Status på absen efter allt onyttigt i London

 
Haha så sjukt taggad inför att träna kroppen och göra det bästa man kan med den :D
 

HM

      
 
 
Kunde inte låta bli att klicka hem tröjan efter att jag såg att sanne la upp den på sin blogg och då följde också skärpet och byxorna med. Faktiskt något jag behöver och velat ha länge ! Om jeansen passar så kommer det vara jätte snyggt till den glittriga tröjan från London tex =) Skönt att det inte kommer behöva betalas förens i november :P
 
Denna helgen har jag spenderat så mycket pengar pga det jävla skit hotell vi först boka. Förstörde allting! Men som sagt det får jag berätta mer om i ett annat inlägg ! Så Denna månad är jag verkligen PANK.
 
 

Saknar gymmet !

Efter en veckas uppehåll från gymmet och en massa onyttigt i London så känner jag bara på min kropp att musklerna rasar sakta men säkert haha. Fan måste komma igång igen men jag har ont i halsen, känner mig lite seg och halv febrig, har varit det hela resan också. Jätte jobbigt, så knaprade alvedon och C-vitam tabletter rätt mycket för att orka. 
 
Men sen jävlar när jag känner mig frisk ( förhoppningsvis väldigt snart :D ) blir det stenhård träning igen och inga cigg och alcohol på ett tag ! Usch för det, är så otaggad på sånt just nu. Kommer bli jätte sjuk annars det känner jag på mig =( Får ta det lugnt på jobbet imorgon.
 
Sen hoppas jag verkligen att jag får mitt skobidrag snart. Mina skor på jobbet är jätte trasiga ! Då kan jag också använda dom inomhus tills jag får nästa lön och kan köpa nya inomhus skor som funkar bra på löpbandet. Måste verkligen också ha nya träningskläder !
 
 
 

Some pics

 
Några bilder från lite olika kvällar ute i London =)

London shopping del 2

Yes då tänkte jag lägga upp resten utav shoppingen. Här är det lite smått och gott shoppingdag 2. Handlade för 44 pund på Primark. Kollade precis upp på forex hur mycket det är i kronor exakt och det är 496 kronor. Alltså dyrare än vi trott hela tiden haha. Inte undra på att pengarna bara flög iväg. När jag och Linda var där så var 10 Pund ca 86-90 kr nu är det 112 kronor.
 
Men iallafall så är leopard blusen ( brukar aldrig ha leopard i vanliga fall men denna var verkligen jätte fin på mig ), alla 3 Bh:arna ( leoparden ger värsta pusch up'en haha ), vinröda nattlinnet ( SÅ SNYGGT PÅ ;) ), trosorna och smyckena från Primark.  Det är ett par kors örhängen, vanliga " blingbling" och ett par finare större "diamant örhängen" som skiftar i regnbågens färger, jätte fint ! Underkläderna passade som tur var perfekt också haha.

 
Emeli behövde gå tillbaka till Hollister och byta några saker och då passade jag på att köpa mig ett till par jeans. Dessa jag köpte då kostar 40 pund och dom ljusa kostade 60 pund. Dock så funderar jag på att byta ut dom här mörka för nu i efterhand är jag inte helt 100 på storleken. Dom är nästan lite för stora nu =/. Som tur är så har ju dom öppnat hollister här i sverige, otur så hann jag ta bort lappen men har kvar kvittot så får se vad som händer =)
Inne i butiken spelades det glad ungdoms musik och personalen gick runt i shorts och flipflops, alla var modeller och snackade med alla sina kunder haha. Jätte charmiga och så, rolig och cool butik =)
 
Sist så kände jag att nää jag hittar inga billiga snygga tröjor och jag vill inte bara köpa för köpandets skull och sen kommer jag knapprt använda det så då bestämde jag mig för att köpa två jag kikat på tidigare från Mango. Ville egentligen inte lägga ut så mycket bara för en tröja men hitta som sagt inget annat som föll mig i smaken där jag kolla ! 34,50 Pund kostade dom var. Och dom är verkligen hur fina på som helst så ångrar mig absolut inte :D !
 
Så ja det var det ! Det enda jag ångrar, eller ångrar och ångrar hade inte mer pengar, men det vore en adidas tjocktröja och ett par air max skor.
Sen ett par svarta jeans, men det hitta jag inga där men nu när jag kom hem klickade jag hem ett par från HM istället :D Sen 2 andra saker men det lägger jag upp senare ! ;) Ska inte betalas förens i november så det är lugnt :P
 
Love J
 

Morgon trött

 
Innan vi skulle ut och shoppa i fredags !
 

London shopping del 1

Hej nu är jag hemma i sverige igen :D Så skönt att vara hemma endå. Vart en ganska sjuk resa haha. Får berätta i ett annat inlägg sen men nu tänkte jag visa upp lite av min shopping :) Det var faktiskt väldigt dyrt nu i jämförelse med när jag åkte förra året. Så det vart helt enkelt färre men finare/dyrare kanske man kan säga :P Det här är bara min shopping från dessa 2 butiker. resten kommer i ett annat inlägg ! Är så nöjd över dessa saker. Jeansen är jätte snygga på och tröjorna är hur sköna som helst. Sen köpte jag även två andra små saker där till Linda men det har jag inte hunnit ge än så får visa det sen, har redan bild på det iallf =)
 
 

Imorn åker vi !

Hej hej hallå ! Jag har lite resfeber inför imorn. Ärligt talat så har jag känt mig febrig på riktigt. Beror nog på fler grejer, saker som hänt på jobbet som gjort mig stressad, att jag solade solarium igår och är röd som en gris haha. Fy. Men nu börjar det lägga sig och jag ska strax sova så imorn bör det vara borta =)
 
Ska möta Emeli i TC klockan 10:00 och då ska vi växla lite pengar ;) Ska ta skavsta bussen halv 11 sedan går planet kvart i 2 men vi har lite väskor att checka in och så !
 
 
Godnatt nu <3  kanske updaterar nångång ifrån London det får vi se ! Bilderna under är från när jag och Linda var där våren förra året =) vissa jätte suddiga hahamen långt hår jag hade.

 

Amen tja "

 
Händer inte så mycket här inne inte. Tråkigt jag vet, sorry. Men känner inte att jag har något speciellt att blogga om =(
 
I fredags hade jag en super rolig kväll. Riktigt kul alltså ! Det fick jag ju sota för i helgen och nu. Är typ lite halvt sjuk. Ont i halsen och öronen. Men hoppas verkligen det försvinner ! Har varit sängliggandes både lördag och fredag. SURT som bara den.
 
Idag kämpade jag mig igenom en jobb dag och sedan så har jag packat lite inför onsdag. Jag solade även solarium. Fy skäms Josse. Vet ju att det absolut inte är bra att vistas i värme när man e lite sjuk för då froooodas bakterierna haha. Men jag vill vill vill inte vara blek i London :P
 
Flummigt inlägg nu tänkte jag sova, ha det bra =)
Imorgon ska jag fira min pluttis kusin Mikey som inte är så pluttig längre då han fyller 3 år men endå ;)
 
Bild tagen av mig hösten 2011 =) oredigerad.
PUSS

Snygga träningskläder Militäri !



 

I <3 Hardstyle

Hej ! Alltså jag går bananas. Är så sjukt taggad inför på fredag. Ska bli så kul ! Det är HARD friday i högdalen. Kommer bara spelas Hardstyle och Hardcore. Wooooh. Var ett tag sen Decibel var nu lixom så får ju lite abstinens. Sen att jag också haft två hemma helger gör ju att jag typ går i taket haha. Vi ska föra ett gäng här hemma hos Danne. Sen måste vi nog röra oss från Danne vid halv 10 för tror det kan vara mycket folk nämligen !
 
 
 

Diddow

 
 
Kolla vilken gullig vän jag har ! Bästa <3 På fredag blir det värsta draget och är skitledsen för att du antagligen inte kan hänga på =( Hade sett fram emot det väldigt väldigt väldigt mest mycket !
 

I mina paket

Idag hämtade jag ut två paket ! I det ena låg det två sport BH.ar. Behövs ALLTID. Sedan i det andra det jag nämt tidigare. Protein pulver och Omega-3 tabletter.
 
Så här är det, jag har läst runt lite och bestämt mig för att testa äta omega-3 kapslar. Se om det förbränner fettet på oönskade ställen. Också kallad "punkförbränning ". Det jag har läst om det är goda ord. Här är ett exempel från vad jag har läst, kopierat från Beas blogg ( personlig tränare ) svettlukt.myshowroom.se
Sjukt vältränad tjej den dära. Hennes mål med träningen förutom Thaiboxning är att bli fitness bikini modell =) Heja på dig !
 


 
Sen om det hjälper mig eller inte får tiden utvisa =) Annars är det mycket bra för mig i övrigt då jag knappt äter fisk längre och har inte alltid råd att köpa massa advokado !
 
Hoppas Proteinet är bra för mig också. Jag tränar ju för att hålla mig fit och visst få lite muskler men inte gigantiska. Så tror det här kommer fungera bra på mig. Eller hoppas det haha. Ni kan läsa mer om det HÄÄÄR
 
Där har du ditt svar Jocke =)  http://jockesmutscrew.blogg.se/
 

Ska man testa detta ?

 
 



Braided today


Splittrad

Nä jag klarar inte av att ha en till vilodag alltså ! Får myror i bena och kroppen vill bara röra på sig. Så nu ska jag ut och gå lite, en PW. Tänkte mig 30 minuter iallf och lite squats på vägen om ingen ser haha. Hann ju aldrig med det efter lägenhets visningen.
 
Eller ska jag ? Nu fick jag beslutsångest.  Det var ju ben och rumpa idag egentligen som varje måndag, men känner faktiskt av just där nu efter i lördags och söndags. Är fortfarande lite slut i kroppen. Och musklerna växer ju och återhämtar sig först efter träningen. Inte under för då bryter man ju bara ned dom. Så kanske ska vila idag och ta det lite lugnare även fast det tar emot :P!
 
Men man blir ju peppad när man ser den här bilden lixom.

Kanske kör en morgon PW imorn ?
 
Snart anländer mitt proteinpulver iallf och dessa omega 3 tabletter !
Då jävlar ska det punkt förbrännas ;)
 

Lägenhetsvisningen

Woooo :D Nu har jag och Danne varit och kollat på lägenheten ! Den total renoveras och den lär bli super fräsch =) GIllade i princip allt med den så hoppas hoppas vi får den.
 
Är jätte nervös nu haha. Dock är jag på plats 16 men allt kan hända !
 

And..


Det här med magmuskler.

Jag har sjukt lätt för att bygga upp min mage har jag märkt. Så länge jag inte har massa hull över musklerna kan dom synas rätt tydligt. Det är faktiskt väldigt kul att se resultat ! Jag fotade mig precis efter jag pumpat mina muskler idag och i det här ljuset syns det väldigt tydligt. Jag tycker det känns bra att lägga upp foton på min kropp då jag kämpar mycket med den och är stolt över mig själv att jag puschar mig så här hårt. För tro mig det kämpas. Svett och nästan tårar haha. Idag kollade jag faktiskt runt efter en papperskorg för jag trodde för första gången jag ärligt skulle spy sista minutrarna av Abs appen. Så här såg mitt schema ut idag EFTER ett jympa medel pass.
 
 
 
Är fortfarande helt slut. Jag skulle aldrig träna såhär mycket om det inte var kul. Jag älskar träningen och att se resultat, känna hur kroppen tajtas till. Älskar att kämpa och ha mål. Tittar på inspirations bilder typ dagligen och motiveras. Brinner för det här och att dela med mig av mina kunskaper jag läst på mig. Folk har till och med sagt att jag skulle passa som personlig tränare och fick till och med den frågan på gymmet en gång om jag var det av en random kille haha !
 
 
 
Önskar bara det var lika lätt med resten av kroppen haha. I'm on my way but hey little ass would you please grow faster ?! :D

Snyggt från chicy.se

Ohh vad det kliar i shopping nerverna nu !!  Har för mig att 260 kr var det billigaste och kanske 899 det dyraste. Men det mesta av detta låg på mellan 350-500 kr. Får tänka London snart, London haha.



 
 

Its a lifestyle, MY lifestyle

Eftersom jag är så pigg denna morgon ska jag bege mig till gymmet. Blir ett medeljympa pass idag istället som börjar kl 11! EFter det ska jag kötta magen och lite rygg. BÄSTA starten på dagen alltså. Iallafall för mig. Tänkte först ta en PW härifrån hagsätra till högdalen men det hinner jag inte nu då frukosten drog iväg på tiden.
 



Danne ska på match idag med My. Lycka till för ert lag och ha så kuuul ! =)
 
Puss hej nu ska jag börja röra mig<3
 

Pics från igår

Gud vilken jobbig blogg svacka jag är i känner jag. Får inte riktigt nån inspiration till inlägg. Men men så är det ibland och det går väl över =)  Igår så blev det bara ett besök hos pappsen och sedan träning efter det. Jag hade en jätte konstig morgon. Allt blev fel för att jag inte hade sovit bra, det var det första felet. Sen fortsatte det med att jag blev på dåligt humör för att det inte blev någon medeljympa, gillade INTE att mina träningsplaner ändrades haha. Så jag somnade faktiskt halvt om sen gick jag upp igen klockan 12 typ efter lite gnäll från mig :P. Bestämde att jag tränade EFTER pappa och då blev jag på bra humör igen. Det avgjorde lixom mitt humör, lite sjukt.  Men så aa jag körde 30 min på konditions maskinerna och efter det köttade jag mina armar =) Efter det var jag super glad och åkte hem. Halvsov och halvsov efter natten utan sömn så var inte så jätte rolig kväll men lugn och skön. IDAG ÄR JAG PIGG !


LÖRDAG

Godmorgon !
Här sitter jag nu och hade egentligen tänkt gå på jympa medelpasset nu klockan 11. Men då jag inte har sovit så bra inatt ( somnade sent och vaknat fler ggr ) så kände jag att jag inte orkar stressa för att hinna med det. Tänkte faktiskt lägga mig och dra mig ett tag till i sängen. Sen sticker jag iväg till gymmet vid 11 istället kanske. Min bil är fortfarande oanvändbar då det inte hunnits med att fixa, så får ta mig dit kommunalt. Så det tar sin lilla tid =)
 
Sen får vi se om Linda kommer til Farsta och möter mig för att träffa pappa. Kanske skulle luncha. Allt beror på hur Linda mår då hon var lite krasslig igår =/ Hoppas för din skull att du inte blivit sjukare <3
 
Och om hon mår bra ska vi åka in och heja på Henko vid kungsan då han springer halv maran ! Men det är inte förens vid 5-halv 6 vi åker inåt stan.
 
Kvällens planer efter det är att tat lugnt hemma. Eller om Linda mår bättre kanske ta en promenad med hundarna. Men allt får vi se sen.
 
Det här är min andra ta det lugnt, ta tag i träningen ordentligt, chilla ner helg ! Känns otroligt bra då dom 3 senaste helgerna innan dess var fullt ös, hade knappt varvat ner efter semestern kändes det som. Fast till och från blir jag endå lite uttråkad, det msåte jag erkänna :P MEN nästa fredag ja då smäller det och onsdagen den 26 JA då smälller det igen så har lite att se fram emot sen ;)
 
Nä nu ska jag fan vila lite.
 

Godnatt

Dröm sött ;)


Köttar Abs och rygg

Mycket på jobbet nu och sedan mycket träning därför lider tyvärr bloggen lite :/


Det går framåt !

Wiiiiiieee så happy !
 
Ska på min första lägenhetsvisning nästa måndag. Vart så jävla glad bara av att ha fått ett mejl från bostadsförmedlingen där det stod att jag ska på visning. Har aldrig hänt förut. Men nu har jag endå stått i 6 år lixom, så nu börjar det rulla på :D
 
Håller alla tummar och tår för att jag får den. Nyrenoverad 2:a på 60 kvm !!

 

Love it




Bra måndag

Då är det dags att pumpa rumpa !
Drar till gymmet nu tjaoo =)
 



Slappar

Är lika trött idag som igår om inte värre haha ! Fail att gå upp sådär tidigt. Har halv sovit lite till och från idag, inte gjort något vettigt förutom imorse. Kanske ska försöka ta mig ut på en promenad sen eller så stannar jag här i den mysiga sängen.
 
Imorgon är det dags för jobb igen =) Bara jag får somna tidigt ikväll ska det vara lugnt !
 
Ska ju orka med ett ben och rump pass efter jobbet också ! Den här övningen tänkte jag klämma in plus benpress. Då ska jag ha fötterna så högt upp som möjligt och bara hälarna i. Det ska vara lite jobbigare för rumpan då. Måste säga att ben och rumppassen är min favorit just nu.
 
 
 
Har gjort denna förut i min "ända workout app" förut men inte det med att ha dom i luften så länge och klämma ihop knäna. Det lär bli köttigt ;)
 

Worked my abs today







.




Sunny

Älskar det här vädret! Sol men endå kyligt i luften. Hösten är mysig. Igår i Farsta passade jag även på att köpa en halsduk från Gina. Jätte mysig och fin, inte så speciell men jag gillar den =)
 
Det här var från en liten promenad igår innan regnet och rusket kom.
 




Söndag 9/9

 
Här har jag bänkrat mig för ett tag. Skjutsade Danne till Knatte träningen som han håller i och kunde lika gärna stanna under tiden för ska skjutsa hem honom sen.
 
 
Så nu tänkte jag passa på att langa upp lite inlägg då jag inte hade nån ork för det igår. Jag var så trött alltså.  Gick ju som sagt upp vid 8 och skjutsade Lotta som sagt. Sen efter det så drog jag och körde ett jympa medel pass. Där kan man säga att jag chockade kroppen lite :P Var väldigt länge sen jag var på ett sånt pass. Innan sommaren när jag höll på som mest vart det typ 4-5 pass i veckan. Det var lite väl mycket alltså. För på dom passen tränar man ju hela kroppen och då hinner ju aldrig muskel grupperna vila. Men endå kände jag mig stark och pigg så det var ju bra endå =) Nu som ni vet är min träning mer planerad. Tänkte klämma in ett jympa medel pass 1 gång i veckan nu istället. Typ en lördag som igår. Kändes jätte bra som sagt. Och innan det köttade jag mina armar, mest triceps och axlar. Lite bröst också. Så under passet så var redan mina armar rätt skakis så orkade inte så många armhävningar då.
 
Hela dagen låg jag sen helt utslagen. Somna kanske halv 10 på kvällen också tror jag. Minns inet det är suddigt haha. Och idag väckte Danne mig med massa pussar HALV 8 ! Alltså jätte gulligt men HALV 8. Åh fan efter det kunde jag inte somna om så åkte och gymma halv 9 då istället :P
När jag åkte från friskis och var klar ringde mitt alarm, då skulle jag gått upp haha.
 
Så lär ju somna tidigt ikväll igen !
 

Promenad

Aaaaj mina armar och min mage. Är helt ensam hemma nu med Neo  efter att ha varit på en kvällspromenad som sagt =) Har tröst ätit 2 vanilj bullar för att jag är ensam haha, och nu har jag jätte ont i magen =( Armarna har jag ont i för Neo drog som tusan idag när Dalton var med. Han blir så ivrig. Så nä nu skiter jag i det här och går och lägger mig. Imorgon ska jag upp tidigt ( 9 ) och köra Lotta ut till tyresö och efter det drar jag till Farsta och gymmar plus går på ett pass ! Niiice start på morgonen så måste var utvilad =)
 
Snodde dessa bilder från Lindas blogg
 




DECIBEL !


Bästa alltså !
 
(tidsinställt)
 
 

.


Fotat lite idag

Lägger upp mer ikväll nu ska jag äta sen ta Lottas bil med Neo till kärrtorp och ta en promenad med Dalton Linda och Robin =)
 
 


 
Tagna av mig med mitt 50 mm 1.8 objektiv
 

Lite av min plan i London

När jag åker till London ska jag dra med mig Emeli in på Hollister. Har hört väldigt gott om dom och jeansen är snygga och prisvärda ! Ca 600 svenska kronor. Ett plus i kanten är att dom har två manliga modeller utanför butiken som posar i bar överkropp, ögon godis, se men inte röra haha ;)
 


 
Däremot ett minus är att tydligen så är Bh'arna på Victoria secret dyra. Dom ligger på mellan 400 kr och uppåt. Lite trist. Men lär nog hitta lite annat =) Tex så läste jag att man kan köpa 5 par PINK trosor för 200 svenska kronor och det är ju bra !
 
 
 
Nu längtar jag bara aaaaas mycket på att det ska bli den 26:e september  !!!
 
 
 

Halva veckan gått

Skönt att ligga i vardagsrummet och slö kolla lite på tv medans jag surfar runt på datorn. Har längtat efter det hela dan haha. Varit lite orkeslös på nått sätt idag. Men självklart pallrade jag mig till gymmet endå med Linda. Vi ska ju följa veckans schema och inte fuska ;)
 
Just nu i början för Linda går mest gympassen ut på att visa henne hur jag kör och att hon ska få in det. Då blir det inte lika mycket fokus på mig själv. Men det kommer ! Nu har vi i princip gått igenom alla muskelgrupper så nu kommer det bli tuffare. Magen fick som sagt kötta idag !
 
Me today innan vi körde igång
 
 
Efter 4-6 veckor måste man lägga om träningen lite så att det inte blir för enformigt för kroppen. Då stannar musklerna lixom upp om det alltid är likadant. Man kan tex byta ordning på övningarna, köra spinning eller börja med nått nytt pass som man då inte gjort under dom första 4 veckorna. Man måste lixom chocka kroppen.
 
Nu äntligen blir det middag. Pasta carbonara, MUMS !!
 
 
 
 
 
 

YES


Onsdag.

Hej idag känner jag mig lite skum. Just nu vill jag bara cykla ut och få min runda överstökad så jag får sluta sen. Helgen är verkligen efterlängtad nu. Blir en luuugn träningshelg kan man säga. SÅ skönt. Har varit fullt ös dom senaste 3 helgerna. Yes så då ska jag sova mycket också. Något som Danne hatar att jag gör haha.
 
Well well talk to u later =)
 

3 grymt bra inlägg

Träning för lårets insida
 http://rara-sara.blogspot.it/2011/01/traning-for-insida-lar.html
 
Träning övre delen av rumpan
http://rara-sara.blogspot.it/2012/02/trana-ovre-delen-av-rumpan.html
 
 Hemma träning rumpa
http://rara-sara.blogspot.it/2012/01/hemmatraning-for-rumpa.html
 
 
 
Har nog hittat en ny stam blogg =)
 
 
http://rara-sara.blogspot.se/
 

Sofi Fahrman

 
 
Inte nog med att hon har snygg kropp,
Så älskar jag hennes hår. Mah GAD !
 




Planering

Måste lägga upp ett tränings schema som jag och Linda kan följa.
 
Ca 1 timme innan ett pass äter vi oftast en tallrik med fiberrik & protein rik gröt så vi orkar mycket. Startar varje träningspass med konditions maskinerna i ca 20-30 min och avslutar det med ca 10 minuter stretching och en protein shake.  SÅ viktigt att stretcha ut musklerna så dom blir långa och slanka, inte korta och tjocka. Rumpan kan man stretcha lite extra också ifall man vill se resultat lite fortare.
 
Vi springer och cyklar ju väldigt mycket i vårt jobb också och bara det är ju ett träningspass, dont forget that !
 
Idag körde vi kondition plus lite armar. Tyvärr vart det bara en 45 minutare för vi hade lite brådis.
 
Onsdag ( Imorgon )
Mage och rygg
 
Torsdag
Ben och Rumpa
 
Fredag
Vilodag / promenad / PW
 
Lördag ( ska ha 2 vita helger nu )
Kanske ett Jympa pass plus armar och bröst
 
Söndag
Mage och rygg
 

 
Hoppas jag inte glömt något nu, vad tycker du Linda ? =)
 

Liten Neo

Hihi tömde mitt minneskort och förde över alla bilder till datorn. Titta vad jag hitta då! Sötnosen :)












Kommer alltid älska dig <3

Vet inte riktigt var jag ska börja eller hur jag ska få ned detta på text. Känns fortfarande jobbigt och det blir känslosamt när jag pratar om det. 
 
 
Tyvärr så gick Tchitchi, vår katt bort förra veckan. Det var i torsdags den 30:e. Hon hade inte varit sig själv dom 2 sista dagarna och det märktes tydligt att något var fel. Hon fick antagligen en tumör i hjärnan eller cancer. Vill inte gå in i detalj om det utan minnas dom fina stunderna. Allting gick så snabbt så det är fortfarande svårt att tänka att hon verkligen är borta. Känns som att när man ska hem till mamma kommer hon alltid vara där. Sen får man tänka till en extra gång och man inser att nej det kommer hon ju inte.
 
 
Dom här 7 åren hon fanns med oss var helt underbara och jag kommer sakna henne fruktansvärt mycket. Hon var verkligen så speciell och kärleksfull. Hon visste alltid när man var ledsen och ville komma och gosa extra mycket då, trösta en.
 
 
Finns så mycket att säga.  Kommer skriva om henne flera gånger och absolut mer detaljerat, men jag ville just nu bara få ut det här på bloggen så jag kan börja gå vidare här. Känns så dumt att skriva om annat som egentligen inte är betydelsefullt när man jämför med det här.
 
Men jag vet att jag alltid kommer ha tchitchi med mig och jag vet att hon har det bra nu. Min lilla tchitch som jag älskar dig <3
 
 
Tchitchi låg ofta på min mage eller brevid mig när jag var hemma och blogga och ville ofta vara med på bild :P ( Har inget med denna bild att göra, den är tagen av Linda när dom låg och gosa bara för ca en vecka sen ) Så fin underbar och bäst <3
 
 
Vill försöka komma tillbaka i bloggandet ordentligt iallf så det ska jag försöka göra från och med nu !
 
 

Barnkalas

Hejsan ! Just nu är jag i Haninge hemma hos Dannes släkting. Som det står i rubriken har det varit barnkalas, ätit massa popcorn. Fast jag är väldigt seg idag efter igår. Vi var på grönan med jobbet och körde 5-kamp. Har försökt hålla humöret uppe men det är inte alltid så lätt :( Kommer berätta snart vad som hänt men har inte orken att skriva om det riktigt än så sålänge ska jag försöka uppdatera som vanligt. Men därav min från varo tidigare iallf. Kram på er nu ska vi snart köra hemmet <3


RSS 2.0