Snart så snart !

Nu får bloggen vila fram till söndag ! För under tiden befinner jag mig i LONDON med bästa syster ! Åhh längtar jätte mycket =) Klockan 3 ska jag möta henne i TC. Då tänkte jag att vi skulle växla pengar och sen ta en flygbuss till skavsta vid halv 4... Planet ska lyfta halv 7 !

Det enda negativa i det också posetiva är att PRINSEN I ENGLAND GIFTER SIG PÅ FREDAG ELLER LÖRDAG I LONDON. Folk har redan börjat capma på gatorna såg jag på nyheterna i morse haha.. O jisus vad det lär vara mycket folk... Inte undra på att många av hotellen inte var lediga under dom här dagarna.
Men kanske ser en skymt av han, skulle ju vara lite ballt =P haha..

Nä nu ska köra sista rundan för veckan =)

Shopping, shopping, shopping, 28 grader och sol here I come !


SLITET & NITAR


Love HM

Eftersom jag har club kort på HM får jag lite rabatter och kuponger hemskickade till mig lite då och då och förra veckan fick jag hela 550 kr ! NICE , så åkte en liten sväng till farsta idag för att checka lite och kom hem med det här:



Blev exakt 550, perfekt.

Köpte även nitar där så nu har jag pimpat mina jeans shorts med  hjälp av ett rivjärn och nitar, bild kommer sen =)

Saknar Neo

Det här var i fredags innan vi åkte hit.



I torsdags hade jag torsdagsöl med jobbet och tog maaaassvis med bilder. Hade så jäkla skoj! Har inte orkat blogga om det eller lagt upp några bilder. Men det kommer ! När jag skulle åka hem då på natten sen såg jag en full och ensam diddi på tunnelbane perrongen i medis. Haha vart jätte glad och sluta med att jag åkte med henne hem och sov över =) .. Men mer om den kvällen i ett annat inlägg!

20 + typ !

Just nu ligger vi på gräsmattan och lyssnar på musik via datan. Några BADAR till och med haha.. Sjukt. Vi är vid Orhem där vi alltid badar under sommrarna. Vid berget. Örnboet. Linda har till och med varit på klassresa här i samma hus kommer jag ihåg. Det tråkigt är att jag känner mig lite febrig =/ Men vill ju inte sitta inne i det här vädret!



Webbcam bilder

yesterday


Det här var i väntan på middagen. JÄVLAR vad god mat det var ! Ikväll blir det vildsvin ! toppen

Sen när det blev mörkt gick vi ut och satte oss vid elden och googlade spökhistorier haha


God mat, eld och trevligt sällskap. Dock var jag jätte trött så la mig rätt tidigt, resten dansa hela natten lång. Vart inte så många bilder igår heller för jag låna ut mitt kamera batteri<3

Ute i Orhem

Nu är vi i en stuga med hela Dannes släkt och har det mys ! Kommer lägga upp bilder och sånt hela helgen. Vi åker hem på söndag. Ikväll ska vi äta grillad lax , mys !


Nytt från HM

img_0585 (MMS)

blev jätte nöjd !


Lite bilder från förra helgen



Var som sagt först i björnsan en stund i fredags med Denise och Lina i solen och smutta på lite öl. Sen begav vi oss till hellströms och tog två till innan vi rullade hemåt vid 10! Diefly ( diddi ) skulle jobba och jag ville egentligen inte ens gå ut men gjorde det endå och det var jätte mysigt =) Det sjuka är att jag vart bakis på lördagen även fast jag somna 11-halv 12 och sov till typ 10 haha.. På lördagen blev det senare och aa då vart jag inte bakis alls på söndagen såklart, konstigt det där =P Aja på lördagen som sagt ringde bästa Micke från ingenstans och sa att jag skulle på middag hos han och updatera varann om livet. Han bor ju i Malmö nu =(.. Så kunde inte tacka nej till det utan drog dit. Sen skulle dom till söder och jag bestämde mig efter lite om o men att hänga på ! Hade åter en jätterolig kväll. Dock gick det åt lite för mycket pengar, än vad jag hade tänkt eller egentligen hade råd med.

Den här helgen blir lite annorlunda då jag ska iväg till en stuga fredag-söndag med Dannes familj. Tydligen finns det massa mat och massa gott att dricka där så får se hur lugn helgen egentligen blir. Men jag ser fram emot att åka iväg iallf. Imorn ska jag spraytana mig och efter det är det fredags öl på jobbet och jag har inte vart med på ett tag så ska chilla lite dära och umgås.. Orkar inte vara bakis på fredan när vi åker så det blir nog inte så sent eller så mycket men lär bli soft lixom =) LÖN imorn också. Det är ALLTID najs! Även om det inte kirrar så mycket i plånboken när alla räkningar och sparande är betalda / undanlagda..

En tisdagskväll, helt seg

 

Sitter lite vid datorn, Gjorde en räkning och nu har jag precis skrivit ner massa svar på frågor som kommer tas upp under mitt medarbetarsamtal imorgon med chefen. Alla har ett minst en gång i halvåret eller fler. För att se hur allt ligger till och så bla.. Tråkigt tycker jag för jag har inget speciellt att säga. Så är det alltid med sånna samtal haha.. Tycker ju allt fungerar bra så har inget speciellt att gå in närmare på. Förutom att hålla bättre ordning efter mig =P

 


Cola

Hej där mongo !


Kom nyss hem och har precis vart ute med Neo, sitter och smuttar på ett glas cola, gott ! Har träningskläderna på mig för jag hade tänkt träna efter jobbet men när jag var framme i farsta ångra jag mig i sista sekunden. Har inte mått helt hundra idag och så hade jag min cykel dag så fick ju lite träning när jag cykla över liljeholmsbron fram och tillbaka. Plus att imorn blir det ju massa fotboll =)

I like it but i dont like that i like it, or the truth my wallet hate it

Shit nu har jag gjort något som jag kanske inte borde .. Fan vad jobbigt att ha ett beroende (a). Men det lockade så gryyymt mycket. Så går det när man hållt sig så länge.. Och det jobbiga är att det samtidigt är så nära( börjar på L och där ska det S*****s ) så jag hade egentligen kunnat låta bli det här..  Kan ni gissa vad jag pratar om ? .. Klart ni kan haha



Men ni ser ju så fint eller hur ? Svårt att motstå..

Men allt ska prövas först och kommer antagligen iallafall inte behålla båda kavajerna ! Vill bara testa allt iallf.
Åker ju fan till London nästa vecka !!
Det här är bara för säkerhets skull om jag skulle ha lite pengar över efter resan och inte hittar något liknande.. Annars skickar jag tillbaka allt... Eller inte ... Får se då ! haha


pösselipuss

Mys i solen !

Alla bilder tagan av lilla mig

Så jävla nice väder alltså ! Var lite kallare än igår men det är strålande sol ! Är fortfarande trött efter helgen så ska träna imorgon istället. Har lite ångest över att inte ha tränat något den här helgen =P Men blir en lång kvällspromenad sen tror jag och sen gymmet imorgon. På onsdag ska vi ha fotbolls träning med jobbet och då lär det bli rolig träning ! Har Fotbolls turnering 11:e juni och vi börjar träna nu, mest för skojs skull förstås ;)

Hittade min digitalkamera i morgonrocken förresten haha.. Så kanske dyker upp någon bild från helgen sen <3

Liten photoshop guide

Jag börjar med att öppna en vitbakgrundsbild. Då går jag in på File och sen New. Väljer hur stor den ska vara. Oftast 600 Pixlar brett eftersom det är det mottet jag har på min blogg.



2. Sedan öppnar jag en ny bild och går då in på File igen och sedan Open. Valde då bara en gammal bild på mig som ni ser. Jag använder verktyget Move tool det som är markerat ovanför.



3. klickar på bilden och drar den över till det första vita lagret jag öppnade. Sedan släpper jag där jag vill att bilden ska vara. Som ni ser under så hamnar den då på den vita bakgrunden.



4 .Sedan för att få skugga bakom bilden dubbelklickar jag på självaste lagret som då är markerat automatiskt. Det ni ser som är markerat med ljusblått längst ner i högra hörnet. Då kommer rutan upp som visas här nedanför. Klicka i Drop shadow och vips så hamnar skuggan där. Finns massa andra alternativ också så det är bara att testa sig fram !





5. Sedan för att få lite mer liv i bilden går jag in på Image i meny raden höst upp, det som är markerat med blått. Klickar sedan på adjustments. Där har ni dom flesta användbara redigerings typerna.




6. Jag brukar mest använda dom här tre här under som jag visar. Om det inte är någon riktigt speciell bild förstås. Då kan jag använda allt möjligt beroende på vad jag vill göra med bilden. Men en "vanlig" redigering ser typ ut såhär.

Brightness/contrast. Drar ner brightness och höjer contrast



Sedan älskade Curves. Oftast blir det s-kurvan som ni ser här under. Men om man säger så här; drar man curvan uppåt blir det ljusare och nedåt mörkare.


Hue/saturation. Det är här du kan ändra färgen på bilden. Med Hue bestämmer du om du vill att bilden ska vara åt ett grönt, rött eller blått håll eller något annat. Jag har nu bara använt saturation som ni ser och då tonas färgen i bilden ned. Om man drar den helt åt vänster blir bilden svartvit.



7. Sedan brukar jag klippa ut bilden så den inte är för stor, om det behövs. Använder då verktyget Crop tool. Det som är markerat.



Då markerar man det som man vill klippa ut. Ser då ut såhär.



Om det kändes bra trycker du på enter och bilden blir som det var markerat. Se bilden nedan



8.Och om man vill tillägga en text som jag gör ibland så använder man text verktyget- markerat.



Då skapas alltid automatiskt ett nytt lager för texten.



9. Markera då en ruta på bilden. Spelar ingen roll var på bilden rutan är för du kan flytta texten senare samt göra den större eller mindre.



10. Sedan väljer du en typstil och det gör du genom att klicka på den lilla blå rutan med en liten triangel på. Där det just nu står Dawning of a new day. Se bild nedan.





11. När du har gjort det trycker du enter eller på Move tool så rutan för text försvinner. Om du vill forma texten så ska Move tool vara markerat och sedan klickar du på texten. Nu kan du dra i kanterna hur du vill och texten ändras där efter. Och också klicka på texten för att flytta den. Eller hålla musen en pyttebit utanför rutan i ett av hörnen då blir mus pilen en rundad pil istället och du kan göra texten sne eller hur du vill.




12. Om ni nu kollar längst ner i högra hörnet så är textlagret markerat med ljusblått. Dubbelklicka på det och samma ruta kommer upp som jag visa när jag skulle lägga skugga bakom själva bilden. Nu vill jag ha skugga på texten också så jag använder samma som förut drop shadow. Klickar alltså i den rutan och sedan OK.





13. Sedan ska man bara spara den och jag sparar oftast i JPEG. Beroende på vad bilden ska användas till såklart. Sedan var det färdigt.



Före:


Efter:








































Finns självklart sååååå mycket mer jag brukar göra men det här var det mest lättgjorda och det jag nästan alltid gör om jag redigerar en bild. Fråga gärna om jag ska visa något specifikt man kan göra i Photoshop. =) Ni kanske lärde er något iallf


Vår

Två bilder från i fredags. Jag och Denise i björnsan. HÄRLIGT VÄDER. Hittar inte min kamera nu så kan inte lägga upp några fler bilder just nu Puss !


Just nu



Jag ligger och myser med neo och försöker vakna till efter igår. Kvällen, och helgen för den delen vart inte riktigt som jag hade tänkt mig =P Berättar mer sen med lite bilder och sånt. Är inte så jätte pigg nu...


Vitt & Brun

Det har varit en tråkig daaag och jag har trååååkigt nu , då blir det ett tråkigt inläääääägg. Förlåååt..

Jobbade till 20 över 5 idag. Så jävla seg dag, as mycket post! Sen kom jag hem typ tio i 6 och då var det i princip direkt bara att äta middag. 10 i 7 går jag och Danne på en lång promenad till klockan 8. Sen har jag bara legat i sängen framför datorn och typ bara tänkt på hur trött och tråkigt jag har haha.. Fan , får bli en bättre dag imorn. Då ska jag iallf först efter jobbet köpa nya jympaskor ( fick skobidraget idag) och sen träna i 1-2 timmar. Efter det ska jag möta Linda , äta middag med henne hemma tror jag och sen vet ni vad vi ska göra sen ? Något som vi borde gjort för länge sen men inte blivit av ? Joo boka hotell till London =) Det är fan dags nu, exakt vid den här tiden om 2 veckor lär vi vara på flygplatsen eller på tåget mot hotellet. Åhh ni fattar inte hur mkt jag bara LÄNGTAR.

Jaja en annan sak jag ser fram emot är tills nästa torsdag. Då det både är löning ( fast allt går typ till London och min data haha ) och så ska jag spray tana mig ! =) Blev "inspirerad" när jag såg den här bilden på Tyras blogg idag:'



Hon har gjort det på hötorgskliniken för 300 kr och när jag såg det så gick jag in på deras hemsida och vips så hade jag också bokat en tid ! Kvart i 5 typ. Ska bli spännande =) Kan hålla upp till 2-3 veckor om man sköter det riktigt bra.
Kollar också på tandblekningar. Har mejlat Beyondkliniken angående om man kan göra någon slags delbetalning. Har för mig att jag gjorde det förra året också och fick som svar att det gick men då blev det endå inte av. Men måste kolla upp det igen. För om jag kan få en delbetalning ska jag lätt göra det också. För ett vitare fräscht leende till sommaren sitter inte fel.



Inte för att jag har så gula tänder men endå =) Bleker massa nyanser iallf

Min sovtröja idag


Tomorrow

Jag får alltid så brottom på morgonen att jag inte hinner packa ner extra kläder. Snozar alltid in i det sista och sen blir det till att springa till bilen. Så nu gjorde jag det dagen innan istället. Har använt den här tröjan 1 eller 2 gånger sen jag beställde hem den från bubbleroom. Shame on me !




Släpps den 14:e April

Från HM, Conscious Collection.


Tisdag , onsdag ? vet inte så trött kan inte tänka

Gääääsp ! Usch är så himla trött, somnar för sent om kvällarna för Danne vill alltid väcka mig om jag somnat innan han och sen prata lite så han kan sova, irriterande haha.. Måste få ett slut på det 

Sitter iallf på jobbet nu och tar lunch. Det är ganska mycket post idag och vissa lär nog få jobba över. Men det hinner inte jag för direkt efter jobbet ska jag träna från 4 till 5 halv 6 typ. Sen efter det hämta upp Danne i hammarbyhöjden ( han tränar där) och åka till hundkursen som börjar 6. På gymmet då JÄVLAR ska jag köra, så kan jag inte vara trött måste piggna till snart. Tror jag ska ta en powernap på 10 min i omklädningsrummet haha !!

Poss poss


Titta vad som damp ner i brevlådan


Var förbi Pappa tidigare idag och hämta lite post. Bla den här tidningen. Ligger och slö läser den nu och har precis laddat ner Spotify till datan. Har Premium så jag kan lyssna via mobilen också. Just nu spelas Lazy song med Bruno Mars..  så känner jag typ nu. Såg att youtube klippet jag la upp med den låten inte funka. Skumt, det funka förut..

Iallf, på baksidan av tidningen såg jag det här objektivet, tänkte läsa lite mer om det nu och vad det kostar. Verkar ju as grymt och Tamron är ett hyfsat billigt men endå bra märke ! Har ju ett Tamron 90 mm 2,8 Macro och det är jätte bra ! Är sugen på ett nytt objektiv och att fota mera =)

<3

På onsdag är det bara 2 veckor kvar tills jag och Linda drar till London =D

Lääääängtar till värmen och shopping !!


Nytt lack

Idag var jag och träna ett medelpass klockan 12 i Farsta. Efter det gick jag till cubus och köpte ett par solglasögon till Melinda i födelsedags present. Fastna för det här nagellacket då från Depend. Fin vår färg =)


Mac

Igår åkte jag och Danne hem till Christians kompis Anders som skulle kolla på min gamla mac. Den bara la av i sommras och jag ville se om den kunde räddas eller om det var dags att skrota den. Vi var hemma hos han enda till halv 10 typ. Det visa sig att min hårddisk var trasig så i stort sett kan man förhoppningsvis bara köpa en ny från 300 kr - 1000 kr och då ska den funka =) Men det han sen försökte med var att rädda mina bilder och saker som fanns på datorn, det var det som tog tid. Till och med så lång tid att vi då bestämde att åka hem och sen hämta den idag istället. Men fick lite tråkiga nyheter idag om att inget kunde räddas. Den var för trasig. Själva hårddisken då. Så det var lite tråkigt. Men eftersom jag nu endå har en ny data så har jag ingen användning för den. Fundera på att sälja den men den är inte värd mycket alls. Plus att jag då skulle få köpa en ny hård disk och sen sälja den för typ samma pris jag köpte hårddisken för, plus minus 0 så Danne ska få den just nu oanvända datorn och sen ska han köpa en egen ny hårddisk till den. Lär nog bli så iallf.

Den gamla som vi ska åka och hämta snart:

Klarade mig inte utan den här förut =P Låter löjligt kanske men så var det, min data bebe haha

Och nu min nya som jag håller på att lära känna, till höger:


Lazy song


Me Today

Jag funderar på att göra en ny bloggdesign ! Vad tycker ni om det ? Jag vill ha en mycket vårigare/sommrigare. Nu när jag har Photoshop igen vill jag typ hålla på med det hela tiden =P Jag har nu Photoshop Cs5 och med det också 3D. Ska försöka lära mig lite om det tänkte jag och sen kanske göra något snyggt. Får ju snart hem min ritplatta också som jag beställde för ett tag sen =)

Valpis

Fabian kom förbi och hade med sig en jätte söt liten valp på 6 veckor! Mena 11 =P Jag dog lite


Jag vet Danne måste raka sig haha !

Lördag !

Ligger just nu i sängen och degar framför datorn i väntan på gästerna. Är lite seg från igår men det har börjat bli bättre =) Det blir jättegod köttfärssås och spagetti, är as hungrig vill bara hugga in nu haha!

Går kvällen då. Började hemma hos Bobby i kärrtorp sen drog vi vidare till söderhof. När vi var där mötte vi lite olika folk och bland annat några killar från vårt hotell på Rhodos ! Det var typ kvällens höjd punkt.

Sen när dom skulle röra sig så åkte jag hem, var nog den jobbigaste resan hem någonsin även fast jag knappt var full utan jag höll verkligen på att kissa på mig på bussen haha. Usch fy fan vad jobbigt det var !!

Well , some pics iallf :

Om man endå var rik

Jag vill ha ett guld armband. Man ser inte så mycket på den här bilden men jag snodde den på guldfynd.se och den här kedjan kostar 1399:- Guld är dyrt men otroligt fint när man är lite solbrun tex.


<3

Torsdag - blåsig dag


Bild från jobbet igår.

Hej på er ! Känns inte som att klockan är 8 snart, känns typ som 6 kanske. Åkte direkt efter jobbet till skanstull och tränade en timmes Core. Höll fan på att missa det rejält asså haha.. Jag var bombsäker på att det började klockan halv 6 så jag sa till min coatch att jag kunde gå senast halv 5 för vi skulle jobba över. Tur att jag fick gå tidigare än så för tio över fyra var jag och lämna det sista på posten när jag av en slump kolla "försäkerhets skull" när passet började. Halv 5. Jävlar vad jag fick köra för att hinna =P Passet var en aning annorlunda mot vad jag är van vid men det var kul. Nu känns det jätte bra efteråt =) Kanske ska ta mig en sväng förbi duschen nu eller så sparar jag det tills imorn.. snusko jag vet haha.. Ska lixom endå duscha imorn OCKSÅ för jag ska ta några öl med Denise  =) Blir kul! Har inte träffats på typ två veckor <3

Eller just fan, jag måste plocka upp alla kläder som ligger slängda över golvet, ååh orkar inte ! =P Anledningen att det måste fixas idag är för att Melinda fyller år imorn och på lördag kommer det gäster. Då måste det vara fresh and clean överallt och jag hinner inte göra det imorn innan jag träffar Diddi.

Well, hörs kanske senare med något roligare inlägg eller inte! Tjooo

Saknar min katt !


Idag efter middagen skulle jag skjutsa Danne till hammarbyhöjden för han skulle träna där, det var tanken iallf. Då tog vi med oss Neo också så jag kunde gå en promenad på ängen där under tiden. Hade bestämt att möta mamma utan för oss och det gjorde jag =) Hon tyckte Neo hade blivit jätte stor och det är ju klart ! Nu är han 6 månader och sist mamma träffa han var han typ 9-10 veckor haha.. Iallf 5 minuter efter jag mött henne ringer Danne och säger att hans kort inte funka så han kunde inte träna. Typiskt. Vi mötte han iallf på ängen och mamma gick sen hem. Jag och Danne tog oss en lång prommis och Neo fick busa med massa hundar. Det var kul att vara i mina hemma trakter igen =P Sen gick jag upp en snabbis och hälsa på Tchitchi. Hon e så gosig, måste sova med henne snart för jag saknar den katten jätte mycket. Ni icke katt människor förstår nog inte det men iallf haha.

Fin fina grejor !



Jag HATAR att vara pank just nu! Usch så mycket fint ! Allt kostar mellan 199-550 kr. Längtar sönder mig till London, då ska jag fan shoppa järnet! Passa på ni som kan nu !!

Shining

Var ute på en promenad med Melinda idag. Tog med Kameran och fotade Neo lite. Tänkte försöka plocka upp skrivaren jag fick av Daniel i Julklapp och testa att skriva ut den här bilden =)



Redigering - jag

Mmmm


Igårkväll skulle jag laga Chili con carne för första gången. Även fast det absolut inte är en komplicerad maträtt så berättade jag för Danne hur jag gjorde och vilka ingredienser jag använde, lite stolt haha. Jag brukar ju aldrig laga mat så varje gång jag lyckats ( tror jag lyckats ) så blir jag ju glad haha.. Iallf, efter jag berättat allt så säger Danne. Men vart är chilin då? Du skulle väl laga CHILI con carne ?! haha.. Så ja, jag glömde den viktigaste ingrediensen men tyckte det var as gott endå. Så idag använde vi det som köttfärssås med spagetti. En av mina favorit rätter, så det blev ju bra tillslut endå =)

Nu är jag proppmätt och ska hjälpa Danne fixa lite i rummet och sätta ihop hans stol. Sen blir det ut en sväng med Neo efter det Big brother.

Förövrigt så har den här helgen varit rätt tråkig. Det har inte hänt så mycket.  Eller Fredagen gillade jag, lördagen gillade jag på dagen, kvällen var rätt seg. Låg och kolla på vampire diaries sen en film. Förra helgen var ungefär likadan. Men då tyckte jag det var så skönt för det var första helgen på länge jag inte hade något speciellt planerat och jag ville ta tag i träningen och skippa alcoholen. Det locka den här helgen med bara att den här helgen vart det lite väl långtråkigt =p Men jävligt skönt är det att vakna upp och inte vara seg utan bara kunna dra iväg till gymmet och köra stenhårt. Jätte bra start på dagen faktiskt.

Nä nu ska jag lämna datorn lite <3

Btw, visade i inlägget längre ner nu vad det var jag hade köpt =)

Snyggt från nelly



Photoshop funkar igen !

I April/ Maj ska jag tattuera mig





Ungefär som den här. Texten är lite halv hemlig men vissa vet. Sen vet jag inte om jag ska utveckla texten får se.


Rosa naglar och piercing



Snygga naglar va =) Har använd Depends topp lack över också. Och min nya piercing är ett hål i örat. Gjorde det spontant igår när jag mötte Lotta hos frisören. Är jätte nöjd och tycker det är jätte snyggt. Kosta 100 kr =)

Ikea

Istället för att träna har jag precis kommit hem från Ikea. Åkte dit med Daniel och Lotta. Tycker det är kul att knata runt där. Danne köpte en ny fräsch data stol ( behövdes verkligen ) och Lotta köpte lite olika små grejer. Jag själv kom hem med den här:


En väldigt praktisk sak. Kan ni gissa vad det är ? Slänger upp en bild på det senare i det här inlägget =P

Här ser ni:

Som ett litet data bord. Perfekt så den inte överhettas. Bekväm också

Sovmorgon

Vaknade jättesent idag så jag missade mitt jympa pass klockan 12, vart skitirriterad haha. Bestämde mig då för att skita i att träna idag. Kör Gym imorgon istället.

Dom här passen har jag bokat in mig på den här veckan och ska INTE glömma bort =P


Just nu

Godmorgon ! Nu sitter jag och käkar lite frulle samtidigt som jag passar på att blogga lite. Som ni ser så använder jag min mobil som bredband. Det funkar jättesmidigt ! Så nu kan jag ta med datorn vart jag vill och använda internet.

Men jag blev lite ledsen idag när jag skulle öppna Photoshop för då funka det helt plötsligt inte =( Vet inte vad som är fel men ska be Sebbe kolla på det igen. Det var han som hjälpte mig igår med lite hjälp från hans pappa.



Nä men nu ska jag klä på mig, plocka ihop mina träningskläder och köra Lotta till frisören innan. Det kommer bli stor färändringar i hennes hår haha ! Jag rekommenderade min frisör i Dalen som jag alltid går till så Lotta boka en tid hos henne. Sen åker jag direkt till Farsta och gymmar i typ 1-2 timmar. Ska köra kondition och styrka. Sen ska jag tillbaka till frisören för att se hur håret blev =)

=) !


RSS 2.0