Onsdag

Den här veckan känns som att den inte riktigt har något syfte.. Eh okej inte den meningen jag nyss skrev heller men men :P Tycker att jag bara flyter med utan att göra något vettigt. Jag har sånt sug efter att träna men efter lördagens bravader har jag inte kunnat det.

Det började redan i söndags då jag typ hade nackspärr hela dagen ( pga massa head spinns på fyllan och trångt sovande mellan Emeli och Danne haha ) men tänkte äsch det går väl över så att jag kan jobba. Men nope, dagen efter så gjorde det lika ont om inte ondare. Men var tvungen att åka till jobbet för att lämna bilen så jag kämpade mig igenom halva dagen endå sen var jag tvungen att åka hem. Gick vid kvart i 1. Vilade hela den eftermiddagen och sedan var jag hemma tisdagen också. USCH så tråkigt att bara vara hemma och inte kunna göra något. Knappt gå ut med hunden kunde jag, för om han drog minsta lilla ila det i hela ryggen. Men iallf under gårdagens gång avtog sakta men säkert nackspärren fast istället gick då smärtan igenom hela ryggen ner till svanskotan. Sen så idag då så gick jag till jobbet och kände väl fortfarande av det lite men inte så mycket. Istället så har jag nu fått ont i mitt ben ! haha alltså va fan kom det ifrån lixom. Kan inte stödja mig på ena benet. As jobbigt. Men det kanske också gått över tills imorn. Får hoppas det för då vill jag fan träna ! Tråkigt att bara åka hem och stirra sönder sina ögon på datorn ( inte nog med min rygg och ben dom senaste dagarna utan jag börjar få sämre syn också =( Kanske bara är en period nu men ser lite suddigare med högra ögat och ibland skelar jag när jag är tött ) Jajajaj.. Ännu ett sånt inlägg med bara massa egentligen onödigt snack.

Hur som så blir det nog en vit helg =) Ser fram emot det. Ska passa Neo på fredag och sen blir det nog bara relax och träning lite blandat. Ska bli skönt ! Nu ska jag nog sova puss !

Okej jag hade helt glömt bort att det skulle vara julmiddag imorn hos Mickis. Blir lite festligt imorn endå ra =) Melinda får ta Neo. Nu ska jag sova igen ! :P



Just a tips


Tänk om det här var ett vanligt skärp.. Kostar bara 110 kr typ. Men nu är det bara ett midjebälte. Jätte fint men som sagt bara midjebälte.

Romwe.com borde ALLA checka in. Billiga och snygga kläder/ assesoarer.


.

Och förresten, saknar Max och adam på jobbet !

Chicy är bäst!

Efter lite mejl kontakt så skickade dom jackan i den större storleken redan idag så nu ligger den redan i sköndal och väntar på mig ! Det gjorde min dag haha.. Även fast jag inte hunnit skicka tillbaka den jag har nu så gjorde dom endå så här! Mycket glad.

Däremot igår morse fick jag en REJÄLT onödig P-bot som förstörde min gårdag. Men nu när jag vet att jag imorgon ska hämta ut min snygga jacka så tänker jag knappt på boten längre ;) Och juste det är ju äntligen lön på fredag! Känns bra att se sparkontot växa =) Försöker spara så mycket som möjligt nu för tiden. Har en liten bok där jag gör budgets för varje månad, ( tkr det är kul att räkna ut sånt :P ) där jag räknar ut saker som ska betalas och hur mycket jag kommer ha över. Sedan lägger jag hellre undan mer i sparande än vad som egentligen behövs och har snålt på mitt vanliga konto. Det funkar väldigt bra för jag behöver nästan aldrig nalla därifrån utan jag brukar klara mig !

Och om det händer att jag säger "nej jag har inte råd med det" när någon frågar något som har med pengar att göra så får jag till svar: Men du fick ju nyss lön ? Och ja, ja det fick jag men det betyder inte att jag har massa pengar över utan jag prioriterar att spara och leva lite snålare så är det bara =) Och det känns väldigt bra när man har något speciellt att spara till.

Äsch bara lite snack, kände för att skriva av mig lite och då blev det såhär :P Nu ska jag typ sova är as varm och trött. Var ju med Danne när han tattuerade sig ända ute i bromma, blev lite skuggning men mycket kvar =) Kanske visar en annan gång. Tror det går ngt konstigt på jobbet därför jag känner mig lite skum också =( Men nä nu ska jag stänga ner datorn G-natt! <3



Wiho snart dags att flyga igen !

jacka och tatto

Åhh va fan jackan var så jävla fin !! MEN en storlek för liten :( Så ska skicka tillbaka den imorgon eller torsdag. Den var helt perfekt. Nu blev jag lite ledsen för troligen hinner jag inte få den nya jackan denna vecka och jag hade verkligen velat ha den på lördag ! Aja får vara glad över att den var snygg iallf och jag blev nöjd över hur den såg ut =)

Var alltså och hämtade ut den idag och innan dess ( efter jobbet ) var jag och träna. Gått på 3 pass och ett gympass 4 dagar i rad så min kropp är helt slut nu ! Imorgon blir det vila från det då jag ska följa med Danne till tattuerings studion. Han ska fylla i skuggningen, förra gången för två veckor sen gjorde han konturerna. Då såg det ut såhär:



Tror den kommer bli as nice !

I brist på annat

Bjuder på lite "snygga" bilder från min webcam , leta efter någon tränings relaterad bild att lägga upp då jag var och träna idag och då hitta jag bla den här under. Sen fortsatte det bara hahah..



Asso ser ju ut som en tjock kille på sista bilden hahah..
PUSS

PLEXX från Scorette

Det var förresten dom här skorna som låg i paketet jag la upp för någon vecka sen här på bloggen. Måste bara tipsa om att dom är AS sköna. Väldigt smidiga att bara dra på sig snabbt =) Lagom varma, men dom kommer nog inte räcka när snön kommer för fodringen ni ser på bilden sträcker sig inte ända ner till tårna utan det blir ngt annat ganska varmt material där nere. Men sen när det är rikligt med snö lär jag endå använda ett par ugg liknande för jag har så lätt för att frysa om fötterna.


Men absolut dom perfekta höst bootsen enligt mig. Som har både värmen och utseendet. Kostar 699 kr. Det var också as smidigt att beställa från deras hemsida. Leveransen gick väldigt snabbt. Alla scorettes skor finns ju inte ute i butik.

 

 

Foton- scorette.se

 


V-secret


Mina två jobbar kompisar Adam och Max stack ju till New York idag. Dom är borta typ 9 dagar, AVIS ! Men jag får ut lite utav det iallf =) Adam ska kolla efter en body mist till mig från Viktoria secret. Väldans snällt =) Hoppas han hittar det också. Jag sa att han skulle välja den som luktade mest fruktig/godast. Så jag får se vilken det blir. Vill också ut och resa NU. Men det är faktiskt bara 1 månad kvar till THAILAND exakt på måndag. Ahhhh fan vad härligt det ska bli !



Bara lite snack

Ja idag är det lördag då. Igår kväll låg jag bara hemma och var helt slut efter veckan som var. Posttoppen på jobbet tog ut sin rätt på mig må jag säga. Var en riktig socker dag igår, först fredagsfika på morgonen ( proppade i mig lite mer än vanligt typ haha ) sedan kom Jonte med lösviktsgodis vid 12 och bjöd alla,  Pannkakor med sylt och grädde till Lunch och sedan på efter middagen hade man ju gått och småätit mer godis så jag fick jätte ont i magen :P Middagen senare bestod utav hamburgare med pommes. Oj trodde typ jag skulle rulla till sängen haha. Så imorse drog jag till Friskis i Farsta och gick på ett medel pass klockan 11. Var FETT trött men körde mig igenom hela passet endå. Tränade till och med lite extra i en halvtimme efteråt. Kändes jävligt bra efteråt. Sen jag kom hem från det har jag bara tagit en dusch och ätit lite lunch. Slösurfar lite nu.

Ikväll blir det också lugnt. Har varit två vita helger i rad nu, känns bra men längtar till nästa fredag då det är löning och då kanske det blir några öl. Har haft fullt upp och varit helt slut senaste veckan och har inte hört av mig till nån eller orkat göra något. Saknar mina vänner om dom kmr ihåg mig <3 :P Nä men ibland har jag en tendens av att gå in i mig själv. Enda sen i söndags har jag sovit hemma hos mamma. Annars skulle jag aldrig orkat med posttoppen. Så har somnat halv 9-9 varje dag. Bara jobbat ätit sovit och har inte haft ork eller pengar till att hitta på något på min lediga tid.

Men ikväll ska jag unna mig en bio. Danne ville gå med mig så idag blir det DRIVE. Braking Dawn får bli en annan dag då man kan reservera. Har knappt några cash, bara biobiljetter och kort att använda. Och just nu går det bara att köpa biljetter till braking Dawn, SURT !



Chicy

Min skinnjacka har gått sönder och jag är så trött på den så igårkväll fick jag ett ryck och beställde hem denna snyggingen ! Hoppas den sitter snyggt på och inte är för liten. Tog en storlek small men såg att det stod att den är rätt smal i storleken så man rekomenderas ta en storlek större än vad man brukar ha. Skulle alltså varit Medium men tog endå Small, så har jag tur så sitter den bra endå annars blir det att byta =)



Den är lite annorlunda med snörningen på armarna jämfört med mina tidigare skinnjackor. På ett sett kanske det känns lite onödigt att gå och köpa en skinnjacka nu när det snart är vinter men äsch jag använder det så ofta och sen vill jag inte riskera att den tar slut =) Chicy.se är hemsidan och den kostade 1199 :-

Jobbet

Sitter på jobbet och käkar lunch. Diskuterat lite knasigt som vanligt haha.. Här är en bild på mina två söta jobbar kompisar Henko och Max. Enda bilden jag hitta just nu som dom båda är med på. Det är från att vi hade fredags öl i fredags och sen bowla vi efteråt =)



Sen en bild från bowlingen


=D

RSS 2.0