Sick girl

Hatar att vara sjuk och nu har jag haft den värsta sjukan- magsjukan. Usch , men idag mår jag inte lika illa iallf utan är mer snorig yr och febrig. Kroppen känns jävligt matt också. Kan man inte träna kan man kanske lägga en spegel pose istället :) Åååh hade ju sett fram emot värsta tränings helgen ju !!


The new ones

Super fin magtröja med liten dragkedja där bak :) Ska nog ha den på kryssningen nästa helg ! Lagom luftig att dansa i haha. Från HM.

Sedan dessa Jeans dåra från Hollister. Där ska jag köpa jeans shorts till sommaren sen, as snygga !!

Sammanfattat väldigt nöjd över dagens shopping :) Går ju typ aldrig på stan och shoppar längre så när det väl händer är det ju kul !


Nöjd tjej


Stan med Emeli

Har haft en otroligt trevlig dag i stan idag med min Lemm :)!! Riktigt skönt att det inte var så mycket folk i butikerna. Dock så spenderade vi nästan 1 timme inne på Hollister tror jag haha. Det var 3 före mig i provrummet och det tog en evighet ! Men men det var värt det för kom därifrån med ett par snygga jeans :) Köpte också en jätte fin tröja på Hm som jag bara inte kunde motstå ! Plus en consealer :)Visar bild på kläderna senare. Iallafall efter Hollister var det dags för lunch och åt Suchi för första gången :D Var riktigt speciellt men längtar redan till nästa gång för tror det kommer vara godare då :) Var inte så farligt !


Mellis

Mmm fett gott Mellis ! Bilden snodde jag från samma tjej som också skrev boken Bodylicious med Sofie Farman och hon heter Julia. Hon är kost experten. Köpte ju ett jordnötssmör från fitnessguru tidigare för 69 kr men på Ica idag hittade jag samma som på bilden för 33 spänn. Sjukt billigt men jag var osäker på om det var samma som på bilden så köpte det inte men nu i efterhand ser jag att det är det ! Ska köpa det imorgon :)


Fett med Inspo

Först ser inte tjejen jätte muskulös ut men när hon väl börjar lyfta så syns det rejält! Jag har ju redan börjat öka mina vikter och det blir ju sakta men säkert tyngre men vet att jag kan pressa mig själv lite mer :p Jag vill ju ha den där sexiga övre ryggen. Chins och pull-ups är ju något jag verkligen vill göra men det blir lixom aldrig av. Ska försöka ändra på det :) Hur som helst lite inspo !

http://youtu.be/xqTnZOdDYho


Victoria secret

Fett med träningsinspiration att få ha på sig såhär snygga bikinisar i sommar !
Dom här gillade jag:
 


RSS 2.0