Fotbollsturnering imorn taggad som tusan

Nu ska jag och Danne iväg och hämta upp Linda och Robin. Dom ska komma hit ett tag och kolla på film med oss :) Blir inte så sent för imorgon ska jag upp rätt tidigt för Bring anordnar en stor fotbollsturnering som vårt kontor ska delta i. Så dagen imorgon kommer bestå av massa spelande förhoppningsvis och sen såklart öldrickning med bra musik på det ;) Hoppas vårt kontor vinner också. Det är ju ett plus ! haha så ja en lugn kväll idag och en låång dag imorgon. Efter själva turneringen kommer det till och med vara efterfest med mat och ännu mera dricka. Prisutdelning också såklart..

Just det bild på Dannes tatuering kommer upp sen när vi är tillbaka :)
Nu ska vi åka <3

Fredag !

Skriver mer snart nu ska jag gå och käka kebab :)


- Jag just nu, tagen med webcamen..

Lindas Student



Lite bilder från Lindas student. En riktigt härlig och rolig dag ! Flaket åkte jag och Diddi med på också, det var skiiit kul.. Har ju inte lagt upp några bilder på ett tag beroende på att jag inte har nån digitalkamera :( Men det ska jag köpa snart. Men så dom här bilderna är tagna av Diddi. Förutom den sist som Veronika lagt upp. Jag har bara gjort om dom till svartvita :)

Annars ligger jag helt död i soffan och funderar på att sova. Jobbade över 2 timmar idag.
Imorn Tatuerar Danne sig för första gången. På revbenen också, fy fan vad ont det borde göra :P Ska iallafall med dit imorn och hålla handen ;) Och i helgen blir det fotbollsturnering med jobbet på lördag. Roliga grejer. Sweet dreams

Hemklickat !

Yes nu är jag glad :) Rea på dom här så nu kosta dom bara 500:- utgångspris ca 800-900 kr

Vill ni veta vart ? Skotrend.se



Annars så ska jag göra en lite somrigare design snart och kanske updatera lite bättre. Tror det blir roligare då med en ny design. Nu ska jag kolla vidare på VM ( Daniel är helt besatt ).. :P

Puss !

Lilllördag

Jobb jobb jobb , fintväder också det funkar :) Har inte gjort så mycket annat. Varit sjukt trött hela veckan..Hängt hemma, eller hos Danne, med nån vän eller syster. Hämtat ut mina bikinisar gjorde jag också som jag beställde från HM för typ 1-2 veckor sen. Satt skit snyggt på så nu väntar jag bara på tills jag kan använda dom ;)

Danne ringde mig vi 8 när han var påväg hem från stan så mötte upp han direkt när han kom och då åkte vi en sväng förbi mig för att hämta en klänning till Dannes student på fredag. Ska bli riktigt roligt ! Äntligen går han ut skolan :P När vi kom tillbaka vart det riktigt mys kalas och vi pratade om allt mellan himmel och jord. Sköönt sånt där :)



Nä nu e jag tråkig, har egentligen inget att skriva så skriver bara massa onödiga grejer som inte ens är intressanta. Om jag ska fortsätta med det så ska vi ha storstädning här i hans rum imorgon och fixa dricka och lite sånt eftersom hans mottagning ska vara här. Så imorn måste allt vara fixat tills fredag.

Nu ska vi snart sova och imorn har jag min cykel dag så då ska jag steka järnet i solen. Hörs !



Du tror du vet men du vet ingenting :) rätt komiskt att jag iallafall vet. Nu slutar vi bry oss..



RSS 2.0