onsdag



Idag var en bra dag, fått fina komplimanger om mitt nya hår , shoppat med My, pratat massa roligt med Diddi i telefon, planerat in kvällen imorgon som börjar i studion igen sen vidare på deras Nrj party.. Sen får man se ! Nu ska jag sova så det fort blir torsdag och fyra dagars ledighet :) Ska bli så skööönt

Bättre uppdatering blir det på fredag och kanske imorn efter jobbet, är helt slut nu <3


Tisdag

Jahap då var man brunett .. Hmm vart inte riktigt som jag ville.. Mycket mörkare än vad jag hade tänkt och saknar redan mitt blonda hår. Men eftersom jag inte var fullt nöjd så har jag en tid igen nästa tisdag för att göra blonda slingor för nu syns det typ inte att jag har det :/ Men å andra sidan tyckte Linda att det var skit snyggt och att jag inte borde göra nån förändring. För faktiskt, har ju varit blond i 6 år i rad så att vara brunhårig nån månad kanske inte skadar..

Bild kanske jag lägger in senare ikväll. För nu är jag hos Robin med Linda och My. Vi har precis lagat middag. Köttfärslimpa med stekt potatis, sås och sallad !

Goskatten Tchitchi

Hon gör det nästan omöjligt för mig att sitta vid datorn. Glider upp med rumpan / slickar i ansiktet stup i kvarten haha.. Nerå hon e så söt o gosig hon<3


Vilken trött tjockis jag ser ut som på sista bilden ! Men det e skitsamma :P

Kanske ska sova snart för måste upp tidigt imorgonbitti och duscha. Nästa gång ni ser mig blir det i en ny hårfärg. MEN vill inte ha för stor skillnad. Bara ljusbrunt med blonda / guldiga slingor. Så det ser sådär solblekt ut i en ljusbrun nyans.. Men får se hur det slutar, haha.. Har tid klockan 4 så åker dit direkt efter jobbet. Spännande !

Från Thailand

En väska, gillar rosetten


Två party linnen

och några t-shirts/tunnikor


tack pappa <3

tröttis

Nu kom jag hem för en liten stund sen. Linda och jag mötte upp My på vägen och stannade och snackade ett tag. Försöker övertala henne att följa med på kryssningen på torsdag men det går inte så bra.. Tråkig du e my du ska fan med! Det blir skit kul.. Men annars så är det iallf Jag Diddi och Linda som är säkra nu tror jag iallf.. Bara Linda inte jobbar fredag för då skiter det sig för henne, men tror inte hon skulle det. Sen hoppas jag att Lina får ledigt också. Vet fler som ska åka så folk kommer vi träffa på iallf. Finns ju bara 280 krs hytter kvar nu så rätt fullbokat är det..


NÄ FAN ALLTSÅ, man måste vara 21 för att åka kryssningen på torsdag och det är ju inte dom andra :( Så nu kan vi inte åka på torsdag skit tråkigt.... Men får hitta på något annat roligt då istället. Tex kom mysan med några roliga ideer och alternativ :P


Annars så kommer den här jobb veckan vara jätte kort och skön :) Ledig fredag,lördag,söndag och måndag eftersom det är påsk ! :)

Handlade med mig en tiding och en frödinge ostkaka. Har fastnat för den haha...  Så nu tänkte jag läsa lite och fota några grejer vi fick från pappa. Ska se om jag hittar någon bra bild på den hårfärgen jag vill färga till imorn också :)





Måndag & kort vecka framför mig

Nu e jag hemma hos Pappa.. Har varit här ett tag nu med Linda. Åkte hit direkt efter jobbet. Och påvägen hit stannade bussen vid en hållplats där min farfar och Solveig stod och vänta av en slump :) Så ringde upp han och pratade en liten stund. Måste bara säga att jag älskar min farfar jätte mycket, han är bäst ! 

Har fått lite fina grejer från Thailand :) Tänkte kanske visa er senare.. Linda har tvättat och vikt ihop allt så fint medan jag tjockat i mig kebab..  Snart ska vi börja röra oss härifrån. Kanske möter upp någon också, får se :) Men skriver mer när jag kommit hem.. Puss !



Bild tagen och redigerad av mig i sommras


Ny design !

Sådär nu gjorde jag en ny till mig med.. När jag endå höll på att trixa med photoshop kunde jag lika gärna fortsätta :P Den var inte sådär jätte genomtänkt men jag orkade bara inte ha svart längre.. Får se hur länge jag orkar ha den här haha.. Men vart endå nöjd :)

Så vad tycker ni, fin eller ful, helt ok ?

Såhär såg min gamla ut:



Nu ska jag sova, jobb imorn, sen hem till pappsen och kanske få lite presenter från thailand ? :)

Mikaelas design

Nu är den klar !

Om du vill kolla hennes blogg hittar du den här

Jag ska nog också göra min ljusare och gladare :) Kanske börjar på en redan nu

.

jag är lite upptagen med att fixa Mikaelas design men snart e jag klar och då tänkte jag skriva lite mer här :)

Resten av shoppingen

Från cubus:

Båda är skitfina på olika sett kan inte bestämma mig om jag ska ha båda eller lämna tillbaka en. Har nu rätt många jeans jackor känner jag :S Den nedre är frår Gina..

Två skitfina färger passar när våren typ är här. Sen det i mitten är stärkande..

Börjar älska lösögonfransar.. 65:- från kicks

Det här rosa luktar gott och gör håret jätte mjukt och glansigt, skyddar mot värme. Har haft det förut men det tog precis slut..  ca 80 :- finns på Kicks bla


Mjukis

Hej igen ! Vilken seg helg det har varit, känner mig jätte konstig i huvudet.. Var iallf bara hemma idag på Dan och tog det lugnt. Sen fick jag ett sms från vicky som undra om vi kunde sola. Visst tänkte jag för nu var det endå några dagar sen. Fast det sluta med att Vicky inte svara och hann sola innan jag skulle det. Så då så passande hörde mickis av sig till mig och vi två drog till kärrtorp istället. Pratade lite om iallf jag kanske skulle börja träna med henne :) Och det skulle faktiskt vara super kul. Hon har kort på eriksdalsbadet där dom har både gym och olika pass ( plus självklart bassäng haha) Kanske kan bli på onsdag då för hela veckan känns rätt uppbokad nu när jag tänker efter :) Imorgon ska jag och Linda till pappa som har varit i thailand en månad och umgås med han. Sen på tisdag ska jag färga mitt hår ! Fan blev nervös nu när jag skrev det haha.. Och på onsdag då kanske träna. Sen är det påsk och det tänkte vi starta med att åka på kryssning på torsdag :) Roliga saker när jag väl tänkte efter.

Iallafalll, efter solningen så åkte jag in till stan en sväng och kollade lite i affärer. Och jag är typ shopping beroende. Om jag har pengar och är ledsen, glad eller uttråkad så shoppar jag. Har ibland ingen spärr och det är lite jobbigt. Men idag så blev det flest grejer på Cubus och där var det 25% rabatt på ALLT i butiken. Så då passade jag på ( undanflykter har jag till nästan allt jag köper också haha) Okej överdriver lite granna nu men ni fattar :P

Det här var iallf något jag verkligen behöver. Har lixom inga riktiga mjukiskläder så det var perfekt



Ca 320:- gick det på

Slänger upp resten av shoppingen alldeless strax !

Vill ha semester nu !

Kvllen igår var väldigt seg och inte så speciellt rolig. Men det bästa var när jag fick ett samtal klockan 12 av en taxi chaufför som jag åkte med igår som sa att han hittat mitt körkort i bilen :D Shit vad glad jag blev ! MEn har fortfarande ångest att jag betala samanlagt 6-800 kr på taxi i fredags. Usch.. Men men inget att göra åt nu.

Annars så sitter jag och kollar igenom bilder till Rhodos :) Längtar så sjukt mkt. Sol, bad och värme. Fest och sena nätter. Fina foton och fina vänner. A gud det kommer bli så kul. Åker den 27:e Juni på en söndag och planet går kvart i 8 på morgonen från arlanda. Så vi är väl vid hotellet vid 12-1 perfekt för solning och första drinkarna ;) Exakt 3 månader kvar var det igår.

Här är lite bilder från själva Grekland/Rhodos som jag hitta på Vings hemsida:


Underbart eller vadå?

<3

Dom här orden från fina Felicia värmde starkt i hjärtat kan jag säga <3


Josse M
. Här har vi iallafall jordens snällaste människa , ni tror ni känner någon som verkligen är omtänksam snäll trogen fin en tjej som har allt? men då har ni inte träffat josse. jag ser upp till dig gumman du är stark , snäll och underbar du kör ditt race och du är hur jävla bra som helst. Stå ut och var stark du klarar det josse. Du behöver ingen dumkille vid din sida du är redan perfekt.

Skrivet av felicia på hennes blogg

<3

Från igår

Igår började kvällen och dagen super bra ! Slutade Jobbet klockan 3 och då fixade jag mig lite i omklädningsrummet. Sen samlades nästan hela City mail gänget i köket och drack öl. Efter ett tag gick typ alla och beställde kebab. Jätte trevligt var det där :) Satt väl där från halv 4 till halv 7-7. Sen rörde vi oss vidare till en biljard hall i närheten.. Jag och Henrik förlora en match och vann en :P Sen var jag tvungen att dra vid halv 8 och möta Diddi, Linda och robin hemma hos han. Där snaxckade vi lite skit och fixa det sista innan det var dags att röra sig mot stan.

Vi tog taxi in dit, hämta upp Lina på vägen och när vi väl var framme märker jag att mitt körkort är borta !! Asso jag e så jävla ledsen. Letade överallt i bilen och väskan men det är tydligen borta om det inte ligger gömt hos robin nånstans men hans mamma letade men hitta inget. Så har iallf beställt ett nytt så det borde väl komma på måndag senast tisdag iallf. Så det vr ju inte värsta roliga början på kvällen. Var då tvungen att ta taxi igen hem och hämta passet. Det gick på 400:- sen betalade jag in till stan innan för 200 :- KUL ! usch får ångest bara jag tänker på det..

Men men vi drog iallf till Ojojoj och satt där rätt länge innan vi gick till GK och mötte några personer. På Ojojoj stötte vi också på Madde, Bente och frida en snabbis... Natten Slutade lite sådär halvt kasst men fick iallf skjuts hem från gullmars vid 4... Börja skit bra men kunde slutat roligare !



Diddi tog resten av bilderna med sin kamera som jag förhoppningsvis får senare idag :)

Förresten på GK snodde nån min jacka jag har på bilderna ovan :( orkar inte , och förra fredagen snodde nån min svarta fuskpäls :(

Lördag

Måste bara vakna till mer.. har halvsovit hela dan. Sen kommer det bla bilder från igår!

Happy day

Hinner intre skriva mycket alls nu tänkte sova.. får bli mer på lördag för imorgon är det fullt upp ! :D Först after work med jobbet, tror det blir biljard, sen möta Diddi och Linda och föra för utgång :) Mycket roligt.

Idag fick jag lön, har bokat en resa till Rhodos 27 Juni och hängt med Diddi och Lina, mötte upp Linda senare för att sola. Kunde inte bli en så mycket bättre Torsdag :P  Pirr i magen för allt roligt som kommer hända i sommar och i vår ska vi tydligen också åka till göteborg över en helg också plus kryssning nästa vecka på det !

Men berättar mer om allting sen nu blire sängen och fredag imorn :D <3

Mys första tatto



Nu är den ju precis nygjord så det är fortfarande lite utsuddat runt om men tycker endå den blev jätte fin :) Ska själv göra en på handleden där jag ska skriva en text med skrivstil ungefär. Texten är fortfarande hemlig bara några som vet vad jag har för ideer. Men hoppas den blir gjord snart för nu är jag jävligt sugen !

Annars då, idag efter jobbet drog jag till gullmars för att möta my. Mötte på axel en stund under tiden också. Vi gick och käka på kebaben i väntan på my. Som sammanlagt blev en timme försenad ! haha.. Sen drog han med sin kompis för dom skulle på match. Sen dök my upp och vi gjorde inte så mycket utan snackade lite skit ett tag innan vi började röra oss hemåt. Kom väl hem vid halv 8 nångång. Hann vara hemma en timme ungefär innan Linda ringde som jag då åkte och mötte för en stund sen. Robin köpte en ostkaka och då vart jag ju också såklart så sugen så köpte mig en egen som jag sitter och smaskar på nu innan jag ska sova :P

Såg också en sån där äcklig person som jag inte tycker om i gullmars idag. Jag tror du läser min blogg ibland också men har inte fattat varför... Hmm..

Nä nu blire sova och sen imorn ja då ska vi kolla resor till bla Gotland , Rhodos och göteborg tills i sommar :D Jag Lina och Diddi. Looking forward to it <3

Jag idag och ny tröja



Den kommer från bikbok och kosta 299:-

Nu ska jag rusa iväg och möta My igen. Linda och robin kommer också så jag får alla grejerna som varit i pappas lägenhet. Dom var nämligen där själva idag och städade då jag inte hann.
Men jag skriver mer när jag kommer hem igen om en stund ! Ska inte vara borta länge <3

Vågar jag ?

Bokat frisör tid på tisdag nästa vecka ! Tanken är att jag ska färga håret i en mörkare/ljusbrun nyans med guldblonda slingor i. Men ska jag våga färga bort min fina blonda färg ? det är frågan, har till tisdag att bestämma mig men TROR det blir så ja :)

Tror ni jag skulle passa i mörkare ?


Och förresten en sak som gjorde min dag idag var när Micke på jobbet sa till mig att vi kommer få en full månads lön nu den 25:e mars. :D Jag som trodde jag skulle behöva vänta till den 25:e april men nu hade jag tur. Lön 2 gånger denna månad då. Den 15:e och nu den 25 OM det nu är så som han sa. Hoppas hoppas hoppas :) Det märker jag imorn på lönespecifikationen...

.

Jobbigt när man är så trött att man inte kan sova...



Pinsamt

hahah den här videon är ju helt störd. Men kunde inte låta bli att garva. Pava visa oss den och var tvungen att lägga upp den här så ni får se..
Akta er för farsta ! haha




Måndag

Är hos pavalinen med robin och Linda :) Vi har ätit middag här efter en tur i farsta efter jobbet. Sen har vi bara suttit och snackat skit och kollat på tv. Linda den tråkmånsen somna typ också haha.. Robin tog förresten bilder med sin system kamera och gjorde om dom så man ser sjukt rolig och konstig ut.. haha måste lägga upp dom här sen om robin skickar dom till mig. Men nu äre dags att rulla hemmåt. Dom ska dra och spela nåntting men jag tror inte jag orkar det.. Är alltid så trött första dagen efter helgen.



Hörs mer när jag kommit hem om jag inte deckar direkt !
puss

Om man talar sanning behöver man inte anstränga sig efteråt för att komma ihåg vad man sagt



Jag har tråkigt och är jätte trött :( Känns rätt tomt nu också. Tror jag kommer somna tidigt ikväll. Kan behövas efter så lite sömn dom två senaste dygnen.. Hm.. såg också att det har snöat ännu mer ute, vad är det här.. Orkar inte med den här vintern mer. Det har varit den värsta i hela mitt liv faktiskt om man ska se generellt på det. Hösten och vintern. Så vill ha värme och fina nya vår minnen. Kommer seriöst bli deprimerad annars..

Gjorde en fläta för en stund sen som jag ska ha imorn. Så tråkigt har jag... :P



Lite bättre bilder på jackan

 


Idag



Såhär såg jag ut idag
  • jacka från HM - ny
  • Tröja från Bikbok
  • Jeansleggins från Cubus
  • Skor från din sko - lindas
  • väska Gina tricot

Lite nytt

Kom hem från stan för en stund sen. Mötte upp Linda på hennes lunch och gick till subway och åt. Jätte gott Var det :) Känner att jag vill träffa min syster mycket oftare än vad jag gör. Hon är nästan aldrig hemma och så jobbar hon jätte mycket. Men hon är den bästa systern man kan ha endå :) Imorgon ska vi tex hem till pappas lägenhet efter jobbet och städa undan lite efter oss och bara umgås. Han kommer hem igen på fredag och då ska det se snyggt ut :P

Iallafall,
efter lunchen när Linda skulle börja jobba igen strosa jag runt i några affärer helt själv. Diddi den sömntutan sov hela dan så hon hann aldrig komma. Hittade två tröjor som fick följa med mig hem plus en Bh och ett par solglas ögon :)

Den här översta tröjan är från HM och kostade 249:- Har kollat på den förut en gång när jag och Diddi var i globen men då hade jag inte så mycket pengar så jag köpte den inte. Men idag nr jag hitta den igen kunde jag inte låta bli. Tycker den är jätte fin !

( ska inte ha lila Bh under i fortsättningen :P )

Sen den här svarta är från SALT på drottning gatan. kostade 179:- Men det hade gott upp några stygn så jag fick 10 % rabatt. Gick då på ca 162 kr :P

Måste säga att den ser snyggare ut i verkligheten :)

Brillorna plus dom andra grejerna jag köpte i veckan kanske jag lägger upp lite senare :) Mina förra solglasögon som jag köpte för ca en månad sen nu har gått sönder på nått konstigt sätt så måste laga dom.
Efter stan så drog jag iallf till kärrtorp och sola med Vicky. Länge sen jag träffa min gamla granne från fyrskeppsvägen :) Nu blire middag och sen får jag se vad jag gör. Tänkte kanske ringa Diddi och kanske möta upp henne för en cigg på ängen om hon orkar. ( Så nu vet du vad jag vill om jag ringer dig sen haha )

Söndag

Godmorgon ! Vaknade upp runt 9 idag faktiskt. Kanske beror på att jag somnade 12 igår. Var Hemma hos Robin igår och kollade på film. Jag och Linda hade först varit förbi centrum och handlat med oss cola, chips och dipp! Men jag var så trött så efter vi ätit upp chipsen slockande jag till och från. Även fast filmen var skit bra så kunde jag bara inte hålla ögonen öppna.. Robins säng är också grymt skön så det var väl lite därför också haha.. Sen gick jag iallf typ upp i sömnen kändes det som och började gå mot t-banan. Klockan var väl halv 12 eller nått. Pratade med Diddi hela vägen hem för fick tex vänta 10 extra minuter på tbanan. Inte kul när man var så trött och bara ville hem och sova.

Vi bestämde iallf att vi skulle in till stan idag och möta Linda på hennes lunch rast klockan 12 om det var sol och fint väder. Men skit också det kommer ju regna vilken sekund som helst ser det ut som :/ Men jag åker in endå och håller henne sällskap, hoppas Diddi vill komma ut en sväng också. Sen blire nog en sväng förbi solariet och kanske förbi pappas lägenhet och hämta lite post.

Några av mina nya smycken jag köpt. Allt från HM

Om man önskar att ens drömmar ska gå i uppfyllelse är det bäst att vakna först



Gud jag somna ett tag där.. Jätte skönt faktiskt.. Men nu måste jag vakna till för ska möta Linda snart. Sa ju innan att jag skulle lägga upp bild på det jag köpt men får se om jag hinner. Sen blire nog bara en lugn film kväll eller nått. Är inte på bästa humöret ikväll :/


Right now



Ligger bara i sängen och degar med chips och cola. När jag har ätit upp tänkte jag kanske ha i tandskenorna en stund också men jag hatar att ha i dom så länge. Det blir jätte jobbigt..

Annars så orkar jag verkligen inte gå ut även fast det är så himla fint väder. Fast jag var i försig ute förut en snabbis när jag köpte hem chipsen och colan. Men dum som jag var tog jag gåsen och uggs.. haha vad tänkte jag med? höll på att svettas ihjäl :P Nä men snart kommer jag lägga upp bilder på det jag shoppade i torsdags. Bla en ny jacka, smycken och ögonskugga typ :)

ego

haha jag försökte spela in en video men det går inte så bra att sitta och prata för sig själv :P Men det skulle vara roligt att lägga upp någon sån video nångång faktiskt ... Ni får några nytagna bilder med webcamen istället . Har fortfarande inte orkat tvätta bort mascaran o ögonskuggan från igår :P shame on me




Lördag !



Som ni ser på bilden var vi faktiskt i Nrj studion igår och förkröka :P haha av alla ställen. Men roligt värre var det faktiskt.

Jag tänkte bara vakna till liv och ta en promenad/ cigg med Gabbi nu sen kommer jag tillbaka och visar lite fler bilder från igår :)

Usch kom hem halv 7 typ och guuuuuuud vilket tjat och problem det var att få åka ifrån hgs haha. Diddi, diddi säger jag bara och den dära hemliga personen. Men det var grymt skönt att bara lägga sig i sängen och sova iallf. Gillar inte att inte vakna upp hemma bakis :P

Dagens låt



 Efter krör i hagsätra ska man väl säga, vill inte säga så mycket mer nu kan lätt skriva fel sakerr så vi hörs mer imorn <3

Brustet rep kan knytas ihop, men knuten sitter kvar

Du fattar ju verkligen ingenting.. Blir så irriterad varför ska du komma och förstöra när det går så bra? Jag vet mer än vad du tror och det du tror om saker och ting är helt fel. Jag vill inte ha nånting med dig att göra.. Inte just nu iallafall det går inte. Så allt kan lägga sig men det dyker upp smågrejer hela tiden. Hatar det. Och det finns många äckliga personer i världen. Sorligt att man kan välja så fel "umgänge". Är glad att jag har dom jag har iallafall.
Usch vill inte skriva mer nu. Har så många saker att säga men bäst att vara tyst.

Det är inte som du tror
.. Tänk på det. Bara det jag ville säga



Torsdag

Lite färg har jag fått :) Var och sola och shoppa idag med bästa diddi.. Många fina grejer fick följa med mig hem. Vi drog direkt efter jobbet till farsta och kika runt där. Sen åkte vi till kärrtorp och sola.. Visar kanske grejerna lite senare eller en annan gång. Nu har jag andra saker att pyssla med. Fredag imorn ju och det måste förberedas !


<3


jag och diddi, såg att hon lagt upp lite blandat med bilder på facebook. Inte alla lika snygg på mig men tycker den här var lite söt på oss... Förutom att jag ser väldigt blek ut haha.. men nu är det slut på det.. :P


Onsdag

Hej ! jag har haft så fullt upp dom senaste dagarna så har inte hunnit sätta mig ner vid datorn och bara koppla av och blogga. Men ska väl försöka ta igen det i helgen eller nått :)

Idag har jag iallf varit hemma hos diddi och käkat jätte god middag.Slutade äntligen halv 5 ! Var där ett tag och sen drog vi och sola. Börjar äntligen få lite färg :) Tänkte vara brun till helgen. Är jätte taggad inför fredag redan. Som jag sagt förut uppskattar jag fredagar mycket mer nu när jag jobbar alla vardagar.

Just det, skulle ju visa er mina skor som jag köpte igår. Måste bara säga att dom är MYCKEt snyggare i verkligheten. Bilden ger inte skorna rättvisa :P Men jag ska nog ha på mig dom imorgon så ska försöka ta någon bra bild då istället. Den här bilden är tagen från Vagabonds hemsida:



1400 :- Jag vet väldigt dyrt men jag blev kär och har precis fått min första lön :P

tisdag

Idag har jag jobbat, ätit middag med syster och robin inne på kungshallarna, shoppat ett par as snygga overknee skor ( visar imorn ) och mött diddi för lite skitsnack, alltid trevligt... Fick sjukts hem vid halv nio tiden och Diddi kör skit bra :)

Så roligt var det och läsa haha
.. Orkar inte skriva så mycket mer nu för ska sova. Godnatt så hoppas vi på att lilllördag onsdag blir en bra dag imorn..

bild tagen av mig i sommras.. saknar dom mysiga kvällarna på arholma <3

Måndag

Lång dag på jobbet igen. Börja 7 som vanligt och sluta 6.. Rätt segt men kul att jobba och träna :)
Efter jobbet drog jag till kärrtorp och sola lite. Sen mötte jag upp Cattis en snabbis innan jag gick hem till Robin. Där hade dom lagat middag och så satt vi bara och snacka skit ett tag. Jag Linda, my och robins syster. Robin ville inte vara social idag så han satt bara vid datan :P

Sen vid halv 9 skulle jag åka hem så då följde dom med mig till centrum. Skönt det var att bara komma hem och lägga sig i sängen... Helt slut. Nu tänkte jag bara sova och drömma vackra drömmar. Godnatt <3


..fin text..

Så länge man inte ger upp har man ingenting förlorat

Det känns ganska dött i bloggvärlden idag. Söndagar brukar ju oftast vara dom här lugna sköna dagarna. Förutom ångesten att helgen redan är slut. Då brukar dom bloggarna jag läser updatera rätt flitigt men inte idag. Jag som vill ha nått att läsa haha.. Seg  som tusan e jag och bara degar med tandskenorna i munnen. Rätt jobbigt att man ska ha dom i 120 minuter alltså 2 timmar. Men då uppnår man ju fortare reslultat så..

Aja ska väl antagligen sätta på tven och hoppas att det går nått bra. Sen blire väl till att somna tidigt. Jobb imorn..



Bild från i fredags innan utgång <3

Mysig dag

Hej ! Idag har det varit en skön dag :) Gick och sola i kärrtorp klockan 2, så skönt att bara koppla av i ett solarium faktiskt. Nu orkar jag inte vara blek längre haha. Efter det skulle jag mött upp Linda och Robin för att ta bussen mot mina kusiner. Men självklart missar jag bussen med 1 minut. Bara för att jag tänkte att bussen gick 3 minuter senare. Lite segt men åkte iallf tbana till fruängen så mötte upp dom där istället. Sen när vi kom fram så bjöds det på skit god korv gryta som vanligt :) Var där i någon timme och bara umgicks, mycket mysigt. En liten promenad gick vi på också. Tog några bilder:





Sen fick vi skjuts hem av Robins Kusin och nu sitter jag här :)



haha



En liten video som jag redigerat från i fredags :P

Söndag

ååh.. jag som vill lägga in lite bilder men hittar såklart inte minneskortläsaren :/ Den verkar bara ha försvunnit. Aja kmr tillbaks strax. Ska leta lite mer :P <3


När Mikey var nyfödd, bild tagen i september 2008
Ska till kusinerna senare idag faktiskt :)

Ny hårfärg?


Kanske ska våga testa den här hårfärgen, fast med lite mer guldblonda/ ljusa slingor :)
Sen om det blir katastrof måste jag hinna färga tillbaka mitt blond hår till sommaren..

Lördag

Lugn Lördag... Har bara slöat hela dagen och ska göra det hela kvällen nu. Riktigt skönt, lite långtråkigt kanske och lite ensamt men får se om någon dyker upp ? Bara att ringa om ni har lust haha. Kanske går hem till Robin och kollar på Melodifestivalen med dom. Fast det tror jag inte jag orkar så slö som jag är idag. Hård kväll vart det igår så är helt seg. Börjar glömma bort kameran dom senaste gångerna vi varit ute men igår fick jag iallf några enstaka bilder. Maybe lägger upp någon här senare..

Idag vaknade jag inte upp hemma och då var det jobbiga att ta sig hem i samma fest kläder som kvällen innan. Och igår hade jag en kort svart klänning, mönstrade "håliga" leggins, högaklackar plus skinn jacka och min svartafuskpäls. Gårdagens smink får vi inte glömma heller. Kändes väldigt pinsamt att gå runt så klockan 3 på dan en lördag. Så snabbade mig som tusan hem.

Har iallf haft i min tandskena idag för andra gången i 1 timme och en kvart. Ilade lite mindre idag faktiskt så det var skönt :P Ser redan lite resultat och det är kul.

Nä nu ska jag typ ta mig till affären och handla chips och dipp tills ikväll. Och en stor cola !
Puss



Som det ilar !

Sitter just nu med tandskenorna i munnen och shit vad det ilar i tänderna ! Så jävla obehagligt så det inte är sant. Det stod att det kunde göra det dom 3 första gångerna sen skulle det gå över. Hoppas verkligen det ! Ska ha det i i 20 minuter till. Måste ha nånting att göra under tiden så kanske ska måla ett till lager med nagellack tills imorn och fundera ut vad jag ska ha på mig. Bara för att ha nått att pyssla med. Sen ska jag sova, blir mycket på jobbet imorgon med. Och idag när jag var vid SISTA porten, tror ni inte jag halkar med cykeln nr jag ska stanna och slår i mitt knä skit hårt. Haltade ner för trapporna kan jag säga. Och inte lätt var det att cykla tillbaka till kontoret. ( Är en dag i veckan jag cyklar en gata och delar, annars kör jag alltid bilen ) Och nu gör det ännu ondare typ :( Hoppas det går över tills imorn och att jag kan gå normalt.


Jag tröst åt lite chips o dipp ikväll bara för det. Och att "fira" att det är fredag imorn haha.. Cola drack jag också, gud så gott !


Torsdag

Som jag sa igår.. Lååång dag idag.. Jobbade till kl 6 ! Hade sjukt mkt post. Sen efter jobbet mötte jag upp Linda och Robin i slussen och hade sällskap hem. Åkte aldrig till Åkesberga med Diddi för hon hade blivit sjuk stackarn :( Men hoppas hon mår bra till helgen så hon kan följa med ut <3
Blev jätte glad när jag kom hem och såg vad som kommit med posten :)



Mina bleknings grejer. Ska börja redan ikväll och ha i dom 40 minuter. Kom på att jag måste duscha också,  åh är så trött orkar inte haha..

Lång dag imorn

Nä nu ska jag sova, jobbar ju imorn. Tänkte vara pigg och utvilad så jag orkar köra på rätt snabbt. Måste hinna sluta till halv 5 då Diddi ska hämta upp mig med bilen. Får åka med henne för första gången ;) Hon ska nämligen på jobbintervju i åkesbärga klockan 6 ! Så jag har sällskap med henne dit. Blir spännande att se om vi hittar haha..


Godnatt, hörs imorn <3

Nu håller vi tummarna

 

Ska möta diddi klockan 8 och ringa efter det här boendet på gotland !

Visst ser det helt underbart ut ? och nära murarna är det också...

 


 

Det sket sig :P får leta vidare


Lär dig livets stora gåta, älska, glömma och förlåta





Gud vilket härligt väder det var ute idag ! Hoppas verkligen det håller i sig. Åkte ju in till stan en snabbis och fixa det sista med mina pengar, skönt att det är gjort iallf. Mötte också upp Linda, My och Robin sen.. Vi tog en snabbis till Farstas Mcdonalds och åt. Gud så gott det var haha, var så hungrig. Passade också på att köpa lösögonfrans lim. Köpte ju separata lösögonfransar förra helgen men det ingick inget lim märkte jag när jag tänkte använda dom. Men nu är det köpt iallf och kosta bara 35 kr. Billigt o bra hoppas jag. Kanske lägger upp en bild på det sen. Efter det iallf så åkte jag bara hem.  Är endå rätt ansträngande att vara ute när man inte är helt frsk. Men kände att det var bäst att passa på när jag endå har tid. Sen var det också skönt att vara ute i friska luften och den riktigt varma solen <3

Måste till ett solarium snart, nu orkar jag inte vara så här blek längre. Bara tänderna som ska vara bleka nu, får hem mitt paket imorn eller fredag :) Körde nämligen på faktura den här gången , dvs att jag kan betala inom 14 dagar. Brun + vitare tänder =  :)

Just nu

Ligger bara i sängen och degar. Ska snart åka in och fixa med det sista jag höll på med igår när det gäller mina pengar.. Kanske möter upp Linda en liten stund om jag orkar också. Ska nämligen jobba imorn för jag känner mig bättre idag men fortfarande inte helt frisk.

Pratade också nyss med min chef och som det verkar nu får jag semester till vecka 29 :D yes yes yes. Nu är bara den stora frågan.. Ska jag ta ut 5 veckor på sommaren eller spara en vecka till julen ? Skulle bestämma mig tills imorn..

Vad tycker ni ? Om ni kollar på min semester tavla neranför. Ska jag ha alla dom 5 eller spara en till jul?
Beslutsångest

Min semester






Så ser det alltså ut.. 4 veckor har jag rätt att ta ut obetalt. Är inte alls nöjd, ville ha hela Juli men eftersom jag kom in sist på kontoret får jag välja sist och den som har jobbat längst får välja först osv.. Och sen får man bara vara ledig 5 personer samma vecka högst och det är 5 personer på vecka 29 0ch 30 redan. Så min chef sa att jag egentligen bara fick välja fram till V. 28.

Men jag önskade vecka 29 om det skulle kunna gå att fixa endå. Så håller tummarna men det var inte alls något som var säkert. Men om jag får V. 29 kommer jag inte ha vecka 25. Om vi säger såhär: På fredan vecka 25 är det midsommarafton, alltså den 25:e Juni. Jag skulle helst vilja börja min semester på torsdag kväll vecka 25 och sen fram till 29. För vecka 29 är det stockholms veckan på gotland. Som jag jätte gärna ! vill vara på. Annars om den veckan inte går så kommer jag ta "midsommaraftonsdagen" V.25 som alltid är röd dag och ta ut den på fredan V. 29. Åker då alltså till gotland torsdag eftermiddag och stannar till söndan..
Annars under dom här 4 veckorna ska vi få in en utlandsresa också om allt går som det ska :)

Men jag hatar att vara ledig tidigt på sommaren :( Gillar slutet av sommaren mer. Men den här gången hade jag verkligen inget val... Men jag får trösta mig med att dom flesta säger att det är skit skönt att jobba på sommaren, lite post och korta dagar! mellan 11-2 ibland.
Men det är ju iallf ca 3-4 månader kvar så orkar inte bekymra mig mer över det här nu :P

Godmorgon förresten, sol idag med :)

Snart sova

Nu säger jag gonatt till bloggen, ska bara lägga mig i sängen nu och dricka lite te. Eller ligger i sängen gör jag väl endå för det mesta oavsett om jag är inne på datan eller kollar tv :P Mena mer att nu ska jag bädda ner mig i sängen.. Kolla lite tv och sen somnar jag väl. Blev riktigt trött av att fixa med Mikaelas design. Den är inte riktigt helt klar men resten gör jag imorgon. När jag endå har hela dagen på mig.
Vill inte vara sjuk<3


Why does it has to be so complicated ? Just bring it to me <3

pink

Tar en liten paus från designen och målar naglarna med den här härliga färgen,
Lyssnandes på den här låten:

Jason derulo - in my head




Ett litet sms


Jag hade ett litet snack med henke (en av våra coacher) igår innan jag skulle gå hem och då hade han tagit upp några små grejer som jag skulle förbättra. Vissa "små missar" som hade hänt pga missförstånd tex och saker som jag skulle tänka på mer. Det som han kanske glömde säga då var det som stod i smset jag fick för en stund sen som ni kan se. Det var ett rätt snabbt samtal igår för båda var trötta och då blir det ju lätt så att man blir seg i huvet och kanske förklarar sig på fel sett..

Men det är klart jag blir glad när jag läser det här :)

Hej Josefin !
Tänkte bara säga att Henke
kom till mig idag och sa att han kände sig dum
för att han var lite hård mot dig igår.
Han sa att han tycker du är grym och
gör ett jätte bra jobb! Hoppas du vet hur bra du är!
Krya på dig
så ses vi när du är frisk! Kram Sonya


Today




Skönt att man kan ha brillor nu när solen skiner, då syntes det inte att jag var sjuk..  179 :- på Kicks

Det var faktiskt väldigt skönt ute idag.. Inte överdrivet kallt alls så frös inte i skinnjackan.
Jobbigt bara att åka in till stan sjuk men var tvungen att fixa med mina pengar för det blir aldrig av efter jobbet. Sen är det ju också bra att komma ut en liten stund om man är sjuk till att stärka upp sig.. Men gick aldrig till någon tandläkare idag. Är inte säker på att det är problemet. Gissar på att jag har en virus inflammation i halsen och det är därför jag blivit sjuk. Sist jag hade det fick jag ett slags munskölj av doktorn som jag har kvar av och då försvann det på bara någon dag. Så förhoppningsvis hjälper det så jag kan jobba på torsdag. Har pratat med jobbet idag och vi kom överens om att jag ska vara hemma imorn med och stärka upp mig.

Nu ska jag äta middag och sen börja trixa med Mikaelas bloggdesign :)

Lady - Wayne Wade

Så himla fin och bra låt.. Har alltid älskat den :)



...Let me hear you whisper something in my ear<3

Vitare tänder ? ja tack

När jag får min lön ska jag köpa det här :)



Det här paketet kostar 395 kr, finns också billigare alternativ samt ett dyrare

Såg den här annonsen på facebook faktiskt :P Men klickade mig in för att se vad det var då jag funderat länge på att bleka tänderna..
Har nu läst massa omdömmen från tidigare kunder och betygen dom gett har varierat från 7/10 - 10/10. Verkar super bra och jätte billigt i jämförelse med ca 2-4000 om man inte gör det hemma. Visst det kanske är bättre och kanske gör det nån dag när jag har mer pengar. Men nu finns det viktigare saker jag ska lägga pengarna på men kan punta ut 400 för vitare tänder också :)

HÄR
hittar ni deras hemsida.. Endast 19:- frakt!

Tisdag

Godmorgon.. konstigt att jag bloggar vid den här tiden va ? Men jag var tvungen att vara hemma idag.. Har inte blivit bättre sen igår :( Och som jag tror har jag fått problem med tanden igen. Känner mig precis på samma sätt som förra gången, när jag hade ont i tandköttet , ont i halsen, fick feber. Usch det var så jävla hemskt. Vill inte dra ut en till tand.

Blir också så irriterad på tandläkaren förra gången som sa; Om vi drar ut tanden ovanför är det inget som trycker emot den "onda" tanden neranför. Det är bäst att göra så eftersom den "onda" tanden inte växt ut så mycket. annars skulle det bli operation eller vad dom sa. A men nu är det så att den börjat växa ut mer och mer och det hjälper inte att dom drog ut den övre. Bara onödiga pengar. Så jag gissar på att det är därför jag blir sjuk nu också om jag har en inflammation i tandköttet. :(

Måste ta mig till en tandläkare idag och höra vad dom säger.
Härligt väder ute iallf. Brillorna åker på och kanske till och med skinnjackan om det är plusgrader? Är kanske för varmt med vinterjackan då..



Funderar på att ta med kameran och kanske få till nån fin vår bild ? Visar er sen isåntfall.
Hörs senare <3

Zzz

Förlåt för kass updatering , men idag har det varit en riktig skit dag på jobbet.. :( Har jobbat sjuk och det är en väldigt stor anledning till det. Sen somna jag väldigt sent igår också så är döds trött. Ska nog sova nu och stänga av datorn. Får hoppas på att jag mår bättre imorn.


Såhär känner jag mig just nu... Enda sov bilden jag hitta på mig själv och som jag tror jag har, tagen för länge sen..

Godnatt <3




Tycker om den här låten



Too much of anything can make you sick
Even the good can be a curse
Makes it hard to know which road to go down
Knowing too much can get you hurt

Is it better? Is it worse?
Are we sitting in reverse?
It's just like we're going backwards
I know where I want this to go
Driving fast but let's go slow
What I don't wanna do is crash, no

Just know that you're not in this thing alone
There's always a place in me you can call home
Whenever you feel like we're growing apart
Let's just go back, back, back, back, back to the start

Anything that's worth having
Is sure enough worth fighting for
Quitting's out of the question
When it gets tough gotta fight some more


När man minst anar det..

Kvällen igår blev inte precis som jag tänkt :( Var tvungen att åka hem från Matildas födelsedagsfirande vid halv 12-12 för jag blev bara sjukare o sjukare. Däckade direkt när jag kom hem. Fan att det skulle vara just igår. Hade ju sett fram emot det så mycket. Men jag gav det ett försök iallf. Sen blir jag väckt 2 gånger under natten. Fattar inte själv hur jag kunde vakna av vibratorn när jag sov så tungt. En gång klockan 2 typ och sen 3. Och det roliga är att varje gång nån ringer eller väcker mig när jag sover nuförtiden tror jag det handlar om posten haha.. Att jag ska dela ut brev eller nått :P
Sen var jag vaken ett tag och efter vi lagt på kunde jag inte somna om.. Halvsov resten av natten, mycket att tänka på. Sen väcktes jag igen klockan 9 på morgonen av att Linda ringer haha.. Efter det kunde jag inte somna om alls så låg och kolla på vampire diaries.

Nu tror jag att jag ska försöka äta lite frukost och duscha<3


Grattis i förskott Matilda !

Hej ! Lördag idag och man mår som man förtjänar efter igår.. Synd bara nu när det är så himla fint väder ute att jag inte har orken att gå ut. Men det har varit väldigt skönt att bara ligga hemma hela dan och mysa i sängen framför datan. Har kollat bloggar och sett några avsnitt av Glamourama. Gillar den serien. Snart tror jag att jag ska kolla på Vampire Diaries. Jupp perfekt är det nu. Sen halv 8 ikväll ska jag möta upp Diddi för då ska vi åka mot Matildas födelsedagsfirande :) Ska bli jätte roligt, först blir det middag och sen utgång där vi har bord. Tror det blir en riktigt lyckad kväll. Får hoppas på det iallf.

Gårkvällen var först rolig. Började kvällen i sköndal med My och Gabbi sen drog vi till grodan vid 11 , sen blev det lite tjaffs där, onödigt men sånt händer ju tyvärr ibland men hatar det. Men jag drog iallf därifrån och mötte upp Fillan och tessan. Vi gick till softkök o bar. Träffade på deras killkompisar och lärde känna nytt folk. Jag tyckte det var riktigt roligt där. Dansade och drack massa öl. Sen vid 3 när det stängde tog vi allihopa taxi till gullmars. Käkade på kebaben och vid 4 bar det av hemmåt.

Tyvärr vart det inte så bra bilder så har inga roliga att visa :/ Men en kan jag väl bjuda på:


jag och fillan - nått konstigt med min min men skitsamma:p

It's getting late but I don't mind



Ha en trevlig fredag nu ! Förkrök hemma hos oss i sköndal med sköna pers nu sen får vi se vart kvällen tar vägen.. Solidaritet var tydligen skit bra enligt mysan. Kanske drar dit eller på fest.. Eller så drar jag hem tidigt eftersom jag känner mig lite risig efter jobbet och den här kylan. Men får se då. Vill också vara pigg och fräsch imorgon när vi ska fira Matilda med middag och utgång :)

Aja har inte tid för det här nu, måste hoppa in i duschen och göra mig fin,  sen möta folket !

Onsdag

Oj oj oj redan onsdag idag.. Trodde det var imorn haha.. Vad veckorna går snabbt, dom bara rullar förbi! Kanske bra för då blire fortare helg och man kan ha kul och slappna av "slash" festa :P På lördag tex fyller Mathilda år och då blir det middag och utgång/fest.. Ser fram emot det mycket, sen på fredag får jag se vad som händer.. Vill lixom inte vara för död på lördag.. Men inte ska jag sitta hemma iallf.

Annars så är jag helt död.. Kommer somna tidigt ikväll tror jag. Tänkte föra över lite pengar idag direkt efter jobbet. Så snabbade mig som tusan och kom från jobbet halv 5. Var vid t bane perrongen drygt 38 och tåget kommer. Jag kollar om jag har mitt leg. Såklart inte. Går inte på tåget utan börjar vandra tillbaka mot kontoret men inser snart att det är för ont om tid. ( hinna till kontoret, hämta legget som ligger i jobb jackan och sen tillbaka till t banan o in till stan innan kl 5 ) Jävligt surt så åkte bara hem.

Nu ska jag gå iväg och träffa bästa Diddi för lite skvaller om kryssningen dom var på inatt !
<3


Bild från sist vi 4 var på kryssning..
Ni anar inte hur mycket jag velat följa med igår !

Vi ses i sommar


beväpnad tjockis - vi ses i sommar


Fronda - D e sommar


Minnen med dom här låtarna alltså och då snackar vi några år sen men endå :P 

gud låt sommaren komma nu! vi kan ju börja med våren iallf ?

If their dumb enough to walk away be smart enough to let them go




Ett av mina favorit foton som jag tagit<3



måndag

Sooova ! Är så trött så det inte är sant.. Kommer somna så gott..
Har variti stan idag efter jobbet och köpt en ny laddare till datan. Min förra började BRINNA.. Inte mycket men det lixom brände till och slog en gnista sen drog jag ut kontakten. Sladden hade smält sönder.. Fick betala hela 700 kr för en ny.. Helt sjukt. Tack igen Linda för att jag fick låna pengar av dig.. Nu kan jag iallf använda min kära mac igen. Föredrar verkligen den framför lindas windows när man e van..
Nä kanske måste duscha innan jag lägger mig, kmr aldrig orka göra det imorgon bitti så måste nog få det gjort nu.

Hoppas på sol imorn.


RSS 2.0