A lot like love

Såg precis den här filmen på tv. Har sett den förut också men då var den inte lika speciell som nu.. Några tårar fällde jag allt i slutet.. Ni som har sett den fattar vad jag menar. Att det ska behöva ta 6 år för att inse att man verkligen vill vara med varann även fast man vetat hela tiden men bara låtit det passera förbi.. Lyckligt slut var det iallf.



Ska strax försöka sova men får se hur det går.
Godnatt <3

mitt stjärntecken

Stenbocken har god organisations- och planeringsförmåga. Stenbocken är metodisk och målmedveten, ansvarskännande och plikttrogen. En klippa för arbetsgivaren. I relationer och samarbete är Stenbocken lojal, principfast och pålitlig. En god vän att luta sig mot. Stenbocken står alltid med båda fötterna på jorden och håller sina löften. Stenbocken värdesätter stabilitet och trygghet, och strävar långsamt framåt.

Stämmer precis !


.

ååh det är så tråkigt att ligga hemma o va sjuk :( Jag skulle följt med på bio idag men det har ju inte gått nu.. Vill inte ha det så här längre. Orkar inte.. Den här ensamheten tär på mig

Diddis födelsedags kryssning, video

Här kommer den då, min egen gjorda lilla video :)
haha here it goes..


Söndag

Godmorgon, jag har blivit sjuk.. :( Har jätte ont i halsen och öronen o näsan.. Lite febrig känner jag mig men hoppas det går över.. Håller iallafall på att ladda upp en film från kryssningen på youtube nu som jag själv klippt ihop :) Så så fort den är klar så lägger jag upp den här.

Annars så börjar jag verkligen få panik över hur lite pengar jag har nu.. När man har roligt tänker man sig inte riktigt för vad man spenderar pengarna på :/ Men jag var och shoppa i torsdags och då köpte jag en skinn jacka, en jeans jacka och ett par skor. Men jag måste nog tyvärr lämna tillbaka skorna och en av jackorna. Tror det får bli jeans jackan då jag redan har 2 par :P plus lindas nya.. Så det var egentligen lite onödigt köp nu när jag inte har så mycket pengar.. Och skorna känns endå lite för små.. Men skinn jackan vill jag behålla för den är mörk brun och en annorlunda modell och en sån har jag inte.. Har 2 svarta däremot. Men men.. Då får jag iallf en 500 tillbaka av det. Sen ska jag få 500 till bara han inte glömmer ta med dom hem. Så 1000 plus lite jag har på kortet nu.. Får ju ingen lön i februari men hoppas på en slant från a-kassan.. Annars i värsta fall får jag låna lite av familjen, för SNART ska jag banne mig ha ett jobb. Har sökt flera nu och ska antagligen på en till intervju i veckan. Brevbärar jobbet hörde aldrig av sig :/

Men så allt löser väl sig.. Nu ska jag försöka få i mig lite frukost, lägger upp videon sen <3


Jag på båten

I'ts true


Lite seg efter igår

Vi var iallf på grodan några stycken igår och dansa loss.. Det var väldigt roligt, men vissa konstiga typer finns det ju, går tyvärr inte att komma ifrån. Och det är så jobbigt med sånna där personer som tror dom e as snygga och kan få vem som helst. Snälla man backar ju bara tusen meter bak då. Vi blev iallf medbjudna in på vipavdelningen och där vare just en sån typ. Och det roliga var att han först gick till mig och försökte dansa o så, han får diss, går till gabbi, får diss, går till my, samma där och sen gåre runt tillbaka till mig och han fattade verkligen inte vinken. Till och med en gång så puta gabbi undan honom så han på nått sätt råka ramla, inte att hon putta hårt eller så men han råka snubbla o endå fortsatte han.. Förstår inte sånt där.. Men förutom den lilla grejen som jag kanske gjorde onödigt stor nu så vare glatt o trevligt folk..haha. Patrick o Jackie var där från paradise hotell. Och nåra där vi satt kände tydligen Patrick så dom bjöd in han.. han var verkligen jätte gla o trevlig mot alla.. Trodde först dom skulle vara lite dryga i verkligheten o stroppiga.. Men no no :)



Dom här drinkarna var galet goda !

Eftersom ni inte fått se nåra bilder från kryssningen, ska jag istället försöka lägga upp en video som jag håller på att klippa ihop. Får se om jag får det klart ikväll.. Men vi hörs

Tillbaka till vardan

Jag var helt död när jag kom hem igår så orkade inte skriva nånting.. Men har inte haft så kul nånsin kändes det som när vi var på kryssningen. Shit så jävla lyckat.. Kommer lägga upp lite bilder o videos här framöver när jag får tid. Några kommer iallf upp idag.. haha fy fan, garvar bara jag tänker på alla sjuka videos. Bästa alltså, skratta hela resan.

Ses sen då :)

Dagens låt

Pittbull - Shut it down ft Akon

' Now baby save me from the game before replasment
my life's a movie, call me martin scorsese
I can care less if you love me or hate me life's a bitch now fuck you and pay me
Sube sube, hasta las nubes, para adelante, no mires pa'tras
'




Halv 8 går båten ikväll ;) Innan dess måste jag välja ut kläder, se till så att det finns plats på minnes kortet. Måste ladda kameran och mina högtalare !

Men nu hoppa in i duschen och göra sig ren och fräsh :)

Nu kan jag pusta ut lite

Hej igen ! Jobbintervjun gick faktiskt väldigt bra tyckte jag. Men jag var skit nervös innan :P Men grejen är att dom hade intervjuat några personer innan mig så får se vem dom väljer. Håller tummarna iallafall och hoppas på det bästa. Sen ska jag inte ha för höga förhoppningar heller eftersom dom kanske anser nån annan passa bättre för jobbet än mig. Men jag gjorde vad jag kunde iallafall, ingen ide att gå och grubbla på det nu. Får se vad dom säger nästa vecka helt enkelt :)

Nu hade jag tänkt att äta lite och sen välja ut vad jag ska ha på mig ikväll. Vi ska ut ett gäng och fira att Diddi fyller år snart. Kryssning blir det ju på söndag och då är det hennes riktiga födelsedag men alla kunde inte med då så vi firar lite idag också. Det kommer bli kul. Har inte festat på ett tag nu haha..

Sen om ett tag ska jag börja röra mig till diddi och göra iordning mig!


Jobbintervju idag

Okej då var dagen D här då.. hahah.. Måste börja göra mig i ordning för ska vara på intervjun kl halv 2 i Hornstull. Men vad fan ska jag ha på mig på en intervju för brevbärare ? Man kan ju lixom inte vara för fint klädd för då tror dom man är för fisförnäm och inte klarar av jobbet, nä men ni fattar vad jag menar :P .. Hmm får rota fram något..

Har sovit väldigt gott inatt faktiskt, trodde först att jag skull ha svårt att somna men det gick bra.. Även fast jag somnade lite för sent än vad jag hade tänkt pga att jag fick ett litet samtal :) Men det gör inget, är pigg idag ändå. Det har väl mest varit på morgonen jag inte kunde sova. Då vaknade jag upp stup i kvarten och kunde knappt somna om..

Nä nu har jag inte tid att sitta här längre, men vi hörs efter när jag kommit hem igen !
Önska mig lycka till :)

.                                            

23:30

Åh nu är jag nervös, vill verkligen ha jobbet men jag har aldrig gått på en intervju förut.. Eller jo förresten en gång när jag skulle börja på servomatic. Och då gick det ju jätte bra som tur var. Men det är nervöst.. Snälla snälla snälla behöver verkligen jobbet haha. Nu jävlar vill jag ha pengar så jag kan köpa många snygga vår kläder och bara i allmänhet kunna slösa lite pengar för en gångs skull och slippa snåla hela tiden :P

Kanske ska försöka sova snart, en rolig dag imorgon väntar ju. Men vill inte sova själv....


Så här ser min helg ut !


Lite nytt

Det här är då lite utav det jag köpt för mina julklapps/födelsedags pengar. Har inte kunnat köpa så mycket då jag måste spara mina pengar :(

  • Svart fuskpäls från HM - 99:- (skinnjackan har jag haft sen innan, ville bara visa hur jag tänkt ha den)
  • Kortärmad kofta Veromoda - rea och den kostade ca 80 kr, passar perfekt med skärpet till
  • Midjeskärp Veromoda - ca 150 kr
  • Mönstrade leggins JC - 170 kr , älskar dom ! ( Försökte visa hur mönstret ser ut med hjälp av min arm :P )


Home again

Nu ska jag faktiskt ta mig i kragen och fota lite grejer jag köpt på senaste tiden som jag alltid lovat att lägga upp men det blir aldrig av :P

Men nu lovar jag BRB !

Torsdag

Idag är jag på lite bättre humör än vad jag var när jag skrev inlägget igår. Men håller endå fast vid det jag skrev..

Vaknade rätt sent vid 11 och låg bara och drog mig i sängen. Väldans skönt. Får ta vara på dom här sovmornarna nu innan jag får ett jobb. Ska förresten på jobbintervju imorgon ! Det är för ett brevbärar jobb jag ansökt till. ( Man måste faktiskt söka så många olika jobb det bara går för det är inte säkert man kan få exakt det man vill ha just nu. ) Sen tycker jag också det är en rolig utmaning för mig om jag nu skulle få jobbet. Att prova hur det är att jobba som det. Jag kanske älskar det ? Gillar ju att träna och i det här jobbet gör man det nästan hela tiden. Jobbigt som fan kommer det bli isåntfall men också något man vänjer sig vid. Ska också vid sidan om ta taxi legitimation ! För där finns det ALLTID arbete. Plus att det är bra att ha i bagaget. Både jag och mamma kommer ta det som det ser ut just nu :)

Men under tiden så är jag ju inskriven på arbetsförmedlingen eftersom jag vill ha en chans att få bidrag från a-kassan. Har rätt att få det och då måste man vara inskriven på arbetsförmedlingen och komma dit med jämna mellanrum. Men det bästa vore ju att jag får jobbet på fredag så jag slipper gå dit :)

Fast idag ska jag dit, måste börja röra mig hemifrån snart, hörs antagligen när jag kommer hem igen om jag inte hittar på nått annat.



Mikey för nån vecka sen när jag sov över :)

Som det känns just precis nu

Blir så irriterad på saker o ting.. Vissa stunder är jag på topp och andra så är jag på botten av universum känns det som. Vet inte vart jag ska få ut mina känslor så skriver av mig lite här..Ingenting är som det ska längre och det har jag tröttnat på. Förstår verkligen inte hur vissa tänker. Man förvånas ju hela tiden.. usch.. Har så många blandade känslor inom mig.. Jag känner mig irriterad, ledsen, ensam, sviken o sårad men mest arg.. orkar inte. Har egentligen ingen specifik anledning men det är bara så det känns.. Varför kan man inte alla bara hålla det man lovar. Det gör alltid jag. Men jag är trött på att ge mer än vad jag får. Orkar inte det längre, men samtidigt så är jag så som person, att jag alltid vill ge mitt bästa.

Kolla på mig, jag är en jätte fin tjej. Både på utsidan och insidan. Man får faktiskt säga det om sig själv och nu gör jag det. Men i vissa lägen börjar jag undra eftersom man inte får tillbaka det man förtjänar alla gånger..

.                                   

.                                Var tacksam över det du har innan du förlorar det


Lika som bär ?

haha jag kollade lite i arkivet igen och det här var från Juni 2008.. Som man såg ut. Hade då fått en kommentar att jag såg ut som legolas i sagan om ringen och det kanske stämmer ? haha..

Annars så vet jag att det har varit rätt trist på bloggen den senaste tiden.. Ska försöka bättra mig, men har inte haft sån stor lust att skriva. Så får se hur det blir. Nu har jag iallf ändrat bloggdesign så jag kanske blir lite peppad av det :P Annars så ska jag hoppa in i duschen nu och sen åka in till stan och möta en kompis för en fika.

<3

Vad tycks ?

Ny blogg design.. gjorde bara nått, orkade inte med juldesignen längre :P Vill ha ljusare och piggare tider nu !

Dagens låt

Drake - Forever ( Ft. Kanye west, Lil wayne och Eminem )


:)

Jag är med och tävlar hos min kompis Felicia om en huvudmassör och ett armband.. Jag har testat ett sånt en gång och det var as skönt haha.. Så skulle vara kul att vinna ;)




PH at Gabbis place tonight

Hej igen.. Kom hem för typ en halvtimme sen från farsta och har inte gjort mycket under den tiden.. Har typ bara ätit och nu tänkte jag byta om för ska möta upp diddi snart för att sen röra oss hem till gabbi. Där ska vi ta en öl eller ett glas vin och bara ha en mysig kväll. Paradise Hotell ska vi kolla på och sen blir det nog inte så mycket senare än så. Är väl hemma innan 12 skulle jag tro iallf :)

Har förresten köpt ett skit snyggt midje skärp, ett par mönstrade leggins och en kofta som jag får visa er sen ;)

Men nu har jag inte tid att sitta här mer, måste draaa ha det så bra !

Be careful, Knife man

Godmorgon, igår kväll när jag var på väg hem med Linda så kom det fram en man till oss på björkhagens perrong. Han verkade verkligen inte normal. Sen helt plötsligt tar han upp en kniv och visar oss och säger ; Be careful, knife man. Det var skit läskigt.. Sen går han ner för trapporna och typ lägger ifrån sig ett skratt, går fram till spärrvakten, säger nånting och visar kniven. Jag och Linda står då kvar och väntar på att han ska gå iväg. Tillslut gör han det och vi tänker bra, nu kan vi gå lixom.. Men precis då vi gått igenom dörrarna kommer han tillbaka och går fram till spärrvakten igen. Då går jag och Linda snabbt upp för backen och försöker hinna därifrån innan han ser vart vi går. Men såklart kommer han och går samma väg efter oss. Då blir vi lite smått panik slagna, klockan var endå halv 12 och det var inga människor ute så visste inte hur vi skulle gå.. Ringde ett samtal och kollade bak och då står han en bit bort o glor på oss.. Uscha.. Sen helt plötsligt försvann han och vi visste inte vart han tog vägen.. Men vi tar iallf en genväg hem. Kollade bak hela vägen och var skit skraj.. Linda ringde endå polisen och förklarade vad som hade hänt för det känns ju inte tryggt att gå där om han går runt och leker pscycho. Och för att han inte verkade stabil kunde han ju nästan skadat nån annan med sin halvstora vassa kniv som han gick runt och flasha.. Så när vi kom hem ringde polisen upp Linda igen och sa att en bil hade kommit och kollat efter han. Och om dom skulle ta honom, skulle det vara för olaga hot. Då han sa Be careful, knife man och visar kniven mot oss. Men nu har vi iallf inte hört nått mer så dom fick han antagligen inte. Men nu kommer iallf jag inte våga gå själv hem därifrån utan att prata i telefon med nån eller liknande. Fan tänk om han hoppar fram från ingenstans o ba. I told you, you should be careful for the knife man.


Såhär såg kniven ut fast röd...

Aja jävligt obehagligt iallafall.. Men nu ska jag röra mig till Farsta och möta upp några vänner så måste rusa !

Sista videon för idag

Kunde inte sluta så här kommer en till. Den här gången från när vi var i turkiet i sommras! Sakna, gud så roligt vi hade alltså :) Diggar låten till också haha ..



Det här är då lite olika videos från några av fest kvällarna, dom mer "normala" får jag göra en annan video om nån gång :)

Another one, just spank him

Säg till om jag ska ta bort mysan men tycker bara den e lite rolig haha, och nu när jag väl börjat göra videos vill jag bara fortsätta.. Har så många gamla jag aldrig visat :p


Min första video

Haha okej så bra kanske den inte vart sen fick jag inte bort rösterna heller, men det lär jag väl mig nångång hoppas jag :P
Men men några små klipp från nyår :P hahah, ta det inte för seriöst bara, för det var inte jag


Dagens låtar

Nickelback - Burn it to the ground



Jag har så himla blandad musik smak.. Allt från RnB-reagge till Dance/techno och gamla godingar o rock..Idag hörde jag den här för första gången på radion och jag gillar't!



Den här är nästan bättre, också med nickelback :)

Something in your mouth




:P

04:52 imorse slingker det in ett sms till mig. jag såg det när jag vaknade i morse.. Tror nån var rund om fötterna för något sånt där smeknamn har jag aldrig fått förut :P hahah

Smset slutar på..
Puss min fina bokhylla<3

Nä nu måste jag rusa kanske hörs mer ikväll !


9/01

Känner att jag har ont om fantasi att skriva.. Tråkigt jag vet, det tycker jag också :P Men om ni vill veta kortfattat så hade jag en helmysig kväll i förrgår, en skit rolig kväll på Grodan igår och en alldeless för seg dag idag! Har typ inga pengar, eller några få 100 lappar men dom måste jag verkligen snåla med. Så idag blire nog bara hemma sittar kväll för mig. Antingen med nån vän eller själv.. Helst inte själv då eftersom det är så ensamt haha. Men men får se, det är så jäkla kallt ute därför vill jag helst inte röra mig hemifrån :P

Men jag skulle jätte gärna vilja ha chips o dipp ! Hmm om någon annan orkar så kom gärna förbi med det åt mig haha



My och jag igår, vet inte vad hon gör :D haha <3



Haha ingen verka reagera på min rubrik innan, då hade jag skrivit fel, 8/12 :P För det första var det den 9:onde igår och för det andra är det inte december längre utan januari. Men nu är det fixat

.

Tänk efter snälla jag ber, alla har ett samvete det ända jag kan säga

Because you loved me <3

Jag har så fina minnen med dig och dom kommer aldrig att försvinna. Visst det har alltid gått upp och ner men dom fina minnena kvarstår och tar över. Det är såklart jobbigt att gå tillbaka och titta på alla bilder. Men jag kommer aldrig och vill inte glömma, inte du heller. Det är en del av oss. Så genom att kolla igenom dom här bilderna ger mig både en tår och styrka i hjärtat. Då jag vet att vår kärlek har varit så stark och vi gått igenom så mycket.

Jag vill inte prata om allt här i bloggen. Det viktigaste är vad du och jag sagt och vet nu, but I miss us<3

Svårt att förklara i ord.. Låter låten göra det ist





Alla bilder tagna ur mitt arkiv.. Nu ska jag försöka sova..


måndag


My, jag, Lina och Diddi på nyår..

Halloj, tänkte fortsätta med resten av månaderna senare. Tar sån tid att lägga upp det där. Eller egentligen har jag ju tid men jag orkar inte :P

Nu sitter jag iallf hemma med Linda och My. Jag och my var i Farsta en sväng med Mys kompis Milosh( eller hur han stavas) och käka plus kolla lite i affärer. Jag tog för första gången en El Maco grande. Jag som älskar tacos hade lite högre förväntningar.. Sååå god var den inte men däremot mättande. Nu vet ni det haha. Annars så har jag inte gjort så mycket alls idag och inte igår heller. För igår var jag så jävla seg efter mitt födelsedagsfirande. Åkte bara till globen en sväng och mötte cattis för att käka. Köpte en räkmacka för 85 spänn som egentligen var helt onödigt men den såg så god ut.. Efter det åkte jag bara hem och dega i sängen resten av kvällen.

Nu ikväll ska jag iallf kolla på Paradise Hotell med dom här två brevid mig. Som jag har längtat haha ! Såg faktiskt Stefan en gång i gallerian för inte så länge sen. Lika het då ;)

Vi hörs senare eller imorn <3

Jan-April.. Dom lugna månaderna 09





Började året som vanligt med att fylla år. System åldern 20 var det den här gången ;) Gick då på restaurang med mina vänner och hade det jätte mysigt o kul. Dom hade fixat så det fanns massa hattar o grejer på bordet när vi kom dit :P

Jag började också fota med min systemkamera som jag fick i födelsedagspresent. Min absolut bästa present genom åren. Älskar den !


Sen den 17:e januari döptes min söta kusin Mikael ! Mina kusiner är dom bästa älskar dom så mycket <3



Och den 24 Januari på Diddis födelsedag hade vi en gemensamfödelsedagsfest. Typ alla hade skit kul och tyckte det var jätte lyckat. Det var väl mest jag och diddi som inte alltid kunde slappna av då det spilldes lite och nått tjaffs var det men det var typ i slutet av kvällen så i det stora hela var det en jätte rolig kväll med vännerna :) Förutom det att jag inte fick dricka under dom första månaderna på året.. Det var lite surt men pgr av att jag åt stark medicin.
Det hände inte allför mycket denna månad. Var rätt lugn. Men den 14:e februari var det iallafall allahjärtansdag. Då fick jag det här av Danne. Mycket gulligt <3

Jag hade också skrivit mina önskningar, såhär såg dom ut då:


4 av dom där grejerna blev verklighet inom dom närmsta månaderna. Tyvärr inte dom två översta.
Jag började fota Linda rätt mycket. Alla bilderna har däremot inte kommit upp på bloggen för dom vart väl inte så himla bra allihopa :P Det var ju endå min första "riktiga" ute fotografering med syster. Kom ihåg att vi använde ett vittpapper som skulle ersätta en reflexskärm hahah.. Nu har jag en silver, vit och  guld och det ger sån stor skillnad.

Vi fikade vldigt mycket på vardagsrummet under våren och vintern. Då Jobbade Danne där och sargon med. Väldigt mysiga stunder faktiskt. Och ett plus i kanten var ju att vi ofta fick gratis också ;)

Gick på några innebandymatcher och kollade på danne när han spelade :P Linda och Fedde brukade ofta följa med då.


Och sen fyllde Matilda år också ! Vi gick ut och käka på restaurang :)
Mikey<3
Jag var uppe i fjällen med min syster, Farfar, Solveig, Håkan, Veronika och kusinerna. En hel mysig resa ! Gud så underbart det var. Länge sen jag hade åkt skidor också så det var jätte kul. Vill verkligen göra om det snart :)

Syster o jag i liften


Jag gick en Photoshopkurs i 6 veckor. Det är också bland det roligaste jag gjorde under våren. Lärde mig jätte mycket och det var så intressant :P Har ett skriv block nu med massa tips i som jag ska leta fram nån dag. Dock var kursen väldigt dyr men det var värt det !
Här är en bild som jag gjorde. Man skulle klippa in alla olika djur så det såg ut som att alla var på samma ställe. Jag lyckades väl sådär för hjortarna ser lixom gigantiska ut i jämförelse med bocken tex :P


Det var nog nu nån gång jag fick dricka alcohol igen. Så lite festande vart det den här månaden också. Många roliga kvällar med det gamla gänget! Festa däremot ibland tidigare också men då fick jag ju inte dricka så det var ju inte lika kul :P



Resten läggs på under tiden eftersom, orkar inte göra allting samtidigt..

Annars så finns ju alla inlägg sparade i arkiven till vänster om bloggen. Bara kolla igenom där om ni har lust. Började ju blogga i mars 2008 så det finns massor med gamla inlägg o bilder att se ! Mars 08 - Januari 10 !


Vad tycker ni om det ?

jag tänkte göra en årsgenomgång av 2009.. Det kommer ta ett tag tror jag men det skulle väl kanske vara lite kul att se ? Jag har iallf kollat igenom bloggen lite nu och valt ut några bilder från varje månad. Vart mer och mindre för vissa månader hände det inte mycket alls och vissa jätte mycket. Men allt som allt tycker jag faktiskt inte 2009 var ett utav dom bästa åren jag haft fast endå har jag mina finaste minnen från det året så det är väldigt blandade känslor. Hösten har iallafall varit värst. Hemsk helt enkelt. Det vet alla ni som har läst här ett tag. Men så tänkte börja lite med det nu.. Bilderna får tala för sig själva och med lite text. Annars kommer det bli så jobbigt att läsa allt sen.

Mitt födelsedagsfirande igår

Har lagt upp alla på facebook nu, orkar inte riktigt lägga upp alla på bloggen idag så ni får nöja er med 3 :)



Idag är jag seg !

!!



RSS 2.0