Min helg

Är helt slut efter helgen...I fredags började kvällen hemma hos gabbi, lyssna på massa gamla låtar och hade det kul. Sen drog vi in till söder och mötte upp Lina. Vart en rätt tidig kväll då för mig, det vart lite för mkt ett tag om man säger så :P , så jag åkte till gullmars och där mötte jag Axel som höll mig sällskap ett tag innan tåget kom. Sen kom jag tillslut hem vid halv 3-3 även fast den resan från gullmars till mig kändes som en evighet ! Inte kul alls..

Men igår så mötte jag upp Linda i gullmars halv 7. Vi käkade kebab och rörde oss sen hem till oss i sköndal där vi kommer ha lägenheten för oss själva i en månad och kan vara där hur mycket vi vill :) skit skönt. När vi kom fram inhandlades det lite grejer och sen började vi städa.. Men hann knappt klart innan folket kom..Hade iallf skit kul där, riktigt lyckat. Även fast vissa helt onödiga grejer hände som jag inte orkar prata om på bloggen.. Fick senare ett klagomål om hög musik av grannen men man kan väl säga att vi testade gränserna lite och efter det visste vi vart de va stopp :P Var hos oss väldigt länge innan vi rörde oss mot stan.. Träffade massa fler. Vid halv 3 rörde sig jag, robin och Linda hemåt igen och fick skjuts från gullmars. Skit skönt. P och M följde med upp en stund också. Men jag var så jäkla trött så orkade inte vara social där ute alls länge så gick in och la mig och garva till ibland bara åt deras sjuka skämt haha. Sen kom den ena efter den andra och försökte hålla mig vaken , speciellt dummern robin som puttar ner mig från sängen flera gånger för att retas och inte låta mig sova ! Tack det var så snällt hahha.. Sen vann jag och somna så skönt.

Idag har dagen bara spenderats med cola och chips. Underbart gott var det och väldigt smart tänkt av Linda att det skulle behövas idag. Låg bara och dega hela dan i soffan. Sen gick vi och käka pizza och åkte hem till björkhagen.

Nu ska jag sova, när alla andra har lov så jobbar jag lite surt men jag tjänar pengar, får tänka så :p


Bjuder på en bild från igår ..

Godnatt <3


I'm a canon girl

haha canon och nikon går inte ihop.. Lite små rolig video han har gjort.


HELG

Det här kommer bli en rolig helg med roligt folk och mina fina vänner :) Skönt att se fram emot kvällen och imorn efter den här jobb veckan ! Nu ska jag in i duschen och göra mig extra fin så skriver mer imorn om jag hinner och kanske lägger upp några bilder.


haha rolig kväll

Ha en skön fredag nu för det ska jag ha <3

Godnatt !

Har trixat med en bloggdesign till mickis, ni får se den imorgon om den är klar då :)
Snart sängen ! Är helt slut nu kommer somna direkt hoppas jag. Fast kanske ska vänta uppe lite till innan Linda kommer hem och möta henne en stund utanför och sen somna. Men tvivlar på att jag kan hålla mig vaken tills dess om det inte blir snart..




Imorgon ska jag och Linda åka hem till pappa och få nycklar till hans lägenhet, kommer nämligen få bo där själva dom dagar vi känner för det en månad framåt :)

Onsdag


Bild tagen av mig igår kväll, fin himmel va ?

Kom hem för ett litet tag sen.. Var och åt med My, Gabbi och Linus i t-centralen efter jobbet. Kul var det.. Sen gick vi och kolla lite i affärer och jag hitta skit snygga skor på DNA och ett fint svart spets linne på Veromoda. Men som vanligt när jag hittar något har jag inga pengar.. suck haha. Men det ska införskaffas sen det kan ni lita på.. Om man kan gå in på dna:s hemsida så ska jag lägga upp några skor jag tycker är snygga i ett senare inlägg.. Just det lösögonfransar ska jag köpa också. Fanns snygga på Åhlens.. Ska fixas innan fredag hade jag tänkt..

Nu tänkte jag bara varva ner lite här hemma och träffa Linda sen.. Kanske göra en bloggdesign till mickis om jag orkar annars blir det imorn lr nått :) Får se om jag hittar nått roligt att blogga om senare ikväll om jag inte somnar haha.. Är så trött.. <3


Soon is now

Håller på med en ny bloggdesign. Updaterar mer när den är klar :)




Sådär nu är den klar.. Våren har ju inte kommit än så orkade inte ha kvar den gröna ljusa längre :P Fick bli svart. Vart faktiskt ganska nöjd. Kan bara inte bestämma mig för vilken färg jag ska ha på rubrikerna m.m. Några förslag ?

före :

Efter :


Vilken tyckte du bäst om :)?


dad

Idag blev det inte riktigt som jag hade planerat.. kunde inte sova på hela natten, vaknade hela tiden och svettades o tänkte hämska tankar.. Usch. Sen dess har jag bara varit hemma, gick till cattis en stund och umgicks med henne och sebbe.. Sen vid halv sex gick vi ut och mötte Linda som var på promenad med Dalton..

Kom hem, fick ett telefonsamtal av pappa. Saknar honom och älskar han jätte mycket.
Bästa någonsin




Tomma löften

Jag tänker inte vara med i ditt spel du spelar. Det är pinsamt..
Finns hur mycket som helst att säga men jag finner inga ord som kan beskriva,  sorligt bara.

Behind every untrusting girl is a boy who made her that way.


Jag kommer må bra en dag men det kommer ta en tid att komma förbi allt det här. Du kommer ångra dig, det vet både jag och du, men det är inte mitt problem. Det är du som har förlorat det finaste du haft och någonsin kommer få. Hoppas du mår bra över dig själv och ditt val.

 


And so shes gonna find someone else that treat her like she is everything..
That's what she deserves..



Sagoland

Medina

 

 


Mina nya jeans + väska



Jeans - Cubus 499 :- ( dom fick in min storlek i torsdags )
Ser snyggare ut på och i verkligheten
Väska - gina 149 lr 249 :- kmr inte ihåg ..

VD

Nu har jag precis kollat på första avsnittet av Vampire diaries och jag fastna direkt. Det har helt klart inspirerats av Twilight men tycker nästan det här verkar bättre.. Det påminner om en hel lång film och inte en serie. Men det är väl så det ska kännas när det är riktigt bra. Tänkte kolla på dom två senaste nu också som kommit ut på tv6play.se.. Vill ju bara se mer och mer. Sen kanske jag går ut en stund och träffar nån, om jag orkar..


Svartvitt



Några foton från förra och den här helgen, älskar mina vänner <3



Förresten borde inte vara uppe så här tidigt men jag somna halv 9-9 igår ! Robin och Linda kom förbi en stund sen drog dom och då somna jag framför tven..Och vakna 8.. Kul


Det är inte tillräckligt

Danish - Le igen



Idag är det ingen bra dag...
Ska försöka ta mig till affären och tröst handla lite mat o gott sen stannar jag nog hemma hela kvällen. Även fast det var roligt igår har jag som det ser ut nu ingen ork att gå ut idag igen. Kommer antagligen vara helt själv om ingen vill komma över för mamma kommer inte vara hemma..

The children

Nu blir det filmmys med syster<3

Och med chipsen och dippen.. haha.. Ska gå och möta henne nu..



Vill inte sova själv nu .. Usch va obehaglig den va



Snart mitt




Dom här två ska jag förmodlingen köpa imorn om jag lyckas sluta tidigt ( har slutat nästan 6 den här veckan ).. Dom finns att köpa på gina och har redan provat dom, men måste erkänna att dom ser snyggare ut i verkligheten. Plus den vita klänningen sitter verkligen tajt längs kroppen och är inte så lång som den ser ut så det ger en snygg figur. Sen den andra jackan har Linda en lika dan fast beige men jag gilla den gråa. Skit snyggt till ett par jeans.. Fanns ett par skit snygga på Cubus men min storlek var slut :/ Där kom minuset med att ha gått ner i vikt haha.. 10 hela kilo på typ 1-2 månader.. Helt sjukt jag vet, men nu tror jag jag gått upp några igen iallf så det är bra. Och nu får jag träning varje dag också så håller formen :P Iallafall apsnygga, lite halvt slitna och halvljusa.. Kommer passa perfekt till jackan och ett par snygga high heels.. Hoppas bara dom får in fler snart.. Sen kommer den vita klänningen vara skit snygg till mina svarta lack leggins jag köpte förra veckan, köpte lite mer också men inte orkat visa :P

Bla dom här skorna :)


True


Boy you got a problem.

And you ain't foolin' no one but yourself.
Your like a hot revolver
But you ain't killin' no one but yourself.
And so shes gonna find someone else.
And you gon' find yourself so all alone.


Snodde den av Bente , gillart..

Not so mutch words

Thats strange




Sådär då

Det var fan en as rolig helg men samtidigt största drama helgen på länge ! Shit asso hahah... Inte många timmars sömn och det kändes idag när jag skulle upp ur sängen kan jag säga..

Nu har jag iallf klarat av måndagen, jobbet och allt annat, åkte en runda in till stan efter och kolla lite i affärer. La undan två jätte snygga plagg som jag förmodlingen ska köpa imorn när jag fått mina pengar :)

Tänkte nu lägga upp lite bilder från helgen men Linda har ju såklart min kamera :/ .. Jaja det får bli en annan gång.. Kanske tar mig en sväng till solarie öarna senare om jag orkar. Måste få lite färg ;)


Kan ju säga att den här snubben inte var lite full i lördags haha

Men nu ska jag käka middag !


Lördag



Roligt igår och roligare ska det bli ikväll!
Måste rulla mot systemet snart, hatar att det stänger 3 på lördagar..


Äntligen fredag imorgon

Hej torsdag idag.. Är jätte trött efter jobbet men orkar inte bara sitta hemma så kanske ska möta nån och hyra en film och köpa lite chips :) Eller fika jag vet inte.. Jag e ju så lat av mig efter jobbet nu ( eller aa i vanliga fall också haha ) så det kan hända att jag bara stannar hemma också. Får se..

Imorgon ska jag iallf jobba som vanligt och sen efter det åka in till stan och hämta ut lite pengar.. Tror det blir lite shoppning också. Behöver lite mer bas plagg men även fler "fest" kläder.. Vill ha mer variation haha... Så jag får ihop en snygg outfit till kvällen..
Eftersom det troligtvis blir en liten utgång också med bästa Diddi och Lina.. PLus sällskap? Hmm.. haha..Får se om Myspys o Gabbi följer med också, annars ska vi antagligen ut på lördag med dom.

Nu när man jobbar vardagar uppskattar man helgerna mycket mer !

Förresten

Roligt att så många undrar hur det går för mig på jobbet :) samtidigt konstigt att vissa inte ens frågar, men men.. Jag trivs och det är shyssta, roliga personer.. En skåning .. älskar dialekten :p haha. Inne på kontoret lyssnas det mest på hög musik när vi sorterar posten, Vilken gör en gladare inför en jobbig men rolig delning ( ut och lämna posten ).. Känner att jag kommer få några snygga vad och rumpmuskler efter ett tag iallf ! Är helt slut varje gång jag kommer hem, men det kommer ju lägga sig efter ett tag när man blir van...

Får ta lite bilder nån gång i smyg och visa hur det ser ut :P

Nu ska jag duscha och sen krypa ner i sängen <3

Snyggt från ONLY





http://se.only.com/shop/frontpage.html



Eller ?

Finner inga ord egentligen.. Är helt tom men samtidigt överfull med känslor. Förstår bara inte hur man kan behandla en som man älskar på det sättet. Jag skulle aldrig kunna det iallf. När man älskar nån ska det vara det finaste som finns och man borde behandla dom som om dom vore guld värda och vara tacksam över det man har. För annars kommer man förlora dom en dag och inse sitt stora misstag. Hur ska man då kunna leva med sig själv ?

Sätt aldrig personen du älskar åt sidan för nån du tycker om. För den personen kommer sätta dig åt sidan för den personen den älskar..



Men vem älskar du ? Okej men då borde du vara med *piiiip* om du älskar den och inte träffa *pip*
nått mer..


Det är helt rätt, tycker man ska göra det själv då också om man rådsäger så till en annan.




Men i just den situationen meningen sas är det liite annorlunda för den personen det sas till för *pip* har känt *pip* längre än piiip* och inte riktigt tappat sina känslor helt.. Då är det en annan grej



.


" du måste tro vad jag säger nu
jag är ärlig jag vet jag kan bete mej som skit
det är förjävligt o det måste få ett slut
fort innan du bryter ihop jag vill försöka
förändra för jag har hört dina rop
som jag tidigare bara skitit i
och tystat ner då mina svar har varit
pallar inte lyssna mer "



Min nya skinnjacka

Eftersom jag inte har så mycket annat att blogga om kan jag iallf visa upp den nya skinn jackan jag köpte förra veckan. Kostade 399:- på HM.

Sen jag tog kort på den har jag inte orkat ta bort den från sängen. Och här på bilden ser ni lite av min katt Tchitchi som ligger brevid. Men sen dess bytte hon plats och la sig mitt på den. Sen har hon legat där på nästan hela dan och myst :P Inte bara jag som älskar den..



Förresten nu när jag har fått det här jobbet kanske jag endå kan behålla jeans jackan jag snacka om förut :) Den är faktiskt endå väldigt fin :P

Äsch men för övrigt blire bara en ensam kväll framför tven och paradise ikväll. Skulle kunna bjuda hit någon för sällskap men känner mig inte tillräckligt frisk och fräsch för det nu :/ Tråkigt men vad ska jag göra.

Duscha kan jag men det tar inte bort sjukan tyvärr!

WIHOO

hahah fan jag e så jävla glad just nu !!!!!!! jag har fått ett jobb ååååååhh är så över lycklig.. Dom skulle ringt förra veckan men hörde aldrig av dom men idag ringde han mig från Bring city mail och sa att jag fick jobbet och det var flera som ansökt men dom valde mig !! :D:D


Dagens låt

Sanna Nielsen - Empty room

Har alltid fått rysningar av den här låten ända sen den spelades i melodifestivalen




vill inte mer

Fortfarande bara hemma och är sjuk.. Blir därför tyvärr inga roliga inlägg.. Så jävla tråkigt och ensamt bara. Usch alltså, låt mig bli frisk och ha ett jobb. När man bara ligger i sin säng hela dagarna börjar man tänka alldeless för mycket. Då blir det också extra jätte jobbigt. Vill bara spola tillbaka tiden. Orkar inte mer..



Lycka det var i turkiet <3

RSS 2.0