Josse vill ha

Hello :) idag är dom flesta av mina kompisar ( samt pojkvän ) på Aik - Bajen Derbyt.. Medans jag sitter här själv hemma hos Danne med hans familj. Vi kollar på Criminal minds och det är ju inte så dåligt det heller :P Var och tränade på Friskis för ett tag sen också. Det kändes bra att jag äntligen åkte dit. Var ju typ 2 veckor sen jag var där innan. Alldeless för lång tid :P Lite lat har jag blivit och det är inte bra. Orkar inte ens ta mig till duschen, haha..


Och jag kan inte bestämma mig för om jag ska köpa ett nytt objektiv eller en digital kamera den här månaden.. Något av dom blir det. Om det blir en digitalkamera vill jag gärna ha den här :


Kostar 1690 :- Den har 10 Megapixels och verkar skit bra! Snygg design också.. Vill ju lixom kunna ha en kamera att ha med sig i väskan som inte tar upp all plats som min system kamera gör :P

Men vill ju som sagt också ha ett nytt objektiv. Och det här är lite billigare..


Kostar 1200 nånting.. Perfekt för portätt foton eller om man bara vill ha suddig bakgrund. Med mitt 90 mm 2.8 macro är det inte lika lätt att ta normala bilder då man måste stå en himla bra bit ifrån prsonen man ska fota. Det behöver man alltså inte med det här :)

Så frågan är nu, vilken av dom här grejerna köper jag denna månad och vilken väntar jag med ?

Ice cream



Yummie !! Det här åt vi första kvällen på landet. Linda fixade och det var så jävla gott :)

Bilderna från Landet kommer när jag får tid och lust att sitta och redigera alla.. Nu tänkte jag käka middag och sen hem och cykla med linda. Ska verkligen FÖRSÖKA updatera bättre imorn men har ingen lust att sitta inne vid datan om det är fint väder.. Har shoppat liet nytt som jag tänkte lägga upp då också ;) Men så länge får den här bilden räcka :P

Ha de!

Blomma



Foto - jag

Hemma från landet nu och har massvis med bilder från dom senaste dagarna. Visar lite imorn om jag får tid ;) Nu tänkte jag duscha och sen sova :) Godnatt <3

Lite bilder från Dannes 18 års fest !






Sjuk :(

Sorry för dålig updatering. Men är helt slut och mår jätte dåligt för jag blev sjuk igår så det känns inge kul att jobba imorn... Är bakis också, får alltid jobbig bakis ångest..Och jag får panik över att jag ska hinna fixa farfars 70 års present tills torsdag. På fredag åker vi ut till landet och på lördag blir det hans fest.. Men har inte bestämt vad jag ska ge än, har bara mina ideer och det har med min kamera att göra..

 Men vi hörs mer när jag blir bättre ist ! Får hoppas det blir innan helgen.. Helst tills imorn men det lär nog inte bli så ;(

Btw.. Älskar min Daniel, världens sötaste <3

Sista bilderna nu då




Lyckad kväll iallf :) <3

Lite pics Danne 18 !








Snart lite bilder från Dannes födelsedag ;)

Ska slänga upp lite bilder från i onsdags när vi gick ut . Fan vad roligt vi hade :D !

Kommer NÄR SOM HELST !

Ut och fira

Idag fyller Daniel år som ni kanske har förstått och då blir det att gå ut och äta några stycken :) Ska bli jätte kul.. Det ska inte bli så sent eftersom jag ska upp till jobbet imorn och danne har praktik medans resten har skola.. Men lite måste man få fira.. Dannes första lagliga öl blir det nog haha. Och kameran hänger med också ;) Hörs senare ikväll eller imorn ! <3

En liten kusse



Mikey :D <3<3

Dagens Låt

Laurent Wolf - Wasch my world



!!

GRATTIS ÄLSKLING 18 ÅR :D !!

Du är den bästa jag vet sötnos ! Grattis på födelsedagen :)


Danne 18

<3

Fler bilder från i helgen :)










På bilderna syns: Min pojkvän Daniel ( 18 imorn ) , Syster Linda 17, jag 20, Kusin Tobias 14 år, kusin Emma 2 & ett halvt år och Mikael ca 8 mån och Hunden Zita .. älskar er alla :) <3

Älskling :D



<3

Är hemma hos Danne och tar det lugnt :) Har precis kollat på the hills, ni vet mitt favorit program ! hehe.. Tänkte vara här en stund till sen ska jag fanhem och  ut och cykla asso haha... Det blir aldrig av. Antingen har det varit för dåligt väder eller så har jag varit för trött, eller så har det blivit för sent.. Men nu  ska jag faktiskt försöka att inte skylla på nått :P

Kanske lägger upp några fler bilder från kusinerna snart också om jag inte hunnit åka :)

Moppe Josse

Vi fick köra farbror håkans moppe igår :) Lite skoj sådär, men jag har lite svårt fördom. Tycker nästan det är lättare att köra bil.. Jag har så dålig balans :P


Och varför lipar jag ? , haha !



Hopp Hopp hurra

Var ju hemma hos kusinerna idag eftersom Tobbe fyllde 14 år :) Vi hade jätte mysigt och roligt. Har MASSVIS med bilder så det tar tid att välja ut några som jag ska visa. Men tänkte lägga upp lite fler imorn iallf så länge får ni nöja er med dom här 3 studsmatts bilderna..


Linda och danne <3

Nu ska det sovas ! Godnatt

Massa födelsedags barn

Hejsan igen ! Länge sen jag skrev nu men vi har varit hemma hos mig hela helgen och där har vi inte fått internet än. Men tv kanler har vi aillf :) Men jag har inte heller bara suttit hemma den här helgen utan jag har varit mycket på Adidas utförsäljning på hovet eftersom Diddi jobbar där. Så har ätit lunch med henne och så :) Sen har jag såklart shoppat rätt mycket också.. Typiskt mig att fastna för saker när man har lite pengar :/ Har lixom fått ta av mina unadnlagda spar pengar för att sedan lägga tillbaka det vid nästa lön :p Men det har det varit värt för har hittat jätte fina tröjor, några väskor och ett par mjukisar ! Visar bilder på det imorgon. Sitter förresten på vardagsrummet nu med Danne , därför har ajg tillgång till internet ;)

Men ska nu när som helst kila iväg till Cattis som fyller hela 20 år idag ! Grattis till dig :D Sen efter det lilla kalaset ska jag på ett annt för min kusin Tobbe som fyller 14 ! Grattis till dig med :) Så har lite att göra den här söndags eftermiddan. Så vi hörs kanske ikväll eftersom jag ska sova hos Danne annars blir det vanligt bloggande imorn :) <3

PS Danne blir 18 på onsdag min älskling :D <3<3

Tulpan

Tänkte bara säga Godmorgon ! :)



Och att det idag är en stor Adidas utförsäljning på hovet! Dyraste plagget kostar 250 kr ;) Lätt jag ska dit <3

Håller på ända tills söndag !

Älska macro!

Hejsan ! Nu sitter jag hemma hos Danne i hans soffa och väntar på att maten blir klar :)

Idag efter jobbet så bestämde jag mig för att lägga mig i gräset och fota lite macro bilder utanför firman. Dom har jätte många fina blommar där utanför :) Så det var skoj.. Jag kanske såg lite rolig ut när jag kröp omkring där i konstiga ställningar men det gör inget för det blev så bra bilder :) Tråkigt bara att inte solen sken.. Det var riktigt mulet. Men nu kom den fram igen.. Kanske går ut och fotar en gång till ?




Alla bilder tagna av mig med tamron 90 mm f/2.8 macro

Pink



Har lite dålig fantasi just nu, så kan inte riktigt komma på något att skriva om här på bloggen.. Då passar jag på lägga upp den här rosa blomman istället..

Det är faktiskt många som har kommenterat mina blom bilder. Inte heller bara blom bilderna, utan också många andra vanliga porträtt fsom jag tagit  m.m . Inte på bloggen men privat och på facebook. Blir riktigt glad varje gång nån gör det :) Det gör bara att jag vill ut och fota mer och lära mig fler saker !

Nu är lunchen över så ska ut och köra i solen igen <3

<3


Ny väska och skor

Helt kär i dom båda två :) Väskan kostade 450 kr på DNA



Och skorna kostade 300 :- från Dna dom med!



Fina sommar grejor va ?

Mitt humör pekar neråt...

Tycker det är en riktig skitdag idag.. Jag känner mig lite småirriterad och så bara regnar det. Och det kan ju vara mysigt det med om man ligger hemma och kollar på en bra film med sin älskling. Men för tillfället har vi inte ens någon tv som funkar hemma :/ Och ingen älskling som är här heller , han är nämligen hos en kompis.. Så ska börja röra mig hemåt snart, men där finns inget internet, det kommer om någon vecka.. Jag lär väl ha rätt tråkigt ikväll antar jag. Först tänkte jag gymma men fick sen ingen lust med det.

Men nu ska jag iallf ringa Linda och höra med henne om dvden är hemma hos oss så kanske vi iallf kan gå och hyra en film..

Var förresten i farsta idag och köpte ett par skitsnygga sandaler och en väska. Båda i vitt för en gångs skull :) Men det tar jag kort på ikväll och visar imorgon för kameran har jag tyvärr inte med mig nu !

<3

Linda fotar!



Vackert ...     Fotad med Tamron 90 mm f/2.8 <3

Fler bilder från valborg !


Så var den här dagen snart slut..

Nu har jag varit hemma hos Danne ett tag. Vi var förbi gymmet innan men båda var skit trötta så vi var bara där i 40 minuter.. Sen åkte vi hit och käka revbensspjäll.. Tänkte ta en dusch nu och sen åka hem till mig och tchichi :) Vi hörs mer imorn !



<3


Efter önskemål från Denise..

Får du här två bilder till på dig själv :P.. Tyvärr fanns inte den första bilden du önskade kvar på min kamera men hoppas dom här två duger bra dom med :) Dom andra bilderna från kvällen hemma hos Danne förra veckan är så lika dom jag redan lagt upp att jag tycker det är lite onödigt då :P Men dom finns att se på hans facebook om man är intresserad :P hehe..




Fedde får också ett foto eftersom han är min bror :)

Mer blommor



Ni får stå ut med massa blommor den närmsta tiden :P Det är så roligt att fota nu med mitt nya objektiv.Plus att det ger en sån härlig sommarkänsla.. Men ska också såklart öva mig på människor. Mer då vänner och sånt :) Har ju inte rikigt använt min reflex skärm ännu så det ska ju också testas !

Nu är min lunch över så vi hörs mer i eftermiddag förhoppningsvis :)

Älskade syster :)



Foto - jag                                                      
Modell - Linda

Fokusering





Skön söndag har det varit iallf :) Vill att helgen ska fortsätta såhär men det går ju tyvärr inte för imorn är det jobb igen och så är det ju bara. Men på ett sätt ska det bli skönt det med eftersom jag gillar mitt jobb. Ikväll blir det väl att kolla på wipeout klockan 8 och sen vid 9-10 blir det sängen. Det är skönt att älsklingen går på praktiken igen för då kan vi lägga oss samtidigt och vakna nästan samtidigt :) Så idag sover jag hos Danne. Imorn blir det hemma igen i den nya lägenheten.. Känns väl sådär men tror det kommer bli bra faktiskt !

En Humla



Man kommer verkligen nära med det här objektivet.. Och man kunde ha kommit ännu närmare men jag var rädd för att den skulle hinna flyga iväg så jag bara körde igång utan att fokusera exakt :P Plus att det tar ju en tid att lära sig sitt nya objektiv så det här är ju mest lite test bilder på hur det funkar ... Men tycker det har blivit väldigt fina bilder endå :)

Nästan djurgårdens färger..

..Fattas bara blått..



Foto - jag

Nu har vi flyttat !

Kan inte namnet på den här blomman men cool var den iallf :)

Foto - Linda och jag

Men jag har ju gömt att berätta i bloggen att vi har flyttat ! Det var det vi höll på med hela dagen igår. Därför inget bloggande. Vi flyttade till björkhagen, andra sidan ängen ifrån där vi bodde inann så det är ju inte långt men känns endå konstigt. Det är en mindre lägenhet nu, bara en tvåa.. Så jag och min syster delar rum. Måste se till att hitta något eget efter sommaren för det kommer nog bli jobbigt i längden :P  Men förutom att jag saknar våran förra lägenhet som vi växte upp i så bor vi i ett jätte mysigt område nu iallf. Vackra blommor som ni ser och lugn o ro. Får visa lite bilder sen när vi fått ording lite mera... <3

Flowers

Igår hämtde jag ut mitt objektiv och jag älskar det :D Det är ett tamron 90 mm f/ 2.8.. Var ute med Linda idag och fotade lite blommor.. Det var både jag och Linda som fotograferade så jag ska inte ta åt mig all ära :P Men dom är lite redigerade av mig.. jag säger lite för jag höjde mest bara kontrasten och ljusade upp några om dom var för mörka annars är det objektivet och kamerans jobb :)




Andra blommor kommer i ett annat inlägg sen :)

Lite bilder från igår

Fler kommer läggas upp i det här inlägget men börjar med den här härliga bilden :D








Vi satt på nypan och spelade brännboll och hade det allmänt mysigt ! Vart ganska många tillsut. Sen vart det jätte kallt och vi gick hem till diddi.. Där hände det inte så mycket var bara rätt chill :)

Men som sagt, lägger upp lite bilder då och då !

RSS 2.0