29/12/10

Hur ska man starta sin första mening på flera veckor sitter jag och funderar på. Men jag kom inte på något vettigt svar så det fick bli såhär.. Jag tycker det är as tråkigt att blogga utan min egna dator. Det är där jag sitter och finner inspiration och redigerar mina bilder men den är ju fortfarande trasig. Sen tycker jag också det är tråkigt att inte kunna lägga upp bilder i bra kvalitet då jag fortfarande inte införskaffat nån ny digitalkamera. Om ni inte kommer ihåg så ska jag påminna om att den försvann under en taxi resa mitt i natten. Så tyvärr ser det ut sm det gör på min blogg just nu, samma gamla design med flera veckors gamla inlägg.

Men för att göra en liten kort sammanfattning av vad som händer och så just nu kan jag lista några saker:

  • Jag mår hur bra som helst med allt runt omkring mig för det mesta, förutom några saker men allt kan ju inte vara perfekt ?
  •  
  • Mina jobbarkompisar är hur goa som helst och det flyter på och vi har roligt,  förutom att det är tråkigt att Micke och Joel har slutat. Jag och Micke vart ju väldigt tajta under tiden han jobbade med oss. Men snart ska jag och Diddi ner till Malmö och hälsa på hos han och Robin o det ska bli jätte kul :) Längtar ! Det är ju viktigt att man trivs på jobbet för det är ju där man faktiskt spenderar mest tid typ..
  • Jag bor typ helt och hållet hos Danne och hjälper till och tar hand om hans sötnos till hund Neo. Men han kan vara en riktig buse också kan jag lova. Men vi försöker att träna han så gott det går men han e envis ! Men endå så himla söt !
  • Brukar åka och hälsa på eller få besök av min älskade syster och robin ganska ofta och det är jätte mysigt :)
  • Julafton var nyss och som jag saknat mina kusiner och farfar! Så mysigt att träffa dom. Är ju egentligen pinsamt att vi inte ses oftare.. Man blir ju knappast yngre lixom. Hade sett fram emot en resa med Min farfar, Solveig och Linda i vår men det blir tyvärr inte av nu pga för många läkarbesök :(
  • Det är nyårsafton på fredag och på lördag fyller jag 22 !!! Helt sjukt, som sagt tiden går fort , alldeless för fort jag hänger inte med. Ska iallf till älskade västerås med Linda och älskling. Festa loss med folket där, längtar :)


Ska försöka updatera något imorn också :) FÖRSÖKA !


RSS 2.0