Sega måndag välkommen

Heej ! Vet ni ? först nu tar jag min lunch rast.. Helt sjukt. Jag är så jävla trött och har inte ens ställt klart posten. Vi kommer antagligen sluta 6 idag och var på jobbet kvart i 7 i morse. Jävligt segt. Schema slutet var halv 5 egentligen men vad ska man göra ???!!!

Igår kväll åkte jag iallf hem till Linda och Robin med Danne en stund. Där var även Pava och Muhammed. Vi kollade på massa konstiga videos på youtube och lite fotboll. Sen drog vi hem igen vid kvart i tio.. Idag efter jobbet när jag kommit hem ska jag ta en lång varm dusch för det lär behövas och sen BARA vila. Ska be om en massage också. Puss !

Söndag

Den här helgen har faktiskt varit riktigt skön för en gångs skull, för på den senaste tiden har det alltid dykt upp nått på helgerna som gjort mig på riktigt konstigt eller dåligt humör. Men nu har jag klarat mig ifrån det så det tackar jag för. I fredags var jag ju hemma hos Linda och Robin med mina vänner, det var kul o trevligt. Var duktig och åkte hem kommunalt när jag såååå gärna ville ta taxi men jag stod emot haha! Igår så väckte Danne mig klockan 2 !! haha jag hade gått upp klockan 9 och kollat på tv men somnat vid 11 igen så då var ju lördagen lite bortsoven tyvärr. Men sen lagde vi väldigt god brunch och kikade på massa bra filmer och tv program. Vid 6 gick vi och handla tacos och lagade till hela familjen.. Gud så gott det var. Sen blev vi ensamma hemma och fortsatte mysa framför filmer och tjockade i oss chips med Cola.. Väldigt bra dag faktiskt.

Däremot är jag lite rastlös idag. Det är segt att bara vara hemma men samtidigt vet jag inte vad jag ska göra för jag vill inte spendera några pengar. Ska försöka spara så mycket som möjligt nu varje månad, eller iallf försöka att inte slösa på onödiga grejer. VILL JU FLYTTA HEMIFRÅN och då ha bra med pengar, så tänker jag om jag nu får nån lägenhet nångång... Lixom jag har egentligen lust att typ åka till farsta och shoppa för att jag har tråkigt men det tänker jag inte göra för jag har handlat rätt mycket den här månaden på internet tex. Däremot så känner jag verkligen att jag vill stärka upp kroppen och börja träna. Fasta till min rumpa och mina lår, slankare mage .. haha okej vi behöver inte gå in på detaljer jag vill bara vara på gymmet med bra musik i öronen och träna bort min rastlöshet. Blir nog till att köpa månadskort nästa månad. Vill inte binda upp mig på något just nu för man vet ju faktiskt aldrig vad som kan hända med jobbet. Det har jag ju erfarenheter av och då när jag inte hade några pengar hade jag ju 260 kr som skulle betalas varje månad för jag hade kort på friskis o svettis och det var inge kul.. Till saken var den att om jag hade haft ett träningskort hade jag iallf gått och tränat nu. Men istället ska jag pyssla om mig själv lite med en skön dusch och laddar upp för en helvetes måndag på jobbet :P Sen blir det middag snart och efter det SISTA avsnittet av The hills..

Så det var lite tankar från mig såhär en söndag.. <3

Tar en liten rast

img_4670 (MMS)

En bild på två tjockisar som jag tog igår på måfå , jag och Danne tar typ inga bilder längre tillsammans det är lite tråkigt :p Så kände att det var dags haha .. Ne kände bara att jag ville ta en liten paus i jobbet och slänga iväg ett inlägg även fast jag inte hade något speciellt att skriva om.. Men såg att jag fortfarande har mellan många som läser så kände mig lite tvungen . Efter jobbet ska jag sova ! Somna sent igår för vi kom iväg från robin och Linda vid kvart över 10... Efter jag sovit ska jag äta middag kolla lite paradise och sen sova igen. Låter som en rolig dag va ? Eller inte .. Puss hej !


Taggar från facebook

Heeeeeeeeej Bloggen ! Det är kaos på jobbet och nu känns det verkligen som att jag jämt skriver det men allvarligt så har det varit det nu såhär när hösten och vintern kommit.. Men det är NU helvetet börjar, aaaaaas mkt post och sena dagar, övertid o aaa så äre.. Blir lite nedstämd nu när jag tänker på att det bara är början och att det är 4-5 månader kvar av slask.. Men det är pengar och ett jobb och jag trivs endå. Speciellt med mina jobbar kompisar för vi har så kul ihop ! :) Här är lite bilder jag tog från facebook från när vi var på balebraker.


Jag martin och Adam, sitter och väntar på vår tur o köra bowling.. gla var man då

Jag och Joel pratar om nått, har ingen aning om vad :P

Micke och jag på tunnelbanan, hade en rolig resa :)

again


Sen den sista bilden, haha va fan blir jag taggad på den här för ?!


Nu ska jag hem till Linda och Robin för middag med Danne, Tjooo <3

Reunion

img_4595 (MMS)

Imorgon tror jag att jag ska ha dom här nya färgglada smyckena.. Plus en helt ny outfit så det blir kul ! Ska på Rhodos reunion med Diddi och Lina. Hoppas det kommer bli riktigt najs fast det kommer aldrig kunna slå en riktig kväll på Rhodos haha , à nä nu böev jag taggad ! Sen på lördag ska jag hjälpa Linda och Robin att flytta :D Så glad för deras skull. Jag själv har nu faktiskt kommit en bit längre med min egna lägenhets letning , har faktisk just nu intresserat mig för 2 tvåor i Farsta sist jag kolla var jag på plats 10 av 36 och på den andra 25 av typ 80.. Så aa nu börjar jag också leta iallf !:) puss


At work !

img_4235 (MMS)

Även fast det är skitväder så är jag på bra humör :) efter jobbet åker jag hem till pappa med Linda och myser. Ska bl.a. Hämta ut en stor beställning från HM och ett skorna o skjortan från Nelly jag visa er förut! Så det ska bli riktigt roligt, lilla julafton för mig :p men nu ska jag jobba vidare tjo hej ! Förresten gillar ni min nya frisyr ? <3


RSS 2.0