Sunshine

Vilken härlig dag det har varit idag väder mässigt ! Inte lika härligt under morgonen. Hade egentligen bildag idag att köra buntlådor och en jätte skön delning. Men vi hade ont om folk så vår chef erbjöd sig istället att köra buntlådor och jag skulle då ta någon annans område med cykel då såklart. Och fan jag var verkligen inte taggad för det. Vi har också valsedlar att dela ut till VARJE mottagare, så gissa om det tog tid att ställa. Delningen var däremot ganska skön så där ska jag inte klaga så mycket. Men men dan sluta bra iallf.. Kändes faktiskt som sommar när jag var ute och delade. Men sen när jag var tillbaka på kontoret och vi skulle åka hem kändes det inte lika varmt. Vill ha mina höstjackor nu. Men dom kommer om 2 veckor, jävligt segt. Får ha mina skinnjackor/ jeansjackor under tiden. Och nu när jag väl skriver det kom jag på att Lilla my har min favotir skinnjacka. Den ska jag ta tillbaka så du vet ;) haha..

Det är inte heller bara mina jackor jag väntar på utan också min Iphone ! Vilken tid det tar.. Men det som väntar på nått gott väntar aldrig för länge :)

Nu hade jag tänkt ringa pappa och kanske åka och hälsa på honom, han drar till Thailand på lördag ! Sen blir det nog film mys hos Danne.



<3

Bilder från midsommar på arholma i år.. Varför är sommaren redan slut :(


kläder, kläder och mera kläder, ge mig !




Jag har jätte dåligt med pengar den här månaden men är endå jätte shopping sugen.. Så kan det vara ibland och det blir ju inte bättre då när man hittar massa snygga grejer. Men då finns ju lösningen att köp nu betala senare :P Alla dom här grejerna har jag beställt och det blev till ett värde av ca 1500 kr .. Alla saker fanns tyvärr inte i lager men dom sakerna som jag får redan nästa vecka är halsduken och legginsen. Kostade 59:50 respektive 149 kr. Från det datum att jag får dom på posten har jag 45 dagar på mig att betala dom sakerna, Alltså nästa månadslön :) Sen kommer skinnjackan ( 299kr ) och fuskpälsjackan ( 499kr ) om ca 1-2 veckor, då är det från och med det datumet dom sakerna ska betalas in inom 45 dagar har jag för mig.. A men jag tror ni fattar, tycker det är bra iallf. Funkar för mig den här månaden :)

Bara jobbigt att vänta haha.. Speciellt på skorna ( 179 kr ), shortan ( 99kr ) och kappan (299kr ). shortan kommer vecka 38, kappan, v40 och skorna vecka 42.. Allt det är just nu slut.


Rhodos <3!



vill lägga upp fler bilder men datan samarbetar inte med mig :(

Saknar

Helg !

freeedag fan vad härligt ! :) Har jobbat arslet av mig hela veckan men kan äntligen slappna av :) Min egen data funkar fortfarande inte så därför inget bloggande... Segt. Nu sitter jag vid Lottas data i vardagsrummet och zappar lite mellan kanalerna, pratar lite skitsnack med Lotta och har det chill :) Vi tar någon varsin öl också och fan så gott det var ! Men det blir inte mycket alls för som det ser ut nu ska jag ut med Diddi och sen möta upp Linda, My och Mirre imorn :) Var en evighet sen jag träffade dom så det blir kul om det blir så :)

Här är en bild från förra helgen när jag och Diddi var påväg hem till Jenny där Danne med flera var. Hade lite brottom av bussen så alla grejer bara hängde och slänge haha..




Iphone

Ny vecka dåra , förra veckan gick skit fort får se om den här också gör det :) Blev en rätt sen dag idag, sluta 10 i 5 och shemaslut var halv 4.. Vi hade aaaas många tunga och tjocka ikea kataloger att dela ut. Kom iallafall nästan precis till Danne. Skjutsade först hem Joel och Micke. Det är så skönt att dom båda bor på vägen hit så man typ alltid kan ta bilen hem och till jobbet oavsett vems bildag det är eftersom det inte blir nån omväg..
Ska snart hoppa in i duschen och sen blir det middag!

Har förresten beställt en Iphone 4 :D

Jag och Danne var i farsta igår och kollade i lite affärer och så.. Har faktiskt länge funderat på att köpa en Iphone men det har blivit mer och mer på sista tiden då många på mitt jobb har en och pratar om hur bra den är osv.. Sen så har Denise en också och även fast jag inte fattar nått av den så lär jag mig ju efter ett tag haha... Ville då iallf kolla i dom olika affärerna vad priserna låg på och vilket som var bäst. Jag valde telenor pgr av flera bra anledningar men orkar inte rabla upp det här. Danne beställde också en men han fixa ett dyrare paket där han får ringa hur mycket han vill gratis. Jag valde en gräns på 300 som man kan ringa för men det kan man spärra upp om jag skulle känna för det.. Men med det inräknat så blir det samanlagt 499:- i månaden, 29:- per ,minut och sms, gratis till alla telenor.. Får den om ca 2 veckor, längtar ! Kommer ha kvar mitt comviq nummer också så att min syster och resten som skickar gratis till comviq fortfarande vill smsa mig :P

Kolla in den här videon där dom visar det nyaste från 3:an till 4an. Gillar bla att man kna ha video samtal




helt seg

beente nu ska vi börja blogga :) IKväll vbar vi hemma hos jenny och hade det jätte trevligt och kul :) Mer orkar jag inte säga nu måste hjälpa Danne med hans hand som typ har blivit brännskadad :/ puss heeej !

Jag och Linda på hennes födelsedag <3

Halloj !

Nu är det sena dagar på jobbet igen.. Därför har jag inte riktigt haft lust/ork att updatera bloggen. Och i helgen var jag ute i fredags på Sommar med Diddi och Emeli. LInda var med en stund innan också. Jag trodde jag blev jagad av en polisbil och "sprang ifrån" dom det snabbaste jag kunde med en öppnad öl i en påse med mina nya klackskor haha, men dom klara sig hyfsat bra iallf. Men den förtjänar en egen historia egentligen men orkar inte dra den här. Ni som var med och som jag har berättat för vet det räcker haha ! Mötte iallf upp min jobbarkompis max där som var skit kul :) Sen drog jag och Diddi hem till Danne där han hade några killkompisar. Lördagen ska vi inte tala om.. Har nog aldrig mått så dåligt , var sjuk och bakis, hostade som en galning usch vill bara glömma just det annars var den mysig.. Söndagen var seg och innehöll en tripp till farsta. Det var typ min helg...

Från i fredags efter sommar :



Min egen data e paj igen också och orkar inte sitta vid den stationära så länge. ( Men det ska jag förhoppningsvis fixa inom dom närmsta 2 veckorna ) Har inte koll på vilken vecko dag det är heller.. Eller jo när jag tänker efter så är det tisdag idag.. Hur som helst är det mycket på jobbet, börjar komma massor med post. Det är lite segt men det är bara att kämpa på så man kommer hem nån gång..

Idag drog jag och Micke förbi Diddi när vi skulle hem. Jag hämtade min Mp3 som vi alla först trodde var borta. Det var en kväll på gotland när vi var på en båt på efterfest som jag lånade ut den så vi kunde lyssna på "vår" musik.. Sen när vi skulle dra så var den helt plötsligt försvunnen och vi leta som galningar. Haha fick alla att leta. Vände ut och in på alla väskorna men trodde seriöst den var snodd för vi hitta den inte. Jävligt surt , men som tur var så hitta Diddi den igen för nån vecka sen. Den hade alltså legat i nått konstigt fack i hennes väska endå haha. Gissa om vi blev förvånade ?

Aja nu ska jag iallf lägga in lite ny musik och käka middag :)


Torsdag

Heej ! Kom från jobbet för en timme sen typ.. Är ganskla död nu för är egentligen inte helt frisk :/ Men kände att det endå bara var två dagar kvar innan helg så det skulle jag stå ut med.. Men jag har så sjukt ont i min hals nu, hostar typ upp mina inälvor samt skärsår känns det som..

Egentligen var det min "bil dag" idag.. Men Micke behövde den så han fick ta den, bara om han skjutsa hem mig först ;) Nerå det gör vi typ alltid endå för vi bor så nära varann när jag är hos Danne.. Åkte förbi Dannes jobb och hämta hans hemma nycklar för han skulle jobba till typ halv 5- 5..
Först hade jag tänkt åka hem idag men jag har blivit så lat och bekväm med bil och det var så mycket skönare att få skjuts till och från jobbet ;) Får åka hem nån gång i helgen istället och sen ska jag även träffa Linda också. Har inte träffat henne på 3 veckor snart för hon har varit i Spanien först och nu när hon kom hem har hon jobbat sent varje dag tyvärr och så var jag ju hemma sjuk också... Men i helgen så då får vi allt ses :)

Och äntligen är det fredag imorn. Det första som kommer upp i min hjärna nu var att jag får sovmorgon. Inte att typ gå ut och festa för det har jag egentligen inga pengar för och sen så försöker jag sluta röka ( har inte rökt på 3 dar ).. Vill också ta det lugnt med alcoholen för det har blivit alldeless för mycket den här sommaren. Klagade inte under tiden men nu i efterhand ser jag att kroppen tagit stryk, och plånboken :p Hyn vart sämre ( också för att jag rökte och ingen sol ).. Vill återhämta den. Men får se sen hur det blir i helgen, men vill verkligen spara mina pengar och vila halsen.

Nä nu har jag suttit med mina jobb kläder här framför datorn i över en timme.. Och jag som hade tänkt duscha direkt när jag kom hem.. Att det alltid är nått som dyker upp :P Aja gör det nu på direkten istället



Jag och Lina på Rhodos


Dagens låt

Onsdag idag och det startar jag med den här låten som är en av mina favoriter just nu.
Gillar verkligen videon.. Skriver mer senare :)




Mår lite bättre

Tabbletterna hjälpte faktiskt så det var ju skönt :) Men kommer vara hemma imorn också så det inte blir värre ! Har bara legat och slappat hela kvällen, tar det lugnt, kollat tv. Finns inte så mycket annat att göra. Min bärbara Macdator har ju flippat ur nu igen så den går inte att sätta på. Förstår inte vad det är för fel. Det kommer bara upp ett blinkande frågetecken på en blank skärm :( Känner för att redigera några bilder jag tagit den senaste tiden. Och det kan jag inte göra på Dannes data för den har inte Photoshop. Sen är det inte bara det jag saknar utan att bara kunna ha den när man ligger i sängen och kollar på tv samtidigt tex också :P
Men men ska ta tag i det där och försöka lösa problemet snart...

Blir inga Rhodos bilder idag förutom den här för nu orkar jag inte sitta vid datorn mer :)



Jag , Diddi och Lina typ andra kvällen :) Så jävla glada och taggade <3


blommor & bär

Jag blir faktiskt väldigt rastlös utav att bara sitta inne, inte så kul med den här migränen jag har :( Men nu var Lotta så snäll att hon köpte med sig några tabletter till mig som tydligen ska vara jätte bra så hoppas dom hjälper. Annars så väntar jag på att Maten ska bli klar och att Danne kommer hem. Han har fått fast jobb så han jobbar varje dag som mig nu och det är kul :)

Bilder tagna av mig på Arholma i helgen <3




Det var en super duper mysig helg, dock värsta ovädret lördag natt, så mycket så huset vibrerade av åskan och hela ön/havet lös upp av alla blixtarna! Lite läskigt var det..


Kläder och skor

Dom här skorna finns att beställa här : http://have2have.se



Dom här nedre är från HM



Sen är det dom här två jackorna från HM jag vill ha, men ska nog bara köpa kappan

499:- samt 299 :-

Kan ju såklart inte köpa allt men ska nog välja ut några grejer iallf sen när jag får lön :)

Sen i förra veckan i torsdags var jag med Cattis i Globen , då kom jag hem med det här:


Den beiga kavajen kostade 199:- och sitter jätte snyggt på.
Och Jeans shortan var inte så mörk som på den här bilden utan den var riktigt ljus 199 också


Börjar bakifrån

Sista veckan av min semester var jag på gotland med Denise, Linda, Felicia, Lina och my i en vecka. Hade jätte roligt där men kände nog att det hade räckt med en party vecka på mina 4 veckors semester.. ( först var det ju Rhodos 1 vecka, men sparar det bästa till sist att berätta om ;)  ) Vädret var toppen fram till dom 2 sista dagarna då det spöregnade, då vart det lite segt. Hann tex inte uppleva Kallis vilket var tråkigt.. Annars så åkte vi till tofta en dag för att sola och bada. Satt på gården om eftermiddagarna och snackade skit och drack god dricka.. Sen vid 8-9 började vi oftast röra oss mot murarna, Bodde ca 20 minuter ifrån med gångavstånd... Sen var det jätte kul för att Diddis moster och hennes kille var så snälla att dom skrev upp oss på gästlistan varenda kväll på olika ställen så vi slapp köa. Utelivet och klubbarna var riktigt bra. Dock kan det inte jämföras med Rhodos enligt mig.. Backslicks är inte riktigt min grej.., gillade det mer där nere i medelhavet samt folket.  Det var helt enkelt en annan värld ;)  Men här är några foton från Gotland iallf ;



Hörs sen och då lär jag nog berätta och lägga upp lite bilder från Rhodos eller lite snygga kläder :)

Hej igen !

Idag tänkte jag blogga för första gången på väldigt länge :) tänkte lägga upp lite bilder och berätta om vad jag gjort under sommaren tex.. Sen kanske lägga upp lite länkar till snygga kläder och skor jag vill köpa. Men just nu ska jag äta lunch.. Är hemma sjuk idag.. Hoppas ni mår bättre, ni få som fortfarande spanat in här :)



:D

RSS 2.0