Runda i stan

Påväg hem från stan nu.. Åkte in och överraskade Linda på hennes jobb. Det var riktigt kul och hon kände först inte igen mig med lugg haha.. Hittade en tröja som jag Linda ska köpa åt mig, as fin är den. Kostar egentligen 400 men eftersom Linda köper den så blir det 30% rabatt alltså 270 kr :) sen mötte vi upp robin och gick på kudd jakt... Aldrig trodde jag det skulle vara så kul att hitta en kudde men det var det.. Drog runt på Åhléns en stund innan vi alla bestämt oss för vad vi ville ha. Jag köpte en kudde plus örngott för 129:- typ as bra :) idag har jag äntligen känt mig bättre. Fredan och lördagen var inte dom roligaste dagarna jag haft. Eller fredag kvällen började roligt jag var faktiskt med när Danne tog hem sina killkompisar för poker kväll och det visade dig faktiskt att jag var riktigt grym på det. Höll på att vinna allt! Men gjorde tyvärr inte det. När dom drog vidare gäckade jag i sängen men vaknade kl 5 och kunde inte somna om förens halv 9 på morgonen och då sov jag till halv 11, fy fan vad jobbigt det var så mådde inte så bra igår febern vart högre o allt. Men idag så mår jag bättre och ska jobba imorn :) nu kom jag fram till hagsätra tog hela 20 min att skriva det här.. Bra tidsfördriv då jag glömde hörlurarna :p

Lugg ! Är helt ovan

img_4753 (MMS)

.


Då kör vi

img_1706 (MMS)

Fan är lite nervös nu.. Ska ju faktiskt klippa lugg som jag inte haft på evigheter så det blir spännande. Sist jag hade det var jag 12 år haha så hoppas jag inte ser ut som den där 12 åringen. Men det blir nog bra annars i värsta fall växer den ju faktiskt ut igen och man kan ha den uppsatt eller i en fläta.. Färgen blir det inte så stor skillnad på kommer lägga i några mörkmörk blonda slingor och några riktigt ljusa typ, får se hur det blir :D diddi och Sandra knacka precis på fönstret här så vart lite glatt chockad haha :)


GT & SIX

Det funka inte att göra så konstigt nog :P Tror jag vet vad jag gjorde fel..
 Men här kommer det iallf :)

Kofta ginatricot 199:-


Halsband SIX 79:-




:)

Godmorgon !

Det här sitter jag och äter till frukost just nu..

Känner mig nästan lika sjuk idag med förutom att febern kanske har lagt sig en aning, det är ju alltid posetivt. Nu hade jag tänkt kolla på kenza och Tyra show och sedan hoppa in i duschen. Även fast jag är sjuk så har jag en frisör tid bokad idag och det är enda dagen jag kan i och med mitt jobb för det lär ta 3 timmar för mig. Så jag bestämde att bara jag inte spyr så går jag dit för så ansträngande är det inte att bli ompysslad i en stol. Plus att det kanske lönar sig med lite frisk luft. 

En rolig sak jag uppmärksammat är att blogg.se nu har börjat med tidsinställda inlägg.. Så har precis fixat ett inlägg på koftan och halsbandet som jag tänkte tidsställa till klockan 11 så får vi se om det funkar... Så spana in då igen.. :)


Haha

img_9809 (MMS)

jag älskar min pappa och speciellt på den här bilden. Kolla bara hans min. Fotot är taget för typ 16 år sen när vi var hela familjen i fjällen. För några veckor sen var vi hos mormor och kollade igenom gamla bilder och hittade då den här. Skrattade ihjäl mig. Vet inte vad min kära far gör här. Ser ut som en blandning av att börja gråta och nysa :P LOVE


Hemklickat !


Haha så typiskt mig att säga att jag ska blogga ihjäl mig men fan jag orkar inte ! :P Mår piss just nu och det verkar bara bli värre och värre jävla skit.. Jag har spenderat tiden med att tröst shoppa som vanligt.. Nelly har ju faktiskt en gigantisk rea ! Om vi säger såhär... Den här klänningen kostade 499:- kr förut och nu ligger den på 199:- Var ju bara tvungen att slå till då eftersom jag tycker priset var för högt förut..



Sen dessa skor.. Har letat och letat som en galning i äffärer efter ett par shyssta boots/ skor med låg klack som jag kan ha till allt möjligt. Och har knappt hittat några snygga och om jag har det kostade dom alldeless för mycket för mig. Så jag slog till på dom här för 399:- Dock ingen rea men skitsamma det är ett bra pris för mig just nu. spanade också i deras "rechensoner" (stavning) och där skrev många att om man har liyte bredare fötter så ta hellre en större storlek och ha tjocka strumpor då dom är ganska smala där framtill. Tog då alltså st 40. För mig har det alltid legat mellan 39/40 i skor. As jobbigt ..



Sen Denna shorta, gick in på ens blogg där hon hade på sig denna flera olika dagar och man såg då på alla bilder att den faktiskt är väldigt snygg i "verkligheten/bloggen" . På deras video på nelly var den också väldigt snygg och jag var bara tvungen att slå till för den kostar endast 79 :- !! :)



Oj shit nu blev jag helt yr och slut av att skriva detta inlägg haha, måste vila från datan nu<3


sjukling..

Hej bloggen, här ligger jag i soffan och gör inget speciellt. Har blivit sjuk ! Så jävla tråkigt.. Har känt mig risig hela veckan men det var först igår jag kände av det som mest när jag jobba. många på mitt jobb har också varit sjuka så har väl antagligen blivit smittad.. Sen har det varit väldigt kallt ibland och då kanske man hade för lite kläder på sig. Jag kände iallf att jag blev så jävla varm utav att dela så jag tog av jackan tex, Inge pannband hade jag heller. Resultat: man blir sjuk.. Men men får bara hoppas det går över snart.
I måndags hade jag och Danne planerat en tripp för att leta efter en Ps3:a med ett bra pris. Så vi åkte till kungens kurva. Strosade runt där lite och gick till bla skopunkten. Där var jag egentligen ute efter ett par boots jag sett på ett reklam blad. Men i äffären vart jag riktigt besviken och dom levde inte upp till mina förväntningar. Så det blev dom här istället :) As bekväma och fina tycker jag dom är :) 400:-


Försökte ta kort på mig själv men det blev inte så bra bild :P


Sen åkte vi vidare till Farsta där vi skulle köpa nya hörlurar, Dannes hade gått sönder efter bara en månad och mina tappade jag bort. Så jag köpte dom nyare och bättre lurarna , plug ins.. Plus ett läder fodral. Det står att det är för 3:ans men det funkade utmärk till Iphone 4 också :)




Sen idag tänkte jag blogga ihjäl mig ( med lite överdrift ) eftersom jag varit så fruktansvärt dålig på det den senaste tiden. Så var beredda på några inlägg på raken.. Bla ett inlägg om helgen , ett om massa andra saker jag köpt men aldrig lagt upp bild på som jag har varit riktigt nöjd med. Senast igår köpte jag en ny kofta från Gina tricot och ett jätte fint korshalsband plus örhängen !.. Ja resten får vi väl se :P haha..


Jag tror jag ska klippa mig och färga mig ...

img_2615 (MMS)

Jag tror jag ska klippa mig och färga mig såhär som på HMS' modell.. Vad tror ni ? Kommentera nu :)


Hej !

img_2826 (MMS)

Hej ! Har varit i Farsta idag efter jobbet och spanat efter ett par nya skor :) Fick nämligen mitt skobidrag idag.. Så det var lite kul, kom hem med dom här skinn conversen. Fast bilden är snodd från Google orkade inte ta kort, mina är iallf kritvita vet inte om ni ser det som jag ser att dom på bilden ser lite benvita ut.. Fick betala 90 kr ur egen ficka så det var ju inte så farligt ;) as sköna är dom iallf men jag måste verkligen impregnera dom innan jag använder dom för annars blir dom förstörda jättefort i det här vädret. Bara längtar tills jag får min lön då ska jag färga och klippa mitt hår. Bägge delarna behövs göras grymt mkt.. Hmm vad vare mer jag tänkte på... Det var nånting , jo just det nya hörlurar :p resten är faktiskt inte bestämt än haha.. Nu är jag så hungrig så jag håller på att svimma, så ska tjuva med en macka innan middagen är klar ! Hörs i veckan :)


Torsdag

Gud vilken skön dag det var idag :) Det här vädret gör mig på bra humör .. Efter att jag slutade jobbet halv 4 så åkte jag till kärrtorp och träffade min älsklings syster som jag saknat så mycket. Hon har legat hemma i snart två veckor och har inte velat träffa nån för hon mått så dåligt. Anledningen : hon har opererat bort sina halsmandlar. Men nu mådde hon lite bättre iallf så hon följde med mig när jag sola. Pratade om den senaste tiden som gått och vad som har hänt.. Sånt där vanligt snack med andra ord. Var bara lite svårt att förstå henne ibland för hennes hals är ju inte helt läkt än så då låter det nästan som att hon ska börja gråta när som helst :p Sen gasade jag hem till hagsätra :)
fredag imorgon och jag har inte en aning om vad som händer kanske vankas utgång MEN igår kväll fick jag en ganska hög P bot och har nu inte alls mkt pengar kvar :( Fan och nästa helg fyller Fillan år.. Ps ! Missa inte Vampire diaries som har premiär ikväll kl 8, SOM jag längtat

Min bakgrundsbild på mobilen :).  Blir gl...

img_0554 (MMS)

Min bakgrundsbild på mobilen :).  Blir glad varje gång jag går in på den, perfekt ju! Saknar alltid mina små pluttar som egentligen blivit ganska stora :) bilden tog dom på sig själva när vi firade mikeys 2års dag... Men varför har bilderna i dom två senaste inläggen hamnat på sidan :/ ?


Onsdag

Heeeeeeeej... Ska bara skriva lite snabbt här att det är FULLT UPP på jobbet  tråkigt nog ! Hade tänkt lägga upp lite bilder på lite nya kläder och smycken men det sket sig för igår var jag upptagen med laga och äta middag när jag kom hem efter en timmes övertid och sen blev det biggestlooser och efter det paradise hotell ( som förövrigt jag är väldigt besviken på iår! ).. Och aa sen var det något annat som jag inte kommer på nu :P Hur som hest har jag inte haft tid att sitta vid nån data, nu sitter jag vid jobbets lixom. Och sent blir det idag igen kanske slutar halv 5-5 :/ Men nu måste jag pysa men ska FÖRSÖKA blogga lite ikväll iallf efter att jag varit och solat :)

Heej ni som fortfarande kikar in här, tänk...

img_9355 (MMS)

Heej ni som fortfarande kikar in här, tänkte bara säga att jag inte haft nån motivation till att blogga den senaste tiden och det har ju inte varit så kul förstås men känner att den börjar komma tillbaka :) får hoppas jag skriver lite i veckan nu, annars så är bilden nyss tagen på mig och jag har haft en jätte skön och rolig helg faktiskt, kortfattat var jag ute i fredags (super kväll) sen låg jag och danne och kolla film hela kvällen ( eller helt ärligt sov jag väl jävligt mkt också :p ) vart lite rastlös idag bara och kände för en tripp till Farsta. Där var även diddi och my :) Sen åkte jag tillbaka till Danne där jag är nu och har kollat på bästa the hills och lite annat... Fan att helgen är slut men är endå redo för en ny jobb vecka, I need to move it ! Kraaaaaaam


RSS 2.0