Imorgon ska Linda fotas utav mig !

Jag kom precis på Iden att jag och Linda ska ut i naturen imorgon och ha en liten fotostund. Linda ska såklart vara modellen medans jag är fotografen. Kanske tvärtom också vem vet. Hoppas det blir av för man vet ju aldrig vad som händer. Jag kanske känner mig sjuk som vanligt haha. Men måste fan börja öva för jag vill ju verkligen bli fotograf på fritiden och kanske ha min egna firma. Men det tar nog några år.. Fast drömmar måste man ju få ha iallf ;) ...

Måste komma på ett bra tema nu bara !

Jag vill ha nya objektiv !

Vill så gärna köpa ett macro objektiv till min kamera. Helst ett 100 mm /f2.8 , alltså ett sånt som gör bakgrunden bakom motivet mycket suddig... Det här 100 mm är  bättre och mycket dyrare än mitt andra alternativ.. Vet inte exakt hur mycket skillanden är på det här men 100 mm är ju bättre än 50 mm då 100 mm ger mycket bättre zoom in och zoom ut.


Kostar runt 5-6 000

50 mm är ju precis så som det ser ut i verkligheten utan att kunna zooma ut nånting,  så det känns ju lite tråkigt..
Men för ett 50 mm finns då /f 1.8 som ger mycket suddig bakgrund..


Kostar runt 1000 lappen


Kan nån typ skänka mig lite cash :)?

Stuck on the shopp

Som jag sa förut så var ju vi förbi och hälsa på Linda på hennes jobb hos Esprit förut. Och hitta såklart lte grejer jag vill köpa men nu är det ju så att man är pank så det går ju inte :(.. Hatar det ! Det enda jag kan göra är att stå ut en månad till nästa lön. Får till och med löneförhöjning också :) Då ska det shoppas ..

Men iallf,  sen när vi skulle gå därifrån ( vi stannade kvar tills dom stängde ) skulle vi ta bakvägen ner genom en hiss och sen ut. Men tror ni inte att vi åker ner i fel hiss och hamnar på ett plan där man inte kommer ut. Och hissen åkte inte upp utan ett speciellt kort som inte Linda har fått än. Så där var vi, fast och lite smått panik slagna. Vi kom ju inte därifrån ?! men som tur var ( efter 20 minuter ) får Linda tag på sin chef som skickade ner den enda personen som som  tur var var kvar i byggnaden och hämtade oss. Men lite obehagligt var det :P

Sen efter det åkte vi hem till Fedde allihopa och har nu käkat middag med hans familj. Linda och jag passar på att chillerilla lite i sängen nu med datorn framför oss för sen klockan 10 har Danne och Fedde paxat  den för att kolla på en match på tv. Tråkigt för oss tjejer men vad ska man göra ?.

Jag idag på vardagsrummets toalett :p...



Jag x 5 i spegeln


Grekland

Hitta några gamla bilder på datan från när vi var i grekland 2005.




Man skulle ju kunna tro att det är verkliga foton MEN jag ljög... Det här är en tavla som är målad. Men jävligt bra gjord. Linda som gick runt och fota lite allt möjligt hemma hos Fedde förut .. Men ärligt talat så har jag och Linda varit i grekland sommaren 2005 med mamma och det var jävligt härligt :) Så om det ljög jag inte.

Tavlan :

Lördag - duktig josse

Idag har jag varit duktig ! Var och tränade på friskis halv 11 i morse :P Yes , bara för att Danne skulle åka och jobba klockan 11 passade jag på att ge honom en liten sjukts till skanstull där jag gymmade :) Det var helt oplanerat och anledningen till att jag tränade idag var att jag hade sån ångest efter att jag och Danne åt pizza igår. Efter att jag tränat så hårt och bra den här veckan så ångrade jag verkligen att jag åt den :P Men iallf sprang 26 minuter med både uppförsbacke inställningen och plan mark på löpbandet. Sen tränade jag magen lite. Men bara lite. Det fick räcka med konditionen idag :)

Just nu sitter jag på vardagsrummet med Fedde. Vi strunta i att ta med Linda och Danne idag dom är så tråkigt så vi passa på att fika själva ... Eller inte :) haha : Nä men LInda och Danne jobbar faktiskt så vi ska åka och möta dom snart om typ en timme men innan dess tar vi en fika snabbt :) Jag sitter helt inne i datans värld medans Fedde försöker prata med mig om saker han läser i tidiningen. Men det är inte så lätt att konsetrera sig då haha.

Men filmen igår var faktiskt jätte bra tycker jag ! Sjukt spännande och endå väldigt sorgsen då dom " snalla" personerna mördas. Men så var ju sanningen under andra världskriget..

Tog med kameran igår också för en gångs skull och knäppte till ett foto på Linda :)


Och på allt snacks för jag ahde tråkigt när vi väntade på att filmen skulle börja

plus på en taxi i farten

Sen bir ju inte alla bilder perfekta

haha...

Fredag - Biomys!

Hello ! Fredag idag , inte bara jag som tyckert det är skönt tror jag :) .. Sitter hemma hos Fedde just nu och passar på att blogga. Eftersom mitt internet inte funkar hemma så blir det tyvärr inte så många inlägg :( Men när jag får chansen passar jag på ;)

Idag var typ sist dagen på högkvarteret ... :( Selecta har kommit dit och satt upp alla sina automater så våra ska hämtas senare ikväll.. Många sa att dom kommer sakna att ha mig där och sköta om maskinerna och vet ni ? Jag kommer sakna ´dom med.. Det är ju nästan ( NÄSTAN ) som mitt andra hem om dagarna :p haha.. Så aa det är väldans tråkigt.. Men jag får iallf nya uppgifter och stälen nu att göra.. Kommer bli mycket mera bil körning tex ut mot värmdö/ gustavs berg och huddinge m.m. Funderar bara på vart jag ska äta lunch :p Har alltid ätit i Hkvs matsal och deras skit goda mat.. Men det ska fan inte bli mcdnalds .. Elin min arbetskamrat rekommenderade ett thai wook ställe som jag måste testa.. Så hoppas verkligen det här blir bra nu ! Börjar redan på måndag med andra ställen. Men kommer då åka dom första gångerna med madeleine.. Ni kanske kommer ihåg hon med dom läskiga" ögonen jag visa er bild på från tyskland i höstas.. Hon ska iallf lära mig vart alla ställen finns och så :)

Men nu ska jag inte snacka mer jobb utan fokusera på kvällen.. Jag Danne , Fedde och Linda ska på bio och se den här nya filmen :



Ser fram emot det väldans mycket ! Tycker andra värdskriget och allt som har med Hitler och konsetrations lägrerna är facinerande och spännande. Men även skit hemskt ! Jag vet inte varför  men mördare och hemskheter tycker jag är jätte läskigt men endå jätte intressant. Typ lixom hur dom tänkte och varför dom gjorde som dom gjorde.. Men aa andra världs kriget och historia är spännande för mig helt enkelt. Hoppas nu filmen är bra !

Men det är iallf ikväll 10 i 9 på rigoletto :) Fram till dess vet jag afktiskt inte vad vi ska hitta på.. Jag och Danne åker nog nån stans och käkar tror jag !

Jenny och Amadeus <3


Bild tagen av mig med min Canon 1000D


Fin bild på er från festen ! Varsågoda :)

Mina presenter







Plus två fina trosor av Jenny och Amadeus men tyvärr är dom använda och ligger i tvätten :P Men allt var jättefint ! Tack än en gång :) <3<3

Onsdag

Nästan alla bilderna från festen finns på Lindas blogg. Orkar inte ladda upp alla just nu.. Kanske blir några / nån lite då och då som nu..


Men tänkte iallf visa er mina fina presenter jag fick :) .. Måste först fota dom så förhoppningsvis lägger jag upp dom nån gång under kvällen. Snart eller senare..

Men nu är jag vrål hungrig och bara väntar på att Lotta ska komma hem och laga maten.. Det blir Chiliconcarne. Länge sen och just nu är jag sugen på vad som helst ! Ska bli skit gott.. Men först duschen ! <3

Bilder kommer !

Men spana in Lindas blogg så länge :) Hon har lagt upp några.. Men mitt internet hemma funkar inte och det kommer det inte göra på ett tag heller :/ Skriver bara lite snabbt från Danne nu innan vi ska iväg och träna. Nästa gång ni hör av mig är väl imorn då jag ska till Danne efter jobbet :) Kommer förresten inte jobba kvar på försvaret efter nästa vecka:(.. Jätte tråkigt men kommer köra mkt mer bil nu runt hela sthlm typ så det blir lite kul iallf. aja ses när vi ses ! Hatar att inte ha internet !

PUSS

Världens sötaste hund !

Så här slutade våran kväll..



Danne hade puss kalas med Tanias hund.. Bara 6 månader gammal och skit söt :).. Kvällen var både rolig och kaos artad men berättar mer i bilder från lokalen senare eller imorn , är rätt trött och sliten idag. Tar igen det med att fika på vardagsrummet. Men vid 6 ska jag möta Diddi och åka till lokalen och städa. <3

Kläder till vår fest imorn !

Var en snabbis och shoppade på ginatricot i Farsta tidigare idag efter jobbet.. Hade kvar 500 kronor i present kort där sen i julas. Så dom kom till bra användning nu :) Vart väldigt nöjd med det jag köpte och tänker ha på mig allting imorgon. (skorna köptes dock inte idag, visar dom bara för jag ska ha dom på mig ;))





Lång tröja som går över rumpan tillsammans med spets linnet som jag ska ha under. Till det tänkte jag ha mörk bruna leggins med midjeskärpet och sjalen ! Men vet inte vad jag ska ha för frisyr !?

Haha


Ser verkligen ut som att Tchitchi har en fjärrkontroll som höger ben :P Linda som kommenterade det..

Sitter just nu hemma hos Fedde och degar framför datorn..Jag och Danne tänkte sova här idag. Egntligen skulle vi inte fått sova här på 2 månader eftersom dom använder gäst sängen som soffa tills deras nya soffa kommer..
 Har druckit lite varmt tee och bara tagit det lugnt. Danne och Fedde spelar lite och jag funderar på att lägga mig snart för att inte vaar trött imorgon. Måste gå upp senast 11. För det blir en lååång dag !

Roliga saker på väg!


Bild - Mia, Pappa, jagMikaels Dop
Foto - Linda med min Canon Eos 1000D


Hej bloggen ! Idag har det äntligen varit en lugn dag.. Ingen träning, inte mycket att göra på jobbet.. Känns väldigt skönt faktiskt.. Har bara träffat Pappa en snabbis i Sköndal och hämtat lite post. Fick t ex tid att hämta ut min "tränings dress" som jag beställde också. Men vart en aning besviken på materialet.. Men tröjan tillsammans med shortsen är endå fint. Synd bara att tröjan inte passar till något annat då den rosa färgen är såpass stark.. Men men nu ska jag inte klaga :) Förövrigt ligger och bloggar från sängen hemma hos Danne. Han är på träning så jag har varit själv här sen klockan 5.. Tråkigt så nu vill jag bara att han ska komma hem så vi kan bränna lite låtar på några cd skivor.. Det händer nämligen en sak på lördag som dom behövs till. En riktigt rolig grej som jag inte har berättat om konstigt nog ? Har väl glömt bort att säga varje gång jag suttit mig vid datan. Men jag och Diddi ska iallf ha en gemensam födelsedags fest då ! Ska bli skita kul men berättar mer i ett annat inlägg!



Helt slut!

Idag kämpa jag som bara den :P Mycket tack vare min fina älskling som puschar på mig.. Blev mer mage än vad jag trodde men det är bara bra. Men nu är det verkligen dags för sängen. Ska bli så skönt att sova ! Ska förresten få en säng av mamma i födelsedags present :D min nuvarande står på golvet utan benså det passar utmärkt med en ny större säng. Typ 140 cm istället för min 120 centimeters..

Nä nu ska jag sova mina 8 och en halv timme :P haha.. Fast kanske väcks av ett sms från älsklingen halv 3 inatt igen ? vem vet.. Sovgott <3


Daniel idag efter träningen , fortfarande pigg o gla ! <3

Träning som gäller

Ska iallf börja åka mot friskis i Farsta nu.. Tänkte försöka springa på löpbandet i 30 minuter idag även fast jag tycker det är skit trist att just springa :P Jag kör hellre den "fyrbenta" som jag och Linda kallar den haha.. Den är också en motionsgrej men där man inte belastar knäna lika mycket eftersom man alltid står med fötterna på pedalerna.. Och sen tänkte jag köra "bergsklättraren" som är bra för rumpan ;) Som att man går långa steg upp för ett berg.. Så aa mest kondition idag, men lite mage och armar med ;)



Tisdag , tisdag otursdag som vanligt

Fan att det ska bli massa missförstånd hela tiden. Jag , Linda, Danne och Fedde skulle träna idag men det slutar med bara mig och Danne.. Varför blir det alltid så ? Det ska ju vara en rolig sak som vi alla fyra skulle göra tillsammans.. Hoppas bara det blir av nån gång. Men det är såklart mysigt med bara mig och älsklingen  också som tur e ;) Hitta förresten en gammal bild på oss som var tagen dagen efter jag kom hem från Bulgarien sommaren 2007. Mysig sommar !



Hatar att inte kunna sola nu när jag käkar mina tabletter. Känner mig som en riktig blekfis .. :(

Resten av dop bilderna ! :)




Försöker

Jag åker hem till mig nu och lägger upp fler bilder ! Måste bara duscha först.. Vet att jag inte har varit den bästa bloggaren på sistone men jag skaffar mig inte tiden helt enkelt ! Ibland är det så.. Och det känns lixom tråkigt att bara skriva nått för skrivandets sak och inte för att det är något speciellt.. Tror ni som läser förstår det också. Men ikväll ska jag sova själv hemma hos mig så då får jag skaffa mig tiden. Ses sen ! <3

Mikaels Dop !

Hinner inte lägga upp så många nu men några kan jag visa :) Min lilla söta Kusin doptes idag ! Mikael Erik Håkan Mörk <3










Fler kommer ikväll eller imorn :) Har massor med fler foton !
Men nu ska jag på bio med Fedde Linda och Danne ! PUSS

Till MIckis :)


Fredag

Hej allihopa ! Jag vet att det var länge sen jag skrev och fy skäms på mig! Men jag har inte fått nån ork eller tid för att blogga.. Har träffat kompisar, planerat en födelsedags fest ( berättar mer sen) Jag har tränat och det ska jag göra nu med efter jobbet. Sen möta upp Madde en snabbis för att sedan åka vidare till Danne på vardagsrummet. Så aa det blir lite mycket nu men jag SKA försöka blogga sen ikväll runt 6 tiden :) Men så länge får ni två bilder jag tog idag på väg hem , plus 2 blomm bilder :)




hej så länge då ! <3
Bilder tagna med EOS 1000D

Godnatt

Helt slut ! Berättar mer imorn om hur min dag var ! Fullspeckad var den iallf.. Men imorn, då kommer det bilder också ! :)
Puss och Kram <3


Jag - Bild togs i höstas!

Beställt hem

Jag har aldrig varit inne på Bellme förut men idag när jag var inne på blondinbellas blogg så såg jag av en slump den här gulliga/fina dressen. Fastnade för den så den kommer hem till mig i morgon eller i övermorgon ! :D



500 kostade den :-

Jag har ett mål..

Nu är jag hemma från gymmet och det känns väldigt mycket i kroppen. Nu har typ alla musklerna fått jobba. Tränade i 1 timme och 45 minuter, inte dåligt enligt mig :P Danne vill dit imorn igen och först tänkte jag : Neeej det orkar jag inte ! Men sen kom jag ju på att jag kanske kan köra på nått lugnt pass om det går något vid den tiden.. Eller bara köra lite kondition.. Jag satsar verkligen på fast rumpa och lår och inga kärlekshandtag till sommaren och turkiet! :P Det är mitt mål.. kanske är det några nya som läser så jag kan säga det här igen.. Jag, Danne, Fedde och Linda har bokat en vecka i turkiet den 25:e Juli. Förskotts avgiften är redan betalad så det går inte att banga ur nu :) Men hur som helst jag vill verkligen ha Beach kroppen.. Typ som Jessica Alba men det är väl nästan omöjligt så snygg kropp som hon har.



Eller vad säger ni ?

Massor med frukt vill jag ha !

Okej andra dan på veckan .. Mår mycket bättre idag faktiskt. Beror säkert på att jag somnade klcokan halv 10 ungefär till halv 7. Otroligt skönt. Så idag är jag fit for fight för gymmet på friskis ;) Tror det mest blir kondition och armar idag eftersom jag fortfarande har tränings värk i magen och ryggen från i söndags :P haha..

Men man klarar sig inte utan frukt så det måste jag proppa i mig !




Bild togs hemma hos Fedde och jag har inte experienterat med färgerna nånting så det är helt och hållet min kameras förtjänst :) Fina färger tycker jag. Nu ska jag börja jobba igen ses sen !

Måndag

Hej alla vänner. JAg är helt slut idag.. Vet inte varför men känner mig konstig :/ Snurrig, lite illamående plus att jag har sovit jätte dåligt inatt.. Tydligen har alla på firman också gjort det enligt Elin :P Kanske har något med fullmånen att göra ? aja ska iallf bara ta det lugnt.. Ingen friskis idag inte , det får bli imorn eftersom vi kämpade så bra igår. Då ska nog Fedde och Linda också köpa så det blir kul ;)

Eftersom jag inte har så mycket att säga just nu visar jag en ( enligt mig själv ) Vacker bild som jag tog för ett litet tag sen. Experienterar fortfarande med mina kamera inställningar. Och jag kan bli så irriterad och arg på mig själv när det inte blir som jag vill ha det. Men som jag sa förut; övning ger färdighet så jag lär mig ju med tiden..



Årets första Blomma









Foto - jag



Kamera - Canon Eos 1000D



Kiwilicious

Okej sen jag skrev sist så har jag skjutsat runt Lotta lite, hämtat Danne, åkt och gymmat, tråkigt nog käkat kebab, duschat och till sist kollat på trollkararnas hemligheter.. Är jätte seg nu för vi körde hårt på gymmet alltså ;) Gick/sprang först i 20 minuter. Sen körde jag några magövningar medans Danne mest tränade armarna. Var ros som en gris i ansiktet och svetten rann på både mig och älsklingen. Men fan vad skönt det kändes efteråt. Minus att vi keka kebab men det var dagens middag. Kunde inte hjälpas. Men i fortsättningen blir det mer grönt och frukt.. Är väldigt sugen på en kiwi faktiskt :)



Nä men ärligt så väntar sängen nu.. Jobb imorn igen ju !

Fika på vardagsrummet

Hejsan ! Nu har jag gått den långa promenaden med Lida och varvar ner på vardagsrummet. Passar på att vila nu för snart ska vi ju dra och gymma på friskis ;) Ska bli kul ! Bara jag och älsklingen.


Foto - Jag


Foto - Daniel


Foto - jag


Foto - jag


Hörs mer sen när jag kommer hem till Danne :) PUSS

Mina katter



Foto - Jag

Liltin och Tcitchi :)

Nytt år, nya krafter !

Söndag idag då .. Känns lite tråkigt att helgen redan är slut snart. men har aillf ett tv programm att se fram emot ikväll som jag har väntat på hela veckan :P Och det är det där programmet där dom visar hur alla stora trolleri trick går till.. Alltså som typ Joe Labero m.m gör. Det ska bli riktigt spännande att se. Men kommer tyvärr inte ihåg vad det heter men det börjar iallf klockan 9 på kanal 5 :) Så det är vad jag kommer vara bänkad framför då.

Men det händer ju ikväll så nu på dan ska jag snart möta Lida förhoppningsvis och följa med hennne ut med Isa ( Feddes hund). Sen ta en fika på vardagsrummet för Danne jobbar där, för att sedan köra till Friskis och svettis i Farsta och köpa Gym kort :D Det ska bli najs.. Äntligen börja träna igen. Jag känner mig som en stor klumpg kossa nästan :P Nä men känner mig rätt seg och tror jag har ökat lite i vikt pgr av alla våra "myskvällar" med Chips och sånt där gott.. Men nu blir det andra bullar, ska köra sten hårt. Hade ju terminskort i våras med Linda och Diddi men den här gången henkar Danne och Fedde på också :) Så det ska bli super kul..



Fit for fight ;)

Hemma hos Farbror håkan med familj :)

Halloj klockan är 01:01 nu och vi ska strax ta bilen hem. ( är just nu hemma hos Fedde) Det var en skitmysig dag hemma hos kusinerna.. Tråkigt bara att våran äldsta kusin inte var där. Men annars så spelade vi Wii, Pratade massa filmer, busade och gosade med Mikael och Emma, Fikade.. Åkte därifrån halv 7 och käka tahi mat. Sen hem hit..

Men här kommer lite bilder :)

Emma

Kanske lite överexponerad av mig men söt endå såklart!
Högra ögat ser lite större ut om man kollar noga :P

Leker..


Emma tycker om grimaser .

och att vara glad !

Mikael
Svartvit eller färg ?


Själv tycker jag bäst om den svartvita.. :)


Zita

Fedde och Linda

Ser ni den "orangea" pingisbollen ?

Vi spelade Wii som var skit kul !
Daniel som står på brädan

Haha gud så jag ser ut




FOTOGRAF -  jag
Kamera - Canon EOS 1000D

Lördag - Hälsa på kusinerna

Godmorgon ! Vaknade kvart över 10 idag , hoppade in i duschen och nu ligger jag här i min mysiga säng och degar framför datorn.. Danne vaknade för ett tag sen också och jag tänkte ge han en välförtjänt massage :) Så gullig är jag. Sen kvart över ett ska vi ta bussen till mina kusiner och busa lite :) Linda ska också hänta sin kjol som hon glömde där på midsommar. ( haha menar julafton )


Hoppas bara inte Emma deckar såhär då med :P

Kameran följer förstås med så lite bilder kommer nog senare idag :)

Nu är det dags för hemgång


För ett tag sen kollade vi klart på filmen och nu sitter vi i köket och bara pratar massa skit.. Men vi måste börja gå hem snart för jag ska faktiskt orka köra hem bilen :P Så nu packar jag ner datan, hörs imorn!


Glömska lue

Fan jag missa blondinbella :P Vi kom hem till Fedde för typ en halvtimme sen och egentligen stressa jag hem för att hinna se men tror ni inte att när jag direkt kommer in glömmer jag bort det.. :/ Så sen när jag väl kom på det igen så var det ju försent. Hon hade PRECIS dansat.. Får se det på reprosen istället :P

Nu tänkte vi snart sätta på den här filmen som vi hyrde i kärrtorp..


Fast Danne och Fedde ska spela lite cs först så då passar jag och linda på att köra lite NEED for SPEED. haha bilspel med fart är roligt ;)

Fredag - Lets Dance !

Hej på er.. Allt bra ? Jag är rätt seg idag.. Är helt slut efter att ha jobbat dom här tre dagarna.. Bara för att jag varit ledig så länge så är jag ju van vid det nu.. Orkade knappt ta mig upp i morse men jag tvingade mig..

Ikväll ska det bli en lugn kväll hemma hos Fedde. Ska möta upp dom vid 8 och hyra film. Sen vid 12-1 tar jag och Danne bilen hem. Kommer inte kunna sova där på typ två månader då det inte längre finns nån extra säng. ( står just nu som en soffa i vardagsrummet tills nya soffan kommer ).. Så det är ju lite tråkigt men mysigt att sova hemma med älsklingen också :)

Men nu äre skit god mat ( grillad kyckling m pommes :D )så hörs senare ikväll! Kameran och datan följer nog med.


Just det får inte missa blondinbella i lets dance ikväll ;) Höll på att glömma !


Övning ger färdighet !



Danne spelar Cs och jag kollar lite photoshop sidor. Ska bli så kul för min kurs börjar snart :) eller det är iallf inte 3 månader kvar utan bara en och en halv typ.. För er som inte vet har jag anmält mig till en kvällskurs Photoshop på torsdagskvällar i 6 veckor. Längtar som bara den för jag tänker bli så grym.. ! Med min kamera i handen och datan framför mig kommer jag skapa vackra bilder :)

Nog snackat för stunden , nu är det duschen som gäller sen Criminalminds!

I höstas



Jag Linda Fedde på Dannes innebandy match :)

Kvällens tv program

Missa inte ! Eller jag ska inte iallf .. Därför påminner jag mig själv här genom bloggen.. Sesongs start ikväll klockan 9 på kanal 5 :) Jag och Danne vart skit sura när det slutade sist för det var så spännande ! Så nu har vi väntat i typ 2-3 veckor på den här kvällen.. :P


Vicky vicky :D


Mina planer idag

Idag ska jag förbi vardagsrummet ett tag och träffa Linda medans Danne jobbar.. Är fortfarande lite sjuk men vill endå komma ut lite efter jobbet.. Så hit ska jag snart då.. Mitt kära hem kärrtorp :P





Hörs nog lite när jag kommer dit också :) Tänkte visa en as skön bild på vicky !


Haha jag bjuder på den här

Kolla min min när jag ska fota mig själv.. Pinsamt!


Ses imorn !


Vill du gå den ensliga mörka vägen ?


Foto - Jag

Jag tycker sånt är jätte obehagligt att gå igenom mörka vägar sent på kvällen. Fast vem gör inte det efter allt man läst i tidningen ? Aldrig att jag lyssnar på musik då för jag kan ju inte höra om nån kommer bakom mig.. Nä jag brukar faktiskt nästan alltid låtsas prata i telefon ( om jag inte får tag på nån ) om jag märker att någon går efter mig eller om det bara känns lite läskigt..

Hej jag har blivit en tetris nörd :)

Haha .. ja jag vill aldrig sluta :P Vill bara slå nya rekord hela tiden. Sitter då på facebook och spelardå man ser vilka som leder m.m :P



Men nu ska jag göra nått annat som att kolla på film med älsklingen :) Hörs sen !

20 års klappar från finaste Denise


Top modell 11

Höll på att missa men slog av en slump förbi kanal 3. Tur det :)


Mina älsklingar!

Så här ser ungefär våra dagar ut när vi är hemma hos mig. Tchichi vill alltid vara i centrum och då struntar hon i att hon är i vägen :P







Fotograf - Jag
Kamera - EOS 1000D

Vill inte slänga ut det julmysiga


Kamera - Canon Eos 1000D


Det är väl den 13on dag knut man egentligen brukar slänga ut granen eller har jag helt fel ? Men våran brukar alltid stå kvar extra länge :) Det är ju sån mysig stämning..


Förövrigt har jag bara varit hemma och degat idag med älsklingen.. Har blivit lite sjuk också så har inte orkat något annat plus att imorn är det jobb igen :/.. Känns lite segt nu när det har varit sån lång ledighet men men det är mitt jobb :)

Lite färg resten svartvit



Godmorgon.. Satt inne på lite fotobloggar igår och hittade en som beskrev hur man får ett parti i färg och resten svartvit.. Det blev rätt coolt va :)? Har gjort två andra bilder också som ni kan få se..




Mer bilder och sånt kul ska jag försöka lägga in lite senare.. Nu tänkte jag börja väcka älsklingen och sen spela det där beroende framkallande Tetris :)

Resten av bilderna från igår

Förrätt

blev nästan mätt på det..

älskling och jag

Entrecot med smörstekt potatis och bea

Sliskum bakom glammet

Mikalea :)

Haha ser inte lite full ut.. Men drack inte en droppe alcohol så kan inte förklara utseendet :P

Servitörerna gav oss alla roliga grejer bara för jag fyllde år :P



Ja vi var på en restaurang men man fyller bara 20 en gång :P

HAHA

Fedde och Linda :)

Det tuta inte lite i vårt hörn


Matilda fick städa undan ...?

Och så glassen !


Förlåt för att det tog sån tid med att lägga upp bilderna men har haft lite att göra :)

Nu biir det lite spela tetris på Facbook :P Godnatt !

Tack för en jätte trevlig kväll igår !

Ja ni ser väl rubriken :) Vi kiom dit vid 7 och drog klockan 10 när dom stängde. Lyckat tycker jag ! Fick en jätte stor glass tårta till efterrätt som en liten överraskning av Danne och Fedde. Super gott !

Men istället för att jag sitter och skriver ner kvällen visar jag den i bilder..





. Mer kommer lite senare sitter just nu vid feddes iPod touch och surfar, kan då inte lägga in några nya bilder. Bara dom jag sparade i utkast på det har inlägget. Puss

Lite tillgjord / neutral Linda


Göra sig i ordning

Tråkigt att tre av mina kompisar inte kunde följa med men ungefär 7-8 pers blir vi iallf :) Är redan vrål hungrig så vet inte hur jag kommer kunna vänta. Men jag får väl sysselsätta mig med att måla naglarna och sminka mig.. Kommer inte ha värsta speciella outfiten, det pallar jag inte :P Det blir ju inte fest efteråt utan sen ska vi nog bara hem till Fedde och ha en mysig kväll där med film och sånt vi gör.. Men nu vill Linda sitta men tror jag hinner blogga en gång till innan vi ska åka <3


Söndag

Kom precis hem till Fedde och snart ska vi åka in till stan. Jag och Danne ska köpa vår julklapp till han och Linda ska köpa lite kläder från Esprite.. Senare ikväll blir det restaurang med mina kompisar och älsklingen för att fira min 20 års dag :) Sika bli kul... Har bokat bord på Jensens Beef house i rådmansgatan klockan 7.

Älskar att ha med min kamera ut så fotade lite på vägen hit.


Smaskiga nypon va ? :P


Fin eftermiddags  sol


Månen lyser också !

Nu måste jag dra, Kameran följer med idag så bilder kommer sen :)

Fedde is back !

Äntligen är Fedde hemma. Ordningen är tillbaka :P haha.. Känns jätte roligt. Fick faktiskt en julklapp och en födelsedags present av han. Först tre stegs hudvårdsprodukter som luktar underbart! Sen ett par converse som jag önskade mig :D Så nu är jag jätte gla !


Vackert


Jag idag




Så snygg min !
Ser både rädd och förvånad ut :P På väg till vardagsrummet... Och här sitter jag nu och väntar på min nachotallrik. Är suuuper hungrig.. <3

Kvällen efter att jag köpte min kamera..

Ville jag ju fota så mycket som möjligt så Linda och Denise fick vara mina första 2 modeller :P Så här blev några av bilderna:




















Vad tycks ?


Vi hade inte den roligate bakgrunden för vi var bara inne i Lindas rum :P Men vill gärna fota lite utom hus så tar mig nog en sväng sen när jag ska till vardagsrummet... :)

2 Januari 2009

Känns lite kosntigt att skriva rubriken. Känns lite skumt att året är slut..

Ni kanske förstår om jag inte bloggar så ofta i och med att det är lov och jag det har varit nyår / min födelsedag så har bara festat och tagit det lungt. Men egentligen orkar jag inte nu heller men känner endå att jag vill lägga ut några bilder från idag.. Först var jag, Vicky och Linda på vardagsrummet och tog en fika när Danne jobbade. Sen vid 5 tog vi bussen till min mormor.. Vicky följde inte med men jag Linda och Danne åkte. Åt god mat och öppnade några julklappar så det var mysigt :)












Sen gick vi hem till mormor i Tyresö

(testade olika inställningar men har inte lärt mig nån rikitgt bra än i mörker :P)






haha vilken min jag gör..


Vi fick lite pengar, varsit påslakan och halsduk :)

Nu ska jag toppa Lindas hår PUSS
Kamera - EOS 1000D såklart

My Baby


Lite bilder från nyår

Foto: jag
Kamera:
Canon Eos 1000D




































Resten kmr senare ikväll eller imorn. Är ju rätt sliten efter igår ;)

RSS 2.0