Biodags

Väldigt smidigt med den här appen måste jag säga  Nu har jag något att göra medans vi väntar på att bion ska börja. Är på heron city och filmen vi ska se heter Captain Amerik. Haha Danne blir irriterad på mig som inte kommer ihåg namnet på filmen. Har typ frågat han 5 ggr idag vad den heter . Dåligt minne idag. Hade ju tänkt ha en vit helg men nu blir det nog inte så för imorn har Linda och Robin bjudit in till en liten fest imorn. Kan ju inte säga nej till syster yster så satsar på en vit helg nästa vecka istället 


Fredags tårta :)

Bra start på denna fredag ! Sen ikväll blir det biomys, hela helgen blir väldigt lugn. Ingen utgång iallf, skönt :) Det är faktiskt efterlängtat. Sen får jag se vad jag annars hittar på ! Lite träning blir det iallf. Nu ska jag jobba igen!


Godnatt


Uppifrån i skuggan

Det gick inte att posta 2 bilder i samma inlägg så här är en till


Ny app till iphone

Heej ! Just nu testar jag att blogg med den nya appen blogg.se! Ska se om det funkar. Kan ju också testa att bifoga en bild på mitt hår. Det är en aning kallare toner i mitt hår nu och klippte av en REJÄL bit för det var så slitet. Vissa ser ingen skillnad men fått några kommentarer iallf :) har lite svårt att själv vänja mig vid längden men det växer ju ut. Bilden togs i all hast på rundan idag så jag vet inte riktigt om det ger håret rättvisa eftersom det bara syns i solen. Om det här nu publiceras kommer jag förhoppningsvis blogga oftare med onödiga inlägg ;)


FRISSAN

Imorgon ska jag äntligen till frissan !! Här måste det klippas och färgas ! Tänkte mig lite rågblont. Typ i två nyanser, men båda hyffsat ljusa. Inge jätte mörkt under hår och jätte ljust över utan det ska bara synas att det är två ljusa nyanser i håret. Eller kanske såhär.


Eller såhär


Fast äh jag vet inte får helt enkelt se imorn. Önskar jag hade sådär långt och fint hår också.. Men har inte råd/ vill inte sätta i löshår nu ( har aldrig gjort det heller ). Kommer däremot behöva klippa en rejäl bit också. Men omväxling förnöjer så det blir nog bra !

Jag och Linda ska gå samtidigt =) Nice !


FINA

Så jävla snygg ! Såg den idag när jag delade post i Liljeholmsgallerian ! Snyggare i verkligheten till och med. Men det finns ett problem... Kostar 500 kr !! Tror inte jag kmr ha dom pengarna för EN tröja denna månaden. uuuuh så tråkigt, men om jag känner mig rätt kmr den här hänga kvar i tankarna ett tag till. Kommer från Kappahl.



Dom här kommer också från kappahl. Väskan 299 armbandet 99.. Snyggt !



Inget speciellt

Skit kul när man vill blogga och fotat lite så självklart funkar det inte att få ut minneskortet ur kameran ! åhhh vill inte riskera att ta sönder det så ska kanske någon butiks personal försöka. Annars ska jag få ett nytt gratis om han pillar och har sönder ;P Sladden till datan vet jag ej vart den är.

Nu är jag helt slut så ska sova. Mina armar värker efter träningen idag, sket i att stretcha dom så får skylla mig själv.. PUSS

Fin från Stylebytyra


IKEA IGEN


Har haft en heldag på Ikea idag med My och Linda. Var där från typ 2 till halv 5. Tar tid alltså haha.. Sen var det mycket bilar på vägen hem. Hade ett present kort på 500 så det var ju perfekt. Blev 3 ramar så jag kan skriva ut lite fina bilder och rama in. Sen en svart bordslampa, två svarta förvaringsboxar, ett doft ljus, en blomma och en kruka. Lite smått och gott helt enkelt. Linda och My hittade också fina grejer =)

Åt världens godaste winerbröd idag också! Mums :)


Nu blir det snart middag sen ska jag plocka upp grejerna och fixa lite!


Nice

Igår var jag ute och hade kul! Först var vi hemma hos Linda och Robin, sedan begav vi oss in till stan. Slirade lite på söder och vid 2 drog jag och Linda hem. Tyvärr inga foton, lite tråkigt..

Idag har jag varit lite seg =) Men endå haft en mysig morgon. Vid 4 kom Linda och Robin hit. Vi har tagit det lugnt och nu hållt på med maten ett tag. Blir potatis och köttfärs gratäng med fet sallad :D Mums. Är jätte hungrig. Massa cola har vi hemma också som räddat min dag.


Jätte glada miner haha !

Söndag

Hejsan ! Helgen började väl inte så jätte bra med att jag var lite sjuk. Fast pallrade mig hem till Linda med Danne och Neo endå. Vi hade en mysig filmkväll. Dalton var där också så dom busade jätte mycket. Jobbigt bara att jag hade så jädrans ont i halsen och sen kunde jag typ inte sova på hela fredag natten pga det. Usch..

På Lördagen mådde jag iallf lite bättre. Då åkte vi till Ikea och Jysk. Danne skulle köpa ett skrivbord och för min del blev det en anteckningsbok för 39 kr( väldigt nödvändigt för mig haha ) och 3 matlådor. Lotta Köpte lite små grejer, fick 2 nya kuddar och en rullgardin till vårt rum ;P. Sen på Jysk köpte jag också en klädhängare. Väldigt smidig, där hänger nu våra jackor och morgonrockar. Var rea på den så nu kosta den bara 150 kr. Innan 300. Och just det. I fredags var vi också iväg för Danne hade hittat en Byrå på blocket som han köpte. Vi har ju inte plats för våra kläder längre haha.. Men nu så !



Igårkväll rensade vi och städade hela rummet och möblerade om lite. Blev riktigt bra. Jag passade också på att ställa upp min skrivare som jag fick av Danne i födelsedagspresent. Nu var jag iväg imorse och gymma samt köpte en USB-kabel till den så jag kan koppla ihop den med Datorn. Åhh det ska bli så kul att börja redigera och skriva ut fina bilder :D Måste också fixa lite ramar att sätta bilderna i.




Får se om jag hinner installera allt idag. För vid 5 ska vi åka hem till Linda och Robin där släkten kommer vara. Linda har bjudit hem alla föt ett litet minifirande av hennes födelsedag då inte alla var med. Det blir kul =)

Men nu duschen. !!

THAILAND BOKAT

Jag lääängtar ju sönder mig !! 3 och en halv månad kvar ungefär. Jag bokade och betalade flyget igår. Pappa står för hotellet =) Det blir jag och Linda som åker ner tillsammans. Pappa är redan där nere. Han fyller 50 år den 26:e Decemer så det ska vi fira där nere =) Denise kommer också vara där nere med hela sin familj :D Kanske Lina också. Alla på en och samma Ö under samma period. Kommer bli så jävla nice, så jävla roligt! Sist jag åkte till värmen i vintern var när jag var 10 år så det kommer bli riktigt skönt att komma till värmen och solen mitt i den kalla svenska vintern !




<3

RSS 2.0