Mer Tattos

Och så min =)

image description

På lördag ska jag till tattueringsstudion. Det är drop in då så antagligen kan jag fylla i den då :D Sen får vi se om det dyker upp något mer haha !

 


Tatto.

Har kollat igenom typ 30 sidor för att vara exakt på http://rodeo.net/tattoologist, svårt att sluta men nu ska jag sova! Är sugen på en ny tatto men börjar med att fylla i min den 8:e maj =)


Så varmt o skönt i solen

I väntan på tbanan


Ska bli en runner

Fick skjuts till gymmet imorse och körde på löpbandet. Känns bättre och bättre för varje gång nu jag springer. Dock så har mina ben blivit konstiga efter skivstångs passet i onsdags. Har jätte ont på ovansidan lår. Så sprang iallf i 18 min och resten pw:ade jag. Men 6 kilometer är mycket för mig :) Nu ska jag hem gå på en långis med neo och sen vid 4 börja åka in mot söder. Jag och Danne ska på bio vid 6 och tänkte äta middag innan o så. Blir nog en bra dag !


Godmorgon!

Var en sväng på HM igår hade en 250 kr rabatt där :D Så jag köpte på mig lite smått o gott. Tänkte bli lite brun och så =) Nagelacket köpte jag dock på kicks för 39 kr den sista i den här färgen. Den är super fin på lite mjuk / mörk piggelin !



Boyfriend Jeans

Vill ha ! Snygga från Zara 559:-


Like this hair color

 

 


Veckans tränings schema

Måste ha lite koll på vad jag tränar.
Inkl PW med Neo på kvällarna.


Idag Måndag har jag:

* Tränat armar
*Sprungit/ PWalkat  fifty fifty  30 min på löpbandet i "Hill" Level 1, speed 10.3

Tisdag
*Jympa medel hornstull 16:00 + Mage

Onsdag
*Skivstång i Hornstull 16:30 blir då första gången jag testar det ( fria vikter och skivstång )
+ 20 min på löpbandet

Torsdag
*Jympamedel hornstull 16:00 mördar pass med Claes 

Fredag
*Ki balans ringen 16:00 eller vilodag, någonting lugnt iallf + armar

Lördag
*45 min på löpbandet ( mål att springa minst 20-25 min utav 45 resten PW) 
+ 15 min crosstrainer + ben och rumpa

Söndag
*Vilodag eller Yoga klockan 11 i ringen eller gym eller jympa medel.
Får helt enkelt se då.


Nu ska jag försöka hålla det här men det kan ju ändras vissa saker om passen blir fullbokade lr problem på jobbet mm. Men ska bli kul och se hur det funkar iallf =) Ska försöka springa lite oftare på löpbandet också. Vill bli en riktig runner! Idag var det dö jobbigt dom där 16 minuter men jag körde på endå och tvinga mig själv!



Det här är en bra övning för låren och rumpan om man tänker att fötterna är lite längre fram och sen böjer man ner höften upp och ned utan att nudda golvet så mkt och isär o ihop med benen =)



Mina mått igen 22 April

Dom övre är från den 1:a April och dom undre är från idag:



54,7 övrelår 26,5 armar, 87,1 rumpa,  76 mage,           36 smalben,  49,5 nedrelår

56
cm         26,5cm____ 91 cm           71cm övremage   36,5cm        43cm

81
undre mage
(kärlekshandtagen) 


Har fortfarande inte kollat vikten.

Det jag märker nu är att det är svårt att komma ihåg exakt var jag mätte mig förra gången och göra likadant nu. För som på "nedre lår" verkar det inte riktigt stämma att jag ska ha gått ner 6,5 cm. Sen gått upp 1,3 cm på " övre lår ". Men däremot verkar jag ha fått lite mer putrumpa för enligt måtten där har det gått upp 4,1 cm så där kan vi ju säga att det stämmer haha.

Men ingen skillnad alls på armarna. Sen magen där vet jag inte alls var jag mätte mig förra gången. Så från och med nu mäter jag på 2 ställen.
Hur som helst så tror jag allt att jag bygger lite muskler överallt.

Men ingenting lär ju stämma exakt för jag mäter mig själv och det är lite svårt o klumpigt. Sen har jag ju varit sjuk under den här tiden också och åt massa onyttigt över påskhelgen. Så har ju inte kunnat träna på så mycket som jag velat ( om man kan skylla på något ).


Träningen idag gick superbra förresten. Linda följde med också och vi alla fick verkligen svettas ordentligt på passet. Sen efter det körde vi faktiskt lite crosstrainer. Kände att vi skulle maxa haha.. Nu ligger jag helt utslagen i sängen och har precis duschat. Sen blir det as lugnt innan en långis med Neo + middag. Nice söndag !


Typ såhär man ser ut på ett medelpass haha


V S



Åh vill ha den här tränings tröjan från victoria secret ! snygg


Godmorgon söndag !

Nu blir det lite frukost och sedan drar jag iväg på ett medelpass med Lilla My i Farsta :) Tror det blir lite gym efter också !


På Kungsholmen

Nu ska jag bleka tänderna ! Spännande :)


Phuuu...

Höll på att glömma min gråa tjocktröja i nnan jag skulle gå så sprang tillbaka och då råka jag ta en annans tjejs tröja haha. Lite pinsamt, brottom till bussen hade jag också men jag hann :p Nu ska jag snabbt hem och käka lunch sen får jag se vad jag hittar på. Är rätt slut så tar det nog bara lugnt. Kanske om jag orkar så vill jag göra en ny blogg design :)


Dags för medelpass och lite gym


Äkta Vs fejk

Dom ena är mina nya äkta Raybans och dom andra kommer ifrån Thailand för 50 kr. Kan ni se vilka som är vilka ?



Dom översta är äkta kan jag då meddela. Ser nästan identiska ut men det är dom inte. Dom äkta är liiiiite större och dom fejka är liiiiiite kantigare. Man ser mest tydlig skillnad när man har dom på sig. Tycker båda är super snygga på olika sätt ! Önskar dom fejka fanns i exakt den modellen fast i ett äkta par, då skulle det vart super.

Matcha skinnvästen

Finns så många olika sätt att matcha den svarta skinnvästen. Här nedan är bara några. Hade lite tråkigt och provade lite olika outfits. Lika bra att ta kort på dom då ;P Dock inte så genomtänkta foton då jag bara snabbt ställde mig vid spegeln.

Längtar tills man kan börja använda shorts till också =)

Solbrillor mina nya Rayban Wayfarers.

 

Älskar kombinationen med jeans jackan under, så snyggt !

 

Snyggt och enkelt med en vit tischa !

 


Blev gymmet istället

Vi vart lite besvikna på dans fuego tränaren idag. Det kändes som att han inte alls var förberedd utan bara kom på lite steg då och då. Det blev väldigt rörigt så jag och Linda bestämde oss för att gå till gymmet istället. Har aldrig hänt förut att jag har gått ifrån ett pass men vi kände ju att vi faktiskt ville få ut något av träningen lixom. Så vi kan väl säga att dom där 20 minuterna åå passet var lite uppvärmning. Sen körde vi 40 min i gymmet. Måste ge berömm till Linda också som tog i som aldrig förr ! You go girl ;) Nu sitter jag påväg hem till hagsätra och där väntas chiliconcarne och tårta MUMS! haha perfekt efter träning. Det kommer lite släktingar för Melinda har fyllt 14 år :)


Kunde inte låta bli

HM har nu fått in så sjukt mycket fina kläder och smycken. Ni måste ju bara in och kika på webben! Nu har dom  också 20% rabatt på ALLT ! rabatt kod 9767 tror jag det var. Men man måste nog vara medlem för det.

 

Men iallf det här vara bara så fint så jag var tvungen att klicka hem det. Summan som ska betals i maj för det här blev typ ynka 240 kr. Älskar tischan det var den jag föll för först med färgen och mönstret sen hängde det andra lite på för det var fint =)

 

 

Förresten jag vill ju vara ljushårig i sommar och tycker färgen som hon har på bilden är sjukt fin. Men är det för tidigt att börja slinga håret om 1-2 veckor ? Med tanke på att i typ februari färgade jag håret 3 gånger på 1 och en halv månad sammanlagt eftersom allt blev fel. Är ju nöjd nu också bara det att jag saknar att vara ljusare lixom. Hmm tror endå jag väntar tills i slutet av Maj men vet inte om jag orkar vänta haha !

 


Fredag !



Idag är jag heeelt slut alltså. Har stressat mig igenom den här dagen på jobbet, fick verkligen känna på att det är fredag den 13:e. Men det hindrade inte mig och Linda från att träna! Hann tyvärr bara meds en 30 minutare på gymmet. Varav jag körde stenhårt i 20 minuter på rumptrampmaskinen = döds jobbigt. Men det är alltid något =) Igår var jag my och Linda på ett medelpass i hornstull, det var super kul verkligen haha! Är extra kul när både My och Linda är så tränings inriktade också. Imorgon har vi bokat in oss på ett dans fuego klockan 1 i farsta. Det blir spännande och jag är taggad =) Kommer bli Powerwalks med Danne och Neo på kvällarna nu också då vi endå ska gå på en långis med han ! That feels good.

Btw så älskar jag att titta igenom massa inspirations bilder. Kan fastna ibland och bara hitta mer och mer. Behöver inte bara vara om träning utan bara inspo på vackra saker/personer/ outfits mm.


 


Wiiiiiiiiiiii !!

Nu ska jag åka och boka något riktigt kul ! Nämligen en två dagars kryssning till riga med mondaybar crouise ! Är så jävla glad att det fanns biljetter kvar nu för en fyrmanna hytt så ni fattar inte :D Det är den 31:a Maj till 2:a juni en torsdag till lördag. Hardstyle och house som jag har uppfattat det !


Ååååh det ska bli så sjukt kul. Det är jag Danne, Robin och Linda som bor tillsammans sen ska massor av deras kompisar åka.






Älskar jeans shorts

Till sommaren ska jag göra om eller köpa mig ett par sjukt snygga jeans shorts. Jag bara älskar det. Sen dessa under är ju egentligen typ dom perfekta. Men tror dom kosta typ 800 kr. För dyrt för ett par shorts bara då kan man sätta på nitarna själv lika bra. Som jag gjorde med ett par förra året =) Gick hur bra som helst. Men dom här är inspo iallf !


Sen kan jag också meddela att dessa under som jag beställde från Hm förut var så himla fina och satt jätte bra på ! Längtar till sommaren då jag kan börja använda dom till brunbrända tränade ben ;P haha.. Finns i vitt också.

199:-

 


Låga eller höga ?

Det är frågan det ! Skulle vilja ha ett par nya converse. Och denna gång den lägre modellen. Sen med rubriken så menar jag låg eller hög sula. Vad är snyggast ? Den lägre modellen är lite billigare den andra högre kostar 650 kr via en hemsida på nätet. Kommentera gärna om ni vet någon butik som har billiga låga vita =) Checkade med tex stadium men dom hade bara svarta och det har jag redan.





På något sätt känns det mer tjejigt med höga .. Hmm får tänka på saken.


Kollar på när Melinda spelar match !

Efter det här drar jag till gymmet i Farsta en sväng :) har saknat att träna dom här dagarna när jag har varit sjuk och bortrest. Så det blir skönt. Hade iallafall en jätte mysig påsk. Skulle vart lite bättre om jag varit helt frisk men men. Vi var ute med hela dannes släkt från hans pappas sida i en stuga utanför Västerås. Fredag-söndag. Igårkväll njöt vi endå av att ligga i vår säng och kolla på en ny serie som heter Arkatras ( kanske stavat fel ). Så jävla bra ! Rekommenderas verkligen. Nu ska jag fortsätta vara social här med Danne och Lotta , puss <3


Äntligen !

3:e gången gilt och äntligen passar modellen :) haha Yay !


Sjuk

Ja nu kan ju hajja med Rubriken hur tråkigt det är för mig just nu ! Dock så har jag krigat mig igenom denna arbetsdag endå och kommer göra det imorgon med för jag vill verkligen verkligen inte ha sjukfrånvaro nu i April. Blir lite tristare nästa löning då ju haha. Så jag tänker att jag kör eget race dom här två dagarna och sedan har jag tid att vila i Helgen! Måste bli frisk då för jag ska till Enköpng fre- söndag. Kan berätta mer om det ADB men hur som helst kommer jag KÖRA fredag morgon klockan 11 i typ 2 timmar, vill INTE vara sjuk då snälla :( Jaja får hoppas på det bästa iallf. Kommer som sagt köra mitt race imorgon och ta det lugnt. Om jag märker att jag blir mycket sämre under dagen måste jag gå hem tidigare. Men det vill jag inte heller för imorgon levereras mina Rayban wayrfarers solisar ! Vill hinna få dom innan helgen :) Så nu ska jag bara tänka positivt. Var hos mamma idag med Danne Linda och Robin. Dom lagade as god köttfärslimpa ! Mmmm säger jag bara. Så mysig kväll. Gosade massa med Tchi thci också , mitt lila hjärta <3 Sen behöver jag väl inte säga att jag saknar träningen för det vet ni väl redan ? Avis på Linda och My som har tränat för fullt! Men viktigaste är att jag blir frisk nu och då hjälper det nog med massa sömn också så säger godnatt för mig nu <3


Mina önskningar just nu

Innan sommaren ska jag köpa den här modellen och färgen av Rayban. Sjukt snyggt ska ta största storleken också!

 

 

Sen vill jag lägga lite extra pengar på ett par snygga jeans, dessa kostar 995 från Nelly. Nudie är märket. Fick faktiskt upp ögonen för dessa när Rebecca i Topmodell använde dom i senaste utröstningen. Juryn frågade henne vart dom kom ifrån för dom var så snygga :P Rumpan ser ut att få sig ett lyft i dom iallf och det gillas ju ! Får se om och när jag köper dessa. Vill iallafall prova dom i butik först.

 

Sedan sist men inte minst en Michaelkors klocka. Kostar mellan 1500 kr upp till aa typ 2-3000 kr beroende på modell och färg. AS fina. Men känns lite dyrt för en klocka. Skulle isåntfall blitt den billigaste. Man kanske kan passa på att unna sig snart när man endå har fått löneförhöjning ? Nja just nu drömmer jag bara lite iallf =)

 


Outlet

Jävlar vad jobbigt det var att träna idag efter att jag var så bakis igår! Började må lite illa i slutet av passet så gick 10 minuter innan det var slut. Men kämpade på som fan dom 45 minuterna innan iallf ! =) Sen skulle jag gå och köpa mig en Subway macka och då helt plötsligt står Linda och Robin framför mig i kön med Robins föräldrar haha ! Yeye så hann säga hej till dom innan jag åkte iväg med Lotta.


Sebbe övningskörde till kungenskurva och sen gick vi till Nikes nyöppnade butik i heron city som jag skrev om innan. Outlet har dom där nu så jag fyndade dom här skorna för 345 och väskan 220 kr. Så värt alltså :D Var tvungen att passa på när det var så billigt och jag har ju velat ha ett par nya skor. As snygga. Nu slipper jag glida runt med plastpåsar hela tiden också haha!



Men kolla här då ! Dom har inte tagit bort larmet. Fan va irriterande :P Men man kan vika in det så det gömmer sig i facket. Sen någon dag får jag väl åka tillbaka och ta bort det !


Mycket nöjd iallf =)

Söndag 1:a april

Nu ska vi se vad som händer med träningen, därför har jag mätt mig ! 

54,7 innerlår 26,5 armar, 87,1 rumpa,  76 mage, 36 smalben, 49,5 nedre lår
Vikt, har ej våg så kan inte kolla det.

Ska väl mäta mig en gång i veckan och se vad det blir för resultat. Mest så vill jag att rumpmåttet ska bli mer haha och innerlåren lite mindre :P

Nä nu kör vi ! Dags för träning snart, först bara lite frukost =)


Lördag

Huuuh idag har jag inte mått bra alls ! Det blev ingen vit fredag kväll utan bestämde mig för att BARA dricka 5 öl, 33 cl. Shore det gick ju as bra ! Not. Så idag har jag legat super bakis hela dan, värsta på länge. Så nej Inge kul ångrar att jag inte körde på min vita fredag som jag hade tänkt från början. Men men gjort e gjort och det var faktiskt en as rolig kväll med kompisarna måste jag säga<3 Så eftersom jag bara legat inne hela dagen idag är jag skit taggad på att träna imorn !:) Ska på medelpasset klockan 12 i Farsta och sen efter det blir jag upphämtad av Lotta o Sebbe. Vi ska åka till Kungenskurva. Det blir en sväng till Ikea och sedan ska vi också kika in Nikes nya Outlet butik som nyligen öppnat i heron City.! Hoppas dom har några snygga träningsskor till ett bra pris :) Nu ska jag försöka sova godnatt !

 

 


RSS 2.0