Restaurang ikväll !

Fedde och Danne hade en liten ide om att bjuda ut mamma på middag. Och då tyckte vi att det passade bra ikväll :) Och efter mycket om och men fixade vi ett bord på en restaurang i hornstull. KOmmer tyvärr inte ihåg namnet emn Linda och Fedde vet :P  Först ville vi gå till Jensens beefhouse men det var fullbokat tills klockan 9. Vilket vi tyckte var liute sent.. Så nu ska jag hem och fixa mig lite sen drar vi väl vid 6.. Har förresten köpt ett par skit snygga stövlar. Härmade Elin för dom var så fina. Men berättar mer om det senare och visar såklart bild ;)


Jag just nu helt sliten efter dagens jobb ...

Hej då, Ha en mysig halloween kväll  !

System kamera

Nu är jag hemma för lunch.. Vart ingen mat serverad i matsalen på försvaret idag för att det är halloween.. Så åkte hem till mig här och åt istället.

Men vet ni vad.. jag har funderat ett tag nu på att skaffa en system kamera. För jag tycker det är roligt att fota och så. Egntligen vill jag gå en photoshop kurs också men vet inte hur jag ska gå tillväga :P Vill ta häftiga bilder och sedan göra dom ännu häftigare haha.. Men vill bara fota privat.. Har aldrig velat bli en arbetande fotograf om man säger så ...

Hittade iallf den här på elgiganten för 4500 kr
. Vill inte betala så mycket på en och samma månad så antingen sparar jag och lägger undan pengar till nästa månad eller så gör jag som mamma sa. Väntar tills efter jul på mellandagsrean.. Men det känns så långt dit :P



Så här stod det om den ;

D60 är en högpresterande digital SLR-kamera i DX-format med en upplösning på 10,2 megapixel. Den är enkel att använda och hantera, och sålunda perfekt när du vill utforska de digitala SLR-kamerornas magi. Vardagssituationer kan anförtros kameran i AUTO-läge; om du vill ha mer kreativ kontroll kan du testa ett av de många alternativen.


Nu tillbaka till jobbet ! <3

Halloween

Godmorgon ! Fredag idag då och början på denna halloween helg :) Tycker det är en sån härlig helg. Har alltid älskat halloween sen jag var liten. Kom ihåg när jag, Linda, vicky och Matild sprang runt i alla portar och gjorde bus eller godis. Sminkat och klätt ut oss som häxor hade vi också gjort. Vilka tider <3..



Det som händer den här halloween blir en förhoppningsvius rolig halloween fest hemma hos en kompis. Kunde ju tillslut komma som känns skit kul ! Jag tror jag ska klä ut mig till en pinuppa eller nått liknande . Vill iallf ha nätstrumpbyxor och röda läppar plus stort hår. Det tror jag att jag ska satsa på. Men det är imorn, idag händer andra grejer !



Okej inte världens finaste bild. Men kläderna stämmer in ;P

Ruggig höst kväll...

Alltså det känns som att jag inte har tid att blogga längre.. jätte tråkigt.. Men egentligen gör jag ingenting känns det som. Men när det händer nått roligt eller om jag bara får lust till det blir inläggen mycket bättre och intressantare. Bara så ni vet :)

 Nu tänkte jag sova efter att ha varit hemma hos Fedde och kollat på en skräckis som vi hyrde i kärrtorp. Hoppas det går bra att sova ensam ?!.. Daniel sover kvar hos Fedde... Passade då också på att pyssla om mig lite extra nu när jag kom hem själv med ansiktsmask och BUS. Tänkte få lite färg tills på lördag ;) Har försökt tänka på nått annat än den här filmen :P

Men tar med datan till jobbet imorn så vi kanske hörs på dan men vill inget lova!
Godnatt<3 

Dagens Låt

50 Cents Disco inferno !



Och remix :





Hörde den här gamla låten på väg hemm från Jobbet och den e fan bra :P !
Blev taggad av den till halloween festen på lördag. Vart bjuden tillslut skit kul :D ..

Hörs sen är och fikar just nu PUSS

Gomorron !

Nu sitter jag här på firman och ska strax åka iväg.. Kom in några minuter för sent eftersom det var så jävla mycket frost på bilen! Fick stå och skrapa där i typ 5 min :P Kallt var det också.. Snart dax att slänga på sig vinter jackan kanske ?

En rolig sak är att Dannes familj nu har fått en lägenhet i hagsätra :) En 4 istället för en trea. Kommer bli skönt. Jag gillar ju att flytta och pyssla och hålla på :) Och samtidigt som dom flyttar ska firman också flytta.. Fast bara till rågsved. Men iallf två flytter innan årsskiftet ;) Egen nyckel till båda.. SKÖNT !




Nää men nu ska jag åka och lyssna på vakna med the voice sex snack och sen halv 9 när blondinbella anländer :P Hon har ju fyllt 18 så hon ska berätta om vad som händer ikväll då hennes stora fest ska ske !

Ha en bra dag så hörs vi senare<3

Så hemskt !

Förstår inte hur man kan vara så kallblodig och begå ett sånt här mord ? Ni har säkert läst det i tidningarna redan men måste bara skriva om det om någon inte har sett. Men Idol och Sex and the city stjärnan Jennifer Hudson familj hittades mördade i deras hem. Henne mamma och bror var ihjäl skjutna och hennes systerson var kidnappad. Men nu i efterhand har man hittad en mördad pojke i samma ålder (8 år) i en bagage lucka på en bil i närheten av där dom bor. Man befarar att det är systersonen till jennifer.. Polisen har gripit systerns exman som tidigare hotat att döda hela hennes familj...



20:17

Sådär nu var man hemma igen. Vart en mysig stund på vardagsrummet med Linda och Fedde. Danne jobbade ju så var inte så mycket med han men lite :) När det inte var några folk där satt han med oss och pratade. Och jag kanske ska på en halloween fest på lördag men vet inte riktigt om jag får komma för det är så mycket folk. Men Linda ska gå med Fedde. Dom var bjudna och Fedde fick ta med en kompis och då vill han ha med Danne. Och Danne ska gå men det är fortfarande inte säkert att jag får komma :/ Väldigt tråkigt om det blir så... Men får verkligen hoppas på det bästa ! Hatar att alla har lov förutom jag :( Jag får jobba och slita när alla andra har sovmorgon och kan festa. Därför vill jag passa på i helgen och inte vara ensam då med...

Men nu har Daniel iallf precis tagit bort "benen" från sängen efter att sängen ett flertal gånger vält åt sidan för ett ben sitter löst. Och nu fick vi damp på det så nu ligger vi på golvet.. Egentligen vill jag köpa ny säng men har inte riktigt dom pengarna nu..




PUSS


Känns som att jag börjar bli sjuk ..

:( ... Känner mig jätte seg i kroppen och var lite febrig idag.. Så ska bara ta det lugnt här hemma ett tag sen åka och fika på vardagsrummet. Daniel jobbar där idag och sen ska Linda och Fedde komma också. Måste hinna duscha innan så hörs sen ! :)


En kopp tea kommer vekligen inte sitta feal :P

Shopping

Lördagens shopping




  • Svarta tjocka strumpbyxor 149 :- HM
  • Knästrumpor - 79:- Gina tricot
  • Bruna ögonskuggor 49 :- HM
  • Svartlång kofta 399:- HM
  • Ögonbryns penna 24:50 :- HM
( Plus en mongo fot på köpet haha )

Dagens shopping





  • Aniktsmask, Nagel och nagelbands olja, Tops - HM
  • Trosor och BH - HM

Nu är resan äntligen bokad !

Först nu kan jag säga vilket hotell det var för er som undra ;) Margarita heter det. FFFf i betyg.. Ligger då i den centrala staden Alanya i Turkiet.. Och så här fint är det där ;




Alanya är störst av resmålen på den turkiska Medelhavskusten. Två härliga kilometerlånga stränder kantar staden. På en klippudde mellan dem ligger en medeltidsfästning med 150 torn och en sju kilometer lång ringmur.

Shoppingstråk och basar
Butiksgatornas och basarens utbud är kort sagt enormt. Väskor, skor och andra skinnvaror hör till det som är extra prisvärt – särskilt om man kan konsten att pruta. Att besöka Alanyas färgstarka fredagsmarknad är ett måste.

Hett nöjesliv
I hamnen ligger utomhusrestaurangerna tätt. Även bland kvällsnöjen är utbudet mycket stort, med allt från sportbarer till orientalisk magdans och klubbar som håller öppet till strax före gryningen.

 

Hotellet ;

Det är då fritidsresor vi har bokat hos.. Och det är en tvårums lägenhet för 4 pers. Pris per person all inclusive 6 900:- Sammanlagt med alltihopa, busstransfer m.m. Asso kan inte bara sommaren komma nu ?! :D Vi åker den 25:e Juli !


Ps Ska ladda upp bilderna från dagens och lördagen shoppning nu. Så det kommer i ett inlägg snart :)

 

 


Tar en liten blogg rast

Oj oj oj nu e jag jävligt trött.. Somnade typ 2 inatt och gick upp som vanligt halv 7.. Inte många timmars sömn där inte.. Beror på att jag sov hemma hos Danne och han har ju höst lov. Vilket innebär att han inte vill lägga sig så tidigt som jag vill :P Så får se hur det blir den här veckan om jag sover själv eller inte. Men det verkar ju bli bäst.

Men dagens planer är iallf så att vi tänkte åka in till stan och boka våran resa ;) Bara linda hittar sitt papper där hon har pappas underskrift på. Eftersom hon inte är 18 nu när hon bokar måste hon ha det.. Kommer kännas jätte skönt när vi väl har det gjort. För jag är lite nojig över att priset ska höjas eller att  några tar alla lägenheterna ! Nu när jag kolla fanns det iallf minst 9 kvar så tror det är rätt lugnt ;)



Nu tillbaka till jobbet PUSS
!

Måndag

Hej ! Updateringen har verkligen sugit i helgen jag vet.. Men i lördags hade jag verkligen ingen tid. Åkte in till stan med Linda och vicky vid 3 tiden och var där till 5. Hittade en jätte fin svart kofta och lite andra grejer. ( visar bild på det senare idag)Plus en rutig skorta på Gina tricot som jag hade i lördags kväll hemma hos Fillan då jag skulle vara cowboy.. Men jag hittade ingen hatt så det vart lite tråkigt. Bara shortan och jeans shorts..



Vart inga fler bilder från min kamera den kvällen.. Men Diddi tog några så när jag har "baxat" dom av ehnne får ni se dom här ;) Kvällen var rolig men endå rätt seg för jag var så fruktansvärt trött.. Sen var det tråkigt för att alla andra drack och så förutom jag.. Men vi lekte lite lekar och hade lite frågesporter om fillan. Bara chillade..Men drog hem vid 12 och möttes upp hemma hos mig av en söt älskling och syster och Fedde. Låg uppe ett tag och kolla på tv sen somna vi..

Och igår var det ju söndag och då började jag och Danne morgonen med att jobb på reflexen och sen åt vi lunch på vardagsrummet. Men fick vänta på min mat i 50 min typ  så hann bara äta halva för sen kom pappa och hämta upp mig och Linda. Vi åkte nämligen till vår farbror och våra kusiner :) Mysigt och roligt att träffa dom igen !

Jag och lille Mikael <3


Linda och Emma

Håkan (farbror) Mikael och Emma

Pappa och Mikael är hur lika som helst ! haha


aja nu måste jag jobba Ciao !

Lördag = Party ikväll !

Hela dan kommer typ gå åt till att fixa allt tills ikväll plus lite "vanlig" shopping :) Det var ju löning igår ! Jag och Linda ska dra in till stan vid 2 tiden.. Vill hitta ett par fodrade stövlar och nån fin tröja. Sen ska jag gå in på butricks och kolla om dom har en cowboyhatt :P ...


Men nu måste jag börja fixa miog så det inte blir för sent.
Ha en bra dag !


Långt inlägg !

Hej !

Fredag idag då.. Vart som sagt inget bloggande igår för var fööör trött. Som jag ofta är. Plus att jag inte gjorde så mycket ? Eller jag börja väl dagen med att jobba som vanligt. Sen efter det åkte jag och mötte upp Danne. Vi drog till våran pizzeria utanför oss och käka middag där. Nu var det faktiskt länge sen jag åt skräpmat kändes det som så pizzan var god, haha. Men verkligen extra stor. Alltså dom brukar vara stora men inte så här stor :


Jag ni ser ju hur mycket den hänger utanför tallriken :P

Sen senare på kvällen åkte vi hem till Fedde för att boka våran resa.. Vi var väldigt nära. Men sen visade det sig att man måste ha målsmans tillstånd om man är under 18 nu när man bokar. Vilket alla är förutom jag :P Men Linda och Danne kommer vara 18 när i reser iallf. Men grejen var den att då måste man ha det pappret underskrivet och inlämnat INNAN man bokar. Skit jobbigt men ska iallf fixa det på måndag.. Sen åkte jag och Danne  hem till mig och kolla på Criminal minds.

Sen var det ju som sagt fredag idag och jag var hundvakt åt min mosters hund.. Det var anledningen till att jag inte kunde vara med på Diddis lilla överraskning jag nämnde tidigare i onsdags.. Ni kommer kanske ihåg att jag ska på maskerad party imorn hemma hos Fillan eftersom hon fyller år ? Fast det är idag hennes riktiga födelsedag är. Och då hade Diddi och Lina med flera bokat bord på en restaurang inne i stan.. Men jag hann tyvärr inte följa med. Men träffar dom ju imorn ;) KUL ska det bli hoppas jag. ! Men har massor att fixa imorn innan jag ska vara där klockan 7.. Kläder , smink,. hår, cowboy style helt enkelt.. Linda ska följa med mig in till stan imorn och kolla lite..
 
Sen ikväll var vi på bio :) såg filmen Max Payne som var helt OK.. Innan vi drog dit var vi här hemma hos Fedde och käka tacos. Det var jätte gott som vanligt ! Sova ska vi göra här också och jag tror det är dags för mig nu alltså. Är helt slut efter veckan.. Ny dag imorn och ska försöka med lite bättre updateringar men kan inget lova :P Kommer nog ha rätt fullt upp. Men godnatt på er <3

Middagen


Älskling !




Min onsdags kväll

okeej nu sitter jag här hemma helt själv och har jätte tråkigt.. Ville egentligen sova med Danne idag men eftersom han börjar 10 imorn är det ingen bra ide. Då kanske jag inte somnar förens 1 och det pallar jag verkligen inte, jag som ska upp halv 7. Det vart inte mycket mys med han idag för han skulle jobba. Men det får vi väl ta igen imorn. Vi är ju endå med varann varje dag så det är ju bra att va ifrån varann ibland med. Men som sagt om man inte är van vid det blir det ibland lite jobbigt :P Även om det bara handlar om en natt haha...


Älskar dig mest<3

Men det jag har gjort sen jag duscha var att åka och lämna Danne. Sen åkte jag hem och mötte Linda en snabbis. Hon skulle vara barnvakt ikväll så jag blev kvar här själv då med :P Kollade iofs på ett avsnitt av the hills säsong 4 så tiden gick rätt snabbt för sen var klockan halv 7 och jag skulle ner och möta Danne. Satt lite på fiket och snacka sen tog han bussen hem. Stötte på Diddi också som har en liten överraskning planerad på fredag men vet inte om jag kan vara med. För ska vara hundvakt åt min mosters hund då. Mer kan jag inte säga eftersom personen i fråga kanske läser min blogg :P Aja mer om det på fredag.

Nu ska jag kolla på make me a supermodell och säkert somna till det. Och ringa och säga godnatt till Danne !
Men I och försej kommer Linda snart men tror inte jag kommer orka hålla mig vaken :/...aja..

KRAM på er<3

Dagens låt

Härligt väder det har varit idag va ? Skit skönt :) Har varit rätt slappt på jobbet idag men endå fastnade jag framför tidningen på försvaret innan jag skulle åka hem. Så kom till firman typ 5 i halv 4. Brukar vara där 3 kanske så jag hinner packa inför morgon dagen och så.. Men det hann jag inte idag :P På vägen hem lyssnade jag på rihannas nya låt Rehab som jag tycker är as bra. Den och LIve your Life med rihanna och T.I ( Kolla kategori "dagenslåt" ) är mina favvo låtar just nu :)





Men nu tänkte jag hoppa in i duschen för snart ska jag och Danne åka till vardagsrummet. Ska bara släppa av han där för han ska jobba. Jag själv tänkte möta Linda och käka middag och så. Sen får jag se vad som händer !

PUSS

Jag har en drog..

..Och det är kärlek..

Vill aldrig vara utan den. Klarar inte av om jag skulle förlora dom jag älskar. Ni betyder så fruktansvärt mycket för mig... Hoppas ni vet vilka ni är..

KICKS

Nämen hej 3 timmar senare !

Här har man legat och kollat på film, käkat middag, myst med älsklingen, sovit m.m. Jag vet inte vad det är med mig men varje gång vi kollar på film nu för tiden somnar jag.. Även på bio alltså. Oavsett om filmen verkar bra eller inte . Jätte tråkigt :P Det gjorde jag ALDRIG förut.. Men tiderna förändras ju ;)

Läste på Lindas blogg att Feddes tv och hans playstation ramlat ner från väggen. Fan alltså vi som skulle dit imorn! Fedde och Danne skulle spela fifa haha.. Och vill också understryka att jag och Danne ångra LITE att vi inte träffades idag. Ni käka ju pizza ! Men mest från Danne ;P haha

Glömde säga förut att vi åkte förbi farsta efter jobbet. Sprang in på Kicks en snabbis och köpte den här grejen för håret. Ska sprayas på handukstorkat hår som sedan utsätts för hetta. Men det är ju bra vilket som och luktar jätte gott :) Vart också ett rosa nagellack.. Tillsammans vart det 60 kr ! Skita bra tycker jag... Hade räknat med iallafall minst 130 kronor :P




Dom flesta kollar säkert på Despret housewifes nu. Men jag tänkte bara bläddra lite i den här tidningen man fick med och sen fortsätta sova och drömma vackra drömmar ! Godnatt på er <3

Hogan knows best

Då var man hemma nu då.. Ligger och kollar på Hogan knows best på mtv. Alltså helt överbeskyddad familj.. haha. Pappan speciellt . Han spionerar på sina barn, lägger sändare under bilen.. Dom får inte dejta vilka dom vill. Ah kaos Men roligt att titta på.. :P



Hej !

Lunch break nu då.. Som ni märkte vart det inge mer bloggande igår kväll. Och varför inte det ? Jo jag somnade typ klockan 8. Shit vad trött jag var. Danne skulle kolla på någon innebandy match som började då och det pallade inte jag se. Så jag lägger mig i sängen för att kolla på ett avsnitt av the hills på datan men nopp mina ögon orkade inte :P Väcktes senare av Danne som typ skriker det där var diddi. Jag ba va ? :S Men sen så hade han tydligen rätt för Diddi och nån hade säkert precis gått av bussen eller nått och börjat skratta och skrika för dom hade varit på derbyt. Så Danne ringer upp henne och ba : " nu får ni allt vara lite tystare " Ironisk hehe :P (Och förresten tråkigt att djurgården förlora, är inte så insatt i det men är endå djurgårde sen jag var liten :P ) Sen iallf kunde jag inte somna om så vi låg vakna ett tag och bara prata..

Men idag då vad händer då ? Vet inte om vi kanske ska fråga Linda och Fedde om vi ska ses eller om jag ska ta en fika med Diddi, eller bara vara hemma. Men grejen är att jag vill spara mina pengar. Har inte så mycket fram tills fredag... Och då vill jag förresten köpa ett par fina skor. Vet inte o jag vill ah ett par stövlar eller jumpa skor.. Men fastnade för dom här på stadium :

Kostar 999 :-

Och sen också kanske jag tar och köper det här för håret som många säger verkar vara så himlans bra och luktar hur gått som helst ! :

Ca 30 kronor på kicks ( bild tagen från en annan blogg )

Ska försöka bli bättre på updateringar men mitt huvud står still på fantasi känns det som :P
Aja måste jobba vidare nu hörs ! <3

Måndag

Hejsan en ny vecka = nya tag. Imorse vart jag väldigt nojig för trodde nämligen att jag började jobbet en timme tidigare än vad jag ska. Det var nämligen såhär att jag ringde min jobbar kompis Elin för att fråga om hon var på firman. Då säger hon " Nee det är jag inte, har ju inte börjat än " Jag : " men klockan är ju över 9 ( hon börjar halv 9) Hon : " nej den är bara kvart över 8 " jag : " men alla klockor på Försvaret är kvart över 9 jue :S " ... Då vare tydligen två killar på jobbet som lurat i henne att det var igår man skulle ställa tillbaka klockan. Hon måste ha missuppfattat för det är nästa helg man ställer om. MEn vart först lite irriterad för att jag tänkte att jag kunde sovit den där sköna timmen extra. haha men det blir nästa vecka ;) Då vet ni alla det som inte visste att man ställer tillbaka klockan en timme nästa helg !



Sen har jag inte gjort så mycket mer idag än att vara hemma hos mig med Danne och kollat på tv. Ska nog åka ner till kärrtorp och handla lite chips sen också känner jag. ELLER lite nyttigare... nån frukt :P

Då var den här helgen strax slut..

Nu har vi tjockat i oss en jätte god middag som bestod av ihoprullade lövbiffar med ris, sås och en fet sallad. Jätte gott. Är propp mätt nu.. Vi ska börja röra oss hem snart. Är ju jobb imorgon.. (suck) Vill inte gå upp halv 7 men har inget val :P


( jag och älskling )

Ny vecka imorn hörs då ! <3

Resan !

Vi har hittat ett skit najs hotell nu på Alanaya i Turkiet. Det är rätt billigt endå tycker jag. För all inclusive ligger priset på 6 500 per person. Det betyder att vi kan ta vad vi vill när vi vill så som drinkar mat glass m.m. Man får göra roliga saker som åka ring hyra båt aah det låter jätte bra alltså ! Men om man tar utan all inclusive ligger priset på 5 000 per person.. När som helst ska vi boka nu. Högst en vecka säger jag bara ;) Man måste lägga en handpenning inom 10 dagar när man bokar och alla har inte det än. Men snart så ! :D

En tjuvtitt på hotellet, vill ju inte visa för mycket så någon tar det haha




Så himla fint måste bara bli av alltså !

Fika paus

Sitter just nu och fikar på vardagsrummet efter en timmes jobb på reflexen. För er som inte vet så är det både en biograf och en teater. Vi fick väldigt mycket sålt idag faktiskt :) Filmen som visades var Alfons Åberg :P En riktig klasiker så det var jäte många småbarns familjer. Efter det fick vi mat här och idag tog jag en bakad potatis med skagen. Mycket gott ! Nyss kom det jätte mycket folk så Danne fick rycka in och hjälpa till.
Så nu sitter jag här själv och läser aftonbladet samt bloggar... Läser om mordet på Carolin. Kroppen har ännu inte hittats men tydligen har dom funnit massa blod som överensstämmer med hennes  på en jägares tomt och bil. Mannen är flerbarnpappa och uppfattas som jätte trevlig och snäll av omgivningen. 50 år gammal och har aldrig straffats för nått. Allt det här låter så hemskt.. Aja hoppas bara dom får fast den skyldige vem det än är. .

Sitter också och funderar på en lite roligare sak. Och det är frisör salongen som ligger här brevid. Behöver klippa mig :P Men tyvärr kommer plånboken vara rätt pank fram tills fredag då det äntligen är löning. Men det blir förresten bra för på lördag har ju fillan sin fest. Och jag ska ju vara Cowboy så behöver stort och fin svall i mitt hår ! Då kan dom samtidigt klippa mig och styla håret. Perfekt ! ;) Älskar att bli ompysslad.


Nu blir det att jobba på Reflexen

Tar med Datan också så vi hörs nog mer under dagen :)


Finns det något sötare ?




Jo det här :





:P Blir ju tårögd ...

Höst mys

Ville bara se hur allt såg ut tsm..


Tyckte att det såg riktigt gulligt ut :P


Vantar 99:- Mössa 99:- Halsduk 199 :- ÅHLENS

Dagens låt

Soulja Boy Crank Dat IMVU style
( Travis Barker Remix )




Jag idag

Har på mig min nya halsduk :)



  • Halsduk Åhlens - 199 :-
  • Skinnjacka JC
  • Jeans - Ginatricot
  • Stövlar - wedinssko farsta
  • Väska - Wedins accent Farsta
  • Örhängen - HM

Är väldigt glad över att ha tillbaka min väska :P för att göra en lång historia kort fick linda låna min väska igår och på vägen hem glömde hon den på bussen. En tjej märkte det och letade upp Feddes nummer i Lindas telefon ( som låg kvar i väskan ). Eftersom hon tydligen såg att dom var ett par. Sa iallf att hon kunde ta hand om den tills idag så vi var och hämta den vid 2 :) Jävla tur hon hade alltså att det finns så snälla människor !
 

Lördag

Hej allesammans :) Lördag idag då.. Vart som sagt en väldigt lugn kväll hemma hos oss igår. Men endå väldigt sen. Danne och fedde satt uppe och kollade på UFC i mitt rum ända till klockan 4. Men jag somnade endå till rätt ofta som tur var.

Idag vaknade vi vid 12.. Segade lite i sängen sen åkte vi och fika i kärrtorp. Eftersom vi är stammisar på vardagsrummet så fick vi gratis fika idag :) Mikaela jobbade också så satt och snacka lite emd henne också. Var där till 4 och då drog Fedde och Danne hem för att spela fifa 09 och jag åkte till skanstull. Gick in på Åhlens för att hitta ett par handskar men det vart istället ett par tummvantar. Plus mössa och halsduk. Visar bild på det senare..Och efter det åkte jag hit till Fedde jag med. Tror det blir så att vi ska vara här hela kvällen och sen sova här förhoppningsvis. Men har fortfarande inte kommit på hur vi ska göra med middagen...Ska fråga Fedde om vi får äta här också  :P

Fick äta :) Super bra !

Mickis som jobbar

Min goda apelsin Juice

haha vad gör du Danne ?


Tänkte lägga upp en dagens outfit och det jag köpte senare också :)

Äntligen en lugn fredag !

Sitter hemma hos mig nu med älsklingen och väntar på att filmen Freaky friday ska börja. Eftersom min dvd är trasig, eller den visar bara i svartvitt, så pallar vi inte hyra någon film.. Då tar vi det bästa som går på tv och jag har ju sett den här filmen några ggr men inte Danne. Helt okej film att spendera kvällen till.

Tidigare idag mötte vi upp Linda och fedde med hans familj på vardagsrummet och käka middag. Trevligt var det :) Vi blev bjudna på middag hemma hos dom på söndag. Då ska Jessie också passa att hjälpa oss att kolla resor. För när vi gick till resevaruhuset så låg priset runt 30 000 för 4 pers 2 veckor på mallorca. Men jag vet att det finns mycket billigare som man kan få tag på och det sa Jessie med. Så hoppas vi hittar något bra :)

På väg till fiket så var det en skit stor och fin regnbåge över hela ängen. Försökte få nån bra bild på den men det gick inte :/ Men den var iallf mycket större  :P.



Måste också bara passa på att säga att det var roligt att Kenza vann VR bloggawards. Röstade nämligen på henne ;)


Men nu början filmen så ska slita mig från datan.
Trevlig fredags kväll !

Mysig middag

Kom hem för ett litet tag sen. Har duschat igen :P Nu tänkte jag bara lägga mig ner i sängen och kolla lite på en film med Danne och sen förhoppningsvis somna... Snälla jag ber att jag får sova bra inatt ? :) :P Pallar inte bli sjuk eller vara trött imorn.

Middagen var aillf jätte trevlig. Vi gick på en restaurang som heter La Capri nånting.. Ligger i skanstull. Det var en Italiensk restaurang och inte allför dyr. Min rätt gick på 135 kronor och jag tog fläskfile med stekt potatis och Tzatziki. Det var verkligen JÄTTE GOTT ! Rekomenderas verkligen ;)...

En suddig och en icke suddig på min moster och Mamma


Linda och mormor <3 Vet inte varför men hon kollar alltid upp i taket :P :)

Min andra moster majsan m.m


Förresten så gick vi ju til rese varuhuset för att kolla ungefärliga priser och sånt innan middan. Och vi hitta ett jätte fint ställe på Palmanova. Det ligger nära Magaluf. Skita härligt men lite väl dyrt. Ca 30 000 för oss fyra 2 veckor. Alltså runt 7600 per person. Jag hade mer tänkt mig 5- 6 tusen högst. Men får se, vi ska kolla lite mer med Jessie på söndag :)

Nu blire film, Godnatt ! <3

Stan + middag

Måste bara börja med att säga att inlägget nedan är inte 100 % säkert att jag ska med på. Men det märker vi längre fram..

Kom nästan precis hem och hann slänga i mig lite filmjölk och flingor innan jag ska dra. Det behövdes verkligen så jag piggna till lite.. Känner mig nästan lite smått sjuk av all den här stressen. Men hoppas jag blir bättre till helgen bara.

Förresten först nu fattade jag varför vi ska gå ut och käka ikväll. Hade faktiskt glömt bort det även fast det fanns nånstans inne i huvudet. Tänkte bara att vi skulle gå ut och äta för att umgås lite :P Men det är ju faktiskt så att min älskade mamma fyller 50 år imorgon. Skäms på mig.. Men det är iallafall därför :P Grattis i förskott mamsen <3


Dom här två sötisarna ska jag bara ligga ner och mysa med ikväll ! <3
Typiskt Tchitchi att ligga på konstiga sätt :P

Men nu hinner jag inte sitta här nått mer så nu äre bara hopp in i duschen och iväg !
Hörs ikväll :)

Tyskland 28-30 november Julmiddag !

Vilken stressig morgon det vart för att jag försov mig.. Men nu sitter jag iallf och lunchar på vardags rummet. Daniel jobbar här idag :) Sen blir det jobb igen och efter det stan och senare middag m familjen på nån restaurang..

Men jag vet inte om ni kommer ihåg att jag sa förut att jag skulle på en rolig grej ? Nu har jag iallafall bestämt mig för att jag vill åka med. Och det är nämlige så att på firman har dom alltid julmiddag någonstans i stockholm på nån fin restaurang. Men i år var det lite speciellt. Alla fick nämligen en lapp om att julmiddagen inte kommer vara i stockholm i år. Och man behövde giltigt pass. Men man fick inte veta destinationen förens nu. Och det är i tyskland det blir julmiddag iår. Super roligt ! Dom står för hela resan och allt. Har aldrig varit i tyskland så det blir en upplevelse. Vi åker från kontoret klockan 11:00 den 28 november ( alltså en fredag) Och kommer hem vid 20:00 på söndan. Alla förutom en person ska med. Då blir vi runt 7 pers. Maria och Erwin, mina chefer. Deras två döttrar Maddi och Carro runt 20 år. Elin 21. Thomas, Hasse och peter lite äldre. Så det ser jag fram emot :)



Men vet ni vad nu kommer min mat. Nachos. Så vi hörs senare under dagen !PUSS

Fan nu har jag försovit mig !

Måste rusa till jobbet :P .. Ha en bra dag!

20:37

Fan vad jag har åkt runt idag och jag är fortfarande inte färdig :P.. Är hemma hos Fedde nu med dom vanliga. Vi kom hit för ungefär en timme sen. Kom precis från stan då för vi tänkte ju kolla resorna. Men såklart stängde dom klockan 18:00 och vi var där 18:06.. Väldigt irriterande. Men ska dit imorn istället tror vi. OM vi hinner. Dom här senaste dagarna som har gått känner jag har varit jävligt stressiga. Har aldrig fått någon tid att bara sitta ner och inte göra nånting.. Och imorgon kommer det inte bli lugnt heller. För då ska vi käka middag med min familj inne i stan vid 6. Så då blir min dag alltså såhär att jag jobbar 07-15.30. Jag åkerdirekt till kärrtorp efter jobbet och möter Danne. Han ska jobba på vardagsrummet ett tag. Sen möter vi Linda och Fedde och drar in till stan, kollar resorna sen blire middag. Tror jag ska möta upp Danne utanför fedde efter middan och åka hem till mig då. Men saken är den : Ingen lugn stund. Brukar i vanliga fall tycka om att ha många saker planerade men nu känns det som att det blivit lite för mycket :P


Bild tagen i sunny beach förra sommaren. Fan vill ha tillbaka brännan !
Billy Diddi, jag Danne

Men nu ska vi börja röra oss hemåt. Godnatt ! <3

Onsdag

Hej igen efter en dags blogg paus. Jag har ju sagt tidigare att tisdagar brukar vara oturs dagar för mig och det var en skit dag igår.. Ialla fall till en början.. Jag har massa olika känslor som snurrar runt inom mig och jag har en tendens av att alltid överdriva och se det värsta i alltihopa. Men efter att ha pratat med min syster Linda så känns det bättre :)

Grejen är att Jag Linda, Fedde och Danne har pratat om att åka utomlands i sommar och det har blivit lite problem med pengar och lite stressigt. Men vi alla hoppas på att kunna åka. Men jag vill till gotland också så vi måste hitta det allra billigaste nu så vi har råd med allt. Tänkte åka in till stan och kolla med någon rese byrå lite senare idag också och se vad dom har att erbjuda. Vi skulle vilja åka till typ turkiet eller cypern.


Härligt det skulle vara !

Men innan dess så ska vi till Vardagsrummet och fika med Denise,Lina och Daniell. Hinner typ vara där 1 och en halv timme typ.. Men det är iallf något :)

Men nu ska jag jobba lite till och sen börja röra mig mot firman.
Ska försöka bli bättre på att updatera bloggen, men det är inte alltid så lätt om man mått dåligt. KRAM <3

Lillsen.blogg.se

Nu har vi suttit och dunkat lite musik här hemma hos Fedde.. Spelat upp alla mina " dagens låtar" . Samtidigt som jag och Linda suttit och kollat igenom hennes bilder på kameran för att se om hon vill ha någon av dom i sin nya blogg design. Men hon valde att ta nya bilder. Dom var inte tillräckligt fina haha. ( enligt hon själv.) Rätt kräsen är hon :P.. Förresten så har hon äntligen skrivit ett inlägg också :D Har saknat att läsa hennes blogg. Tycker det är roligare att läsa bloggar där man känner personen eller iallf vet vem personen är IRL. Roligt roligt.

Ska börja röra oss hem snart så hörs antingen mer hemma eller imorgon :)


( syster Linda )
PUSS

Måndag

Hej hej !

Idag var jag hur trött som helst.. Fan vad jobbigt det har varit. Har inte orkat / haft någon tid att blogga förens nu... Skit skönt var det sen när jag hade slutat och vi åkte till vardagsrummet och käka. Var ju som sagt halva priset på allt.. Det var jag, Linda, Fedde och Danne. Sen drog vi hem hit till Fedde.. Dom ska spela och jag och Linda tänkte välja ut lite bilder till henne som hon ska ha till sin nya design. Hon ska alltså börja blogga igen :) Men hon vill ha en ny fräsch start. Så Nina som fixade min design ska fixa hennes också :) Hon e ju grymt duktig ! Hennes blogg adress ; nicaah.blogg.se.

Filmen vi hyrde igår var Never back down. Den var jätte bra men hade sett den förut. Men det gjorde inget :) För er som inte har sett den och som gillar filmer om tonåringar och fighter, killar i bar överkropp :P, kärlek. Ni kommer gilla den här.



Nu ska jag hjälpa Linda.. PUSS

( hennes bloggadress hittar ni under kategorin länkar och Linda )

Vill bara säga en sak innan vi ska käka

Och det är att jag saknar oss. Kollade igenom mina olika kategorier och alla bilder. Hittade då den här. Vi har haft jävligt kul ihop.  Dom tiderna förra och förrförra året när vi nästan alltid var med varann. Men tiderna förändras och lite till det bättre och lite till det sämre. Men är glad att du och jag brukar ses lite oftare nu iallf diddi <3 Och Daniel min pojkvän är ju också kvar såklart men alla tillsammans det är en annan sak...

Fyron <3 :P bild tagen i sommras.. Daniell, Denise och Danne.

Kramar till er <3

Slapp dag

Först nu kunde jag logga in på bloggen. Skit jobbigt :P Är det bara mig det har varit så eller har någon annan också haft problem ? Ingen av dom bloggar jag brukar kolla har uppdaterat sen i morse... Men skönt att det går nu iallf :)

Jag hade missuppfattat det imorse att vi skulle ha lockat folk till vardagsrummet för så var det inte.. Vi skulle stå vid biografen Reflexen i kärrtorps centrum och ha hand om kassan innan filmen skulle börja.. Det var lite smått roligt :) sen efter det fick vi gratis lunch och kaka.. Gott gott :) Satt där från 1 till 4. Mikaela jobbade idag också och Mirre kom dit vid 3. Sen drog vi till björkhagen och mötte Linda och Fedde. Jag Linda och Mirre tog en promenad med Isa i det fina vädret. Härligt att komma ut lite.
Förresten på tal om vardags rummet är det halva priset på ALLT imorn vid 4-5 tiden. Alltså mat, läsk , kakor, kaffe m.m. Så ni vet :)

Men iallf vi kom tillbaka hit till Fedde för en liten stund sen och vi tänkte gå och hyra en film snart. Mysig och lugn söndags kväll helt enkelt. Ciao så länge <3

En fin och mysig Linda och Isa

En trött och seg josse

leker på ängen


Söndag

Hej hopp :)

Söndag idag då.. Härligt väder är det också.. Perfekt nu när vi ska stå i kärrtorps centrum en stund och sälja bullar m.m.  För att locka fler gäster till Vardgasrummet. Danne fick ett samtal för ca 15 min sen från Han som äger stället. Han och Daniel har blivit polare så han kunde få jobba lite extra ibland. Och idag ska han göra det sen efteråt skulle ahn bjuda mig och Danne på gratis käk :) Super bra ! Efetersom att innan jag fick reda på det här hade jag velat käka dät idag. Men nu gratis istället :) Aja måste börja åka vi ska vara där 12. Ha en super bra dag ! :)


VM kval

Klockan 8 börjar fotbollsmatchen sverige- Portugal som jag och Danne ska kolla på.. Spännande match. Tycker faktiskt det är roligt att kolla på fotboll ;)




Lejon attack på cirkus

Attack och attack han blir inte biten eller så men det är på gränsen hela tiden. Alltså hur vågar man det där ? Han har för det första typ 5 tigrar som sitter runt sig...



Om ni vill se något blodigt och skit hemskt (som jag förresten inte klarade av att kolla färdigt på så vet inte hur det gick ) Så kan ni gå in på länken till youtube här nedan och sedan är det tredje videon uppifrån Lion attack man. Men som sagt DET ÄR HEMSKT OBEHAGLIGT ATT KOLLA PÅ så jag varnar er känsliga .. Jag klarade inte av att se hela :P


http://www.youtube.com/results?search_query=lion+attack&search_type=&aq=4&oq=lio

Resten av bildera från igår









haha arga klubben eller vad !






Lördag

hej bloggen !

Jag ska inte sitta uppe länge alls för tror jag måste somna om snart :P Är skita trött. Somnade klockan tre typ och vaknade vid 9.

Det var en helt sjuk natt igår. Den började bra och roligt här hemma hos Danne med månag skratt. Fast daniell kom aldrig så våran kompis Matilda kom istället :) Det var då alltså jag, Denise, Lina, Danne och Matilda. Fast senare henkade Lotta och Tea på också haha.. Sen vid kvart över 11 så hörde vi att Jenny hade fest. Så vi beställde en taxi för 6 pers ( glömde säga att bjässen kom förbi också) och åkte dit. Fast då hade Linah och Matilda dragit till en annan fest på söder. Började lite stelt men sen rulla det på med singstar och spelet sanning eller konsekvent som man körde på lågstadiet haha.. Jag palla inte vara med men hörde dom andra svara och göra skämmiga saker.. Men sen sluta allt bara i massa tjaffs och tårar.. Jätte tråkigt. Men tyvärr vart det så... Vid 2 då när det var som värst beställde vi en taxi och åkte hem och sov.

Idag blire bara en lugn dag med film och mys hoppas jag. För jag mår konstigt nog jätte illa. :/ Även fast jag inte drack nått igår. Men jag tog en och annan fest cigg så det kanske vart loite för mycket av det jag vet inte...

En liten smyg titt , fler bilder kommer upp senare när jag orkar ;





Puss och kram !

Äntligen fredag !

Jag vet dåligt av mig mig att inte blogga igår men jag hade ingen tid alltså :P Det har blivit så den här veckan att jag har haft mycket att göra... Igår kollade jag och Danne på filmen Green street Hooligan. Jag hade faktiskt inte sett den förut men den var bra. Förutom allt blod. Tycker det är jätte jobbigt med blod och folk som blir slagna men endå kollade jag klart hela. Sen efter det åkte vi til kärrtorp och mötte Diddi och Linda. Snackade lite sen åkte jag och Danne hem till mig.. Inte mer än så :)

Ikväll ska jag vara med Denise, Lina ( Vill verkligen skriva med h, haha), Daniell och Danne. Den här gången är det säkert att det blir fest ;) Dom ska träffas nu nångång under dagen och fixa lite grejer. Kan inte fatta att det bara är 2 och en halv månad kvar tills jag fyller 20 :D Jippie ! Systemet... snart så snart ! Fast kommer inte kunna dricka själv förens i februari mars :P.. Trååkigt. Men hur som helst.. Måste börja jobba nu igen. Sen senare ska jag försöka hinna lägga upp en kvällens outfit innan vi drar ut. Och sen har jag en rolig grej att berätta som händer mig den 28 november om jag väljer att hänga på ;)


Emma <3<3

Puss så länge <3

Hur man lägger upp klipp från Youtube på bloggen

  1. När man är inne på youtube och har hittat ett klipp man vill lägga upp så finns det en Embed kod till höger om klippet. Den under URL. Om ni kollar på bilden innan som jag nyss tog så ser ni den där. HELA den ska man kopiera..



2. Sen går man in på sin blogg igen och skapa inlägg. Där trycker man upp HTML som finns bland alternativen under rubriken.

3. Då kommer en ny ruta upp där ni klistrar in Embed texten. Sedan längst ner till vänster ska det finnas en ruta där man kan klicka updatera. Men på vissa Mozilla firefox så funkar det inte.. Då får man gå in på vanliga internet istället.



4.  Då hamnar automatiskt själva videon i inlägget. Så här ser det ut i själva inlägget ni sitter och skriver

 

Men var inte oroliga det är helt normalt på bloggens sida..

Alltså såhär ;




Och det här är då Trailern till The Hills Season 4 som startar den 8:e Novmber på MTV.


Hoppas ni förstod <3

Dagens Låt

Hinner slänga upp en dagens låt idag.
Och det är med Lazee - I'm Not Top



Hoppas den kommer spelas när jag kör nu ;) hejdå igen !

Jag just nu ..

Bild tagen i Webbcam



Ligger i sängen och har precis kollat på ett avsnitt av The hills. Spännande spännande.. Men tyvärr  hinner jag inte se mer nu det får bli en annan dag :) Måste börja åka mot västertorpshallen där Danne har sin träning. Hugs <3

Så här blir det.

Jag går in på Mtvs hemsida nu och kollar på några avsnitt av The hills och sen åker jag till Dannes träning. Fika får bli nånannan dag när jag har mer tid. Och jag träffar endå Denise och Linah på fredag.




Förresten tycker jag Lauren är rätt barnslig som inte kan reda ut alltsammans med Heidi. Varför inte bara sitta ner och prata ut som vuxna människor. Alla gör misstag och om man har varit vänner så länge som dom tycker jag att man borde kunna det och bli sams och gå vidare.. Men det är deras liv ;P

Så här ser jag ut idag !

Mina nya stövlar tillsammans med mina svarta jeans och skinnjacka + vit T-shirt.






Sitter hemma hos mig nu och väntar på att Danne ska komma.
Sen har jag inte bestämt mig hur jag ska göra.. Om jag ska åka in till söder och fika med Denise, Linah, Fillan och Pillan. Eller om jag ska chilla här hemma ett tag och sen åka till hans träning. För jag ska endå hur som helst till hans träning. Ska vara där klockan 6 och det känns inte som att jag kommer hinna vara på fiket så länge då.. Men men får se sen !

Onsdag

Då var det bara två jobb dagar kvar nu sen äre helg igen och sovmornar. Fan vad skönt det ska bli för idag är jag helt slut.. Jobbat arslet av mig och sovit för lite. Men tar väl antagligen igen det ikväll när jag ska sova själv hemma.

Denise smsa mig idag och fråga om vi skulle fika. Jag vill ju det men vet inte om jag orkar.. För tror jag kommer somna direkt när jag kommer hem alltså :P haha... Sen kommer Danne till mig vid halv 5 och hämtar sina innebandygrejer. Jag ska till hans träning sen vid sju. Ska köpa min nya favorit dricka. Och den finns typ bara där och i gullmars på ett speciellt fik. Trodde dom sålde den i  vanliga pressbyråer också men nej nej det gör dom inte :(



Finns i 3 smaker ; Grönt äpple, Grapefrukt och citrus/fläder.
Den sistnämnda är min favorit !

Nu ska jag väl fortsätta jobba men slutar 3 idag istället (förhoppningsvis) eftersom jag jobbade över med en halvtimme till fyra igår. Så då brukar vi jämna ut det så..
Men får se vad jag gör efter jobbet. Vi hörs hur som helst sen när jag kommer hem :) PUSS

Desperet Housewives

Så nu kom jag hem till mig med älsklingen. Vi var i Älvsjö och mötte Daniell. Snackade lite skit och sånt vi gör :P Bestämde också att vi skulle festa på fredag .... Får se vart det blir nånstans, pallar iallf inte vara ute.



Nu blir det iallf bara mys framför Desperet housewives med älsklingen<3

Maskerad fest

Tjenare :) Sitter just nu på vardagsrummet med Danne, Denise och Lina och fikar. Eller fika och fika vi har käkat middag här. Tog en Nacho tallrik igen för dom var så goda :) Daniell bangade som jag redan hade gissat på :P Han skulle fika emd en annan kompis. Men vi kanske ska möta han senare..



Kanske ska berätta en liten rolig grej som jag fick reda på idag. Och det är att Fillan ska ha en maskerad fest för hon fyller år. Det är om 3 veckor.. Och ALLA måste vara utklädda så hon har gjort en lista på olika saker man ska klä ut sig till. På inbjudan står det en speciell "kod" som man ska ringa upp till henne och säga. Först då får man välja det man vill vara. Och om man har tur får man det man ville. Men om man var seg med att ringa kanske nån annan hann före och valde den grejen. Alltså kan bara en person klä ut sig till en sak. Det är 19 tjejer som är bjudna och alltså 19 olika saker. Jag ringde in fort och fick bli det jag ville ! Cowboy :D En sexig cowboy tjej ;) Och Diddi ska vara en fotbollsspelare , Linah en Polis ;P SKa bli skit kul. Lääängtar!

Måste bara hitta en cowboy hatt



Ska förresten åka nu. Vi ska möta Daniell i älvsjö. Puss !

Dagens Låt

T.I feat Rihanna Living your life


Lunch break

Hej bloggen! Tar en liten paus från jobbet nu under lunchrasten och passar på att blogga lite..

Känner redan nu att det kommer bli en stressig dag för vart lite sen imorse pga att jag glömde mackorna på firman som ska levereras varje morgon. Så fick åka tillbaka och hämta dom när jag lixom hade kommit fram till försvaret. Så jag var inte igång i arbetet förens klockan 10. Så det kommer bli mycket idag helt enkelt :P

Efter jobbet iallf så tänkte jag och Danne möta upp Diddi och Linah för en fika :) Daniell kanske följer med också men man vet aldrig med han för han är alltid så upptagen eller så hittar han bara på att han är det haha...



Aja back to work

21:30

Oj oj oj  himlans sent jag kom hem idag då. Förresten så vart det aldrig nån träning för hans del men det märkte vi först när vi kom dit. Typiskt. Hade lixom åkt och hämtat hans grejer heeelt i onödan :P Men istället så åkte vi förbi mig en snabbis och hämta hans nya tröja som Jessie la undan för ett tag sen. Först nu hade hon kommit och lämnat den. Jättefin är den och kostar 500 på Esprit. Fast Danne fick 30 % rabatt så det blev 350 :- istället.


Bildtagen från Esprits hemsida

Förresten så har Linda fått praktikpltas där plus extra jobb :) Riktigt roligt för henne!

Sen var vi här hemma ett tag och bara tog det lungt. Gosa lite med Tchichi :P

Efter det åkte vi hem till Danne och käka vofflor och kollade på film. Riktigt mysigt var det. Men jag slumra till flera gånger :P Så efter filmen snabbade jag mig hem för jag ville sova så snabbt som möjligt. Men endå fastnae jag här framför datorn... Och jag började skriva det här inlägget den tiden som rubriken visar och nu är klockan lixom 21:50 :P Så går det när man är seg och inte kan skriva normalt haha.. Aja nu ska jag sova gonatt !

Ett litet skönhetstips

Jag vet inte om ni vet att jag är ett stort "fan" av Alove vera. Jag har ju en Aloevera Gele' som är skit bra ! Använder den i ansiktet varje morgon och kväll och huden blir super len och fin. Är jätte bra om man är torr. Googlade efter mitt Aloe vera lypsyl som jag köpte på apoteket förra veckan mot min extrema torrhet på läpparna. Och den är hur bra som helst den med ! Fast den har ungefär samma konsistens som armenshudsalva fast endå inte.

Så här ser den ut och kostar 16 kronor på apoteket ;



Men iallf när jag googlade på den hittade jag den här hemsidan ;
http://www.ccs-se.com/vera/



Läste där att dom startat en ansiktsserie i 4 delar. Låter super bra. Finns att köpa på apoteket den med ! Så om ni har problem med torrhet, blemmor eller bara vill bli riktigt lena så satsa på Aloe vera ;) Vet tyvärr inte hur mycket den kostar. Men vet att bara min Gele' kostade typ 60-70 kronor..

Bilden ovan är dock inte ansiktsserien men dom ser rätt lika ut :P
Bild på ansiktserien hittar ni på hemsidan.

Måndag

Tjena mors :) Första dan på veckan nu då.. Tycker den här dagen har varit riktigt skön faktiskt. Fick ju äntligen sova ut inatt som gjorde att jag kände mig mycket piggare idag ! Fast den härliga solen spelade nog också in ganska mycket :) Så himlans skönt väder ! Ska snart ut i det igen och åka och kolla på Dannes träning för att sen åka hem hit ( till han) tillsammans. Han glömde nämligen sina träningssaker hemma när han drog till jobbet imorse så jag är snäll och åker och lämnar det.. Kan lika gärna sitta där och kolla på när äslklingen svettas som en gris och springer runt och leker kung på planen haha :P



Bild tagen idag med min webbcam

Dålig updatering i helgen jag vet ...

Men har varit sjukt trött och sen har jag inte varit hemma så mycket så har inte haft tillgång till någon data.. Eftersom om jag har varit hos Danne har vi antingen kollat på film eller så har han och Fedde lirat Cs.. OCh min data var kvar här hemma. Men nu är jag här igen :D Älsklingen har en tandläkartid kvart över 9 imorgon och ioch emd det sovmorgon. Så då pallar jag inte sova där om han vill sitta uppe till 12 och glo på tv eller sitta vid datan. Då kommer jag inte kunna somna det vet jag. Och jag har inte sovit mycket alls den här helgen och det suger.

Åkte med Linda och Fedde till Dannes match vid 10 imorse sen feter det drog vi och käka pizza. Men fan det känns som att jag äter det hela tiden och då är det inte gott. Det är lixom inte den dära "åhh yes det blir pizza" känslan. Så åt typ bara en fjärdedel.. :P Men sen drog jag och Danne hem till han och Linda och Fedde åkte hem till sig.

Lite bilder från när vi var på matchen imorse ;


Har fortfarande inte vant mig att jag är så blond.,
Men tycker mitt hår är skitfint nu !



Danne med nylongula skorna :)


Linda och Fedde fulla av skutt ville såklart jag skulle fota :P

Ser nästan ut som att han är skit bigg men hans fötter är typ en halvmeter från golvet :P


Efter det har jag iallf bara slöat hela dan och kollat på The hills.. Trodde det bara var nya avsnitt på lördagar men det var det idag med ! Eller om det var reprisen från igår det vet jag inte haha. Men bra och nya var dom iallf :) Sen visade dom lite 10 mest minda händelser i serien... Endå en rätt skön dag. Men nu är jag helt slut och sängen suktar alldeless för mycket. Godnatt på er <3 !

Dagens låt

Hinner slänga upp en låt innan jag drar ;)

T. I - Whatever you like



Söndag

Idag var man uppe tidigt.. Somnade vid halv 3 igår och vakna 8. Ingen höjdare :P Men det är endå inte så mycket man ska göra idag.. Ska först åka och möta Linda och Fedde i huddinge för att sen åka till tomtebodahallen och kolla på älsklingens match :) Sen tillbaka hit till Danne och kolla på film tror jag. Perfekt dag för det tycker jag. Regnigt och ruskigt ute. Ska se filmen Mirrors som vi ännu inte har sett ! Men det roligaste med att kolla på Dannes matcher är när det blir bråk på plan haha... Eller när dom tacklas hårt. Daniel är back så man ser inte så himlans ofta att han gör mål som är lite tråkigt men han brukar passa uppåt så det blir mål :P Aja nu måste jag fixa mig lite snabbt här innan jag drar.

Bilder från igår



Trööötta var vi :P







Hej då så länge <3

Bio

Nu har vi varit på bio. Är hemma hos Fedde och ska sova över här. Vi alla ska åka tidigt imorgon bitti och kolla på Dannes inneband match..
Filmen vi såg var  Eagle Eye. Den var riktigt bra.. Fast somnade i 5 minuter men bara för att jag var så jävla trött efter inatt.



Förutom det har vi inte gjort alls mycket idag utom att gått ut med Isa vid 2 sen hem till Danne igen. Städade och duscha.. Sen vid halv 7 åkte vi in till stan ( jag Linda Danne och Fedde ) och fika en snabbis på Waynes Coffe i Tc... Bion började kvart över nio vid medis.. Och innan dess kollade jag och Linda på Stjärnor på is vid tacobar inne vid biografen i Medis. Glömde bort att det gick ikväll men såg det av en slump när vi gick förbi. Hade verkligen velat se hela programmet men får ta det på reprisen istället..

Nu ska jag sova.. Klockan ringer 8 imorgonbitti.


Lördag

Morrron morron !

Kunde inte sova förens klockan 6 i morse. Skit jobbigt... Fedde gick och la sig halv 3 typ. Sen kom Linda halv 4.. Lotta gick och la sig klockan 4 typ. Och Tea och Danne satt uppe och snacka till halv 6. Alltså det var värsta livet här så grannen kom och knacka på :P VI hade jätte hög musik. Så nu har jag typ världens huvudvärk för jag har sovit så lite. Men ska iväg och gå ut med Isa nu med LInda . Sen ska vi tillbaka hit till Danne och kolla på film.

Hej så länge !

Vart inge party...

Alltså vi tänkte ju festa och så. Jag hade fixat mig och allt men sen var det ingen som var taggad. Haha det var skit tråkigt så vi bestämde oss för att dra hem till Danne istället. Nu sitter vi här och chillar lite med Lotta och hennes kompis Tea som dricker. Har just nu en diskution om Red bull som jag och Linda var och köpte för ett tag sen.. Om vade som är farligt att dricka och inte. Och jag som inte får dricka blir väääldigt uttråkad :P Så jag kan passa på att blogga lite :) Även fast det inte hände så mycket ikväll hade vi iallf roligt med kameran :P..

Jag idag innan vi gick ut.. Håret fixat sen frissan.
Ser ni att det är blondare :)?

Lite suddig...
Ser typ ut som att mina ögon sitter 1 meter ifrån varandra haha..

Jag och älsklingen







Nä nu ska jag vara social.. Det kommer bli en låång natt!

PUSS


Party time !

Har vart hos frissan idag och färgat håret blondare samt lockat det lite ! :D vart lite för mycket men det börjar lägga sig lite och då blir det finare.. Ikväll blire fest  ! Ska åka iväg nu och träffa Linda och Fedde. Tar självklart med kameran ;) Bilder kommer imorn förhoppningsvis både på håret och resten ;) Ha en as bra fredags kväll :) <3

Hoppas på glada miner ;

Fast diddi är inte med ikväll hon är på gotland :(..



Och goda drinkar fast alcoholfria för mig :P

Fullt upp

Vart en sväng i stan idag. Mötte Älsklingen, Linda och Fedde dirket efter jobbet. Då åkte vi in till stan för Linda skulle köpa en tröja och Danne skulle gå till banken. Äntligen har Danne fått sina pengar och jag har fått mina :P Han var skyldig mig för dataskärmen vi köpte förra månaden.Sen vart det lite kolla affärer men hitta inget.. Vill spara lite nu nån dag eftersom jag köpte skorna och dressen igår. Och efter det vart vi hungriga men ville inte åka hem till oss så vi åkte till ett annat vardagsrum istället. Alltså fiket i kärrtorp :) Provade deras Wok Bif med tjocka nudlar som var ASGOD ! Kändes som om man var på mongolisk restaurang eller nått :) Satt där nån timme och bara snacka skit.. Och nu är vi hemma hos oss. Men ska snart iväg igen för att möta upp Feddes syster Jessie i gullmars. Hon har en tröja till Danne. Sen ska vi tillbaka hit. Vill kolla på säsongs starten av Du är vad du äter :P ...






PUSS !

Lunch

Hej hopp ! Läkarbesöket gick jätte bra och jag kommer fortsätta med kuren :) Har precis lagat lite gröt som jag tänkte äta till lunch... Daniel är här också för han slutade efter lunch idag. Senare blir det Nordea dåra och kankse möta Fedde och Linda för en fika ? Eller filmen Mirror..

Tog en outfit på mig idag i min nya mys dräkt :)




Så himla skön ! Men måste käka nu snabbt sen åka PUSS

Torsdag

Godmorgon !

Vaknade för ett litet tag sen.. Väldigt utvilad, somnade vid kvart i 10 igår.. Skönt. Idag ser planerna ut så att jag ska till doktorn en snabbis och höra om lever och blodproverna fortfarande är normala, om jag kan fortsätta kuren.. Sen tror jag att jag ska möta Danne så åker vi till nordea och tar ut lite pengar. Han har tydligen glömt bort sin kod så han får ta ut på det viset ! haha.

Men nu måste jag gå ! Är förresten med i en tävling på The voice att man skulle registrera sitt namn och sånt sen om dom säger ditt namn i dirket sändning så ska man ringa in så fort som möjligt ! OCh nu när jag satte på radion sa dom ; så får vi se om josefin ringer! hahah tänk om det var mitt namn ? Men dom sa inte efternamnet :S Så vet inte hur jag ska göra !? Om någon hör mitt namn snälla ring och säg det till mig :P

Man kan vinna 100 000 kr

Hej då!



Haha förresten det var inte jag ! Dom snackade tydligen om Josefin Crafoord :P

Nya stövlar och mysdress !

Först nu kom jag hem igen.. Har kört runt riktigt mycket idag.. Det tröttar ut mig haha..

Kom till farsta när klockan var 6 ungefär gick in på Gina för att kolla efter mys dressen men hittar ingen.. Kollar vidare inne på Cubus och där får jag syn på en. Tänkte först köpa en vinrödslila men den kändes för mycket som en pyjamas så det fick bli en svart. Svart passar ju till allt också. Och den är jätte mysig :) Himla nöjd med den. Tror den åker på imorn till jobbet !
Sen tänkte jag att jag ville ju ha ett par stövlar och när jag gick runt där själv kunde jag ju passa på att kolla lite snabbt.. Gick upp till wedins accent och kika lite och fastnade dirtekt för dom här grå/bruna stövlarna för 500 :- Bra pris också om man jämför med dom för 1100 jag såg förut .



  • Wedins 499:-


  • Cubus - 199,- Styck

Och den här shoppningen gjorde jag på ca 20-30 min :P Sen drog jag iväg och hämtade upp danne. Var vid hans träning redan kvart i 7... Åkte hem till han, käka middag, duscha, och åkte hem typ... Ville ju se topmodell finalen men det var inte hela världen. Danne ringde mig och sa vem som vann eftersom jag satt i bilen då. Han sa Whitney... Tråkigt trodde Anya skulle vinna. Men men.. Ska göra mig i ordning för natten nu.. Godnatt på er <3

Det blir Farsta

Äsch åker till Farsta nu en snabbis och kollar efter en mysdress... Vill komma ut lite, orkar inte sitta här själv. Sen åker jag och kollar på hans träning och sen hem till han. Det blir bra. Får se vart jag sover men tror det blir hemma ! Aja vi hörs mer ikväll bloggen :) Får se om jag kommer hem med nått fint PUSS <3


Onsdag

Hallå där :) Allt bra ? Själv är jag sjuk... :/ Är förkyld och har skit ont i halsen. Hade svårt att sova inatt pga det. Men har varit och jobbat endå. Har ju inte fått feber än och hoppas jag inte får det heller ! För då vet jag inte hur jag skulle orka. Men tyvärr känner jag mig lite sisådär halvt febrig och hängig. Ligger iallf nu hemma hos mig under mitt varma sköna täcke som jag köpte förra veckan. Stort och varmt är det :) Daniel kommer snart hit efter hans jobb men stannar tyvärr inte så länge för han har träning idag. Men blir väl lite mys i en halvtimma kanske om man har tur ;) Sen när han dragit funderar jag på att antingen åka till Farsta och leta efter en mysdress.. För jag känner att jag inte har några mysiga byxor att sätta på mig eller nån sån där slapp mysig tröja.. Eller sova, haha.. Får se vad jag orkar.



Men vill iallf ha någon liknande sån här fast brun. Sökte lite på google för hittade ingen på nån annan hemsida. Men tror det endå finns på GinaTricot eller Cubus.


RSS 2.0