Vill ha en träningsrik helg ju !

Vill bara vara frisk och må bra ! Usch känner mig krasslig. Hoppas det blir bättre under natten ! Vill inte vara sjuk :(...


Måndag och coachträff

Ja då var det en ny vecka då. Är på väldigt bra humör idag och har massa energi vilket är skönt :) Stackars Henko är som jag var förra veckan, eller vad det var, lite seg och deppig på allt. Så tråkigt när man är inne i sånna perioder och just nu har vi typ gått om varandra som så att om jag e nere e han pigg och gla och sen tvärtom :p Så kan det vara ibland. Men hur som helst så var jag på min första coach träff imorse. Måste erkänna att jag var rätt nervös innan eftersom jag inte alls visste hur det skulle vara osv och första gången man träffar dom andra. Men det gick faktiskt hur bra som helst och det var inte alls farligt haha ;) Väldigt intressant och kul. Nu har jag precis ätit lunch och ska snart dra iväg och dela. Slutar halv 4 och då ska jag träna rumpan :D blev mest kondition i helgen ( faktiskt riktigt mkt så det känns super ) sedan körde jag lite rygg och armar i helgen också ! Japp så äre och nu ska jag lägga mer mobilen, puss på er :)


B5 zink och järn

Något som blir mitt nästa köp. Dessa vitaminer är bra för hår, hud och naglar. Zink har tex en läkande effekt på huden. Järn hjälper en till att vara piggare, samt att det är extra bra för oss tjejer som har lite brist utav det. Delar med mig av en till artikel ;p


Hälso kraft

Fick med mig en tidning hem. Ser då denna artikel, värt att köpa kanske ? Låter ju super =)


Bio ikväll !

Med älsklingen, hans pappa och tjej !


Gymgrossisten

La en liten beställning förut :D
 
Denna gång en ny shaker, tycker den är lite söt haha 49 kr. Min förra vart ju äcklig för glömde skölja ur det gamla proteinet. Sen blev det nya protein pulvret denna gång med choklad smak. Hoppas det är gott !
 
                      
                          

Ricinolja

Idag när jag var i farsta så bestämde jag mig för att köpa denna kända ricinolja som tydligen ska hjälpa håret att växa mycket snabbare samt göra det lena/tjockare/bättre kvalitet. Har då läst runt lite om detta och googlat och sett massa före och efter bilder. Håret brukar ju växa ca 1 cm i månaden och denna olja ska för vissa personer ha fått deras hår växa typ 3-4 cm i månaden ! Vissa mer till och med. Men samtidigt har vissa då kommenaterat ( dock inte många ) att det har försämrat deras kvalitet på håret. Att det kan kännas smutsigt efter och att det känns fettigt. Ska tydligen vara svårt att tvätta ur så tipset jag läst om är att ta med balsam kanske 2 ggr om det inte funkar med att shampoonera ur. Man ska iallafall masera in det i hårbotten i fuktigt hår ( ska vara lättare att skölja ur sen ) och ha det i ca 30-60 min och sedan dra ut det lite med fingrarna i längderna. Sedan tvättar man håret då och gör som jag skrev innan. Ska användas 3 ggr i veckan !
 
Men hur som det låter ju riktigt intressant. Värt att testa iallf. Ska köra 1 månad och se. Jag vet med säkerhet att mitt hår växer 1 cm i månaden och om det är längre än så efter denna tid så funkar det helt enkelt på mitt hår =) Annars har jag slösat 57 kr och det är inte så farligt. Och om jag mot förmodan skulle få tvärtom effekt och sämre kvalitet på mitt hår så kör jag bara igång som vanligt igen med mina inpackningar och låter håret vila mkt mm. Köpte det på hälsokraft.
 
Tror detta ska bli bra och är jävligt spänd på resultat. Men tror jag ska avvakta ett tag innan jag börjar för jag slingade nyss mitt hår lixom. Men jag spontan köpte det idag iallf så jag har det !
 
 
Ni kan läsa lite kommentarer och åsikter ( före/efter bilder ) om denna bla här :
 
http://blogg.veckorevyn.com/sannaohlund/2011/12/02/allt-om-ricinolja-for-haret/
 
 
 

Regnigt

Igår var jag hemma hos Dannes kusiner i Skarpnäck. Jätte trevligt =) Innan det gick vi en mysig promenad med Neo och Dalton som gick jätte bra ! Körde lottas bil igår och jag åkte hem lite tidigare med Melinda ( typ 11 ) Danne kom väl hem vid halv 4 :p är faktiskt lite seg idag men drar endå till gymmet :) Sitter på bussen nu. Mysigt väder att gymma på iallf !


Status

Fick en ny piercing av Jonthe på jobbet från hans resa i Mexico =) känner knappt igen magen med så liten piercing haha. Men fick en lite större också men vill inte använda den på jobbet om den kanske råkar gå sönder. Men iallf statusen på magen, ja kan väl säga att fyllekäken jag nämnde tidigare har satt sina spår :p Mina former som jag hade innan har försvunnit liiite.Och jag vill ju vara i mitt livs bästa form. Men nu blire hårdträning som sagt , blir kul och se resultat förhoppningsvis =)


Ang inlägget under

När jag ladda upp bilderna från mobilen hamna såklart bilden för 3 månader sen högst upp ist haha.


Blev riktigt nöjd

Nu har jag liiiiite mer skiftningar i håret. Känns bra :) Den övre bilden la jag på ett filter i instagram medans den undre är original , Bilden allra längst ned är för 3 månader sen då jag blev riktigt blond. Men trivs bättre i det här faktiskt !


Frissan

Sitter hos frisören i Dalen och blir förhoppningsvis fin i håret :) Är sjukt trött och tror jag kommer somna i stolen ! Sjukt jobbigt, sen ska förbi pappa och hämta mina roliga räkningar ... Både roligt och inte :p


Grymt snygg sleeve !

 
Jag själv skulle inte vilja / våga göra en sleeve men vissa tjejer passar så sjukt bra i det ;)
 

lovely training

Sådär nu kom jag hem för ett litet tag sen och känner mig lite gladare =) Tror det hade med träningen att göra ! Körde ben och rumpa som vanligt en måndag. 20 min på crosstrainern och sedan ett antal övningar i 45 minuter. Känns bra ! Jag har ju som mål nu att vara i topp form till nyår ;) Eller väldigt bra form iallf. Har varit 3 riktiga fest helger som inte varit direkt hälsosamma. Usch alltså att fylle käka och att sedan äta "bakis mat" dagen efter varje gång gör mig lite äcklad haha. Men kul har jag haft iallf ! Men det har helt enkelt blivit väldigt mycket för mycket av det goda. Jag kan inte kontrollera det när jag dricker. Då försvinner all kontroll över vad jag stoppar i mig typ haha ! Så jävla illa. Så nu har jag i princip tänkt vara nykter fram till nyår. Det är 5 och en halv helg. Mitt rekord innan dessa 3 helger var 4. Och det var inte direkt jobbigt utan jag mådde riktigt bra ! Dock lite små tråkigt ibland. Men jag har bestämt att under dessa veckor ska jag kunna gå ut nån gång nykter ifall jag känner för att gå ut. Fast jag vet att om jag försöker göra det kommer jag nog ha svårt att stå emot så får helt enkelt se. Finns 1 helg som jag kanske kommer göra ett undantag på men säger inte nu vilken. Men så så ser läget ut nu och då kan vi ju hoppas jag håller det här ! haha. Men om jag fokusrerar på träningen väldigt mycket så tror jag det kommer gå bra. Senom jag börjar tvivla får jag tänka på hur USELT jag mådde i lördags efter hardfriday haha FY FAN !!
 
Jääääääävligt tråkigt bara att Linda inte kan träna med mig på ett tag ( några veckor ) för hon har överansträngt armen osv. =( Stackars min syster yster, inte kan hon jobba heller. Men jag tycker du ska komma på fredag med Dalton och äta lite fredagsfika :D Vad säger du om det ? Eller ensam det går också bra =)
 
Tillbaka till ämnet. Jag är så jääävla taggad på att vara i riktigt bra form på nyår ;)
Mitt mål -- > Freaqshow =)
 
Vill ha dessa mjuuuuukisar :D
 

Seg måndag

Ush idag är jag deppig på allt möjligt hoppas det vänder för jag vill vara glaaaaaad och inte ha en konstig orolig känsla inom mig. Och jag tål inte konstiga lukter mår sämre av det :( Flummigt inlägg sry... ska träna sen iallf förhoppngsvis, det brukar göra mig glad !


Nov. 13, 2012

Idag var jag iallf på gymmet efter 4 dagars uppehåll. Fast nästan så att lördagen räknades som ett träningspass för har fortfarande ont i benen haha ! Körde iallf slut på mina armar idag =) And it feels so good !


Puss puss blandat inlägg

Idag är jag helt slut. Tyckte jag var helt slut igår men idag är nästan snäppet värre. Men iallf döö rolig helg :D Ska dock aldrig ta några cigaretter dagen innan jag ska dricka igen. Gjorde det enbart för att värma upp inför lördagen, var så jävla taggad haha. Goosh kände mig typ lite bakis på lördag dag pga dessa 6-7 cigg jag rökte på fredagen. Hade innan dess inte rökt på en månad typ så aa jävlar vad jag inte gillar rökning alltså. Man mår så mkt sämre utav det. I lagom mängd till alkohol går det bra för jag gillar att ta en cigg och en öl tsm. Inte lika ofta längre dock bara. Efter den här helgen som kommer nu blir det nog vitt ett tag igen. Men först måste jag stampa lite i högdalen på hard Friday ;) haha . Avslutar detta inlägg med en söt bild på Danne och Neo från igår. Han kliar sig så mkt i öronen att det blir sår så tratten åkte på som Neo hatar.


Hjälper pappa att tvätta lite


Busar och myser :)


Wihooo

Imorgon blir det till att träna magen lite mer =) Bilden är tagen nyss,1 timme efter middagen, så lite uppsvälld är den allt men jag envisades med mig själv att ta kort endå haha. Förövrigt körde jag och Linda ett sjukt intensivt 45 min pass idag igen ! Vart armar dåra. Skön pump i bicepsen måste jag säga. Även i min blåmärke bicep ;) Dock bild på armen sen i söndags nu är det lite extremare haha !


Oooops

Dock inte vårt kontor, men denna händelse var tydligen polisanmäld. Tråkigt bara att aftonbladet snappade upp det. Tyvärr kan ju någon tjuv ta våra buntlådor. Tråkigt när sånt händer. Nu ska man vara glad att posten faktiskt återfanns ju =)


BUS

Ska faktiskt börja smörja in mig med BUS fram till lördag då det ska dansas barbent ! Om jag orkar och kommer ihåg dvs. Precis när jag publicerat detta ska jag gå och smörja in mig =)
 
 
Denna använder jag !

(Skulle publiceras igår)

Haft noll ork till bloggen tyvärr. Går ju i perioder. Kanske bloggar lite sen när jag är hemma ! Just nu sitter jag på bussen från Farsta och har nyss tränat . Blev 30 min på löpbandet ( intervaller ), lite rygg och sist mage :) vad är det man brukar säga; if you still look good after you been working out you did't worked hard enough ;) haha don't look so good right now. Röd som  en gris och svetten rinner typ fortfarande !

 

/ nya favorit byxorna, better bodies


Min träning och kost

TJAAAA !
 
Idag har jag varit glad, på konstigt humör och sen glad igen. Haha. Hyffsat bra dag endå. Hade dock inte så mycket tid på gymmet som jag skulle velat ha. Men endå så körde jag ett intensivt 45 minuters pass med Linda. Credd till sis som var på allt annat än pepp på gymmet, men hon körde hårt endå ! Hon sa till och med att hon nästan ville spy efter haha. Tror ångesten efter helgens syndande tog över hennes sinne idag. Men vill man ha dröm kroppen får man kämpa hååååårt ! Det är fan inte en dans på rosor. Trust me. Jag själv tycker att jag är skitduktigt på att äta nyttigt och bra på vardagarna men sen oftast spårar det ut på helgen. Och jag veeeeeet att med min kropp om jag vill kunna få bort fettet på vissa ställen, skapa den bästa kropp jag kan/vill ha, måste jag vara hårdare med vad jag stoppar i mig och hur mycket. Jag käkar ju sammanlagt ca 7 omega3 kapslar per dag. Det för att nästan punktförbränna fettet dåra. Känner mig jätte duktig och kör på men sen slinter det ibland på helgen och jag vet att det inte är hela världen, herre gud. Men samtidigt känns det då så onödigt om jag ska köpa dom här Omega 3 om jag endå käkar onyttigt samtidigt. Har det samma effekt då ? Nä tror inte det. Saken med Omega3 är att man då får i sig massor utav nyttiga fetter och det behöver kroppen för att på bästa sett  Så jag ska skärpa mig.  Ska ha en striktare kost nu i en månad och försöka bara ha 1 äta-vad-du-vill-dag i veckan + lite på fredags fikat haha. Vet att jag inte kommer trycka i mig 3 kebabtallrikar för det men endå ni fattar. Om jag är sugen på nått ska jag ta det på samma dag iallf. Sen se vad jag får för resultat på kroppen av det. Spännande =)
 
Det är bra för ämnesomsättningen att chocka sin kropp med en sån dag. 70 % kost och 30 % träning är hemligheten till en fit kropp !
 
 
 
Ni får ett härligt live sett här också att lyssna på ;)

New in

Använde min rabatt kod på HM. ord oris 350 :- mitt pris 267 :- =)
 
 
Mys tröja !

Varsågoda och njuuut =)

Tråkigt att jag försökte göra ett inlägg påväg hem från gymmet idag men då funkade det inte !
Aja kanske gör ett tappert försök senare =)
 
Tänkte langa upp lite musik som gör mig glad just nu. Dessa videos alltså, när man ser folket, hur glada och taggade som helst. Gud känslan när man får stå och dansa till bästa musiken slår allt. Åhh blir så lycklig när jag tänker på det och ser det här. När man ser översta videon speciellt så önskar man ju att det verkligen var sommar nu :D
 
Annars den andra videon, där tycker jag om låten så mycket.
 
LET ME LOSE MY MIIIIIND :D
 
 
 
 
Typ 1 månad och 20 dagar kvar tills vi åker till Amsterdam över nyår !!!

RSS 2.0