Spinning


Med lite mellanmål i magen så ska jag åka till farsta nu för ett spinning pass. Det börjar halv 6. Sen jag kom hem från jobbet har jag bara tagit det alldeless för lugnt framför min min data så jag har nästan blivit för trött. Inge bra för måste verkligen vara pigg på passet. Är ju så sjuuuukt jobbigt så det är inte sant med spinning.

Och vet ni, jag hade ju ett mål med min träning. Att bli starkare, få slanka, långa muskler och gå ner till 60 kilo typ. Egentligen är det inte jätte viktigt med att väga just det bara jag känner mig nöjd med hur jag ser ut. Det är det viktiga. Men iallf sist när jag vägde mig förra veckan i typ tisdags/onsdags med jobb kläderna på vägde jag 65,75 kilo och igår eller förrgår när jag vägde mig vägde jag 63,86. Hade då samma jobb kläder på mig. Men dom där hektona kan ju skifta lite hur som tror jag. Men det har iallafall visat resultat redan nu av min träning. Har märkt med min kropp att jag har rätt lätt att skifta vikt, känns så iallf. Har ätit precis som vanligt under träningen, bara mer mellan mål. Åt till och MED haha chips i helgen med dipp. Så om man bara tränar kan man äta vad man vill =) Försöker ju endå hålla tillbaka lite på just godsakerna nu i början men tror ni förstår hur jag menar !

Nä nu måste jag bra hörs när jag kommer hem =)


Frakt fritt och 50% rabatt

Inte för att jag ska handla, sparar som sagt. Men till er andra =) Det är fri frakt på Nelly tills den 31:a mars.



Ellos har 50% rabatt på alla varor för nya medlemmar PLUS fri frakt. Dom har typ ALLT, kan verkligen fynda något billigt och bra där. Tex skor.. Men gilla också tröjan här under. Kostar 200 men om du blir medlem så kostar den bara 100 !


Just so you know

Grå dag

Idag är det jätte tråkigt väder, blä usch. NEEEJ nu snöar det också =( Det positiva är att vi får gå hem när vi har kastat upp all post tills imorn. Vilket kan bli vid 2 ? Senast halv 3 iallf. Låter najs. Då ska jag förhoppningsvis träna om jag inte får feber. Köra en timme typ kondition och styrka. Känner mig lite halv konstig i kroppen.. Men det kanske också bara är stress. Sen ska jag hem, duscha, äta middag och åka på valpkursen. Efter det då ska jag kolla lite mer på nya datan :D

<3


Macbook Air

Jag har blivit med Mac !!! :D Är så jävla lycklig ! Summan av kardemumman ska betalas in efter löning i Juli. Så har några månader på mig att lägga undan plus att jag hinner få deklarations pengarna innan. Asso är helt överlycklig haha. Nu måste bara alla mina program in också ! Märker att det tar en jävla tid att lägga över bilder från kameran :S Fattar inte varför men ska lösa det. Så länge har jag fört över dom här fotona via iPhoto och då blir bilderna så här små.

 


Mobil väska



Färgklick. Kommer från HM 49.50 :-


Bild från när det fanns snö ute.

img_5967 (MMS)

Jag har inte mått helt hundra idag. Har haft jätte ont i huvudet i flera timmar sen jag kom hem från friskis. Legat och försökt sova ett tag också men det hjälpte först lite efter middagen nyss. Fast bara lite. Jag vill verkligen inte bli sjuk så hoppas verkligen inte jag blir det. Peppar peppar ! Tänkte åka en sväng till Linda och Robin ikväll och se BB men nu vet jag inte hur det blir med det. Lär väl ligga kvar här och surfa i mobilen. Usch så tråkigt =p Inget bra på tv heller. . Däremot har Danne fått ner photoshop och det ska bara installeras. Sen kanske jag kan pyssla lite med det om han gör det idag! Har saknat mitt PS. Men det är roligast att använda på sin egna data om den bara skulle funka!  Sånna här dagar saknar jag verkligen min data extra mycket :p <3


Sommartider hej hej !

Nu är klockan framställd en timme. Eller snarare inatt klockan 2 gjordes det. Känns väldigt bra. Idag vaknade jag vid 10 och gjorde iordning lite frukost. Smörjde in mig med min nyinköpta BUS. Känner mig lite blek så köpte en igår. Tar väl typ 5 gånger innan man ser en ganska bra skillnad. Sen när jag skulle gå ut med Neo hade någon jävla idiot slagit sönder portglaset. Låg glasbitar överallt så Danne fick komma och bära ut Neo. Han höll samtidigt på att skita på sig stackarn :P Så det var en liten stund av kaos där men sen lugna det sig och jag åkte till Farsta för mitt Jympa medel pass kl 12. Och herre gud vad jag dog lite. Var så svårt att hålla igång med min träningsvärk i magen ( skyller på det haha ) Nä men det var jobbigt iallf men som vanligt känns det fett bra efteråt. Skrattade lite åt mig själv hur jag måste sett ut för jag tappar rätt ofta bort stegen och då står jag och hoppar lite hur som haha. Kommer ihåg när jag och Emeli var på vårt första bas jympa pass i skanstull för några år sen. Då garva vi också för allt kändes typ så pinsamt första gången haha.. Kändes så idag med.. Yeye..

Relaxar iallf i soffan nu och har precis käkat lunch. Det här köpte jag i farsta igår:


Tycker det är as snyggt med silver på naglarna! Snart blir det neon rosa =)

Har tänkt köpa ett ljus gult också !

Jag tänkte tvätta mina helvita converse och sen knyta om skosnörena i en glad färg =) 19:-

Mina brillor från Cubus 79:- Okej dom är inte exakt som mina raybans men ganska lika. Dom här är liiite rundare


Smörjer lite vartannat av dom här. Älskar LdB´s doft.


Jävligt lugn och skön helg

Även fast jag känner lite sug av att gå ut så håller jag mig hemma. Såg imorse att jag fått sms från gänget på jobbet. Stod typ ; Vi saknar dig! , skulle vart fett om du var här och dansade med oss "under bron" nu :D.. Rligt att höra det. Igår kväll softade jag galet framför tven och criminal minds istället. Inte roligaste fredags ikvällen men troligt skön och efterlängtad. Somnade till och med mellan 10 och halv 11. Var helt slut efter veckan och efter ett litet utbrott jag hade med mig själv. Åkte nämligen till pappa efter jobbet för att hämta post. Visade sig att jag hade ännu en räkning som var jävligt dyr. Jag var tvungen att sitta i telefon angående det i typ 20 min för det kändes inte som att det stämde för 5 öre. Vart lite nere av det då eftersom dom inte såg någt fel förutom att det skulle ha synts på min förra faktura men det gjorde det inte. Men sen vart jag lite gladare då jag såg att jag får tillbaka ca 8 500 kr på deklaratinen :D Förra året fick jag typ 900 eller 1900 tror jag. Men Linda den jäveln fick extremt mycket haha ! Ska inte skriva ut summan här för hon kanske inte vill det men jävlar vad chockad hon blev. Jag säger bara ; Thailand betald ;) Lär berätta mer om Thailand sen men det är så lång tid kvar =) Nu fokuserar jag på London, Exakt en månad kvar idag :D wiiiie..

Hade ju tänkt träna igår och köpa nya träningskläder men det kände jag inte alls för. Gjorde det idag istället ! Klockan 1 var jag i Farsta och köpte nya tränings kläder. Sen körde jag kondition typ 45 min och styrka i benen typ en kvart. As jobbigt men as nice efteråt. SPRANG till och med på löpbandet haha. Brukar alltid power walka annars med "uppförsbacke ". Imorgon blir det ett Jympa pass medel en timme klockan 12 ! Sen nästa torsdag har jag bokat ett spinnings pass ! Nu jävlar är jag igång. Förövrigt gnäller jag fórtfarande över min extrema träningsvärk i magen som vägrar ge med sig =( Usch gör ont vad jag än gör så lär inte göra något imorn som ansträninger magen..

Iallf här är mina nya tränings kläder :



Köpte också lite annat kanske lägger upp imorn. Nu ska vi kolla på film !


Skönt med helg snart, ca 3-4 timmar kvar

Så var det fredag igen ! Gud så härligt =) Den här helgen blir en vit helg. Ska upp tidigt lördag morgon och ta han dom lite grejer så då passar jag på ! Ikväll har jag lite olika ideer om vad som ska göras men kan också bara bli soff häng. Ska träna mycket den här helgen också ! Började idag när det var lön att köpa lite efter längtad frukt och vitamin dryck. Kommer käka det som mellan mål under dagen. Sen efter jobbet åker jag till Farsta och ska kolla efter träningskläder. Eller jag kommer köpa ett par byxor och en tröja för jag har inga andra träningskläder med mig till jobbet, sen kommer jag köra mycket kondition idag i ca 1 - en och en halv timme. Har vääärsta tränings värken i magen och ´nedre delen av ryggen sen i förrgår så det ska jag nog vila lite. As jobbigt när jag skrattar eller nyser haha !



Men nu ska jag sätta mig en stund ute i solen hörs sen antagligen !


Hittade lite andra godbitar också

Vill ha ! Men ska spara mig så mycket som möjligt inför London =)


899:-

899:-

399:-


Det här vill jag träna i !



345 kr styck :-

Just nu kan man gilla Nelly på facebook och få ett present kort på 100 kr när man handlar för minst 500 kr. Det är också fri frakt.  Åhh måste fundera hur jag ska göra för vill som sagt ha nya träningskläder. Men sammanslagt blir det ju lixom 700 kr för dom här två och det känns lite väl. Först ska jag kika lite i affärer i helgen och se om jag hittar något annat =)


Utelåst

img_9485 (MMS)

Det här är ett klart tecken på att våren är här :) Förövrigt så har jag precis varit och tränat i en timme. Och gissa vart jag sitter nu ? Jo i trappen för ingen är hemma haha. Illa. Danne och Lotta kommer i och försig inom 10 min så det är ju lugnt. Kan ju sysselsätta mig med att blogga och läsa bloggar ju ! Perfa. Sen ska jag dusha och äta middag. Är sjukt hungrig nu. Förresten kan svara på din fråga här Emeli att mitt års kort kostar 2950 kr. Och då är det som sagt allkort. Har bokat in mig på ett jympa pass på söndag. Första lediga bra tiden. Fan man måste ju boka en vecka innan typ :/ yes nu kom Danne :D hej då !


ÄNTLIGEN !

Yes ! jag tog tummen ur röven och köpte träningskort på friskis idag. Tränade i en halvtimme och guud så skönt det var :D Iallafall efteråt. Bara det att jag skämdes lite över mina träningskläder haha.. Trasiga skor och nån sliten t-shirt till tights. Men jag ville så gärna dra iväg direkt efter jobbet så åkte bara hem och slängde på mig nånting snabbt. Till och med Danne sa när jag kom hem; Du har väl inte tränat sådär :O!? haha. Men på fredag är det lööön, då ska jag köpa mig något nytt. Då blir det lite roligare att träna också !

Att känna sig snygg på gymmet är väl lite viktigt för motivationen lixom. Sen så var det ganska mycket ögongodis också. As många unga killar som stod och spände sina vältränade kroppar ! hahah. Det var lite jobbigt att dom var så många till och med. Tog upp hela styrkeavdelningen så jag ville inte pallra mig dit ensam och köra igång med mina fjuttiga vikter =P Så körde bara konditon och " bergsklättring" idag. Men det känns bra , mycket bra. Ska kolla om det finns något roligt pass imorn =)



Blev så jävla ful på bilden så jag dör.. haha alltid

Tisdag !

Vilket jävla väder alltså ! Sjukt härligt =) Vet ni vad jag ska göra idag ? Jo jag ska fan ta och köpa ett allkort på friskis och svettis. Så jag kan träna i gymmet, på spinning och olika pass. Jag kommer ta från mitt friskvårdsbidrag på jobbet ( 900 :- ) och sen lägger jag ut resten själv. Har ju lite sparpengar undanlagda så tar nog lite av dom. Det är ju faktiskt till någonting bra ! För jag e så sjukt taggad på att börja träna och då ska inte pengarna hindra mig. Så jag tror jag sticker och köper det idag efter jobbet om jag hinner annars garanterat imorn. Men ska verkligen försöka få till det idag. Vill också att Linda ska börja men där är pengarna ett hinder med =(



haha snygg bild, Nu ska jag ut och dela, hörs senare ! =)


Ganska tråkig dag faktiskt

Är jätte trött och har jätte tråkigt. Tror jag ska sätta på en film snart för att fördriva tiden. Pratade nyss med Danne i telefon och han tipsa mig om Lottery ticket. Han sa att den var riktigt bra så får lita på det.

Efter att jag duschade förut gick jag ut på en powerwalk i 20 min. Har bestämt att jag vill gå ner 5 kilo till sommaren. Tror ni jag lyckas ? Nu väger jag 65 men vill ligga runt 60 typ. Intressant fakta jag vet.. sry.

Nä ska sätta på filmen nu och sen sova =) Danne ringer och väcker mig när han är påväg hem senare ikväll/natt, attans, gillar inte att bli väckt när jag sover =P. Han är och jobbar med sin morbror och jag har hans nycklar så inte mycket att göra. älskling, älskling..
.

 

Jag bjuder på den här bilden som jag tog för typ en månad sen men inte velat publicera för att den är så ful men nu gör jag det endå.

Bara Danne som är söt med sitt stora flin. Fattar inte hur jag fick till den där minen på mig själv, ser inte ens ut som jag, hahaha. Fick väl nått surt i munnen eller nått =P

<3


Mellanmål

Kom hem vid 4 och var tvungen att ta ett litet mellan mål. Så vanligt och så gott så här på eftermiddan. Kommer ihåg när jag var yngre och alltid käka knäcke macka med tomat på hemma hos Diddi haha..



Nu ska jag in i duschen, time to shave !

Nya tag

Så var det ny vecka igen. Idag är en sån dag jag vill hem från jobbet så fort vi slutar och krypa ner under täcket med en bra film. Det är ju inte så glatt väder ute heller. Igår då var det fan riktigt härligt ! Jag och Danne körde till Farsta för att köpa en ny Iphone laddare och sluta med att vi var i Länna 2 minuter innan allt stängde och köpte en ny dator skärm. Danne dåra. Jävligt najs var den och 24 ". Så igår kväll städade vi hela rummet och möblerade om plus kopplade in skärmen. Sen kollade vi på BB och hade en väldigt skön söndags kväll. Idag tänkte jag också kolla om vi kan installera min fina oanvända skrivare som jag fick av Danne i julklapp. Nu med en riktig vanlig data skärm kan jag ju fixa och trixa i photoshop och sen skriva ut mina bilder och sätta i tavlor :D Låter ju perfekt !

Inte världens hetaste bilder men vadåra ?! haha


Skönt med skinnajacka igen !


Korall

Blev så trött efter promenaden så har bara degat i soffan och målat naglarna. Matchar min nya tröja från HM. Den som jag beställde för inte så länge sen. Snygg vårig färg iallf.




Sjukt härligt väder

Det var Lottas kompis Liselott som dom köpte Neo av. Hennes hund heter Izzie och är Neos mamma. Liselotts dotter har också en valp från samma kull som Neo. Så idag träffade Neo både sin mamma och sin brosha. Plus massa andra. Dom gör tydligen så varje lördag och söndag. Möts upp allihopa och knatar ut till skogen där dom släpper alla lösa och dom får springa runt hur mycket dom vill. Man såg ju hur lyckliga alla var, riktigt kul och se. Det var jag och Lotta som följde med. Solen värmde som bara den och nu är jag till och med lite solbränd haha. Var ut från halv 12 till halv 2. Gled runt med brillor hela tiden så är lite ljusare runt ögonen =P Snyggt !


Neo och sin brosha Ozzy busar

Mamma Izzie och Neo.

resten..


Lördagskvällen

Riktigt skön lördags kväll igår. Linda och Robin kom som sagt med Dalton och vi lagade middag. Shit vad gott det var ! Bästa på länge. Danne gjorde sin Aji chileno. En kryddblandning som man blandar ut med vatten, vitlök och citron. Så jävla gott. Det är det som är det bruna över köttet och potatis gratängen. Kan nästan ha det till vad som helst. Sen vid halv 10 däckade jag i sängen för jag var så sjukt mätt och trött. Robin och Linda drog strax där efter. Antar att det inte var så kul att se mig sova haha. Vakna iallf då och tog med oss neo när dom gick. Sen när vi kom tillbaka låg vi bara och kolla på film. Sen slockna jag halv 11 för natten..



Åt resterna av gratängen idag med Aji och salladen som vart över. Allt kött gick åt igår. Har också varit ute på en 2 timmars lång promenad med Lotta och Neo plus typ 8 andra hundar. Har några få bilder från rundan som jag tänkte slänga upp i ett senare inlägg =)

Middag !

Har haft en jätte mysig dag med min älskling och nu har vi fått besök av Linda , robin och Dalton. Eller nu och nu dom kom vid halv 6 typ. Vi har hållt på med middagen rätt länge och nu blev det precis klart. Potatis gratäng med kött bea fet sallad och massa såser. Så jävla gott !! Puss

Lite nytt

När jag var i farsta i förrgår följde det här med mig hem. Älskar byxorna ! 299 från veromoda. Basic top 99:-, örhängen 39:- på Cubus. Dom har förresten ett par glasögon där som bara kostar 79:- och ser EXAKT ut som mina raybans aviator ! Finns i guld och Silver. Gå dit och kika om ni tycker den modellen är snygg men inte vill punga ut 1000 Kr.. =) 



Hade på mig allt det igår !


Bildbomb

Hej =) Är rätt seg efter igår. Vart ganska påverkad rätt tidigt eftersom vi började på restaurangen vid 5 tiden. Men det var en riktigt lyckad kväll med jobbet som vanligt! Var först som sagt på Koh pang yang och sen rörde vi oss mot bar 54. Klockan var då halv 8-8 men kändes som 10-11 haha. Hade det riktigt roligt där men sen skulle vi till slussen där Isaks storebror spela på the baser. Men eftersom det var 20 års gräns där så kom inte Julia och Martin in. Då skulle dom dra vidare till gamla stan istället men jag valde att åka hem till diddi =) Hade haft mitt trevliga med jobbet men ville självklart träffa alla tjejor igen ! Men fan att jag var så full. Mådde inte bra där. Även fast det var mysigt och så. Mådde hyfsat bra ett tag men sen slog det verkligen till och vid halv 12-12 tog jag en taxi hem. Hatar att jag alltid gör det när jag egentligen inte har några pengar ! Fan, men ville lixom inte däcka på tbanan =/... Hmm aja somna direkt när jag kom hem iallf.

Har lite bilder =) Vart inte en enda hos diddi tyvärr.



Lilla Bring familjen !


FREDAG

Hej ! Jag vet att jag har sugit på att skriva den här veckan men ärligt talat har jag inte haft någon tid eller så mycket att blogga om. Dock så hade jag fotat till två inlägg som jag tänkte publicera igår men det hanns inte med. Danne skulle ut och övningsköra och ville ha mig med. Han körde faktiskt ganska bra men behövs endå väldigt mycket träning haha ! Kom hem vid 9 iallf. Just ja och innan det var jag i farsta i typ 2 timmar. Eller nu överdrev jag lite men ganska länge var jag där. Köpte ett par as snygga byxor på veromoda. Och ett plommon färgat linne och ett par jätte fina örhängen med färgstarka fjädrar. ( Fotade igår  allt igår) Planerade vad jag skulle ha på mig ikväll då vi ska ut med jobbet och käka thai ! Efter det ska vi till nått närliggande hak och öla. Senare mot kvällen TROR jag att jag ska hem till bästa diddi där alla mina tjejor kommer vara typ. Det lockar som fan ! Men ska inte lova för mycket när jag ska ut med jobbet men men =D Iallafall. Ska försöka blogga när jag kommer hem innan vi ska ut. Kanske hinner fota en kvällens outfit för vi lär sluta senast 2 idag ;) PUSS !!



Från förra helgen.

Love love love det är helg !


Tisdag

Hej hej ! Tycker det är lite kyligare i luften idag än igår.. Men solen skiner och det är ju alltid härligt. Sitter här vid datorn en stund på min lunch som vanligt haha.. Tänkte sätta mig på baksidan om det inte blåser där. Då tänkte jag njuta lite av solen. Senare idag ska vi på valpkursen igen som varje tisdag. Och efter det blir det antingen städning eller åka med när Danne övningskör tror jag. Jag lär ju vara helt slut efter idag också och just nu lockar verkligen ett hett bad ! Imorgon ska jag nog gå på bio med Lina och Diddi =) Om jag inte slutar för sent förstås.. Hmm ja får ta det imorn. Nu ska jag slita mig från datorn Poss hej =)

Vårig bild jag hitta på Google, ville ju lätta upp med någon bild till det här inlägget ju !


Lite tankar

Asso ååh jag har inte gjort nått vettigt alls idag. Först när jag var på jobbet ville alla bara hem för det var så mycket post och imorgon lär det vara ÄNNU jobbigare ! Aja bara att stå ut den här veckan sen sjunker det enligt prognoserna dom näst kommande 2 veckorna så det blir skönt om det stämmer. Men det blir så tråkigt när det är mycket på jobbet för man orkar inte göra något speciellt sen efteråt typ. Idag så tänkte jag tex gymma men när jag kom hem fastna jag framför datorn och gick ut en halvtimme med Neo istället. Vill verkligen verkligen börja träna ordentligt och få en mer slimmad kropp. Tyckte faktiskt om hur jag såg ut förra vintern / våren även fast jag kanske var en aning för smal för min kropps form. Men jag säger hellre så än som jag känner mig nu. Jag känner mig fet inombords av alla chips och endå vill jag inte sluta äta dom för det är så gott. "Bestämde" mig i söndags för att börja träna och äta nyttigare. Vad händer samma kväll tro? Jo JAG frågar Danne om han e sugen på nått gott till BB. Självklart var han det och självklart chips. Shit jag gödar han med. Det är nästan alltid min ide från början att "köpa nått gott = chips, dipp, cola ". Fan inte bra ! Men självklart ska jag kunna unna mig gott när jag vill. Det vill jag aldrig sluta med så länge jag rör på mig och tränar. Nä ska ta tag i dem här skiten och få tillbaka min slanka mage. Den har jag faktiskt alltid varit nöjd med när det gäller någon del på kroppen. Nästa projekt efter det blir lår och rumpa ! Nu ska jag sova också har hört att det är väldigt bra för kroppen ;) haha.. Gonatt på er <3

Relax

Sitter i soffan och tittar på Mannen som talar med hundar. Neo ligger brevid och myser med mig. Han är så rolig för när det är hundar på tv är han helt inne i det och man ser verkligen att han följer dom på skärmen. Trevligt att jag har någon att kolla med =) Det här programmet är riktigt fascinerande faktiskt. Han har sån stor kunskap om hundar. Det slutar klockan 2 och då ska jag ta mig en dusch hade jag tänkt.

Dom här produkterna använder jag nu. Gillar att testa olika märken. Måste skaffa mig ett nytt blondie shampoo också. Mitt hår får en fin lyster av det men mitt från Tonie and guy är slut.



Ser att jag fotat två av samma balsam. Använder då inte bara balsam i mitt hår som det ser ut som utan shamoo också ;)


Full rulle hela helgen

Tjenare bloggen ! Jag har haft en super helg och har inte haft någon tid att titta in här. Var ute både i fredags och igår. I fredags mötte jag upp Diddi i älvsjö och vi tog bussen hem till Daniell. Där var det många ansikten jag inte sett på ett tag så det var jätte kul där ! Dom som redan var där var ju sjukt taggade med hög musik och flipp haha.. Men tyvärr så hann jag inte stanna där så länge för halv 11 skulle jag vara i mariatorget för att gå till munchen bryggeriet. Monobar kryssningens "efterfest". Det var roligt där men slutade väl inte lika roligt. Vart för mycket alcohol för vissa och tjaffs. Så det blev inte så lång tid där utan tog en taxi hem efter ett besök hos donken vid 1-halv 2 tiden. Men dagen efter var allt lungt igen efter lite ursäkter. Lång och kolla på OC verkligen non stop ända tills klockan blev halv 6. Då var det bara dags att börja göra sig iordning för Matildas födelsedagsfirande. Emeli kom hem till Danne vid kvart i sju och sen vid halv 8 mötte vi Tania och Diddi vid tunnelbanan. Upptäckte att Mathilda bor jätte nära Danne här i hagsätra haha. Det var verkligen hur kul som helst att träffa alla igen. Det var lycka alltså. Tråkigt att vi inte umgås alla längre för fan vad roligt vi skulle ha då. Mathilda bodde jätte fint och jag är så avundsjuk! Vill också ha en egen lägenhet dit jag kan ta hem mina vänner. Tack för igår alla det får vi göra om snart. Inte bara när någon fyller år =)

Lite bilder tog jag iallf :

Hos Daniell


Och från igår dåra =)



När dom andra drog vidare vid 12 gick jag hem och slockna på direkten med min älskling brevid mig. Vaknade upp klockan 9 idag och har hunnit titta på 101 sätt att åka ur en game show. Nu ska jag äta lite och sen fundera ut vad jag ska göra idag. Kanske ska ta en lång promenad med Tania sen och hundarna =)

Min helg


Känns bra att skriva att det är fredag igen ! =)

Helgen är fullspäckad iallf. Ikväll ska jag på efterfesten till monday bar kryssningen som var igår till idag. Det är Robin som vill ha med mig dit för att visa mig bra musik haha. Sen tyckte Danne det skulle vara kul också så det blir spännande ikväll ! Det börjar vid 10 på munchen bryggeriet men vet inte vad jag ska göra innan. Kanske hinner ta någon öl med nån kompis innan ? =) Får se. Annars så träffas vi allihopa på lördag för då fyller Matilda år :D Det blir lite fest hos henne och sen ska vi ut. Har fått med mig Emeli så hela Eliten kommer vara samlad så det lär bli as kul.

Haha så här såg vi ut när vi hängde då. Inte bästa bilden men dom flesta på oss fanns nog bara på PA och det är ju nere för länge sen haha.. Flera år sen !

Emeli jag Tania Diddi Matilda


Var säkert Lina som tog kortet så hon fick sig en egen bild =)



haha kärlek <3


Torsdag !

Igår var det inte en sån bra dag. Jag var så jäkla trött efter att inte ha sovit på hela natten innan. Drömde mardrömmar och kunde bara inte sova. Men igår när jag kom hem tog jag en liten tupp lur och sen vid 7 åkte jag hem till Linda. Där däremot mådde jag bättre och det var roligt att umgås med syster <3 Vi satt i typ en timme och bokade London resan (!). Så jävla Nice, är grymt glad över det. Sen hade hon fixat Nachotallrik till middag och allt som har med Tacos att göra älskar ju jag ;) Sen vid 10 åkte jag därifrån för att hämta danne i gullmars. Han hade varit på matchen och stod sen och vänta utanför på alla spelarna för att hälsa på dom. Haha han e så jävla stort Aik fán. Kom typ hem vid 11 och slockna på direkten.

Har inte fotat ngt speciellt men i förrgår tog jag som vanligt lite foton på mina favvo killar:


På sista bilden vart Neo lite för busig så Danne fick säga till han på skarpen, busiga Neo !


Gluttat på Smycken halva kvällen

Imorgon tänkte jag lägga upp lite smycken som jag vet att ni garanterat kommer tycka är snygga. Hett just nu. Tänkte bara säga det =) För mig blir det sängen nu direkt, håller på att somna. Som sagt, vi hörs imorn ! <3


Vet inte hur det kommer sig men mitt inlägg om smyckena som låg i utkasst blir publicerat som " innan" det här inlägget så scrolla neråt <3

JFR

 

Snyggt från JFR!

Jag tänkte beställa hem det andra örhänget uppifrån med två fjädrar mörkbrun/orange 129:-, det knall blå (så snyggt med stark färg) 129:- och Ear cuffen med 2 kedjor 149:-


Om man handlar för över 300 kr så är det fri frakt!

Jag tycker dom har så mycket snyggt, vill ju typ ha allt. Jätte svårt att bara välja ut några!


I want



Riktigt snyggt läppstift från Makeup store i namnet "Dare". blogg: http://lisaplace.devote.se/
Ska kolla efter det i butik nästa gång jag tar en runda!


Tycker den här var söt också, från HM

Kan Dee

Har hört om det märket förut men aldrig varit inne på hemsidan förens fillan la upp adressen på hennes blogg
idag. Funderar på att beställa.

 


London baby !



Är så glad ! Både jag och Linda har fått ledigt från jobbet för att åka till London i slutet av April. Vi har bestämt datum och så och för två personer flyg tur och retur ligger det på 754 kr ! Helt sjukt billigt haha 325 kr var typ. Sen har vi gluttat lite på hotell också och det var inte heller så fruktansvärt dyrt. Ca 1500 för 3 nätter. 750 kr var där, så sammanlagt ca 1000 lappen för flyg och boende. Lite extra kostnad så som flygbuss om ingen kan skjutsa oss tex, sen tåg eller taxi till hotellet. Vi kommer vara där 3 nätter och nästan 3 hela dagar för flygen går så bra tider.

Känns så bra att det är bestämt nu. Har redan lagt undan pengar den här månadslönen som var och hinner få 2 till innan vi drar ! Ska inte behöva snåla där iallf, ska kunna shoppa mycket mycket. Kanske till och med beställer med 2 väskor på tillbaka vägen. Vill inte riskera att det väger för mycket eller inte får plats hahah..

Har hört om så mycket bra butiker där på senste tiden, och vissa är ju sjukt billiga. Snubblade in på en blogg som hade lagt upp lite tips. Snodde lite av den:



Varuhus

Harrods – “The world’s most famous department store” I detta lyxiga varuhus som grundades redan 1834 hittar du allt från lyxig choklad till senaste Chloé-väskan. Här finns allt! 87-135 Brompton Road, Tube: Knightsbridge
Selfridges – Blandat! Här finns alla klädmärken du kan tänka dig, Allt från high street fashion till dyra designerplagg! Om du har vägarna förbi kan du ju alltid ta en snabbrunda på första våningen och klämma på alla snygga märkesväskor! Oxford Street
Harvey Nichols
– Är tillsammans med Harrods bland de två första varuhusen i världen! Lyx och design 109-125 Knightsbridge Tube: Knightsbridge


Stora klädkedjor

Top Shop – Den största och bästa Top Shop affären finns på Oxford Circle. På fyra hela våningar ryms bland annat, fashion style advisors, café, vintage avdelning, en stoor skoavdelning, inredningsprylar etc. etc.
Top Man – en hel våning dedikerad till killarna – ta hit era pokjvänner! Finns jättemycket snyggt!
New Look – Skohimmel, dinsko-priser här! Här kan man alltid fynda nåt par skor och accessoarer.
Dorothy Perkins – Mycket snygga accessoarer och skor till bra (H&M)priser.
River Island – Snygga skor!
Urban Outfitters – Som den i Stockholm fast två våningar extra fylld med internationella märken, otroligt coola och retro inredningsprylar och snygga accessoarer (oxford circle granne med stora Top Shop)
Miss Selfridges Top Shop-liknande kläder, samma priser som Top Shop. Om du gillar topshop, älskar du Miss Selfridges (ligger mellan Top Shop och Urban Outfitters)
Primark – Billigheternas billighetskedja, allt är billigt inget kostar över 15 pund! Kvalitén är dock inte så bra. Oxford Street
American Apparel – You know it. Finns både på Oxford street & Carnaby Street (nära regent street)


Shoppinggator/områden

Förutom Oxford Street finns det flera gator som är värda att besöka för bra shopping. Några av dem är Carnaby Street och Brick Lane för mer ungdomligt mode och Bond Street och Kings road för mer exklusivare.

Angående Oxford Street så kommer det vid första besökat minst ta en eller två dagar. Men jag rekommenderar att inte gå in i varenda turistshop eller varuhus ni ser. Det är samma utbud i alla. Oxford street är faktiskt en upprepning på samma butiker, det kommer ni att märka! Tube: Marble Arch, Bond Street och Oxford Circus. JBörja vid Marble Arch och arbeta er upppåt!

 




Längtar !

Börjat preminuerat !



Helt sjukt bra erbjudande ju ! En ritplatta ( kan användas istället för mus och är användbart vid bildbehandling ) Den kostar lixom 499:- i vanliga fall. Vilket jävla köp haha, hoppas den är bra nu =)

Godmorgon !

Vaknade vid halv 10 idag och har faktiskt mått riktigt bra. Lite seg bara. Eftersom vi börja så tidigt igår så blev det rätt tidigt igår kväll också. Somna väl vid 1 efter en jätte rolig kväll. Så här såg det ut för en stund sen:


Älsklingen och jag sov i bäddsoffan som vanligt och Peter sov på en Madrass på golvet. Det är Dannes kusin =)


Gårkvällen

Var som sagt riktigt skoj igår. Vi åt god mat, vart lite dansande som vanligt i den här familjen chile. Sen kollades det på hockey, Aik vann så Danne var super glad hela kvällen. Det var mest släktingar till Christian som kom sen också några jobbar kompisar. Låter bilderna berätta resten:


Just nu



Härligt väder !

Det här ska jag ha på mig ikväll


Ska nog börja fixa mig lite snart. Folket kommer vid 2 tror jag, eller iallf dom första ! Musiken dunkar i bakgrunden. Hade en mysig kväll igår och vi alla kollade på filmen " I rymden finns inga känslor ". Riktigt bra film tycker jag.
Imorse vaknade vi vid 10 av att det ringde. Hade annars kunnat sovit till 11-halv 12 iallf men det var skönt att det vart rätt tidigt =) Har duschat och tagit upp alla mina kläder / smycken jag ska ha på mig sen som ni ser på bilden.

Kanske dags att ta tag i det då !

Hade förresten lika många besökare igår som jag bruka ha på en vardag, var inte så många ute igår eller ? haha

Kul iallf :)


Framme

Passar på att blogga lite medans Christian och hans nya tjej håller på med middagen. Melinda är här också. Det blir Totilla med fläskfile & salsa m.m, låter gott =) Och jag sitter vid hans Mac, som jag saknat det ! Jag har blivit jobbigt förälskad i macbook pro 15". Men priset ligger på 16 445 :/ Men jag som e envis ska börja spara och köpa den i maj-juni typ. Men pallar inte väntaaaa, haha. Får se om jag lever snålt en månad innan dess eller inte. Tiden får utvisa.
Har en annan AS rolig grej att spara pengar till också. Berättar mer när allt är klart, det är bara bokningen som ska göras annars är allt annat fixat. Ni kanske kan gissa ?

Resan gick iallf bra bara det att jag vart lite åksjuk, började må lite illa. Konstigt har börjat bli det mer och mer på senaste tiden. Danne och jag spenderade tiden med att läsa varsin Vecko revyn. Killar kan faktiskt också. Har ni sett den delen i varje nummer inom kategorin Sex, Barbie dockorna där ni vet ? Där fastna Danne såklart, haha mongo, ska han ta exempel från dockor och föra in i sängkammaren, vad tror han egentligen ?


När vi kom fram bjöd Christian oss på välkomstdrinkar Mojitos, mycket gott =)


Tills ikväll har jag handlat chips och dipp.. Längtar redan efter att öppna påsen ..........

Snart bär det av till Västerås

Äntligen är det freeedag ! =) Som det har varit den här veckan var det riktigt lite post idag med så ska ut och dela långholmen snart. Men tyvärr måste vi jobba till schema slut och förbereda inför måndagen då det ska komma jätte mycket post ! Usch.. Så jobbar iallf till typ halv 3- 3. Blir liiite stressigare än vad jag trodde efter jobbet nu men det är lungt. Vi har ju ingen speciell tid att passa. Det handlar väl mest om att jag bara vill iväg så fort som möjligt. Kommer updatera därifrån också så tar med kameran. Men nu ska jag väl sticka. Se you laaater <3


Just nu



Danne och Neo har lite mys i sängen medans AIK spelar på tven =)

Jag ska gå och duscha nu tänkte jag, så jag slipper göra det imorn. Sen ska jag börja packa lite. Eller iallafall tänka ut vilka kläder och sånt jag ska ha med mig. Lär ju som sagt bli rätt stressigt imorn innan vi åker. Och efter det blir det till att SOVA, är grymt trööött.

Och förresten, jag uppmanar alla att köpa body shops shower gel strawberry. Luktar och känns gudomligt haha.. Man blir jätte len och den luktar riktigt gott!



Tidig dag

Slutade klockan 1 idag, så jäkla skönt. Gick senare ut med Neo en sväng i det sköna vädret när jag kom hem =) Var ute ganska länge och det var riktigt skönt och uppfriskande. Sen väntade jag på att Danne skulle komma hem. Han sluta rätt sent idag, hans tredje arbetsdag på 3 månader. Men han har jobbat på riktigt bra och tummen håller sig i skick. Självklart är det ju inte samma sak som förut men det funkar hyfsat bra iallf. När han kom hem drog vi iallf till Farsta ( känns som att vi är där varje dag haha ) och köpte present till hans pappa.

Tog lite bilder när jag var ute o gick:


neo ser ut att skita på sig :P


HENNES & MAURITZ

Har inte handlat på nätet under hela februari förutom dom ljusa jeansshortsen men eftersom dom var för små och jag beställde nya i en större storlek så kommer dom inte förens i mitten av mars ( behöver då inte betala förens i april om jag vill ).

Känns bra inför Mars lönen när mina räkningar ska betalas. Då kan jag fokusera på att betala det jag har kvar på mitt klarna konto =)

Det här beställde jag iallf hem idag den 3:e mars 

99:-

149:-

( fanns i 4 fina färger bla aprikos också e lite sugen på den med men vill först se hur den sitter)

199:-

( levereras i början av Maj, om jag har tur tidigare men dom var slut på lager )

199 :-

Är osäker på puffarna men får testa och se annars är det bara att skicka tillbaka, men det är ju snyggt med lite färg !

 

Inte allt för dyra grejer iallf, jag gillart :)


Tidig dag

Tooooorsdag ! känns fett med bra. Det betyder ju fredag imorgon och jag ser verkligen fram emot helgen ! =) Imorgon åker jag direkt efter jobbet förbi Lottas jobb och hämtar lite tvätt ( orkar inte förklara vrf haha ) Sen blir det hem till Hgs, packa både MIN och daniels väska. Lär bli lite stressigt. Anledningen är att Danne kanske slutar vid halv 4- 4 och jag vid 2- halv 3. Då åker jag sen in till stan och möter han när han slutat. Tar första bästa tåg till västerås. Det är så skönt att vara där. Speciellt på våren och sommaren när man kan strosa runt på stan. Imorgon kväll blir det nog bara lungt hemma. Sen på Lördag det är då det blir fest för Christian fyller 40 år ! Kommer massa folk så det lär bli as skoj =) Åker hem då på söndagen igen.

Det är min helg det. Känns som att varje fredag i 3 veckor framåt är planerade. Men mer om det en annan gång. Nu ska jag ut och cykla, har precis ätit lunch och klockan är bara 10 över 10 haha.. Stört lite post men det är nice =) Lär sluta vid 2- halv 3 idag med ! Ska fundera på om jag ska hitta på något efter jobbet eller bara chilla hemma. Vicky vill bli fotad av mig så kanske tar en svängt förbi henne. Men får se.

PUSS HEJ


Vagabond


700 :-
Jätte fina till ett par bruna ben i sommar eller vad säger ni ?


3 Hundar

Igår var vi och hälsade på hos Robins föräldrar. Där var även my med sin söta Tindra. Tog lite bilder =) :



Har även en video när Neo och Tindra busade, får lägga upp den nån gång. 2 Timmar höll dom igång, non stop haha !


Snyggt ! Inspiration !


Mitt mellanmål

Kl 10 imorse åt jag kött, potatiscrokanter & bea som lunch haha..

 


Semester för i sommar

Tråkigt väder eller hur ? Och jag som kommer sluta jätte tidigt idag. Eller jätte o jätte om vi har tur vid 2- halv 3 typ. Då tänkte jag åka förbi och lämna in min jacka. Gjorde aldrig det sist jag skrev det. Sen Åker jag hem och byter om och sen möter jag nog Linda och Robin med Neo. Ja så får det nog bli =)

Förresten så ska man lämna in sin semester ansökan den här veckan. Jag har ingenting planerat för i sommar typ. Bara lösa planer. Så då känns det bra med 4 oplanerade veckor hittils sen får man se vad som händer =) Känns ganska bra det med för då kan man ta det som det kommer och bara göra vad man känner för ! Det är iallf från den 15 ( fredag ) Juli till 15 ( måndag ) Augusti.. Vecka 29- 32. Länge sen jag hade en sen semester men det blir nog bra. Så många dagar i Juni man automatiskt är ledig tex sen finns alltid helgerna endå. Plus att det brukar vara så grymt lite post på somrarna så kommer väl endå sluta mellan 12 och klockan 2.


RSS 2.0