Lördag

Åååh helt uttråkad... Tråkigaste veckan och helgen på länge men har samtidigt inte haft ork för NÅGONTING. Min kropp stretar emot.. Så ja ikväll blir det väl stirra på tven igen eller fixa nån bra film. Bloggen återkommer när min kropp och sinne också gör det haha.. Fan hoppas ni andra har det KUL.

Härliga dagar framför mig

Kan ju börja med att säga att långhelgen var super skön. Två student firanden på fredagen, slöhäng på lördagen, oplanerad utgång på söndagen och chill på måndagen...

Och den här veckan är fullbokad med massa roliga saker :D Och igår var det också kul för då åkte jag och Danne till Flaten för att möta Linda och Robin. Vi spelade minigolf och jag förlora haha.. Idag iallf ska vi iväg och vara barnvakt åt mina kusiner, blir middag och poolhäng där för solen kom ju fram tillsut :D Sen imorgon ska jag och Linda till Gröna Lund för Brian Adams spelar !! Jag ÄLSKAR hans låtar så det kommer bli grymt kul ! På fredag tar Lina studenten <3 Ska fira henne såklart =) Sen på lördag ska vi ha våran årliga fotbolls turnering med jobbet. Vår första match är klockan 9 på morgonen och sen våran andra 11. Lär ju vara helt död så tar med mig en kudde och filt så jag kan vila emellan haha !! Sen fest på stadion för alla bringare =) Söndag blire fotbolls match med kusin Tobbe och Danne!

Nä nu ska jag plocka ihop lite grejer som ska med till kusinerna ! PUSS



Bad på söderbysjön förra veckan !

Äntligen tattuerat mig !


Gjorde det igår <3

RSS 2.0