Snyggt hår !

 
Är uttråkad.

Helt slut !

Har kört ben och rumpa på gymmet idag och nu är det dags för duschen ! ;)


Godnatt

En lite bättre bild men nu får det vara nog :p


Before and in progress

Jag ÄR och känner mig mycket starkare men på just dessa bilder syns det inte mycket skillnad. Syns mer i verkligheten ! Hmm haha. Den som det står work in progress var lixom några månader sen och den andra var idag =)


Rosa bandet

Kolla vad fint någon på vårat grann kontor hade gjort :)!


Den 25:e smäller det !

Oooh yes. Nu har jag fått in lite stålar på kontot och typ 85 % går direkt till mitt spar konto ( om man redan räknat bort hyra och räkningar ), resterande har jag bla betalat frissan för och nu lagt en beställning hos fitnessguru.se. Känns väldigt bra ! Det jag beställde blev detta :
 
Mitt protein är inte slut än men det är väl kanske 8 skopor kvar, så lika bra att köpa nytt nu. Ska testa en ny smak , Jordgubb-vitchoklad =) Det låter gott ! Beställade ett likadant till Linda som hon har gett mig pengar för. Kände att det är fan på tiden nu att hon skaffar sig ett eget och får lite tränings motivation :D Hon valde också en likadan rosa Smartshake som jag har !
 
Sedan kände jag att jag måste testa detta jordnötssmör man hör så mycket om =) Kopierade texten om det på hemsidan om ni vill läsa ! Tror det är riktigt gott ;P
 
 
 
 

Soliga måndag

Idag är det en riktigt bra dag ! Lär sluta tidigt idag igen ( kanske vid 1-2 ) och då ska jag trääääna :D Har kört fredag - söndag och känner att kroppen börjar bli sig själv igen ! Super. Snart är det dags att lägga i en högre växel med cardio. Typ i mitten av Mars =) Det blir skoj, jag har börjat variera mina övningar mer nu också och olika reps mm. Har också lagt in mer vila och då ser jag bättre resultat, jätte kul ! Bilderna är från igår


Mums !

Har haft så tråkigt ikväll ! Dagen började bra och har väl egentligen varit bra ( gick på en långis i skogen vid 2 tiden ) men det är nu efter middagen som jag har så jäääävla trist. Det går ingenting på tv, finns inga bra filmer att se, Danne spelar så vi kan inte kolla vampire diaries. Så jag satte in hörlurarna och gick upp till centrum för att köpa glass. Det fanns redan bär här hemma så tänkte att det skulle va gott om dom var lite varma på glassen :D Jag glömde bort att jag hade tråkigt för en stund tills jag ätit upp och bläddrat igenom alla tv kanaler ! Fan ska jag tvinga mig att sova eller vad ska jag göra haha. Var jätte gott iallf :)!!


At Farsta centrum

Står och väntar på att teknik magasinet ska öppna. Mina hörlurar har nämligen pajat och jag är beroende av dom. Har dom på jobbet , när jag power walkar och på gymmet ! Måste få höra min hardstyle och hardcore annars blir jag galen haha ! Så efter det här drar jag in i gymmet och köttar armar och kör lite cardio :) ! Gjorde i ordning min shake innan jag drog hemifrån också


Nu har det vänt !

Har sovit otroligt bra dom senaste 3 nätterna så är riktigt utvilad :) Idag lär vi sluta lite tidigare och då ska jag äntligen träna ! Som jag längtat. Och inte nog med det fick jag reda på igår stukad ska på en lägenhetsvisning på tisdag. Sjukt taggad inför det , håller alla tummar och tår på att den är fin och att jag får den :D Den ligger i högdalen en två:a på 65 kvm !


Inte bästa känslan

Just nu känns dagarna ganska meningslösa. Fan för dessa down perioder. Tur det så brukar jag inte ha det ofta men när det väl kommer är det så trist. Tror det beror mycket på träningen. Faktiskt. Nu för att jag inte har tränat regelbundet sen innan jul. Det tycker jag känns jätte surt. För många helger jag hellre valt att dricka alkohol och dansa än att vakna upp pigg och träna. Men det har varit speciella gånger det har det men vissa av dom hade jag faktiskt kunnat välja att inte dricka. Men nu får jag stå mitt kast och må piss istället. Känner mig sjukt seg och lite febrig. Har inte ork för någonting. Tänker att jag ska åka till gymmet efter jobbet men sedan lyckas jag övertala mig själv att jag är för trött. Vill heller inte börja träna när jag är för seg eller sovit dåligt för då kan jag bli sjuk utav det, men just nu kan jag bli sjuk endå just för att jag behöver få in träningen i mina rutiner igen. Det är det som gör en stor del utav att jag är lycklig. Och jag vet ju att om jag bara går dit den där första gången nu och så vet jag att jag inte ska dricka alkohol på några helger innan kryssen så kommer jag få motivation till att hålla detta uppe. Tyvärr har två andra saker också satt upp hinder för träningen. Jag fick världens muskel värk i framsida lår som gjorde att jag inte kunde träna bena på hela förra veckan och sedan inte nog med det då tränade jag armarna istället och det i och med att jag kör en skruttig bil gjorde att jag fick världens axel och rygg ont. Orkar inte utvecka varför jag fått ont utav bilen men hatar fan låne bilen nu !! Min andra körare på jobbet fick också as ont i axlarna och ryggen. Fan så jag har haft lite hinder men nu efter denna lilla svacka ska det fan bara gå rakt uppåt igen !!!!!


So right


Härlig bild

Saknar sommaren i detta rusket


Haha bästa


Haha OMG

Min bicep växte rejält under styrke träningen idag :p Ser ut som Karl Alfred typ !


Håret= katastrof

Jag och Linda ska till frisören igen nu vid februari lönen. Tycker ni också det behövs ? :) ( Bild på Linda )

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/492045/images/2013/pic_511169599606ee2872d0e3a9.jpg" class="image">


Denna är också grym !

Den spelades på Freaqshow sista 10 minutrarna nån gång !
 
 

=)

 
Den 15:e februari är det Hard friday i högdalen där det spelas detta. Tror det kmr bli fett kul för dom ska hyra in as bra högtalare så det blir grymt ljud. Sen är det lite roligt för det är alla hjärtans dag tema. Haha cute hardcore =) Varför sitta hemma när man kan få lite konditions träning och lyssna på bra musik samtidigt med vänner =)!
 
 
 

Nu blir ni nog lite chockade

Här är min första hardcore låt jag gillar !! Stort steg för mig =))
( Förutom en gammal låt på en CD skiva som är Lindas gamla )
 
Han ska spela på kryssningen också så kanske får höra den där, det skulle va fett !
 
 

Tatto Inspo

Jag vill så gärna tattuera mig igen men vet inte vad och vart! Tycker det är as snyggt med tattueringar. Både texter och bara bilder eler vasd man ska säga. Men jag är också lite feg. Vill ju inte råka ångra mig för att jag gör något förhastat. Men det är så jävla snyggt med lite störra och speciellt sleeves på tjejer är as snyggt ! Men nu skulle jag aldrig ha modet att göra en sleeve.
 
Denna bild är lite inspiration
 
 
 

Oops

Kunde inte låta bli att lägga en beställning när jag surfa runt nyss ! Tänker mig kjolen till brunbrända ben med nån pösig tröja över och skinnjacka med solisar och vågigt hår :D Blusen är också jätte vacker tycker jag <3


Några framsteg ?

Den med vit sport BH togs i typ september-oktober :)


Det levererade inatt!

Inatt låg jag vaken och kollade live på HardBass fram till klockan 5. Ibland halv sov jag men det var så stört jävla bra alltså ! Team Red levererade rejält. Nästa år ska jag fan dit, jag skulle ha så kul alltså =) Verkligen min typ av fest. Nu tänkte jag snart gå ut på en promenad och lyssna på sista teamet Grön som finns ute på sound cloud. Det lär också va grymt :D Sen ska jag bara vila och ta en lång skön dusch är skit trött haha. Puss !


Hard Bass

Alltså ikväll är det Hard Bass i Holland. Världens största hardstyle fest och jag vill så gärna vara där !! Det är så här jag egentligen inte ska göra, börja tänka på det. För då flippar jag ur och blir helt överlycklig och bara önskar att jag kunde va där. Det blir för mycket haha !! Kolla line upen bara ! Speciellt team Red. Jag dör Hardstyle döden haha. Jag vill till och med tattuera hardstyle på ett ställe på kroppen så mycket älskar jag det !! Nä nu börjar jag nästan gråta puss hej <3


Lördag

Idag har jag varit riktigt duktig och rört på mig mycket :) Började med en 30 min promenad klockan 9 imorse för att sedan äta frukost ! Sedan tog jag bilen till gymmet i Farsta och körde armar och lite övre rygg samt 10 min på rumptrampen. Känner av att jag gjorde lite övningar jag inte ofta gör så det känns bra :) Efter det köpte jag med mig lite bananer och kvarg från Ica. När jag sen kom hem blev det lite lunch och efter det en lång härlig promenad i skogen med Neo och Danne :D En riktigt bra dag helt enkelt. Nu är det snart dags att börja med maten också. Danne ville ha lite hjälp i köket :p Blir potatis gratäng och kött !


RSS 2.0