Nytt

Jeans från Cubus 499:-
Skor Din sko 299 :-
Jacka Stadium 699:-



Snyggt enligt mig själv ;)

Hundprat med älsklingen

Nu är jag hemma igen.. Shit vad det var gott. Var vrål hungrig :P Kommer inte ihåg vad maträtten hette men det var lammkött på ben och potatisgratäng med sås och stekta grönsaker :D Mums mums..

Jag och älsklingen satt och diskuterade fram och tillbaka vilken hund vi ska ha i framtiden. Och för mig är framtiden efter sommarn. Har verkligen velat ha en hund väldigt länge nu. ( Egentligen sen jag var runt 4 år :P) men nu på senaste tiden har jag bestämt mig. Så efter sommaren när jag skaffat mig en lägenhet ska vi nog skaffa oss en liten valp :) Men man vet ju aldrig vad som händer men JAG vill HA en hund. Det kan ingen ändra på så :) Men vi kom fram till att en collie ( ungefär, mot den rasen iallf, Men ingen lassie ) vore det bästa alternativet.. Med tanke på att den ska kunna trivas mycket bra ute på arholma också ( mitt landställe ) Och passa bra ihop med barn osv..



 Efter det vart jag helt slut, blev så trött efter träningen och maten. Så orkar tyvärr inte lägga upp bilderna på jeansen och skorna nu, får bli imorn istället. För nu tänkte jag faktiskt sova. Ska försöka börja kvart över 7 imorn...

Godnatt på er <3

Det blir malmgrenska

Danne kom på iden att vi skulle åka till en restaurang i hammarbyhöjden och käka middag. Ska bli skit gott :D


Lilllördag

Hej halloj ! Lill lördag idag och det känns ! Fick ett samtal från min barndoms kompis Emeli tidigare idag och hon fyller 20 på måndag :) Så vi bestämde att vi skulle fira henne på lördag. Ser fram emot det jätte mycket. Ska bli skit kul :D Äntligen utgång och den här gången får jag dricka också ;) Jupp tabletterna har jag käkat upp och är ganska nöjd över resultatet. Min hy har blivit mycket bättre :)

Har förresten köpt ett par skit snygga jeans på Cubus och dom där vita tyg skorna jag visa er förut. Lägger upp i ett inlägg senare :)

Men nu sitter jag iallf på vardagsrummet. Har precis varit och tränat med Linda. Vart bara kondition idag men det är ju opckså bra. Väntar på att Danne slutar sen vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Om vi åker och käkar nånstans och firar att det är löning idag ;) Eller om vi åker hem till fedde. Får se. Ska prata med Danne så vi hörs senare med lite bilder på mina inköp :)

                    Jackan köpte jag såklart också , inte att glömma älskar den :D  

                                                         Jag just nu

Linda fotar!

Min syster ville låna kameran lite idag så det var klart hon fick :) Tog bara en runda bakom våra hus där det finns lite kolloni lotter. Vissa blev väldigt fina :)








Duktigt Linda :)
Älskar dig ses imorn <3!

100 % säkert att jag köper den här imorn !

Farsta öppnar tio, då är jag där så dom inte tar slut ;)


699:- På stadium..

Det är ingen dunjacka som Danne trodde haha, utan det är en vind/vår jacka, Tunn men endå ganska varm. Men den går nog inte riktigt att ha nu när det är såhär kallt med snö men sen när solen kommer så ;) Kommer vara skit snyggt till ett par ljusa slitna jeans och dom där vita tyg skorna jag tänkt köpa !

Semeldagen!

Hejsan ! Sitter hemma hos mig just nu över lunchen. Hade ett ställe i globen så jag passade på att käka hemma idag :) Rätt mysigt att mötas av en söt älskling som ligger och sover och överraska honom med en semla ! Jag åkte snabbt förbi konsum som hade 2 för 20 erbjudande på semlor. Så nu har vi smaskat i oss dom. Känner för att träna idag :P Måste träna...För det vart inget igår. Bara 50 situps och några rumpknip ;) hehe..



Och imorgon är det löning :D ! Shoppa shoppa shoppa !.. Har inte haft råd sen i november egentligen så det ska bli skit kul :) Ni har ju sett lite grjer jag lagt upp här i bloggen som jag nog ska köpa men sen kanske jag också köper ett nytt objektiv till min kamera  eller iallf lägger undan lite pengar så jag kan köpa det nästa lön :) Tror det blir ett Macro 100mm 2,8 men är inte säker än. Måste kolla runt lite mera först..

Nä nu ska jag iväg och jobba snart igen men vi hörs väl nog när jag kommer hem skulle jag tro :) Ha en trevlig dag !

Din mama !

"- Din mamma är så fet att militären använde hennes trosor som falskärmar."
" - Din mamma är så ful att det tar henne 356 dagar att klä upp sig inför Halloween."
" - Din mamma är så ful att när hon hackade lök så fick löken tårar."
" - Din mammas tänder är så gula att bilar saktar ner."

Bra låtar just nu !

Neyo - Go on girl



Adam Tensta - Låtsas som du veeet



Kvällens bilder

Vilken bild tilltalar er mest ?

1.

foto - jag
Slutartid - 0"6
Bländare - 7.1
ISO - 200


2.

Foto - Jag
ISO - 100
Bländare - 5
Slutartid - 0"8


Din sko

Fräscha vår skor. Är nog ganska säker på att jag köper någon av dom vita paren. Vilka har jag inte bestämt än men jag gilla dom väldigt mycket :) Finns i andra färger också men jag är typ såld på vita snikers...

299 :-


299:-



Sen vill jag ha ett par nya höga stövlar. Vet inte vilka men måste kolla runt lite iallf. Här är två rätt snygga par. Dom ena dubbelt så dyra bara ...

799:-

399:-

Tvättstugan

Hejsan ! Ska åka ifrån jobbet nu. Passar bara på att slänga upp ett inlägg innan med att säga att jag ska till tvättstugan, haha. Har faktiskt inte tvättat på typ 2 veckor så har verkligen inga rena kläder. Dags att ta tag in det nu. Både Linda ochy Danne ska ocksåp tvätta sin tvätt. Fedde följer med för han är typ den enda som förstår dom där maskinerna :P

Sen ikväll tänkte jag visa er några snygga skor jag har hittat och lite andra små shoppning tips som är perfekt nu till löning och våren :D ! Så hörs senare ..PUSS


Skärpa




Foto - Jag


Nytt från HM och Ginatricot


Ska nog köpa det här i veckan när jag äntligen får lön :D

Låt solen skina

Visst det är hur mysigt som helst med mycket snö tycker jag men jag känner att vintern faktiskt borde vara över nu. Den har haft sin tid :P Nu vill jag bara ha sol och värme.. Våren och sommaren är mina favorit årstider. Förutom vintern under juletid. Men jag tycker att man blir mycket gladare och lyckligare på våren med sina nyinköpta vårjackor / skor / kläder och man är ute och träffar kompisarna mer och så. Så jävla härligt ! Det är solen som gör det mesta..
Gårkvällen var jätte mysig faktiskt. Jag och Danne var hemma hos hans kusiner i skarpnäck där Peter fyllde 17. Alla är så snälla mot mig i hans familj :P Roligare att vara med när man känner sig välkommen lixom.. Vi åt god mat och drack lite öl. Tyvärr rökte jag en cigarett också men det var stämningens fel haha.. Egentligen röker jag inte längre.. Inte sen i sommras bara ibland på någon fest eller så. Och det känns jätte bra :) Senare på kvällen gick vi hem till Fedde och hyrde med oss en film.

Idag har jag, Linda och Fedde varit och tränat på friskis. Körde mest kondition och mage.. Linda la märke till att jag faktiskt börjar få lite magrutor ;) haha.. Sen drog vi till vadagsrummet och fikade med Danne. Åt en välförtjänt kladdkaka :) Och nu sitter vi hemma hos Fedde igen. Jag bloggar, Linda spelar sims och Danne spelar Fifa med Fedde. Kul ! haha.. Jag ska hem sen vid 9 eftersom jag ska jobba imorn men Danne kommer stanna kvar. Lyckos han. Jag vill som sagt också ha lite lov ;P Men hoppas det blir en lugn vecka iallf. Borde det då det inte är några elever i skolorna som käkar upp allt godis så jag slipper fylla på. Så förhoppningsvis bir det en skön vecka endå..


Träning + stan + födelsedags firande

Hej igen ! .. Typ 10 minuter efter att jag skrev inlägget i morse bestämde jag mig för att åka och träna på friskis, så kom iväg redan klockan 11. Och det är så skönt att träna när det knappt är några folk där :) Körde typ bara kondition idag. Cyklade 10 min, rodde 10 min, sprang på den "fyrbenta" 10 min sen lite små grejer för benen och ryggen. Så nu känner jag att jag har varit duktig och tagit tag i min träning igen :)

Nu ska jag iväg in till stan och möta Linda och Fedde. Måste kolla efter en väska för min vart ju stulen förra måndan. Vart inbrott i min bil :( Men har inte råd att köpa nån förens på onsdag då det äntligen är löning :D Så idag ska jag bara fönster shoppa ! Sen vid 4 ska jag möta upp Danne och åka till hans kusiner där Peter fyller år om jag inte minns fel :) Så mer från mig hör ni nog ikväll igen..Puss !

Sport lov för dom flesta nu...

Godmorgon ! Idag är det första dagen på sport lovet för dom flesta här i stockholm. Men inte för mig :( Önskar att jag också kunde vara ledig den här veckan som kommer och bara ta det lungt plus festa lite ;) Men nu går ju inte det för jag har ett jobb och det är ju också bra ;) haha..

Solen skiner så funderar på att möta upp Linda senare och fota lite utomhus för en gångs skull. Fast det kanske blir för kallt att stå där med kameran eftersom det var typ 7 minus grader när jag kollade sist i morse.. Så om jag inte gör det tar jag nog en promonad iallafall och sen vid 2 -3 åker jag till vardagsrummet och håller Danne sällskap för han jobbar där till 5. Eller så åker jag till friskis och cyklar och springer lite, får se. Nu ska jag iallf hoppa in i duschen. Och jag kom på att jag typ bara har rosa shampoon m.m :P

Men men ni får ha en bra dag iallf så hörs vi med en senare updatering av dagen  ! :)




PUSS

Dagens Låt

Så jävla bra ! Nytt från :






Mina önskningar


Godmorgon / Ishockey igår

Eftersom jag har fått nya arbetsuppgifter ( är inte längre på försvaret) får jag också välja när jag ska börja :) Lite skönare att börja senare vissa dagar när man känner att man verkligen inte orkar gå upp innan 7 tex.. Som idag.

Vi var på Hovet igår och såg Djurgården- Timrå. Djurgården vann såklart :) 4-1.. Det var jag, LInda, Fedde och Danne som gick. Pappa fixade gratis biljetter ;) Tack pappsen ! Det enda iriiterande med kvällen där var att jag och Linda skulle gå och röka. Eller jag skulle iallf hänga med henne under pausen. Men jag tänkte köpa med mig en öl som jag kunde smutta på lite under matchen. Så jag går in i "baren" som vaktas utav vakter. Köper ölen och ska gå ut. Då stoppar dom mig och säger att man inte får ta ut ölen. Va fan tänker jag och ba : men alla går ju runt med öl ?.. - Ja men det är lätt öl, starköl får man inte ta ut. Fan tänker jag och får stå där inne och klunka upp den ensam.. Betalade faktiskt 55 spänn haha. Eller ensam och ensam, LInda fick stå utanför vid staketet och prata med mig.. Hon försökte få väktaren att låta mig ta ut ölen så hon kunde ta sin cigg. Men icke sa nicke det gick han inte med på. Han erbjöd en snus istället :P Men iallf när jag väl druckit upp ölen som jag verkligen inte hann njuta av, hade rök rutan stängt för pausen var över. Den lilla oturen hade vi :P


Nu ska jag till jobbet hörs sen ! <3

Bilder från idag ute vid ängen








Min söta kisse


Lindas ögon



Tråk tråk tråk... Vet inte vad jag ska hitta på idag. Har ingen fantasi alls. Det ända jag kunde trixa ihop på datan var att jag förstärkte hennes ögon färg " en smula" ;P

Daniel är och jobbar ute på värmdö ända till klockan 6 så han kan jag inte mysa med :P Linda och Fedde ska ut och springa med Isa sen vid 1- halv 2 och jag är inte så mycket för att springa överhuvud taget.. Ett undantag är väl på gymmet om jag tvingar mig själv på löpbandet även fast jag tycker det är skit trist.. Men vet ni vad.. Jag tror jag gör såhär. Först ska jag klä på mig och fixa till mig lite ( sitter i morgon rocken nu ) . Sen måste jag faktiskt måla och fila mina naglar som inte blivit omskötta på 2 veckor ! Pgr av all stress med dom nya ställena på jobbet.. Så det måste jag faktiskt ta tag i. Sen efter det tror jag att jag åker och tränar. Elller jag MÅSTE träna. Har inte tränat sen i måndags och innan dess var det tisdan veckan innan. Inte bra alls inte. Jag som hade kommit igång så bra. Men det får jag bygga upp igen. Jag har lixom inte kunnat träna eftersom jag har varit helt slut körd efter jobbet och har haft fruktansvärd huvudvärk.. Men idag är det andra bullar. Måste bara peppa mig själv lite :)

Emma

Finaste tjejen ! :)






Kusiner är bäst <3

Lite Scary ... 118 100 svar på allt? daim right !

Igår när vi var hemma hos Fedde skickade jag en fråga till 118 100 som tydligen ska ha svar på allt så jag ville testa det. Jag frågade : Vem är Josefin Marker Mörk tillsammans med ?

Vad tror ni jag fick för svar ? Jo..

Den vackra Josefin Marker Mörk har ett lyckligt förhållande med sin kära Daniel Blomqvist. Josefin fyller år på självaste nyårsdagen och är numer 20 år gammal, något hon finner otroligt skönt. Ha en trevlig kväll !

Haha lite läskigt faktiskt att ALLT stämde. Hur har dom fått reda på det ? Hade nästan lust att fråga; Hur visste ni att josefin var tillsammans med Daniel ? hahah... <3

Mina alla hjärtans dags presenter

Det här fick jag utav Danne




Blev jätte glad för lilla miranda nallen som jag alltid har velat få av älsklingen :) Och 10 rosor fick jag också men idag är dom inte lika fina som igår för jag ska torka dom och sen sätta på väggen :) Så dom har redan börjat torka. Det var igår efter bion med pappa ( som förresten var jätte bra ) som dom överraskade oss vid Feddes dörr med rosor. Men jag som aldrig tyvärr verkar kunna bli överraskad förstod när vi väl plingade på att det var nått lurt på gång :P Men gulligt var det :)


Min dag..

Idag har jag myst med älsklingen, gett han helkroppsmassage, varit inne i stan och handlat fina små presenter ( gjorde ett riktigt fynd på en sak som ni får se sen :)). Och nu är jag hemma igen. Eller har varit hemma ett tag men bara tagit det lugnt.

Snart kommer pappa och hämtar upp mig och Linda för vi ska nämligen på bio ikväll och käka middag på heron city. Mysigt ! Det blev kvart i 7 bion så vi har tid för våra små pojkar senare ikväll. Då ska vi också ge varandra en liten Valentines present och kolla på nån bra film. Tror vi kommer vara hemma hos Fedde då... Men filmen vi ska se ikväll på bio är Friday the 13th. Danne vart lite ledsen att inte vi skulle se den tillsammans men grejen är den att jag och Linda har sett alla filmer nästan som går på bio som pappa vill se. Förutom den här då så då fick det bli den.. Han åker till Thailnad den 19:onde så älsklingen förstår endå <3..

Alla hjärtans dag!

Jag älskar dig mest


Lilla kusinen <3

Lägger upp några bilder nu på min lilla sötnos Mikael :) Saknar honom och Emma jätte mycket faktiskt för dom är så himla gosiga och gulliga. Världens bästa kusiner. Plus Tobias såklart ! Men han har vi älskat länge ;) Snarare snart i 14 år. Tiden går snabbt. Nästan för snabbt... Men tänkte lägga upp några bilder på Emma också som jag har men gör ett Mikael inlägg och sen ett Emma :) <3









Fotograf Linda

                                                                           Tchitchi

Barnvakter

Dom här två sötnosarna var jag och Linda barnvakt åt igår. Var jätte roligt men samtidigt ganska jobbigt :P Vill inte ha barn nu om man säger så, räcker med sina kusiner gott och väl :) Vi kolla på film och gick ut på promenad och åt massa glass. Var ensamma med dom från 4 till halv 10 sen kom Håkan och veronica hem och vi sov över. Jag däckade klockan 11 medans vi kollade på en film allihopa i vardags rummet. Så efter en halvtimme gick jag in i sovrummet och somna  , haha.



Linda

Färg eller svartvit ?



Fedde och Isa


Fick inte till många bra, men den här var näst intill perfekt...

Söndag

Nu ska jag Linda och Fedde ut på promenad med Isa, Feddes hund. Ska bli skönt att komma ut lite. Sen har jag tagit med kläder till Linda och massa smink så senare blir det en fotostund. Ska bli kul :) Bilder kommer sen ! Puss

Asos

Vill ha den här klänningen !



ca 400 kr kostar den. Måste låna pengar av nån haha.

Men nu ska vi hem och sova ! hörs imorgon <3


Edit
Jag vet den var inte SÅ speciell, men jag gilla den. Mysig och gullig :)

RSS 2.0