Bara för att jag kan..

..Så lägger jag upp en bild på fina syster och mig i Vintras efter att vi varit och hälsat på mormor!



Ojoj trötta ögon där alltså på mig haha



Idag har jag tränat igen, har gjort det varje dag sen i lördags och kommer fortsätta med det. iallafall MINST 5 dagar i veckan fram över. För nu är det verkligen fitt och jävligt tajt som gäller så det så ! Har hittat två Inspo bilder som jag kanske slänger upp här sen och delar med mig av. Det taggar iallafall till mig! Wiii :D Ni får stå ut med att jag skriver om träning och sånt här på MIN blogg för det tycker jag är så sjukt kul. Måste fan bara hitta ett par snygga jympa skor nu bara kom jag på när jag börja skriva om träning. Stadium har 25% rabatt för medlemmar fram till den 9:e April. Jag är inte medlem men kanske ska bli ?


Aja hur som helst så imorgon är jag bjuden hem till Lina fina för en liten inflyttningsfest i hennes lya i Solna! Ska bli kul, tror dock det blir så att jag kör en nykter kväll och inte så sent. För ska upp ganska tidigt på lördag, plus kanske köra också. Så svårt ska det väl inte vara att vara nykter en fredag kväll med kompisarna som dricker ? haha.. *Låter som en alkoholist som inte klarar sig utan spriten* Men det ärjag inte och ni fattar nog hur jag menar :P !


Nä nu ska jag sova Godnatt ! <3

Saknar mitt långa blonda hår

Men i April eller Maj ska jag tillbaka till Denise och göra det ljusare hade jag tänkt :D Vill vara ljusare i sommar, så är det bara ! Även fast det är snyggt nu med.

Fan alltså dessa pengar jag lagt på håret. Men vill man vara fin får man bjuda till eller vad man ska säga. Håret är ju en så stor del av sig själv och jag märkte det när jag inte tyckte det var fint hade jag skitdåligt självförtroende i övrigt och vart deppigare haha. Så var det alltså. Håret är viktigt för mig :P

 


Tandvård och träning

Tjoo !

Idag har jag varit och kört ett medlejympa pass i skanstull. Alltid jobbigt att köra det där första passet efter lång tid. Men fan så bra det alltid känns efteråt ! Sen efter det åkte jag till kungsholmen där Aqua dental care ligger. Hade en tid där 10 över 5 för en undersökning och rengöring utav tänderna. Fan så mycket tandsten jag hade =( Han fick använda en maskin för att ta bort det. Kostade 400 kr extra, där ångra man sig att man inte använt tandtråd tidigare! Och det var inte najs kan jag meddela ! Uuuuusch vad obehagligt det var haha. Men kände mig riktigt ren i munnen efteråt iallf! Anledningen till att jag gjorde undersökningen är att jag ska bleka mina tänder om 2 veckor och då måste man ha gjort det här nån gång under det senaste halvåret/året vilket inte jag hade, så fick göra det hos dom idag. Men längtar verkligen till den 10:e April ! Det som också är bra med dom är att man kan lägga upp en delbetalnings plan från 6 månader till 1-2 år. Jag kommer nog göra en plan på 6 månader tror jag. UTAN ränta, perfa! Det kostar 3500 att bleka tänderna. LÄNGTAR.

Aja nog om det. Träningen iallf. Imorgon kommer Linda köpa friskis all kort :D Som jag längtat efter det. Kommer bli super kul. Och jag satte upp den här bilden i Lindas skåp imorse haha. Det verka ju funka iallf för hon e as taggad och ser bilden som inspiration! Me to. Så imorn efter jobbet ska jag My och Linda träna !






La en liten beställning på Hm för några dar sen

Bl a dessa två plagg. T-shirten beställde jag i svart också.


Shortsen är ju bara så perfekta tills i sommar och brunbrända ben. Dom hade lite senare leverans datum, ungefär mitten av april. Men för mig gör det inget då jag inte kommer använda shortsen än så länge endå. Ville bara vara säker på att jag har dom så dom inte tar slut =)


Tror det här skulle matcha bra ihop också !






Fick hem dom här armbanden och små örhängen i massa olika frukter ( såg nu dock att örhängena var slutsålda på hemsidan ) för ett tag sen och det är väldigt färgglatt och fint tycker jag =)



Skön lördag

Började dagen med att bli väckt av Danne halv 8 i morse typ. Kunde inte somna om sen men tog det bara lugnt =) Sen vid kvart i 11 åkte jag mot Farsta för att möta My. Vi gymmade och jag köpte ett nytt års kort :D Så nu är det pågång igen ! Så jävla skönt.

 

Sen vid halv 2 åkte jag direkt från gymmet in mot stan och mötte Emeli. Vi strosade runt där ända till klockan 5-halv 6 typ. As mysigt. Fikade och shoppade lite. Mest Lemmen som hitta några fynd. Jag själv hitta väl ett fynd iallf =) Ett par militär gröna jeans på Gina ! Hade inte tänkt köpa något men kunde inte låta bli när jag såg dom och det var dom sista 36:orna. Så så blev det.

 

Tack för en perfekt lördag mysan och Lemmen !=)

Emeli utanför hennes favorit butik Lindex ;P

Kepsen är ny också =)

 

Nu ska jag jag kolla lite BB på tv4play och sen får jag se. Danne är ute och tar några öl, får se när han kommer hem så än så länge är det Me myself and I.

Imorn blir det träning igen med mysan samma tid ! Hoppas på lika härligt väder då.

 

 


Mycket saker jag vill ha nu!

Dom här är snygga :



Är inne i en period då jag vill ha munk jacka skinn västen rayban solisar och SNYGGA jympa skor !
OCH en keps. Blev inspirerad av snygga Sanne !!




Vill också ha nya träningskläder överhuvudtaget så jag kan få tillbaka motivationen för träningen igen!



New stuff

I'm in love ! again..

Klickade hem en as snygg skinnväst ( nästan identisk med denna under ) från hemsidan Romwe.com som jag fick hem för någon dag sen och jag är så grymt nöjd ! Eftersom jag är medlem på sidan så hade jag då när jag köpte den typ 20 % på valfri vara och valde då att använda det på västen. Pröjsade då bara 280 kr ungefär. Så värt ! Frakten är ju alltid gratis också om man har tålamod att vänta någon vecka längre ( finns typ 3 olika alternativt för det där med leveransen, men kortfattat om man vill ha det fortare kostar det mer ).

Men hur som så gick jag in nu och skulle kopiera bilden men då såg jag att den radan var slutsåld! Denna under kommer ifrån Gina tricot för 499:-



Sen väntar jag på dessa snyggingar också =) Dom lär vara här nästa vecka. Köpte mig ett par fejk i Thailand och jag gillar dom så mycket att jag ville ha ett par äkta. Är rädd för att dom jag har nu kmr gå sönder snart då jag inte tror att det är bästa kvaliten. MEN däremot har dom hållt as bra utan en skråma ända sen början av januari :P


http://www.sunglasses-shop.co.uk är adressen. Ska finnas svensk adress också så ni får testa er fram om ni vil kika ! Dom har då massor av olika märken och modeller=)


Kopierade ett inlägg från Denises blogg

Bunnys.se Här ser ni före och efterbild


Det här med mitt hår

Alltså det har ju varit fullkomligt kaos med mitt hår. Det började med att jag ville göra en Ombre dåra som ni vet att jag var så sugen på. Gick då till min standard frisör i Dalen men det sluta ju i en riktig "avkapning" alltså att mitt mörka överhår inte alls tonade ut snyggt i resten av håret, vart inte alls nöjd och så så jag bestämde mig för att försöka jämna ut det själv men då blev mellanskillnaden rött !! Haha aa helt kaos. Fick då en tid 2 dagar senare hos samma frisör och ville ha tillbaka min blonda färg jag hade från början. På ett ungefär då. Men det blev missförstånd om hur en avfärgning gick till så hon blekte ju då upp ALLT mitt överhår så det såg ut som en riktig färg hjälm. Haha och det var typ vitt blondt gult och grått. Katastrof. Hade då haft så i två-3 veckor ungefär tills jag igår hade bokat upp en tid hos Denise i Norrtälje. Fan så mycket bättre nu ! Uppfattas som typ mörkblond/ ljusbrun så det känns jätte bra :) innan sommaren precis ska jag lägga i massa fler blonda slingor :) men nu så ser jag ut såhär som den övre bilden. Den undre var när det var som värst plus att den bilden togs när jag hade lite fettigt hår också :p så inte riktigt så illa var det inte. Men tack iallf igen Denise ! Super nöjd :D


Festa lite

Precis varit hos Emeli och förat lite;) nu är vi på väg till söder och ska ta nån öl !


!

Jag kommer tillbaka strax !! Ska inte överge bloggen =)

RSS 2.0