Mys söndag


Har varit en riktigt fullspäckad helg måste jag säga ! I fredags var det födelsedags firande för Fillan och igår var det halloween fest =) Det har varit lyckat. Kanske slänger upp lite bilder från det senare och berättar mer. Men nu ska jag bara fortsätta slappa och mysa med mina fina killar. Tog bilden tidigare idag, gosigt <3


Är och hämtar ut ett paket

Hoppas dom är lika snygga irl och passar !


Match

Okej det verkar inte bli någon bil idag för Lotta har inte haft tiden att hjälpa mig så jag åkte till Dannes match och nu sitter jag här med Linda och My :) äntligen leder Dannes lag med 2-0 och det är första period 8 minuter !


På dagisgården

Hmm enligt rubriken kan man tro att jag kanske har gått till någon dagisgård med mina kusiner eller nått men som vanligt är jag här med Neo. Det är som hans dagis nu :p Han tycker det är jätte kul här. Danne är och tränar knattarna i innebandy och Lotta är på Ikea så jag blev sjäv hemma och gick hit en sväng med Neo som sagt. Senare idag kanske jag blir bilägare ! eller så åker jag och kollar på Dannes egna innebandy match vid halv 4 :p Det här med bilägare har jag funderat mycket på men inte riktigt bestämt om jag vill ha bil. Men nu har jag kommit fram till att jag vill det! Även fast att jag har min jobb bil till och från jobbet så har jag ju ingen på fritiden och det är det jag känner att jag vill ha. Men om det blir så att jag åker och kollar på någon bil sen idag lär jag skriva om det mer :) hur som helst böjt det absolut ingen värsting utan någon från blocket som första bil. Kan avsluta det här inlägget med en bild på mina sötnosar från imorse :) Neo ville absolut inte pussa på Danne medans han höll ut tungan utan inspekterade den bara :p Annars med stängd mun är det absolut inget problem att ge massa pussar !


Hemma hos Dannes kusiner

Sitter just nu här i Skarpnäck och väntar på middag =) Dannes fasters man fyller år så vi åkte hit en sväng. Känner mig fortfarande lite sådär men jag pallade inte bara sitta hemma själv. Det är mysigt här och det blir riktigt god mat tror jag för det blir det alltid här :)


Lite sjuk eller ?

Ååh hade ju hoppats vakna upp pigg och träningssugen men istället vaknar jag seg, lite snorig och pytte ont i halsen. Lär väl ha blivit smittad av Danne och Linda. Hoppas bara det inte bryter ut mer. Idag ville jag ju träffa Linda. Vi skulle vaccinera oss men jag ringde dom och sa att jag kände mig lite förkyld och då sa hon att om jag göt det idag och sen i veckan blir jag febrig o sjukare så är det lite som att kasta pengar i sjön för vaccinet funkar inte lika bra då. Så vi får helt enkelt vaccinera oss i veckan i stället då jag vet hur jag mår :) Men Linda vill jag nog endå träffa idag. Får se om jag orkar åka nånstans bara, men först en dusch ! <3 super trötta Neo just nu:


FREDAG

Hej heeelg ! 

Den här veckan har gått riktigt fort. Tidiga dagar så det har vart skönt. Idag slutade vi ca halv 1. Åkte då direkt förbi pappa och hämtade lite post ( räkningar ) :P. Alltid lika kul.. Han åkte förresten till Thailand idag, blir borta bara en vecka. Väääldigt onödiga pengar för bara en vecka då han åker ner igen om ca 1 och en halv månad och ska stanna typ 2 månader. Men men, han har ju köpt en Tomt där som han ville kolla till och börja fixa med huset o så sa han. Då får han väl göra det. Själv längtar jag GALET mycket tills jag och Linda drar. Min älskade Farfar åker också samma dag fast på kvällen ( vi på morgonen ) den 21:a December. Mindre än 2 månader kvar idag ;) Men FAN måste vaccinera oss i helgen, MÅSTE.



Iallafall, efter jag var hos pappa åkte jag vidare till Farsta. Där gymmade jag i lite över en timme. Känns bra! Inte lika LIKA rastlös som förra fredagen om ni kommer ihåg hur jag beskrev det då ? :P Hur som helst så får jag se vad som händer ikväll. Jag och Danne kanske åker hem till Linda och Robin och kollar på film. Fast det beror lite på bla om vi måste passa Neo eller inte. Som det lät på Lotta skulle hon sova borta och då är det bara vi hemma. Neo kan inte följa med denna gång då My och Tindra kommer vara där också plus Dalton. Det blir för vilt för att kunna kolla på film. Neo kan inte hålla sig lugn.

Lite trist för det skulle vara skönt med en mys kväll med sis o company.

Funderar förresten på att köpa en bil snart. Måste fundera lite mer bara. Sparar ju till en handpenning på en lägenhet. Så får se..

Idag har jag på mig...

Hej ! Har fan tränings värk i benen efter Jympa passet igår och idag hade jag min cykeldag och det gjorde att jag hoppade gymmet idag. Ville hellre bara hem och lägga mig i sängen och dega. Dock bestämde jag det när jag kört hela vägen till Farsta, då vände jag och körde hem till hagsätra. Ska endå på ett Core pass imorn och i helgen är det inplanerat med träning =) Tror jag klarar mig. Tog faktiskt kort på dagens klädsel. Har på mig mina nya skor från HM och jag bara gillar dom mer och mer =) Fick också beröm från två killkompisar på jobbet om att dom tyckte stövlarna var snygga, det var kul o höra! Iallf resten är skinnjacka från Cubus, polotröja HM- Ny, Väska scorette, Jeans HM, brillor Rayban aviator och skärp Lottas.

PUSS !


Soft tisdag

Hej och hå.. Kom hem från gymmet vid 5 kanske, Kändes väldigt bra efteråt ! Hoppade direkt in i en jävligt välbehövd dusch. Kan säga att efter det känner jag mig lite mer människa iallf ! Så har vi hunnit äta middag också och nu ligger jag i sängen och slösurfar medans Danne och Neo kollar på Hockey. Fina killar.


Just nu redigerar jag ganska mycket i Istagram. Som denna bild tagen nyss.

PS ! Alla ni som läser Kenzas blogg har säkert redan sett att det pågår en stor Rea på Nelly.com. Logga in med KENZA så ser du all Rea före alla andra. Resten visas det för den 21:a. Just so you know.

Söt bild

Puss puss <3


Då kör vi

Kläderna är på och jag e redo ! Hann precis


Så seg

Sitter och har lunch i min ensamhet nu. Antingen har dom andra åkt ut eller så lär dom komma ner snart. Jag är iallf jätte seg. Var det igår också men idag ska jag iallf äntligen träna igen och då lär jag iallf få energi och piggna till =) senast jag träna var i torsdags, lite ångest på det faktiskt ! Bilden är ifrån i lördags då vi gick till hundgården i blåsut. My kom dit också och väl där inne fann Neo en ny vän som ni ser. Redigerad i Istamgram. Puss hej !


I paketet låg..

Hej ! Skulle behövt en extra söndag känner jag. Igår låg jag i sängen hela dan och halv sov efter lördagens bravader. Vart väl lite väl många P12:or hos Emeli haha.. Var iallf en rolig kväll men tyvärr fotades det inget knappt. Tror vi tog en bild bara, kan lägga upp den sen. Efter vi varit hos Emeli ett tag begav vi oss till söder. Men så långvarigt vart det endå inte. Vart som sagt lite för full så fick ta taxi hem för mina sista pengar. Skit onödigt men kände att jag behövde komma hem fort :P Men nästa helg då blir det iallf en jävligt lugn och skön chill helg! Längtar redan.

Sen idag fick jag ett aviserings sms om att lite varor från HM hade kommit. Så det har jag varit och hämtat. Var bla ett par stövlar ( Hade kollat på dom ett tag och lyckades få dom för Rea priset 300:- som är halva priset även fast dom hade hunnit skickats iväg då dom fortfarande låg på det ursprungliga priset ) Och två polo tröjor, en svart och en puderbeige =) Skorna var över förväntan förresten ! Äntligen ett par höga upp till knäna, bra tajta som jag gillar och fin läderimitation !! Mycket nöjd kund. Får ta kort nån dag när jag har en hel outfit på mig så man ser bild på skorna också.



Bilder från HM:s hemsida:

Tänker mig skorna ihop med någon utav tröjorna nedanför och ett par snygga jeans/skinnbyxor, snyggt!

Sen Denna bilden kommer från Victoria törngrens blogg där hon har på sig den puderbeiga:



På mig sitter den inte sådär löst med långa armar utan jag valde en smal som sitter en aning tajtare men endå slappt. Mina händer tittar ut iallf :p Men det är ju upp till en själv hur man vill ha det.

Och dom där 2 Polo tröjorna puderbeiga och svarta tajtare jag la upp förut som jag hade beställt var inte alls lika fina i verkligheten så dom skicka jag tillbaka ! Tjäna lite på det också då dom andra kosta 199:- och dom jag hämtade idag kostar endast 149:-. Men den här kamel färgade och strympbyxorna behöll jag och dom är jätte mysiga iallf =)




Happy saturday

Äntligen lördag ! =) Har sovit skit dåligt inatt och fått nackspärr, uuuh inge skönt.. Men det går över hoppas jag ! Nu tänkte jag faktiskt klä på mig något mysigt och varmt för att sen ta med Neo på en promenad i kärrtorp. Tänkte fråga någon som bor där borta om nån vill gå med mig =) Sen måste jag vara tillbaka vid halv 5 för att hinna göra mig i ordning tills ikväll!



Bild från igårkväll när Neo och Danne busade med Neos syskon =)

Puss

FRIENDS

4 bilder från typ 2 helger sen =) Här var det inne på PURE tror jag.


<3

.

Och så vill jag ha så här långt hår igen !




Freeeeedag och helg :D

Åh vill att det ska vara lördag idag ! Är sjukt taggad alltså haha... Nackdelen då är att jag blir väldigt rastlös nu. Vet inte vad jag ska göra. Jag ska ju lixom ta det lugnt ikväll för att det blir party imorn. Men just nu längtar jag som sagt så mycket tills imorn så jag går bananas här hemma. Vet inte vad jag ska göra. Har kollat alla bloggar jag brukar läsa, internet fönster shoppa har jag inte kommit till än haha, sen så väntar middag, långpromenad med Neo och en film. Får se till att trötta ut mig på prommenaden. Tror också jag har den här överskotts energin för att jag inte tränade efter jobbet idag. Min kropp har ju typ blivit van vid att träna i princip varje dag så när jag inte gör har jag endå massa energi som jag inte vet vad jag ska göra med haha !

Nä nu kan jag inte sitta fast vid datorn längre tjao !

Random bilder från augusti nån gång när vi hade fredags öl,Den 4:e november kör vi igen med Bowling och utgång, ska bli skit kul =)

PS... vill va bruuuun igen! <3

Bästa kontoret igen!

Nu har vi återigen bevisat att vårar kontor är bäst ! Nu för september månad :) Vi belönades ganska nyss med tårta och diplom. Var riktigt god tårta men den ska jag försöka träna bort nu. Ska gå på det här medeljympa passet klockan 4. Sitter här och väntar på att få bli insläppt. Men fan inte så bra att jag precis åt tårta, min socker chock börjar lägga sig så jag blir seg och kanske mår illa.. Haha. Äsch nu kör vi !


Pics från Neos födelsedags kalas

Så vare ny vecka nu då =) Känns bra! Tror det blir en bra vecka. Men var jätte trött idag, orkade knappt hålla ögonen öppna. Så det blir tidig kväll för mig idag. Så jag vaknar utvilad imorn. Har bokat in mig på ett medeljympa pass då klockan 4 som jag tänkte orka gå på. Sen blir det gym på onsdag och på torsdag Core med My =).
Sen träning antingen fredag eller lördag också. Det är roligt att träna nu när man verkligen kommit in i det. Jag längtar lixom till gymmet :P Man måste komma över det där hindret några ggr i början sen är det bara att köra.
På lördag vankas det en liten tjej fest hos Emeli som ska bli riktigt kul. Har aldrig varit hemma hos henne sen hon köpte lägenhet så ser fram emot det ! =D

Helgen som var nu var riktigt lugn och skön, eller i igår var det fullt hundhus kan man säga. Kiss kalas hahaa. Neo var boven mest och Tindra en gång. Han har ju som sagt fyllt 1 år och så fick han ett ben av my som han låg och tugga på på en madrass, när han reste sig var det en liten pöl där. sen kissa han i sängen också ! Fy fan haha.. Men han har svårt att hålla igen ibland när han har så roligt. Gick ju ut med han jätte ofta men endå så.. Annars kissar han ju aldrig inne lixom. Det blev tårta och äppelpaj som fika, uppskattades ;D




Film tips

Kollade nyss på Children of the Corn. Skräck Thriller, helt själv ! Fuck alltså. Jag låg helt spänd framför filmen för man blev så fängslad och det var en liten rysare. Vill egentligen inte kolla på skräckfilmer själv men vad har jag för val om jag är uttråkad och är riiiiiktigt sugen på att se en skräckis men Danne vill spela på datan. Nä inte så många val utan jag kollar endå. Just nu känns det okej, som att jag kan sova utan problem, hunnit smälta filmen lixom. Men det lär bli svårare sen antar jag.



Nu efter filmen är slut ja DÅ känner Danne för att välja en film att sätta på. Hmm ja jag kommer nog endå somna så trött ! Imorn blir det träning och sen kommer My, LInda och Robin hit med hundarna så blir det hundträff =) För Neos skull eftersom han nyss fyllt 1 år !

En dag i Farsta centrum

Väldigt skön söndag faktiskt ! Var utvilad idag efter att bara ha varit hemma och tagit det lugnt igår. Satt med Lotta hela kvällen och glutta lite på Idol och hon shoppa lite från nätet. Sånt där skönt tidsfördriv som jag tkr om haha... Iallafall så fick jag en skön sovmorgon och vid halv 2 åkte jag iväg med Sebbe Danne och Lotta. Dom skulle övningsköra så jag passade på att fråga om dom då samtidigt kunde köra mig till Farsta för jag skulle gymma. Två flugor i en smäll lixom =)

Sagt och gjort så blev det, jag var väl på gymmet ca 1 och en halv timme idag. Ingen stress hela eftermiddagen på mig, det var skönt. Brände typ 430 kalorier för att vara exakt haha.. Det känns bra eftersom jag åt lite chips och drack massa cola igår och kanske gör något liknande ikväll;P

Sen när jag endå var i Farsta så tog jag en runda i skobutikerna för jag vill verkligen ha ett par snygga stövlar !! Men antingen är dom för dyra eller så är det inte riktigt den designen jag vill ha. Kräsen. Hmm ja kanske. Jag väntar iallf lite till ! Jag vill ju helst ha ett par i äkta läder eller skinn som håller värmen och det slaskiga borta. Men om jag inte hittar det så köper jag Dinsko:s hyffsat snygga för 500 lappen. MEN däremot inne på scorette fann jag en väska som jag kollat på för några veckor sen. Då den gången tänkte jag äsch nää har inte riktigt pengar för den ( inte för att jag har det nu heller men har inte slutat tänkt på den sen dess haha ) men efter den första gången när jag såg den gick jag typ tillbaka efter löningen men då var den helt slut och dom visste inte om dom skulle få in den igen. Men tydligen hade många frågat efter den så KANSKE skulle dom få in den endå sa hon i kassan.

Men idag då så när jag var där inne och kolla efter skor så såg jag den igen ! Var bara tvungen att slå till då och det kanske ni förstår :P Jag tycker den är skitsnygg! Orkar inte fota den själv men jag tog dom här bilderna från Scorettes hemsida:


Den här vill jag ha

Asos.com 356 :-

Och måste bara säga att dom här var ju riktigt snygga också, typ perfekta stöveln:

2246:- Synd bara att priset inte låg 1246 kr mindre eller mer haha

 


Kläder

Åhh härliga fredag ! Nu är det fredagsmys på högnivå med Pizza, filmgluttande och såklart lite internet window shopping haha ! Eller aa har faktiskt lagt en beställning till och med. Som antagligen kommer i början på nästa vecka =)

Den här gången från HM. HM levererar höstmys tycker jag. Dom här plaggen fick jag hem för någon vecka sen:

 

Och det här är det jag väntar på nu :

Får se om jag behåller båda färgerna, penga mässigt borde jag bara behålla en. Men svart är alltid snyggt och sen gillar jag verkligen den puderbeiga färgen väldigt mycket på dom här bilderna. Gillar dom små detaljerna i ärmsluten med knapparna som tröjan har. Får helt enkelt prova och se när dom kommer.

 

Nu fattas bara ett par snygga STÖVLAR. Har letat som en galning men inte hittat dom perfekta.

Dom här vill jag ha från www.Stylebytyra.se :

MEN själklart har dom aldrig haft dom i storlek 40 tillgänglig och jag måste ha det då det står att dom är små i storleken! Typiskt

 


Höstbilder

Var ute en sväng i lördags i det mysiga höstvädret och tog lite bilder. Här är tre som jag redigerat lite på nu. Jag tycker rosen och krypet blev till en jätte fin bild. Skrev till och med ut den på min egna skrivare och det blev jätte bra! Funderar på att förstora den i Canvas och ge till Mamma i födelsedags present. Eller så får hon en utskrift av mig =) Någor blir det iallf. Har fler fina bilder på lager men dom ska jag ta itu med senare idag eller dom närmsta dagarna.



Vilken är er favorit ?

Beroende

Haha okej nu har jag legat här hela dan och spelat mot Emeli, Linda, Robin, Danne och älsklingen. Man blir ju verkligen helt fast haha ! Och förresten kom på varför jag inte kunde skriva VALD , det var för jag först hade på engelska :p ... Fett kul iallf ! Perfekt tidsfördriv. Kanske ska redigera lite fler foton. Måste till Ikea och skriva ut mer ramar för det är så roligt att skriva ut mina bilder ! Puss


Spelar

Ligger i sängen och bakis spelar mot Emeli. Kan någon förklara för mig varför jag inte kan använda D:et högst upp och skriva VALD. Jätte konstigt


RSS 2.0