Valborg imorn

I feel good ! :)

Valborg imorgon, kommer bli super mys. Kommer grilla och dricka gott med mina fina vänner. Ser fram emot det och hoppas att jobbet går fort !

Idag var den värsta dagen på länge. Sprang upp och ner, upp och ner i 4 timmar i streck. Usch alltså mina ben är helt döda. Fick ett nytt område nämligen som jag aldrig gått förut och då tar det också extra tid. Inge kul var det iallf. Alla andra slutade kvart över 3 och jag gick 20 i 5 typ.. Blää. Var så jävla skönt att komma hem till älsklingen sen. Köpte med mig cola och chips som jag tänkte att vi kunde gotta oss med ikväll också. Sen ett lååååångt skönt bad på det behöver jag. Massage skulle sitta bra också :P Så mina ben mjuknar upp och jag kan gå normalt haha...



Nu blir det snart middag och jag har nog inte varit såhär hungrig på lääääääänge. Puss på mina söta !

Tagga


Bild från Dannes skiva, love u 2 <3

Har haft en ganska skön dag idag på jobbet. Imorgon blir det till och med ännu bättre skulle jag tro ! Kanske kan sluta redan vid 2- halv 3. Idag gick jag kvart över 3. Det kommer bli jätte lite post och det är B dag. Alltid den skönaste dagen. Vi delar upp dagarna i A, B och C dagar beronde på vilka områden man delar ut då. Så man delar ut varje område var tredje dag. Och det området jag delar på B dagar är typ bara post fack = inget spring i trappen. Det är najs.

Nu sitter jag bara och väntar på att maten ska bli klar här hos Danne :) Sen ska jag åka förbi pappa förhoppningsvis och hämta ut mina skor om dom kommit samt deklarera. Annars så ser kvällen bara lugn ut med bra på tv och nån film. Danne hade nån överraskning också så får se vad det är.

Förövrigt tycker jag bara att fjortisarna kan dö ut, bara avundsjuka, patetiska fula människor som snackar om saker när dom inte ens vet hälften. Fuck u..





Svälta och frysa ihjäl?

Daniel ringde mig nyss helt förtvivlad och är fast i ödemarken med skolan utan någonting att äta och dom måste typ döda en hare för att få mat. Dom ska alltså övernatta utan tält med bara en sovsäck.. Helt sjukt.. Dom hade inte ens förvarnat om det. Så nu ska Lotta kanske komma och hämta upp mig för att åka dit och antingen lämna mat till han eller hämta hem han :P Lotta ville i såntfall ha sällskap och Danne ville ha en kram av sin älskling haha.. Ne men får se hur det blir tkr iallf synd om han. Var och sola för ett tag sen efter jag, Diddi och Lina äntligen betalat in hela resan till Rhodos ! Känns bra, så nu ska jag duscha en snabbis hade jag tänkt..

<3

På tal om cigg

Helt uppsvullen nu haha. Kommer rulla fram på jobbet imorgon. Nu tänkte jag gå ut och röka.. Men har starka planer på att verkligen försöka trappa ner på det. Speciellt på vardagarna. Men nu har jag verkligen fått in vanan på jobbet. Jag tar alltid en på väg till t-banan för att "vakna till", Ibland en när jag kommit fram i zinken och promenarerar sista biten, en ibland vid 9, alltid på lunchen, om jag får tid en vid 2 kanske, alltid en efter jobbet. Det är rätt mycket, för mycket tycker jag. Men det som är bra är att det blir mellan 0 och 2 när jag kommit hem.

Men måste bryta den där vanan. Får sämre hy, blir trögare i huvudet, sämre kondition och det blir dyrt ! Tänk sjävla det jag skrev nu blir ca 7 mer eller mindre på en vardag. alltså räcker ett paket ca 3 dagar. Ca 3 paket i veckan iallf, eller 3 och ett halvt. 135  x 4= 540. A ca 600-650 i månaden. Inte bra ! Gissar på att det kan bli mkt mer endå. Usch.. Sen alcoholen och taxi resorna på det. Orkar inte ens ränka ut det. Hur som helst ska jag göra nånting åt saken. Ska verkligen försöka spara mina pengar så gott det går när det gäller den biten.

Aja nog snackat om de nu.. Danne är på match med Bjässen och några i solna men kommer väl hem snart. Så länge fördriver jag tiden med att titta på tv med Melinda och Lotta. Tänkte hinna se ett avsnitt av Vampire Diaries också innan han kommer. För när han är här har vi en film vi ska se :)


Men nu vare också så att jag skulle gå ut, ringa Linda och ta den där ciggen. Andra och sista för idag !


TACOS !

Sådär då har man biljetterna fixade till derbyt nästa söndag. Känns bra att ha det fixat. Jag är absolut ingen trogen gnagare men följer med för att det är roligt. Dom jag vet nu att jag ska gå med är My, Danne och Andre, sen blire säkert massa fler.. Valborg på fredag också vad ska man hitta på då?

Kom iallf hem till älsklingen igen för inte så länge sen och snart blir det tacomys. Åh jag älskar tacos och det var flera flera månader sen sist jag åt det så nu har det gått alldeless för lång tid haha !

Bild tagen sommaren 2007

Ska börja sola nu igen också, blir en sväng imorgon efter jobbet !


Nya smycken

Bilder tagna med camen, ursäkta den dåliga kvaliten.. Digitalkamera måste införskaffas nästa månadslön !


Armband 199 :- ginatricot

Örhängen, kmr inte ihåg priset- ginatricot

Och jag just nu..

Måste börja fixa mig, ska åka in till globen och möta My snart. Vi ska kolla lite i affärer efter solbrillor och köpa biljetter till match nästa helg. puss


Söndag

Och så var den här helgen snart slut. Har kännts som en rätt tråkig helg. Tex så bara försvann hela gårdagen kändes det som. Blev väldigt sent i fredags och alldeless för lite sömn. Blev lite tjaffs tyvärr men det löste sig sen men kan ju fortfarande kännas. Så var helt död hela dagen igår, käkade kebab ( mådde bättre en stund :P haha ) och slutade med att jag sen halvsov från typ 6-7 på kvällen. Kunde vart roligare. Danne försökte få mig att kolla på film men varje gång jag försökte släcktes ögonlocken igen..

Idag vill jag ta igen gårdagen och bara mysa framför film med gott att äta. Den här veckan har det varit rätt mycket post på jobbet så det har ibland varit rätt stressigt. Därför är det så skönt att man kan passa på nu en söndag att ätligen bara vara utan massa måsten. Och bara kunna ta det lugnt. Kanske går ut på en promenad iofs om det verkar riktigt varmt ute. Då ere trist att bara sitta hemma. Förra söndagen vare Danne som föreslog att vi skulle ut och springa men det gick upp i rök konstigt nog ? :P

Här är förresten ett par nya skor jag beställde hem igår från Junkyard.se Bara 499:- gick dom på.



Tycker det var ett bra pris i jämförelse med ett annat par för 800 som jag först tänkte köpa. Men nu måste plånboken vila. Rhodos ska betalas in på 4200 kr cirkus denna månad !

Var ute i fredags och shoppade ett par nya jeans, smycken och en spetsklänning också :) Men det kanske jag lägger upp en annan gång. Nu blire sängen igen och tillbaka till min sötnos <3

I Love

Ville bara ge lite kärlek till min fina familj och släkt. Även fast vi kanske inte har setts på ett tag nu så älskar jag er jätte mycket och saknar er. Ska bli bättre på att höra av mig också men snart får vi åka till arholma eller ha söndagsmiddag eller nått :) Tycker ni det låter bra ? Glöm inte att jag har mitt gamla nummer nu ett tag.

<3

Måndag

Halloj.. Fint väder det har varit idag. Varit skönt att jobba då. Även fast det var lite stressigt men det gick :) Kom därifrån vid 20 i 4 ungefär. Tog en kort promenix till mcdonalds för mig själv och köpte 2 cheese burgare och en glass. Gud avd gott det var just när man rört sig så mkt idag :P
Sen åkte jag mot Danne. Tog fan exakt en timme från att jag gick utanför dörren på jobbet till att jag kom hit. Möttes av en mysig och glad älskling, de tycker jag om:) Sen ungefär 5 minuter efter jag kom in ringer Diddi och frågar om jag ska med dom till söder och fika i det fina vädret. Lät jätte mysigt men jag sa då att hon skulle ringt en halvtimme tidigare :P Men imorn ska vi iallafall ses för då blire först nått mysigt ställe och ta en öl. Sen ska vi vidare på Gabbis skiva som har Rock/svart tema. Ska bli jätte kul ! Ska hinna gå förbi Dannes skiva också med antingen my eller Linda. Jobbigt att dom har samma kväll emn det kommer funka. Bara jag inte dricker mycket alls och kanske kommer hem vid 12-halv 1 senast iallf. Danne har iallf temat som du aldrig kommer se mig igen. Så får väl anstränga mig extra mkt med rock looken. Tänkte ha min svarta jeans jacka nitlinne, svarta byxor och höga klckar. Svart runt ögonen och stort hår hade jag tänkt :)

Men nu väntar jag på att Danne ska åka och hämta pengar sen efter det ska jag möta han för att sola. Nu börjar färgen försvinna :P Hörs senare !


<3

Bad boys always catches my eyes


<3



Godmorgon ! vaknade vid 9 imorse, ville egentligen inte gå upp ur sängen men kände att jag inte kunde somna om just då så satte mig lite vid datorn.. Igår var jag bara hemma med älsklingen.. ( känns konstigt att skriva det i bloggen igen men bra :P) Vi kollade på massa filmer, käka chips och bara myste hela kvällen<3. Eftersom vi båda var ute i fredags var vi rätt sega. Jag som var så trött hela kvällen somnade i hans famn men vaknade sen upp vid halv 3 och gick in och la mig. Danne ville kolla mer på film så han låg kvar i vardagsrummet. Och imorse vid halv 9 väcks jag av en halvsovande Daniel som kommer in och lägger sig. Trodde han sov brevid hela natten haha men han somna framör tven i vardagsrummet.

Senare är planerna så att jag ska möta Linda vid halv 6-6 och ha en riktig syster kväll. Det var länge sen.
Nu ska jag gå in och mysa lite till och försöka somna om en stund. Puss


No inspiration

jag har lite blogg torka just nu men hoppas jag får suget snart igen, tänkte bara säga det så att ni vet.. kanske bloggar redan ikväll eller imorn eller om några dagar igen, får se när det blir men nu vet ni ! <3

Men annars mår jag bra and are happy :)

Jag älskar er <3



Ni som accepterar mig för den jag är, ni som alltid finns där för mig, ni som stöttar mig vilka beslut jag än tar hur dumma dom än kan vara. Om ni är lyckliga så är jag det också och jag hoppas ni känner likadant.. Det är så det ska vara, så är det när man älskar varann :) Är så glad för att jag har er <3

Lista, gammal vs ny

Såhär svarade jag för 2 år sen: Det som är markerat med svart svarar jag idag och det som det inte skrivs nått mer om stämmer likadant

STEG 1:
Namn
: Josefin Marker Mörk
Födelseplats: Stockholm
Bor: Kärrtorp Björkhagen
Ögonfärg: Grön/grå/blå
Hårfärg: Blond brunett
Höger eller vänsterhänt?: Höger


STEG 2:
Skor som du bar idag: Vita Addidas Converse
Dina svagheter: För snäll ibland  & blir också alldeless för lätt sjuk !
Rädsla: Att bli lämnad Faktiskt är det d, att vara helt ensam utan vänner familj och kärlek, ensamheten helt enkelt
Målsättning: Att leva Lycklig med ett bra jobb och fin Familj <3 Skaffa lägenhet snart

STEG 3:
Första tanke när du vaknar:
Vad är det för väder ? :P haha Typ så ja haha
När somnar du: Tidigt värre om jag fick välja fast med Danne blir det väl runt 11 Typ 10 halv 11
Vad gör du innan du somnar: Kollar på tv , alltid.. Kollar akldrig Tv längre, snurrar oftast runt på internet innan jag somnar

STEG 4:
Pepsi eller Coca-Cola:
Cola !
McDonalds eller Burger King: Burger king.. Har tröttnat på MCD 50/50
Adidas eller Nike: Addidas
Lipton Ice Tea eller Nestea: Nestea

STEG 5:
Svär du?:
Ja det händer ja varje dag, haha vadå det händer :P
Sjunger du?: naee inte så mycket :P Bara i bilen och på fest haha
Duschar du varje dag?: Ibland men mest varannan Varannan
Röker du?: För 2 veckor sen hade jag sagt nej nu blir det nog tyvärr ett ja Ja
Gillar du skolan?: Nej har aldrig gillat skolan
Tror du på dig själv?: ja
Kommer du överens med dina föräldrar?: ja

STEG 6:
Har du under den senaste månaden...

Druckit alkohol?: Ja
Rökt?:vadå nej jag sa ju nyss att jag röker :S ? haha
Shoppat?: japp
Ätit en hel ask müsli?: Nej det har jag väl inte :P nej haha
Ätit sushi?: Nej
Stått på scen?: Nopp
Skejtat?: Nopp
Bakat?: nej inte det heller :P
Stulit något?: Nej
Ljugit?: Inte vad jag kan komma på haha
Kysst någon?: Ja
Kramat någon?: Ja
Haft sex?: Ja Nej

STEG 7:
Har du någonsin..

Däckat eller varit jättefull?: Faktiskt aldrig deckat men jätte full har jag varit.
Blivit kallad hora?: Ja
Blivit nerslagen?: Nej
Busringt någon?: Ja nej
Gjort något som du ångrar?: Ja , många gånger
Fått IG i nått ämne eller på något prov?: nej :)
Kastat en sten på nån ruta?: Nej

STEG 8:
I framtiden..

Namn på barn?: Kan inte bestämma mig
Hur vill du dö?: Inte ensam iallf. Vill inte dö !
Vad vill du bli när du blir gammal?: Schnygg haha

STEG 9:
Antal människor du skulle ge ditt liv för?: Vet inte
Antal CD-skivor du äger?: typ 5 ?
Antal piercings?: Naveln och öronen
Antal tatueringar?: Zero
Hur många gånger har du varit med i tidningen?: Ingen vad jag vet

STEG 10:
Vad ska du göra i sommar?:
Vara ute p+å Landet kanske åka på nån resa umgås med nära och kära Många fler grejer än det iallf :P den hr sommaren ska bli bäst!
Vad ska du göra i vinter?: Det har jag ingen aning om nu Åka utomlands och fylla 22
När tar du studenten?: Kommer inte ta studenten
Vad gör du efter gymnasiet?: Jobbar
Ska du bo i Sverige när du börjar jobba?: Ja, gör det redan
Vad händer i helgen? Festa och äntligen träffa min syster LInda ! :D fest
Vad vill du helst göra just nu?: Sova  :):) Träffa nån..


STEG 11:
Vill du ha pojk/flickvän?:
Har redan Ja
Vad tittar du först på hos killar/tjejer?: Personlighet och ögon, händer
Vad är sexigast hos en kille/tjej?: Ingen specifik grej utan allting
Vilka av dina kompisar tror du kommer hitta en pojk/flickvän först?: Har alltid trott Diddi och så var det haha haha
Vem är den perversaste person du känner?: Perversaste ? haha vet inte alla e lika dana...nerå :P
Hur gammal är din yngsta kusin?: Just nu ca 2 år men snart en nyfödd liten bebbe :) Mikey spike på 1 och ett halvt år
Hur gammal är din äldsta kusin?: nånting på 30 ( halvkusin) Typ så ja
Nämn något du är stolt över hos dina föräldrar?: Har alltid ställt upp för mig och andra
Bästa sommaren i ditt liv, och varför?: Sommaren 2004 (grönan året) och 2006 (då jag träffade älsklingen ) Måste säga att det stämmer fortfarande men kan inte klaga på dom senaste heller


Sådär.. Lite olika men inte mkt , där ser man

bildbomb från 2008 & någon 07

Eftersom det snart är sommar lägger jag bara upp bilder från sommaren :) haha både fina, knasiga och fula bilder, enjoy ! <3



<3<3

.

Ska fixa ett inlägg nu med lite gamla bilder :) Somnade nämligen igår när jag skulle fixa det :P

haha

Nu när man e lite sådär halvt uttråkad och rastlös kollar jag igenom mitt arkiv med bilder på bloggen. Tänkte slänga upp lite gamla foton som man glömt bort alldeless strax. alltid roligt att se..

Så länge kolla på Linda för ca 2-3 år sen :



Sen ska jag iväg och möta Linda en snabbis :)

Det enda i livet som man ångrar är de chanser man inte tog



nyss...

Hej ! Gud vad jag uppdaterat dåligt den här påskhelgen. Men det beror mycket på att kameran försvann och att jag inte har några roliga bilder att lägga upp. Tycker iallf att den här långhelgen gick jätte fort och imorn är det jobb igen. Men skönt att den här veckan är lite kortare :) Bara tis-fre.
Igår kväll vart det bara massa onyttigheter, filmer och mys.. Idag har jag shoppat lite ögonfransfärg, ansiktsmask och underkläder i skanstull. Sen åkte jag till kärrtorp och sola. Ville få med Diddi också men du är väl en sömntuta idag eller nått eftersom jag inte fick tag i dig :P Men imorn ska vi iallf betala handpenningen på resan :D Nästan bara 2 och en halvmånad kvar nu tills vi är i paradiset. Åh det kommer bli så grymt kul så det inte är sant.. jag och mina bästa vänner utomlands en vecka. Kan ju inte bli annat än lyckat! Plus att My och Gabbi kanske ska med också <3

Skönt att kunna drömma sig bort lite från snön och slakset som helt plötsligt kom tillbaka. Det var typ så jag väcktes i morse;
- Titta ut genom fönstret
- Men jag hör att det regnar, förstår skittråkigt men orkar inte titta på det solen kommer snart
- Jo men titta ut.
( går och kollar)
- Suck inte nu igen... haha

Blev helt chockad, igår var det lixom runt 12 grader och sol.

Men det gör inget. Har endå ett lyckorus i kroppen även om solen inte skiner<3<3 Puss på livet idag!

Dagens låt





Söndag

Inte helt frisk :/ Har ont i öronen och halsen som bara den och känner mig rätt hängig bakis från igår också, men annars är jag rätt lycklig idag :) Skönt att man kan ha sånna dagar också. Blir bara hemma mys ikväll, är helt slut efter igår/natt.. Somna sent som attan och vakna en stund vid 8 i morse som vanligt av att jag drömde om kebab. Lyckades somna om till 10 sen och vid halv 1 gick jag och käka kebab.. det var gott kan jag lova. Nu degar jag bara hemma och kollar på nån film på 3an. Tänkte köpa chips och gott tills ikväll också <3

Om man har tråkigt..

..och har tappat bort sin digitalkamera så blir det att man gör såhär som jag gjort. Tycker ju att det är tråkigt att blogga utan att lägga upp några nya bilder så nyss satte jag mig och fotade mig själv med camen i båda mina nya par glasögon och gjorde konstiga miner. Men som sagt har man tråkigt så :P

Då kan jag också lika gärna fråga, vilka passar jag bäst i ?



Själv så tycker jag att det bror helt på vad jag har för slags klädstil på mig och vad jag vill ge för intryck. Dom övre är mer "sportiga" och dom andra lite "glamorösare" om man kan säga så haha. Tror ni endå förstår hur jag menar.

Sådär nu har jag torrsnackat om mina glasögon och fjantiga miner när jag tog fotona. Funderar på hur jag ska göra ikväll, om jag ska gå ut eller stanna inne. Grejen e att jag blivit lite sjuk :/ Har rätt ont i öronen ( hör knappt vad folk säger) och känner mig allmänt hängig. Ont i halsen och huvudet har jag också.. Vill lixom inte bli sjukare men inte heller sitta hemma. Försöker intala mig själv att jag kan vila både imorgon och på måndag. Och att jag inte behöver vara ute så länge om jag känner mig sämre. Utan kan gå ut en stund.

Hmm..  Måste fundera på saken

Nya Trailern till The hills !



Jäklar kan det bara börja nu.. skit spännande nu :P Tror det stod typ att det första nya avsnittet skulle komma ut den 27 april.. Ja ni kan ju se trailerna själva :)

Godmorgon förresten !
Nu ska jag röra mig hem ifrån Robin. Vi var ett helt gäng här igår som kollade på film och trängde ihop oss i hans stora soffa i vardgasrummet. Men jag var så trött, höll på att somna framför filmen så jag gick in och la mig och tänkte somna framför Vampire daries men det gick inte för det var så spännande :P Det är min favoprit serie just nu. Alla borde börja kolla på den faktiskt. Går att göra på tv6play tex om man missar avsnitten på tv.

Hur som helst sov jag här igår och nu ska jag börja röra mig hemåt och ha sällskap med Linda en bit för hon ska till jobbet.. Ska bara duscha sen blir det en tur in dtill stan. Ska bla byta ut mina glasögon jag köpte för ett tag sen för dom gick sönder. Sen tänkte jag ringa my också och höra om hon vill möta upp mig :) Antar att Diddi ligger hemma och är bakis idag ! :P

Puss hörs sen <3

Bästa låten just nu <3






























Hey, slow it down whataya want from me
Whataya want from me
Yeah I’m afraid whataya want from me
Whataya want from me

There might have been a time
And I would give myself away
Oooh once upon a time I didn’t give a damn
But now, here we are so whataya want from me
Whataya want from me

Just don’t give up I’m workin it out
Please don’t give in, I won’t let you down
It messed me up, need a second to breathe
Just keep coming around
Hey, whataya want from me
Whataya want from me
Whataya want from me

Yeah, it’s plain to see (plain to see)
that baby you’re beautiful
And it’s nothing wrong with you
(nothing wrong with you)
It’s me, I’m a freak (yeah)
but thanks for lovin’ me
Cause you’re doing it perfectly
(it perfectly)

There might have been a time
When I would let you step away
I wouldn’t even try
But I think you could save my life

Just don’t give up I’m workin’ it out
Please don’t give in, I won’t let you down
It messed me up, need a second to breathe
Just keep comin around
Hey, whataya want from me (Whataya want from me)
Whataya want from me (Whataya want from me)

Just don’t give up on me
(uuuuuuh) I won’t let you down
No, I won’t let you down

(So I) just don’t give up
I’m workin it out
Please don’t give in, I won’t let you down
It messed me up (It messed me up)
Need a second to breathe
Just keep coming around
Hey, whataya want from me

Just don’t give up I’m workin’ it out
Please don’t give in, i won’t let you down
It messed me up, need a second to breathe
Just keep coming around
Hey, whataya want from me (whataya want from me)
whataya want from me (whataya want from me)
whataya want from me

Denise Qvarnström is here!

Jaha så var man bakis igen då...

Igår började vi festa i nrj studion tog därefter en taxi in till collage och sen på efterfest som var längst bort i swe.
Kvällen blev lyckad bilderna får tala för sig själva!














Ja ni ser ju, de kan lixom inte bli bättre. !



Josse den klantskallen tappa sin väska men både kamera och mobil i om ni vill henne något ring mig.
Btw Josses hår är skit snyggt.




Tack och hej leverpastej.  /Denise Q


RSS 2.0