Lite nytt

Hej bloggen ! Tänkte visa lite av dom nya grejerna jag köpt under helgen.. Det är inte alla saker men det jag hade på mig idag ;P

Skor - Björnborg / Scorett, - 499 på rean !




Tröja - Cubus - 399 :-  Får visa bättre bild nån annan dag för den är skiiit fin :)


Väska - Gina tricot - 199 :- Kan bäras på två sätt med kedjan, perfekt !


Nu ska jag hem till mig och färga håret på Linda. Eller rättare sagt slinga hennes hår blondare. Ska bli kul :) Men först möts vi upp i kärrtorp och käkar middag. ! Visar före och efter senare ikväll på håret ! Kram på er <3




Visar resultat på tisdag för det tog sån tid att jag inte hann ta några efterbilder då! Men håret blev jätte fint iallf :) Fast det var skit jobbigt, fick typ ryggskott haha .. . Ska också tipsa om filmen vi såg igår. SUPER BRA ! Allt det på tisdag :)

Reggie grillning hos Jessie och Kristian

Hej igen ! I fredags var jag, Danne, Fedde och LInda hemma hos Jessie och Kristian. Dom fixade köttet och grillade medans jag och Danne fixade potatis gratäng och Lindan med Fedde fixde salladen. Det varft SKITGOTT! Mums , måste verkligen göra om det. Och så hade vi reggie tema, med reggie musik och röda, gröna, gula färger. Fast det kändes som att det var jag som gick mest in för outfiten då jag sminkade grön ögonskugga, gjorde flätor i håret samt måla nagklarna som ni ser här under :P.. Så det var verkligen en jätte trevlig kväll :)

cc








Igår så var vi alla väldigt sega. Men Linda var tvungen att jobba Så hon åkte iväg och jag åkte in till stan en snabbis och shoppa lite., Tänkte visa bilder på allt jag köpte sen! . Bla ett par jeans , 1 väska och 2 tröjor...Men i stan kändes det som att jag skulle svimma och spy, började helt plötsligt må jätte dåligft så åkte hem till Fedde dit Danne och Fedde också hade åkt ett tag innan. Duschade och vila lite och kände mig sen mycket bättre.. Sen vid 6 när Linda sluta jobbet mötte jag upp henne och åkte till kärrtorp och köpte med oss pizza och tai mat samt en  hyr film. Så det vart ewn mys kväll hemma hos fedde som vi alla behövde !

Nu snart tänkte jag åka och sola! hörs senare förhoppningsvis :)







Lätt eller klurigt :P?


Rosa rosor










Fotograf - jag
Kamera - EOS 1000D
Objektiv - 50 mm 1,8


Dagens låt

Eller snarare diddis låt kanske ;)?



Skit bra är den iallf !

Torsdag

Nu jobb !

Men jag sov så skönt för en halvtimme sen :( ... :P

Din sko



Älskar dom här skorna ! Och det gjorde Diddi också så nu kommer vi båda gå runt med dom här snyggingarna ;) Men jävlar vad hög klack det var.. Iallafall för mig :P Men träning ger färdighet så om ett tag kommer jag säkert kunna gå galant i dom här :)

Annars har det inte hänt mycket alls dom senaste dagarna. Har bara degat efter jobbet. Eller igår var jag ifs hemma med Linda och kolla på film och käka thaiwook till :) Det var väldans mysigt. Bara det att filmen kunde vart en aning bättre. Vi såg Revulotionary road med Leonardo Dicaprio och Kate winslet eller hur det stavas.. OSkars nominerad tror jag den var och den var gripande och så men det kunde hänt lite mer saker tycker jag bara :)

Är hemma på lunch nu. Passar på att mysa inne då när det är sånt här väder. Sen ska jag vidare mot farsta där jag har några ställen som ska fixas. Kanske stöter på syster också eftersom hon går i skola där.

Och ikväll ska jag käka på Jesses krog med Mamma, mormor, moster och syster ! Ska bli trvligt och kul. Kanske tar med kameran, får se. Har redan så mycket bilder som jag inte hunnit lagt upp. Är alldeless för lat på den punkten. MÅSTE ändra mig :P

PUSS

Dagens Låt

Så jävla bra :D Blir så fest sugen ;)

PittBull - Hotel room service



Hipp hípp hurra !


Godmorgon Lördag

Vi börjar dagen med ett leende som Emma och hoppas att det blir en super bra dag !






Foton - jag
tagna på arholma en dag då vi var ute och bada :)

Jessie igen plus tattoo :)


Jessie och Kristian

Två bilder från gårdagensplåtning med Feddes familj. Det här är då Feddes syster  Jessica och hennes sambo Kristian :)


Blev några fina bilder så sitter just nu och redigerar mina personliga favoriter. Sen ska Jessie och dom andra få välja ut sina som jag då kommer redigera åt dom !

Ut och fota

Dags för Photoshoot med Feddes familj :) Ska bli kul.. Väntar just nu på att alla blir klara. Sen är det bara att gå ut och hoppas man tar några fina bilder !

Hörs sen <3

:)


En sommar bild



Tagen på arholma.. Önskar att sommaren var längre. Den har gått alldeless för snabbt den här gången :(

Otroligt fina ögon




Färg eller svartvit ? :)

Gratis Fotobok !



Var nyss inne på Nevnariens blogg och läste där att man kunde få en gratis fotobok från FUJIFILM bara genom att tipsa om den i sin blogg. Och det lät ju super så var nyss inne och dubbelkolla så allt stämde och det gjorde det ju :) Perfekt nu när jag börjat fotografera så mycket. Då kan jag ha alla mina favorit bilder i en och samma bok :) Eller om jag skriver om min senaste resa till turkiet. Jag tycker man ska göra en fotobok för att det kan vara roligt att ha massa glada minnen i en och samma bok som man bara kan börja bläddra i när man känner för det.. Istället för att ha alla bilder på datorn som dom flesta har nu för tiden, tråkigt enligt mig.. Det kan ju också vara roligt att ge bort eller få en egen designad fotobok.  För man får själv välja precis hur den ska se ut och hur många bilder det ska vara i. Alltså det kan vara vad som helst!  Får fundera lite på hur jag vill att den och designen ska se ut. Men det ska bli jätte kul iallfall :D Trodde inte det fanns sånna där bra fotoböcker utan jag själv funderade på att köpa nån tråkig bok som man typ "klistrar in " bilderna i. Då är den här fotoboken mycket , mycket smidigare ! Om ni vill veta mer om fotoboken så läs här eller här

...

Har varit lite off den senaste veckan och helgen men jag har haft mina anledningar.. Tråkigt att jag inte får orken att blogga endå även när andra saker runt omkring känns jobbigt. Men sån är jag. Om något känns fel har jag oftast svårt att tänka posetivt på nått annat. Nått jag endå försöker jobba på. Att lixom en sak inte ska få trycka ner mig då det finns så många andra BRA saker. Inte alltid så lätt men jag försöker. Önskar bara jag kunde få tillbaka lika mycket som jag ger, för jag ger mycket..

Därför är Bebisar bäst för dom får man alltid kärlek från :)



Min lilla kusin Mikey i fjällen , ca 4-5 månader gammal <3 Sötnos !

Mycket strul

Hej alla ni som läser min blogg :) Min data har tillfälligt pajat eller vad man ska säga. Den vill inte starta, skärmen blir bara helt blank. Så den ksa in på lagning. Och det tycker jag är jätte tråkigt för då kan jag inte blogga lika ofta eftersom vi bara använder min här hemma hos Danne. Och när jag är hemma hos mig är jag för trött efter jobbet så då orkar jag inte. Och sen har jag inget photoshop som jag kan använda och redigera alla mina fina bilder jag tagit på sista tiden. Jätte trist. Hade lixom massa att fixa till och lägga upp. Har också lite foto jobb från kompisar som vill bli fotade också och då vore det ju kul om min data kunde fixas tills dess. För jag vet ju inte till 100 % att dom kan fixa datan. Annars finns det väl andra sätt men också mycket MYCKET dyrare .. SÅ håller verkligen tummarna för att den fixar sig på söndag :)

Men det var väl mest det jag bara tänkte berätta. Annars har det väl flytit på rätt bra dom senaste dagarna. Förutom att det blivit mycket strul på jobbet första veckan efter semestern som var lite tråkigt. Men tiden har gått fort och imorgon är det fredag. Fullt upp kan jag säga. Mycket har varit planerat sen förra helgen. Ska bli kul och skönt :)

Nu väntar vi in sebastian som ska komma hem med lite is glass. Sen blir det väl bara att ta det lungt framför tven. Vet inte än om jag ska sova här eller åka hem. Men just nu verkar jag för lat för att röra mig härifrån :P

Men jag ska försöka updatera lite granna i allafall dom här dagarna. För några är ni ju som fortfarande kikar in. Vill bara säga tack för alla fina komentarer jag har fått från folk jag träffat på angående mina bilder :) Jag blir jätte glad varje gång :)

PS !

Tänkte skapa en Turkiet kategori imorn också så det är lättare att hitta allt på ett ställe!

Turkiet del 2/ Första kvällen

Får börja lägga upp allt i delar annars håller jag inte reda på nått.. Här är iallf första kvällen och vi hade sjukt kul som vanligt :) Började på hotellet och drack massa öl eftersom vi hade Allinclusive.. Sen drog vi ner längs gatan och hitta ett jätte roligt ställe med trevligt folk o bra musik. Underhållande var det iallf. 

Ska sova efter det här så säger godnatt :)
Fler bilder kommer dom närmsta dagarna. Har ju MASSOR med mer att visa. Utflykter, bästa baren, knasiga poolbilder m.m ;)







En till bild på Linda





Klicka för större !

Hemma igen

Hej igen ! Jag har varit på landet dom senaste dagarna så har därför inte kunnat updaterat.. Det har varit super mysigt. Kusinerna var där och min Farbrors och veronikas vänner med deras barn så det var fullt upp :) Var bara tråkigt att inte kunna vara där längre då min pappa kom ut igår med våran andra kusin men hann inte ens säga hej, då vi var tvungna att ta en speciell buss hem. Linda ska jobba hela helgen och jag ville vara hemma bara dom sista dagarna innan min semester är slut. Börjar ju jobba på måndag igen. Nu när det är toppen väder. KUL! haha..

Här får ni en bild på linda bara för det :) Från vår senaste fotografering..


:)

Ett foto på Linda

Det blev endå några fina foton :) Det vara bara lite svårt när vi inte hade någon reflex hållare men annars gick det rätt bra.
Här får ni ett försmak av Lindas bilder, helt oredigerad dirket från kameran:



Modell - Linda
Foto - jag
Kamera - Canon Eos 1000D
Objektiv -  50 mm f/1,8

Rastlös

Hej hej :) Sitter just nu hemma hos Fedde och väntar på att Linda ska måla klart Julandas (feddes mormors) naglar.. Har varit här enda sen klockan 2 typ med Danne. Han har spelat Fiffa och jag har bara tagit det lugnt och väntat på Linda. Vi ska nämligen ut på en liten foto runda :) Om vi nu hinner. Allt verkar ta sån tid.. Men något foto får jag säkert på Linda.. :)






En till video

Haha Danne försöker hänga med i dansen och det går väl sådär :D


Original Video - More videos at TinyPic

En av våra roligaste kvällar !

Foton turkiet del 1 / stranden

Här kommer äntligen lite fler bilder från turkland :D
Det tog sin lilla tid men nu har jag äntligen fått digitalkameran av Linda och internet har vi hemma också så det är perfa :)
















Mer kommer sen ! Det här var väl våran första dag på stranden :)

Första kvällen ute i Alanyas gränder

Haha galet ! Danne och Linda :


Original Video - More videos at TinyPic

Direkt från kameran, oredigerade

Oj shit jag somna :P Gud va skönt det var.. Kändes som i turkiet när man tog en siesta :) Men jag måste piggna till snart för jag och Danne ska ta tuben om en halvtimme typ och sen möta upp Linda och Fedde i kärrtorp och hyra film. Ska bli lite små roligt sådär haha..

Men jag har inte rikitgt uttrykt hur glad jag är för mitt nya objektiv :D
Det tog ett tag innan vi hittade Fotokungens affär inne på söder eftersom jag inte kom ihåg vad gatan hette :P ( så fick skicka sms till 118100 ) Men väl där så bara köpte jag det :) Sen ville jag såklart testa det så fort som mörjligt så jag och Linda fotade varann lite i väntan på Fedde. Här är några bilder, alla inte lika heta haha...












God hälsotallrik var det iallf :D

Bara lilla jag



Foto taget av Linda på mig med mitt nya Canon 50mm f/1,8 :D Jag fullkomligt älskar det ! Berättar mer snart.<3

Sista veckan på semestern nu

Kändes väldigt jobbigt att skriva det där :(.. Vill att det ska hända massa roliga grejer och att jag ska ha semaester föralltid med full lön haha.. Men så är ju tyvärr inte verkligheten :p Fast å andra sidan är jag glad att jag sen kommer börja jobba på ett ställe som jag verkligen trivs på. Det är lixom inge jobbigt för mig att gå till jobbet när jag trivs så det känns ju bra :)

Nu idag har jag precis fått i mig det här :


Inte så nyttigt men det var det jag var sugen på. Och samtidigt som jag skriver "inte så nyttigt" så känner jag för att börja träna igen ! Har ju ett halv år kvar på friskis faktiskt. Ska ta tag i det nu också till hösten :)

Men nu hade jag tänkt att klä på mig och fixa till mig lite och sen åka och möta upp Linda. Ska få digitalkameran av henne så jag äntligen kan börja lägga upp alla bilder från Alanya :D Sen kanske jag också ska kolla lite i affärer. Funderar på att leta upp fotokungen och sedan köpa ett 50 mm 1.8 mm obejktiv :P Det har jag sagt många gånger men vart väldigt sugen nu så det KANSKE blir så. Man vet aldrig med mig haha..

Och förresten , nu när jag har en digitalkamera igen så blir det roligare för mig att blogga då jag kan ha med mig den överallt och ta knasiga bilder som jag sen lägger upp :) För när jag har med mig systemen känner jag alldtig för att redigera bilderna och förminska dom inan jag lägger upp dom på bloggen. Och då blir det oftast att jag heller inte orkar det och det tar jätte lång tid innan nån bild kommer upp och ibland bara struntar jag i det tråkigt nog :P

Nästa inlägg blir väl förhoppningsvis massa bilder från turkland då :)
Hörs sen !

Just nu..

Sitter i soffan med Danne och hans lillasyster Melinda och kollar på film. Danne tog fram vattenpipan och fixade melonsmak :) Chips tjockar vi oss med också såklart..Mysigt värre..

Foto taget av mig i Turkiet


Köpt från Turkiet

Sådär ja ! Nu e jag klar med fotandet..

 Limpan ( som jag köpte i taxfreen ) delar jag med Linda. Köpte den för ca 225 kr så vi tjänar väl 3 paket var typ :)



Fin piercing ca 100 kr / 20 lira

Tror jag fick den här nedan för 17 Lira ca 75 kr

Den här klockan kostade bara 10 lira och det tyckte jag var billigt och bra. Lixom ca 50 svenska kronor. Men det var väl för bra för att vara sant.. Efter 5 minuter jag haft den på mig går själva spännet sönder :/ Får laga det här hemma sen.
 
Det här armbandet fick jag gratis när Fedde skulle köpa sin vatten pipa. Linda fick också ett fast lila :)

Två parfymer jag köpte i taxfreen. Delar med Linda på dom här med :) Tror det blev 230 kr st.




Köpte också lite saker till Danne, en wisky till pappa, två fina lampor och en tavla till mamma och en Parfym till Didd som hon ville jag skulle lägga ut till. Plus en liten random present till henne också som hon ska få se sen. Lägger då inte upp nån bild om du kanske kollar :P

Nu ska jag till centrum med älsklingen och köpa chips o kolla på film. Bara mys :)

Jag är lat idag

Nu har vi käkat middag och jag är mätt och belåten :) Gott med svensk mat igen.. Tänkte faktiskt ta kort på dom få grejer jag köpte där nere. Det blev faktiskt inte så mycket eftersom det var så dyrt. För en snygg navelpiercing 100 svenska kronor när man egentligen borde kunna få det mycket billigare. Men tyvärr ville ingen ge med sig typ. Kanske fick nån för 75 kr... Dom sa lixom om du inte vill ha det för det här priset är det bara att gå så kommer nån annan och köper. Så tyvärr gick det inte att pruta ner priset så mycket och det var ju tråkigt. Hade ju hoppats på att shoppa rätt mycket. Men så även att vi inte shoppa så mycket och hade All inclusive på hotellet så gjorde jag av med cirka 4500 kr.. :/ Det var väl för det vart mycket taxi sen drinkarna ute och nån badmadrass/ sololja, cigg m.m Sånna små grejer lixom.

Men nu ska jag ta fram grejerna och fota för det var det jag skulle göra :)

Brb <3

Dagens Låt

Pittbull/ Flo rida - Move, Shake, Drop !


Solen skiner ju faktiskt i sverge med :)

Tänkte bara säga hej ! haha.. Egentligen tänkte jag skriva godmorgon för jag är så trött men klockan är ju lixom över halv 3 :P Somnade väl vid halv 3 inatt och vakna 12. Vilket var väldigt skönt :) Men det känns verkligen skumt att vakna upp hemma hos Danne igen i en sval lägenhet efter att ha varit van vid 30-40 graders värme! Saknar det så sjukt mycket. Den här resan är det bästa jag gjort på väldigt länge. Vill verkligen bara boka om en vecka till på hotell Margarita och steka vid poolen eller stranden. Åka på båtutflyter och rambo efter motorbåt. Beställa in några öl på hotellet och spela lite kort för att sen fortsätta med några goda Drinkar Caprihinas eller strawberry Daquiri på våra favorit uteställen Janus och Mambo och sen dansa natten lång och sjunga tills rösten inte hörs längre.. Det var så perfekt. Kommer verkligen åka tillbaka till Alanya nån gng för jag blev förälskad i stället ;)

Men nu måste jag börja leva i verkligheten igen och ta mig en dusch. Sen får jag se om jag hinner lägga upp lite bilder på saker jag köpt innan jag ska dra mig nån stans. Kanske blir en fika med dannes pappa eller hem till mig och möta mamma och Linda. Får se, får se :)

Kom förresten på att Linda har digitalkameran hemma hos oss så måste hämta den med! Vill ju visa upp hur våran vecka såg ut :D

Hemma Från BÄSTA turkiet !

Å allt var så bra! Helt super alltså.. Ville verkligen inte åka hem. Får berätta mer imorn och visa bilder för har hur många som helst. Men just nu är jag alldeless för trött efter en vecka med för lite sömn :p

Färg har jag fått iallf :) Här är några bilder från hotellet :

















Några bilder med min systemis.. Resten togs med min nya digitalkamera. Men som sagt, nu ska jag sova och hoppas kunna sova LÄNGE :) Hörs imorn <3

RSS 2.0