Klockan 8 ska jag kolla på det här



Klassträffen.. Verkar lite kul. Senast dom samaldes allihopa var i nionde klass och nu har det gått 10 år typ tror jag det var. Dom samlas på en party resort. Aaaaallt kan hända haha...

Gymmet !

Första riktiga träningspasset avklarat idag sen i påskas! Känns jävligt bra. Det var lite tungt att ta sig dit och köra i början men sen flöt det bara på =) Ska verkligen köra nu fram till semestern. Påminn mig annars haha, emeli ?! :P Nerå.. Men Lemmen jag vet att du läser nu och bara så du vet saknar jag dig och vi borde ses snarast =) !

Iallf, imorgon är det fotbolls träning och efter det ska jag och Danne käka på söder innan vi drar på Bio. Fick ju presentkort av min Farfar i Julklapp och har 200 kr kvar där. Sen fick jag två biobiljetter av Företaget när Bring fyllde 20 år nyss. Sen på torsdag blir det gymmet igen.

Ska in och kolla nu om det finns några bra platser till Fast and the furious.

Glömde ju att säga..

.. att jag hade en super mysig lördag och söndag på Landet med min familj och älskling. Det var bara så jeeevla jobbigt att gå upp klockan 7 på morgonen på lördagen.. Sen när vi kom fram vid 11 var vi fortfarande rätt trötta och sen så börja det blåsa lite vid halv 1 så vi tänkte ta en powernap. Mmm vart lite mer än så haha.. Pappa väcker oss klockan 4. Jepp där var dagen som bortblåst men vi var mycket mer utvilade iallf ! Sen bjöds det på massa god thai mat och tårta till efterrätt. Några öl slank ner också.. Vart bus med kusinerna ända tills dom skulle sova sen satt vi ute på altanen och snackade. Söndagen var jätte skön. Min mesta tid spenderades i solstolen då tills vi skulle åka hem vid halv 2. Kanske åker tillbaka om 2 helger, då det är långledigt. Får se =)



<3

Paris i sommar

Min älskling ville ge mig en överraskning i sommar men kunde inte hålla sig ifrån att berätta nu. Så det han vill att vi två ska göra är att åka till Paris. Jag är helt till mig alltså det kommer ju bli super ! Han bjuder mig ( <3 ) så jag behöver bara stå för dom fickpengar jag har råd med resten står han för. Imorgon bokar vi flygbiljetterna och vi kommer åka den 20:e Juli ( om flygbilljetterna finns kvar, fanns bara 4 kvar sist jag kolla ) och vi stannar till den 23:e. Onsdag till Lördag. Är så himla lycklig och glad nu. Vill bara åka nu! haha... Paris Paris Paris...


Barnvakt

Är i Huddinge nu hemma hos Dannes kusiner och är barnvakt. Vi kom hit vid halv 5 och sen dess har vi gjort iordning jätte god middag. Kött, pommes bea och sallad! Mmmm var as gott. Sen så skjutsade vi dom små till ett kalas. Då passade jag och Danne på att åka till Centrum för att köpa lite gott att dricka tills imorn. Ska bli gott med öl =) hehe.. Aaa nu sitter vi iallf och käkar massa chips och dipp samtidigt som vi kollar på talang. Kommer bli tjockis efter den här helgen, imorse hade vi värsta fredags fikat också på jobbet! På tal om jobbet så skulle jag vart på med på brännboll och bärs idag om jag inte hade vart barnvakt och åkt till arholma imorn. Men men det blir ju fler gånger också =)

Från idag :



Imorgon åker vi till landet sju på morgonen :D ska bli så kul.. kanske inte att gå upp så tidigt men endå !:P

Godnatt

Var precis och träffade Dalton, Linda och Robin med Danne och Neo. Dom vart jätte glada över att träffa varandra :) Nu är jag så trött så jag vill bara sova. Sova sova för snart är det freeedag när jag vaknar ! <3

Hoppas solen spricker upp snart

Äntligen torsdag och snart helg ! Idag jobbar jag till fyra ungefär och jag vet inte riktigt hur det blir efter jobbet om jag måste åka och lämna våran lånebil vid kontoret i globen och sen åka hem kommunalt eller om jag hinner få tillbaka den vanliga bilen som varit på service. Hoppas verkligen jag hinner få tillbaka den vanliga bilen för jag hatar att åka kommunalt till och från jobbet.. Men men det får jag veta i eftermiddag. Annars idag så är planerna att träffa Diddi en stund eftersom vi inte kommer ses på hela helgen. Ska höra av mig till henne lite senare. Men måste vara hemma innan halv 7 för vi har tvättstugan idag klockan 7. Jag orkade aldrig städa igår så det är rätt rörigt med kläderna så det tar nog ett tag att plocka iordning.

Från i fredags

Iallf helgen då ser ut som så att på fredag ska jag och Dannne vara barnvakt och taxi åt hans små kusiner. Dom ska iväg på 2 kalas som vi ska skjutsa dom till och sedan natta dom tills deras föräldrar kommer hem. Sen tidigt på lördag morgon, klockan 7 så tar jag och Danne bussen mot gullmars och sen åker vi vidare till tekniska högskolan för att sen sätta oss på bussen mot norrtälje och Arholma !! Är Framme i simpnes halv 11. Ohhh härligt ska det bli och förhoppningsvis fint väder ! Hasse Fyller år ( min farfar ) Så typ alla utom Linda och Robin kommer vara med från pappas sida. Kusinerna o allt =) Så är riktigt taggad för den här helgen.


Lill lördag

hej hej hallå! Var typ samma tid igår jag blogga första gången efter att jag kollat på BB. Och idag var det samma visa haha.. Hmm Undra om det kommer hetta till mellan Martin och Mathilda senare ? Eller så är Maaaartäään för kär i Sara. Kul iallf med ett nytt ansikte därinne.

Idag hade vi kaos på mitt jobb. Det var AP mycket post. Alltså när klockan var tre så åkte jag förbi för att hämta upp lite buntlådor ( Min körrunda är så liten idag så jag är alltid klar mycket tidigare på mina C-dagar än dom andra) och många , inte alla, hade bara hunnit vara ute och delat i typ en halvtimme när deras runda kanske tar 2-2 och en halv timme. Alltså skulle det bli en riktigt sen dag för dom såg jag, stackarna. Jag däremot hade lite tur idag för jag skulle sen åka med min chef för att byta bil på ett kontor vid globen. Så stack från jobbet halv 4. Det var skönt faktiskt..

Min kväll nu kommer typ bestå i att snart äta middag, ta en långis med Neo och Danne, kolla lite mer bb om jag hinner och sedan försöka städa lite. Det är så rörigt nu så ush haha.. Onsdag idag, det känns bra iallf, då är det snart helg =) Längtar till den här helgen för antagligen kommer den bli aas nice. Berättar mer om den sen, nu var visst maten klar !


Ny favvo



Whenever you need me whenever you Want me you know you can call me ill be there shortly, baby i roll up

Hos kusinerna när Tobbe fyllde år

Mysipys <3

Tisdag 17/5


Hej hej hej hej ! jeeevligt tråkigt väder idag och sjäääälvklart var det min cykeldag. Men det gick bra endå =) Sen jag kom hem har jag legat och segat, kollat gårdagens BB avsnitt och åkt en sväng förbi sköndal. Hämta ut ett mycket fint paket från HM. Där i låg nämligen mina jeans shorts som jag beställde för typ 2 månader sen ? haha.. Och sen ett par nyare beställda shorts från Conscious colletion. Ska prova dom, hoppas dom passar :D

Annars så har den här helgen varit super ! Firat Danne både fredag och lördag med sena nätter här i lägenheten. Sen i söndags åkte vi hem till mina kusiner. Kolla vilka söta bilder haha :):



Glömde bort kameran lite i fredags så det vart bara 2 hyfsat bra haha !

Slänger in bilder från kusinerna och på shortsen efter middan.

paaaarty tonight

=) ! Och imorgon och på söndag... Hur ska detta sluta ? Uppdaterar när jag vet !

Fredag den 13:e imorgon, Dannes födelsedag

Hej hej ! Har haft fullt upp dom här dagarna känns det som så jag har inte orkat blogga eller haft tid för det. Känner inte för det nu heller men nu gör jag det endå :P Den här veckan har jag hunnit blondera mig riktigt mycket ! Syns dock inte på bilden nedan, Iphonen och ljuset ger det ABSOLUT INTE rättvisa haha... Är iallf sjukt nöjd med håret förutom att frisören klippte min lugg för kort. Ville lixom ha den under ögonbrynen men som ni ser på bilden så är den lite högre upp än så. Men Äsch den växer ju som ogräs så det är lungt! Sen igår var det ja så hängde jag med My och Linda och smutta på lite öl i det fina vädret. As mysigt. Och idag har jag solat och tränat fotboll med jobbet. Snart har vi ju den årliga fotbolls turneringen igen ! =) Yeye.. Nu ska jag och älsklingen ut på promenad med Neo. Och imorgon fyller han hela 20 år !! Blir lite fest här hemma hos han, lääängtar. Längtar också efter att få ge min present =) PUSS



 


Måndag kväll

Har varit en riktigt varm dag idag. Det tror jag alla märkte.. Så jäääävla skönt ! Hade cykel dag idag också så var ute rätt mycket, bara skönt. Nu känner jag dock att det är dags att ta tag i träningen igen! Ni vet känna sig redo för beach 2011. Men nu har jag lixom gjort ett break på det sen påskas tills nu. Hmm.. Imorgon kanske jag kör igen. Bara ta tag i det för det blir värre ju längre tid jag skjuter upp det.. Bäst att packa träningskläderna ikväll redan.

Yes,,  men nu är jag bara lite slut och uttråkad, skulle ha mött Linda vid halv 8 men hon och My skulle sitta på någon uteservering i stan istället. Det skulle jag aldrig hunnit fasten det varit super mys. Är rätt trött efter rundan och värmen idag så ligger bara och degar framför datorn och tven. Funderar på att koppla in hörlurarna i mobilen och sätta på någon bra låt och sen ta en promenad.

Bilder från igår



Haha ser jätte sur ut men det var jag inte =)

Snygg färgklick

Något jag inte hitta i London var en snygg kuvert väska i någon fin stark färg. Men hittade däremot dom här fina på nätet. Skulle vilja ha en rosa och en blå !




Härlig dag - Skrev det här i söndags

Har varit ute i solen hela dagen känns det som! Sen 2 iallf.. Innan dess var jag i farsta en snabbis och köpte en as snygg o billig bikini, 118 kr :P My smsa mig och fråga om vi skulle ses så vi bestämde att vi skulle ta en långis tilllångsjön med hundarna så sagt och gjort det var as mysigt, Danne henka också på. Sen kom Linda till hagsätra och vi satte oss på älvsjö badet med några öl. Fan vilken nice söndag =) Nyss drog my och Linda hem så nu väntar jag och Danne på att BB ska börja =)


Från igår

Först var vi hemma hos Bobby i kärrtorp och sedan åkte vi till Hellströms.. Var inte där så jätte länge utan sen drog vi vidare till Ojojoj.. Träffade massa roliga människor där, tex my, Linda och Mirre m.m. =) Sen åkte jag hem vid halv 3-3 och tog en hamburgare i gullmars innan jag gick på bussen, jävligt gott haha ! Hade saknat mina tjejer och vi hade mycket att prata om. I vinter åker vi till Thaland allihopa förresten ! Samma ö !



PUSS

Skön kväll

Myser med min älskling i soffan och väntar på att Fast and the furious ska börja =)



Var tvungen att dölja halva ansiktet för annars fick jag världens dubbelhaka och det såg inte så charmigt ut :P Förövrigt var det en rolig kväll igår ! Har lite bilder som jag kanske lägger upp sen =)

Freeeeedag

Ikväll blir det fredags öl med Diddi och Lina =) Jätte taggad inför det, vi har mycket att skvallra om ! Tar självklart med kameran. PUSS

Nya brills

Dom här köpte jag på flygplatsen i London för bara 100 kr..
Var lite rea på dom & är grymt nöjd =) Jätte fina tycker jag själv.



Hämtade ut ett paket idag från HM, visar er sen vad som var i, lite romantiskt sådär! =)

Movie night

Mår lite bättre efter att ha fått i mig mat och en Ipren, fick världens träningsvärk efter idag också.
Nu blir det filmmys med lite chips och Fanta.



Hoppas den är bra. Är sugen på att se en riktigt bra film

Fuck vad trött jag e


Skulle kunna somna nu...

Onsdag

Första arbetsdagen på jätte lämge avklarad ! =) Fan så slut jag är. Det var min cykeldag så när jag skulle cykla tillbaka till kontoret började det självklart regna. FRÖS IHJÄL.. Var helt slut efter rundan och nu när jag kom hem gick jag och älsklingen en prommis med Neo så nu är jag ännu mer slut.. Varvar ner med Datan och tven nu. Snart blir det middag är as hungrig..

Förresten så provade jag mitt nya nagellack från London igår och är as nöjd med färgen. Ska bli spännande om det blåa var lika fint =)



Kanske drar lite för mycket åt rött ser jag nu på just den här bilden men det är klar orange !

ADIDAS

Jaha nu blir man tvingad att kolla på fotboll.. Alltid lika kul tro mig. Fast tror jag ska försöka sova istället. Jobb imorgon och jag måste ta buss och t-bana tidigt tidigt.. blööö, kmr må illa av det. Det gör jag alltid.

Kommer kännas skönt att göra något igen istället för att bara ligga hemma.. Kanske någon på mitt jobb vill köpa dessa skor för en 300 kr ? Dom var nämligen för små för Danne. ATTANS !


Glamourama

Har legat och chillat framför glamourama ett tag för att fördriva tiden. Har varit hemma och varit sjuk dom två senaste dagarna och nu har jag fått världens ryggvärk. Så fruktansvärt tråkigt Men jag ska gå till jobbet imorgon endå. Tror jag blir bättre av att röra på sig. Men ni ska veta en sak, fan vad tråkigt att komma hem till gråa och trista sverige. Vill strosa runt på oxfordstreet nu och sen sitta och ta en kall öl ! Fan vad nice det varit, ska lätt tillbaka dit. Kanske under min semester i sommar.


.



Fucked up mobil

åååhh shit jag måste till frisören ! Klarar inte det här längre.. Vill ha en snygg blond färg men nu känns hela håret grått typ..Men det tråkiga är att min frisör helena som jag brukar gå till är mamma ledig nu tror jag. Hon skulle föda någon gång i Maj. Måste ringa och kolla upp det. Men nu är det så att min Iphone inte funkar så det går ju inte!! Fan.. Den är hel skum , kan inte göra någonting med den och skärmen är helt svart. Men man kan ringa till den men det går inte att svara och det syns inte att det ringer :S Så jävla frustrerande... Det knäppa är att exakt såhär blev det med Dannes mobil förut och då vänta han till den dog och sen prova han ladda den och DÅ funka den igen. Men det jobbiga för mig är att min mobil var på 100%...

Yeye.. Får vänta och se vad som händer.. Om ni vill nå mig nu så är mitt tillfälliga nummer mitt gamla comviq nummer 0762105241.....

London !

Haha okej här är en liten bildbomb från London. Det var verkligen en GRYM resa ! Massa shopping, allt har absolut inte kommit med på bilderna för kläderna ligger på varann. Det var så sjukt mycket snygga grejer, köpte bla ett par extra solglasögon, en parfym och klackskor som inte syns på bilderna. Det var jätte billigt också ! Sen har vi druckit öl, varit på nattklubb. Blivit guidade genom London av ett par jätte trevliga killar, dom ni ser på dom två sista bilderna. Fått blåsor på fötterna och vrickat foten av allt gående, haha sjukt men sant.. Men fan jag saknar typ redan London =) Alla bilder är inte så jävla fina heller för vi hade lite fullt upp med att njuta av resan istället.

 


RSS 2.0