Besök av familjen

Idag samlades familjen hemma hos mig och det var jätte mysigt. Vi firade lite födelsedagar och så hade inte alla sätt hur vi bor ännu. Daniel gjorde en chili con carne som verkligen gick hem och Tobias hade köpt med sig väldigt gott fika. Fler sånna här dagar tack !=)
 
Nu är jag ensam hemma ända tills torsdag natt =( Efter fikat så åkte Daniel iväg, han ska flyga till London på en jobb resa. Första gången flera dagar i rad som jag är ensam här hemma i lägenheten. Det blir intressant och ensamt. Kommer sakna honom !
 
 

Fina krukor

Har en liten blombutik här i Haninge centrum som har jätte fina krukor ! Blått och grönt har jag fastnat för :) Är ju så fint !  Måste bara fundera ut vart jag ska ha dom och hur jag ska inreda till dom ifall jag köper någon.


Golvet är lagt

Denna lediga torsdag i veckan som var tog vi äntligen tag i det som behövdes fixas till här hemma, såsom balkong golvet och hyllor i vardagsrummet. Är så glad över det, har väntat ett år haha ! Visst blev det bra ? Är så sjukt mysigt ljus när solen börjar gå ned också =) 


Långledigt

Idag är det lördag och äntligen börjar helgen på riktigt. Gårdagen var mysig men tråkig. Känns så tråkigt när man är bakis, man blir typ deppig för stunden och man orkar ingenting. Glad att jag väljer mina tillfällen nu för tiden, mår så mycket bättre när jag vaknar upp pigg på helgerna och orkar träna. Det är mitt balsam för själen.

Anledningen till gårdagens soffläge var att vi firade Valborg i uppsala 😊. Hälsade på hos Robin Lund och Maria. Super trevlig Valborg och det var roligt att träffa alla igen ! 


RSS 2.0