Några bilder innan jag drar hem !

Nu ska jag packa sen checka ut från hotellet. Tror vi ska gå på julmarknaden ett tag och sen ta något att äta innan planet går hem 4 :)

Nästan hela gänget som åker innan vi gick in på restaurangen:


Jag och Carro igår innan den stora shoppingen !

Fredagskväll när vi sitter och spelar kort. Carro jag och hennes lillebror Michelle.

Jag och Maddis igår utanför restaurangen. Det är så kallt så jg fryser öronen av mig :P


Nä nu har jag lite brottom och internet tar snart slut. Ses sen när jag kommer hem emd fler bilder och saker att säga :) Hej då tyskland !

Shoppning från Tyskland !

Hej allihopa :) Jag har det jätte bra här förutom att jag typ har blivit sjuk igen :( Kan berå på att det är SVINKALLT och att vi stod ute i ca 2 timmar igår och frös för bussen som skulle hämta upp oss från flygpltasen var jätte sen och sen skulle vi promenarea m.m Landade 4 men kom till hotellet halv 7 - 7. Så det var lite jobbigt men annrs så gick resan bra :) Vi var ute och käka middag på en restaurang  här mittemot hotellet. Jätte god mat har dom här faktiskt ! Sen gick vi tillbaka till hotellet vid halv 10-10 och bara chilla och spela lite kort. Alltså vi gick till en mataffärer en liten bit härifrån för att köpa lite snacks och nått att dricka. Men gud vad mycket och billig sprit och öl dom har i sånna äffärer :P Vissa flaskor kosta typ bara 3 Euro.. Alltså 30 kr..

Är så jävla suktad på att köpa hem massa gott och spara tills jag får dricka igen :P Men det går ju inte nu när vi bara har med hand bagage.. Men sak lätt hit nån gång bara för att shoppa och för drickans skull ;) På tal om shoppingen så har dom hur BRA affärer som helst här. Jag kommer nog inte ens kunna stänga min resväska för jag handla så mycket. Dom har sjukt mycket fint här. Ni shopping gala måste bara hit alltså. Här ahr ni lite från vad jag köpte. Resten kan jag inte visa för det är julklappar ;)





Som sagt är det skit billigt här. I snitt kostar väl en fin kofta 15 Euro mer eller mindre. Alltså 150 kr. :P
Nu ska jag vila lite efter en hel dag på stan innan vi ska ut och äta. Ska till ett ställe där dom tillverkar öl. Kommer inte på vad det heter men mer om det och resten av resan imorn när jag har mer tid !

 PUSS saknar er där hemma <3

ÄLSKLING





Imorn drar jag !

Jag idag  :)


Åker till Tyskland med firman över helgen. Känns väl sådär är ganska nervös... Känns rätt stort att åka utomlands med jobbet efter 7-8 månader. Känner inte riktigt alla än men det lär jag väl göra nu. Vet förresten inte ens vem jag ska dela hotell rum med haha. Vet bara att det inte är nån kille såklart. Det enda jag vet att vi ska göra är att äa julbord på lördag. Resten lär väl bli en överraskning. Jobbar bara 07- 10 imorn sen åker jag till firman. Ska åka därifrån vid 11-12. Planet går 13:50 från skavsta. Nu ska jag packa vidare. Funderar på att ta med datan så jag kan updatera om jag får tråkigt. Förhoppningsvis har dom då trådlös uppkoppling på hotellet som man brukar ha. Annars kan jag iallf sitta och redigera bilder eller nått.

Trött !

Hejsan ! Nu sitter jag hemma hos mig med LInda och tittar på efterlyst.. Spännande. Men jag ska sova nu för vill vara pigg imorn.. Sista dan med älsklingen innan jag drar till tyskland. Börjar bli rätt nervös och har inte hunnit packa än.. Var på vardagsrummet hela eftermiddan till klockan 7 med Fedde och Linda. Danne jobbade där men höll oss endå sällskap typ hela tiden för det var ganska dött. Han vart förresten jätte glad för halsduken och tröjan :) Fina va ?


Aja godnatt ! <3

Lönen kom tillslut !

Det första jag gjorde var att gå in på betties hemsida och fullfölja mitt köp som inte gick igår. Det här kommer jag få inom tio dagar :)

Ska förbi globen en sväng innan jag åker hem sen och köpa en halsduk till älsklingen hade jag tänkt. Passar på att skämma bort han lite nu när lönen kommit ;) Tycker om att ge bort saker när det egentligen inte behövs. Alltså när det inte är nåns födelsedag för då blir det mycket roligare på nått sätt när inte personen vet något..Fast den här gången behövs det ju faktiskt för han fryser så mycket stackarn.. :P Så han kommer nog bli väldans glad. Bara jag hittar nån snygg dåra. En liten avskedspresent innan jag åker till tyskland haha..

Nä ni, nu måste jag jobba lite till sen börja röra mig mot firman. Kommer nog få sluta 3 idag eftersom jag jobba över med ca 40 min igår..Så hörs igen nån gång efter det <3

Dålig start på morgonen

Fortfarande ingen löööön ! :( Vad har hänt ?

Fullt upp

Min söta katt :)


Jag har verkligen haft fullt upp hela dagen som min rubrik säger.. Mycke på jobbet så kom inte från försvaret förrens  3 och då hamnade jag i värsta köerna. Åkte förbi gullmars klockan 4 så det tog ju sin tid ! Brukar i vanliga fall komma hem på 20 minuter. Och inte nog med det så åkte jag först förbi mig för att hämta min digitalkemara sladd men hitta den inte efter en kvarts stress letande. Ville bara hem till Danne och vila. Men hitta den aldrig för det visa sig att Linda hade tagit den.Snacka om att jag vart irriterad då :P För det kändes lite surt att jag åkte hem för ingenting.

Fast egentligen var det bra för jag hämta min internet dosa för att kolla om lönen kommit. Men nopp inga stålar hade satts in. Har bara 15 kronor. KUL ! Jätte kul.. Så var tvungen att ringde maria för att se om hon ens har skickat pengarna och hon sa att hon gjort det. Och att den bara är lite försenad.. Tänkte ju nämligen köpa några av dom smycken jag visa er förut. Men det får väl vänta. Men om pengarna inte är inne i morgonbitti är det nått stort fel.

Sen när jag kom hem till Danne har vi typ bara spenderat kvällen med att plocka ihop hans rum. Det blir ju flytt snart ! 
Men nu orkar jag inte skriva mer för min kropp värker och ögonen börjar hänga...

Det här var kanske inte så kul att läsa men la iallf in ett fint kollage på min katt som jag tog mig tid och gjorde nyss :) Sovgott hörs imorn  ! <3

INTE kul att köra i sommardäck nu!



Det fick jag göra idag.. Shit vad jag sladda.. Det var ju värsta kaoset både i trafiken och utanför gatan :P Älskar snön när den inte ställer till med problem .. haha.. Men sen innan jag sluta jobbet åkte jag till trollbäcken och bytte till vinterdäck. Mycket lättare att köra. Var fan rädd innan för att sladda av vägen. Men men allt gick bra så det var ju tur :) Nu sitter jag hemma med Linda men ska när som helst dra till vardagsrummet där älsklingen jobbar. Så måste fixa mig lite nu Puss hej !

Linda


Nu får vi faktiskt ses snart ! Kanske idag :) ? <3

Till älsklingen

Satt och höll på att trixa med Ps och tänkte göra en cool avatar åt Danne men då helt plötsligt ska ju såklart katten hoppa upp på tangenterna och trycka in nån knapp så det förstör hela grejen. Så nu kan jag inte använda det så måste installera om allt.. Men såhär långt kom jag. Rätt fin va :)?


Nu ska jag kolla på ensam mamma söker TJO !


Borta bra men hemma bäst



Det här sitter jag och mumsar på just nu :) Jag har lekt lite med PS.. Första gången jag har klippt ihop två bilder :P Endå rätt fint. Resan hem gick bra men jag är jätte trött.. Har sån jävla konstig huvudvärk så det är inte sant. Men ska jobba imorn. O shit vet ni vad ? Det är mindre än en vecka tills jag drar till Tyskland. Nervöst ! Nu ska jag kolla TV PUSS

Smycken

Kollade runt på lite bloggar och en av dom länkade till den här smyckes sidan
http://bettiesgalleria.com

Och gud vad fina smycken det fanns där !
Det här är mina favoriter :









Den här gången är det inte bara nått jag säger utan jag SKA köpa hem !
Brukar faktiskt inte använda smycken så ofta men efter det här kmr jag lätt göra det..Bara måste :)

Rosa naglar plus advokado

MMM nu börjar det lukta gott här i lägenheten :) Christian och Daniel håller på att laga Älgfärs med pasta och champinjoner. Undrar hur det smakar. Har aldrig ätit älg förut.. Men det är säkert gott.. Förövrigt så vart det ingen match med älsklingen utan jag har bara legat och degat framför tven och datan. Just nu kollar vi på filmen Bring it on som går på 5an. Väldigt skumt för jag var SÄKER på att jag hade sett den förut men icke sa nicke det hade jag inte ! Den är ju skit gammal och alla borde typ sett den. Aja nu ska jag inte vara ego längre utan hålla danne sällskap PUSS!



Advokado är gott :) Mitt mellanmål

2 nya tröjor ..

.. Kom jag hem med :) Plus ett nagellack. Känner att jag knappt har några mysiga koftor så dom här två blev perfekta. Båda köpta på HM. Den benvita polotröjan kostade 249 och den gråa 399 :-




När vi skulle åka in till stan så bestämde vi oss för att vi skulle ta en promenad ner dit. Och vi trodde ju verkligen inte att det skulle vara SÅ kallt eller att det var SÅ långt att gå. Det tog oss 35 minuter tills vi kom fram och då kan jag lova er att vi var stelfrusna. Jag kunde knappt ge Danne en puss haha.. Men vi gick iallf direkt till burger corner som jag hoppades. Och gud så gott det var ! Mums :) Sen gick vi in på HM en snabbis och senare Game. Danne hoppades få sitt Fifa 09 men det blev aldrig så. Stackars älskling nu får han spel 08 istället så tråkigt haha.. Men nä jag ska faktiskt ta mig en match mot han nu. Och jag är verkligen INGE bra på det :P

Hörs !

Lördag

Gomorron ! Eller aah goddag :) Har legat sen klockan 11 och bara dragit oss i sängen ( bäddsoffan ). Kollat lite på tv men ska börja göra i ordning oss nu och sen börja dra in mot stan. Kolla lite affärer m.m. Daniel vill typ köpa Fifa 09 så det blir väl att kolla runt i lite spel affärer också. Men lunchen kommer vi nog ta på burger corner. Det där goda kebab stället. Där dom gör dom största kebabtallrikarna :P

Visst blev bilden finare när jag förstärkte färgerna :)



Västerås stad

Lauren Conrad har :

1 En ny het bil




2 En ny pojkvän / flirt

3 Skitsnygg klädstil



Linda hur lyckas du med dina bilder ?!

Okej nu är man äntligen tillbaka i västerås :) Känns bra men är lite uttråkad :P Åt middag för typ en timme sen och det vart hämtmat.. Suck, jag som redan har ätit pizza en gång idag.. Så nu fick det bli hamburgare istället. Det är typ det vi har hunnit med att göra..

Nu sitter Danne och Sebbe och spelar Fifa 08. Christian ( deras pappa) är ute på nån middag med jobbet.. Så dom har lixom "paxat" hela tven och jag får då datan. Men när man har kollat alla bloggar man brukar kolla och sina hemsidor så fínns det inget annat att göra. Men jag får väl ha tålamod och vänta tills 10 ungefär då vi skulle kolla på nån film. Vi köpte med oss chips och Dipp hem förut så det ska vi sitta och smaska på sen. Men undertiden kanske jag ska trixa lite med Christians Photoshop? Kanske lära sig nått nytt ? :)

LINDA ?

2007

2008

HAHA klockren !

Klippningen

Nu ska jag strax ta bussen till gullmars och möta Danne.. Tåget går 17:07 men jag måste vara där en bra bit innan så jag hinner köpa biljett. Det är typ 70 kronor dyrare om man köper det på tåget och det pallar jag inte lägga ut. Men innan jag drar tänkte jag visa er mitt lite rakare hår. När jag klippne mig var jag extra noggrann med att dom inte skulle klippa topparna på det uppklippta håret för jag vill ha det mer jämnlångt nu. Inget uppklippt förutom fram. När klippte jag lite etapp..




Hörs i västerås !

Hemma hos Diddi

Hejsan !

Just nu är jag hemma hos Diddi :) Var typ 2 veckor sen vi sist sågs så det var kul :) Jag tvinga henne att kolla på våra bästa år medans jag åt pizza :P haha.. Ska väl typ vara här en halvtimme till typ för sen ska Diddi iväg och jobba och jag måste hem och packa.. Håret vart förresten jätte fint ! Men gjorde inte så mycket förutom att toppa det. Så nu känns det friskt och skönt igen :)

Men innan jag kom hit så bad hon mig gå in på facebook och kolla på en "as rolig " Bild på mig och Danne. Hon själv garvade ihjäl sig och jag förstår det :P Kolla Dannes min ..


När jag endå håller på kan jag passa på att visa några fler bilder från den kvällen :P

Daniell och Denise

Jag och Danne bytte jacka :P

Väntar på bussen

På bussen


haha det var jag Danne Daniell och Diddi
Det här var då alltså typ 1 och ett halvt  år sen .. Sommaren 07

Västerås baby !

Hejsan ! Idag mår jag faktiskt mycket bättre.. Ska snart duscha och börja röra mig hem mot mig och packa m.m för sen klockan 12 fick jag en tid hos Dalens frisör. Möter LInda där sen också :) Sen halv 5 ska jag möta Danne och hans brosha i T-centralen för att sen ta tåget till västerås :D Jupp ska äntligen dit igen. Ska bli hur skönt som helst. Hela helgen är jag borta kommer hem på söndag. Kommer uppdatera som vanligt endå :)

Men nu har jag lite brottom så hinner inte skriva mer.
Hör av mig sen hemifrån mig :) PUSS



Tågstationen i västerås

Ny väska ? Maybe ?

Jag och Danne låg och kolla på en helt sjuk film i två timmar förut. Det var typ 7 personer på en lyx yatch men bara en överlevde.. Det säger väl allt. Aja hur som helst när jag vakna.. höll jag på att säga haha. Den var så seg :p .. Men när den var slut rättare sagt så fick jag värsta panik attacken för att det helt plötsligt var så mörkt ute.. Jag har inte varit ute på hela veckan så får panik över att dagen bara var slut .. Jag e konstig men det var en ännu konstigare känsla.. Som att jag nästan ville gråta haha.. Nä men sen tände vi alla lamporna och då kändes det lite bättre :P Nu ska vi snart käka middag sen ikväll blire du är vad du äter. Så roligt har jag !

Förresten kollade in Asos.com och hitta den här väskan.

Kanske ska beställa hem ? Eller hitta nån liknande i nån annan affär :)

Hår + sax = Ny frisyr

Japp jag ska till frissan imorn och det ska bli så skönt ! Mitt hår är så slitet.. Var typ över 2-3 månader sen :P Eller jag vet inte riktigt men typ haha.. Jag ska försöka få bort min uppklippning för det är så mycket. Så ska typ bara toppa topparna lite och kanske klippa kortare där fram.. Etapp eller vad det heter... Fäga behövs inte för det är inte så mycket utväxt än av slingorna,



Så här ser mitt hår ut nu.. Ni ser ju topparna själva :P

Tack Linda som boka tiden :)

Vad jag behöver



Vad tycker ni om mitt lilla kollage jag gjorde ?

 Rätt fint om jag får säga det själv :P Det är iallf dom här små grejerna som jag behöver ..  Allt kommer från HM.. :) Får ta och köpa det nån dag !
  • Vässare
  • Nagelfil
  • skrubbhandskar
  • ögonbrynsfix
  • Facemask
  • Nessesär
  • spegel

Miranda Nallar

Visst är dom fortfarande hur gulliga som helst ? :)

Kunde inte sova så satte mig lite snabbt vid datan och läste några bloggar..Men nu ska jag gå tillbaka till sängen tror jag innan Daniel går upp..Han ska dra halv 10 till skolan. PUSS !

Suprise darling

Nu är det bara en och en halvtimme kvar tills älsklingen kommer hem :) Den här dagen har varit så lååång.. Så det blir mysigt när han kommer hem igen.. Och eftersom jag inte orkar ligga och kolla på tv hela tiden eller sitta vid datan, för jag får väldens huvudvärk, så har jag städat rummet lite och bäddat sängen. Hoppas han blir glad för det var riktigt stökigt innan :P En liten överraskning..



Nu ska jag kolla på det sista avsnittet av The hills på Mtv.com

Jag , modell?

Det är iallf vad den där grejen handlar om som jag skulle berätta igår men jag glömde bort det :P

Jag är iallafall utvald av Emma Sandström en jätte duktig fotograf att bli fotad utav henne gratis.. ( egentligen kostar det 800). Hon har ett julerbjudande och har tydligen frågot några stycken om dom skulle vilja göra det. Hon hittade mig genom bloggen och tog kontakt med mig.. Jag tackade ja eftersom jag aldrig har blivit fotograferad av en riktig fotograf förut på det viset och det verkar som en rolig grej :) Och det bästa är att om man anmälde sig själv plus en kompis blir det gratis för båda och man får en timme var med henne plus foton med varandra också.. Och jag tar med Linda :)


puppyeye.blogg.se

Så alltså den 7:e december smäller det ! Alltså om 3 veckor. Får se hur jag blir på bild och om det går bra men va fan det borde det :D Men berättar mer sen när det börjar närma sig ;)

For one more day...

Det suger verkligen att vara sjuk.. Ligga hemma hela dagen helt ensam och bara må dåligt. Ser ingen vits i det ? Men jag kollade på Oprah idag ( kanske det enda posetiva med att vara sjuk) och det handlade då om vad man skulle göra om man fick en dag med någon man förlorat. Så var det såklart massa personer som förlorat någon nära som dom aldrig hann berätta för vad dom kände. T ex hur mycket man egentligen uppskattar att sin pappa gör frukosten på morgonen ibland, eller bara när ens pojk/flickvän kramar om en extra hårt.. Sånna småsaker som egentligen betyder så mycket men man tar det förgivet och sen helt plötsligt är personen borta och man kommer aldrig kunna träffa han/hon/den igen.. Aldrig kunna ringa och säga förlåt för det där lilla småtjaffset man hade tidigare i morse eller bara få berätta att man äntligen fått ett nytt jobb. Vad vet jag vad man skulle vilja säga men nått finns det ju alltid. Jag menar bara precis som dom i programmet att man ska ta vara för stunden för man vet aldrig när den försvinner.... Jag själv började gråta för jag tänkte på min farmor som dog när jag var ca 7 år. Hon var verkligen världens bästa. Och om jag skulle få tillbringa en dag extra med någon skulle det bli med henne. Då skulle vi nog åka ut till mitt landställe arholma och bara umgås och ta igen dom förlorade åren.. Busa , bada , fiska, köra fyrhjuling. Sånt som vi gjorde när jag var liten..

Det var iallfall det jag skulle göra "If I got one more day"



Jag i morse

<3

Syster ny bloggdesign !

Gå in på Lindas blogg och spana in hennes nya fina design som Nina har gjort :)

Lillsen.blogg.se



Själv tycker jag den är jätte snygg !

Bullar och mjölk är gott !

Kollar fortfarande :) Har bara tagit lite små pauser emellan avsnitten och nu ett till med lite gott mellanmål. Väntar på att Danne ska komma hem från skolan.. Han borde komma snart. Men min mobil är helt fuckad så jag kan inte ringa och det går typ inte att ringa till mig heller. För får helt plötsligt ett sms : Missat samtal från 073 ..... bla bla bla.. Irriterande

The Hills time

Jag behöver väl inte berätta igen att jag följer The Hills och tycker det är skit bra för det borde ni veta nu :P Så tänkte ladda upp med lite nudlar och sen kolla några avsnitt.. Kollade tre igår upp till 10.. Så nu ska jag börja på det 11:e.. Det är sjukt spännande ! Vad ska Heidi och Spencer göra ? Han verkar bara vilja förstöra Heidis kontakt med hennes familj.. Ska hon endå välja hans sida ? Och vad händer egentligen mellan Audrina och Justin ..? Allt får jag veta ... snart ! Och om ni också vill kolla om ni missat några avsnitt ? Gå då in här



Nu blir jag bänkad framför det här nån timme då.. Ses sen !

Hemlis.. Tills vidare !

Hejsan .. Som jag sa förut så har jag blivt sjuk :( Jätte tråkigt. Men nu är jag iallf hemma från jobbet.. Det är så jävla ansträngande att jobba sjuk men jag bet ihop och gjorde det igår ändå. Men kände direkt att det inte kommer gå idag också. Så sa det redan till Maria igår och lämnade bilen på firman. Får se när jag blir bättre.. Men nu ska jag se om jag orkar duscha för det behövs ! Har svettats som en gris inatt.. Feber ni vet :/

Kommer tillbaka senare idag med en rolig grej att berätta som jag och Linda är utvalda till :) !



Ni kanske fattar ? ;)

Ligger bara och degar

Har i väntan på Danne bara legat ensam och sovit / kollat på tv / mått illa / kännt mig ensam.. Men han kom hem vid 4 ungefär från sin innebandymatch och då käkade vi tacos.. Var faktiskt inte lika sugen på det idag som jag brukar vara för vi åt det för bara några dagar sen. Men gott var det :) Deras lag vann föresten med 12 - 3. Bra där älskling :)



Filmen vi såg på bio igår var förresten skit bra ! Även om jag i vanliga fall inte gillar action så älskade jag den här filmen ! Den var så fängslande och spännande. Bjud med pojkvännen och överraska honom. För jag rekomenderar den verkligen.. <3


Första snön!

Ligger och kollar på tv och ser då i ögonvrån att det såg ut som att det regna.. Sen när jag kolla lite nogare så ser jag ju att det snöar ! I november.. Hoppas bara det är snö till jul. Det är viktigast :p



Försökte ta en bra bild men det gick inte :P Men mer än såhär är det ute iallf.

Söndag - Ingen Fotomässa idag :(

Vinst på Lotto skulle passa bra nu !

Åhh inte mår jag bra idag ... Känner mig helt konstig i huvet.. Är inte förkyld och knappt febrig utan det känns som när jag hade virus förut.. Då fick jag konstig huvudvärk och var lite kallsvettig.  Febrig fast endå inte.. Men hoppas det går över snabbt iallf för jag vill inte vara sjuk. Det är så jävla tråkigt.. Hade ju tänkt att gå på Fotomässan idag med Diddi. Alltså såg fram emot det jätte mycket men nu går ju inte det..
Jag är jätte sugen på att köpa en systemkamera och börja min Photoshop kurs. Men kameran köper jag nog på mellandags rean eller redan nästa månad som en julklapp till mig :p Måste bara se till att ja råd med allt för Photoshop kursen ska betalas i februari och den är väldigt dyr.. Sen måste jag spara pengar till resan som ska betalas den 13 Juni. De är nu 6000 kvar som ska betalas till den ungefär tror jag.. Så jag får se hur det blir med Kameran. Den kostar ju runt 4-5ooo utan nån rea. Tror jag vill ha en Nikon som jag har lagt till i kategorin "önskelista".. Fan vad jag ska bli grym på bilder och allt som har med det att göra :D




Omgjord

Eller nej nu vart det helt plötsligt ändrat .. Vi ska hänga med på bio iallafall.. Filmen vi ska se är Death race och börjar 21:25 på Heron City.. Jag får hämta en alvedon eller nått så jag mår bättre för filmen verkar så bra och det är alltid mysigt med bio :P



Gillar den här bilden på mig som jag har suttit och trixat lite med i mitt Iphoto programm på min Macbook.. Kan ju göra väldigt fina bilder där faktiskt.. Nästan som Photoshop ju ;P

Nu rör vi på oss..

Nä nu måste jag säga hejdå för ska hem till Danne och kolla på film och äta hamburgare med pomesfrites.. Lämnar Linda och fedde här för dom ska på bio senare. Men det orkar inte vi för jag mår inte så bra..


Men en mysig fredag och lördag har vi haft :)

17:11

Igår när jag och Linda och på bio så vart vi lite sena så vi stressade in på bion. Båda visste att vi behövde gå på toa men går först och köper en stor popcorn och varsin mellan läsk.. Så sen när vi gick ner till toan fick vi turas om att vakta. Och vi var ju redan sena..

'

Så smarta var vi.. :P

Lördag

Det känns som om jag borde skriva godmorgon för jag är skit trött och känner mig sjuk.. Jätte tråkigt. Och det var inte länge sen vi åt frukost. Kanske en halv timme sen.. Gott var det men kunde inte äta så mycket då jag mådde illa.. Så nu ska jag bara vila ett tag, kmr sen <3



Tack Linda för en mysig frukost !

Hej !

Sådär nu kom vi hem.. Filmen var faktiskt skit läskig :P Men hinner inte skriva mer för nu dör snart mina batteri på datan och jag glömde laddaren hemma,, Smarta jag .

Kanske får sitta lite vid Feddes data sen :)?

Bio mys med syster

Direkt efter jobbet åkte jag och mötte upp Danne på Gymnasiemässan där han jobbade idag.. Han gjorde reklam för sin skola och för det fick han en en biobiljett :) Sen åkte jag hem och hann typ vara hemma i 20 minuter innan jag kom på att jag måste hämta ut nya tebletter eftersom mina har tagit slut.. Så vi ringer för säkerhetsskull till apotekets jour som ska kolla vart det finns. Och det fanns INGENSTANS.. Panik .. Vill ju inte avsluta kuren i några dagar lixom och sen typ börja om ? Men iallf så löste det sig och dom hade tydligen 2 st kvar i gullmars som tur var. Så åkte dit med Linda sen mötte vi Danne och Fedde på Vardagsrummet.. Vi väntade på DAniels Mamma plus syskon som skulle äta där idag :) Sen när dom kom vart dom posetivt överraskade för att det var så himl mysigt. Kul :)

Och sen efter det åkte vi hem till Fedde där jag sitter nu.. Killarna spelar och jag och syrran ska snart iväg på bio.. Filmen blev Låt den rätte komma in. Har ju hört att den är så bra så får se..



Sen åker vi tillbaka hit och myser med våra älsklingar ! TJOO <3

Äntligen fredag !

Idag glider jag runt med en stor och mysig halsduk från Åhelns tillsammans med mina svarta "tjocka" leggins och mina svarta stövlar med vita knästrumpor under.. Det tycker jag är en rätt mysig och ledig outfit :)



          

Vet faktiskt inte riktigt vad som händer i helgen.. Men en sak vet jag och det är att jag är SKITA HUNGRIG ! Har inte hunnit äta någon lunch.. Och så såg jag den här bilden på min kamera som jag tog igår när jag åt lite kvällsmackor.. Vart VÄLDANS sugen på det nu .. Kanske bara stannar till snabbt på vägen hem och köper nånting ? Får se ..Ska börja röra mig snart. Hörs sen !

Nu rullar vi hem till Fedde..




Hoppas filmen är bra :) Mamma Mia !

Så här ser det ut runt mig nu


Har också tagit en apelsin juice plus en kaka. Mycket gott. Men egentligen borde jag inte äta så här mycket godsaker hela tiden.. Men konstigt nog har jag bara gått ner i vikt :S För igår när jag var hos doktorn så vägde jag mig och vägde då 65.. Trodde jag vägde 68 :P Men det är ju bara posetivt ! :)

Längtar !


Kom hem för 40 minuter sen ungefär.. Jag och Danne stannade till vid Mc donalds och köpte två cheeseburgare var. En liten drive in ;) Väldans gott var det iallf och länge sen.. Var bara lite svårt att köra, dricka och äta samtidigt :P Hade ingen tid att stanna för Daniel började jobba i kärrtorp klockan 4..

Men när jag kom hem iallf så möttes jag av ett brev från medieinstitutet. Och i det stod det :

Hej ! Jag vill hälsa dig välkommen till vårens kvällsutbildning " Photoshop" ..


M.M..

Ska bli så himlans roligt ! Har varit lite orolig då jag inte fått brevet tidigare.. Man skulle ha fått det efter en vecka men nu har det typ gått 2-3. Men bra att det kom tillslut och att jag fick en plats ;) Ska bli grym på bilder och webbdesign ! Precis som Maria .. Eller kanske inte så bar för hon är grym ! Men man kan ju alltid ha ett mål :)



Bild tagen på hennes blogg.. Gillar den. Hoppas det inte gjorde nått om du ser det här :P
Vill bara visa vad man kan göra med Photoshop ...

Nu ska jag iväg till vardagsrummet och sen hem till Fedde och kolla på Mamma mia förhoppningsvis. Datan hänger med !

Idol deltagare begick självmord

Dom flesta av er kanske har hört det här på Vakna med The voice nöjesnyheter eller läst i tidningarna, men det är så hemskt att jag bara måste skriva om det här.. Alltså det var en tjej som var ett stort fan utan American Idol och speciellt till Paula Abdul som sökte till Idol och gick då på en audition.. Men där sågades hon svårt av Jurin som sa att hon sjöng hemskt och en sa hur kan du sjunga med sådär mycket metall i munnen ?.. Hon har tydligen haft välsigt svårt att smälta det och i tisdags tog hon sälvmord utanför Paula Abduls hus. Teckningar med henne på hittades i bilen..



Paula Abdul säger att hon är chockad och oerhört ledsen..
Alltså juryn är ju väldigt hårda. Deltagarna borde kanske få bättre hjälp efter att man åkt ut för ånt här ska ju inte behöva hända.. Hemskt..

Torsdag

Gomorron !

Tyvärr så sov jag inte sådär gott och drömde underbart som jag hoppades utan det vart en natt full av mardrömmar och hemsk heter :P Så blir det typ alltid när jag och Daniel sover ifrån varann.. Fan jag vaknade upp och grät för det kändes så verkligt. Men vart ju såklart så jävla lättad när jag insåg att det inte var sant !



Det blev som jag trodde..

Sådär nu kom jag hem till mig.. Vi kollade på programmet charterfeber och jag är väldigt sugen att dra till Alanya nu alltså. ( precis som jag trodde ) Även om det inte riktigt var så bra som jag trodde då det inte visades så mycket om festandet haha.. Det visades istället mer av en skratttokig tant och en helt crazy man med sin 81 åriga mamma.. Och lite tillsåklart :P men stranden och natt livet !  Det kändes väldigt najs.. Alltså både mallorca och turkiet är ju medelhavs öar och Magaluf och Alanya lika party tokiga så det kommer väl ungefär se likadant ut där vi ska bo :)

Kan inte bara sommaren komma ungefär nu? :P



Nä nu ska jag sova och drömma mig bort till hotellet vi ska bo på och allt som har med resan att göra ! Sovgott ni med <3

Missa inte !

Charter feber på kanal 3 klockan 8!

 Handlar om 2 bartendrar som jobbar under högsesongen på magaluf ! Snacka om att jag säkert kommer bli ännu mer taggad inför resan i sommar när jag ser det.. Eller det tror jag iallf om programmet är bra :P


(Alanya by night )

Vill ha !

Nu har jag suttit här i ca en och en halvtimme.. Har kollat då bl a kollat lite bloggar m.m och i en av dom såg jag den här snygga jackan från Nelly.com. Och precis som den bloggaren så fastnade jag också för den jävligt mycket. Men vet inte om jag ska köpa den eller inte för den var rätt dyr :/


Men visst var den snygg ?  :)

Nu ska vi börja åka.. Ska förbi Danne och lämna en datastol sen hem till mig..
Puss


Inbrott

Vad tror ni inte är det första jag ser när jag kommer till det fina mysiga favorit vardagsrummet ? Jo en hel fönstervägg som är ihop tejpad för det har varit inbrott... Latte maskinen och kassan vart stulen... Hatar när sånt här händer.. VARFÖR ska man förstöra ? Fan ni som håller på.. börja jobba själva och tjäna era egna pengar istället för att råna.. Så jävla tråkigt.. Allt som ska lagas plus självrisken går på 32 000 för ägarna.. Hur ska dom få ihop pengarna bara sådär? Vardagsrummet får ABSOLUT INTE gå i konkurs nu när det börjar gå så bra.



Onsdag.. Inte alltid som man tänkt sig !

Höll nästan på att skriva tisdag istället för Onsdag i kategorin.. Tycker den här veckan har kännts så seg så jag har knappt nån koll på vilken dag det är :P ..

Asso förlåt för igår MEN det vart kaos samma kväll som jag skrev mitt senaste inlägg. Alltså i måndags.. Grejen var den att jag hade tänkt sova hemma hos mig men sen vart det ju så att jag sov hos Danne endå.. Vi båda trodde det skulle gå bra den här gången. ( I vanliga fall sover vi inte med varan måndagar för han har sovmorgon på tisdagar ) Vi ville iallf ge det ett försök. Men fan det funkar inte :P Han vill sitta uppe och kolla på prison break som slutar klockan 11. Okej säger jag och försöker sova endå.. Sen vaknar jag till vid 10 över 11 och han sitter och spelar.. Ni som har pojkvänner som ibland lirar CS vet att dom knappt är kontaktbara då.. Så han vill såklart inte stänga av förrens vid halv 12.. A men okej då tänker jag då,.. Sen blir klockan 20 i och jag kan fortafrande inte sova så jag bestämmer mig för att försöka sova i Lottas säng istället ( då hon sover hos Jimmy). Jag visste att han skulle vilja vara uppe lite senare men trodde jag skulle kunna sova endå.. Men det går inte heller så klockan 1 går jag in till Danne och först DÅ stänger han av.. haha så snacka om att jag var trött dagen efter. Alltså igår.. Somnade vid 8 och var som en Zombie hela dagen. Därför vart det inget bloggande :P Så det gör vi nog inte om på ett tag :P Samma sak idag då han har sovmorgon imorn. Jag sover hemma själv punkt slut ! :P


Så här nånting måste jag ha sett ut vid samma tid som klockan visar igår morse alltså... Kom en halvtimme försent.. snooza är alldeless för skönt....

Men nu har jag lite brottom.. Ska till vardagsrummet där älsklingen väntar. Tar med datan så jag kompenserar för den dåliga updateringen..:) <3

Klantiga jag

Fan precis när jag skulle flytta datan en halv decimeter så ser jag i ögonvrån att glaset på bordet saaaakta ramlar ner för kanten eftersom jag spänner datorsladden.. Och sen CRASCH.. Dum som jag är plockar jag upp dom stora bitarna med händerna och lägger dom i papperskorgen och därefter borstar jag händerna mot varandra så jag får i mig små små glas flisor. Så nu sticker det lite i fingertopprna :P Inte najs det alltså...

'

Men nu ska jag sova.. Hörs imorn ! Sovgott <3


Tur där Fedde

Hejsan !

Sitter på vardagsrummet nu med Fedde och Linda.. Daniel jobbar på som bara den :) Fast nu ska dom åka.. Fedde märkte att hans nordea kort var borta så ahn letade som bara den.. Och senaste gången han använde kortet var på pressbyrån i mariatorget idag. Smart som han e så ringde han dit och kolla om det var där.. Och tror ni inte han har flyt eller ? Det hade suttit kvar i kort läsaren.. Så kan det gå :P Nu ska dom iallf åka och hämta det..

Linda helt inne i bloggvärlden :P

Jag ska också åka snart.. Danne slutar om 5 minuter. Då ska vi hem till han och duscha som jag inte hann göra innan. Jag fastnade vid datan :P Satt och höll på med mina annonser här på bloggen... Har fått ihop ynka 6.05 kronor på typ 3 dagar haha.. Det går sakta framåt :P Men jag har ju inte många besökare lixom.. Sen ska vi städa hela hans rum för imorn kommer det folk som ska inspektera lägenheten. Så allt måste vara i sin ordning. Kanske blir det nån mysig film också :)

Klockan är 7  vi ska dra ! Hörs ..

Hem ljuva hem

Alltid lika skönt att komma hem efter jobbet.. Har satt på mig mina mysiga tofflor jag fick av mamma i julklapp förra året. Nu börjar dom komma väl till pass igen. Våran lägenhet är faktiskt ovanligt kall.. Elementen går inte att ah på högsta värme känns det som och sen drar det nog lite från mitt fönster för det är ofta mitt rum blir iskallt på natten. Då ligger jag och Daniel och bråkar om täcket i sömnen :P Fast inte så mycket nu längre efter att jag köpte ett lite större.. Så nu sover vi lite bättre iallf haha..



Nä... duscha va det ! <3

Dagens Låt

Akon I'm so Paid  FT. Lil wayne and  yong Jeeze





Har precis börjat spelats på radio... Sköning :)

Mysigt med regn idag

Nu är det snart dags att börja åka mot firman då det kan vara så himla mycket köer i stan vid halv 3 - 3 tiden.. Så hellre åker jag lite tidigare så jag missar dom än att sitta stilla i en halvtimme och bara få panik.. Regnar gör det också men idag tycker jag det bara har varit mysigt. Det går bättre att jobba på nått sätt då :P Tillskillnad mot att jobba inomhus när det är världens härligaste solsken ute och fåglarna kvittrar.. Då har jag hellre regn när jag jobbar..

Senare idag efter jobbet tänkte jag åka med Danne till vardagsrummet när han ska jobba. Det är så skönt att bara sitta där och lyssna på den speciella musiken, läsa tidningen eller blogga :) Men innan dess ska jag nog hem ett tag.. Duscha och fixa naglarna hade jag tänkt. Det var länge sen dom blev ompysslade kan jag lova :P


Bild tagen av mig..Hitta en ny knapp på kameran så bilden blir finare :P

Hej så länge <3

Måndag

Hejsan !

Indiana Jones
filmen igår var faktiskt helt okej. Inte skit bra.. Tycker nog National Trasure filmern är bättre. Det var lite väl overkligt mot slutet tyckte jag plus att dom rymde och vart fångade typ hela tiden. Lite mycket kanske.. Men helt OK.
Sen efter det kollade vi på sanningensögonblick. Först i programmet vart jag rätt chockad över hennes svar. Då hon bl a sa att hon haft sex med sin assistent och betalat ett trasigt bord med en avsugning och att hon tar pengar ur hennes assistenters ficka för att betala utlandsresor m.m .. Men sen nu på morgonen läste jag hennes blogg och då förklarade hon att allting omvändes till negativt i tv och att det inte alls var exakt så som frågorna ställdes utan att hon hade varit tillsammans med personen en längre tid m.m.. Men men :)

Tillbaka till idag.. Ja ni dagen börjar inte så himlans bra för min del då jag försov mig lite för att klockan på mobilen inte ringer.. Så fick stressa iväg men kom endå in till försvaret en rätt skaplig tid .. Hoppas det blir en skön dag för är riktigt trött. Pallar inte med massa stress och skit då. Skulle behöva en till sån här lugnande ansiktsmask :P Jag och Linda använde dom i lördagskväll när Fedde fyllde år :)



haha så snygga

Nä men nu måste jag jobba vidare Tjo hej !

Indiana Jones vart det,..

Får se om den är nå bra ? :)


Söndag

Go kväll får man väl säga nu :P Har inte suttit stilla förens nu känns det som..

Har först varit och jobbat på reflexen med Daniel.. Rätt segt idag då vi knappt sålde nånting eftersom det inte var så mycket folk.. Men vi fick iallf gratis käk för det. Jag provade tonfisksalladen som faktiskt var skit god :) Fast när man äter för mycket av det blir det bara äckligt :P



Efter det drog vi till stan och jag köpte dom här två dag och natt cremerna från aloe vera. Har hört att dom ska vara bra.

Daniel köpte ett nytt tangentbord som lyser rött. Rätt coolt faktiskt :)




Och nu är vi hemma hos Danne. Tänkte sätta på en film nu och tjocka i oss chipsen vi aldrig orkade äta igår. PUSS

Tjena kompis!

 Som Abbe i kärrtorp säger :P

Kvällen har sett ut så att vi har kollat på filmen What happens in vegas. Den tycker jag verkligen är skit bra :) Hade sett den en gång förut på bio men Linda och Fedde hade inte sett den så tyckte det var en perfekt film att se.. Fast jag ska erkänna att jag somnade för att ajg var så trött.. Haha..


Till filmen åt vi mumsig vanilj glass med varma bär.
Nu tänkte jag och Linda sätta på våran ansiktsmask.. Glömde säga att jag köpte en varsin till oss inne i stan idag..
Tar bild och visar er sen !

Jag ikväll !



  • Tröja Esprit
  • Jeans Ginatricot
  • Knästrumpor HM
  • Örhängen HM

Presenterna !


Hans födelsedagspresent från mig och Danne var en halsduk + mössa och vantar. Väldigt fina faktiskt. Allt köptes på HM och gick på 280 kr sammanlagt...








Fedde vart jätte glad så det var ju tur :P

Födelsedags Middagen

Har precis ätit middag och är proppmätt.. Det var hur gott som helst ! Daniels special mackor. Ciabatta med fläskfile, kyckling, tzatsiki, sallad och bea förstås.. Vi gjorde den här middagn förra året också när Fedde fyllde år och han tyckte det var så gott så vi ville göra en favorit i repris :)









Hemma från shoppingen

Presenterna till Fedde får ni se sen ikväll när han fått dom.. Är rädd för att han kanske läser min blogg och upptäcker allt innan han ens fått det. Haha.. Det vore ju inge bra ;).. Men det var fina grejer iallf !

Och det här kom jag själv hem med :

  • 4 par knästrumpor. 2 för 79:50 på HM
  • (kunde inte välja vilken jag ville ha så det blev båda :P)
  • rouge borste 19:50
  • ögonskugga pensel 19:50
  • borste 39:50
  • deo
  • BUS
  • rakhylar..
Tror inte jag glömde nått från min lista faktiskt bara saker som lades till :)
Nu ska jag hämta upp Danne och åka till Willys och handla.. Tar med datan till Fedde och updaterar därifrån. HA en trevlig kväll ! <3

Nu åker jag

Nu ska jag ta bussen när som helst till gullmars.. Linda skulle följa med men hon är inte klar än.. Får se om hon kommer senare eller inte alls .. Annars  möter jag henne ikväll..

Det som ska köpas är :

  • Present till Fedde ( vet ej vad än )
  • Mat tills ikväll ( fast kanske åker till Willys senare och fixar det)
  • Rakhyvel
  • BUS
  • Sminkborstar
  • hårborste
A det var väl det.. Får se om jag kommer ihåg det här när jag är i stan.. Det lär märkas när jag kommer hem och kollar på listan igen.. haha :P

En av mina katter Liltin.. Kryper alltid ner under täcket :P

Lördag

Härligt med helg alltså !

Igår kväll var vi hemma hos Daniels farmor hela kvällen.. Hon ska nämligen flytta till Chile i 4-5 månader. Härligt eller vad? Mitt i rusk vädret..Men Han komme såklart sakna sin lilla farmor. Vi åt jätte god mat sen gick vi till ett plan i deras hus där dom hade biljard och pilkastning m.m. Så vi spelade några partier, Jag Sebbe och Danne.. Visste inte att jag var så grym på pilkastning men vann över Danne hela 5-6 gånger ;) haha .. Nu ska jag klä på mig för att dra in till stan och köpa en present till Fedde. Han fyller nämligen år imorn men vi ska fira han ikväll hemma hos han med godmat m.m. :)



Kanske blir det lite pilkastning där med ? .. Eller inte :)


Kommer nog ha rätt fullt upp idag men ska försöka updatera endå., Vi får se hur det går ! Hej så länge <3

Hej !

Vill bara säga att jag lever och har haft jätte mycket att göra dom två senaste dagarna.. Har knappt varit hemma. Men berättar mer imorn med fler updateringar m.m. Nu blir det film och sen sova ! PUSS

Kärlek är det finaste som finns

Det vart så att jag åkte hem till Danne ett tag efter fiket endå :) VIlle bara vara med min älskling en stund.. Just nu är vi i en sån där extra härlig och kärleksfull period. Älskar det ! Men det går ju alltid i dalar upp och ned... Så är det ju med förhållanden.. Och nu är det upp, upp, upp !''



Men för min del ska ögonlocken ner och jag ska sova.
Första gången jag sover ensam på länge.. Skönt men ensamt..

Godnatt ! <3

Haha

Sitter och kollar igenom massa bilder och hitta då den här.. skit gammal  men fortfarande lika rolig på Linda..



Vad fan var det i tårtan ?

Så här röstade Heidi Montag och Spencer Pratt

Mmm nu är jag mätt och gla ! :) Danne jobbar här tills klockan sju. Då tror jag att han ska hem till sig och jag hem till mig. Han har ju sån där skön sovmorgon imorn :P Fast kanske åker med han hem ett tag och sen drar vid 9. Får se..

Förresten.., Visste ni att Heidi och Spencer röstade på John McCain ?




Heidi Montag och Spencer Pratt röstade på John McCain i vallokalen i Los Angeles, men deras stöd spelade ingen roll då den demokratiske kandidaten Barack Obama vann. Detta är USA:s 44:e val och det mest kontroversiella någonsin. Kändisarna har varit väldigt engagerade och många säger att utan all positiv publicitet Obama har fått genom dem, skulle han aldrig ha vunnit. I princip de enda kändisarna som öppet hejade på McCain var Heidi och Spencer, men dem skulle han nog klarat sig bättre utan...

Ny kategori "festbilder"

Så nu ska jag börja lägga in alla fest bilder i den kategorin så det är lättare att hitta sånna bilder :) Har försökt lägga upp så många jag kunde hitta här i min blogg.. Vart några fest inlägg under den kategorin iallf !

Nu ska jag iväg till vardagsrummet och käka nachos :) Tar med datan <3

Dagens Låt

Min favorit artist just nu.. T.I.  !


Jag idag

Hej ! Har varit hemma en stund nu.. Har bara tagit det lugnt och kollat lite bloggar.. Känner mig faktiskt väldigt mycket bättre nu. Det var fan inte roligt att behöva jobba när jag var sjuk alltså. Men tur att det gått över :)

Tog en ute och inne outfit idag ;




  • Jacka - Ganada goose
  • Jeans - Gina tricot
  • Skor - Skoaffär i högdalen
  • Halsduk - Wedins accent farsta
  • Tröja - HM
Älskar skorna !

James Bond

Lunch nu.. Och sitter här i bilen med min laptop.. :) Var precis och käka lunch med Danne. Vi körde en drive in eller vad det heter :p Jag hade iallf tagit med mig en varsin matlåda från försvaret och så käkade vi i bilen. Vart chicken nuggets med ris. Hörde förresten att Obama vann. Bra där USA !

Nu kanske dom flesta av har sett den nya bondfilmen. Men för er som tvekar och inte riktigt har hängt med i dom senaste filmerna tycker jag ni borde gå och se den endå. Jag hade typ knappt sett en bond film innan jag gick och såg den här. Jag och Danne gick alltså på bio igår kväll för vi ville utnyttja vår sista rabatt biljett innan den 6:e november. Filmen var iallf jätte bra enligt mig. Vill inte säga för mycket det kan ju förstöra för er som inte sett den. Men värd att se helt klart :)



Nu sa jag jobba vidare. Hörs nog sen när jag kommer hem. Kanske slänger upp min outfit idag också ;P Puss !

Onsdag

Godmorgon sverige ! Har valet avgjorts nu eller håller det fortfarande på ? Jag vill att Obama vinner så hoppas på det ! :) Det är inte så att jag skulle ha suttit uppe hela natten för att kolla  på valvakan om jag inte hade jobbat.. För så inne är jag inte i det. Tycker bara Obama har mycket rätt i att man måste få göra abort och att homosexuella ska få gifta sig tex.. Men det lär väl stå i tidningen sen vem som vann.

Märker ni en sak ? Jag är uppe tidigt idag.. Började skriva det här inlägget ungefär halv 7 när Danne gick till praktiken.. Brukar aldrig gå upp då men idag pallade jag inte ligga kvar i sängen för då skulle jag bara ha sovit tills kvart i och sen fått rusa iväg och klä på mig ! Stress som vanligt med andra ord..

Men igår iallf så åkte jag och Danne in till nordea för att föra över rsepengarna till Feddes konto. Jag har bara ett gammalt ungdomskort som jag fick när jag var 16 , inget elektron kort.. Så kan därför inte betala på fritidsresorna.. Det skulle Fedde göra. Meniallf när jag väl var på nordea fixade jag iallafall ett elektron kort nu :) Äntligen efter 100 år :P Kortet kommer väl på fredag skulle dom tro men jag fick också sån där internet dosa så jag kan shoppa och betala räkningar på internet.. Så nu slipper jag tänka på att hitta en bankomat varje gång jag ska ta ut pengar :P


Linda och Kusin Emma.. Bild tagen från Lindasblogg. Finns i kategorin "länkar"

Nä nu ska jag åka annars kommer jag för sent ! Kram <3

Tisdag

Jobbar idag igen och det suger :/ Det ända som är bra att jag inte blir av med några stålar ;P sen när det är lön alltså.


Min lunch idag.. Orkar inte åka och ta ut pengar och så är jag inte så värst hungrig..

Sen efter jobbet ska jag Danne Fedde och Linda åka in till fritidsresor och betala handpenningen på 1200 per person. Så när det är klart är det bara sista summan i maj som ska betalas och resan är säkrad :) Vi har också öppet köp fram tills januari men hoppas bara inte det ska bli nödvändigt att använda ! Fan det är typ 7 månader kvar :P haha..

PUSS ! <3


Måndag

Hej bloggen ! Var ett tag sen men har tyvärr blivit sjuk :(.. Så har inte haft orken att göra nånting. Var tvungen att jobba idag ändå även fast jag är sjuk.. För Maria och Erwin ( mina chefer) är i Paris så ingen kan rycka in för mig. Och utan mig eller dom Blire inget kaffe i maskinerna så vi kan förlora viktiga kunder om det är tomt för länge.. Så det är rätt jobbigt just nu :/  Försöker ta det så lugnt det bara går men det är svårt...

Aja till något roligare :) Jag har anmält mig till en Photoshop kurs i slutet av februari :D Det är en kort intensiv kurs som håller på i 6 veckor varje torsdags kväll 17:45-20:45.. Ska bli skit kul.. Rätt dyrt är det men det är det fan värt. Tycker sånt där är jätte kul och jag kommer få lära mig allt möjligt .. Webbdesign och allt som har med bilder och fix och trix att göra. Kommer då börja göra bloggdesigner :) Det är hos :



Gå in på deras hemsida om ni vill veta mer. http://mediegruppen.se
Dom har ett jätte stort utbud utav olika kurser !

Nu ska jag snart möta Danne och bara mysa framför tvn.. Ska försöka bli frisk också !

Gårdagen i bilder

Outfiten School girl  :






Lindas outfit cowgirl :



Vi 4  :



Hemma hos Gabbi:

bröderna fluff


Gabbi var ett lejon



Det var dom jag tog men Linda har massa fler som jag får ta sen :) En rätt rolig kväll endå.. Fast jag frös som fan hela tiden för hennes balkongdörr stängdes aldrig pgr av alla rökare ! :P

Nu ska jag göra mig i ordning för att jobba på reflexen.. Hej då !

Stan

Sådär nu kom vi hem till mig.. Vi ska vara på festen klockan halv 8-8 typ. Så har några timar på mig att fixa mig ;) Det här kom jag hem med. (förutom shortan och klänningen). Det är bara en slips som fattas nu. Förstår ni vad jag ska vara ? :P






  • Stay ups - 59 :- HM
  • halsband 19:50 HM
  • Mascara masterpice max 150 :- HM
  • toffsar 19:50 HM
  • Hotpants 59 :- HM

Lördag

Vet ni en sak.. Idag är det exakt två månader tills jag fyller 20 :D Woho bara 2 kvar nu alltså tills jag får köpa från systemet.. Tiden har gått så jävla snabbt känns som att jag fortfarande är 18.. eller inte ens det 16. Som att jag har åldern inne men är fortfarande lilla josse inombords haha. Men roligt ska det bli att bli 20 iallf ;) PARTY !



Men om man ska prata i nuet istället :P Vaknade vid halv 12 Danne kom hem från matchen. ( Valde då att sova kvar hemma :P) Har precis duschat och ska snart käka frukost. Sen ska vi dra in till stan och inhandla det som behövs tills ikväll. Har kanske förresten ändrat mitt kostym val. Men det berättar jag mer om ikväll när allt är färdigt fixat :)..

Har inte hela dan på mig att sitta här så måste gååå..!
PUSS

Nya skorna

Hej ! Iigger och myser hemma hos Danne nu efter att ha kollat på en bra film och varit på en mysig restaurang.. Ramini hette den tror jag. Tog en oxfile med bea och klyftpotatis. Skit gott ! Satt väl där till halv 9 ungefär sen kände jag och Danne oss väldigt trötta så vi drog hem till han... Han har match imorgon tidigt på morgonen och blir upphämtad klockan 8. Jag får följa med om jag vill men vet inte om jag kommer orka.. Känner att jag vill sova ut så jag är piggare på kvällen.

Men här får ni se mina nya stövlar som jag är riktigt nöjd över :)





500 kostar dom bara i en sko affär i högdalen. Kommer inte ihåg namnet.. Men det var så att Elin min jobbar kompis hade varit och köpt ett par 40 i dom här på lunchen och ville ha mitt råd om hon borde behålla dom för hon var osäker. Och då sa jag direkt att jag själv har letat efter sånna och dom är skit snygga så hon skulle absolut inte byta ;P Sen sa hon att jag kunde åka dit och kolla om en 39 skulle passa mig bra för expediten sa att dom gett Elin sista paret 40 (Jag har storlek 40 i skor ). Alltså prov paret. Men sen när jag kom dit fick jag ett par sprillans nya 40.. Så hon ljög alltså för att få Elin att tro att dom skulle ta slut och att det var sista paret. För Elin frågade snällt om det fanns ett par 40 till oanvända.. Men men så kan dom vara i en affär.. Irriterade blev vi båda men jag fick iallf mina skor också så det var endå en grej bra i lögnen endå om ni förstår :P

Nu ska jag sova.. Kanske ska gå upp tidigt imorn ju!
Godnatt <3

RSS 2.0