U SEE ?

Ny Blogg design, kände att det behövdes !
Press F5 if u don't

IN.LOVE

Okej nu vart mitt sug efter en sån här jacka grymt stark ! Men har dåligt med pengar nu tyvärr då jag har vissa saker dom närmsta helgerna planerade som kommer kosta. HOPPAS hoppas den finns kvar den 25 augusti Isåntfall slår jag till men det är tveeksamt om den gör det!



Annars får jag fan leta i London. Yes jag åker dit igen den 26:e september. Med bästa lemmen. Där ska det shoppas massa snygga jeans, tröjor, jackor och så klart massa från det nyöppnade Victoria secret på 3 våningar ! Asso jag längtar ihjäl mig...



Följ mig på Instagram :)

Josse8901


Lets hit the gym !

Delade dubbla områden på jobbet idag och tro mig det gjorde mig helt slut men efter lite vila bestämde jag mig för att dra till gymmet endå ! Hårt pass


Hälsa, kost och träning



Okej dessa texter / bilder har jag då klippt ut ur 2 olika bloggar. Båda tränar regelbundet och är mycket seriösa. Hoppas ni orkar läsa igenom för man lär sig verkligen ett och annat =)

Kosten från Bea http://svettlukt.myshowroom.se/    :







Damla http://www.stylebytyra.se/blogg/damla/  :







Måndag

Är på väg till jobbet och är så jävla trött haha , hoppas det blir en kort dag :p


Trött tjej

Wooohh, igår var jag ju på bröllop ( galet, får visa bilder när det dykt upp på FB ) och dagen innan det var jag på grönan hela eftermiddagen och körde fem-kamp. Dracks lite öl och min kropp bara skriker efter vila och nyttigheter. Men imorn då börjar jag jobba igen och det känns jätte bra faktiskt! Då är det slut med denna semester cigg som jag tagit dagligen. Usch min kropp behöver renas från all alcohol och cigg haha..

Träningingen startar igen och jag kommer lägga upp lite tips senare idag eller imorn som jag snott från 2 olika bloggar. Kul med sånt tycker jag, man blir ju motiverad iallf !


Just nu ligger jag i sängen och myser i min nya kofta jag fick hem för nån dag sen. Tror jag sätter på en film innan det är dags o sova =) Danne jobbar natt idag så its me all alone.

Promenera mera

Kanske piggnar till lite då. För nu är jag jätte seg efter igår. Var faktiskt en helt perfekt dag och natt ( drog ut sen och träffa Diddi o Lina mf ) FÖRUTOM när vi skulle åka hem då dörrvakterna vid after och tempel var dumma i huvudet så det blev lite tjafs. Men hem kom vi och stupa rätt i säng !:) Bild från nån dag sen när jag gick med Neo.


Lagunen igen !

Åh det är så Nice här :) Nu är vi ett stort gäng som grillar, solar, badar, spelar fotboll och dricker öl ! As Nice, och jag får äntligen dricka för Robins Hollands polare kör hem :D


Sola i Tyresö med mamma


Hair


Håret är fan så jävla viktigt för mig ! Och nu ville jag testa nåot nytt så köpte denna ponytail från Nelly. Blir kul att testa =) Sen ett shampoo och balsam fr blond hår som tydligen gör det lite ljusare. Lets see. Kostade bara 29 kr styck tror det är små förpackningar men är det bra grejer kan man ju köpa större nästa gång !

Längtar tills löshåret kommer. Det är från rapunzel of sweden !


Mys hos mormor

 

 


Kepa

Kom nyss hem från lagunen. Idag bjöd vädret på lite mer moln än vanligt så det var ju lite trist. Men från 11 till halv 2 var det inga moln alls !

Och äntligen är min älskade keps hemma igen ! Melinda hade tagit med sig den utan att fråga i en vecka. Men nu är det som vanligt igen ;)

 


Blackeberg

Är hos Dannes pappa och ska sova här idag :) Det blev inget hos Matilda. Så imorgon drar vi allihopa till lagunen och badar , läääängtar ! Tog en öl på balkongen när jag kom.


Skippa bilen

Tog cykeln till långsjön istället :) Får lite motion på köpet ! Det är lite halv molnigt men när solen skiner igenom blir det tok skönt :) Ikväll blir det tjej kväll hemma hos Matilda, ska bli super kul. Blir rätt lugnt för mig iallf då det ska bli strålande sol imorn och då vill jag antagligen ut tidigt till Ekerö igen :) Favorit stället , får se om jag får med mig mamma också annars blir det nog Danne och Lotta.


Bra musik i öronen


Tar en PW...


...innan det är dags för duschen !


Blå lagunen !

Idag och igår var vi vid det här fina stället. Det ligger på munsö utanför Ekerö. Nästan turkost skiftande vatten och typ 22 grader varmt. Så härligt ! Fått solsting och en del färg haha.


Lime grön

Var tvungen att klicka hem den här från HM.
Så himla fin tycker jag och härlig färg när man är lite brun ! 399 :-



Dont forget


Vilket dunder

Gud vad det åskar och blixtrar ! I och försig är det mysigt då jag tänkt spendera dagen på gymmet ! Saknat det och känner hur kroppen förfaller haha. Ska bara käka upp min frulle sen drar jag ut i spöregnet och tar bilen till hornstull eller ringen. Skönt med bil en sån här dag :p

Här är två härligare bilder som Emeli ( Inhaati.blogg.se ) tog på mig när vi var på långsjön. Piggar upp lite en sån här regning dag kanske.


Glad tjej!

Har precis fått äta Tacos :) mums, Robin och Linda har varit här med Dalton så vi har busat vid hundgården och så. Nu ska jag vara deras chaufför för dom ska stor handla på Willys !

 

Åhh älskar verkligen jackan/tröjan :D

 


Skön gårdag !

Var som sagt och sola och bada igår med Emeli :) Vi låg på långsjön vid klipporna ett tag sen förflytta vi oss till gräset efter nån timme. Så jävla skönt att bara ligga en heldag i solen! Sen på kvällen blev det lite öl på nypan med bl.a. Denise Linda My och Lina och någras killar. Så à det var en bra dag igår:) Nu i skrivandets stund ligger jag och solar igen alone. Lär tyvärr få gå hem igen typ nu för massa mörka moln kommer :(


Sooool


Söndags göra

Har legat bakis typ hela dagen idag efter att jag vaknade halv 2. Vi firade Lina igår som fyllde 21 år ! Var jätte trevligt =) Nu har jag pysslat med att göra mina naglar fina och sedan tog jag ett foto på min coola earcuff, snygg va ?



:)


Kräftan is back !

Att det alltid händer här på arholma ! Så här har jag sett ut idag förutom när jag suttit med bikini =)
Haft härligt väder hela dan faktiskt !


Idag när vi käkade thai mat i Samui haha


Grattis på födelsedagen!

Idag fyller Linda år och vi är fortfarande på Arholma :) Nyss såg det ut såhär på gräsmattan haha, sleepy heads. Fast nu ska dom börja med födelsedagsmaten :D


New jacket

Älskar den ! Köpte den från ett stånd i Västerås :)


Arholma

Njuter av fint väder på dansbanan :)


Power meet i Västerås

:)


Möhippa igår !

Var en så jävla rolig dag igår =) Matilda hoppade fallskärm, vi brottades i sumobrottnings dräkter , käkade gott på Linas mamma restaurang, åkte hummer limmo och sedan utgång på Amba !


RSS 2.0