Att man aldrig lär sig..


Förut så kollade jag på lite fina koftor på HM. Fast tänkte äsch jag väntar lite, kan ju beställa dom lite senare. Men nu i efterhand så är dom självklart slutsålda eller i för små/stora storlekar. Tex den här:

Hade den då i varukorgen men tog bort den i sista minuten.


Sen förut så såg jag i tyras blogg att hon haft den på sig och den såg så mkt mysigare och finare ut då än på Hms bilder. Så aa nu får jag skylla mig själv att jag väntat för länge. Den finns nu bara i XS.


HM har levererat grymma koftor/cardigans i år iallf !

Helgen

Hej och hå !

Den här helgen har jag haft fredags öl med jobbet, firat Robin en stund och igår var det julmys hemma hos min farfar. Vi åt godmat och massa choklad. Sen senare spelade vi ett julklappsspel. Alla skulle köpa en varsin julklapp som skulle kosta max 50 kr. Jag hittade en jätte fin hjärtformad ljuslykta som man kan hänga i fönstret eller på väggen. Den var väldigt populär under spelets gång haha.. Spelet går ut på att man först har alla paket inslagna och man då får slå en tärning, om man får en 1:a eller 6:a får man ta ett paket. Man håller på tills alla är tagna ( vissa får kanske inget och andra får fler ). Sen kan man välja om man ska öppna dom eller ha dom inslagna och då iallf ska man ställa klockan på 20 minuter och fortsätta slå tärningen. Nu kan man då om man får en 1:a eller 6:a ta ett paket av någon annan. Det man vill ha. Man får inte se hur mycket tid det är kvar under spelets gång utan när 20 minuter har gått då plingar klockan och man får då dom julklapparna man har just då. Vissa kan ha otur och bli utan och vissa kan få fler :P Tror ni fattade ungefär hur man gjorde iallf!


Jag tyckte det var as kul och vill lätt göra om det ! Man kan ju göra det här på lite olika sätt såklart. Tex köpa typ 3 var för 50 kr. Eller så många man kan för 100-200 kr. Ja det bestämmer man ju helt själv =)


Jag gick då hem med faktiskt två vinster ( eller man kan säga 3 ). Vart glögg, tee och choklad =) Hade chans på min egna klapp men sen kände jag att äsch jag har ju faktiskt köpt den själv och det är ju roligare att få något från nån annan =)



Sen idag har jag faktiskt varit lite uttråkad, resan börjar närma sig och det är typ det enda jag tänker på haha :P Men tog mig iallafall till gymmet i Farsta och gick på ett medelpass och sen gymma jag lite. Döa lite tid där. Sen kom jag hem och dubbelkollade min packning. Tänkte att jag ska åka med min stora väska till Linda redan imorn för det är där jag kommer spendera tisdagskvällen innan vi ska åka hemifrån 2 på natten där. Känns lite lättare att ha kört dit den med bil då redan än att släpa den på tåget sent på tisdagskvällen.

Hoooh nu orkar jag inte skriva mer just nu haha ..



Fredags öl imorn med kontoret!

Ska säga hej då till dom här två killarna och spela back curling, haha.

Kommer sakna dom massor massor massor!

Bild från i påskas =)




Hmm

Okej inte en enda person kunde skriva vad den tyckte om håret även fast läsarantalet steg rejält. Det är lite tråkigt..



haha



It's all about the hair

http://www.fashiontoast.com

Jag har inspirerats utav hennes foton i evigheter nu. Ge mig ditt hår och din klädstil SÅ snyggt ! Ombre hair is the shit tycker jag =) Kolla bara :



När jag är i Thailand ska jag färga håret och antagligen göra hårförlängning. Får se vad jag väljer för färger!

1 vecka kvar !

Asso det är det här jag längtar till :


Bilderna är från Rhodos, jag längtar till sol bad och fest, aaaahh :D  !




Och att vara bruuun


Fast denna gång i Thai:


asso asso asso haha

Diddi åker redan på fredag den tjuvstartarn haha !

StyleByTyra

 

 

Har tröttnat på mina gamla bikinis och har velat fram och tillbaka om ifall jag ska beställa en ny innan jag åker eller leta efter en där nere för en ny ska jag ha hur som helst. Fördelarna med att köpa där nere är ju att det är så billigt men sen vet jag ju inte om jag ens kommer hitta någon som jag vill ha :P Så jag kör på ett ( förhoppningsvis ) säkert kort. Hoppas verkligen den här passar nu! Lä väl få hem den nästa vecka. Banden till överdelen kan tas bort och det kommer jag nog göra också så jag inte får några fula streck.

Vart aldrig något sommarklädes letande idag hos mamma eftersom allt tog så lång tid med vaccineringen så det gör vi imorn istället! Hann iallf träna med My på ett medelpass och det var as kul haha. Mysan mysan säger jag bara. Vi ska lätt göra om det.

Nu kallar Neo på oss och vi ska gå ut och gå en sväng tjo hej !

Onsdag

Wiho idag vid den här tiden tror jag att jag precis ska gå på flyget i Frankfurt vidare till Singapore som tar hela 12 timmar! Därifrån ska vi byta till Koh samoui sen =) Är så sjukit taggad ! Och idag ska vi ta den sista vaccinations sprutan också sen efter det hem till mamma och packa ner lite sommarkläder. Men innan dess ska jag träna med My på ett medelpass i hornstull, ska bli riktigt kul haha.

Nu ska jag dra ut med bilen i det mysiga vädret, ses !


I needed

En snygg/mysig helsvart munktröja som jag kan ha all around. Har faktiskt ingen. Kommer också vara ett hett alternativ till den långa flygresan snart! Denna är från HM:s Herr.

Sen en varm mössa ! Tycker den är ganska gullig också. Kanske sitter snyggt på vem vet, får se när den kommer =) Hur som helst vill jag bara ha en riktigt varm nu till vintern.

Munkjackan levereras nästa vecka men mössan får jag tyvärr vänta på. Den lär ha dykt upp hos posten medans jag är bortrest. Men det blir ju bra att ha något varmt att hämta ut när jag kommer hem och lär tycka det är hur kallt som helst ute :P




Lite bilder från förra helgen

Hej hej !
Söndag idag då. Skulle behöva en extra söndag känner jag faktiskt haha.. Men ska endå bli skönt att gå och jobba igen. Speciellt nu när jag tror det kommer bli en ganska så lugn vecka så =)

Helgen då. Jo i fredags var jag ju hemma hos Mikaela på julmiddag. Det vart jätte god mat och trevligt sällskap iallf ! Tog typ inga bloggbara bilder haha.. Sen igår var jag lite seg men hela familjen blomqvist tog sig en tur i bilen förbi Dannes farbror och sen Farsta. Resten av kvällen spenderades i soffan framför tven. Bara en riktigt lugn och skön kväll. Sen idag så mötte jag Emeli i Farsta vid halv 12. Vi gick på ett medelpass och gymma lite. Var kul =) Efter det tog hela familjen blomqvist en riktig långpromenad med Neo i skogen.


Nu är jag faktiskt ganska slut och ska kolla på lite film att somna till. Innan det ska jag bara lägga upp lite bilder från förra helgen då det var släktträff för Dannes familj på Zinkens krog. Efter det kom Emeli och vi drog vi hem till Dannes morbror och fortsatte festa. As rolig kväll förutom att det sluta med Nackspärr och allt det där :P Har lite pics från den kvällen som jag vet att Emeli gärna vill att jag lägger upp så här har du haha.


Stefans tjej Linda blanda goda drinkar åt oss =)

DK:s ( Dagiskompisar ) <3

Haha Danne fick till ett jävla flin där

Väljer musik

Ehh vet inte varför Stefan ville visa hela magen men det tyckte jag inte bloggen behövde se ;P


=)

RSS 2.0