Så här vill jag se ut när jag tränar



Köpte tränings Bhn igår tex, har en i svart också. Sen när jag köpt gymkort ska jag köpa resten !
Allt från HM


Torsdag

Känner mig alltid lite dum när jag säger att jag ska blogga senare eller näst kommande dag och inte gör det. Jag hade inte alls tankarna på det igår. Efter jobbet åkte jag till skanstull och shoppade lite. Sen mötte jag Fanny och Diddi. Tyvärr var Metro stängt när vi kom dit men vi ringde chefen och tog våra frågor och sånt på telefon istället så det gick endå bra. Efter det skjutsade jag hem Diddi och drog till hagsätra. danne var inte alls på bra humör för neo hade tuggat sönder hans nya hörlurar till datan för 800 spänn. Så nu inatt när han skulle kolla på film och jag sova stördes jag såklart av ljudet så gick och la mig i Melindas rum. Så har det varit rätt många nätter nu och alltid har danne kommit och hämtat mig vid 2-halv 3 på natten haha...

Nä nu ska jag jobba igen. Måste bara visa er den här outfiten från nelly först. Gillar den skarpt !


Snyggt i vår va ?


Solen skiner idag = härligt !

Nämen tja ! Jag vet inte vad som hände sen förra torsdagen men inget bloggande vart det ju tyvärr ! Tråkigt tråkigt.. Men tänkte blogga lite idag sen. Bara så ni vet ! Nu har jag lunch på jobbet och efter det ska jag förbi skanstull och kanske shoppa lite. Ska också förbi Metro och kolla till lokalen för jag har ju aldrig varit där förut och det är där festen är på fredag. Längtar :) Nä men hörs sen då <3



Så här har jag typ sett ut dom senaste dagarna när jag byggt ihop min skohylla :P


4-5 timmar kvar sen helg !

Idag är det fredag :D Har längtat efter att få sova ut !

Igårkväll hämtade jag Linda i gullmars vid halv 8 tiden och sen åkte vi till pappa. Var där en stund och sen drog vi till hagsätra. Bara chillade lekte med neo och umgicks ! Det vart rätt sent. Eller sent och sent för mig var det lite sent. Vi gick en kvälls promenad halv 10 typ och kasta lite pinnar och släppte Neo lös.



Sen vid kvart i 10 skjutsade jag och Danne hem Linda till sitt hem i Farsta. Och fan vad jag sket på mig efter att vi släppte av henne. Då hoppar det fram en kille med en ( som jag trodde var en pistol ) Och jag typ tvärnitar haha och blev fett rädd. Sen kliver Mohammed och Robin ut ur bilen framför och as gravar haha.. Usch det var tydligen en soft air gun. Man får inte skrämmas sådär !! haha aja.. Sen kom vi hem , tog en dusch och sen somnade jag väl vid 11. Får aldrig sova hela nätterna igenom nuförtiden. Antingen är det Neo som gnäller för han har växtverk eller så är det Danne som ligger och kollar på en film. Han är ju sjukskriven ända till 28:e februari och då fattar jag ju att han inte vill somna vid 10-11 som jag.. jaja nog om det. Fredag var det ju och dagen är tänkt så att jag ska chilla kvar lite på kontoret när vi slutat. Kommer bli en as soft dag ! Kanske slutar mellan 3 och 4 ? :) Sonya tänkte låna mig till två öl och det tackar jag inte nej till. Sen efter det innan middag nån gång åker jag till hagsätra och bara tar det lugnt och njuter ? av att jag e pank :)

Nä men nu ska jag vara shysst och åka med lite buntlådor till mina arbets kompisar! Tjo

Träna idag ?

Heeej ! Idag är det torsdag och snart fredag och helg. Gud va skönt. Det som är tråkigt är dock att jag inte har några pengar. Hade en räkning som skulle betalas den 21:a och det är imorn så mina sista pengar går till den :( Så kommer inte kunna göra nånting i helgen som kostar pengar. Men det blir nog skönt och bra endå :) Jag och Linda fick Hockey biljetter av pappa tills på lördag klockan sju så det blir lite kul att gå på tror jag.

Idag efter jobbet hade jag tänkt att först dra hem snabbt när jag slutar halv 5 och käka nått litet, sen vid halv 6 -6 tänkte jag faktiskt åka till farsta och kolla om man kan "köpa" gymkort där. Har ju som sat inga pengar men tänkte köra med autogiro så det dras varje månad och då kanske man inte behöver betala än. Tänkte iallf fråga dom där om det. Linda ska ju sen också träna där med mig så det blir kul ! Efter det drar jag förbi pappa och hämtar post och sen möter jag nog Linda. Nu måste jag dra kanske hörs sen :)!

<3

Nu är man hemma från bion då. Det blev Heron city istället. Åkte till Hagsätra direkt efter jobbet, bytte kläder och käka lite sen drog vi. Det vart inte heller The tourist utan Duo date och den var väl helt okej, hade sina stunder men inte lika bra som jag trodde. ( kommer väl få onda ögat av Jenny nu för hon verkar ha tyckt den var super bra ? :P haha ) Aja det var mysigt iallf. Sen åkte vi tillbaka hit. Kallar det mitt hem för det är i princip det nu eller har varit ett tag? haha.. Letar som sagt lägenhet men får ju aldrig nått napp ! Det som skulle vara dröm scenariot vore en tvåa på 4500-5000 kr i månaden :)

Nu vet jag inte riktigt vad vi ska göra, lär väl somna om en timme :P

<3




Onsdag

Yeeeeees är så jävla glad just nu !! Fick precis besked om att Jag, Diddi och Fanny får hyra/boka Vipen på Metro nästa fredag när vi ska ha vårat födelsedagsfirande. Oooh vilken lättnad kan berätta mer om det sen ! Än så länge har vi inte skickat ut några inbjudningar så var inte oroliga ni som inte fått än haha..

Okej idag då, idag så är det fullt upp på jobbet. Har sagt att jag måste gå klockan 5 för jag och danne ska på Bio vid 6 i medis. Blir nog The tourist. Fick ju en bio biljett från Facket innan jul och sista dagen att gå är den 19:e. ( alltså idag ). Sen efter det kanske Linda också möter oss eftersom hon slutar klockan halv 8. Då lär hon följa med till Danne och busa med Neo :)



Puss!


Vår!



Dom här vill jag ha :) Undrar bara hur mycket dom kostar ? Måste ta reda på det.
Köper typ alltid ett nytt par varje vår men då är det för högst 300-400 typ. Vill ha något anrlunda som håller och ser bra ut ;) Just Denna gång vart det något dyrare antar jag


Har sett dom länge på Tyra nu och tycker dom är så snygga


Jävla is


Aj fan .. Det första jag gjorde när jag steg ur bilen imorse och skulle lämna post var att halka på den dumma hala blöta isen ! Snubbla till på nått konstigt sätt så jag lixom landa med armen på sätet/bildörren. Och knät slog också i dörren. Hajade inte riktigt hur det gick till men fy fan vad ont det gjorde :( Ville typ börja gråta men gick bara och svor tyst för mig själv .. Och inte nog med det har jag så jävla ont i ryggen så ska ta det jätte försiktigt idag ! Sitter och tar lunch nu sen blire ut och dela lite. Vad gör man inte för jobbet lixom !

Nä usch nu ska jag dra hoppas dagen går fort så jag kan komma hem o vila sen !!

 
Bild från nyår, har inget med inlägget att göra ville bara lägga in lite posetiv energi också :P

Ryggont

Sen jag skrev sist har jag inte orkat göra nånting. Jag får bara mer och mer ont i ryggen :( Har haft det i några dagar nu.. Så orkar inte skriva så mycket just nu som jag egentligen velat.. Ligger i vardagsrummet och kollar på tv med Dannes syster. Neo ligger i sängen med Danne som spelar lite. Igårkväll var det fest här hemma för Lotta och Sebbe fyllde år i veckan. Så alla är lite sega idag..

Fönstershoppar på HM och Nelly just nu.. Såg den här tröjan, killmodell men till och med Melinda skulle vilja ha den. (kanske för att det är Chiles färger ) Kostar bara 199:- Danne skullle passa i den.


Finns i fler färger :


Jag skulle vilja ha den blå/gröna som mys tröja ( bara önsketänkande dock )

Fick hem min beställning från Nelly i torsdags och jag måste säga att jag blev kär i allting. Det var sp snyggt/fint !! Mycket nöjd kund... Skulle tat på mig det idag för att fota om jag inte haft så ont i ryggen.


Vill att det ska vara lördag idag

Tänkte ta en dusch och sen är jag tillbaka här. Har lite olika saker jag vill blogga om, tex vårinspiration , min helg, min beställning som kom i torsdags ( kanske fotar skorna och blusen ). Det är vad jag vill blogga om iallf får se om jag har samma inspiration efter den väääälbehövliga duschen :)

Torsdag

Halloj ! Igår kväll när jag kom hem från jobbet blev jag värsta överraskad. Linda och Robin hade kommit dit typ en timme innan mig och pratat ihop sig med Danne. Egentligen skulle jag och Linda köpa gymkort igår men allt blev så sent så vi sket i det. Får göra det en annan dag istället. Vi kollade lite på film och bara umgicks. Sen vid halv 7 kom My också :) Dom var där ganska länge sen vid kvart i 10 drog dom. Alltid kul med besök, kom lite oftare ! haha.. Sen gick jag och sov men blev väckt av en vild Neo typ 1-halv2 på natten. Så har väl sovit lite halvdåligt inatt.. Men är hyfsat pigg endå. Sitter på jobbet och tar lunch nu.

Efter jobbet åker jag direkt och hämtar upp Linda för att åka mot tyresö hem till Mormor. Där är vi bjudna på middag. Tror det bara blir jag, Linda, Mamma och mormor. Mysigt. Måste hinna köpa en julklapp innan också. Vi träffades aldrig på julafton för min Mormor firar jul på annat håll men nu är det dags.

Men ska rulla nu ! puss


Mormor och Linda förra året !


Mejl på Facebook från nån jag inte känner

Vissa får ju kanske nått skumt mejl då och då där nån slänger ut en kommmentar typ; snygg du e , msn ? aa men ni fattar.
Jag får :


hej hej,, vill du och några tjejkompisar spotta och loska allt vad ni orkar och kan?? Ni tjejer får 5000kr. Jag är seriös


Pschyko...

Kunde inte hålla mig !

Gajda LS Blouse SEK 349, B.Young - NELLY.COM

Allt från Nelly.. Överst ser ni en video på blusen. Asfin tycker jag !

 

Det som är så bra med Nelly är att om man skickar tillbaka något inom 14 dagar så är det fri frakt tillbaka och man får tillbaka alla pengarna. Jag kommer inte betala förens efter löning eller nästa lön. Har ju inte mycket pengar nu lixom.. Men jag har värsta shopping suget ! På lönen som kommer nu ska mina två klänningar jag beställde till jul betalas och det blir väl en 650 kr sammanlagt. Och så nu plus 900 ( om jag väljer att behålla allt ).

 

Blir nog den enda shoppingen för min del den lönen för jag ska betala mer i hyra och min telefon räkning lär inte vara rolig ! :( Ligger säkert på 800 för ringde /smsa en jävla massa runt jul/nyår. Tex sms biljett när jag inte hann fixa remsa. Sen ska jag lägga undan/spara en massa också. Kanske kommer gå ner till att bara jobba 75%= 25% mindre lön än vad jag är van vid fast sen plus extra timmar så om jag har tur jämnar det ut sig endå. Men då handlar det bara om någon månad men det gör ju endå stor skillnad på kontot lixom. Speciellt när mina utgifter också blir högre. Men men får se hur allt blir inget är bestämt !

 

 


Måndag

Kändes riktigt skönt att sluta innan deadline idag, stämplade ut 5 i tre ( deadline halv 4). Då körde jag direkt till hagsätra och möttes av en riktigt glad hund. Tog ut han på gården så han fick hoppa runt i snön. Det tycker han är jätte kul ! Sen gick vi in och kolla lite på tv. Danne har varit på sjukhuset typ hela eftermiddagen för att ta bort hans gips och stiften som höll ihop tummen. Han ringde nyss och sa att allt gått bra och att han var påväg hem. Ska ta med mig Neo och möta han i centrum när han kommer för måste köpa lite smågrejer på Ica.

Sen ikväll vill jag sätta ihop min skohylla. Vi var för trötta igår, hann bara plocka iordning rummet men inge mer. Tar kort på den om den kommer upp !  Låg med den sega bärbara datan i knät typ hela kvällen och glodde på tv.

Nä men kanske ska börja klä på mig snart =)



Tänk om det var sommar nu ?!

ARHOLMA <3

New shoes

 

Köpte dom för någon vecka sen på nelly.com

449 kr

 


Friday night



<3


Bus dag med Neo och Dalton

Hej ! Den här helgen har varit riktigt skön. I Fredags var jag ute med Denise, Lina, Gabbi och My. Lite för att fira mig och att det var ett tag sen vi sågs så det var kul :) Sen igår kom Linda och Robin hem till Danne på kvällen. Vi mötte dom i Centrum och Neo blev jätte glad ! Vi handlade massa frukter och glass och sen fixade jag och Linda iordning fruktsallad och kollade på film och busa med neo såklart. Haha Linda är helt galen i han. Sen vid 12 på natten blev vi jätte sugna på chips så vi tog bilen till OK macken och handla med oss lite gott hem. Dom sov över och sen somna jag vid 1 när dom satte på en film :P

Vaknade idag vid 11 och gick ut med Neo. Han vill verkligen INTE röra på sig på morgonen. Utan sitter helt stilla utanför porten när han kissat. Sen fick jag han o bajsa så det var ju bra haha.. När vi kom upp igen gick han in till Linda och Robin och fortsatte mysa o sova. Sen vid 3 åkte vi hem till Robins föräldrar i kärrtorp och busa med Dalton. Dom hade jätte kul ! Neo ville inte gå därifrån. Kom hem för typ en timme sen. Nu hade vi tänkt sätta ihop en skohylla jag fick av Lotta i födelsedags present :D Mina skor svämmar över lite här..

Lite bilder från idag tänkte jag bjuda på :



Glass & Coca Cola



Har inget bättre för mig just nu så tog fram lite gottis.. Har kännt mig helt seg idag, inte orkat göra nånting. Zappat mellan tv kanalerna, gått ut med Neo ( som förövrigt blivit ganska rumsren nu, händer absolut inte lika många "lyckor" ). Älskling och jag tog oss en rejäl långpromenad och upptäckte att det är jätte dåligt plogat på parkvägarna. Inge kul. Längtar tills snön är borta och man kan ta långa promenader i sköna vårkläder. För visst vore det nått :D? Är trött på vintern, vill ha vår nu nu nu. Vill fota fina bilder / porträtt( jag kan ju göra det nu med med all snö men det känns lättare och roligare på våren :P ) Sen ska jag fixa min data alternativt köpa en ny och redigera alla fina foton för att sedan skriva ut dom med min Canon skrivare jag fick av Danne i julklapp <3.

Då kommer jag vara riktigt sysselsatt !


Jag idag


Stjärnor



Fint i fönstret. Foto: jag, redigering: Ingen, direkt från kameran

Om du vill ha den här stjärneffekten så ställ in kameran på Tv och det ska stå mellan 15" ch 30". Kameran måste stå HELT stilla så helst har du den på ett stativ eller några böcker eller stol. Sen självutlösaren på 2 eller 10 sekunder så du inte håller i kameran. Sen får du vänta antingen 15- 30 sekunder medans kameran tar in ljuset och bilden skapas. Och tada då får du den här effekten !

:)


Nu får ni allt ge mig en kommentar!

Jag vill skriva och blogga men vet inte om vad ! Kom med några förslag så ska jag försöka få ihop något inlägg idag. Så fort jag får ett bra förslag så ska jag göra vad jag kan ! :D Vad som helst ( nästan ) vad vill NI läsa om ?

Igårkväll

Jag som trodde vi skulle åka hem till Linda och Robin igår kväll men jag hade fel !
Danne hade bokat bord på Jensens Beefhouse på sveavägen som en del av min födelsedagspresent. Blev jätteglad och vi hade det mysigt. Maten var jätte god och sen avslutade vi med 2 öl var. Sen tog vi taxi hem och kolla på film. Min andra del av min födelsedagspresent var att jag fick välja ut lite fina underkläder :)



2 bilder från igår...

Nu hade jag tänkt klä på mig och göra iordning lite tacos ! Mums.. Sen vet jag inte vad som händer.


Lill lördag

Hejsan !
Idag är det onsdag och jag är ledig imorgon, så jävla nice ! Kommer säkert bli jobbigt att gå upp sen på fredag morgon men det tar jag då !

Slutade väldigt tidigt idag med. Stämplade ut kvart över 2 så det var skönt. Sen jag kom hem till Danne har jag bara hunnit ta en lång dusch, rakat och pilat mig typ överallt ( haha råka skriva Pillat men det vore lite fel :P ) så känner mig riktigt fräsch nu. Tog också äntligen tag i det jag inte orkat förut såsom att ta bort mitt gamla nagelack sm lossnat så mycket samt noppat ögnbrynen.

Dagens planer ser väl ut som så att jag ska strax åka iväg med D till hans kusiner i skarpnäck en snabbis och hämta lite saker vi glömde i västerås. Sen efter det ska jag förbi sköndal och hämta ut denna tröja neranför:


249:- från HM

Efter det åker vi tillbaka hit för att laga middag; Kycklingbröst med pommes. Är redan hungrig så det kommer bli riktigt gott.
Kvällens planer verkar se ut som så att vi åker förbi Linda och Robin en stund med Neo. Kanske kollar nån film så. Utnyttjar inte min ledighet med bärs idag, det sparar jag till fredag. Då jag antagligen ska fira mig lite granna. Så det blir nog en lugn kväll som det verkar nu. Då kommer jag vakna upp efter en sovmorgon imorgon på förhoppningsvis piggt och glatt humör så jag kan passa på att göra någt roligt istället för att ligga seg i sängen all day long..

Nepp men nu ska jag trka håret och börja åka, har bara parkeringsplats till halv 5 !


Cozy in bed



Denna bild togs i veckan och jag tycker dom vart ganska söta.. Försökte få det in action med tungan men tajmingen blev inte så bra. Neo turas om att sova i våran säng och Melindas varje natt. Kanske inte så smart i framtiden m man inte vill ha han där men redan första natten tog Melinda upp han i sängen och sen dess har det varit kört att få han att sova kvar på golvet. För om han vaknar till minsta lilla i vardagsrummet så springer han in i nått av rummen ch dörrarna går inte att stänga helt, eller dom är lätta att knuffa upp iallf... Men det gör inget för det är riktigt mysigt att ha lilla (stora ) Neo svandes brevid. Danne har ju faktiskt en väldigt bred säng nu också så det blir inte trångt :)

1:a januari Nyårsdagen, min födelsedag

Hej allihopa , hoppas alla fick en riktigt rolig kväll igår ! Min var riktigt bra. Vi började hemma hos Daniels pappa med lite drinkar och någon öl. Sen begav vi oss till Christians moster där det var jätte mycket folk. Vi umgicks och Dansade massa salsa. Sen vid halv 10 var det dags för nyårs middag och et bjöds på massa god mat. Skulle kunnat äta i en evighet eftersom det var så gott men då skulle jag nog bara legat död i en soffa nånstans pga av matkoma så jag skippade det. Sen var det dags för 12 slaget och då samlades alla på deras takterass och sköt raker. Det var en jätte fin stämning. Det hölls till och med en födelsedags sång för mig :) Sedan vid 1-2 fick vi höra att det var hemma fest lite längre ned på gatan så jag, Danne, Linda, Mario ( hans syssling) och hans flickvän drog dit. Sen efter att vi var där ett tag drog vi till en lokalfest och mötte upp Dannes pappa och några där. Allt var verkligen jätte lyckat som tur var. Nyårsafton är ju inte alltid en glad natt lixom, vad som helst kan ju hända haha.. Aja sen fick vi tag i en taxi halv 5 och körde hem med värsta disco ljusen. Så det var min kväll.



Idag har jag varit ganska trött och seg, men inte så jätte bakis. Legat och kollat på film och halvsovit i min älsklingsfamn med Linda kramandes på mig. Himla mys i sängen haha... Nu väntar asgod mat och sen får vi helt enkelt se vad vi gör av kvällen. Kanske bara tar det lugnt eller dricker några Corona :)


RSS 2.0