Promenad i spöregnet

Hej bloggen ! Tisdag idag då :) Har inte haft något speciellt att blogga om och inte haft så mycket tid heller förut- Men det har jag nu. Dirket efter jobbet åkte jag och hämtade upp Danne utanför hans skola och sen åkte vi hem till mig. Där hemma möttes vi av Linda och Fedde. Rolig överraskning. VI bestämde oss för att dra till Vardagsrummet och käka middag. Idag testade jag deras nya nacho tallrik som var hur god som helst :D Men mikaela var lite dum mot mig som sa att dom inte skulle ha gräddfil. Och jag kan inte äta tacos utan gräddfil så bestämde mig för att köpa med mig en :P haha typiskt mig. MEn aillf när vi får våra tallrikar så ser jag att dom redan har gräddfil. haha så köpte det helt i onödan. Men men.. Sen efter det lovade jag LInda att följa med ut med Isa. Visst lixom det var ju fint väder härligt med promenad men nej när vi hade gått halvvägs började det spöregna. Så vi gick ute i spöregnet i ca 20 minuter. INTE NAJS.... Försöker värma mig hemma hos Fedde nu och koka lite tea :P.. <3




Innan det börja regna ;


Efter det regnat , Dyngsura;



Danne och Fedde hade tur dom som tog t banan hit !

Back at my place

Nu är jag hemma igen.. Var ju som sagt och hämtade Danne från träningen och sen åkte vi hem till han. Käkade lite "vålullar me Lis " haha.. Eller okej inte med ris utan nudlar :P Sen har vi bara myst lite framför tven och duschat. Gett masage har jag gjort också :) Gillar att skämma bort min pojk ibland ;) På hemvägen nu hämtade jag upp Linda också så hon är också hemma här och gör mig sällskap :) Men det blir inte så mycket länge till för jag är som vanligt väldigt trött vid den här tiden. Så kommer nog sova snart.... Zzz....


Smygfota lite på träningen..Danne längst till vänster me nylongula skor :P

Säger godnatt för mig nu, sovgott :) <3

Senaste shoppingen !

Var ju en snabbis i globen i fredags innan vi skulle dra ut. Då kom jag hem med det här ;'

Svarta jeans från HM 399 :-

Grå kortärmadkofta Lindex 200:-

Hotpants Lindex Ta tre betala för två, 99:- samanlagt

Orange nagellack HM 39:-

4 ögonskuggor HM 29:-


Det var det :) Ska åka och hämta Danne nu ! kram så länge <3

Dagens Låt

Adam Tensta Ft. Eboi -  Dopeboy


Visste inte att örngott växte på träd

Nu kom jag hem från jobbet. Varvar ner lite framför datorn och lite mellanmål. Havrefras med russin och mjölk :) Gott gott. Tänkte att jag snart ska hoppa in i duschen om jag orkar., Men är så seg av mig :P
Sen vid halv 6 ska jag åka och hämta Danne från hans träning och åka hem till han och käka middag. Så ser väl typ min dag ut. Tråkigt kanske men lugnt och skönt förhoppningsvis. Det behöver jag idag.




haha förresten.. Kollade ut genom fönstret när jag kom hem och vad tror ni inte jag ser hänger och dinglar i trädet ? Jo mitt örngott som hängde ute på balkongen på tork :P Måste gå och ta ner det !


Hej bloggen efter år och dar...

Nee men jag har varit sjuk den här helgen och har knappt orkat vara uppe.. Men endå har jag hittat på lite grejer som att kolla på film hemma hos Fedde i lördags kväll med Daniel och Linda. Fast jag somnade ju iofs innan första filmen var slut så jag var inte speciellt social, men det kunde inte hjälpas :P Sen hela söndagen sov jag fram till halv 3 typ. För då skulle jag och Linda åka och hälsa på hos våran Farbror och kusinerna. Vi träffade lilla Mikael för första gången och han var så himlans söt ! Och Emmah var också lika söt som vanligt :) Kunde inte stanna så länge men var där iallf i en och en halvtimme och busa lite. Mysigt var det iallf. Jag klarade mig igenom dagen med hjälp av en alvedon och lite frisk luft. Sen på kvällen ( alltså igår) Var jag bara hemma hos Danne och kolla på Hål i väggen . Så där har ni lite info om vad jag ahr haft för mig under helgen :P Men nu tror jag aillf det blir fart på bloggen igen.. Känner mig lite bättre men är fortfarande smått sjuk. Sitter just nu och bloggar i min bil en snabbis hehe. Dom i huset brevid måste ha trådlös upkoppling utan lösenord. KUL :) Men bilder på min shoppning från i fredags får ni senare idag när jag kommer hem ! Ni får nöja er med lite bilder på kussen så länge :)

Linda emma Och Mikael

Jag

Linda och emmis


Aja måste åka nu hörs som sagt senare idag ! :) <3



Fredags kvällen

( Det här inlägget började jag skriva i lördags kväll men kände mig mycket dålig så orkade inte fortsätta :P ) Förlåt för dålig updatering !

Igår var nog den tråkigaste kvällen på länge... ( förutom att träffa kompisarna igen förstås :))Alltså jag var typ den enda som inte drack och alla var taggade och glada. Vart lite jobbigt då men vad fan jag ställde upp för laget och var med iallf.. Kunde ju valt att stanna hemma men det är ju inge kul. Men jag måste ju vänja mig för det lär ju bli fler sånna här kvällar dom närmsta 6 månaderna. Men då kanske man hamnar på en roligare fest förhoppningsvis :P För den vi var på igår hade nog dom tråkigaste människorna i hela Sthlm .. Förutom sen när vi kom och det vart lite drag LITE haha. Aja tog iallf lite bilder ;

Först luffa vi på en bänk i kanske en timme innan vi fick komma till festen.. Klockan var väl runt halv 11 då. Det var jag Diddi Linah Danne och Daniell :).


jag dåra

Denise <3

haha ( nån Dennis, Daniel, Daniell, Jag Denise

Igen !

Det var ett jäklans spill hela kvällen :P

Linis <3


Sen Daniel som hade lite svårt att behålla kläderna på :P


Ja det var allt om fredags kvällen ! PUSS

Bilder från gårdagen kommer...

Lite senare idag ! Hinner inte just nu ..

Har inte haft någon tid att blogga sen i fredags morse. Berättar mer senare idag för är rätt seg och sliten nu. Känner mig lite sjuk :/.. Men nu ska jag åka hem till Danne efter att ha sovit hela dan :P Har även lite kläder att visa som jag köpte igår.

PUSS !

Igår kväll fick jag en kusin :D

Det blev en pojke ! Himlans glad jag är nu :) Älskar småbarn... Tror jag ska åka och hälsa på dom efter jobbet idag innan utgång. Annars blir det nångång under helgen iallf. :)



Kom hem för en liten stund sen ..

Vi hade det jätte mysigt i gullmars. Själva fiket var halvt en video butik och halvt ett cafe :P Vi satt utomhus i kylan invirade i filtar och drack varmchoklad och Tea. Jag tog en morots kaka och Danne en slags choklad kaka med nötter på. Hans var godare än min :P Satt och prata om vad som händer imorn. Blir nog fest :) Men ingen dricka för mig :( .. Tråkigt.. Men mer om det imorn.

Tog lite pics ;


haha tjockisar



Linah - Alltid lika glad :)

En nyrakad älskling på snedden <3

Och en sne josse ( orkar inte vända bilderna för det tar 100 år :P )


Och med det säger jag godnatt <3

Fika i gullmars

Snackade nyss med Linah och bestämde att jag och Danne skulle hänga med Diddi och henne och fika :) Mysigt mysigt.. Ska ha min nya stora sköna halsduk också .. Ännu mysigare :)

Vart väldigt sugen på varm choklad med grädde...  :D



Hörs mer ikväll PUSS !

Farsta C

Har varit en ganska stressigt idag med.. Direkt efter jobbet åkte jag till Farsta och mötte Danne. Hittade lite grejer där :) Men man kan ju inte köpa allt på en gång så det här fick följa med mig hem idag !

Ett täcke och två kuddar plus ett påslakan sett ;
Bra att ha när jag och Danne alltid bråkar om vem som ska ha täcket / vilken kudde :P


Allt från Hemtex
  • Täcke 300 ( egentligen 500 men fick 200 rabatt )
  • Två kuddar för 99 :-
  • Påslakan sett 299 :-

Väska och halsduk ;




Båda från Wedins Accent

  • Väska 349:-
  • Halsduk 200 :-

Smink Rouge och maskara;



  • Maskara 109 :- Rea på HM
  • Rouge 89 :- Peach


Mer shoppning i helgen. Ni minns väl min önskelista ? annars kolla i kategorin. Många grejer kvar ;P...




Eller okej inte så mycket kvar men en kofta och skor iallf :P .. Men mer plus det !

Löning idag !

Hahah det var jävligt länge sen jag har sovit så här länge. Hel a 9 timmars sömn :) Fast är just nu också lite "övertrött " för jag sovit så länge. Gick och la mig halv 10 efter att jag skrev sista inlägget igår. Men nu blire snabba puckar upp ur sängen och klä på mig. Sen blir det jobb 8 timmar och sen Shoppning ! :D Jag tror jag hämtar upp Danne efter jobbet när jag åker hem från stan och sedan åker han med mig till firman. Han ska nämligen klippa sig i stan så det blir nog perfa.. haha han måste bara passa in mig innan jag åker in i tunneln ;)

Visar er såklart senare idag vad jag köpt för några saker ;)
Som jag har väntat ! :D


Hej !

Först nu kom jag hem igen.. Är jäääätte trött. Ska strax sova.

Idag har jag chillerillat lite med Diddi :) Det var typ 100 år sen sist. Så det var kul. Även fast hon bor på andra sidan gatan ses vi aldrig. Jag har så fullt upp med mitt jobb som tröttar ut mig och sen har det alltid skärt sig om vi bestämt att vi ska ses till helgen. Som vi faktiskt har bestämt den här helgen också :P Får se hur det blir haha. Men satt iallf hemma hos mig och tog lite knasiga kort. Som tex det här ;

haha

( en mer "normal" bild av diddi ser ni brevid mig i headern :) )

Älskar dig vännen <3

Sover ensam idag gör jag också för Daniel har sovmorgon till 10 imorn. Fan vad lyxigt för han. Jag ska gå upp halv 7 som vanligt. Saknar han redan.. :P Hade så mysigt innan jag åkte. Var precis hos han. Åkte nämligen och träffade honom efter att jag var med Denise...Men skönt ska det bli att få breda ut sig över hela sängen ! haha.

Och imorn ja då är det löning ! Kommer troligen bli mycket shoppning imorn och den här helgen. Ser fram emot det ! Men mer om det imorn...

Godnatt på er<3

Jag idag



Men nus ka jag ut och möta Danne sen kanske diddi :)
Puss så länge <3

Dagens låt

Leona Lewis  - Forgive me


Serie krock !

Asso fan vad läskigt det var när jag körde hem från jobbet nyss. Jag var bara några centimeter från att krocka !
Körde ute på Nynäsvägen helt som vanligt (70 väg) när helt plötsligt bilen framför mig börjar bromsa in riktigt rejält och jag med fast mycket kraftigare så hon bakom mig fick typ panik bromsa för att inte köra på mig. Och det resulterade i att hon blev på körd bakifrån. Jag såg hur hon och hela bilen hoppa till och sen körde dom åt sidan. Bilen bakom henne hade registreringsskylten fuckat sig på.. Alltså det där skulle lätt kunnat vara jag för jag var bara några centimeter från bilen framför mig ( och bakom mig). Jag tror allt berodde på att en civare stoppade en bil innan som körde för fort och att dom stod konstigt vid sidan av vägen. Såg det sen när jag körde längre fram. Det där var iallf mitt första " nära krocka på motorväg" ögonblick.. Fan vad läskigt det var :P...



Som tur var hände det här inte mig !

Onsdag

Godmorgon ! Sovit gott ? Det har som vanligt inte jag :P haha...

Idag pallade jag inte somna om efter att Danne gick.. För om jag gör det blir jag bara jätte trött och orkar knappt gå upp över huvudtaget.. Så försover jag mig bara. Tänkte gå upp ur sängen  nu och göra lite frukost, klä på mig m.m.

Men vilken jobbig dimma det är ute, ser jag när jag kollar ut genom fönstret. Läskigt när man kör på vägen och inte ser vart vägen för en ? haha. Nästan som i den där filmen The mist.



Ha en bra dag ! <3

Vardagsrummet

Börjar bli en rätt vanlig rubrik nu hehe,. Säger som jag sagt tidigare, skit mysigt ställe.

Kom hem därifrån för inte så länge sen. Roligt att umgås allihopa :) Träffade också på Mikaela.. Roligt roligt. Idag testade jag faktiskt lasagnen och den var riktigt god.. Den kommer jag käka flera ggr :)

Sitter här just nu själv och väntar på att Linda ska komma hem. Hon skulle hämta upp ett barn som heter Saga sen skulle hon komma hit men det tar en väldans lång tid :P.. Danne drog hem till Fedde ett tag för dom skulle lira lite CS och sånt där som killar gillar. Det pallade inte jag hänga med på så jag drog hem. Skönt att vara ensam ibland och bara göra det man själv vill. Som idag, blogga ! Men han kommer väl hem sen runt 8 halv 9 skulle jag tro...

Lite bilder på Fedde , Vicky och Danne..





Sen när jag kom hem mötte jag mamma som kom med sin lånade bil. Faktiskt riktigt fin.. Hon hade varit ute på ett äventyr och hyrt en bil för dagen. Typiskt mamma att vara sådär spontan..haha

hih min bil i bakgrunden :P (den blå)

Men nu ska jag glo lite på tv..

Dagens låt



Hollywood?

Hejsan alla glada :) Den här dagen har verkligen varit en skit dag.. Bilen krånglade , Automater krånglade, jag blir sen stressar som fan m.m. Men nu är jag iallafall hemma igen efter många om o men. Ska strax ner till Vardagsrummet och käka middag med LInda,Fedde, Vicky och Danne. Så har rätt brottom för måste byta kläder och så. Stressa igen med andra ord ! haha



Men förresten en sak undrar jag. Jag kör alltid förbi den här affären när jag åker genom stan hem från jobbet. Den ligger nära Reddevil bakom NK huset. Hollywood heter den. Har ni sett den förut ? Vet någon om det är bra kläder ? Vill kika in där för tycker jag har sett lite balla kläder men är inte säker eftersom jag kör bilen förbi. Men har inte haft nån tid att gå förbi där och sen glömmer jag bort det..

Snälla berätta något om ni vet :)
See ya later ! <3


Tisdag

Hejsan :)

Är just nu hemma för Lunch hos mig. Är egentligen rätt stressad för hann inte göra det jag brukar göra innan jag drar på lunch. Men vill endå passa på att updatera bloggen lite !

Imorse var en himla stressig morgon. Gick upp vid kvart i sju, snabbt på med kläderna och körde till firman. Hämtade varorna åkte till Dalenssjukhus och tog blodprov (hatar nålar).. Som sen skickas till min doktor. Ni kanske kommer ihåg att jag äter rätt starka mediciner nu så får inte dricka på 6 månader. Och nu har det gått 4 veckor och då ska man ta om lever och blod proven igen för att se att allt är normalt. Annars måste man avbryta kuren.. Det enda som har varit mest jobbigt med det här är att jag blir skit torr om läpparna och i ansiktet så får smörja in mig typ hela tiden.. Men det är det värt !

Här får ni en dagens outfit utan ansikte :p
Det ville inte vara med idag..



Fick precis ett samtal av älsklingen att han slutar skolan nu och då vill han ha min nyckel så han kmr in.. Så måste rusa och lämna den till  honom sen åker jag till jobbet.. Lunch break over ! PUSS <3


CSI

Nu blir det lite CSI och sen äre sängen som gäller för min del.. Har bara legat och slappat med Danne, tog ett bad och det gjorde mig jätte trött.

Förresten !  Roligt med några kommentarer i mitt inlägg längre ner. Där jag frågade vilka ni var.. Men skulle vara ännu roligare om fler skrev :)



Godnatt på er ! Tillbaka imorn :) <3

Det vart bilen ..

haha...

Väl inne på konsum snackade jag med Danne i telefon och han övertygade mig att vi skulle käka pizza idag. Snacka om att jag kommer bli tjock ?! Nä men det var ett tag sen faktiskt. Men är inte sådär jätte sugen på mat överhuvudtaget så får se vad det blir. Ska strax gå ner och möta honom. Stackarn har tydligen pajat hela höften :/...

Köpte med mig lite frukt hem också.. Måste få i mig lite vitaminer :P
Och en grej som jag inte kunde låta bli att köpa var det här hårspraye;t



Elnett 75 ml 20 :- ... ( hittade 200 kronor hemma så passade på :P)
Går alltid bort till hår och hud avdelningen när jag är i mataffärer.. haha

Tänkte att jag kanske skulle ha utsläppt imorrn och vill då ha ett bra hårspray till det och har hört att det här faktiskt ska vara bra.

Städa, duscha, handla

Det är vad jag måste göra idag men jag är så fruktansvärt trött ! Kände mig inte alls bra idag heller. Mådde illa och kände mig febrig. Daniel är just nu på träning och jag sitter här hemma själv med mamma. Är lite uttråkad faktiskt men pallar inte göra nått heller. Tänkte sätta mig ner här vid datan och pyssla med lite bilder men nej då vill såklart inte programmet funka. Seeegt.. Nä men jag funderar på att cykla till kärrtorp och köpa en påse SourCreme Chips och lite frukt. Eller så tar jag bilen eftersom jag är så lat idag ! Haha skönt med körkort alltså.. Säger också lycka till till min vän David som har uppkörning i slutet på den här månaden !

Kommer sen <3


Mitt körkort :p

Måndag

Första dan på veckan idag då :) Och den började super bra imorse när jag kollade min statistik och såg att jag hade besöks rekord igår :D Det gjorde mig riktigt glad. Skulle vara roligt om ni vågade skriva :

Vem ni är ?


namn
Ålder
Första gången du besöker bloggen eller om du är en stammis ?
Bra och dåligt med bloggen

Skulle vara roligt att veta lixom :)
För jag ser ju att ni är några stycken som kikar in några gånger per dag !
Så kom igen va inte blyga :)



Och om ni har en egen blogg, skriv adressen ! '
Lovar att kika in.. Alltid roligt att läsa nya bloggar :)

Esprit

Nu är vi hemma hos Fedde igen efter en låååång resa. Vi åkte som sagt till skärholmen för Linda skulle gå på en jobbintervju hos Esprit på jessis jobb. Och det verkade faktiskt gå bra. Hon ska tillbaka på torsdag för en riktig intervju. Det var tydligen så mycket folk nu och lite rörigt. Men posetivt att dom ville träffa Linda igen :)
Gick runt där och kollade lite i affären också. Och eftersom vi känner Jessie får vi 30 % rabatt. Det är nice ! Hittade många fina koftor. Bla den här :





Kommer inte ihåg priset men tror det låg runt 500 iallf... Men kan ju tyvärr inte köpa nånting nu eftersom jag är ganska pank men till helgen då smäller det ! haha..

Nu är jag så trött att jag kommer somna.. Är helt slut i benen efter allt spring idag. Men måste hålla mig vaken när Ensam mamma söker går iallf :P Och det börjar ju klockan 8 på 3:an...

Kram så länge <3

Söndag

Hej bloggen ! visst har det varit fint väder idag ? Hur skönt som helst.

Har inte haft nån tid att blogga idag och inte heller något speciellt att blogga om. Så därför den glesa updateringen. Gick hemifrån Dannes pappa typ kvart över 11 och vårat tåg skulle gå 11:54. Han sa att det tar en kvart att gå men icke sa nicke det tog hela 30 minuter ! Snacka om att vi blev stressade när klockan var 20 i och vi inte var framme än. Svettades som satan när vi gick där i den stekande solen. Okej i västerås var det iallf jätte fint väder :P Men vi hann iallf med tåget som tur var och  just nu är vi hemma hos Fedde. Ska strax åka iväg till skärholmen och kungens kurva. Linda ska på jobb intervju och sen kolla efter en digital kamera så vi hänger på :) Tar nog en fika också.


Jag och Syster idag <3

Men nu måste jag ta nått att äta, har lite ont i huvudet. Men vi hörs ikväll PUSS <3

22:00

Har legat och kollat på filmen Miss Secret Agent som nyss gick på tv. Och den gjorde mig jätte trött... Så ska nog börja bädda i ordning bäddsoffan och gå och lägga mig. Gjorde iordning lite tea också men det gjorde mig inte piggare :P

Hörs imorgon kompisar som Abbe säger ! haha.. Godnatt <3

En riktig Mtv dag

För det första har jag gått in på Mtv hemsida
och kollat runt lite efter olika avsnitt av The Hills. Såg inte avsnittet som kommer nästa lördag utan det blev ett avsnitt en bit fram.. Jag är nyfiken i en strut. Det vet alla mina kompisar haha. Sen iallf har jag kollat på Made och idag var det en tjej Deanna som ville bli modell. En riktig förvandling där. Kolla själva ;

Innan :


efter:

Vann pris för bästa modell.. :)


Kanske inte var dom bästa bilderna men det var dom jag hitta.. :P


Om jag skulle vara med i Made skulle jag faktiskt vilja bli Skateboard proffs ! ;)

What happens now?

Nu vill jag bara att det ska bli lördag igen ! Det händer mycket i nästa avsnitt.. Spännande.

Danne och Christian var ute för ett tag sen och köpte med sig lite mat hem. Jag åt en 150g meny. Och hur var det nu med att jag inte skulle käka så mycket onyttigt ? Hmm,.. det är iallf lördag och vi är bortresta :P.. Skyller på det haha.

Så vad ska man göra denna lördag då. Finns inte så mycket att hitta på. Blir väl mycket tv och film. Men så är det i Västerås, lugnt och skönt...

Ni missar väl inte de nya avsnitten av The Hills ?



Klockan 17:00 Varje lördag.. Det är bokat för mig nu en timme framåt..





Promenad

Nu har jag och Daniel varit ute och rört på arslerna lite iallf haha. Kände att jag ville komma ut ett tag. Så vi tog oss en liten promenix till Ica här i närheten och köpte lite frukt. Vindruvor såklart :) Min favvo.. Och nu när vi kom tillbaka hade Christian satt iordning Wall.E filmen. Så nu sitter dom och kollar på den.. Men jag tycker inte den verkar så bra :P För det första har jag inte hört så bra kritik om den sen så har den inte svensk text. Och jag hatar verkligen att kolla på Engelska filmer utan text. Kan lixom inte konsentrera mig på filmen då...

Jag helt osminkad och glad utanför huset med påsarna i högsta hugg.



Det här ska jag proppa i mig nu och joina dom vid filmen !

Stylebystars

Var inne på http://www.stylebystars.com/
Ps. länken funkar nu
Dom har jätte fina klänningar. Fastnade för den här;



Design by Lauren Conrad ( The hills stjärnan)  299:- Bra pris också.

Men eftersom jag inte har orkat fixa något elektron kort kan jag inte köpa via internet... Måste fixa det snarast!

Så här ser alltså våran morgon ut !





Haha

Lördag

Godmorgon !

Vaknade för ett tag sen. Och just nu ligger både jag och Danne med en varsin Mac i knät och gör våra "behov" framför datorn. Ser rätt roligt ut haha. Christian hade tydligen köpt en likadan data som mig fast svart. Så nu behöver inte Danne snylta på min när vi är här :P...

Hade jätte svårt att sova inatt igen ! Alltså vad är det med mig haha. Fast nu tror jag faktiskt det beror på att vi fick ta bäddsoffan jag och Danne. Och den har nån hård kant som går upp precis där knäna är. Så man kan lixom inte ligga raklång hur man vill :P Lite jobbigt.

Det vart inte så mycket bloggande igår. Och vet ni varför ? Joo först när vi kom fram så bara chilla vi galet framför tven. Sen gick på till ICA och handla mat. Dolmio med pasta. Det var väldans gott men Daniel hällde typ i en halvburk jalanpenjo så det vart för starkt. Det förstörde lite den goda smaken... Men sen började jag snabbt känna mig sjuk :( Det var jätte jobbigt fick ont i halsen och kände mig lite febrig. Så jag var typ helt off hela kvällen. Orkade inte ens käka upp chipsen vi hade köpt. (Så ligger Btw och gör det nu istället ) :P  Nä men det är ingen bra frukost så ska gå upp och göra ett lite nyttigare första mål på dagen !



Men mår bättre idag så då tror jag bloggen kommer fly
ta på bättre den med ;)


Min outfit idag




Vart väldigt nöjd över mitt hår idag faktiskt. Brukar inte se så tjockt och fylligt ut.. Men tror det beror på att jag lät det självtorka under natten. Och sen på morgonen var det jätte fint. Rättade till det med lite hårspray bara :) Första gången jag använde hårspray på flera månader.. haha. Men fick inte till det så bra på bild tyvärr :P

Fredag !

Godmorgon :) Äntligen bara 8 timmars jobb sen helg !.. Hur skönt som helst.
Kommer nog ha rätt fullt upp idag. Först jobb, sen hem och packa( lämna bilen), Snabba mig in till T-centralen, Passa tåget m.m. :P Och jag kommer sluta vid 3 halv 4 och tåget går vid 4-5. Kort om tid. Men kanske kommer hem över lunchen. Annars hörs vi på tåget ( om dom har trådlös uppkoppling) eller när jag är framme. Ska försöka ta en outfit idag också !



Men nu måste jag åka till jobbet see ya later <3

Västerås i helgen

Var precis och mötte Pappa en snabbis i sköndahl. Får låna lite pengar av han så jag klarar mig :p Ska ju till Västerås i helgen till Dannes pappa och biljett fram och tillbaka kostar runt 240 kronor. Så då skulle jag inte haft mycket pengar kvar... Ska bli jätte skönt att komma iväg. Som jag alltid säger ; alltid sånt lugn där :) Har lite stålar att shoppa för nu också. Fast inte till massa kläder och sånt utan mer till ett bra hårspray tex , en mascara... Åkte hem hit till Danne för ett tag sen och nu ropar Lotta ( Dannes mamma) att maten är klar ! Hörs sen <3



(Jag idag)

Har ni hört om Tiger attacken ?

Nu är det säkert jag som är efter men såg idag på Rachel ray om att det var en tiger som tog sig ut från sin inhängnad på ett Zoo i San Fransisco. En person dödades och två skadades allvarligt.. Shit vad hemskt. JAg som lixom har suttit brevid en tiger i Thailand då var jag lixom rädd att den skulle attackera mig :P Då var jag ju lixom inne i buren och satt och höll om den. Verkligen ett härftigt minne. MEn om man är på ett Zoo ska man väl endå känna sig trygg när man går där och kollar på djuren ? Scary.. Men det där avsnittet spelades ju in för nån månad sen så det är ju gammalt. Men hörde det först nu.



Den här leoparden var inte heller så mysig. Hoppar rakt in i bilen


Mistake by me

Det var en som kommentera att länkarna jag skrivit inte funkar. Konstigt... För när jag skriver in adressen och allt sånt står det rätt. Kan tyvärr inte fixa det men adressen är den jag skrivit iallf så det är bara att kopiera så kommer ni till sidan. Sorry! <3

Jag vill ha

Hej hej :) Kom hem till mig för inte så länge sen.. Möttes av en stor kram, alltid mysigt :) Idag har faktiskt varit en väldig ångest dag. Alltså ångest över att mina pengar är slut... Eller har ju 500, det är ju alltid nått haha. Men ärligt nästa månad och framåt ska jag iallf försöka lägga undan ca 2-4000. Jag har ju råd med det eftersom jag får full lön och har ingen egen lägenhet ÄN. Men det kommer ;) Och då kommer jag nog inte kunna lägga undan så mycket varje månad. Men fram tills den dagen iallf ! Dom avgifter jag betalar varje månad är bensin och telefonräkning som jobbet drar av från min lön samt 1000 kronor ger jag till mamsen. Ibland mer bror på hur mycket jag varit hemma ! Men jag har iallf gått runt och funderat på alla saker jag vill köpa. Speciellt när man vet att man inte KAN köpa nått just nu vill jag ha det ännu mer. Skit jobbigt. Men nästa vecka när jag får lön ska jag köpa detta :

  • Ett par stövlar... Helst bruna ska dom vara. Kanske dom här ? Får se vet ej än..

Iallf den färgen.. Skopunkten 399:- Bra pris också

  • Sen en ny stor snygg väska

Nått i den stilen fast längre band.

  • Varm och mysig kofta + halsduk


149 kronor Bikbok

Också från BIk bok..


Sen massa fler skaker men det bara dyker upp i mitt huvud då och då sen glömmer jag bort. Måste ta och börja skriva ner. Men nu måste jag städa mitt rum lite... Ser förj*vligt ut :P PUSS

Till minne av Madde

Med det här säger jag godnatt !

Gick in på Stinalee's blogg idag och läste om Den här tjejen Madde som dog i Cancer idag. Sorligt... 20 år bara. I hennes blogg fick man följa hennes liv i motgångar som medgångar ! Adressen till Maddes blogg: Jagefrisk.blogg.se

Nu har det startats en insamling till minne av henne och jag hoppas att alla som läser detta går in och skänker en slant. Vi ska besegra "den jävla idioten", som Madde själv kallade sin sjukdom. Men för det krävs pengar, så nu tycker jag att vi alla ska ta vårt ansvar och göra vad vi kan. Tillsammans gör vi stor skillnad och varje liten krona är verkligen betydelsefull!

http://www.barncancerfonden.se/Gavor-Bidrag/Egen-insamling/Insamlingar/Den-javla-idioten/?mode=3


RIP <3


Syster Linda

Sister just nu med Linda och kollar på Efterlyst. Ni har säkert sett på reklam om den där 19-åringen som visar och berättar hur han mördade en 15 årig flicka. Tycker sånt där är spännande att kolla på. Tragiskt det som hänt men jag är en nyfiken person och tycker sånna programm om mord och sånt är intressant.

Idag fick Linda och Fedde prova på Webben och vi fick oss ett rejält skratt ! haha. Här är iallf en glad Linda och Fedde :)



Och en mer normal bild på min fina syster :


Idol Olga

Har precis legat och kollat på Idol. Ni missade väl inte olga ?
Haha.. Klicka på länken nedan för att kolla !

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.600004

Onsdag

Hej bloggen ! Förlåt för dålig updatering. Har haft fullt upp hela dan. Har tagit hand om min sjukling till pojkvän. Stackarn.. Innan mig var han aldrig sjuk. Det verkar som att mitt dåliga imunförsvar har smittat av sig :P Men som tur är är han inte jätte sjuk utan bara lite..

Ska snart åka och handla Tacos till middag ! Åh det är verkligen min favorit rätt.. Fedde och Linda kommer hit också för att käka. Ska bli mysit :) Har köpt chips tills ikväll också. En riktig gottis kväll !




Haha

Kolla hela filmen, rolig twist :P



Bloggar jag läser

Jag förstår att man har ett liv utanför bloggen också men som dom här sora bloggarna man räknar med dom updaterar aldrig känns det som :( .. Jag brukar kolla Kenzas blogg och jag började fastna för hon skrev så ofta och roliga saker. Men nu idag har jag typ klickat in mig på hennes sida 5 gånger sen klockan 12 och först för en timme sen uppdatera hon igen. Tråkigt att inte kunna läsa sina favvo bloggar lixom :P..

Dom här bloggarna spanar jag in regelbundet :

Kenzas.se


Har följt den i ca 1 år. Sen hon hade 6 000 besökare per dag. Jämfört med 20-30 000 nu.

Nicaah.blogg.se


Har följt den i nån månad bara. Fastnade för hennes fina designer. Hon som designat min med ! Intressant blogg :)

Huumlaan.blogg.se


Hittade den via PA för ett halvår sen kanske. Har träffat henne nån gång sådär men känner henne inte. Men gillar hennes frisör och modell blogg. Intressantare att läsa om någon man vet vem det är IRL.

Blondinbella.se


Har faktiskt aldrig fastnat för henns blogg förut. Det var nu för nån dag sen jag ville spana in för att ingen annan bloggare updaterar :P Vart faktiskt posetivt överraskad. Rolig att läsa.

Kissies.se


Kollar då och då. Roligt att se vad för knasigt hon hittar på haha.

Stinalee.se


Har följt den i ungefär ett halvår. Roligt med så många bilder !

Och sen min systers som aldrig updaterar :P
Lillsen.blogg.se






Fika

Vicky ringde mig för ett tag sen och ville ha sällskap på vardagsrummet i kärrtorp. Så jag och Danne åkte ner och joina henne. Vi pratade lite skit och käka god mat. Tog en inbakad potatis med skagen röra som vanligt :P  Frågade Mikaela som jobbar där om dom har trådlös uppkoppling och hon sa ja. Men det funkade inte för mig.. Skumt. Tänkte ju blogga lite därifrån..


Mysigaste cafet iallf ! Stam kunder är vi också, får gratis kaffe o bullar :)


Okej hon har inte sådär stor hand :P Vi skoja lite med Webben igen. Min nya hobbie haha. Snart kommer linda också :) Då ska vi kolla på Topmodell hoppas jag om inte Danne erövrar tven!

Kändis frisyr ?

Det börja med att jag gick in på Blondinbellas blogg. Där i ett inlägg hade hon skrivit veckans fem bloggar. Varav en av dom är josefinsblogg.

 http://www.veckorevyn.com/bloggar/josefins-blogg/  (Josefin Craford).

 Gick in på hennes med och senare vidare till kändis frisyrer. Och där kunde man sätta in en bild på sig själv och se hur man ser ut i deras frisyr. Haha och här är några resultat :





Haha vilken tyckte ni jag passa bäst i :P ?

Här är orginal bilden:




Puss !

Min snygging till pojkvän ;)

Okej nu är jag här hemma hos mig. Alltså jag och Danne sitter och as garvar åt oss själva i webbcamen. Haha det finns så sjuka grejer man kan göra.






Hejsan svejsan !

Kom som sagt knappt upp ur sängen i morse.. :P Pallar inte med att den är så skön haha. Men sov iallf rätt mycket inatt endå. Även fast Daniel ringde och väckte mig halv 11. Somna väl igen vid kvart över 11. Men gick ju och la mig halv 10 så ca 8 och en halv timmes sömn. Det behövde jag..


( Jag idag )

Men nu rusar klockan iväg. Måste jobba. Hann inte skriva så mycket... :P
Är hemma igen vid 4. Hörs då :) PUSS

Dagens låt

Swing fly - Singing that melody


Sömn fen är här .. Zzz

Nä nu ska jag ringa Danne och sen sova. Ögonen orkar inte mer. Ska försöka orka mig upp lite tidigare imorgon bitti och blogga också. Kommer bli lättare nu när jag kan göra det direkt från sängen, haha..
Godnatt !




Haha okej det var inte alls lättare från sängen. Jag orkade inte ens ta mig därifrån och hämta datan :P Men det berodde nog också på att sent igår kväll fick jag ett telefonsamtal som väckte mig.. Och efter det hade jag svårt att somna om. Men hörs mer på lunchen ! Puss <3

Tchitchi

Kom hem till mig för ca en halvtimme sen. Hämtade upp Danne vid 6 som sagt och sen åkte vi hem till han och käka middag, duscha och kolla på Hål i väggen.. Riktigt roligt ju ! Men jobbigt att det går samma tid som ensam mamma söker på söndagar. Har ju lixom börjat följa det :P



Just nu ligger jag här i min säng och gosar med Tchitchi ( vår katt ) och kollar på CSI NY . Hon är verkligen den gosigaste katten som finns. Och alltid om man känner sig nere eller är ledsen kommer hon där och myser in huvudet mot en och det känns nästan som om  hon förstår om jag är på dåligt humör..  Men även om man är på bra humör :P (som nu) Ligger hon här och spinner...


Dagens Låt

Pussycat dolls - When I grow up - Music video


Ny Data väska

Glömde bort att säga att jag åkte förbi globen efter jobbet också :p köpte då den här fina dataväskan från Expert. Kostar 299:-. Tar datorer upp till 15,4 "... Min är 13, 3" så den är lite förstor. Men det är bara bra. Då får man plats med laddaare och lite annat. Har ett fack på baksidan också till böcker eller papper.. Vad man vill :)

Finns i vit också.

Knasiga bilder

Halloj.. Anledningen till att jag inte har bloggat nått idag är att dom inte har trådlöst på försvaret där jag jobbar :( Så kom inte in på internet. Och i morse försov jag mig :P Så hann inte då heller. Men har inte hänt så mycket idag. Har bara varit en väldigt seg dag eftersom jag har sovit så dåligt. Men ikväll ska jag iallf sova själv så då kommer jag säkert somna vid 9 :P Alltså 9 och en halv timmes sömn ! Fan vad skönt det skulle vara haha. Men det är ikväll det... Just nu sitter jag hemma hos mig helt själv med mamma. Danne är på träning. Ska hämta upp han klockan 6 sen åker vi hem til han och kollar på "hål i väggen" tror jag. Missade det igår men man kan ju kolla repris på kanal 5 ;) Hörde att det var riktigt roligt...Sen efter det drar jag hem och sover..

Bjussar på dom här  bilderna jag tog idag. Lekte lite med webbcamen jag har inbygd i datan.




Haha snygga jag dåra

Jag vill bara sova ...

Nä nu måste jag verkligen sova. Ta igen alla förlorade sömntimmar den här helgen. Vi hörs mer imorgon.. Får hoppas jag är piggare då och med fler inlägg. Godnatt !

Ny dator !

Har ju pratat rätt mycket om att köpa en bärbar data. Men eftersom jag får lön den 25:e så har jag inte haft pengar till det. Men idag så ringde Fedde mig och sa att Hans mammas kompis ville sälja sin dator till mig om jag ville det. Men problemet kvarstod ju fortfarande med att jag inte har några pengar men Rosa ( feddes mamma) la ut pengar åt mig. Skit snällt :D Köpte den för 4 tusen. Helt ny kostar 12000 ungefär. Snacka om att jag är skit glad. Och inte nog med att jag skulle få låna pengar av Rosa .. Efter en timme så kommer datan hem till Fedde. Så just nu sitter jag hemma hos Danne och surfar med trådlöstbredband. Inkopplat i datorn. Helt super ! Tur att dom har trådlöst i hans hus. Kommer nog inte ha det hemma hos mig. Men hoppas dom har det på jobbet iallf. Så jag kan sitta lite på mina raster m.m. :)



( Macbook )

Älskar den !

Några tips när man ska färga håret

Skydda rummet

Se till att skydda rummet där du utför hårfärgningen i. Det rekomenderas att det görs i badrummet. Skydda golvet, kakelfogarna och väggarna så gott du kan. Så sätt dig då absolut inte i fin soffan med vått dropande färgat hår !

Passa tiden

Håll tiden. Ha inte för brottom utan se till att följa anvisningarna vad gäller tiden som hårfärgnings medlet ska vara i. Avbryter du behandlinjgen för tidigt kan allting gå fel.

Slarva inte med skydds handskarna

I alla förpackningar medföljer det plasthandskar. Andvänd dessa. Om du inte gör det riskerar du komplikationer genom allergiutslag eller frätskador på huden.

Slingtestet

Detta rekomenderas alltid att utföras.
  1.  Klipp av en liten hårslinga. 0,5-1 cm och tejpa fast ena änden
  2. Ta en halv tesked färg och en halv tesked framkallningscreme och blanda ner det i en plastbehållare. Använd en plastsked och INTE metall !
  3. Lägg ner hårslingan i färgbehandlingen
  4. Låt den ligga i 25 minuter. Är den grå efter det så låt den ligga i ytterligare 15-20 min.
  5. Skölj av slingan, torka och bedöm resultatet.


Söndag

Godmorgon ! Exakt samma skit inatt som igår, haha. Så jag har inte sovit så bra inatt heller :P Kanske går och lägger mig igen efter att jag skrivit detta.

Filmen igår var iallf SUPER bra ! Skit rolig var den. Men mest i början, då skratta jag som mest. Och sen när filmen var slut apploderade typ alla i publiken så det är ju ett tecken på bra film..  Vi hade tur den här gången iallf att vi hamna på en stor och skön salong. Några gånger förut när vi har bokat på Saga eller rigoletto har salongerna varit skit obekväma. Men inte igår. Det var en jättestor salong och även fast vi satt längst åt vänster såg vi jätte bra.
Om ni är sugna på att få er ett skratt gå och se den här filmen :) En mysig avslutning av veckan.

Nu ska jag nog gå och kolla på tv.. Kanske somnar om :P Sen senare under dagen åker vi nog hem till Fedde ett tag.

Kram <3

Puss !

'
Och sen min outfit idag !


Förresten kanske kommer att få köpa en Mac endå :D ååh vad glad jag blir då ! Även fast jag kanske blir lite irriterad av att skärmen är mindre så kommer jag ju vänja mig. Inte för liten och inte för stor. Kostar 12 000 i affären och jag kanske får köpa en för ett MYCKET billigare pris. DET är nice ;)
Det är exakt en sån data jag visa i inlägget under .

 Nu är maten klar. Ser mycket mumsigt ut...  Sen ska vi börja röra oss mot bion. Ha en trevlig kväll Allesammans! <3

Bio ikväll

Nu sitter jag här hemma hos Fedde igen. I stan lämnade Linda in sin kamera på lagning och Fedde köpte CS till datan. Och nu sitter dom och installerar det. Jag är så trött så att jag håller på att somna. Men det går inte för dom har på ljudet och till CS hörs ju massa skott o skit. Jobbigt... Snart blir det mat iallf. Vi ska käka bakad potatis med skagen röra. Kött finns det till om man vill ha. Hoppas jag piggnar till lite av att äta :P Sen kvart över 9 börjar bion på SAGA. Eftersom vi är så sent ute så är  nästan alla biografer fullbokade. Men det fanns som tur var 4 platser på SAGA sallong. Filmen vi ska se är Patrik 1,5. Och det roliga med den filmen är att jag och Linda känner huvudrollen. Eller vi gick i samma skola som han förut och Linda i samma klass men nu ses man ju aldrig så känner är väl kanske att ta i :P Men filmen verkar iallf rolig och bra. Den har fått mycket bra kritik iallf. :)


Har inte hunnit till stan än...

Är just nu hemma hos Fedde. Så långt har vi kommit :P Han skulle bara byta kläder men det tar hundra åååår, haha.  Vi kommer aldrig iväg.. Ligger  bara slappar med hans nya bärbara data. En liten Mac. Jag skulle också fått köpa en rätt billigt men dom hann ta slut. Tråkigt för den är riktigt nice.. Men blir lite irriterad på den lilla skärmen :P


Fin va ?

Lördag

Godmorgon !

Sovit gott ? Jag har inte sovit så bra ... Det började med att jag vart jätte trött och ville sova så jag gick och la mig i Lindas rum. Då var klockan typ 12 nånting. Sen när jag precis hade somnat kommer Linda in och säger ; Josse vi får sova med varann ett tag för Fedde och Danne vill sitta uppe och kolla på kampsport till klockan halv 4. Åhh jobbigt tänkte jag för Danne brukar komma och hämta mig när han ska sova och det brukar aldrig bli så sent. Men iallf så sover jag där ett tag sen vaknade jag och undra var jag var.. haha. Vart lite förvirrad där , var så trött. Då går jag iallf upp och in i mitt rum där dom sitter spikade vid tven. Men klockan var tre typ så stängde av och först då kunde jag sova ordentligt. Sen på morgonen låg jag typ mest bara och drog mig. Kunde inte sova för det vart så ljust. Så är väl inte sådär jätte pigg idag..  Det är bara jag och Danne som är vakna. Fedde och Linda sover fortfarande. Dom är dom värsta sömntutorna jag vet :P Ska ta och väcka dom snart så vi kan hitta på nånting.

Så länge kan jag lägga upp lite bilder från igår :)

Började med lite snacks och drinkar..

Mormor hade dukat så fint :)

Kvällens andra prinsessa Linda haha..
Man kan göra om bilder på min kamera , lägga till ramar osv så vi höll på lite med det :P



Sen var det dags för tårta, Linda och Fedde gjorde den
Super god


Min mosters hund Miranda.. <3

Sen var det dags för paket öppning

Linda med sin nya fina tavla


Min kusins barn Arvid :)

Jag och Linda påväg hem



Nu måste jag göra mig i ordning för vi ska åka in till stan. ! <3




Jag och älsklingen

Kom hem för en liten stund sen. Var riktigt roligt att träffa mina släktingar igen. Kändes som hundra år sen sist. Linda fick iallf många fina presenter,.. Bla en resväska , en jätte cool tavla med London motiv, Nya boken Emmas liv eller vad den heter... ( Uppföljaren till Gömda, Asyl och dom där iallf. ) Pengar, ett piknick sett :P Jätte gulligt . Kommer inte ens ihåg mer,. haha är så glömsk. Men fler fina saker var det iallf ... Har tagit lite foton från ikväll men bloggen verkar sega as mycket med att ladda upp bilderna så bjussar på den här så länge;



Bilden togs på väg hem till mormor. haha älsklingen gosar så hårt med näsan :P
Resten av bilderna kommer antagligen imorgon om det fortsätter att vara så här segt. Vill inte heller vara allt för ego när resten sitter i mitt rum och kollar på film.. Så ska nog joina dom.

Puss !

Presenter

Hejsan !

Var ju i globen och mötte Danne , Fedde och Linda. Det vi köpte till mormor var ett fint grattis kort där det står världens bästa mormor på. Jättefint faktiskt. Sen var vi rätt tomma i huvudet på ideer men vi gick iallf till hemtex där vi hitta en duk till matbordet och förkläde med grytlapp i samma mönster. Eftersom mormor gillar att laga mat så tycker jag att det var en fin present :) Linda är just nu hemma hos oss och pysslar med att slå in paketen.



 Jag och Danne har käkat middag och gick precis ut och träffade Bjässen och Jennifer en snabbis. Danne ville skoja lite med bjässen och putta lite på han när han satt på staketet. Och gissa vad .. Han ramla baklänges och slog sig i ryggen :P haha såg rätt roligt ut men synd om dig bjässen :P... Synd att jag inte hade kameran i närheten..

Nu blir det toppmodell för min del kram <3

Bytte om till detta


(haha ser ut som om jag gråter men det gör jag verkligen inte :P)

Men nu måste jag verkligen rusa!

Ska snart iväg..

Ville bara skriva av mig lite. Ska gå om en kvart. 20 över 4 måste jag vara i globen. Måste bara hinna byta om innan för pallar inte gå runt i mina kläder som jag har jobbat i idag. Kanske slänger upp en till outfit ??? haha. Dagens två outfits... :P

Kram <3

Dagens outfit

Är hemma just nu för Lunch så tänkte passa på att visa hur jag ser ut idag :)

 



  • Jacka - JC
  • Tröja - Veromoda
  • Jeans - Ginatricot

Efter jobbet sen ska jag möta upp Daniel och senare Linda och Fedde. Ska nämligen köpa en en födelsedags present till mormor.. Vet inte vad jag ska köpa.. Några förslag ? :) Tror faktiskt jag vill hitta nån mugg där står - Världens bästa mormor för det är hon verkligen <3 Men måste åka nu Puss puss ! Ha en bra dag

Dagens låt

Pussycatdolls ft Missy Elliot - Whatcha think about that


Torsdag

Godmorgon bloggen.. Idag är jag riktigt trött. Måste gå in och tvätta ansiktet med iskallt vatten så jag piggnar till. Men skönt med torsdag idag iallf. Då är det Fredag imorn och helg ! Den här veckan har faktiskt gått riktigt snabbt tycker jag. Mycket skönt :) Helgen är typ fullbokad. Imorn så ska vi hem till mormor och fira henne och Linda. Sen på lördag har Feddes syster inflyttningsfest. Och sen på söndag blir det nog bio. Roligt att ha så mycket planerat tycker jag. Är en sån person som alltid vill veta vad man ska göra :P

Men nu måste jag klä på mig och fixa håret.
Puss på er hörs senare idag !

Toppmodell, Vem kan slå Filip och Fredrik ?

Har precis kollat på topmodell. Är det bara jag som tycker det verkar vara rätt tråkiga personer den här säsongen ? No drama..  Passade på att tjocka i mig lite glass och apelsin juice med Danne samtidigt. Plus mina vindruvor :)



Men nu blire vem kan slå Filip och Fredrik. Tråkigt att Filip och Fredrik är så bra för om motspelaren skulle vinna alltsammans ( 15 grenar) får han en halv miljon. Men om Filip och Fredrik vinner får ingen pengarna då går det vidare till nästa vecka och 15 nya tävlingar med en ny person !



Nu börjar det PUSS


6 Minuter i stan

Idag mötte jag ju Daniel i T-centralen som planerat vid 4. Han hade ringt och pratat med Madde på dan och dom hade bestämt allting. Jag hade sminkat mig lite extra.. Vet inte varför men kände bara för det :P Och sen när vi börjar gå mot NK i närheten av där hon jobbar ringer Danne henne och då har hon fullt upp med andra bokningar så hon hade typ inte tid.. Så då vände vi och åkte hem. Var i stan typ 6 minuter... Kändes väldigt onödigt att ha stressat enda från rågsved in till stan för det. Men men sånt som händer.

Åkte till hagsätra och handla lite vindruvor (som jag kom på nu haha ) och promenarade sedan hem hit. Har legat och läst lite tidningar.. Bla Frida ( som jag annars aldrig köper, men ville läsa om Kenza och dom andra bloggerskorna:P) Och i den blev jag så inspirerad av att köpa nytt smink och nagellack. Det blir jag iofs alltid när jag läser vecko revyn och cosmopolitan. Men det blir aldrig så att jag köper det jag ser. Men ska typ skriva upp lite saker ur tidningen jag vill köpa så jag inte glömmer :P ..

Men har inte så mycket pengar kvar att spendera den här månaden. Eftersom vi köpte den här dataskärmen och min skinnjacka så drog det 5000 bara på det. ( men kommer få tillbaka 2 500 den 26:e) Så måste snåla resten av månaden. 15 dagar kvar till löning ! Och då är jag ganska säker på att jag kommer köpa en bärbardata :D Längtar så mycket ! Måste börja kolla upp vilket mobilt bredband jag ska ha... Priser och sånt.




Just nu lutar det åt den här. Inte lika snygg och bra som den förra Sony jag visade bild på (för 12000) men mycket billigare och verkar helt okej. I alternativen : Bra, bättre , bäst är den "bättre". Och den här kostar 5900:-.

Onsdag

Hejhopp :) Idag ska jag möta upp Danne i Tc vid 4. Han ska nämligen gå och klippa sig hos våran kompis Madde. Hon utbildar sig till frisör och praktiserar nu på en frisör salong. Gratis får han det för också ;) Jätte bra. Tar några bilder och visar upp sen om det blir fint :P Puss på er hörs senare då!


Bild tagen idag


Vill ha !



Dessa Chanell örhängen är väl helt underbara ?
Speciellt med hjärtan också.

Armbrytning jag och Linda


Original Video - More videos at TinyPic

Armbrytning Danne och Fedde





Mysiga tofflor

Medans jag väntar på filmerna passar jag på att visa er ett par tofflor jag köpte till Linda i julas. Så här till hösten är det ju mysigt med ett par tofflor hemma när det är kyligt och ruggit. Jag köpte dom på Hemtex i farsta för ca 100 lappen. Vet faktiskt inte om dom finns kvar nu.
Jag såg dom stå hemma hos Fedde när vi var där och jag jag provade dom och dom var så varma o sköna.



Fina är dom också :)

20:21

Nu är jag hemma igen efter att ha varit hemma hos Fedde. Hade det riktigt roligt dom två timmarna vi var där... Vi gick till Konsum handla lite där, mötte Linda som varit barnvakt, gick hem till Fedde, brottades, satt vid datan, lyssna på musik, kollade facebook/bloggar, körde armbrytning och filmade lite... haha allt möjligt förutom att kolla på tv :P..

Daniel och jag <3 älskar dig mest!

Oj shit Fedde har växt ! :P (ironisk)

F , L , D

Fedde och Danne



Håller på att ladda upp två tråkiga videor på mig och Linda som har armbrytning och en med Fedde och Danne. Så kmr snart igen :)


Aloe Vera

Tänkte bara påminna om den här aloe vera gelen jag köpte i sommras. Himla bra mot allt möjligt faktiskt ! Mne har mest använt den mot torr hud.



Kostar ca 150 kr på apoteket.

Hej bloggen !

Middag snart. Jag håller på att koka lite pasta och till det blire knapriga bacon. Skulle hellre velat ha tacos men jag orkar inte åka och handla det.. Vill ju ifs alltid ha det så :P

Kanske ska åka och möta Fedde och Linda sen. Får se vad vi hittar på (om det ens blir så).  Men det slutar väl med att vi är hemma hos Fedde :) .

Tog precis kort på min mjukis outfit idag...
Så tråkigt väder känns mysigare med mjukis då.


Lite målarfärg har det kommit på brallorna också... :P



Dagens låt

Ida Corr vs Fedde Le Grand - Let me think about it



Sköning :)

Misshandel i vårat hus

Tisdag idag då. Tycker varje tisdag har börjat som skit dom senaste veckorna. Min otursdag helt enkelt. Sen brukar det vända och bli bättre. Är just nu hemma hos mig på lunch och passar såklart på att blogga lite då med :)

Sent igår kväll hördes skrik och bråk från första våningen i vårat hus. Båda jag Linda och mamma tänkte att nä mjen okej det är ett stort bråk om det fortsätter länge till så ringer vi polisen. Men det behövde vi inte göra för efter ett tag kom det tre polisbilar in  rusande på våran gård och in i huset. Jag och Linda som e nyfikna i en strut sprang till dörren och tjuvlyssna på vad dom sa. Vi hörde misshandel och gärningsmannen (hennes kille) Hade vi sett dra iväg precis innan poliserna kom. Läskigt att sånt händer där jag bor. :P

MTV galan

Jag kollade inte på den, gjorde ni? . Jag sov iallf tungt och skönt då ... Men det skulle varit jätte roligt att ha sett den. Brittney vann ju hela tre priser: Bästa kvinnliga artist, bästa popvideo och årets video. Bra gjort av henne även fast hennes år inte varit det mest lyckade. Vad jag har hört var hon tydligen jätte glatt chockad. Och det förstår man ju !



Sen är jag ju ett stort fan av The hills. Eller fan och fan , Jag älskar avsnitten men tyvärr missar jag alltid dom på lördagarna. Måste försöka komma ihåg att kolla. Såg nu på bilderna från galan att Heidi var där med Spencer. Roligt att dom håller ihop. Vart lite förvånad där. Eftersom sist jag såg var dom nära på att göra slut..


Och sen sist men inte minst diggar jag ju Lauren mest ! Älskar verkligen hennes stil och så har hon alltid så sjukt snyggt hår. Den tjejen ser bra ut. Gillar också att hon verkar vara så stark som person. Står verkligen på sig om någon behandlar henne illa. Något som jag har lite svårt för. Men ser upp till det hos henne. Iallf det man har sett från tv. Förutom att jag tycker att hon borde förlåta heidi. Dom som var bästa vänner. Forgiv and forget.


Kvällens video

Dansklipp från filmen step up 2 the streets  ! Sjukt bra film..



Så grymma ! Vill också kunna dansa sådär.

Bärbar data

Hej bloggen !

Vilket knaz med internet det är ! Blir så irriterad. Hade skrivit ett rätt långt inlägg och sen när jag skulle ladda upp en bild loggades jag ut eller nått. Inlägget försvann iallf och internet slutade fungera. Har försökt blogga sen klockan halv 4 men icke sa nicke. Satt då hemma hos Danne men nu åkte jag hem till mig ett tag istället :P Daniel är på träning och den slutar klockan 7. Då ska jag hämta upp honom och sen åka hem till han och käka. Efter det ska jag hit igen och sova själv. Han har sovmorgon imorn så då blire bättre iallf vi sover ifrån varann för han vill vara uppe längre på kvällen då och det orkar jag inte :P.. Plus att det är ju bra att vara ifrån varandra ibland också.

Men hur som helst det jag egentligen ville och hade skrivit om i inlägget som försvann är att jag vill köpa en bärbar data med mobilt bredband! Jätte gärna alltså.. Tänk vad skönt att kunna sitta var man vill och surfa. Speciellt  på jobbet under lunchrasterna när jag endå inte har nått att göra. Ska kolla upp allt sånt där iallf. Men mest av allt skulle jag vilja ha dn här datan från SONY;



Men den kostar 11990 :- och det har jag inte råd med :P

Men nu ringde Danne mig nyss och sa att träningen slutar sex så måste rusa ! Hörs senare ikväll PUSS PUSS



Måndag

Gormorgon ! Måndag idag då och me det jobb. Somna lite försent igår så det känns inte som att jag har sovit så mycket inatt men endå är jag inte så jätte trött. Fast det lär jag väl bli vid 10 tiden ungefär. Det blir jag alltid. Sen efter lunch brukar jag piggna till. Idag ska jag käka med Danne för han  hann inte fixa nån mat låda. Blir väl kebaben igen men fan vill inte äta där hela tiden :P Men det är typ enda bra stället i närheten där som inte är för dyrt.

Och förresten det där torrshampoot var riktigt jävlans bra ! Haha . Jag vaknade upp med risigt hår, lite fettigt. Sen sprejade jag på och vips så var mitt hår jätte fint igen. Kanske inte gav så mycket volym men det tog verkligen bort allt det som var lite fett och dött :P Skit bra att ha när man inte orkar duscha på morgonen eller om man bara känner för att fräscha till håret..

Måste röra mig mot jobbet nu och dom tråkiga köerna. Sitter alltid och lyssnar på vakna med the voice. Så bra :) Har förresten anmält mig där också till  the voice cash call ! Här hoppas jag på att vinna feta cash :P haha. Men pinsamt när jag måste svara The voice of hip hop and RnB varje gång någon ringer.



Puss på er !




Hörde nyss att the voice cash call är över. No money for me ... :P

Egen lägenhet

Ska strax sova. Tänkte bara skriva av mig lite här först.. Jag får helt enkelt panik. Vill ha en lägenhet nu. En helt egen där jag kan möblera och fixa till precis hur jag vill. Där jag får göra vad jag vill. Bara mitt lixom. Ska självklart ha antingen en hund eller en katt när jag flyttar in också. Annars kommer det kännas så tomt om jag skulle råka bli ensam nån kväll. Skönt att veta att det alltid finns någon där. Vart extra sugen på det här just nu när jag har läst Kenzas blogg om att hon har fått en egen lägenhet. Och hennes vägg var ju skit snygg ! Inte för att jag gillar Tokio Hotell men att lixom ha gjort något eget på väggen. Skulle själv vilja måla något. Typ en stor fin blomma eller nått mot en snygg bakgrunds färg. Står iallf i bostadskön men det kan ibland ta nått år. Men jag orkar inte vänta.. Men blir ju illa tvungen.

Skulle ju inte banga på sån här utsikt!
Om det fanns i stockholm förstås :P


Men nu ropar älsklingen på mig att jag ska komma och kolla på nån boxningsmatch. Så ska göra det sen sova :) Men imorn då hörs vi igen ! Ska försöka ta mig upp tidigt med Danne och hinna blogga lite samt käka frukost. Ska ta mig tid att fixa mitt hår också med mina nya grejer ;)

Godnatt på er <3

Stan, shopping, fikat...

...Det är vad jag har gjort idag :)
Kom in till stan vid halv 3 tiden ungefär. Går först till Jack and Jones på hötorget för Danne skulle köpa sin jacka. Var riktigt fin faktiskt. Får lägga upp en bild här på den senare.. Kanske finns nån kille som läser min blogg? Eller kanske man vill tipsa sin pojkvän? Vad vet jag..
Sen iallf så gick vi in på MQ. Där hitta jag en jätte fin tröja i mjukt skönt tyg :P Försökte ta en bild i provrummet men det vart inte så bra ljus.  Men lite ser man iallf hur den ser ut ;

Får ta en bättre bild nånannan dag

350 :- kosta den. Sen köpte jag också ett par svarta tights för 75 :-

Sen drog vi till Åhlens för att hitta ett torrshampoo som jag och Mikaela hade läst om i Frida tidningen som verkade riktigt bra. Sprang typ runt som idioter för att hitta det där. haha det var inte lätt men tillslut hitta vi det. Får prova det och sen säga om det var nått bra. Det ska tydligen ha en nydushad effekt. Eller iallf att man kan spreja in det i håret när det är lite fett. Ska ge bra volym också. Köpte också silikondroppar som det heter. Gör håret friskt och glansigt. Bra mot slitna hårtoppar. Köpte det också på Åhlens fast hos en frisör på samma plan som hette Urban nånting. Linda ska ha provat det och sagt att det är riktigt bra :) Så hoppas nu att jag får riktigt fint hår av det här haha.


Torrshampoot heter då Toni&Guy och kostar 125 :-
Och silikondropparna Sleek.Look kostar 160 :- (luktar jätte gott !)

Sen drog vi till Vardagsrummet och käka lite. Gott som vanligt :) Idag provade jag pasta Bolognese men tog kort på Lindas Pasta Carbonara .. :P

Haha

Ser alltid så arg ut :P Men det var jag inte. Jag och Fedde


Det vart ett rätt långt inlägg.. :P Hoppas ni orkade läsa :)
Puss !

Dagens klädsel

Är just nu hemma hos Fedde och väntar på att Linda ska bli klar. Sen drar vi in till stan och efter det tror jag vi fikar en stund på vardagsrummet om vi hinner.. :)

Passar på att visa dagens outfit








  • Kofta - HM
  • Linne - Ginatricot (Lindas)
  • Jeans - HM
  • Skinnjacka - JC
  • Väska - London

Ska åka nu.. Visar er såklart senare om jag jag hittar någonting i stan :)
Ha en bra dag ! Puss puss <3

Dagens låt

Mr Vegas ft Million stylez


Söndag

Godmorgon !

Vakna klockan 9 idag... Kollat lite på tv och såg det där programmet när dom tävlar och reser till olika länder. Och idag var dom i stockholm :P Lite roligt.. Har bara sett dom åka i typ kina, amerika och sånt..

Nu tänkte jag hoppa in i duschen och sen göra mig i ordning för vid halv 1 ska vi möta Fedde och Linda och dra in till stan. Hoppas jag kommer hem med nått fint :) Är sugen på en ny kofta och lite små hårkurer...

Nä nu måste jag sätta fart.. Men förresten har ni spanat in den här bloggen ? www.hurjagblevrik.se Ska kolla in den snabbt och se vad han skriver :P

PUSS!



PS

Kollade den nyss och den var rätt tråkig förresten :P
Hade läst om den i metro i fredags...

Krogen

Som dom flesta vet så har jag många kompisar som är yngre än mig och många av dom fyller 18 år 2009. Och när vi var på väg hem från bion så gick vi förbi massa krogar och fan jag vill ju gå dit med dom nu ! Jag vet ju att vissa har falskt legg och så men endå .. Det är inte alla som vill gå med falskt. Önskar bara att alla hade fyllt 18 nu så hade vi kunnat dragit och klubbat efter bion. Man vart sugen alltså ;)




Med det så säger jag godnatt ! Sov gott <3

Bio

Hej igen.. :) Kom nyss hem från bio. Fedde och Linda ringde oss typ halv 8 och sa att dom hade bokat biljetter till oss till klockan 9. Och man måste hämta ut dom klockan 8 så det vart snabba puckar!.. Men jag tyckte inte filmen var så bra till en början så jag somna igen :P haha den här gången lite längre också tror jag.
Vi såg en film som heter Tropa De Elite.


 Pratade spanska hela filmen. Den var skit seg till en början men sen när jag vakna igen var det fullt ös haha. Danne och Fedde tyckte den var skit bra. En bra film att ta med pojkvännen på om man vuill bjussa lite för det var ingen direkt tjej film :P Handla om hur det är att vara polis i brasilen och alla dessa droger och langare. Riktigt hemsk var den ibland. Te x en scen var att en pojke skulle fått en kvast uppkört i arslet om han inte berätta vart en viss person var. Och dom satte plastpåsar på huvudena tills dom svimma om dom inte berätta m.m. Mycket våld med andra ord...


Lite bilder utanför biograf  Sture ...


Hon ville gå runt så..

Skämt o sido :P



<3



Tre låtar som gör mig riktigt glad idag !


Star light - Heat of the night



Jon Bon Jovi - Living on a Prayer ( Live in LOndon )

Får fan rysningar när jag lyssnar på det här ! Vill också se han LIVE !


Jon Bon Jovi - Its my life

Hemma i kärrtorp

Först nu kom man hem igen. Har haft fullt upp hela dagen. eller fullt o fullt. Först åkte vi till högdalen som planerat. Det som vi faktiskt tänkte göra var att köpa förlovningsringar.. För det stod att det var 50 % rabatt på ringar. Men när vi väl kom dit så var det typ inte alls så.. Vart lite besvikna för att det var så dyrt så vi bestämde oss för att vänta med det här tills vi har mer pengar. Och plus att vi har ju hela livet framför oss :) Ingen bråska. Allt har ju gått bra i två års tid så "ta i trä" att det fortsätter så ! Sen iallf efter det vart vi rätt hungriga så vi tog bilen till farsta för att käka. Danne skulle också kolla på en jacka men hitta ingen där tyvärr. Ska dra in till stan imorn istället för där har dom snygga jackor på Jack and Jones. Jag tog en Nacho tallrik där uppe vid cafet ovanför ingången vid t banan om ni förstår vart jag menar. Men det var typ massa småflugor där och det smaka rätt konstigt så ville inte äta upp det där :P Då vet ni det iallf ni kanske tänkte äta där nångång :P Så vi ringde mikaela istället och drog till kärrtorp / Vardagsrummet. Ett cafe där hon jobbar. Skit mysigt är det där. Vi satt där från halv tre till fem :P.. Åt god mat. Bakadpotatis med skagenröra och sallad, danne tog Pasta bolognese. Alltid lika gott :) Läste lite tidingar och bara tog det lugnt... Mikaela gjorde en jätte god smoothie till mig och Danne drack kaffe efter kaffe :P Vi bestämde oss för att dra dit imorn med efter stan.. haha så mysigt är det !



Regnigt utanför..

Ser ni att det är Danne som springer där?
Nästan som ett spöke :P..







Mikaela försökte tvinga i mig en chokladboll haha


Älsklingen <3



Nu tänkte jag lägga mig i sängen med älsklingen och mysa framför tven och vänta på att Linda och Fedde hör av sig. Ska nämligen träffa dom sen :) <3






Dagens outfit




Hejdå ska åka nu.. Hörs senare :) <3

Hej bloggen !

Lördag idag då.. Det är härligt men vädret är inte lika härligt :P Regnigt...
Igår låg vi bara och kolla på film sen somna jag typ vid 11. Var skit trött.

Idag ska jag och Danne åka till högdalen för det är högdalsdagen. Mycket rabatt och sånt. Vi ska kolla på en speciell grej men det får ni veta sen när allt är säkert.. Är iallf jätta glad om allt går som det ska ! :D
Sen efter det kanske vi drar till stan och kollar lite i äffärer eller nått. För efter klockan 4 ska vi möta Fedde och Linda. Får se vad vi hittar på.

Lägger upp min outfit för idag strax... Puss

Min fredagskväll ser ut så här





Fan vad gott det var med cola.. Det behövde jag..
Ska kolla på film nu kram <3


...

Fan verkar inte som att det blir nån utekväll... :(

Tråkigt. Jag som hade gjort mig i ordning och allt... :/
 Som det ser ut nu så ska jag åka till hagsätra och hyra film och köpa chips.

<3

Bra låt ! Ny från millionstyle


ut ikväll!

Ska ut med älsklingen och träffa Diddi och Daniell. Ska bli kul men snacka nyss med diddi och vi vet inte vad vi ska ha på oss :P Haha. Funderar på min svarta klänning ;



till ett par svarta strumpbyxor och dom här skorna:


haha tog bilden nyss och det syns ju att dom har varit lite använda :P Men fina är dom. Köpte dom förra året.

Sen blire kanske fest eller nått :) Får se vad vi hittar på. Ska försöka lägga in kvällens outfit också innan jag drar. Får se om jag hinner.

Vad ska ni göra ikväll?

Härligt med sol igen !



Nu måste jag rusa tillbaka till jobbet, lunchen är över...
Ses sen när jag kommer hem till Danne vid halv 4-4 :)

Puss hej <3

Dagens outfit

Hemma för lunch så tänkte passa på att visa hur jag klär mig idag :)





  • Skor - Wedins  (förra året)
  • Jacka - JC
  • Linne - HM
  • Jeans - HM

Äntligen fredag !

Idag var jag faktiskt rätt pigg när jag vakna. Gick upp ur sängen kvart över 6 ungefär och satte mig i duschen. Mycket skönare att åka till jobbet pigg och nyduschad. Idag vet jag faktiskt inte vad jag ska hitta på. Jobbar till tre halv 4. Tänkte kanske käka lunch hemma idag och då kanske lägga upp en Dagens.. Får se :) Sen efter jobbet åker jag nog hem till Danne så får vi kolla runt lite vad folket ska göra..

Måste åka snart men här har ni en video från i sommras när jag var på norrtäljes blues festival. Riktigt roligt var det faktiskt. Var där med familjen på pappas sida. Vi tog vår motorbåt till norrtälje. Ca en och en halvtimmes resa. Mysigt på vägen dit för det var sol och allt. Inte lika skönt att åka hem vid tolv :P


Björn borg

Hej igen :) Hemma från bion nu och jag tycker verkligen den var skit bra ! Till er som inte sett den .. Gå och se den :) Värt att se helt klart..
Innan bion gick jag och Danne och kolla i lite affärer bla Björn Borg. Där hitta jag dom här boxer trosorna. 199 kronor kostade dom. 




Har inte så mycket mer att säga nu för jag vill bara sooova .
 Så säger godnatt nu. Hörs imorgon bitti igen.. Sov gott!

Målade naglar

Igår satt jag och trixa lite med mina naglar och det här vart resultatet ;


Märkte sen efteråt att jag skulle haft den mörkare färgen på utsidan av nageln.. Alltså tvärtom. Det ljusa och mörka skulle buta plats. Annars ser det ut som att min nagel är halv :P Men det vart ju rätt fint ändå :) Drog med silverpenseln emellan färgerna. Lotta som lärt mig :)

Förresten...

... Vem laddar mobilen i trapphuset ? :S
haha såg det nyss innan jag gick innanför dörren :P

Jag hann!

Ska dra om 8 min så hinner slänga upp min outfit för idag


Annorlunda


  • SkinnJacka - JC 1700:-
  • T-shirt - London ca 100 :-
  • Jeans - Ginatricot 500:-
  • Örhängen - HM 50:-

Bio idag med älsklingen

Och det blir den här filmen vi ska se ;



Bion börjar halv sex. så får se om jag hinner lägga upp en dagens outfit innan eller om jag ens hinner hem. Annars hörs vi igen efter bion :) PUSS

Torsdag

Hej allihopa ! Torsdag idag då. Är hemma hos mig nu på lunch. Måste strax dra för har inte sådär jätte lång tid på mig. Slängde i mig lite gröt bara inge mer...Dagen började inte som jag hade tänkt mig. Vart lite tjaffs och jag tog en cigg. Alltså blir jätte irriterad på mig nu efteråt att jag tog den. Men för stunden känds det bra... Men ska iallf inte fortsätta röka utan det där var en engångs grej på en vardag hoppas jag. Alltså jag tycker små tjaffs inte borde kunna existera för man blir ju endå sams sen så varför ens fortsätta va sur när man vet att man blir sams sen ? Aja som sagt klockan 8 i morse var allt bra igen :P

Om ni läste metro i morse så läste ni säkert det här. Men tyckte det var väldigt läskigt men endå coolt att en katt hade satt sig under bilen och åkt med hela 12 mil ! ... Kan ni tänka er hur rädd den måste varit sen.



Bella visste inte att hon skulle få sitt livs åktur när hon kröp in och gömde sig i reservhjulet under bilen. – Hon var som en full sjöman, säger husse.

Hårinpackning

När jag var hos frisören sa han att jag hade rätt slitet hår och skulle behöva en bra hårinpackning. Och han visa mig några där men priset låg lixom på 300 kr typ och det kände jag att jag inte har råd med nu och det kändes lite onödigt dyrt.. Så jag sprang in på Ica idag och köpte den här för 50 kr ;



Har använt den förut och vet att den är bra :)

Knaz video


Original Video - More videos at TinyPic

En video från i sommras. Linda snackar om Abbes grill !
haha våran humor

En dag på Jobbet

Dom här "godsakerna" håller jag på med om dagarna. Men jag tycker inte det är så gott längre.. Alltså om man jobbar runt omkring godis blir man inte lika sugen :P


Jag egofotar lite framför spegeln..


Här emellan åt jag Lunch med Danne. Hamburgare m pommes


En svartvit uttråkad Josse



Sen brukar jag alltid sätta mig ner en stund och läsa Dagens metro och City


I det här fika rummet..


Sen kör jag till firman och plockar fram varor till nästa dag

Ungefär så brukar min dag se ut plus att jag fyller på kaffe också såklart !

Ingen Bio idag

Hej bloggen :)

Dagens planer är inte som planerat längre. Det blir nog bio imorn istället: Allt vart så fel imorse för Danne hann inte få med sig några extra kläder (vi tänkte då gå precis efter hans jobb). Så det skulle blivit alldeless för stressigt för han att åka hem emellan och sen hinna till stan klockan 5. Han slutar lixom tio i 4 och jobbar vid tekniska högskolan. Planerna blir istället att vi kollar på film här hemma hos Danne med Linda och Fedde :) Kul det med. Så ska fundera ut en bra film vi kan se.  Tänkte ta nått mellan mål , kommer sen med lite bilder från idag :)

Puss

Onsdag

Sängen är ju så varm och skön varför måste jag gå upp ... Vill sova vidare. Danne höll på att försova sig så det vart ett jävla liv här så kunde inte somna om. Men tur det för annars kanske det hade varit jag som försov mig.  Nu sitter jag här och äter min fil med flingor. En bra start på dagen (Jag som annars inte brukar äta frukost).


Sov gott

Nu tänkte vi gå och lägga oss. Kanske tidigt för er andra men inte för oss :P Ska försöka ta mig upp tidigt imorn med Danne så jag hinner blogga lite och käka frukost innan jag drar!
 


Godnatt från mig och min katt Tcitci <3

Vad finns innuti min väska?

Har precis duschat och känner mig riktigt fräsh nu :) Tänkte att väskan skulle bli lika fräsch den. Så jag tömde den upp och ner i sängen för att ta reda på vad som verkligen finns där. Fan så mycket små saker jag hade. Nu har jag iallf rensat lite och tur det för allt det här låg i väskan plus något papper som jag slängde ;





Waterpipe

Kom precis hem från Lukas. Han bodde verkligen jätte mysigt i ett radhus. Jättefin trädgård. Men då också massa mygg såklart ! Fan vad jobbigt det var. Fast som tur var hade jag typ inte fått något myggbet. Men Linda och resten fick :P Var typ bara där i ca en halvtimme, 40 min. Chillade bara och rökte vattenpipa.  Lukas berättade att dom hade hittat en halv kanin unge på tomten ... vad hemskt alltså. Bakdelen var kvar men överdelen borta. Mysigt när man ska rensa rabatten.




Så här ser jag ut idag




Men nu ska jag och Linda åka iväg och möta Fedde och Danne hemma hos Lukas. Hörs igen sen när jag kommit hem till rågsved :)

Kan ni hitta 2 kändisar IRL under 10 min ?

Det kunde jag idag iallf ! haha. Jag var påväg till jobbet och först vid hötorgets rödljus så står Kim, programledaren för The voice tv och filmas. Sen när jag åker ungefär 8 minuter bort så går Peter Stormare förbi min bil :P Jag är ju ingen paparatzy så hann inte fota dom :P Men lite skoj var det på vägen till jobbet :)


Tisdag

Gooodmorgon :) Inatt sov jag hela 8 och en halv timme. As skönt. Men kom också på att jag glömde mitt passerkort här hos Danne. Så nu är jag här och skulle hämta det. Måste dra när som helst för är sen.  Men ville bara passa på att blogga lite :)

Ända sen Linda köpte sina skor (som finns i ett inlägg längre ner) så vill jag också hitta ett par snygga stövlar!. Jag har ett par svarta i skinn. Men jag vill inte ha svart hela tiden... KOlla lite på Dinsko och då hitta jag dom här



Kostar 999:-

Dom har jag tyvärr inte råd med nu den här månaden men kanske ett par billigare eller så kanske jag köper dom här nästa månad..


Nä nu ska jag åka, ses senare idag ! <3

Natti

Är hemma hos mig med Linda nu och det är dags för oss att sova. Hade jätte svårt att somna inatt så därför är jag skit trött nu... Hoppas jag somnar fort. Men saknar min älskling. Hann inte alls vara med han mycket idag eftersom han var på träning och så. Eftersom han har sovmorgon imorn så vare bäst att jag sover hos mig. För jag vet att han inte kmr lägga sig tidigt :P Ska föreslå att vi går och ser nya Batman filmen imorn , det kommer han gilla. ..



Aja godnatt på er <3

Nytt Halsband

Var ju i stan igår med Linda och då köpte jag det här fina halsbandet



Var en affär en liten bit ifrån skopunkten under bron i tc.
Kosta 50 spänn



(ursäkta att dom är lite suddiga men tror ni ser endå)

Hugh Hefner och Holly ska ha barn ?



Jag läste i en skvaller tidning Se&Hör idag att Holly och Hugh Hefner ska få barn. Han är lixom 81 år nu och Holly är 27 ! Ni kanske redan hade hört det och att det var jag som var efterbliven. Men man vet ju aldrig om det är sant ? Var iallf det jag läste..

Dagens outfit




Klippning

Allt bra med er?

Hann inte blogga nått imorse eftersom Danne ringer mig 20 i 7 och säger att det är förseningar på t banan. Så jag var tvungen att slänga på mig kläderna skit snabbt och springa iväg och möta han så åkte vi tillsammans tillfirman där min bil var och åkte till jobbet :) Jag och danne jobbar nära varandra så det vart ingen omväg för mig. Danne kom 1 och en halvtimme försent men det gjorde inget :P

Sen efter jobbet drog jag och mötta Linda i stan och så gick vi och klippte oss :) Stället heter hårcenter och ligger bakom Söderhallarna på hötorget. Kostar 140 kr för klippning. Riktigt bra pris tycker jag och jag vart nöjd !



Hade uppklippt sen innan så man kan säga att dom bara toppade uppklippningen.

RSS 2.0