Städat

Det här har jag spenderat kvällen med ! Fan det var på tiden haha.. Är inte helt 100 än men så mycket bättre.

Före:



Efter:


Lördagen

Igår var jag helt död efter i lördags ! Gjorde absolut inget vettigt utan låg bara hela dagen i sängen ,kolla på film och paradisehotell, förutom på kvällen när vi gick med Neo. Men det var sista bakfyllan på ett tag för jag spenderade typ alla mina pengar i lördags. Illa för att vara mig och bara släppa kontrollen på kortet, tog taxi hem dessutom. Så kan det gå ! Men det var en rolig kväll.

Här är två bilder från kvällen, första är från Fridays och andra när vi var inne på Cafe Opera. Gillar inte riktigt mitt ansikts uttryck på sista bilden, ser ut som att jag har fetaste näsan eller nått skumt är det iallf haha men jag bjuder på den för jag själv tog knappt några bilder tyvärr..


Firar Diddi !

Nu sitter vi på Fridays och firar Diddis födelsedag :) Kommer nog bli en as rolig kväll !


Potatisgratäng och kött

Nu fixas det inför middagen ! Ni ser i rubriken vad det är. Guud så gott det ska bli. Är jätte hungrig :) Sen blir det bara en lugn kväll är helt slut efter dom här senaste 3 veckorna på jobbet ! Åhh så många har slutat :( Då det har varit lite kaos och mycket sena dagar. Så den här helgen ska jag bara NJUTA. Det blir paradise hotell ikväll och imorn lite stros på stan med älsklingen. Sen imorgon kväll ska Diddi firas :) Bra helg !


Fredag :)

Mmm Lunch ! Kyckling med potatis sallad och vanlig sallad :) Köpte Omega-3 tabletter iförrgår också som jag ska ta 2 gånger om dagen + hårkontroll som jag åt regelbundet innan Thailand men gjorde ett uppehåll där så nu ska jag börja igen ! Behöver få i mig vitaminer och sånt som ger mig energi! Fisk äter jag lixom typ aldrig.


2 snygga jackor från HM

 

Jobbigt det här med snygga vårkläder, 399:-

 


Klockren outfit


Nelly.com

Resan

Okej Thailand resan kommer bli lite uppdelad. Dock inte i ordning från dag 1 osv utan plockar ut olika delar =) Så här nedanför lägger jag upp lite bilder ifrån när vi var på en dagsutflykt. Vi stannade till vid 3 olika ställen och bada, åt lunch och snorkla ! Speedboat åkte vi då ! Har massor med bilder från den dagen men visar bara några nu det tar sån tid =)

Just här nedanför var vi på paradis ön koh nang yuan, Vid Koh tao. Så jävla vackert alltså ! Åh längtar tillbaka<3 Farfar Hasse var såklart med =)


Länge sen jag skrev här nu

Hej igen bloggen ! Var ett tag sen jag updaterade men sånt händer ju ;P Har varit en sväng i Thailand under tiden tex =) Kommer lägga upp bilder lite då och då men just nu har jag ingen ork för det. Har lixom över 8 gb:ts bilder, det är en del.

Så istället gjorde jag ett litet kollage på mina senaste köp! Är riktigt nöjd med allt =)
So no return on this stuff !
HM har väääldigt mkt fint uppe nu måste jag säga..


Ska försöka updatera lite oftare, men lovar inget. Men har som sagt lite bilder som jag vill ska komma upp<3

RSS 2.0