Återigen, vilken skönt solig dag det har varit idag



Idag var det verkligen fint väder. Och kolla bara vilka härliga färger det var på dom här löven, var tvungen att ta kort :) Gjorde i princip alllt det jag berättade om i förra inlägget förutom att fota vicky, det får bli en annan gång. Sen har jag bara legat och degat i sängen  och ätit choklad samtidigt som jag läst lite tidningar och kollat brev. Betalade även lite räkningar också. Skönt att ha det ur världen.

Nu är det dags för mig att sova, snart kommer älsklingen hem från att ha varit på match med My och Andre då får jag lite sällskap ! Godnatt <3

Tisdag

Idag känns det som en bra dag :) Solen skiner och det är kallt men det är det som gör det höstmysigt. Har tagit en liten lunchrast nu men ska strax sätta igång igen.. Efter jobbet idag så ska jag först skjutsa Micke till liljeholmen sen åker jag hem till Danne för att byta kläder och hämtar pappas hemmanyckel. Måste nämligen åka förbi där för att hämta lite post. Tror jag har fått lite räkningar och sånt från HM bla.. Sen åker jag förbi kärrtorp och passar på att sola. Ska bli skönt ! Kanske träffar Linda om hon är hemma då också. Frågan är bara om jag hinner fota Vicky som har tjatat på mig :P Har inte heller Photoshop på nån data så kan inte redigera eller beskära nånting och då blir det riktigt surt och tråkigt.. Frågan är om vi kanske ska skjuta upp det tills min data är fixad men jag får se vad vicky säger..

Nu ska jag jobba vidare :) Trevlig dag !


I like

Surfa runt på HMs hemsida och la märke till att dom har vissa fina inrednings saker.. Bla gillar jag dom här handdukarna... :



....Och
dom här kuddarna :)



...Och det här påslakan sättet, gardinen och lamporna passar också in såhär i höst mörkret




Helt OK dag :)

Hade cykel dag idag och jag var faktiskt jäkligt snabb om man får säga det själv.. Shit vad jag sprang o cykla var helt röd i ansiktet haha, men det kändes bra efteråt. Slutade också på schemaslut halv 4 så det var skönt. Det som var tråkigt med dagen var att Micke berätta att han ska flytta till Malmö så fort han fått jobb där och det var inte så roligt :/ Men det är förhoppningsvis inte förens i vår eller nått får jag hoppas! Annars så har jag precis duschat och ligger och kollar på bondie beach i den stora as sköna sängen :D Gud så nöjda vi blev. Värsta kapet för 2000 när den minst kostar 10 000 i affär.. Snart ska jag hjälpa till med middagen. Danne är och kollar på match så jag tänkte passa på att få rummet att lukta lite acceton o nagelack :) Lite ompyssling av sig själv tänkte jag :)

Nya smycken



Oredigerade bilder direkt från kameran :) Tog dom nyss.. Ringen och ving- örhängena kommer från gina tricot, ringen kostar mellan 100-200 kr kommer inte ihåg exakt, Örhängena tror jag kosta 119 :- Lite väl mycket för två smycken kan tyckas men fastna verkligen för dom.


hihi <3


Hade en jätte mysig kväll igår hos mina ku...

img_0886 (MMS)

Hade en jätte mysig kväll igår hos mina kusiner, födelsedags barnet själv på bilden <3 Mikey har nog aldrig varit så lycklig som då för han fick så grymt många olika slags bilar i paket efter paket haha, lite komiskt var det. Har också en video på när han kör en eldriven liten moppe han fick som jag kanske lägger upp nån gång :) Annars så var jag bara hos min älskling igår och hade en fortsatt mysig kväll somnade men blev väckt vid 2 igen utav Danne som börjat kolla på silent Hill (värsta skräckisen) men våga inte kolla själv haha. Så låg iallf o kolla på den resten av natten :) idag har vi storstäder och hämtat hem en jätte stor snygg säng :D lär sova väldigt gott snart !


Såhär såg jag då ut igår innan vi drog ut....

img_7078 (MMS)

Såhär såg jag då ut igår innan vi drog ut. Ny blå shorta och jeans leggins från cubus också som jag köpte igår :)


Lördag

Hej bloggen, ligger och segar i sängen, har precis ätit tacos :) igår blev det inte en lugn kväll som jag först trodde utan somnade halv 5 typ efter en halvtimmes riktigt nödvändigt och bra samtal. Danne däcka direkt när vi kom hem, det var länge sen jag såg han så full :p men i stort sett var det en rolig kväll. Idag ska jag ju till mina kusiner som ska bli jätte mysigt :) Kommer ta lite foton också som jag tänkte lägga upp här sen om jag får tid. Kanske ska bowla ikväll eller bara vara hemma, oe Orkar inte med en till utgång... Förresten innan jag drar till kusinerna ska jag försöka ta kort på jackorna jag fått hem och min shorta, är super nöjd ! Förresten har en bild på hur jag såg ut igår som jag kan lägga upp i ett mms inlägg.. Gör det nu så hörs vi sen :)

Freeedaaag :)

gud så skönt med helg, roligt att et händer så mycket kul också ! Idag ska jag först dra och shoppa efter jobbet ( älskar löning haha ) Sen bär det sig av för att hämta ut lite saker från posten ( HM jackorna och tröjan ). Efter det ska jag hemmåt och göra mig iordning för en rolig utekväll med dom bästa <3 Först antagligen hem till Gab och sen in till söder.. Blir nog en chill kväll eftersom dom flesta jobbar på lördag morgon. Och jag ska till mina kusiner för min älsklingsplutt fyller 2 år ! :D Och det ska firas, måste förresten hitta en present till han idag också. Och på söndag ska jag Danne och Lotta åka och hämta hem en as fin säng till Danne :D Stoor är den också haha.. Så aa jag har roliga saker att se fram emot.. Hörs nog i9nge mer idag om jag inte " live bloggar " ikvälll. Nu ska jag ut och dela post Puss hej :)



jag och diddi förra lördagen <3


Shortor <3



Är helst lost i shortor just nu, Tänk er den här med ett par leggins eller jeans rufsig tofs eller utsläppthår och klackar/boots... Har beställt hem den här och den plus mina två andra jackor är påväg hem till mig nu. Helt plötsligt gasade HM på med mina beställningar och jag gillart väldigt mycket !

Annars då.. Sitter på Jobbet nu och tar min välbehövda lunch rast ! Var ute en sväng igår på söder och träffade Denise, Lina och Gabbi. Mycket trevligt men det var inte så lång stund, typ från halv 8 till halv 10 bara.. Sen mötte jag älsklingen som varit på match och åkte tillsammans hem. Tog 2 öl och känner mig helt seg idag, men kan ju inte bero på det ? 2 öl är ju ingenting.. Kanske beror på att jag rökte 4 cigg igår och det har jag inte gjort ( förutom i lördags ) på 2 vecor. Då blir jag seg och ska nu försöka att INTE röka i helgen oavsett vad jag gör. Men lär väl piggna till efter maten..

Nu har jag inte tid för det här mer se ya later

Den här klänningen funderar jag på att köp...

img_6510 (MMS)

Den här klänningen funderar jag på att köpa kostar bara 99:- plus att det är fri frakt ! Ps mitt första mobilinlägg och det funkade, yes nu kommer det nog bloggas flitigare :)


Full rulle

Hej igen har varit rätt upptagen den sista tiden och därför inget bloggande tyvärr men snart är jag tillbaka igen så ni vet :)

14/9

Jobbade, Jobbade lite till, och lite till,  jobbade över, kom hem halv 7, åt middag, tog en dusch, kollade på tv, sitter vid datan och lär snart däcka vilken sekund som helst. Men vill ju hinna vara vaken ett tag utanför jobbet också ! Den här dan var inte rolig. Ska krypa ner hos älsklingen som ligger och kollar på Smallville. Inte tänka på nånting bara njuta av att koppla av.. Hörs mer imorn istället !

;)


A cup of Tee



Det här är är mitt favorit tee och det sitter jag och smuttar på nu innan jag ska in i duschen.. Har varit så lat att jag inte orkat göra det än, not so freash but soon I'll be. Man tycker ju det känns lite onödigt när man ska ha sin cykeldag imorn och lär svetta ner sig men sånt är livet för mig, haha.. Beställde hem en tränings bh från Hm i lördags för bara 149 kr, är ju bra att ha några stycken att byta av med, det kan man inte ha för många av i mitt yrke. Nu har jag 2. Förresten så var jag inne på "min sida" på HM idag för att kolla min status på mina beställningar. Såg då att allt förutom kappan och skorna är " under packning, skickas så fort som möjligt ", Yes kanske kommer imorn eller onsdag :)

Nä nu höll jag på att glömma duschen, har hunnit dricka upp mitt tee under tiden jag skrivit det här. Har samtidigt kollat på Biggest looser.. Nu drar jag från datan tjaooo


Dress

Hej ! Trött man är idag alltså, somnade rätt sent inatt och det resulterade i en väldigt seg Josse idag.. Vi Jobbade över till 10 över 5. Mitt schema slut var kl 4 men får tänka att det är bra med pengar.. Skulle ju egentligen åkt förbi pappa idag men jag orkade verkligen inte så skjutsade hem Micke och sen drog jag till Danne. Har precis ätit middag och så är proppmätt ! Innan det så kikade jag runt på lite hemsidor och fastnade för den här klänningen något enormt :) Visst är den fin ?



Ohmy vad jag längtar till löning  


Måndag 13/9

Ny vecka och nya tag ! Känns bra efter en sån här skön helg, nu kan jag säga att jag verkligen har vilat upp mig inför en ny jobb vecka. Ska tvätta ansiktet så jag piggnar till och sedan klä på mig för att åka iväg och hämta upp Micke :)
När jag slutat idag ska jag åka förbi pappa och kolla om det trillat ner något roligt i brevlådan, tex en Avi till min Iphone. Ha en bra dag, det hoppas jag att jag får :)

Godnatt



Oredigerade bilder nyss tagna av mig, har lite ljus mys här hemma innan vi ska somna.. <3

Jag idag

Nu när jag endå faktiskt kan föra över bilder från kameran passade jag på att fota mig själv framför spegeln innan vi drog till Dannes farbror... Lite nytagna bilder måste ju upp på bloggen nu. Sen när jag får min Iphone som ska komma i veckan så ska jag försöka updatera bloggen oftare när jag inte är hemma så ni kan följa med mig då med dagliga bilder. Det blir väl kul ? 

 Halsduken är den jag beställde från HM, skinnjackan är från Cubus och den vita tunikan är också från HM :) Kör på turkost nagelack ...





<3


Min dag

Passar på att blogga lite i pausen till The city.. Måste bara säga det att shit vad det har spårat för Heidi och Spencer. Speciellt han är ju helt sjuk i huvudet !

Igår hade jag en jätte mysig kväll, låg i soffan hela kvällen och kollade på film. Blev krigsfilmen Jarhead på kanal 6, den var helt okej :) Hade lite svårt att sova under natten, vaknade om vartannat så det var lite jobbigt. Resulterade i att jag vaknade klockan 1 idag. Blev väckt av min sötnos som först säger att klockan var kvart över 9 och då sa jag till direkt att jag pallar inte gå upp såhär tidigt idag igen :P ( gjorde nämligen det igår ) Kändes verkligen som om jag sovit lite och trodde på att klockan var det men såklart skoja han och klockan var 1. Var endå skit trött så låg kvar i sängen till klockan 3 typ. Då pallrade jag mig upp och tog en dusch och sen en sväng med bilen. Åkte förbi hemma hos mig och gosa lite med Tchichi, hämtade kamera sladden :), hittade 30 kr i en väska, passade på att sola solarium, ( jävlar vad skönt det var att känna att man fick lite färg på kroppen) Ska fortsätta med att smörja in mig med brun utan sol nu så jag samtidigt sparar pengar och blir brun :) Sen åkte jag förbi min finaste syster och pratade om lite lägenheter bla , Ska verkligen börja leta nu ! Efter det åkte jag tillbaka hem till Danne för middag.


Min lägenhet ska också vara såhär ljus och fräsch

Och nu ska jag fortsätta kolla på The city ..  Efter det ska vi åka förbi dannes farbror en sväng :)


Söndag

Nu blir det nya avsnitt av The hills och The city :D börjar kl 6




Drömmar blir verklighet ? skulle vara underbart

Vill skriva av mig men vet inte riktigt vad jag ska skriva om, som jag skrev i rubriken till förra inlägget så har jag verkligen brist på fantasi idag. Har precis hällt upp ett glas cola och gud så gott det var. Drömmer mig bort lite gör jag också. Vill dra iväg på nån weekend under hösten/ vintern. Har ju 5 dagars obetald semester kvar att ta ut. Vill åka till London. Och då ska jag ha hunnit spara så jag kan shoppa också ! Har bestämt att spara minst 2000 kr varje månad framöver. Om jag gör det har jag lixom 8000 i december redan. Men om jag tänker större och sparar mer tex 2000 september lönen, 3000 oktober lönen och 4000 november och december lönen skulle jag ha 13000 kr undanlagt sparade varav ca 5000 av dom faktiskt skulle kunna gå till en resa. Som en födelsedagspresent till mig själv i januari ? ja drömma får man ju alltid göra och gud så roligt det skulle vara att uppleva London på vintern. Har varit där en gång tidigare på våren 2008 med familjen.



Resten av pengarna ska jag då såklart fortsätta spara och bygga på, dom ska jag tillslut ha till min lägenhet och andra roliga saker. Spara är alltid bra och något som jag från och med nu alltid ska göra varje månad. Förhoppningsvis behåller jag mitt jobb också så det går, haha..


brist på fantasi

Lördag och det har varit skönt att inte vaknat upp bakis idag :) Men är en aning uttråkad, jobbigt när man inte har några pengar och kroppen behöver vila lite men endå skönt :p en blandning... Fillan hade en tjejkväll hemma hos henne ikväll som jag fick tacka nej till tyvärr, men hoppas alla andra som är där får en rolig kväll :) Jag har idag istället åkt en sväng med Danne förbi Linda och Robin, hämtade upp dom och sen drog vi hem till oss där Linda hade en jättefin present till mig som hon hade köpt när dom var i spanien. En äkta pärla från havet som dom hade satt på ett halsband med fina silvriga diamanter på. Får visa det nån gång men nu när jag väl skriver det här kunde jag passat på att hämta hem min dator sladd så jag kunde lagt upp lite bilder men fan det kom jag ju som sagt på nu .. Får ta det imorn istället kanske. A sen var vi aillf där en liten stund, Linda öppnade lite försenade födelsedagspresenter från mamma :)

Nu är jag tillbaka hos Danne och väntar på att maten ska bli klar. Idag är det hans Brorsa Sebbe och hans tjej Lina som gör maten. Och inte vilken rätt som helst utan köttfärssås och spagetti , min favorit ! Senare ikväll blir det nog någon bra film som får rulla. Lugn helt enkelt jämfört med mina kompisars som lär bli en rejäl motsats. My och Mirre ska fan på Thje voices efterfest. Kanske inte bästa helgen man stanna hemma men vad ska man göra. Får njuta av min pojkväns sällskap, det är mysigt :)
 


Pusss

Träning

Alltid samma visa med mig och Micke när vi ska höra av oss till varann :P Skickar alltid samtidigt .. Som idag när jag ringde han för att be han hämta upp mig imorn så sa han när han svara; tänkte precis skriva till dig. Aja ser iallf fram emot att jobba imorn och komma ut lite, springa av mig haha. Lotta fick hem sina träningskläder idag och det såg så bra ut ! Vill också träna, börja styrketräna på gym och powerwalka. Nån som e på ? :)

Då hade jag valt en outfit like this:

Har tänkt beställa hem dom här för på internet kostar dom 200 kr mindre än i affär.


Visst kan det vara snyggt ihop
? Skorna är dom där nya " rump skorna" som har gått på reklam. Dom är konstruerade för att just powerwalka eller promenera.. ! Yes mitt sko bidrag får jag hämta ut snart också från jobbet :)


Hörs mer imorn nu blir det massage och Idol ! Pusss


Shoes

Gud vad skönt det var att komma ut.. Började däremot svettas skit snabbt och blev lite yr men inte så konstigt om man suttit inne så många dar.. Tog med mig systemkameran för att ta några foton men några killar kom och störde så ville inte stå och fota där för mig själv :P Sånt där är riktigt irriterande om man faktiskt hittat ett fint motiv. Men jag skulle endå inte kunnat lägga upp dom på datorn för min minneskortläsare är borta :/ Måste köpa en ny eller leta efter någon sladd hemma så jag kan föra över lite bilder.

Har tagit lite foton från helgen som var tillexempel, har inte ens berättat om den men kan säga att den var lyckad under kvällarna/ nätterna.. På dagarna mådde jag verkligen skiiit. Var med Denise och Lina på hellströms i fredags, mötte också upp massa andra kompisar så som my och Daniell.. Var kul men vart en aning för full alltså haha.. Drog sen vidare och sen hem till älskling som stupat i säng vid 10-11 typ efter att ha tagit några afterwork öl med jobbet redan vid 4.. Under fredagen hade jag även mött upp pava och han bjöd mig och Danne på hans födelsedagsfest på lördagen. Men fy fan var nära på att ställa in i sista sekund var så sjukt bakis och lite sjuk. Men sluta med att vi åkte dit iallf och hade en as kul kväll ! Avslutades med kebab i gullmars med Gabbi innan vi rörde oss mot hagsätra. Och söndagen då, ja det var då jag typ blev dödssjuk, för så himla bakis var jag inte. aja det var min helg även fast jag inte tänkt skriva om den haha.. Fingrarna bara rör sig av sig själva..


Egentligen var det det här jag tänkte visa, en ny bra hemsida:
Iallf  tyckte jag dom hade snygga skor Bla dom här :





Sen gillade jag även denna korsett som bara kostade 150 kr:



bonprix.se heter hemsidan !


Its getting better

Godmorgon ! Äntligen känner jag mig bättre, Kommer antagligen jobba imorn även fast jag inte är helt frisk men sen har jag ju hela helgen på att återhämta mig ORDENTLIGT. Blir en lugn, välbehövd helg för mig. Så det ska bli skönt :) Har heller nästan en helt tom plånbok.. Har bara några få kronor i reserv till en remsa om jag skulle behöva köpa det eller små saker som frukt eller lördagschips haha om ens det.. Anledningen till att jag helt plötsligt har så lite ( har haft dåligt med pengar hela månaden men nu äre nästan kris :P ) är att jag trott jag haft mer pengar än jag haft eftersom att vissa saker som taxi resor ( helt önödiga och dyra men vad händer om man blir för full och bara vill hem ? ) och andra köp inte dragits av förens i förrgår.. As skumt och irriterande. Men men tänkte iallf höra med Linda om vi kan hälsa på kusinerna i helgen, eller min farfar om dom är hemma. Det var så länge sen vi umgicks och jag saknar dom verkligen.

Nu hade jag tänkt ta en dusch och sen ta en promenad. Har inte gått ut ur lägenheten sen i söndags en snabbis på dan. Eller just det gick en snabbis till cenrum igår förbi apoteket men gud vad det snurra hela vägen då, haha.. Hoppas det inte gör det idag för då vet jag inte hur jag ska kunna dela post imorn.

Hörs lite senare :)

Dance hall queen




Älskar Robyns låtar :)
Ligger och lyssnar på hennes låtar just nu samtidigt som jag bara kollar runt på samma saker på internet. Har inte ens ork att ta mig upp, känner mig så snurrig. Blev riktigt sjuk i söndags sen har det bara hållt i sig. As trist. Men försöker proppa i mig lite vitaminer iallf så jag blir frisk fort för usch vad tråkigt det här är !


RSS 2.0