Fredag imorn och jag är frisk

Snart är det helg och det innebär massa träning !! Som jag längtat. Ska bli så skönt och kul att få röra på sig igen :) Kommer börja med morgon promenader innan frukost hade jag tänkt. Visste ni att om man tar en promenad ( på ca 20-30 min ) innan frukost så bränner kroppen direkt fett eftersom man ännu inte hunnit få i sig några kolhydrater eller något annat som annars måste brytas ned först. Dock kan man inte tro att man inte behöver äta något innan ett mer ansträngande tränings pass. För då behöver kroppen massa energi för att orka och då är det ett måste att ha fått i sig något. Men just en promenad innan frukost är jätte bra :) Plus att det är en super bra start på dagen och sedan kommer frukosten smaka extra gott ! Nu förklarade jag ganska lätt men tror ni förstod endå. Kramis <3


Ännu en present

Blev så glad över mina presenter i lördags :) Utav Linda och Robin fick jag min första plattång från Obh Nordica vid namn Artist. I går var första gången jag provade den. Passade på då jag endå bara var hemma sjuk och jag var väldigt ivrig på att testa den ! Såg kanske lite roligt ut när jag sen skulle gå ut med Neo och ha värsta Glam lockarna men med värsta slitna ansiktet och mjukisar haha. Men men jag bryr mig som sagt inte om hur folk uppfattar mig så. Iallafall den är rundad så det lättare ska bli jämna runda lockar / vågor / svall. Jag är också ganska nybörjare med detta med att locka håret med plattång men måste säga att dom senaste gångerna har det blivit riktigt snyggt så det går framåt :)


Bodylicious

Under tiden jag har legat hemma sjuk har jag läst ut boken Bodylicious som jag fick utav mamma ifödelsedags present! Inte många böcker jag läst ut i mitt liv faktiskt och det var riktigt roligt att läsa en tränings och kost bok :D Finns många bra lärdomar och tips i den och man blir ju jävligt tränings sugen!


Sjuklingen

Nu vill jag bara komma igång och jobba igen och med det komma igång med träningen ordentligt !! Har varit sjuk hela helgen men har inte velat ställa in något då jag vet att det aldrig skulle blivit av annars. Och det har jag fått sota för dessa dagar fram till idag. Var typ flera månader om inte något år sedan jag var sjuk 2 ggr på en och samma månad. Helvete vad trist det är :(( Antar att det beror på att det varit en väldigt stressig period på jobbet i december månad och sedan var det lång ledigt med massa fest och onyttigheter så man tappade tränings rutinerna m.m. Sedan har väldigt många varit sjuka på jobbet och träningen har inte kommit igång som jag velat då jag vissa dagar haft det för stressigt och för lite sömn då har helt enkelt mitt immunförsvar sänkts avsevärt och jag är lättare mottaglig för andras sjukdomar ! Snälla kom inte till jobbet sjuka var hemma då dådet inte blir nån Epidemi. När jag är frisk igen så ska jag verkligen göra allt för att må så bra som möjligt och hålla mig frisk <3 Denna text snodde jag från en bloggare som jag tyckte var bra :)


Trött

Usch vad jag har varit på segt humör idag. Uppstressad är jag över massa grejer som jag inte orkar vara uppstressad över heller !! Vill bara vara vara glad och lugn typ. Bilden är från igår innan vi gick med Neo.


Älskar att hämta ut paket

Hämtade ut min leverans från Fitnessguru idag :) Mycket snabb leverans, det var perfekt då mitt gamla äckliga precis tog slut. Och detta var super duper gott :D Vanilj och skogsbärs smak. As Nice ! Idag blev det vilodag pga för lite sömn så hoppas jag sover bättre inatt så jag orkar träna imorn ! Åt lite grapefrukt idag också.


Imorn

Imorgon får jag träffa min älskade syster Yst :) Blir nog en bra dag ! Är så glad att du är tillbaka på jobbet igen. Längtar tills du kommer till gymmet också men en sak i taget :D haha <3


Ny beställning

Yay ! Då har man beställt lite nytt protein pulver också =) Äntligen. Fan vad jag hade tröttnat på min pucko / choklad smak ! Usch, aldrig mer. Denna smak jag tog nu var vanilj och skogsbär. Fick höra av en kompis att den är väldigt god samt att alla smaker från Fitnessguru är goda :D Pefekt. 1 kg kostar endast 159 :-  Sedan slog jag till med en ny shaker också. Det som är så bra med den ser ni nog. Man har flera små fack för bla pulver eller kapslar !
 
Och i och med att jag skriver detta kom jag på mig själv med att jag glömde beställa Omega 3 ! Attans. Får kolla nån annanstans om det finns billigt att köpa. Nu beställde jag ju inte från gymgrossisten utan det blev Fitnessguru.se :D ! Happy girl , blir roligt när jag får hem det.
 

Amsterdam del 1

 
Nu kommer det upp ett litet inlägg om resan =) Orkar inte dra ut på det mer haha.
 
Det har nu nästan gått 3 veckor sen vi kom hem och känslan så fort man sätter på något utav seten från Freaqshow är fortfarande underbar =) Det var en väldigt händelserik resa måste jag säga haha. Massa internt som hände som vi helt enkelt håller oss för oss själva =)
 
Men iallf vi började med att ta en öl när vi kom till arlanda för att lugna nerverna. Vi var ett litet gäng som flög samtidigt. Många var redan i Amsterdam. För My, Gabbi och Robin Heiski var det deras första resa och fest i Holland =)
Här står vi i gången och ska precis boarda planet ! Jävligt glada och taggade.
 
Framme på Amsterdams flygplats. Det var ca 10 plus grader där, aaas skönt =)
Danne och jag på tåget. Var jätte smidigt att resa från flygplatsen till Amsterdam central. Var 2 stationer ifrån som kanske tog 10 minuter.
Fanns massvis med affärer med sovenirer mm men tyvärr hade jag inte pengar till det denna gång men nästa gång då jävlar ! =)
Framme på hotellet! Det låg väldigt väldigt centralt, ca 5 min från centralstationen typ, om ens det.
Sedan var vi redo att dra ut efter lite fix ! Taggade till max för att se vad Amstedam hade att erbjuda =)
Började med att ta en öl på ett mysigt ställe ca 10 min från hotellet.
Sedan rörde vi oss vidare mot redlight distrikt. Där stannade vi till vid en typ rock bar vid namn Escalibar haha och spelade biljard. Var jävligt Chill där inne.
Sen Gick vi runt lite på redlight och jag måste säga att så jävla speciellt var det inte. Inte speciellt snygga tjejer. När vi skulle gå på den gränden där dom snyggaste var så var typ alla fönster fördragna ( alltså upptagna ) haha. Var ganska så mycket folk där haha.
Ja detta var ju just Amsterdam och dom hade ganska många sådanna här affärer lite överallt haha.
Sedan gick vi tillbaka till puben som vi satt på i början men valde då att sätta oss på The grasshopper brevid på deras uteservering. Satt där och snacka skit ett bra tag och natten fortsatte. Vart en ganska så galen natt haha.. Fortsättning på resan följer =)

Dagens mage

Älskar piercingen jag fick från Jonthe när han kom hem från Mexico :)


Sådär !!

Nu går det äntligen att blogga via appen ! Vet inte varför men det har inte funkat på jätte länge. Så nu kommer jag kunna blogga lite oftare :) Har ett inlägg på g om Holland och Freaqshow men tänkte skriva lite om det också så därför tar det lite tid :p Hur som helst har jag kännt mig lite krasslig dom senaste dagarna. Men idag trotsade jag det och drog till gymmet ändå :) Det känns faktiskt bra. Blev lite crosstrainer och mage!


RSS 2.0