Canon EOS 1000D

Jag har äntligen köpt min kamera och är världens lyckligaste just nu :D Bildbombning kommer nog imorn när jag har hunnit fota lite mera. Har just nu bara tagit några på Linda typ.. Hon får vara min modell :) Men det finns så himla mycket jag måste lära mig så det kommer nog ta ett tag innan bilderna är perfekta, allt tar ju sin tid..

Förövrigt har vi förutom att åkt runt och letat efter kameran, varit på restaurang och käkat middag. Jag Danne och Linda då alltså.. Gick till en mysig restaurang i Hammarbyhöjden så det var nära och bra :)

Men nu är det Prison Break som gäller ! Puss



kamera plus minneskort plus 2 års garanti gick på 5 200:-
Vart utnämnd till årets kamera 2008 ;)

Och det här köpte jag till mig själv


Dagens låt

Agnes Carlsson - Releaise me


Lilla julafton

Nu har vi haft lilla julafton hemma hos Danne och jag fick en liten present från lotta :) Parfym, Body lotion och shower gel från Christina Aguilera.. Luktar riktigt gott, som en mjuk vardagsdoft. Jag själv gav Melinda en tröja och Lotta lite showergele/lotions från HM.. Daniel och Sebastian fick lite pengar plus t-shirts.



Det var inte bara jag som blev glad så det var ju bra :)




Hej bloggen !

Nu är man hemma i stockholm igen.. känns skönt men endå lite tråkigt. Det är ju alltid mysigt i västerås. Och fredags kvällen var underbar när jag fick träffa min älskling igen :)

Anledningen till att jag inte blogga nått igår kväll var att vi var hemma hos Mia som bjöd på middag. Daniels pappas kompis.. Riktigt gott var det. Och trerättersmiddag var det också. Sen vid halv 8 åkte vi hem och satte på Harry Potter 4. Somnade efter halva filmen och sen var jag för trött för att vara uppe så jag somnade om igen.. Där har ni anledningen för er som undrar :)

Dagens planer ser ut så att jag nu närsom helst ska dra till globen och köpa en liten julklapp till Lotta ( daniels mamma) och nåt till Melinda ( hans lillasyster).. Sen är det raka vägen hem till dom och ha lilla julafton. Just det har glömt att visa tröjorna Danne fick av mig och min julklapp av Danne men ska försöka komma ihåg att ta bild sen och lägga upp..

Sen ikväll blir det kanske bio med Linda, Danne och Diddi typ :) Hörs !


Lilla kusinen<3


Kan knappt bärga mig.. Och inte heller sluta prata om det

Härligt med sol idag ! Fast endå ligger jag bara inomhus och kollar bloggar. Har även kollat några avsnitt på The Hills. Mer än så har jag inte hunnit göra den här morgonen. Längtar bara sjukt mycket tills på måndag då jag ska köpa min kamera. Bli kanske endå inte Eos 450D utan 1000D.. När jag och pappa läste i fototidningen så verkade nästan den tidigare modellen mycket emr lättanvänd och inte lika komplicerad.. Men går runt och oroar mig för att alla kameror som jag vill ha kommer ta slut nu på mellandags rean. Och jag kan ju inte göra något åt saken då jag är i Västerås och pappa i stockholm.



Och förlåt ni som inte har något intresse av kameror men jag kan inte sluta prata om det tyvärr :D :P .. Är så exalterad! Och det är inte bara kameran som lockar utan jag fyller ju år snart ;)

Dagens Låt

Kendi - Connected !



Lite bilder från julafton










Omgjord and natural svartvit




Min dag..

Har varit här i västerås ett tag nu. Kom fram med tåget klockan 2 och då satt dom och väntade på mig på tågcentralen. Älsklingen var så kramgo och mysig :) Vi gick ett tag och kolla i affärer.. Daniel och Sebbe köpte varsin par skor på Jack and Jones. JackanJones som Christian säger :P Snygga var dom :) Sen gick vi också förbi en spelbutik där dom köpte ett tv-spel. Efter det blev vi riktigt hungriga så drog till Burger Corner och käka Kebab. Gott som vanligt. Får passa på nu för efter nyår ska vi sluta äta skräpmat och börja träna. Visst kan man äta ibland men vi ska försöka se till så att det inte blir så ofta iallf. Och jag gav Danne 540 kr på Friskis och Svettis. Så efter nyår då jävlar ! :)



Men tillbaka till idag..
Efter maten så ville Sebbe gå tillbaka till Jack and Jones för att leta efter nån T-shirt. KOm därifrån med en snygg tröja och Jeans. Jag erbjöd mig betala en sjal som jag trodde han skulle vara riktigt snygg i. Lixom en liten julklapp på 65 kronor kan ju inte skada. Så han gick med på det :)


Sen gick vi till bussen och det var 16 minuter kvar tills den skulle gå så jag passa på att kika in på Make Up Store en snabbis. Hitta en svart/guldig ögonskugga och en nagelfil. Och det la dom ner i största kassen dom kunde tänka sig :P Lite komiskt.. Sen kom bussen och vi åkte hem efter en sväng på Ica och glass köp. Ska bara mysa ner i soffan och kolla på tv. Har också öppnat varandras julklappar. Visar er sen ! Men vart väldigt glad för Dannes. Det var en mysig/fin användbar present.

I den här stora...

Låg det här lilla


PUSS <3

Fredag - Västerås !

Godmorgon.. Sitter just nu och lägger över lite låtar till min nya walkman :) Ska lägga över någon bild och video också eftersom den har det med :D Fick nyss reda på av mamma att vi ska få 1000 kronor var också i julklapp :) Tack mammsen <3

Idag bär det av till västerås och ska äntligen träffa min älskling. Har saknat dig <3 Så har lite att fixa med nu. Måste duscha och packa. Sen ska jag förbi deras hem i hagsätra och ta med Sebbes glasögon plus pass..


Jag och syster från fotograferingen med Emma


Men vi hörs mer senare under dagen. Antingen innan jag drar eller sen ikväll när jag kommit fram ! Puss puss :)

Super nöjd över paketen !

Alla julklapparna !

Ett smycke träd och en Massage grej :)

Stor guld alltiallo Ask


En minnesbok

Sony Walkman mp3

Nagellack och Nagelsett från Linda. Uppskattas mycket !



Hårfön/locktång PERFEKT :)

Hårinpackning

Intersport mjukisbyxor plus tröja

500 kr presentkort på Ginatricot plus lite skrubbsaker att ha i duschen :) m.m.

Sen fick jag en tidig födelsedagspresent från min Farfar och Solveig som jag ska öppna på min födelsedag. Gissar på ett smycke :)


Nu ska jag gå hem och sova snart !

Puss på min älskling som betyder mest för mig ! Älskar dig<3

Förlåt för dålig updatering...

Men har inte haft någon ork eller tid. Har typ inbillat mig att jag blev smittad av min kusin Tobbe som hade maginfluensan en dag innan vi var där. Så det fanns ju lixom en risk men tror inte jag blev det för jag mår inte illa eller så. Har bara varit jävligt trött och haft ont i huvet.. Nu har huvudvärken gått över men är fortfarande jätte trött..

Men iallafall ...
Efter kusinerna åkte vi hem vid 5 och då sov jag ett tag. Sen vid 6 ringde Diddi och fråga om vi ville komma hem till henne och kolla på film. Först var det lite tveksamt eftersom vi redan hade  köpt biljetter till Australia som jag och Linda tänkte gå och se. Men vi bestämde oss för att åka in och avboka biljetterna och få pengarna tillbaka. Så sen halv 9 har vi varit hemma hos diddi och kollat på film. Hon var nämligen barnvakt till sin lillasyster Maja så vi höll henne sällskap medans våra kompisar var ute och festa. Chips hade hon fixat när vi kom så vi har nog blivit en aning tjockare efter dom här dagaran också haha..


Lilla Mikael, min sötnos fler bilder på familjen kommer !

Ska snart gå hem men tä´nkte först visa er mina julklappar jag fick !
Kommer i ett inlägg direkt efter. LOVAR :P

Årets julklappar

Igår var det en jätte mysig kväll fast den började alldeless för sent tyvärr.. Pappa vart sen så han hämtade oss klockan 4 ( skulle vart där halv 4 ). Sen kom vi inte fram till kusinerna förens halv 5 ungefär.. Så det var lite tråkit men vi satte oss ner, drack lite glögg och åt knäck. Sen var det nästan direkt dags för mat. Och det är ju så himla gott varje år :D

Paketen blir fler och fler för varje år som går tycker jag. För det var typ rekord igår :P Det låg massa under granen plus under vardagsrumsgolvet.. Så trodde typ det skulle ta 2 timmar att öppna allt som det gjorde förra året men det gick super snabbt. Man hann typ inte andas innan manöppna nästa paket. Men det blev antagligen så för man fick lite panik över om det överhuvudtaget skulle ta slut nån gång. Så tomten kom förbi och dela ut några paket sen öppna vi resten själva. Min lilla kusin Emma på 2 och ett halvt år tyckte tomten var lite läskig :P Senare på kvällen tittade vi på gamla videos från när vi var små :) Från Florida och landet så det var jätte kul :) Vi sov ju som sagt över här så nu har vi varit ute på en promenad och ska strax sätta oss och äta lunch.. Lägger in lite bilder sen från paketen m.m. ! 

Christmas time !

Nu ska vi snart åka hem till mina kusiner där vi också ska sova över :) Gud vad det här ska bli mysigt ! Saknar dock min älskling men har önskat han en hel mysig dag och så ses vi ju på fredag förmiddag :) Har precis packat ner alla julklappar som jag och Linda ska ge bort.. Och det var ju inte lite det  :


Det här är då bara FRÅN mig och Linda till familjen...

Hann också mysa lite med Tchitchi fast det har varit en väldigt stressig dag. Men var ute en snabbis i morse då jag tog bilen gatan ner och köpte mjölk. Märkte att den var slut typ när gröten var klar! haha..

Min outfit för idag syns också när jag kelar med Tcitch :)






Nu måste vi bära ner julklapparna.. Tar såklart med kameran så updaterar säkert senare ikväll vid deras data! Ha en riktigt god jul nu allesammans ! :)


Julafton !

Whoho :) Blir glad av tanken ( men när jag kollar ut ser jag ingen snö :( ) och det pirrar faktikst lite i magen för det ska bli så mysigt att träffa familjen och ge bort alla fina julklapparna. Nu på senare år tycker jag mer om att ge än att få.. Lixom ansiktsuttrycken när dom öppnar är så roligt att se :P Och i år ger jag och Linda bort fin fina grejer. Fast det har ju också sin baksida att massa pengar gått åt. Förut fick jag och Linda 500 var att handla för när vi var små. Men den summan skulle knappast räcka idag tråkigt nog.. Inte om man vill ha dom där speciella sakerna som vi ger bort i år. Visar bild på det imorn så ni får se! Vill inte avslöja här i bloggen nu om min farfar eller kusinerna läser ...

Men min högsta önskan är ju min systemkamera. Men det har jag och pappa redan snackat om och vi ska dela på priset. Och det blir nog som en födelsedagspresent till mig ( Bara en vecka kvar nu :D) men vi kanske endå köper den redan imorn. Hoppas VERKLIGEN på det.. Annars grabbar jag hans plånbok och åker själv ;D haha..

Nerå men jag har kollat runt lite på kameror nu och kikat i mina två fototidningar och det lutar faktiskt mot en Canon. Vill ha canon har jag kommit på.. Ett tag var det Nikon men det känns inte riktigt jag.. Svårt att förklara det är bara en känsla:P Men iallf så vill jag ha denna :


Jupp EOS 450D.. Uppföljaren av 400D .. I tidiningen stod det att priset ligger runt 5 500 och det låter bra tycker jag ! Men jag gissar på att med "hus" ( lite tillbehör ) kanske priset blir en tusenlapp dyrare. Men det är det helt klart värt !

Nu är det dags för mig att hinna slå in Lindas julklappar innan hon vaknar ! Kmr sen <3

Shoppingen

Eller hinner visa shoppingen nu innan jag färgar Lindas hår för hon sprang precis ner och mötte Diddi. Hon skulle låna en foundation tills imorn .. Julafton och hon kan inte klara sig utan sin foundation som är slut... Och efter jag har fixat håret på Linda tänkte vi kolla på filmen A perfect day på 3:an kl 9. Därför passar jag på att visa er nu :)

Stentvättade Jeans från Gina Tricot. T-shirten kommer också därifrån. 299 + 99 :)



Älskar Jeansen ! Dock är det hög midja men det gör inget dom var så billiga..

Outfit


Dan före julafton

Har ni haft det lika stressigt som jag idag ?

Fy fan vad jobbigt :P fast endå roligt ! Har sprungit i affärer och fixat med dom sista klapparna. Så nu är det bara att slå in dom.. Var då i Farsta med Linda och Mikaela. Tog bilen dit för får ha den tills dom behöver den :D Skit skönt ! Trodde inte jag skulle få ha den eftersom jag inte brukar det när jag är ledig. Men om dom ringer är det bara att dom kommer och lämnar den...

Har precis käkat jätte god mat som jag och Linda har trixat ihop. Idag var vi duktiga kockar.. Fast sanningen är att Linda gjorde mer än mig. Aja nog snackat om det, har lite grejer som måste bli gjorda ikväll. Såsom slå in några klappar, Färga Lindas hår ( orkade aldrig igår) plus duscha , kanske måla naglarna och sen läsa min nya tidning jag köpte idag.. Plus smaska på min choklad..Senare ikväll blir det säkert mys med Linda framför nån bra film som jag hoppas går på tv. ( eftersom våran Dvd är trasig ) Men nu måste jag börja göra nånting och Linda vill blogga !



Just det
.. ! Glömde säga att jag köpte lite kläder idag som jag tänkte lägga upp här sen ! Så kika in lite senare :) Fin fina grejer <3

Lets giv it another try !

Innan jag somnar och ringer älsklingen godnatt tänkte jag lägga upp några fler modell bilder.. MEN först vinnaren av dom förra bilderna blev nummer 5,2 och 3 :) ( kolla bilderna längre ned) men tyvärr var det inte så många som rösta så vi försöker igen med flera bilder och förhoppningsvis mer röster :)
























Nu har jag sammanlagt visat er alla bilder från min dag som modell !

Vilken är er favorit bild av dessa 11 foton?

Vill ni se fler bilder?

Ha tålamod, fler modell bilder kommer upp strax :)!

Tvätt Tvätt Tvätt ...

Nu sitter jag hemma hos mig med Linda och vicky och kollar på massa gamla videos. Skit kul är det haha. Måste ladda upp någon och vsa för er.. Både från i somras och från i fredags. :) Men nu är jag så trött efter att ha tvättat och bärt hem alla kassarna med kläder och hängt upp det så tänkte nästan sova snart :P




Glöm inte att rösta :)

Nu får ni ju ta och rösta på vilken bild som var finast bland mina modell bilder lite längre ner på bloggen om ni vill se fler modell bilder !


Älskling och Tchitchi <3

Förövrigt är jag hemma hos Danne nu och ska strax säga hej då innan han ska dra till västerås.. Kommer sakna min älskling men vi ses ju på fredag igen och jag tror faktiskt tiden kommer gå riktigt snabbt. Ikväll ska jag och Linda tvätta och sen ska jag färga hennes hår. Göra blonda slingor.. Och imorn jobbar jag halvdag sen efter det blir det att slå in julklappar. Sen kommer självaste julafton och det kommer bli hur mysigt som helst med släkten och mina små kusiner. Sover över där så spenderar torsdagen med dom plus kanske hinner åka in till stan med pappsen och köpa min system kamera :D Det kommer bli en mysig vecka även utan älsklingen. Och sen helt plötsligt är det fredag och jag åker till Västerås !

Men nu hinner jag inte skriva mer hörs när jag kommer hem med för och efter bilder på Lindas hår :P

PUSS

Stämning


Visst är Julgranen fin här hemma hos Danne :) ? Var svårt att fånga en bra bild men försökte iallf och den här fick duga. Älskar alla små julpyntningar så som julstjärnan, ljusstaken och julgranen m.m.

Har som sagt bara varit här hemma hos Danne och kollat på film och tagit det lugnt. Först för 5 minuter sen gick jag ut för första gången idag. Var tvungen att köpa tamponger. Nöden har ju ingen lag haha. Men det var svinkallt ute ush och fy det var en pina att gå ca 50 meter till affären :P Nä men nu är jag här igen och ska snart börja städa rummet. Ser fortafrande ut som en enda röra sen vi flyttade hit. Danne behöver min hjälp så måste gå ! <3

Söndag

Godmorgon :) Eller egentligen är det inte morgon men det känns som det. Gick upp ur sängen halv 12 och då sa vi hej då till Linda som skulle åka och jobba på reflexen. Hon sov över här hemma hos Danne igår och vi hade en mysig film kväll.. Men för typ 20 min sen fick jag ett samtal från Linda som sa att det inte var någon bio idag. Det fick hon reda på när hon kom fram.. Så hon vart ju verkligen irriterad för att hon gick upp så tidigt i onödan och stressa hela vägen från hagsätra till kärrtorp för ingenting. Förstår henne !

En till bild från fotograferingen..
Syster och jag <3



Har iallf nyss ätit frukost och duschat. Idag ska vi bara vara hemma här och ta det lugnt. Danne åker ju till sin pappa i Västerås imorn så vi ses inte förrens på fredag. Då jag kommer dit :) Så mys pys blir det förhoppningsvis idag.

Men nu måste jag torka håret, hörs sen ! PUSS

Några fler modell bilder :)

Fotograf Emma sandström

Men nu gör jag som min syster Vilken är er favorit bild ?
Får se på Måndag kväll vilken bild som vann !












Ska bli kul att veta vad ni tycker :)

Fler kommer nån annan dag ! :D
Vart så väldigt posetivt överraskad av att bilderna blev så fina ! :)

Tusen tack igen Emma <3

Sådär fredags kvällen !




Säg till om ni vill ha nån bild så kan jag lägga ut dom till er vanligt också !


Tänkte göra ett kollage om gårdagen i bilder

Men så länge får ni nöja er med den här :) Ni behöver ju bara läsa texten på bilden så förstår ni om kvällen var rolig eller ej. Men har rätt mycket som ska göras idag. Så som duscha, måla naglarna väcka Linda och Danne och sen dra in till stan och handla julklappar. Allt kommer ta sin tid och vara jätte stressigt men sen ikväll väntar iallf en mys kväll med älsklingen <3

På bilden finns : Danne, Daniell, Linda, Diddi, Linah och Matilda <3

Men ska försöka fixa ett kollage nån gång under dagen iallf så håll utkik !

Miikaelas design av mig

Lovade ju att länka till Mikaelas blogg så ni kunde se hela designen  ;)


Och bloggen hittar ni här



Glöm inte att om ni vill ha en enkel gratis design kan jag hjälpa er att göra en snygg header plus ändra tecken snitten och bakgrunds färgen på bloggen. Bara att säga till !


Fest ikväll !

Ska hem till en kompis ikväll som har en liten chill fest. Så det kommer bli kul :) Va länge sen jag var ute med polarna. Ska försöka ta lite bilder också som ni förhoppningsvis får se imorn :) Då lär ni se om vi hade roligt eller inte :P



Syrran hänger med också <3

Nu måste jag duscha. Hörs imorn och trevlig Fredags kväll !

Favorit bild nr 2

Är jag inte söt ? :D



Nu tänkte jag strax sova, fast först ska Linda lägga upp några bilder också på sin blogg :) Godnatt på er hörs mer imorn med fler bilder och sånt  ;)

Det finns en nyårs klänning som jag vill ha

Och det är den här :



Kostar 399:- på Stylebystars.com.
Och jag har precis beställt hem den ! :D

Hoppas bara jag hinner få hem den innan nyårsafton. Annars kan jag iallf ha den på min födelsedag :)

Äntligen

Modellbilderna har kommit ! Jätte gulliga på mig faktiskt :P


En av favoriterna bland favoriterna.. Färg eller svart vit ?

Visar mer ikväll eller imorn :)

Godnatt !

Nu är jag hemma hos mig utan Danne. Han har sovmorgon imorn så då blir det bäst såhär..

Ska strax sova för är skita trött. Skönt att kunna sova en hel kväll/natt utan att bli väckt. Brukar bli det dom gånger då jag går in i Lindas rum och sover när Danne vill vara uppe längre. Då kommer han alltid och hämtar mig när han ska sova. Ibland vill han också ligga och prata ett tag också men det enda jag vill är att sova :P Så nu ikväll hoppas jag kunna sova prima prima :)

Måste bara förhöra Linda först. Hon ville ha min hjälp för hon har prov imorn.

Kunde inte hålla fingrarna borta


Min andra bild från plåtningen med Emma!




Vad tycker ni ?
Danne och min kompis Diddi tyckte den var fin iallf ! Jag med förstås..Vil bara att resten ska komma nu så jag kan förstora upp dom och ge bort i julklapp. Annars förstörs allt.. Vill lixom inte ge något annat till dom personerna jag har bestämt ska få en bild.. Som Te x pappa. Men jag litar på Emma att hon e klar snart :)

Egentligen skulle jag träffat några kompisar och fikat idag men det vart inte så. Får bli imorn eller i helgen istället..  Men jag och Danne åkte till farsta som planerat och lämnade in hans låne telefon ( hann inte göra det igår ). Han fick en ny jätte ful halvt trasig rosa haha. Men det är bättre än inget. Och förresten hon som hjälpte oss var en av finalisterna i Top modell Sverige ;):P

Fick med mig några nagelack hem eftersom jag vart lite besviken över det förra. Så tänkte ta bort min nuvarande färg och måla på med det nya fina rosa ! Visar dom sen. Fast först ska jag äta ! PUSS

Tisdag

Gomorron !

Tänkte bara visa en av modell bilderna på min syster som hon har fått ! Hon vart som sagt jätte fin tycker jag.. Mina har inte kommit än :( Men snart hoppas jag. Vill hinna lämna in vissa bilder för förstoring och utskrift. Lixom ge bort i julklapp och det tar ju ett tag innan det är färdigt. Och nu är det bara 1 veckar kvar till Julafton. Ska bli så skönt med ledighet! Kommer vara borta 2 veckor från jobbet ;) Så jag får också jullov. Härligt!

Men här kommer en bild.
 
Vill inte lägga ut fler då hon själv bara visat 2 än så länge på sin blogg :P
Hörs sen! nu måste jag jobba :)

Min första bloggdesign går till Mikaela !

Nu ska jag strax sova har inte haft tid att blogga idag berättar mer imorn ! Har suttit och gjort en desgin till min kära vän Mikaela. Vart faktiskt väldigt nöjd :) Men har ännu bara hunnit ändra bakgrunden och gjort headern. Resten ändrar jag imorn så som färgen och text stilen på rubrikerna över inläggen och kategorierna te x. Då kan jag också länka till hennes blogg så ni alla kan se resultatet :) Om Mikaela vill förstås. Här är headern iallf, min första, så den är ju inte så avancerad !



Godnatt på er!



Ps Om ni skulle vilja ha en gratis enkel design skriv då till mig så kanske jag kan fixa nånting !

Nytt nagellack

Haft en bra söndag ? Min har varit helt OK.. Lugn och skön. Även fast jag har världens huvudvärk som kanske inte göra att mitt humör är på topp men som sagt det är okej :P

När vi var i Farsta så lunchade vi på en Italinsk restaurang som Hette El Forno nånting.Ligger precis vid första ingången om man kommer från t-bananoch ska in i Farsta Centrum. Skit god mat verkligen ! Jag tog en Spagetti Bolognese och det var precis så som jag älskar det. Såsig och nästan lite vattnig :P Tog en barn potion men vart endå jätte mätt. Och Daniel tog en kycklingfile med ris och avioli. Det var höjdpunkten idag haha.

Senare gick vi och lämna in hans mobil som skickades på lagning. Och jag var ute efter en liten sminkspegel som jag kan ha med mig i väskan så vi gick till HM och leta men sen palla vi inte vaar kvar där för det var så lång kö. Julklappar som ska köpas gjorde att det inte var lite folk ute idag alltså ! Men iallf då gick vi vidare till Make up store fast där var alla slut så det fick bli ett nagellack istället. Tycker färgen såg så cool ut men vart en aning besviken när jag använde det. Målade bara 2 lager kanske skulle behövts 3. Kostade 129 :-



Nu tänkte jag dricka lite Tea och bara hålla älsklingen sällskap under innebandy VM Sverige-Finland. PUSS !

Söndag


Godmorgon ! Inatt har jag äntligen fått sova ut ! Kändes jävligt skönt. Men endå känner jag mig lite sjuk :/ Kanske beror på att jag var med Danne nästan hela veckan trots han var sjuk. Fast jag trodde då att jag inte kunde bli sjuk igen eftersom jag själv var det typ 2 dar innan. Men förhoppningsvis går det över under dagen.

Strax ska jag och Danne åka till Farsta för att lämna in hans mobil på lagning. Det är nått konstigt fel så man inte kan använda alla knappar i mitten raden. Skumt, får se vad dom säger. Måste rusa hörs sen !

Wedins skor

Här är då mina nya mysiga boots.



Gillar dom fakltiskt jätte mycket. Fick gå i 4 skoaffärer innan jag hitta rätt :) Dom kostade 419 kr på rea i Farsta men fick lägga till 50 för en extra skosula ( eftersom dom var lite förstora) och sen 70 kr för inpregnering ( vet inte hur det stavas :P) Så dom inte ska bli förstörda i det blöta vädret.

Men varma och sköna är dom iallf, Ett riktigt mys kap ;)

Min dag + två bilder från igår

Hejsan ! Nu är jag hemma hos Danne.. Har precis duschat och nu ligger vi i vardagsrummet framför den nya stora tven som Lotta var och köpte idag. Skit nice verligen :) Håller Sebbe sällskap medans vi väntar på att middagen ska bli klar. Pommes frites med kött. Dreglar nästan när jag känner lukten haha..

Två bilder på maten vi åt igår i nackagalleria..

Gissa vad det här är ?

- En taco.. Haha..
 Vi åt på en fransk restaurang och all mat var inlindad i dom här pannkaks liknande degerna.

Jag själv tog den här goda sötsaken



Innan vi drog hit åkte jag och Danne förbi Farsta en snabbis och köpte ett par skor till mig. Skit mysiga är dom. Tänkte fota sen efter maten och visa er. För nu ska vi äta !

PS!

17 dagar  kvar till Nyår och min 20 års dag ! :D

Gissa om jag längtar ?

Gotenmorgen !

Nu kan man äntligen gå upp för det var nu som Linda och Fedde vaknade.. Eller aa för några minuter sen... Finns inte så mycket man kan göra när dom ligger och sover för Rosa ( Feddes mamma ) började spela jätte högmusik i vardagsrummet så man kunde inte vara där och kolla på tv :P Och sen finns det bara tv i Feddes rum så jag och Danne låg och drog oss från halv 11 till halv 1. Fast Danne somnade om en stund där emellan och jag gick och fräscha till mig lite. Kvällens film igår blev Hajen.. Vi tänkte kolla på en annan film men Danne (så smart som han e haha) Missåg vilken kanal den gick på och då var bara Hajen det enda möjliga alternativet. Men jag hade redamn sett den så somna typ i mitten av filmen och gick och la mig. Så tråkig var jag. Men det behövdes !

Nu ser dagens planer ut så att vi snart ska äta frukost hoppas jag. Och sen vid 2-3 så börjar vi nog röra oss hem mot mig för att hämta bilen och min data. Sen åker vi nog hem till Danne och städar hans rum som vi bara har skjutit upp hela tiden. Men måste verkligen få det gjort nu. Vi har Lotta bakom ryggen som också är på oss haha..



Men nu är jag jävligt hungrig och det här såg riktigt gott ut :P
 vi hörs lite senare med lite bilder och annat !

Hemma hos Fedde kväll

Ni som följer min blogg regelbundet vet att det betyder att vi först kollar på en bra film. Käkar massa gott och sen pysslar jag och Linda lite med bloggen medans Killarna spelar.. Det är lugnt och skönt. Tillskillnad från hur det var när vi skulle shoppa. Stress säger jag bara.. Stress. Han ju inte hitta nått eller jo.. En jätte söt present till min kusin Emma på 2 och ett halvt år. Fast jag kan inte skriva vad det är  för jag gissar på att Veronica ( Emmas mamma) kanske läser ? :P .. Och sen fick jag med mig lite inslagspapper. Det var det.. Fast Linda och Fedde hann iallf köpa några grejer till sin "lilla julafton" på lördag.. Men ska åka tillbaka till Nackas galleria sen nästa vecka nån gång tror jag. Ungefär vid samma tid också för det var väldigt lungt utan allt folk.  8 Stänger det på vardagar så ni vet ;)



Men nu ska Linda sitta lite vid datan och jag tänkte gå och tvätta bort mitt smink. Har inte med mig min egna dator eller sladden till digital kameran så kan inte lägga upp någon egen bild tyvärr. Men det kommer  imorn !

Ses kanske senare ;)

På tal om julklappar..





Menar 130 cm bred på sängen :P

Fredag ! Äntligen

Idag när jag pratade med min syster Linda så undrade hon om jag ville följa med till Nackas ny öppnade galleria och handla julklappar. Och det lät väldigt mys så det är klart att jag hänger på ;) Danne och Fedde följer nog också med. Tror det är sista kvällen vi kan vara med Fedde idag för på måndag åker han till Colombia och NY över jul och nyår. Den lyckosten ! Först blir han brun sen får han uppleva nyårsafton i New york city. Ballt ! Men kommer sakna dig !

Aja back to reallity.. Det är piss väder men ut ska vi iallf. Hoppas jag hittar några fina klappar nu !



Dagens låt

NeYo - Mad





Min favorit låt just nu :)

Linda

Här är ett jätte fint foto på min syster Linda Emma tod i söndags!



Så vacker så :)<3

Torsdag - Jag.. fotograf ?

Halloj ! Igår kväll var jag så trött så trött efter att ha sovit så dåligt natten innan så jag låg bara i sängen och kolla på tv samt läste lite tidningar. Och inte typ cosmopolitan eller vecko revyn utan en foto tidning som handlar om system kameror och hur man tar fina foton m.m. Och sen en Photoshop tidning. Där dom berättar väldigt bra om hur man gör om bilder på olika sätt m.m.


Är dock inte samma nummer som jag läste och dom jag läser är på svenska

Alltså ni fattar nog inte hur mycket jag vill ha min system kamera nu och fota i massor ! :D Jag är faktiskt jätte taggad på att bli fotograf. Men kanske ingen proffisonell utan mer på skoj. Kanske kommer ha några modell jobb för en liten liten slant i framtiden för att se hur det är ! För när jag vart fotad av Emma kände jag att jag hellre skulle vilja stå bakom kameran än framför. Och sen när jag har fotat kommer jag ju ha gått den där Photoshop kursen i februari som gör att jag kommer kunna göra bilder extra vackra och coola ! Ja det ska bli så kul längtar som bara den ;) Men kameran köper jag nån dag på mellandags rea med pappa. Han vill typ vara med och betala som en 20 års dags present till mig. Jag fyller ju faktiskt endå jämt tio tal ! haha

Back to work!

Onsdag

Bild tagen på mig i söndags efter plåtningen


Godmorgon ! Fast för min del är det inte en så god morgon för jag sov jätte dåligt inatt.. Så nu är jag skit trött och på dåligt humör... Men ville endå skriva av mig lite för det känns som att jag aldrig får någon tid längre. Och när jag väl får det r ajg för trött..

Har inte hänt särskillt mycket den här veckan utan har mest varit hemma hos Danne och tagit det lugnt. Älskar verkligen den nya lägenheten. Så mysig :) Men vi har fortfarande inte hunnit packa upp våra kläder haha. Vi är så lata.. Fast det är inte BARA vårt fel för Lotta har ställt massa kartonger för vår garderob. Men dom ska bort idag så då lär vi kunna slänga in våra kläder.

Ne nu har jag inte tid att skriva mer. Men ska försöka blogga nått mer sen. Ta mig tiden helt enkelt ;P
Ha en bra dag iallf!

Behind the scene



Fotografering !

Hejsan ! hann aldrig blogga nått igår för jag och Linda var ju modeller för en dag ;) Jättekul var det faktiskt. Emma som var våran fotograf var jätte grym och tog jätte månag fina bilder. DOCK tyckte jag att Lindas vart lite finare. För det första var jag sjuk när vi plåtades. Kände hur ögonen krympte lite haha :P Och för det andra fick Linda börja så jag hann stå där i en timme och frysa sönder mig innan det var min tur. Så jag vart tyvärr lite stel. Men dom 20 bilder som jag valde ut vart jag väldigt nöjd med. Får alla bilder nästa vecka. Förutom en bild som hon hann bjuda på och det är Denna :



Här stod vi uppe på ett berg/gång vid mariatorget och hade stockholms stad som bakgrund/utsikt.
Berättar mer senare med lite backstage bilder ! ;)

Måste jobba nu PUSS !

Puppyeye.blogg.se  - Emmas blogg !

Ikväll blir det bio

Filmen är :



Ska tydligen vara riktigt rolig ! Det blir jag, Linda, Fedde och Danne och vi får låna Lottas bil så vi tar den till Heron city. Där ska vi också käka middag så hinner inte så skriva så mycket mer nu ! Puss

Lördag = Flytt dag

Hejsan ! Idag har jag hållt på med Dannes flytt hela dagen. Gick upp klockan 8 imorse så snacka om att jag är trött !

Nu har vi (hela hans familj) flyttat till hagsätra och lägenheten är skit mysig :) Linda och Fedde är också här och har hjälpt till.. Får lägga upp några bilder sen när allt är i ordning så ni själva får se. För nu står det fortfarande ganska många flyttkartonger överallt och saker som är halvt uppplockade.. Men sängarna och sofforna plus lite annat är iallf uppe. Känner att det här kommer bli bra ! Men typ tre bilder tog jag :P






<3

Are you ?

Det här ligger jag och kollar på nu. Rätt bra och kul att se hur mkt smartare barnen är än dom vuxna , haha.



Sen för övrigt håller vi på att packa ihop Daniels rum eftersom dom flyttar imorn. Mycket är det vi inte ens har hunnit med så det är lite stressigt och det blir inte bättre när man är skit täppt i näsan och febern växer :/ Men ska kolla på nån film sen med chips och dipp så lite mys blir det nog endå ikväll :)

Fina va ?


Dagens outfit

Försökte sminka mig så jag såg lite piggare ut men det funka inte så bra.. :P


- Längtar så mycket tills jag kan köpa min system kamera !
Så jag kan ta mycket bättre bilder än det här :) -

Fler bilder från Tyskland

Så här såg vårt hotell rum ut. Det var lixom som en loftvåning där sängen var och där nere var bord och stolar och tv plus badrum.

läskiga trappor


Man sov huuur skönt som helst ! Underbara kuddar och täcke.. :P

Och så här såg det ut i ett hörn i mataffären. Sprit sprit sprit och mycket billig !


Sista kvällen på restaurangen.
Jag Hasse och Tomas. Där får du en bild på dig själv hasse hoppas det uppslattas.. haha..

Oj en till ! PLus jag och Carro

Det här drack jag hela kvällen medans alla andra suktade mig med ..

Den här ! En liter öl

Vi åt jätte god snitchel.. :)



På toan :P


Jag = mongo

Sen sista dagen på söndan gick vi på julmarknad. Dom hade dekorerat jätte fint nästan överallt..




Vi åt frukost på starbucks båda mornarna :) Jätte gott !






Ni får skylla er själva att ni låna min kamera utan att jag visste det :P haha








Ser ni att det är två korvar i ett bröd ? :P




Ja det var väl det ! Nu ska jag bara vila för är sjuk :(.....

Saknar...


Tisdag 2:a december

Vilket väder.. Blir ju helt genomblöt bara genom att springa från bilen till dörren. Och ena vindrutetorkaren funkar inte så den som sitter brevid mig ( som oftast brukar vara danne ) ser typ inget och bara mår illa :P Skulle vara jävligt härligt att vara i något varmt exotiskt land nu. Som tex Stina-lee. Hon har ju dragti till Thailand. Hur skönt skulle inte det vara på en skala 1-10? Aja tillbaka till den trista blöta verkligheten där ajg just nu har tagit en liten lunch rast. Men måste snart börja jobba igen.

Filmen igår var faktiskt jätte bra. Men jag kanske inte fastnade sådär mycket för den som alla andra har gjort. Kan också bero på att jag hade för höga förväntningar när alla säger att den är så sjukt bra. Men jag undrar var det bara jag som irriterade mig på hon tjejen i huvudrollen och hennes uttryck hela tiden ? haha hon var så överdriven. Tycker jag iallf.




Den här goda glassen med varmahallon och sås åt jag i tyskland.
Ser smarrigt ut va? även i kylan :)

Maddis ;)



Dagens Låt

Kate Perry - Hot n Cold



1:a December

Hejsan !

Idag är jag helt slut det har bara varit problem hela dagen. Både med det ena och det andra. Nycklar borta- nycklar funna.. A jag vet inte vad.. Så nu försöker jag baar varva ner och ta det lugnt. Ska snart iväg på bio med älsklingen. SKa bli mys. Den välkända twilight blir det idag :) Ser fram emot att se om den är så bra och fängslande som alla säger. Bion börjar 18:20 på heron city. Så tänkte börja fixa mig lite smått och kanske hinna lägga upp en dagens outfit ? Det var länge sen.



Förresten så gick resan hem bra igår som ni kanske förstod :P :)

RSS 2.0