på black and white cruise. Har alltså inte gjort något som helst med håret haha. Sjukt hur det kan bli så ljust.

Undra hur mitt hår blir sen. Känner endå att det inte är tillräckligt ljust. Alltså jag och mitt hår haha, blir aldrig nöjd. Vill ju lixom inte ha det för ljust heller !


6 hela år imorgon !

Med min älskling <3

Ganska sjukt hur tiden går så snabbt ! Det ska vi fira lite ensamma hemma hos mamma imorn =) Är nämligen kattvakt samtidigt. Det här är den senaste bilden på oss, tagen idag. Inte jätte charmig för Danne ville inte vara seriös :P



26/6-06 <3


Regn + träning

Hej hej denna regniga måndag ! Har haft en väldigt bra dag endå faktiskt =) Har gått jätte bra på jobbet, jag är ju coatch nu i 3 veckor så det är mycket att tänka på och planera ! Min andra coatch har problem med ryggen och om det fortsätter så så sa min chef idag att han skulle vilja att jag tar över :D Jätte roligt isåntfall ju !

Iallf sen idag så var jag faktiskt och träna. Blev en 20 minutare på "rumptrampen/maskinen haha" och sen 10 min cykling plus lite armar =)

Så här såg jag ut efteråt, lite svettig och röd i fejjan tjej men jag skäms inte ;) haha.



Mina nya inomhus skor





Hemma i STHLM


Åhh döds trött och sjukt ledsen för alla mina nummer / foton mm är borta. Skulle göra en updatering men inget verkar ha sparats ???? Dock sa Dannes pappa att man kunde försöka göra en ny updatering så kanske det skulle lösas. Får se. Annars är jag glad för att jag äntligen ska sova snart efter ett avsnitt av paradise hotell Danmark som satt igång igen på tv6play.se !

Annars jätte skön helg men skönt att komma hem och jobba imorn faktiskt =)


Ut och gå

Inte lika fint väder idag som igår tyvärr =( Har regnat nu på morgonen och så är det mulet. Däremot så ser det ut som att det kan spricka upp lite snart , hoppas det !

Hur som helst så måste vi komma ut lite så vi drar på promenad nu jag och Danne. Linda, Robin och Pappa ska ut och fiska. Inte vår grej !

Hörs sen Puss hej!



Glad men lite trött tjej just nu

haha



Igårkväll =)


Glad midsommar !

Vi är på Arholma och har det bra =) Har vart i solen hela dagen så nu är man röd som en kräfta haha !


Efterlängtade långhelg!

Hej jag är trött och uttråkad men kan inte sova och vet inte vad jag ska göra så tar massa fula foton i webbcamen. Blää, längtar tills imorn då jag åker ut till ARHOLMA med BF and family!

Ska försöka updatera lite därifrån, tar troligtvis med datorn.



Lindas hår är platina blondt och mitt mörkblondt så brevid henne ser jag extra mörk hårig ut. Halv najs.
Puss


Från fotbollsdagen/festen

Här är iallf några utav alla bilder från fotbolls dagen =) Mycket rolig dag FÖRUTOM det jävla regnet mitt under matcherna haha. Usch har typ blivit lite sjuk utav det. Har massa fler bilder men lägger upp resten på FB sen kanske !



Så nöjd !

Var ju hos frissan idag och tycker det blev jätte bra =)
Sa att jag gillade min färg som jag har nu samtidigt som att jag ville ha det en aning ljusare. Visade också bilderna jag la upp här i inlägget innan. Tycker då färgen matchar väldigt bra överens och jag vet med erfarenhet att det blir ljusare efter någon tvätt också =)


Frisören la i ett paket lite varmare cendre/mörkblond/ljusljus brun "typ",  sen två paket ljusa slingor. Den mörkare var bara en toning så det inte skulle slita så mycket på mitt hår och sen drog hon inte ner det ljusa så långt, mest bara över utväxten åter igen för att inte slita för mycket på mitt hår. Vissa paket drog hon ner lite längre. Men det som vart så bra var att alltihopa flyter ihop perfekt ! Kan se lite väl kallt ut nu men det kommer lägga sig lite efter någon tvätt =)


Längtar redan efter några tvättar och solen så det blir solkysst. Även fast det är sjukt snygg färg nu med !
Dock kanske inte bästa ljuset osv men det var det bästa jag kunde bjussa på nu ! Alla utan blixt också.


haha Danne i bakgrunden




/ Happy girl

Imorgon blir det frisören

Sooooom jag längtat !!! Åhh ända sen i februari-mars. Jag skrev ju förut om när jag åkte till norrtälje och det var min senaste gång jag gick hos frissan. Blev jätte nöjd med det resultatet jag kunde få då ! ( Från mitt typ sönderblekta vita gula hår haha. ) Men nu så har jag låtit håret vila några månader och är redo att lägga i lite blondie igen. Är väldigt viktigt att det inte blir som den platinblonda tjejen i sista bilden :P Därför jag har lagt upp lite bilder här så jag kan visa frisören hur jag vill att det ska se ut ungefär =) Dock lite fler ljusa slingor än vad Sanne här har. La då till sista bilden för att visa skillnaden så INGET ska gå fel nu. Går till en proffsig frisör i liljeholmstorget så det blir nog bra =) Har typ en halv decimeters utväxt nu, inte så snyggt !

Visst ser hon förbaskat bra ut förresten ? :P Kolla in hennes blogg: Sannealexandra.com Hon ger så mycket posetiv energi och fina bilder =) Roligt att läsa hennes blogg.



Fotboll och hamburgare

Ligger hemma hos Robin och Linda med Danne och kollar fotboll , snart ska vi grilla egengjort hamburge kött och äta hamburgare :D muuuums My kommer strax hit och sedan Daniel
Sanzhes. Vi har satsat pengar på matcherna men vi har gjort 2 olika jag och Danne, på den ena har Danne bettat att dom som har svårare att vinna ska vinna, tex Danmark ikväll ! På den iallf har han chans på 19 000 sen den andra är liiiite mer säker och där kan vi tillsammans vinna Max 5000 typ :) Så det vore ju kul att vinna lite !


Monday bar black and white cruise

Jag och min älskling på kryssningen förra helgen =) Vi har ju typ inga foton på oss tillsammans längre, så trist ! Men nu så =)

Var en jätte rolig kryssning men tyvärr fick jag en baksmälla från helvetet på fredagen ( åkte på torsdagen ) så det var ju mindre kul. Försökte mig upp vid 9 och mådde lite bättre men magen pallade inte mer än till kvart över 12 på natten. Så kan det gå ! Men torsdagen var grymt kul =)

Nästa fest blir Decibel i augusti !!


Nu är det sommar

Borde börja uppdatera lite då jue ! JUst nu hinner jag inte så mycket. Dannes bror tog studenten igår så det var fullt ös här hemma. Jag var tyvärr sjuk pga en sak igår så jag låg bara inne i rummet och tyckte synd om mig själv. Det var dö tråkigt ! Men idag mår jag mycket bättre så ska möta upp Linda i Farsta om en halvtimnme och köpa nya träningsskor + träna. Blir mest övningar för mig idag då kondisen kanske inte riktigt kommer hålla!.

Just ja, jag har ju varit ute efter ett par shyssta jeans shorts till sommaren rätt länge nu och idag slog jag till på två från Nelly =) Såg då samtidigt till min förvåning att jag hade fått mina skatte pengar ! Även fast det bara är 954 kr vart jag glad. Hade också en rabatt kod så det blev 524 kr för BÅDA shortsen. Kap =)



Man kan ju dra ner dom och vika upp dom lite som man vill =) Behöver ju inte visa halva arslet lixom.

Fyndade också ett par på Hms rea för 129 kr och dom ska jag leka lite med :) Blir najs det här !

Fattas bara ett par snygga skor nu. Kramis


RSS 2.0