Inte planerat , men URGULLIGT :D

Jag har tråkigt :( Vet inte vad jag ska hitta på.. Är rätt trött också. Danne spelar, Diddi är på Gotland och Linda är på Landet. Det är oftast dom tre jag brukar kunna göra nånting med efter jobbet. Men nu är ju alla upptagna eller bortresta så jag får sitta här i Dannes rum helt själv och känna huden brännas av all sol jag har fått på mig under dom senaste dagarna :P Samtidigt som jag kollar på Kitchen nightmares med Gordon Ramsay. Funderar på att ta en promenad. Men jag vill helst inte knalla runt här i hagsätra helt själv. Föredrar då hellre en cykeltur på ängen och runt kärrtorps IP utanför mitt hus.



Haha fick precis ett sms från Tea. 

Måste bara förklara först att hon har tagit hand om en katt som hennes Dotter hittade utomhus. Som en person inte vill ta hand om längre.. Den katten var lite tjock om magen när jag var där sist.. och då sa jag men min katt är också lite rund om magen, det har den varit sen den föddes så det kanske är samma för din katt ? A vi lär väl märka det säger tea.

Och nu skriver hon : Och Du som säger att katter BARA kan vara tjocka, nu ligger hon och föder i Jennifers säng ! :P

HAHA så fel man kan ha ;) Ska dit sen om vi får och kolla på dom :) Nu har jag kanske nått att göra helt plötsligt!



Bild lånad från Google

SKÖN DAG !


Foton - jag

Vill aldrig att det här underbara vädret ska ta slut :) Snart semester !!
Nu ska jag ut i solen ett tag till sen träffa Danne och Fedde :)  hörs sen om jag tar med datan !

Orkide'



Alla foton tagna av mig

Fixat naglarna hos Tea !

Hejsan ! Idag är jag uppe tidigt :P Somnade väl vid 1 igår och vaknade vid halv 9 av värsta rycket. Jag fick panik över att jag och Linda inte har ett giltigt pass till Turkiet den 25:e Juli. Men lugnade mig sen med att vi ska åka och fixa det på måndag. OM jag kan övertala Linda. För hon vill egentligen åka ut till landet på söndag. Men jag kommer fråga henne vad hon tycker är viktigast. Att komma en dag senare till Arholma än att kanske inte kunna åka på resan för att vi inte har nått pass ? Tror hon väljer alternativ 1 ;)

Hur som helst gjorde jag naglar igår för första gången hemma hos Tea :) Jag gjorde det med Diddi. Först ut var jag och det tog ca 2 timmar, 50 minuter längre än vad Tea brukar göra det. Och det berodde på att jag har rätt runda naglar. Inte platta lixom :P Och det var hon inte van att jobba med. Men hon sa att det var en liten utmaning :p Och hon klarade den galant ! Ska försöka lägga upp nån bild på det färdiga resultatet nån dag här framöver för just nu har jag inga batteri på kameran. Men här kan ni få en lite titt på hur det såg ut mitt i alltihopa på diddi. Naglarna var alltså bara halvt färdiga här.



Säg gärna till mig om ni skulle vara intresserade. Finns några lediga tider att få men då gäller det att vara ute i god tid. Och jag lovar att ni inte blir besvikna ;) 400 :- kostar det. Lite extra om man vill ha stenar eller små grejer på.. Och om naglarna skulle gå sönder första veckan fixar hon det gratis. Efter andra veckan kostar det 50 kr per nagel !

Då vet ni det :)

Chill mys på nypan igår kväll



Gud så härligt väder det är :D Blir så glad att jag äntligen kan börja steka så jag får lite färg på kroppen ;) Igår kväll kände vi för att dricka någon öl i solen på nypan. Det var rätt mysigt och senare på kvällen kom Fedde och joinade oss. Vi fick nån flumm ide att börja slåss mot Danne. Jag och Diddi dåra.. Danne fick förstås inte slå tillbaka haha. Har en video på det också från Diddis mobil som hon får lägga upp nån dag. Vi såg rätt roliga ut :P Sen satt vi bara där och snacka skit, gick hem vid 11 och sov. Skulle aldrig orkat ta mig upp i morse om jag skulle stannat ute med dom till 1.. Det enda tråkiga med kvällen var att jag får ett samtal från Fedde halv 1 där Danne säger att han tappat sin mobil :( Sånt där är alltid så jobbigt. Dom leta och leta min hitta den aldrig. Så nu terrar jag Fedde varje gång jag vill få tag på han :P Fast det har inte behövts så mycket eftersom vi varit med varandra nästan hela eftermiddagen.

Men nu tjatar Danne på att vi ska åka mot Fedde. Så ska väl börja röra på mig. Vi hörs ! :)

Blommor o blad






Foton tagna av mig med mitt Tamron 90 mm 2,8 :)

Vi på arholma

Nu ska vi ut på promenad och se på den fina soldegången :)


Jag och Danne på Hasses 70 års fest. Älskar dig mest <3

Fedde, Linda och Tobbe :)


Rolig kväll :D får lägga in bilder från det sen också om jag kmr ihåg ;) Påminn mig annars!

Fabian och Sannas bröllop

Hej allihopa :) Dagen efter midsommarafton och jag mår jätte bra :) Vart inte full igår så det var skönt.

Bröllopet var jätte fint och trevligt :) Började med att vi nästan kom försent. Skulle vart väldigt pinsamt då, men det slapp vi som tur var. Det enda pinsamma var väl att Danne tappade salmboken när allt var knäpptyst och prästen pratade. Men alla trodde det var en liten flicka så dom sura blickarna kom på henne istället haha. Stackars liten..

Sen åkte vi i massa bilar till en jättestor stuga mitt ute i ingenstans utanför huddinge. Där hölls efterfesten och middagen m.m. Väldans god mat var det :)

Stannade inte så länge eftersom Mia körde och dom skulle åka hela vägen till västerås. Då är det lite skönare att åka vid 9 än 12 på natten. Sen när vi kom hem satt jag och Danne och snackade med Lotta och Tea ett tag innan vi kolla på film tills vi somna. Så såg våran midsommarafton ut.

Men det tråkiga var att jag glömde fota mig själv och Danne :( Vi var faktiskt väldigt fina och jag hade på mig mina nya höga skor som jag faktiskt klara av att gå i :)



Nu är jag förresten på Landet med några ur familjen. Därför kan jag inte få upp så många bilder på en gång eftersom det tar sån tid. Men tänkte försöka senare ikväll också. Men skulle hest vilja fin justera dom innan men det går ju inte utan min data och Photoshop. Men bilder direkt från kameran är ju inte fel det heller. Ibland behövs ingen redigering!

Är lite ledsen över att älsklingen inte följde med ut hit idag :( Men jag förstår han, inte så kul att bara komma en natt. Jobbar ju på måndag så måste åka hem imorn. Men ringer han sen och pratar lite :)

Vi hörs senare ikväll eller imorn med fler bilder ! PUSS

Glad midsommar ! :D

Den här midsommaraftonen kommer inte riktigt se ut som den brukar :P Jag ska nämligen på bröllop ! Dannes Farbror Fabian ska gifta sig så har lite brådis med allt som ska fixas. Måste hoppa in i duschen nu, sen börja sminka mig, ta bilen hem till mig ( sov hos DAnne ) , Byta om, ta bilen tillbaka, bli upphämtad halv 1 av Mia och Dannes Pappa. Och jag köpte ett par nya HÖG klackade skor igår. Tyckte dom var så himlans snygga och coola så var tvungen att ha dom. Men grejen är att jag kan inte gå i klack skor bra alls och dom här tror jag var 10 cm höga. Det är väldigt högt för mig. Så kommer ha med ett par extra skor :P

Har inte hunnit fota dom med min kamera så använde webbcamen. Man ser ju på ett ungefär hur dom ser ut ;)





Nä nu måste jag rusa , får lägga upp en bättre bild nån annan dag ! Puss


Som nu :)





Linda


:)
 Foto - jag

15.00

Nä ni inte mår jag bättre :( Har inte varit sjuk sen november typ. Det har varit skit skönt. Och jag tror jag vet vad det beror på nu varför jag lättare blir sjuk och det ska jag sluta med !

Har bara legat hemma hos Danne och slappat. Fedde är här också. Just nu kollar vi på en film på 4an. Helt okej tidsfördriv haha :p Men hade hellre velat vara ute och få lite färg och frisk luft. Och använda mitt nya skydd spray för håret. Köpte det igår inne i stan. Kostade 179 :- och luktar skit gott ! Persika typ.. Och det skyddar då mot solens strålar :) Man får inte glömma bort håret när man är ute i solen.




Äntligen sol igen !



Om jag mår bättre sen ska jag nog ut och sola ;)

Seg dag

Är lite halvt sjuk men orkar inte sitta hemma hela dan så ska in en snabbis till stan och käka med Danne och Fedde. Hälsar säkert på linda en snabbis också på Esprite :)

Hoppas bara inte jag blir sjukare !

Puss hej <3

Ha en trevlig torsdagskväll!



Alla foton tagna av mig.. Har bara dragit ner färgmättnaden och höjt kontrasten i princip. Resten är mitt tamron 2.8   90 mm objektivs tjänst ! :)

Party humör på en torsdag


Vem älskar inte det :) ? Är jätte sugen på att sätta på mig massa fina smycken och sen följa med hem till en kompis ikväll som ska ha en liten chill fest.. Jag ska nog dit ett tag och vara en liten fotograf,  men jag kan ju lixom inte festa och det är det jag är sugen på just nu.. Kanske iallf köper med mig nån 3,5 : a hehe.. Det smakar ju iallf gott !

Så lite "fest" bilder kommer säkert komma upp dom närmaste dagarna om det blir några bra :) Och imorn tar Dannes äldsta kusin studenten så då blir det fest på rikigt ! Ska bli jätte kul :) Tar nog med kameran då med.. Så håll utkik här i helgen om ni vill se lite bilder.

Nu ska jag käka middag.. Puss !

Snart så.. snart !


Älskar dig så mycket Linda :) Världens bästa syster! Även fast du kan vara jävligt slarvig ibland ;) hehe..

Puss på dig, ca en månad kvar nu <3

Ny köpt :)


I fredags...



Vi myste och drack ute i sickla.. Jätte härlig dag :) Slutade rätt tidigt för mig och Danne eftersom han skulle upp och jobba på lördan. Och det var bara skönt. Kom hem klockan 12, resten typ 7 på morgonen hehe...

Syns det att jag slingat håret förresten :)? 

RSS 2.0