Onsdag

Åh fan jag hade lite halsont när jag vakna i morse men det höll sig lixom bara på den nivån hela dagen så jag bestämde mig för att träna efter jobbet. Hård träning till och med för jag kände mig peppad. DUMT gjort. Nu har jag ännu ondare och det har gått över till huvudet och kroppen. Det får inte bli värre nu. Usch vad tråkigt isåntfall. Ska försöka jobba dom här sista dagarna den här veckan iallf sen vila upp mig hela helgen =)

Jag idag innan när jag kände mig pigg


I LOVE CLOTHES

Lilla julafton! Idag hämtade jag ut lite paket =) Kunde inte hålla mig ifrån att beställa skinnbyxorna förut och sen när jag väl var igång plocka jag till ett par jeans också, då dom var ganska billiga (350 kr) , kom på att väldigt många av mina jeans är trasiga i gylfen/knappen ! Visst det går nog att laga vissa med lite teknik men jag är lite lat.... haha. Äsch länge sen jag köpte nya byxor endå så.. Och kläder, så nu var det dags att inviga garderoben med lite nya höstplagg kände jag. Saknas bara ett par nya boots men det har jag inte råd med nu !

Och som sagt är jag lite lat ibland, så jag lägger upp bilder ifrån deras hemsida istället för att plocka fram min kamera och fota mitt eget :P


Dom här var verkligen såhär snygga IRL, dock som på bilden inte jätte långa, tog en storlek 36 och dom var bra men hade helst velat ha en 37:a typ, det borde finnas. 38 är för stort. Från bubbleroom.


Dom här var en aning mörkare i verkligheten tyvärr.. Men dom satt shysst på ! - Bubbleroom

Sen hade denna kommit också efter typ 2 veckors väntan, hade typ ( TYP ) glömt bort den men påmindes av pappsen då han sa att en avi från posten hade kommit ;) En aning mörkare vit än på bilden men endå också väldigt nöjd ! Lånade som jag skrev då förut av mig själv (sparkontot) Hade fastnat för den och kunde inte låta den gå , haha. Från ROMWE. Det sattes tillbaka denna lön till mitt sparkonto som jag lova mig själv. Är väldigt noga med att sätta tillbaka ifall jag lånar något för annars om jag inte hade koll skulle det stå tomt !


Sist så fick jag också denna mysiga fina annorlunda halsduken/ luvan. Kommer dock inte använda luvan på huvudet utan ha den nere, tycker det var snyggt =) 99 kr bara. - bubbleroom

Sen denna vecka ( antagligen imorgon eller torsdag ) anländer denna kofta också :


Har höga förväntingar på den så hoppas den levererar =)

Har som sagt koll nu så att jag inte sätter mig själv i penga skiten med massa olika fakturor och skit, delbetalningar är värst! Månadsfaktura på koftorna är det enda jag har på HM, alltså ingen delbetalning, det betalas månaden efter man fått hem sakerna ( ca 420 kr som ska betalas i sep/okt) resten är betalt. Försöker leva lite snålt istället för att låna av mig själv till nästa lön.  Och det gör inget för mina planer för den här månaden var endå att träna lite extra och inte gå ut så mycket. Inte köpa typ 5 kebabtallrikar och chips varje helg. Amen ni fattar, lite som en vit månad typ.

Nu ska jag fan slänga mig i sängen och be Danne om en massage sen sova sött !



Helt OK med jobbdagar igen speciellt när man slutar klockan 1!

Ja det blir förhoppningsvis en riktigt lugn vecka med tidiga dagar, precis som idag =)

Helgen var riktigt skön faktiskt ! I fredags var jag ju bara hemma och tog det lugnt men det var jävligt efterlängtat endå. Var utvilad på lördagen och skjutsade Lotta hem till Jimmy och sen åkte jag och träna vid halv 11 tiden. Drog igenom ett gympass och sen åkte jag hem och började göra mig i ordning lite smått. För vid 3 skulle vi vara hemma hos Jimmy för han fyllde 40 år ! Han hade festen i en lokal på hans gata. Där var det riktigt trevligt. Stannade väl till typ halv 9 och då skulle vi vidare för att möta Dannes pappa och några släktingar =) Vi drog till en krog/klubb i stan men nu kommer jag inte ihåg vad den heter. Det var iallafall latino musik. Riktigt kul måste jag säga ! Sen vid 10-11 kom Diddi och Fanny också och joinade =) Hela kvällen var jätte lyckad och sen lyckades vi få skjuts av Dannes pappas ragg hem haha.. På söndagen kom Robin förbi här hemma och hade med sig Dalton. Neo vart ju super glad. Dom underhöll sig själva och vi andra bara chilla. Sen när vi skulle äta middag kom Linda också =)

Här är några foton jag tog på klubben. Tyckte det vart lite coola effekter =)



Nu är jag jätte hungrig för jag kom hem från gymmet för inte så länge sen. Maten är snart klar. Känner mig faktiskt duktig att jag verkligen har kört minst varannan dag i typ en och en halv - 2 veckor. Varje pass har varit minst en timme långt. Mest gym men också några jympa medel pass =) Imorn blir det ett sånt te x. Köpte nya träningskläder idag och ett par skor för mitt skobidrag, Alltid lite roligare med nya tränings kläder, kände att jag inte orkade vänta med det tills nästa månad utan låna lite av mig själv  =D
<3

And Its Friday

Fredag gu så härligt! Kommer spenderas i lugn och ro framför datorn och tven. Imorgon däremot verkar bli en lång dag. Först blir det födelsedagsfirande som börjar mitt på dagen nån gång. Sen på kvällen ska vi antagligen möta Dannes pappa och compani. Dom ska på nån utefest vid hornstull om jag förstått det rätt. Kan ju bli najs. Men egentligen vill jag inte dricka/ festa den här helgen så får se hur det blir med det !

Iallafall så var det ju härlig löningsdag igår. Passade på att köpa lite smått och gott! Juste ikväll hade jag tänkt färga håret också och kanske träna! Har lagt undan ett par tränings tights och en tröja i Farsta tills idag men vet inte om jag har råd med det. Bara dom här grejerna här under gick på typ 780 kronor. Och om jag köper träningskläderna kostade dom 500 kronor tillsammans. Måste checka mitt konto och hur mycket pengar jag kommer ha kvar. Måste prioritera lite. Har ju lite saker som ska betalas denna månad. Ska boka thailandsresan idag bla ;D Eller nångång under helgen iallf. Sen så fick jag en galet hög tele räkning på mobilen sen vi var i London också som är mindre kul...










Mitt hår kan typ inte leva utan dom där silkesdropparna, guldvärt ! =)

Tisdag

Nu har jag precis ätit lunch och sitter här proppmätt ! Är lite att göra på jobbet idag men värst lär nog vara imorn och på torsdag.. Så är det nu när sommaren typ är över. Men vi har schema slut halv 4 idag och det kommer jag hinna. Då ska jag hem snabbt och byta om. Sen åker jag direkt till Farsta för jag ska gå på ett medeljympapass med My klockan 5. Ska bli kul =) Hon har ju precis börjat träna och jag såg på henne sist vi tränade i söndags att det var lite småjobbigt :P Men jag ska pusha henne lite.



Mysan

Nä nu hinner jag inte sitta här mer, måste dra !


Apes

Blir en skön kväll iallf !
Först ska vi äta jätte god mat nu, FISKPANETT ! Med god sås och massa sallad. Mums, jätte länge sen jag åt det.
Sen ska vi kolla på den här filmen. Verkar riktigt bra =)


Fastare rumpa ? ja tack !

Dom här tipsen verkar riktigt intressanta.. Och så är det just ifrån Victoria secret tränaren också. Har kört den första övningen förut på friskis och då har det kännts. Så kan tänka mig att dom andra två är riktigt effektiva.

Från Sofies Mode reportage

http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/mode/sofismode/article6447889.ab




Mysig

Hej hej hallå ! Hmm det är ganska trist väder och finns inte så mycket att göra. Är rätt seg också, ganska vanligt en vardag för mig.. haha. Har inte så mycket att skriva om. Ganska skön dag på jobbet, inte allt för mycket att göra ;) Slutade väl halv 3 och då åkte jag förbi sköndal för att hämta ut mitt paket från HM. Kan inte bestämma mig om jag ska skicka tillbaka den för att byta till en mindre storlek eller behålla. Men det lutar åt att behålla för jag vill inte att den ska se för kort ut och sen när jag kolla på HMs hemsida nu efteråt och jämfört med hur tröjan sitter på modellerna stämmer det ganska bra överens med hur det sitter på mig. Mysig är den iallf. Perfekt höst tröja. Ser lite sådär halv oversize ut. Tog en bild med webbcamen, där ser man lite iallf.





No facelook today inte

Snygga i skinnimitation!


fast jag vill ha i svart ;)



500:- från bubbleroom !

Morn Morn !

Vaknade för ett tag sen.. Tänkte äta lite frukost / lunch nu och sedan dra och träna. Igår smsa My och sa att hon ville hänga på men vet inte om den där sömntutan kmr vakna snart så hon kan det haha... Danne ville följa med också så det blir roligt med sällskap.

 

 

Nä men måste hämta hem bilen innan så hon har lite tid på sig att vakna :P Lämnade den utanför kontoret i fredags då vi satt kvar och drack lite öl ! Var en rolig kväll men typ alla var rätt sega efter veckan som gått. Men höjd punkten då var iallafall spelet picturenary ! Haha fy fan hade aldrig spelat det förut men kul var det. Har ganska många bilder från i fredags men dom lägger jag upp i ett annat inlägg typ senare eller imorn. Nu ska jag packa ihop träningskläderna och sen börja röra mig ! Just det har ett paket att hämta ut från HM också om jag hinner =)

 


2:à gången efter semestern nu då

Hej ! Just nu befinner jag mig på gymmet och ska köra ett medel jympa pass. Är egentligen jätte trött och har inte hunnit få i mig något mellanmål men jag kör endå ! Utan vattenflaska, Fan också! Haha ...

Snygga jackor !


Matildas och Ebbes förlovning

Oj oj oj vad jag var bakis idag.. Usch har legat i sängen hela dagen förutom när vi var ute med Neo nyss. Gårdagen/kvällen vart iallf jätte lyckad ! Det var riktigt roligt, har lite biler från min Iphone =)


Fina Matilda !

Min outfit

Diddi och Pillan

Blev lite för mycket av det här för mig


=)

Har STARKT shopping sug den här veckan

Sjukt snygg tycker jag ! Skulle passa till mkt, men speciellt till ett par svarta skinnshorts, brunbränd kropp och booooots !


Är så jävla sugen på att beställa och låna pengar av mig själv! Guud

Härliga fredag


Skööööönt att det är fredag och att ha kommit hem från jobbet. Just nu chillar jag bara framför datorn. Så skönt måste jag säga. Skönt är det också att veta att jag bara ska vara hemma och ta det lugnt ikväll. Diddi var sugen på öl men har inte mycket pengar heller sen så vill jag vara pigg tills imorn. Känner mig lite halvt krasslig i halsen. Så ska ha en mys kväll. Imorgon tror jag att jag ska möta Diddi, Lina, Fillan och Pillan i stan vid 11-halv 12. Då ska vi köpa en förlovningspresent till Matilda! Festen kommer hållas ute på smådalarö eller vad det hette. Lär nog bli roligt.. Lite jobbigt bara att ta mig hem sen. Om jag inte ska sova över där ( som jag inte ska ) så måste jag redan dra vid kvart över 11 för sista bussen går vid 23:25. Är då i hagsätra halv 2 såg jag. Men men =)


Bilden har inte med texten att göra som ni märkte, men ville bara säga att jag diggar shortsen as mycket ! Synd bara att sommaren typ är över och det känns onödigt att lägga pengar på sommarkläder nu då. Men annars om jag sett dom tidigare hade jag haffat ! haha... Från bikbok dom med såg jag på den här tjejens blogg där bilden kmr ifrån -

http://lisasjosten.myshowroom.se/


Snyggt från BikBok

 

599:-


499:-

299:-


Skönt att vara hemma nu



Ja jag kom faktiskt till gymmet =) Drog direkt efter att jag publicerade det förra inlägget. Det var kul, jag kände mig peppad men samtidigt var det såklart jobbigt efter att inte ha tränat på så lång tid. Men jag har ju iallf värmt upp mig på Jobbet den här veckan. Men allt var väl endå för gäves nu när vi ska ha fredags fika på jobbet imorn med bla tårta haha. Vår chef tycker vi är värda det då vi har gjort så bra siffror och jobbat på under sommaren. Inte mest cred till mig kanske då jag hade semester 4 veckor men endå ;p

Men jag körde iallf i 50 min. Börja med 15 min fyrbenta ( crosstrainer eller vad det heter, kmr aldrig ihåg ) sedan blev det mage ett tag, tog en PW i uppförsbacke på löpbandet i 10 min efter det, sist tränade jag armarna! Sedan blir det nog ingen mer träning förens på måndag nästa vecka. Fusk träning på jobbet imorn iofs då jag cyklar :P Men annars så lär jag inte hinna, ska på förlovningsfest på lördag hela dagen/kvällen. Lär vara lite seg och bakis på söndagen och då blir det ingen träning. Just det skulle kolla upp om det finns några roliga pass då för Mysan har också köpt kort på friskis och hon ville ta ett pass =)





Bild från arholma , mysig solnedgång !

Träningskläderna på igen

 

Och den här gången drar jag till gymmet också! Var över 2 månader sen jag var där sist så får se hur det går!

 


Regn, åska och blixtar

Idag var det en lite längre dag. Det var ganska tungt, blött och jobbigt. Men jag ska inte klaga så mycket för jag hade endå bilen, men vart endå blöt haha.. Vart typ 20 minuters övertid för mig.

haha skit ful bild på mig men jag bjuder på den idag. Kan ju inte stå och posa i evigheter under arbetstid lixom. Visar med denna bild att man kan ha humöret uppe även fast det var skit väder ;P


Skjutsade hem min coatch Henko som var dyngsur. Sen har jag bara njutit av att ligga i sängen med datorn i knät.
Ville träna idag men eftersom allt blev så sent tror jag inte det blir något nu. Är fortfarande lite frusen också. Imorn tror jag blir en skönare dag. Tar tag i det då isåntfall !


PINK

Har letat efter en rosa kavaj både i våras och nu under sommaren. Hittat några snygga men dom har varit så dyra. Sen idag, när jag tog bilderna på koftorna dyker helt plötsligt den här upp ! Varför just nu, varför nu när sommaren snart e slut... Åhh haha... Jävligt fin iallf !

HM 299 kr BARA


PUSS och med det säger jag sussa sött , godnatt !

Hemklickat HM

Fick värsta suget för koftor och höst kläder igår så jag klickade mig in på HM för att kolla om dom hade något snyggt. Fastnade för dom här två:

Hade besluts ångest på storleken men valde endå tillslut 38, vill inte att den ska råka se/kännas för liten. Kostar 149:- Finns i färgat/randigt och grå. Leverans 15-19 augusti betalas i september.

 

Sedan denna också i storlek 38, det ska ju inte sitta så tajt med sånna här koftor så den sitter nog bra, hoppas det !

299:- Fanns i grå med. Leverans 12-16 september, betalas i november.

 

Det här är det enda jag beställt sedan i maj så tycker jag har varit duktig som tagit kontroll över det haha.. Var lite för mkt och nästan okontrollerat ett tag, speciellt i vintras/ tidig vår, hade inte koll på vad jag köpt och jag tyckte jag fick räkning efter räkning och inget verka stämma tillslut. Men nu så, nu har jag koll =)

 


Det känns i kroppen att man börjat jobba igen



Här ligger jag just nu i sängen och är fan helt död ! Eller okej då jag kan vara tröttare men endå.. Jag ser kanske lite sur ut men det är jag inte , det är bara min avslappnande/trötta min haha.

Jag ligger med träningskläderna på. Har lite ångest för jag ville verkligen träna idag. Men när jag kom hem idag efter att ha kört min första cykelrunda på jobbet efter 4 veckor så kände jag bara lite träningsvärk krypa fram. Då bestämde jag mig istället för att krypa ner här med lite mellan mål ( Mjölk med flingor och några chips med dipp från igår :P ) och titta på några avsnitt av Paradise hotell Danmark. Avsnittet var spännnande men tyvärr laggade det. Nyfiken som jag är så valde jag att titta vidare endå. Som jag sen märkte tog typ 15-20 min längre tid så helt plötsligt var klockan 4. Kom hem 3. Och då slog jag på ett till avsnitt och är nu sugen på att sätta på ett tredje haha.. Känner mig så himla DUKTIG ! Fan haha.. Till och med Danne är på gymmet idag och kör mage och bröst med några jobbarpolare. Istället kommer jag ta ( som jag alltid gör ) en långis med Danne och Neo vid 7 tiden. Och innan dess kanske lite situps och armhävningar hemma. Lixom det ska ju inte vara förjäves nu när jag endå bytte om till tränings kläderna haha !

Ni ser ju också min bränna jag fått efter en vecka på Landet. Vill alltid vara såhär brun ! Ska försöka behålla den så länge det går. Smörja in mig mycket och sedan kanske efter en vecka nånting ? Börja med någon slags brun utan sol.


RSS 2.0