Seg dag

Tjabba... Har inte gjort mycket idag alls så har inte haft så speciellt mycket att skriva om :P

Men fick iallf med mig Bjässen och Danne till globen. Där hitta jag min mp3 :) Är jätte nöjd med den och det är skit bra ljud. Kosta 999:- plus att jag köpte ett par hörlurar till också för 200:-.. Touch knappar är det också plus 4 GB minne, videoklipp m.m.



Jag och Danne köpte också ett parhögtalare till datan tillsammans. Kosta 499:-
Också skit bra ljud !

Men nu ska vi kolla på film. Sen imorgon tidigt på morgonen drar jag till landet igen :) Hemma igen på söndag.


Okej vet ni vad?

Jag har fortfarande bara varit hemma hela dan. Fan vad tråkigt det är... Danne springer runt och larvar sig till sina AIK sånger medans jag e djurgårdare så jag vill inte lyssna på sånt skit :) Iallf så ringde jag bjässen och snart ska vi tre åka till Globen så jag får köpa min mp3. Sen blire kanske litefotboll :).. Men det här är iallf sista tråkiga dagen för imorn åker jag till Landet :P Där är det alltid mys :)


"Fest" bilderna från i måndags

Vi körde ett nytt ölspel "pyramiden" :P

Diddi och jag

Daniel <3

Dom tre D:a   Daniell diddi och Danne <3

hahhaha


Linah, louie, Diddi, danne


haha



Sen när vi var hemma hos Linah i 20 min innan vi drog hem



Ja det var väl det :) Ska försöka få med mig Danne till globen idag och handla min mp3! hörs senare

Tisdag

Hejsan :)

Har varit helt seg idag så har knappt orkat ta mig upp ur sängen.Och har bara ätit en macka idag så är rätt hungrig också.. Men ser fram emot middagen; Kyckling med ris o sallad. Senare tänkte jag nog också gå och handla chips för är rätt sugen på det :P

Men är det bara jag som tycker det är as varmt ? Okej man ska ju inte klaga men inomhus borde man väl få ha det svalt om man vill , men nej det går inte. haha vi har alla fönster öppna men det är endå som en bastu. Försökte ligga och kolla på film men det var så himla varmt så jag knappt kunde koncentrera mig :P
Filmen vi såg var Wanted. ( jag och danne alltså). Angelina Julie var med. Den var faktiskt endå rätt bra. Action/thriller.

Jag vet inte hur det är med er men jag vill iallf visa lite bilder från igår :) Det vart en rätt lyckad kväll men var lite seg till en början. Var i sicka kaj vid Linahs gamla skola och sen åkte vi hem till Linah. Jag och Danne tog taxi hem. Men jag låter resten av bilderna tala för sig själva..men här kommer ett smakprov resten kommer in lite senare.




Kramis <3

Utgång ikväll !

Ska snart dra och möta Diddi, Daniell och nåra. Eftersom Diddi drar till bulagrien på onsdag och är borta i 2 veckor så ska vi passa på attvara med henne ikväll :) bilder kommer upp imorn !

Puss

Resten av bilderna från landet

Hemresan från Ämsta tog vi båten till Arholma. ca 1 timme






Blues festivalen

Emma börjar tidigt :P haha ( PS det var saft)

Varmastedagen ever!










Kul var det :)

Men nu ska jag duscha och sen åka hem till Danne ....ciao !

Måndag

Ja egentligen skulle jag ju ha börjat jobba idag men eftersom min chef är så snäll så börjar jag nästa måndag istället :)

Kvällen igår vart verkligen inte lyckad , slutade i bråk och tårar. Dock vare inge tjaffs mellan Danne och mig utan mellan några andra. Men det var verkligen tråkigt att det skulle bli såhär. Men idag är det lite bättre iallf...

Är just nu hemma hos mig efter att ha träffat på Linda i globen. Träffade också på en person som jag inte träffat på ett bra tag och fick mig en ursäkt av henne i verkligheten så det känns lite bra. Men Linda har iallf köpt blonda slingor som veronika ska hjälpa henne färga sen ute på landet. Men jag undrar allt hur det ska gå med vårat sötvatten sen när man skäljer igenom den där mössan man får på skallen. Jaja hopas det blir fint på lilla linda :) Jag själv köpte bara 7 pack korta strumpor på HM för 100 kr plus en deo :) Kollade också lite på teknik magasinet efter en Mp3. Vill inte ha nån Ipod. Hittade kanske nån men ville endå höra vad Danne har att säga då han är rätt teknisk av sig.. Så jag tog med teknik magisnet boken så ska visa han sen.

Men vet inte om jag bara vill vara hemma ikväll och typ kolla på film med Danne eller om vi två ska gå ut och träffa nån. Får se senare. Nu tänkte jag först lägga upp dom sista bilderna från Landet och sen hoppa in i duschen.

Puss på er <3

Pics från helgen som gått

Fredag på dan hela tjocka släkten :)


Älmsta natta satt vid mc arvids o käka lunch




Party vid bryggan

Linah <3

Fillan<3

Diddi <3

Jag o diddi :)

Fillan o Tobbe

karusellerna !

Fedde och Linda





Fler bilder kommer senare ikväll eller imorn :)

Nytt recept som jag hitta kanske nån gillar :)?

Planka med kyckling och potatismos

Ingredienser


7 potatisar
lite mjölk
margarin
2 kycklingfiléer
2 tomater
1/2 lök
bearneissås
salt
1 äggula


Information
Kategori: Fågel
Inlagd av: lu03sali
Datum: 31 mar
Besök: 2278
Betyg:


Gör så här:

1. Koka potatisen och stek kycklingfiléerna.
2. Gör potatismos (mosa potatisarna, tillsätt mjölk, salt och margarin och vispa med elvisp. Lägg i en äggula och vispa lite mer).
3. Gör bearneissåsen enligt beskrivning på kartongen.
3. Lägg de stekta kycklingfiléerna på varsin planka.
4. Lägg potatismos runtomkring.
5. Häll bearneissåsen på kycklingfilérna.
6. Skär tomater och lök och garnera med dessa i kanten på potatismoset.
7. In i ugnen tills potatismoset fått lite färg.

E man katt så e man .. ;)


Stockholm igen då :)

Hejsan svejsan, nu är jag i stockholm igen men inte hemma. Vi är just nu hemma hos Jimmy ( dannes mammas kille)  har grillat o käkat godmat. Danne o JImmy super men det pallar inte jag.. HAr gjort det nästan varje dag på Landet så är lite seg nu. INte så mycket sömn har det blivit heller. I fredags var jag i Älmsta på älmsta natta och igår var vi i norrtälje på blues festival. Har bilder och lite och berätta om det sen när vi kommer hem till Danne. Lotta kommer snart och hämtar oss.

Så vi hörs senare ikväll :).. <3

Arholma 24-27 juli :)

Hej då, nu ska jag strax åka till Arholma som ska bli jätte kul. Allihopa kommer vara där, mina kusiner, farbror, pappa, farfar, Linda m. m. :) På fredag ska vi på Älmsta natta där jag också ska träffa denise, LInah och Fillan. Ska bli skit kul. Sen på lördag är det blues festival :)

aja ska bara mysa lite med älsklingen sen drar jag :) <3 Kram på er ha det bäst!

Movie tajm

IKväll blire


Bara för att Bjässen och Danne vill =)

Ner till kiosken o köpa cola

Har varit nere med Danne och bjässen och lirat lite fotboll.. Vi vart väldigt törstiga så vi sprang bara upp snabbt nu för att hämta pengar. Brådis för dom stänger 22:00 !



Glömt att säga en sak..

Min Chef ringde mig idag och gav mig en rejäl utskällning ! Jag började gråta som fan :/...


Haha nej skoja bara :D Sanningen är den att min Chef faktiskt ringde men hon skällde absolut inte ut mig :P Hon sa att jag får ha semester tills den 4:e augusti ! Fatta hur glad jag blev då.. JAg som har haft så mycket ångest för att börja jobba , vill ju bara ha sommarlov nu. Så det här känns verkligen skit skönt. Skulle ju lixom egnetligen börjat nu på måndag ...

<3

Mysig dag

Nu vart jag glad när jag kom hem till mig för internet funkar :) Det la ju helt plötsligt av igår av nån konstig anledning..

Var iallf en varm dag med sol utan bad. Orkade inte doppa mig plus att mamma sa att det var rätt kallt. En liten badkruka har jag allt blivit tyvärr..






Nää men nu måste jag packa till Landet och börja åka hem till min älskling =) Hörs senare ikväll <3

Sola o Bada i pina colada !

Hejsan alla gladisar :) Idag ska jag åka ut till tyresö badstrand och sola med mamsen. Ska bli mysigt. Har inte solat på en vecka så alla min bruna färg har typ försvunnit :(.. Men nu ska den allt på igen ;) Och imorgon drar jag iväg till landet igen och då blir det ännu mer sol ! Men berättar mer om det sen ...



Härlig bild


Aja måste duscha nu först, bloggar igen när jag kommer hem vid 4 tiden om mitt internet hemma funkar :) PUSS

Filmen var skit bra!

Dom flesta har väl kanske redan sett den men endå :) Jag hade velat se den länge och den var värd väntan. I betyg av mig får den 4 av 5. 

Men ska sova nu, tänkte åka och sola och bada med mamma imorn rätt tidigt. Ställde klockan på 10, får se om jag orkar ta mig upp :P Bloggar igen imorn när jag vaknat.

Godnatt på er <3 !

Movie tajm

Nu har Danne laddat ner filmen ......


......som vi ska titta på

Hörs sen efter filmen så berättar jag om den var bra :) !

Innan bion igår

Syster och jag <3

Igen

Linda och Fedde kör den stilen

Haha Fedde och Danne tror dom är farliga

Och jag då med min nya sjal från Gina tricot

Fin va ? :)

Nu är internet fixat hemma iallf !

Fast det krånglar lite tyvärr.. Men ska kolla det igen imorgon när jag ska hem och tvätta. För just nu är jag hemma hos Danne. Kom hit för en liten stund sen. Maten var iallf jätte god :) Är verkligen stolt över mig själv, danne med :)
Har lite bilder på det:

Hade köpt två rosor till Danne som står längst bort på bordet. Men nu ser jag att dom kom ju inte med på bilden :P


GOTT !


Recept

Potatisgratäng:

10 st potatis(ar)
1,5 st gul lök(ar)
5 dl matlagningsgrädde
2 st vitlöksklyfta(or)
1,5 tsk salt
2 krm svartpeppar, malen
2 dl riven ost

Tillagning

Potatisgratäng
1. Sätt ugnen på 225°. Smörj en ugnssäker
form. 2. Skala och skiva potatisen tunt. Skala och hacka löken. 3. Blanda grädde, pressad vitlök, salt och peppar i en skål. 4. Fördela hälften av potatisen och all lök i formen. 5. Häll över hälften av gräddblandningen. Rör i botten så
att kryddorna kommer med. 6. Fördela resten av potatisen över. Häll på resten av grädden. Strö över osten. 7. Grädda i ugnen tills potatisen är mjuk, ca 45 min.

 

LÖvbiff

Ingredienser till 4 portioner:
4 skivor lövbiff, á 100 g per biff
1-2 tsk salt
2 krm vitpeppar
2-3 krm svartpeppar, helst nymalen
margarin eller annat fett till stekning
 

Tillagning:
Lägg rejält med margarin eller annat matfett i en stekpanna, på hög temperatur. Låt matfettet smälta och få en gyllenbrun färg. Salta och peppra köttet på ena sidan och lägg i lövbiffen i stekpannan, med den saltade och peppra sidan nedåt. Stek köttet i c:a 4 minuter på hög värme. salta och peppra under tiden den andra sidan på köttet. Vänd köttet och stek det lika länge på andra sidan.

Hoppas det blir gott :) ska dra nu PUSS

Kommer sakna Linda

Idag åker Linda tillbaka till Arholma och jag kommer sakna henne jätte mycket även fast jag är skitirriterad och arg på henne för att hon tog med sig min Jacka. Grejen var att jag sa till henne : ta verkligen inte med jackan för jag vill ha den i veckan.
"nej då" säger hon. Sen i morse får jag ett sms från henne: Hihi jag tog med jackan så nu blir du tvungen att komma ut till Landet!  Och då vart jag iallf jätte arg.. Men vad fan så äre ju med syskon.. Tar ens kläder. Men det är SKIT jobbigt :P

Jaja har inte gjort alls mycket idag.. Duschat, masserat älsklingen, kollat på våra bästa år som faktiskt är riktigt spännande nu :P Jag vet att dom flesta tycker det är en B-serie men jag har kollat på det enda sen jag gick i grund skolan.. haha.


Ska snart åka iväg för att handla lite middag tills ikväll. Jag ska laga maten och Danne ska komma till mig vid halv 7 tiden. Och grejen är den att jag är verkligen inte bra på att laga mat.. Eller har väl inte ansträngt mig riktigt mycket men hotell och restaurang gymnasiet gick inte så bra när jag hade varmkök :P Men nu vill jag iallf visa för Danne att jag kan laga mat :P Tänkte gör lövbiff m potatisgratäng o sallad. Sen hoppas jag också på att mamma kommer hämta ut modemet och det från posten så jag och Danne kan försöka installera det :)

Det blir väl kul, lite oftare uppdateringar när jag är hemma hos mig ?


Tisdag

Å dagarna bara rullar på och snart börjar man jobba igen :( Gud vad jag har ångest för det :/ Börjar nästa måndag. Har varit så skönt att vara ledig. Vill bara fortsätta att ha sommar lov....

Party Pics från i Lördags

Tänkte börja med att visa outfiten då




  • Jacka - Gina tricot 299:-
  • Linne - Gina 129:-
  • Jeans - Gina 499:-
  • Skor - Din sko 350 :- (tror jag)



Madde älskling Deus








Ni vet låten "bag in a box " Fan vilket kaos det vart till den :P kvällens låt..



Jag o Jenny




Sen gick jag Jenny Danne Amadeus och Wille och bada





Det var väl allt för idag :) Ska strax sova så säger väl godnatt nu vi hörs imorgon bitti<3

Hemma från bion

Filmen var SKIT BRA ! asso rekomenderas verkligen... Fast det är ju bara vad jag och typ hela publiken tyckte :) Alla aploderade när den var slut. OCh den hade en vändning man aldrig kunde föreställa sig. Pratar såklart om filmen Hancock :)

Men tänkte ladda upp alla bilderna nu från i lördags. Vet att det är väldigt länge sen men det var först nu jag kom hem till Danne tyvärr och imorgon ska jag hem till mig och försöka fixa internet där :)

Tips 2

KROPPEN:
* Smör in me bodylotion 3 gånger i veckan,inte varje dag. Smör in när huden fortfarande är fuktig.(Blir mer effektift.)
* Om du har torr hud ska du avsluta duschen med kalt vatten.

Celluliter och Bristningar:
* Sitt inte med benen i kors.
* Ligg på sängen me benen upp mot vägen.(Det hjälper, de blir bättre blodcirkulation.)
* Gnugga vatten och råsalt på celluliterna. (Kvinnor i Brasilien utrotar sina celluliter med hjälp av havet och helt vanlig sand men de går lika bra med salt och vatten.)
* Blanda vetegryn, mineralvatten, flingsalt och malet kaffe till en klibbig massa,skrubba på områderna där du har celluliter/bristningar.(Tyra banks tips.)
* Skrubba med kaffesump.(Jätte Bra!!)

Lite Recept & Tips:
* 4 msk olivolja 2 msk mjölk 1 dl socker.(Skrubb,bra för döda hudceller.)
* I badvattnet kan man hälla i lite honung,olja och färska bär som mixats.(Skönt hemmaspa.)
* Häll 1 dl mjölk i badet.(Mjölken gör huden mjuk och skinande,mjölksyran tar bort döda hudceller.)
* Dela en citron och sitt me en armbåge i varje halva, 5 min.Dina armbågar kommer bli mjukare o ljusare.(Till torra armbågar.)
* Massera in fötterna med olivolja och lägg på plastpåse,strumpor och sov.(fötterna blir jätte mjuka o lena när man vacknar.)

Hemmagjort peeling:
Olivolja, honung och salt. (Gör även huden mjuk.)
* Om du har bränt dej i solen och huden svider kan du smörja in med vanlig naturell yoghurt den dämpar de onda och huden återhämtar sig snabbare.
* Blanda 5 msk honung med 1 msk cirtonjuice i en kastrull,ställ på medelvärme i ca 30 min.Låt svalna lite,smör sen ut ett tunt lager på benet,lägg på en
vaxtrip och ryck.

Skönhetstips 1

Fuktgivande ansiktsmask med persika
Mosa fruktköttet av en persiska och vispa med 1/4 dl vatten, 1 tesked honung, en äggula och tre matskedar tistelolja. Tillsätt stärkelse tills konsistensen är lagom. Låt masken sitta på i 20 minuter sjölj sedan av med ljummet vatten.


Ansiktsmask med avokado mot torr hy

Avokado är en fet frukt som är bra för torr hud. Den mossade avokadon behöver inte blandas med något utan kan läggas direkt som ansiktsmask på torr eller solskadad hud.


Ansiktsmask med banan mot torr hy

Mosa en banan och blanda med 4-6 matskedar smulade havregryn och 1 - 2 matskedar honung. Lite vatten kan tillsättas för en jämnare konsistens. Fukta huden med ljummet vatten och massera in ansiktsmasken.

Ansiktsmask med citron mot fräknar


Skär tunna gurkskivor och lägg i färskpressad citronjuice. Lyft upp skivorna, låt dem rinna av och lägg dem på huden. Citronjuicesen och gurkorna motverkar fräknar. Även aprikos, jordgubbar och svarta vinbär säges ha samma verkan.


Ansiktsmask med jordgubbar mot fet hy

Mosa sex jordgubbar med tre matskedar äppelvinäger. Låt blandningen stå ett tag för att den ska hinna suga upp vinägern.Efter cirka en timme kan du sila bort vinägern. Moset av jordgubbarna blandas sedan med lite stärkelse för att få en bättre konsistens.


Ansiktsmask med papaya mjukar upp hyn

Mosa fruktköttet från en omogen papaya så att du får sex matskedar. Enzymerna i papaya löser upp hård vävnad, döda hudceller och mjukar upp huden.


Ansiktsmask med ananas mot oren hy

Ananas löser upp smuts och döda hudceller och verkar antiinflammatoriskt. Mixa ananas och fördela över ansiktet.


Ansiktsmask mot förstorade porer

Blanda lika delar honung, äggvita och citron. Smörj in huden och låt det stelna.


Öppna porerna med ett ångbad

Före ansiktsbehandling är det bra att öppna porerna med ett ångbad. Koka upp vatten, häll i en skål och håll en frottéhandduk över huvudet. Badda ansiktet torrt. Du kan tillsätta rengörande örter som kamomill till vattnet för att förstärka effekten.
Undvik att smörja in ansiktsmasken runt ögonen och munnen. Låt den sitta upp till 20 minuter. Ta bort masken med en varm och fuktig bomullshandduk. Detta hjälper till att ta bort det mesta utan att avlägsna alla oljor. Lägg slutligen en mjukgörande kräm.


Bloggdesign tävling !

Jag är med och tävlar om en ny bloggdesign hos EvlajnDesign - kika in den!



Måndag

tjena tjena ! Sitter just nu hemma hos Fedde med Danne och Linda. Jag åkte hemifrån amadeus vid 12 tiden idag och bussresan från honom tar ca 40 min till gullmars. Så pratar jag med Linda och går på bussen.. Sen efter ca 20 minuter kommer vi ner till haninge centrum och det är verkligen åt fel håll så jag frågar busschaffisen : " går inte den här till gullmars " ? han ba : nej. Då vart jag skit irriterad för jag sa lixom gullmars till han när jag stämpla och då kunde han ju  sagt att den inte går dit... Så jag fick åka tillbaka till skyttensgata där amadeus bor och vänta på bussen. Så sammanlagt fick jag åka buss i två timmar. Gårkvällen var aillf jätte mysig tog lite bilder vid matbordet.



Sen gick jag hem en sväng till mig för att käka lite och byta kläder. LInda kom dit också ocyh vi börja röra oss till gullmars för att möta fedde och Danne. Sen åker vi till stan och jag köpte en sjal och LInda lite underkläder och en tröja :)

Ikväll ska vi iallf på bio klockan 9. Hancock blev det.



Men nu måste jag gå med Linda till affären och handla Mozzarella för Feddes mamma ska laga nån god sås med pasta. Hörs sen :)

Hej bloggen !

Tyvärr så kommer jag inte hem idag.. Vi ska sova över här hos Amadeus. Så bilderna kommer imorn. Ingen av oss orkade åka hem så... :P
Har precis varit och handlat mat på ica.. Kyckling m ris och sallad. Och sen tills ikväll har vi massa Chips och Dipp. Riktig tjockis kväll.

Maten är klar nu så måste dra ! Kramis

Tråkigt utan bilder

Gissa vad ?..
Vi är fortfarande kvar hos Jenny. Orkar verkligen inte röra oss härifrån haha.. Jag har verkligen fastnat i deras säng, stor och skön :) Men jag vill lägga upp bilderna från igår för dom flesta vart faktiskt väldigt bra. Fast nu håller vi på att ladda ner en film som vi tänkte kolla på så jag räknar med att vi kanske är hemma vid 7-8 så sega är vi tyvärr :P.. Vi har käkat lite pizza till lunch och så nu ringde precis Dannes mamma och säger att det blir pizza till middag. Åhh det vill jag verkligen inte ha igen :P Så jag ska ta och köpa med mig nått från Ica i rågsved. Sen när jag kommer hem ska jag duscha, känner mig inte så fräsch nu. Och efter allt det ska jag försöka lägga upp bilderna om Danne inte håller på att tjata på mig .. :P Så ha tålamod ni som är intresserade av lite photos:)! Just det,.. med tanke på "photo".. Danne lova mig att han skulle fixa med photoshop när vi kommer hem så jag kan få sitta där och trixa lite. Förhoppningsvis blir det snygga grejer också :)


 
Och förresten! Internet har kommit hemma hos mig, måste bara hämta ut det från posten :) Så nu kommer det kunna bli mycket fler uppdateringar !

Puss på er !

Söndag

Godmorgon.. :)

Vaknade upp för ett tag sen här hemma hos Amadeus med Jenny och Danne. Har väl sovit hyfsat bra och är inte sådär jätte bakis men lite känner man ju av... (huvudvärken) måste ta en Ipren eller nått. Vid 1 hade väl typ dom flesta dragit och Danne ville så gärna sova kvar så vi stannade och hjälpte till att städa och så. Sen vid kvart i två fick killarna för sig att bada så vi lunkar bort till ett bad i närheten av där dom bor. Ingen sjö då utan en stor pool. Jag kände på vattnet och så kallt var det inte.. Danne och Amadeus plus hans lillebror badade ett tag och hade skoj ( har bilder på det ) seen kom det några och "inkräkte" haha ne men det kom fler folk. Egentligen är det stängt och låst natte tid men vi hittade ett hål som vi tog oss igenom och dom med. Först var dom 4 och sen helt plötsligt var det typ 15 pers där så vi drog hem.. Låg och snacka ett tag sen somna vi väl vid 3-4 tiden.  Men kvällen var endå ganska lyckad tyckte jag även fast det var många som var sega. Men kul var det :) Ska försöka ladda upp bilderna så fort jag kommer hem till Danne men jag får en känsla av att vi blir kvar här ett tag så vi får piggna till.

 Ska kolla lite på tv nu kram hörs sen<3

Seeeent

Shoho:)

Är nu hemma hos Jenny ska strax sova. Kvällen har varit supe nice och har tagit massa bilder som ni får se imorn. Ska snart sova , tänkte bara berätta lite vad som händer..

Godnatt på er ! <3

Kort uppdatering

Tjabba ! nu är jag hemma i stockholm igen iallf :) skönt ...

Kom precis hem till Danne efter att ha varit hemma hos mig och fixat mig. Vart nöjd med min outfit :) tar kort på den snart så ni får se !



Elller jag hinner inte lägga upp dom nu. Mei n jag ska ta massa bilder ikväll som nfår s imorn ;)

PUSS

Lördag

Godmorgon ! Idag är jag på strålande humör (väcktes inte 8 utan 10 :P) men bror väl också lite på den snygga headern som Daniels pappa fixa till mig inatt :D. Vad tycker ni om den ? Jag är iallf jätte nöjd. Vi satt igår och Christian försökte lära mig och Danne lite om photoshop. Vad coola grejer man kunde göra.. Ska lätt trixa lite hemma så kanske jag tillslut kan fixa min egna header :)

Sen är jag också glad för att komma hem idag och fira Madde. Ska bli super kul. När vi kommer fram med tåget så tror jag att jag direkt åker hem för att tvätta lite plus att några av mina kläder som jag tänkte ha ikväll ligger där. Så det blir nog inget mer bloggande idag men man vet aldrig :) kanske åker hem till Danne sen och fixar mig då kanske jag har nått roligt att visa, vem vet... Kanske lägger upp kvällens outfit :)

Nää men nu måste jag plocka ihop det sista och ta lite mascara sen ska vi nog börja röra oss mot tågstationen...
Kommer sakna västerås som alltid när jag ska åka hem ...

Hej då från Danne och stumpen <3!



Ps. roligt med några kommentarer igår :) uppskattas mycket <3

Godnatt

Ska tydligen upp tidigt imorgon.. vid 8.
Vi ska skruva ner hela sängen och det lär väl ta sin tid...

Sov gott <3

Hitta inte lika bra bilder som i tidningen

men det här får väl duga. Det är insekter instoppade i godisklubbor :P




haha gott tror ni?

Datanörd


Tog precis mongobilden på mig när jag sitter här vid datan och chipsen :P



Tänkte visa lite godis från Thailand.. vänta lite så ska jag leta upp det ! Läste precis om det i en tidning så ska bara gå in på deras hemsida... haha det här måste ni se.. får se om ni tycker det verkar smaskigt !

Nu är jag lite uttråkad...

Det går absolut inget bra på tv ikväll så jag vet inte vad vi ska hitta på.. Har bara legat i sängen framför deras bärbara data och segat medans Danne varit vid den andra och fixat sin sida. Men vad ska man hitta på egentligen , det är ju sista kvällen här. Och antagligen sista gången också eftersom Christan (daniels pappa) ska flytta. Det är tråkigt för det är verkligen jätte mysigt här. Men det är ju ingenting jag kan göra nått åt. Ska iallf käka upp dom sista chipsen från igår och tvätta bort mascaran sen hämta Danne och gå ut och vara social med hans familj. Kanske tar en sån där dum cigg också.. Ser fram emot imorn då det är fest, är så roligt att vara med Dannes kompisar. Plus att jag ska ju ha mina nya kläder och det är ju alltid skoj :)

Jaja det här köpte jag igår också föresten på Apoteket;



  • Handcreme med olivolja - luktar gott och man blir jätte len
  • Aloe vera Gel - perfekt när man har solat eller bara har sår.

<3

Woho, my header is back !



SDådär ja med lite hjälp från http://www.designadinblogg.se/2007/october/lagga-in-en-egen-bild-som-header.html så fick jag min header tillbaka :) tror det var nått fel i adressen till bilden men nu är det fixat. Om ni inte ser det nu på en gång så klicka på F5 på tangentbordet då ska det visas.

Nu ska jag kolla runt lite mer och se vad jag kan rätta till !

Shopping

hello:) Kom nästan precis hem från stan med Danne. Man hittar alltid nått här tycker jag jämfört med stockholm där jag typ inte hittar nått fint längre.. Vi började med att käka på burger corner där dom har så stora kebab tallrikar. Jag hade sett fram emot det jätte mycket men när jag väl var där var jag inte lika sugen längre så åt typ bara halva tallrken så Danne fick ta resten. Sen tralla vi runt lite och Danne köpte ett par snygga jeans från Jack and Jones. Sen gick vi vidare till Gina Tricot där jag hitta det här :

Linne 129 :-

Halsband 89:-

Jeans 499 :-



Tänkte ha på mig det här imorgon kväll då vi ska hem till Stockholm igen och fira Madde :) Och till det här tänkte jag ha mina svarta pumps som jag köpte för någon månad sen och min svarta nya trekvarts jacka från Gina.

Det blir väl snyggt ?


Min Header är försvunnen

Även fast den finns med i inställningarna... :(

Nån som kan hjälpa mig ?


Constiano...

....heter filmen vi tittar på nu. Handlar om demoner och sånt. I vanliga fall brukar jag tycka det är bra och spännande men nu så somnade jag visst till i filmen.. Vaknar av att Danne skrämmer mig. Så tänkte bara skriva av mig lite här så jag inte blir så trött men jag har inget speciellt att säga.. Bara en grej jag kan komma på som gjorde mig jätte glad idag och det var att danne kommer fram till mig och säger att han har gått och funderat över en sak väldigt länge och nu hade han bestämt sig. Han vill flytta ihop med mig :) Då menar jag snarast.. För han har alltid vetat att han vill bara det att han inte vetat när. Så när jag får en lägenhet (står i bostadskön nu) följer Danne med. Kommer bli lite krongligt när han inte har nått jobb dåra men jag begär inte så mycket eftersom han är yngre än mig och inte gått ut gumnasiet. Men vi får se vad som händer för jag själv är jätte nojig för att flytta hemifrån. Just nu skulle jag vilja bo kvar resten av mitt liv... eller inte haha. Men jag fyller ju 20 i januari 2009 så det börjar ju endå bli tid för det snart... Ja det var väl det enda jag kunde komma med nu och dom roppar på mig ska försöka att inte somna till filmen :P Kram på er <3


myskväll

hej allihopa :) Har precis varit och handlat lite gott tills ikväll med Danne. Och till middag ska vi äta kebab :) jag är skit hungrig... vill ha mat nu ! :P

Vi var ju hemma hos mias föräldrar idag och dom är hur gulliga som helst tycker jag :) även fast att jag inte känner dom så bra så är dom jätte trevliga. Skit goda bullar och kakor gör dom också.. tog lite bilder:

Deras söta hund mille
 

fin terass :)





Dagens Outfit - Var inte riktigt beredd där :P


Jag har försökt fixa mina naglar :) men fick tyvärr inte så bra bild på dom



Men nus ka jag käka ! hörs sen :) Puss


Torsdag

Godmorgon!

Vaknade för ungefär en timme sen och har bara legat kvar i sängen och myst med älsklingen. Så himla skönt att vara med han igen <3 Även fast vi bara var ifrån varandra 3 nätter :P...

Idag ska vi åka och fira Mias pappa som fyller år. Har bara träffat dom en gång snabbt så det kommer nog bli lite pinsamt.. Och sen så har jag inte riktigt bestämt vad jag ska ha på mig eftersom jag glömde min fina kofta på landet så nu skiter sig allt.. men när jag har bewstämt mig för vad jag ska ha på mig så tror jag att ni får en dagens outfit :)

Men här är iallf lite bilder från Lindas födelsedag som jag lovade er igår :

Lindas tårta ! skiiit god var den

Bus

Gullungar

Vid middan

Fedde och Danne

Emmis och Tobbe

Börja på klipporna

Vi hade kul :)

M och L

Vid bryggan

Farbror håkan och Pappa

<3

Posar

Kärleksparet

Inga kommentarer :P

Fedde Linda

Kusin Tobbe m Fedde



Resan hem från Arholma






Och världens gulligaste älskling

hihi morgon trött...

Nää nu måste jag börja fixa mig hörs senare ! PUSS

Party pics

Linas födelsedag

Pillan and Mathilda

Diddi as garvar

haha emeli , inte lite full :P

Jag och Fillan



haha kolla mina sura blickar :P ( var absolut inte sur)

haha

Nu försöker jag se lite gulligare ut

Diddow



Varning ! kan verka stötande. haha älskar dig D<3



F J E

Jag Madde Lina

Emeli bygger



Imorn blir det fler bilder och då från Lindas födelsedag ! :) för jag tror inte jag orkar ladda upp några fler ikväll. Ska nog sova snart.... Godnatt om vi inte hörs mer ikväll <3




Västerås

tjabba ! Äntligen är jag framme i västerås ( eller har varit här ca 2 timmar nu) och det är as skönt. Har lixom suttit på en buss i ca 3 timmar och sen på ett tåg i en timme. Allt detta eftersom jag åkte direkt ifrån Arholma. Tråkigt att åka ifrån Linda för vi hade det faktiskt väldigt mys. I måndags när vi åkte ut med Mamma hade vi en helt underbar dag som mamma sa :) <3 Vi sola och bada mest då för mamma ville bara ta det lugnt. Men vi bestämde att hon ska komma ut någon mer gång och då också sova över. Det ser jag verkligen fram emot. Men iallf på måndags kvällen/natten varjag och Linda helt ensamma och jag måste ju erkänna att det var lite läskigt till en början men det gick över och vi somna rätt snabbt. Hade ju vår kusins hund Zita där också :)
Sen på tisdagen solade vi lite och vid 2 var det dags för Linda att börja jobba i Cafet så vi traskar dit. Zita tog vi med oss också. Det var verkligen en lååång dag, kändes som att det aldrig tog slut för hon jobbade till halv 5. Men jag gick lite promenader med Zita och badade henne. Ibland låg hon bakom disken vid Linda om jag skulle på toa eller nått. Sen på kvällen kom min Farfar Hasse dit och vi käka middag. Och vid sju tiden kom Matilda, Martin och Malin på besök :) Vi gick bak på klipporna lite och spla lite kubb. Jag Linda och Hasse var på lag och vi vann :P Senare efter att dom gick hem kollade vi på film " Jag vet vad du gjorde förra sommaren". En klassiker enligt mig själv, älskade dom filmerna när jag var yngre...

Jag och Linda

Martin Matilda Linda och jag

Matilda och Linda

Spelade kubb


Zita

Syster o jag

Jag i mörkret

"Stek" bilder


Lite brun har jag väl blivit :)?


Men nu sitter jag aillf här och har precis käkat lite middag. Grillat kött med sallad.. MUms :)
Den här datan är jätte snabb med att ladda upp bilder så jag tänkte passa på att lägga upp lite party bilder ikväll eller imorn. Men Danne och hans bror vill sitta här och spela så jag får se när jag gör det..
Puss

Hej då

Förlåt för att jag inte har lagt in bilderna men jag har inte orkat vara uppe idag och nu ska jag åka hem till mig och packa. ska ju som sagt upp väldigt tidigt imorn. Men jag hoppas på att få låna matildas data och lägga in lite bilder och blogga lite från landet. Och dirket från landet på onsdag åker jag till västerås så kommer vara borta hela veckan. Men där kommer jag iallf kunna blogga så det är bra :) Men nu måste jag åka ha det så bra så hörs vi <3

Bakis söndag

Hej igen :) Hoppas resten av er är mycket piggare än mig idag för jag är rätt sliten :P Kom hem vid 2 inatt och somnade vid halv 3 kanske... Försökte dricka rätt mycket vatten innan jag gick och la mig för att jag inte skulle vara så bakis men det är jag endå ... Men men det får inte förstöra min dag :) Har mycket att göra idag för jag ska ju ut till Landet imorn igen och gissa vem som följer med ? Mamma :D Ska bli jätte kul för hon har inte varit där på flera år sen mamma och pappa gjorde slut. Men hon kan inte sova över för hon måste hem till katterna igen. Men en dagstur kommer bli super mysigt för mamma. Då ska vi visa henne allt nytt som har kommit till ön och så. Men hur som helst det negativa är att vi ska ta en buss som går från tekniska högskolan 10 i 8 i morgon bitti !! ååhh haha vi måste gå upp klockan 6. Kommer bli jobbigt..

Ett galtt födelsedags barn !

Datan segar jätte mycket så fler bilder och sånt kommer upp senare eller nån annan dag.Det var en rolig kväll iallf :) Men ska lägga mig lite i sängen nu och bara kolla på tv kram kram..<3

Hemma hos Diddi

Tjena just nu sitter jag hemma hos diddi och väntar på att hon ska bli klar. Hon är så seeeg :P Vi skulle ha möts klockan 8 lixom men klockan tickar ju på...

Ikväll ska vi fira min kompis Lina som fyller 17. GRATTIS GUMMAN <3 Ska strax åka och möta dom i skanstull och senare dra in mot söder. Ska bli roligt att vara tjejerna igen. Den här kvällen äre no guys... eller iallf till en början sen kanske vi ska hem till Linas kille som har fest. Men man vet aldrig hur det blir med oss. Önskar lite att vi kunde vara alla (min kille och massa andra) men det är tyvärr så splittrat nu och lite skit saker som har hänt som har gjort att det inte går och det är jätte tråkigt :( Men jag ser endå fram mot kvällen. Tror inte att den blir så lång för jag är rätt trött men får se :). Ska försöka komma ihåg och ta lite bilder eller jag MÅSTE det är ju faktiskt Linas födelsedag! Men jag tror inte det blir nått mer inlägg idag det bror på när jag kommer hem till älsklingen som sitter och väntar på mig <3


Diddi och jag för ungefär ett år sen <3 nu ska vi ut o röja , PUSS!

Hemma igen !

Då var man hemma igen då efter en hel mysig vecka :) Fint väder har det varit men endå har jag inte badat.. Fy mig. Det var bara Danne och Fedde som gjorde det. Hoppa från klippor och sånt. Jag blev posetivt överraskad när vi kom dit för jag trodde det bara var min Farfar och solveig som skulle vara ute men min farbror och mina kusiner var också där så det var jätte kul. Har såklart lite bilder att visa er:)

Första kvällen vi kom dit skulle vi träffa Lindas nya kompis Matilda, som hon jobbar i Arholmas Cafe med, och hennes pojkvän Martin. Vi satte oss uppe på berget och bara va..
 
Fin solnedgång :)

Danne och Fedde är glada

Några

Danne tålde inte knotten däför ser han ut som ett mongo :)

Dagen efter; Min kusin Emma <3

(jag)Vi skulle gå på en promenad
Linda och Emmis

Älsklingar

Sen var vi bara hemma den kvällen och tog det lugnt, spelade lite kort. Och dagen efter var det lindas födelsedag men dom bilderna kommer i ett inlägg efter för det är så många :P

Från Fredag då :
Vi åkte fyrhjuling till Linda som jobbade på cafet

Linda fixar största glassarna !





Ja nu ska jag käka och Duscha.. Kanske ska ut ikväll, får se. Men vi hörs senare ! PUSS


Hej då från LUE



Tisdag

Godmorgon ! Vaknade för ett litet tag sen, fast borde sovit längre eftersom jag satt uppe och kolla på Exorsisten med Danne rätt sent.  Men jag tänkte allf passa på att sitta lite vid datan innan han vaknar och jag ska dra. Vi ska ju åka iväg till Arholma idag :) Men först innan det så måste jag in till stan och hitta en förbaskad present till Linda :P Funderar på att kanske ge henne en parfym och en till tröja. Men ingen kofta för det hittar jag inte... är förresten helt galen i min parfym (precis som Danne) haha, den luktar så himla gott.

Men men jag kommer iallf vara borta tills Lördag.. På torsdag fyller Linda år och då kommer Pappa också. Saknar han, så ska bli roligt att träffa han igen. Han sa att vi skulle ösa hans båt och åka på nån utflykt :) Sen hoppas jag på att det kommer vara fint väder och varmt i vattnet så man kan sola och Bada. Sen såklart åka och hälsa på Linda när hon Jobbar och tigga en glass av henne ... HOn kommer jobba 2 och en halv timme varje dag förutom måndagar i en hel månad nu. KOmmer sakna henne sen jätte mycket ! Fast jag åker nog ut själv till Linda vecka 29 också några dar när Danne är hos sin pappa i Västerås. Det blr också härligt, bara syrran och jag.


Peace från Linda! haha

Aja måste börja plocka ihop mina grejer men om jag inte skriver nått mer idag hörs vi nästa helg ! Sköt om er <3

Dagarna som gått

Mikaelas tatuering precis efter den gjordes ( ser mycket bättre ut nu )
Hon klämde sönder min hand


Det här köpte jag förra veckan :


  • Två klänningar - Gina tricot
  • En silkes jacka - Gina ( är JÄTTE nöjd med den )
  • 'Cardigan - Zara
  • Armband - Gina
  • Linne - HM
Bilder från helgen på båten

Jag solar uppe på båten

Vi tog en promenad runt ön

På kvällen Lotta Danne jag

Matbordet + Dannes mormor och morfar

Älskling sover

Båten



Ja det var väl det :) ska kolla på Exorcisten på 3 an nu klockan 12 men vi hörs väl imorgon hoppas jag :) GODNATT <3



Lite sent

Har varit lite upptagen och har inte riktigt haft tid att blogga plus att Danne har suttit vid datan. Vad har vi gjort mer ? .. Jo vi har käkat middag(kommer inte ens ihåg vad  haha) Sen har jag legat och läst lite cosmopolitan och Vecko revyn. Hittar såklart massa fina grejer jag vill ha som jga sen glömmer bort när jag väl är i affären :P måste väl börja skriva lappar eller nått. Sen snacka jag med bjässen ( en kompis till Danne) och vi träffades på en cigg, snacka lite skit. Pratade om konstiga drömmar speciellt min om en jävla äcklig hund som dök upp överallt och sa massa snuskiga saker och terra mig haha sjukaste drömmen asso brukar aldrig drömma så ! Aja sen gick vi och hyrde en film jag och Danne skulle se och det vart  Wicker Park.  En av huvud rollerna var Josh Hartnett, om ni inte känner igen namnet så var det iallf han som spelar i filmen Pearl harbor den mörk håriga :) Filmen var faktiskt jätte bra fast den var lite svår att komma in i i början av filmen. Värd att se kärleks drama trhiller, 4 av 5 ger jag den. Yes så har min kväll sett ut och nu fick jag lite tid vid datan så tänkte lägga upp några bilder men dom kommer i ett inlägg strax ! Puss

Måndag

Hej igen :) Har precis kommit hem från en hel dag i stan med Danne och Madde. Skulle hitta present åt Linda som fyller år på torsdag. Hon önskar sig en fin varm kofta typ och det är inte lätt att hitta nu :/ Kollade i massa affärer och hittade en på Zara men den är ingen speciell så ska leta vidare imorgon. Här har ni bild på den iallf:



Sen har jag köpt det här  till mig :

Tröja från Zara 149 :-



Så här ser den ut på ( lägg märke till solbrännan ;) haha)

Men den bästa är den jag fick från Daniel i 2 års present och det är den här Versace parfymen.. Luktar så himla gott. Vi var inne på NK och då säger han helt plötsligt " du får välja vilken parfym du vill här älskling " Så gullig<3 älskar dig mest!
 

(man ser tyvärr inte så bra men den är jätte fin iallf )

Örhängen HM


Ska äta nu mer bilder kommer ikväll ! PUSS

Tillbaka från sjön

Helgen har varit jätte mysig men nack delen med att vara på sjön är att jag är lite båt sjuk nu när jag kommit hem :P Det gungar lixom lite i huvet och så...

Först när vi kom ut till Tyresö där båten låg vart jag ganska chockad för båten var mycket större än vad JAG hade föreställt mig. Den var iallf jättefin och hemtrevlig. Tog ungefär en timme ut till Jungfruskär där vi la till. Då var det skit varmt och blåste inte ett skit knappt, jätte skönt. Då solade jag som bara den :P Vill ju bli brunare än Linda haha. Senare på kvällen grillade vi bara några korvar till middag. Men natten var inte lika ljuvlig. Kunde inte somna på hela natten av att sängen var så trång, så jag gick ut och la mig på köks golvet:P Danne kommer ut halv 5 och väcker mig och säger att han inte kan sova där utan mig så jag fick gå och sova i sängen medans han satt uppe och bevaka fåglarna :P haha efter det kunde jag somna lite till och från iallf. Dagen efter så bytte vi hytt med Dannes föräldrar så då vart det mycket mer plats åt oss och jag kunde sova hyfsat bra även fast det gunga lite..

På lördagen blåste det som fan och det gick knappt att sola :( haha men jag och Lotta hitta Lä bakom en stor sten så då låg vi där nästan hela dan och stekte :) Gick en promenad runt ön också. Sen på kvällen grillade vi massa gott kött och till det gjorde vi en fet sallad.

Och idag har vi bara solat lite och sen åkte vi hem vid halv 2 tiden. Men jag blir så irriterad på mig själv att jag glömde sladden till digital kameran hemma i fredags för jag vill ju fortfarande visa mina nya kläder och Mickis tatuering och såklart bilder från helgen. Men jag tror jag ska åka till nypan ikväll och träffa på några vänner och passa på att hämta sladden. Men det är inte säkert för är jätte trött. Ni lär väl märka senare hur jag gjorde :)

Puss på er <3

Hallojsan

 Tyvärr så glömde jag digitalkemaera sladden hemma så kan inte visa er mina kläder som jag köpte och inte heller lite bilder som jag har tagit... Igår så var först jag och Linda och sola och bada ett tag. Efter det drog vi in till stan och mötte mikaela, Danne och Fedde. Dnne handlade lite snygga kläder på Jack and Jones :) Sen vid sju promenerade vi till gamla stan där mikaela tatuerade sig ( har såklart bilder på det men det får bli efter helgen). Den vart skiit fin :)! Hon skrev sitt namn nere vid sidan av magen med skrivstil.




(det är ingen segelbåt vi ska ut med dåra men bilden var fin :P )

Den här helgen ska jag ut med Båten med Dannes familj :) ska bli jätte kul. Dom hämtar upp oss klockan ett så nu ska jag bara käka lite och plocka ihop det sista. Men vi får höras på söndag! Hoppas ni får en bra helg <3

Hemma hos daniel

Här kommer lite bilder från idag :)

Jag med min nya tröja jag köpte idag från Zara 149 kr på rean

Linda, Fedde,Danne och Lukas

Jag och syster <3

Några stycken

Hon är brunare än mig :( ...

Fedde och Linda <3

Älskar dig mest <3 ( haha danne har INTE sån näsa :P)

Ego bild

Som sagt var det bara en lugn kväll utan dricka. Orkade inte bara sitta hemma så var bara ute ett tag. Men nu ska Danne sitta lite vid datan och jag ska börja göra mig i ordning för kvällen. Men vi hörs imorgon :)

Godnatt <3


Onsdag (långt inlägg)

Hejsan allihopa :)
Har inte haft tid att blogga för jag har varit ute rätt mycket...
I måndags var jag, Danne, Fedde och Linda ute och festa lite med Feddes kompisar. Kvällen spårade väl ur lite tycker jag. Folk vart för fulla och det vart lite små tjaffs. Danne och Jag hade typ världens gräl för han har typ inte varit så här full på jävligt länge.. men senare vart vi såklart sams men jag mår så jävla dåligt när vi bråkar. Vi har inte varit ifrån varandra på ganska länge nu på grund av en anledning, men efter ett tag kan man ju lätt bli irriterade på varandra.. Finns säkert nån som förstår mig. Men imorn ska vi iallf sova ifrån varandra för vi ska åka iväg med hans familj och deras båt hela helgen och då är det ju inte så roligt att gå runt och bli lätt irriterade på varann :P Men nu är ju allt bra så nog tjatat om det :)

Igår kväll var vi bara hemma hos Fedde ( som vi är nu med) och käkade värsta tacos middagen med lite film tittande. Kollade på Beowolf och A mighty heart. Båda tycker jag var rätt bra, 3.5 av 5 kanske.. somnade som vanligt till lite då och då :p Det är så tråkigt med mig att jag blir så fort trött. Men dom här senaste dagarna har endå blivit rätt sena nätter.

Ni kanske kom ihåg att jag sa att vi kanske skulle dra till Göteborg men så blir det inte.. Det vart för kort om tid så vi kanske tar det i Augusti nångång :)

Idag har jag hur som helst varit inne i stan med Linda, Mikaela och Signe. Äntligen hittade jag ganska många grejer, kläder m.m. Fast glömde det som jag egentligen skulle köpa :P Rakhyvel och mascara. Men vart iallf skit nöjd med mina kläder. Visar er en tröja ikväll när jag kommer hem till danne och resten får bli imorn eller nått för jag glömde ta kort innan vi gick ut idag och alla grejerna är hemma hos mig. Efter stan så gick vi och käka pizza med några av Feddes vänner och sen var vi bara ute ett tag i det fina vädret.

Oj det här inlägget vart visst lite långt nu hoppas ni orkade läsa ( som ni borde ha gjort om ni läser det här ). Ska vara lite social nu så hörs vi ikäll :) Kramar från Korre !

RSS 2.0